Dagens Outfit 09

 
Hejsan hoppsan!

INFO OM OUTFITEN.
-------------------------
Det här består min outfit av idag:

♥ Jeans från GinaTricot
♥ Linne från Lindex (tror jag)
♥ Grön kofta från H&M
♥ Klocka från Ur & Penn
♥ Skinnjacka, JC (ej bild)

Det var väl sött att sätta små hjärtan framför informationen? Jag kom lite olika sätt att göra inläggen lite roligare, eftersom mina allra trognaste läsare tittar in varje dag vill jag ge dem någonting lite roligare och finare, som små hjärtan och lite annat här och där. Gulligt eller hur? :)
Träningen idag gick bra, simmade 20 längder. Ska pka till 25 så småningom, men vill inte gå för fort fram, och dessutom hade J och jag ont om tid idag, så vi körde det vanliga. Sedan lite lek, åka några gånger i rutch-banan, slog nytt rekord förresten, upp och duscha lääänge, sen åka hem. Det var typ det eftermiddag bestod av. Men det var helt klart kul :)
Puss & Kram,

Plugg, bad, PRAO?!

Hej!
Uppladdnings-bild-grejen strejkar just nu, så det blir ingen bild på dagens outfit förrens ikväll. Jag som hade ansträngt mig för att ta fina bilder och allting.. Men icke att det ska gå då. Snyft, hehe. 

Tisdag idag, det innebär motionssimning med J. Ska gå till tåget om ungefär en halvtimma. Den halvtimman innebär packning, franska-glosor och lite annat. Hade mitt älskade matteprov idag också, jag får helt säkert ett G, men jag vet inte om jag kommer upp till VG. Har jag tur får jag precis den poängen som krävs, eller lite mer. Har jag otur får jag ett eller två poäng ifrån, det brukar jag ju få ungefär. Imorgon får vi också reda på vad vi får för prao-platser, jag hoppas verkligen på Coco Tai, men vi är två tjejer som valt det.. Det blir synd om antingen Jonna eller mig som inte får den. Men jag hoppas självklart, men jag brukar ha otur..

Puss & Kram,

VILA, 280 balobas


Hej!
Nya jeansleggings från VILA, A6 Jönköping, 280 kr. Så himla fina, ljusgrå med dragkedjor nertill och fickor bak. Köpte dem i storlek S/M, de satt bäst, och mindre fanns inte. Tänk på en tjej som är lite större än magra jag, det kan inte vara så många som kan ha den storleken, men det fanns M/L också :)

Visst var de väl för fina? Blev kär direkt! På bilderna ser dem ut som att de är väldigt ljusgrå, men jag skulle nog säga ganska ljust gråa, men inte så gråa som det ser ut som. Invecklat, eller hur? Ja, förlåt för det, hehe.
I
KVÄLL så är det Familjen Annorlunda på 4:an klockan åtta, ett måste att se! Mellan kvart över fyra till kvart över sex pluggade jag matte, 2 timmar, herrejösses! Men nu ska jag få ett VG imorgon! Men jag vet att jag kommer att bli så besviken om jag bara får G eller G+. Men då har jag i alla fall försökt. Och det borde väl räcka, tyvärr så har jag alltid pressat mig själv med att få VG eller MVG på alla prov.. Jobbigt :(
Puss & Kram,

Pieces, Vila

 

 

Jeanslegging från Pieces, Vila, 280 kr. Öronhänge från Ur & Penn 29 kr och balsamspay från Elvital.
Det var min shopping det, leggingsen kan ni få se på mig imorgon. Nu blir det Wipeout :)
Puss & Kram,

Sommartid!

Hej!
Söndag idag, jag gick upp vid nio, egentligen åtta, åt frukost och sen åkte jag ner till kyrkan för att gå min åttonde gång till konfirmationen. Har bara två stycken kvar nu, sen behöver jag inte gå fler.

Efter maten är planen att åka in till A6 en sväng, jag ska kolla på nya svarta jeans på H&M:s barnavdelning, de är billigare och ser nästan likadana ut som på Divided. Plus att storlekarna är bättre, 164 brukar vara bra, och 34 för stort. Sen kommer jag väl som vanligt hem med något linne eller en t-shirt, eller jeans-leggings, det är riktigt coolt faktiskt! Men jag hittar aldrig några bra, H&M har ju inga alls, satsar på BikBok, Vila eller VeroModa. Någonstans borde de ju ha fina i min storlek. Men vi får se..
Bloggar igen när jag kommer hem senare i eftermiddag :)
Puss & Kram,

Släck en lampa för jorden!

Hej!
Nu är det endast 45 ynka minuter innan miljontals människor världen över släcker sina lampor för jorden. Det ska bli riktigt mysigt att sitta där med flera stearinljus tända, och lite choklad som jag köpte hem för att höja mysfaktorn ytterligare. Tänk egentligen om man bodde nära en lite större stad, det är nog ganska coolt när allting är svart, eller ja, det mesta i alla fall. Men det blir nog ganska mysigt i vårat lilla kvarter ändå tror jag!

Ikväll är det ju Robinsson 2009, program 2. Fast det blir ju mitt första Robinson-program, eftersom att jag var i Växjö förra lördagen, och därmed missade debuten. Tänk, jag har inte sett det sen jag var liten flicka, det känns som att det är minst 10 år sedan! Jag har allvarligt talat ingen aning om vilket år som var det sista för programmet. Kan det vara 2001- 2002 eller någonting åt det hållet?
- Vad tror ni, när sändes Robinson sist? :)
Puss & Kram,

Party-outfit 09


Hallå!
Min party-outfit ser ni här ovan, precis som utlovat. Jag bar:
- Svarta jeans från JC
- Svart linne från H&M (under)
- Leopadiskt linne från H&M.
- Guldringar från GinaTricot

Jag kom hem vid ungefär 20 över ett eller något sådant. Är helt slut idag, verkligen jättetrött. Vaknade vid nio och kunde inte sova mer. Knappt 7 timmar, save me! Jag blir alltid helt konstigt dagen efter, och då dricker vi ändå INGENTING. Tänk er då den dagen då jag kommer dricka något, ja, då kommer jag nog inte komma upp på hela dagen efter det! Inte för att jag har några planer för det än på länge...
Idag ska jag bara mysa lite, godis, läsk, kanske lite chips. Ja, ni vet, typ tröstäta fast jag gör det nog mer för att.. Ja, varför sjutton gör jag det egentligen? Glöm det :)
Puss & Kram,

Nu kör vi tjejer!

Hejsan!
Skall alldeles strax springa iväg till tåget, om typ 10 minuter eller en kvart. Det går 25 över i alla fall, så mycket vet jag, haha. Det är ju disco ikväll, gamla club zebra, ska bli sjukt kul! Jag tänkte att jag slänger upp min outfit imorgon, men jag kan ju avslöja att jag har mitt nya leopard-linne på mig.

Till dig som undrade var jag köpt min korta byxor: Jag beställde dem från H&M hemsida på barnavdelningen för 179 kr. Finns ändå upp till 170, det motsvarar ungefär strl XS eller liten S.  :)
Puss & Kram,

Sjuking..

Hejsan!
Torsdag, en dag kvar tills man får lite ledigt.  Eller full fart mot helgen som dem kommer att säga på Rix Fm imorgon. Jag har så sjukt ont i nacken idag, eller ja, lite nedanför nacken faktiskt. På den där "kulan" som sitter en liten bit nedanför nacken, typ början på ryggraden. Där gör det väldigt ont. Jag har haft sånt här en gång innan, sommaren 2008. Usch, jag mår inte alls bra, hoppas att det går över tills imorgon kväll.  Då är det nämligen disco på club zebra. Jag tänkte att det är ett bra tillfälle att ha mitt nya leopard-linne.

Usch, verkligen förlåt, men jag orkar verkligen inte blogga mer. Jag har så ont.. Hjälp mig :(

Puss & Kram,

Modell i canvas

 

Hej hej!
Blev visst ett ganska sent inlägg idag, jag har verkligen haft fullt upp hela dagen. Kom hem vid halv fyra ungefär, slängde i mig lite mat och mådde jätteilla efter kycklingen som serverades i skolan. Bara jag tänker på den så.. ja ni fattar va? Den var verkligen inget vidare, även om de brukar vara ganska goda. I alla fall, kom hem, åt som sagt, drog fram till biblioteket som alltid har öppet till klockan 6, nu just idag råkade det stänga klockan 4 av okänd anledning. Sådan himla otur, jag kom dit vid kvart- tjugo över 4. Gick hem igen, slog upp matteboken, räknade ingenting, gick ut och åkte skidor. Kom sedan in, gjorde lite matte-läxor i cirka 1 timma, åt och kollade på hockeyn på canal +. Så har min dag sett ut i alla fall, lite halvtråkig sådär..

Nog om MIG nu, visst var mina små ballerinor i canvas riktigt söta? Och billiga dessutom! Jag är supernöjd, nu börjar jag faktiskt längta till jag kan använda dessa och mina andra vita med klack jag köpte. Men det är klart, snö är ju såklart bäst, alltid! :)
Puss & Kram,

My room

Hallå!
Tisdag idag, innebär vanligtvis simning med J. Men stackarn hade en tandläkartid tio i fem, och vi hinner inte simma före, och inte efter heller för den delen. Så vi åker på torsdag istället, det blir bra, då kan vi åka med J:s mamma hem, vi slipper vänta på det jobbiga tåget.

Ja, idag har det varit en helt vanlig dag. Gick upp, till skolan, lektioner, gick hem. Åkte till Ica Maxi och hittade världens sötaste ballerinaskor i canvas-modell för endast 79 kr. Mycket billigt, men de var faktiskt väldigt söta också. Jag visar dem imorgon tänkte jag.
Men nu däremot, så tänkte jag lägga in några bilder på mitt rum som har vårstädats och blivit jättefint. Satt upp fina spetsgardiner och köpt turkosa runda (badrums)mattor. Så här får ni se en liten del i min heminredning:

 

Hett tips i vår

Hallå hallå!
Vintervädret kom tydligen till Småland igen. När jag vaknade hade det snöat mer än 10 centimeter! Inte för att jag klagar, tvärtom! Blev faktiskt riktigt glad. Men jag blev ju inte lite blöt när jag skulle ta mig till skolan. Men ja, det är sådant man får tåla helt enkelt!

Jag tänkte på att tipsa om en cool t-shirt jag har hittat på GinaTricot.  En bild:
Tycker om den här riktigt mycket. Jag tänker köpa den i M eller L så att den blir lite större, det är faktiskt ganska snyggt. Då blir det ju en riktig "tischa" också. Eller någon som liknar den. Eller någon annan. Beslutsångest. Jag vet :)
Puss & Kram,

Vår-garderoben

 

 

 

Hejhej!
Här ser ni lite bilder på plaggen jag beställde hem för cirka 3 veckor sedan. Ett leopardlinne som var sjukt snyggt, en vanlig svart t-shirt, linne & cardigan och clamdiggers. Allt från H&M. Är supernöjd!

Nu skall jag ner till teven och kolla in One Tree Hill :)
Puss & Kram,


Musiktips #5

Hej!
Nu är jag hemma i byn igen. Jag mådde så sjukt illa hem i bussen, under de senaste åren har det bara blivit värre med åksjukandet. Men jag överlevde. Gårdagen bjöd på lite olika föreläsningar, om vänskap, bemötande osv. Det var väl inte sådär jätteroligt, men ja, intressant var det ju. Det var bland annat en man som berättade om sitt liv, att han hade växt upp med en alkoholiserad pappa och en bror som blev ihjälslagen av AIK-huliganer. Jag gillar självbiografier, när folk berättar om sitt eget liv.

Idag bjussar jag på ett musiktips, Andas genom mig. Dem spelade den på rockmässan igår, det var verkligen riktigt bra låtar. Sådana som de spelar i One Tree Hill, bland annat den som spelas när Keith och Jules ska gifta sig. 

Jag lovar att ta kort på kläderna jag fick hem i fredags, och lägga ut dem ikväll. I eftermiddag åker vi till mormor & morfar och äter våfflor. Just det ja, sjutton också. Jag skulle ju ringa till mormor och anmäla hur många vi blir. Ja, jag får leta reda på the phone och plingelinga! Vi hörs! :)
Puss & Kram,

Heldag i Växsjö

Hej!

Idag drar jag till Växsjö med min konfirmationsgrupp. Det skulle inte vara så konstigt om det blev den del stavfel nu, jag skriver väldigt fort för vi ska strax åka. Kommer hem till Forserum någon gång sent ikväll, kanske 10-11? Svårt att säga, det är ändå en bit till Växsjö- med buss. Det är nog det värsta, jag blir alltid sjukt illamående under sådana turer.

Men det blir såklart en del blogginlägg imorgon, om kläderna från H&M som jag fick hem igår. Jag är supernöjd med allting, det var verkligen fina grejor jag beställde. Men dte får ni se imorgon. Nu måste jag tyvärr dra.
Puss & Kram,

Tidig dag..

Hej!
Kom hem redan vid tolv idag, jag hade frilftsdag. Valde bad i Nässjö, vi var inte där så jättelänge. Kom hem i alla fall, åt och sen såg jag att det var ett brev från H&M. Vid fem åkte Anna och jag och hämtade ut H&M-paketet, det innehöll 4 fina saker till mig:
Linne/Cardigan
Linne leopard
Svart t-shirt
Jeans-clamdiggers.

Vi skulle visst äta nu, kebabpizza med pommes frites. Mums!
Puss & kram,

DinSko 2.4.9



 
 



Hej!
Här ser ni då äntligen mina små nya sötingar. Jag är så sjukt nöjd med dem! Dem var lätt finast av allihopa, de andra var för hög klack på. Det blir bara jobbigt att gå i dem då. Men de här små sötingarna var helt perfekta. 249 balobas gick dem på, hos DinSko,

Imorgon blir det bad med skolan, kan ju även passa på att inviga min nya svarta bikiniöverdel då. Det blir nog bra. På lördag åker vi till Växsjö med konfirmationsgruppen. Det blir nog ganska kul, det är tydligen någon slags rockmässa där. Vi åker inte förrens klockan halv tolv, det blir nog ett inlägg innan det.
Puss & Kram,


Halvdags-shopping

Hejsan!
Nu är jag äntligen hemma igen efter en halvdag kryddad med shopping. Jag köpte en ny bikini-överdel, ett rouge och ett par av skorna jag har bloggat om. Bikinin var en helt vanlig svart, kände att jag behövde en ny. Rouget ett helt vanligt från H&M, och skorna.. ja, helt underbara! Så sjukt snygga, jag bara längtar tills jag kan ha dem och använda flitigt i vår!

Ja, just det sjutton, vilka skor blev det då? Ja ni, det får ni ge er till tåls en liten stund till. Dem kommer att komma upp någon gång senare i eftermiddag eller ikväll. Men dem var hur snygga som helst, hoppas verkligen att ni kommer att gilla dem lika mycket som jag gör :)
Puss & Kram,

The Notebook

Hej!
Håller just nu på med att titta på "The Notebook". Den är så himla fin, en riktig romantiskt film. Har bara sett den en gång innan, så nu var det dags igen.

Imorgon är jag ju ledig, ibland har man tur. Det ska bli skönt att sova till klockan 9, och slippa gå upp vid tio i sju. Så det blir nog skönt. Sen ska vi åka till stan, mamma och jag. Kolla in skorna jag har bloggat om, vi får väl se vilka som får följa med hem. Det finns ju så många olika fina modeller. Men ja, vi får se..


Puss & Kram,

Wet n Wild


Hej!

Ögonskuggan från Wet n Wild kom mamma hem med igår på kvällen. En supersnygg ögonskugga som går mot det grå hållet. Köpt i Ullared, ungefär 40 kr. Förut, för några år sedan, är det säkert många som kommer ihåg att man kunde köpa Wet n Wild´s produkter på H&M. Jag själv kommer inte ihåg det, jag använde förmodligen inte smink då. Men det hade varit bra om man hade kunnat köpa produkterna på H&M NU istället, tycker jag. Wet n Wild är bra!

Idag strålar verkligen solen utomhus, jätteskönt, och varmt är det dessutom. Om man nu kan kalla 3-4 plusgrader för varmt. Jag kommer ihåg när det var 11,8 minusgrader och jag åkte skidor i 1 timma. Det var riktigt härligt att riktigt känna hur den kalla klara luften andades in, det gjorde nästan ont. Så kände jag idag. Fast tvärtom då förstås. Då var det härligt att andas in vårluften.
Jag undrar:
- Är det för tidigt att börja använda skinnjacka? (:
Puss & Kram,

Curly Sue

 
Hej!
Känner mig typ som värsta Curly Suearen just nu. På bilden till vänzter är håret helt naturellt efter duschen, på bilden till höger är håret lockat med en locktång från BabyLiss (stavning). Det tog cirka en halvtimma att göra det eller något sådant, men visst blev det fint? Jag älskar korkskruvslockar! :)

Dagen har gått oerhört bra för att vara en måndag, som jag hatar, många kanske har insett det vid det här laget? Men alting har gått jättebra, först bild och bygga en lägenhet, JP:s och min blir jättesnygg, vi hoppas på ett högt betyg. Sedan var det dags för English, kollade på den där dåliga serien "Goal". Hatar den. Sen Franska, går riktigt bra nu, men vad sjutton, vad jag den enda som kom ihåg att vi hade läxa tills idag?

Lektion 3: NO: Frågade vad jag fick för betyg på min muntliga redovisning inför klassen, och jag kirrade ett MVG även i den redovisningen - Jag börjar visst bli grym på det där med att prata inför folk. Så dagen har gått riktigt bra, nu fattas bara ett fint betyg på mitt engelska-prov, sen har jag nästan klarat alla prov på MVG-nivå utom matten efter jullovet. Ska försöka nå upp till ett VG den här gången. Men det får vi se..

Japp, ikväll håller vi tummarna för laget som betyder mest- HV71 <3
Puss & Kram,

Ursäkta, jag stör mig på dig!


Hej.
Okej, den här killen, (eller tjejen för all del!) har stört mig på sista tiden. Jag brukar alltid kolla ut genom fönstret för att få lite inspiration till vad jag ska skriva om, och varenda gång fastnar blicken på den här saken. Varenda gång! Det börjar kännas lite irriterande. Den sitter fastklämd mellan fönstret och den vita brädan, utifrån! Jag blir galen, jag vill bara ha bort *piiiip* skapet.
Dude, jag stör mig på dig!

Om vi skall gå tillbaka till den lite mer sociala världen, utan den där jobbiga halva flugan som sitter inkilad precis där jag alltid vänder blicken åt, idag är det i alla fall söndag. Whick means sista dagen på veckan, imorgon börjar en ny härlig (!) vecka, med skola, läxor, kompisar, hm, ja allt en tonåring gör. Typ. På torsdag har vi i alla fall en sådan där studie-dag, eller pedagogisk lärodag eller vad sjutton det heter. Konstigt, än har jag aldrig märkt någon skillnad på skolarbetet efter dem där dagarna, jag har mina tvivel om att lärarna verkligen sitter och planerar..

MEN, misstolka mig ej, jag tycker ändå om de där dagarna, även om det knappast sker en drastiksk förändring efteråt. På torsdag drar jag nog till stan en sväng, måste ju ta mig i kragen och försöka köpa dem där skorna! :)

Puss& Kram,

Frossa i Ferarri!


Hej!
Uoow, har jag någonsin nämnt att jag älskar ferrari-bilar? Det är ju så sjukt gott. Idag köpte jag nästan bara såna, lite annat fick slinka ner i påsen. Det är fint att köra igång en film och bita av små bitar av ferrarin! Mmm, jo det gillar vi allt.

NÅGON som har missat att Amanda Bergs kollektion för BikBok nu finns i butik? Jag måste åka in till BikBok snart och kolla in den! Visserligen har jag inte alls hennes klädstil, men den kan nog vara ganska häftig ändå. Sen måste jag också in och köpa några fina skor, jag har ju bloggat en del om några. Är mest sugen på de gympaskors-aktiga med snörning och klack, svarta och vita. Dem är tyvärr slutsålda i Jönköping på A6, då måste jag åka ner till stan. Och det är inte öppet en söndag. Typiskt..
Det ÄR typiskt mig att vänta för länge!
Puss & Kram,

The 13th?

Hej!

Fredagen den 13, jag tror allvarligt starkt på den där dagen som inträffar 2-3 gånger om året. Den förra "fredagen den 13" inträffade ju på mitt sportlov, fredagen då vi åkte till Göteborg. Då hände det ju i och för sig ingenting, och idag har det varit relativt lugnt, men ja, det är något konstigt med den här dagen..

Jaja, under kvällen ska nog inget konstigt inträffa hoppas jag inte, J kommer hit, ikväll ska vi ha kul! Det blir också köttfärspaj, yummi jag älskar det! Japp, nu kommer J :)
Puss & Kram,

Musiktips #4

Hej!

Blir ett litet kort inlägg idag, jag ska strax iväg på konfirmations-lektion. Det roliga är att vi bara kommer tt bli 7 stycken idag, vanligtvis är vi runt 16-17. 8a är i Lund idag, någon tävling de blev uttagna till. Så idag har det varit mycket lugnt i skolan, endast vår klass och sen sjundeklassarna. Niorna är just nu på prao. Längtar tills vi ska ut :)

Yes, yes idag har jag inte så mycket annat att förtälja.. Fick MVG på mi bokrecension jag läste för klassen, är supernöjd! Jag kämpade verkligen med att få det, då är det riktigt härligt att se det där MVG:et lysa mot en när man ser betyget! Jag bloggar mer ikväll, nu ska jag göra mig iordning och sen gå.
Här får ni i alla fall ett musiktips:


Puss & Kram,

Today, I´m wearing this








Hejsan!
Idag har jag på mig: Jeans från GinaTricot, svart kofta från H&M, svart linne från JC och halsbandet är mammas. Det heter Pears for Girls.
Har jag nämnt att jag älskar det där halsbandet? Det är så fint, det lånar jag ganska ofta faktiskt. Det var ett tag sedan jag la ut en outfit, så idag ploppade det upp en. Tyckte att det blev ganska fint..  

Fotot som ni ser längst ner är från igår, om någon observant ser att jag inte har samma öronhängen som jag hade idag. Där har ni svaret. Några av er läsare tycker att skorna ni såg längst ner var finast, att det skulle passa till mitt utseende, osv. Det är faktiskt dem skorna jag är MINST inne på.. Jag kan väl bara säga att jag inte har samma smak som mina läsare, eller? Ja, hörs mer ikväll.

Puss & Kram,

Träning idag!

Hejsan.

Idag är det lovely tisdag, which means bad med J. Tåget går om cirka en halvtimma. Jag ska packa ner det sista och sen dra till tåget.
Jag visade ju en svart kofta igår jag beställde från H&M, denne ändrades senare på kvällen till en grön. Tyckte att den var lite vårigare och fräschare!

Sen ska jag även passa på att visa ett par andra snygga skor jag har hittat på DinSko. Ganska lika dem tre jag visade för några dagar sedan, bara ännu mer gympasko-aktig. Så dem kommer att visas här nedanför. I eftermiddag har jag gjort färdigt en muntlig redovisning i svenskan, och igår så höll jag min föreläsning om hjulet inför hela klassen framme vid tavlan. Inte så lite modigt, eller hur? Jag har aldrig någonsin haft någon rädsla för att prata inför andra, tvärtom däremot. Så det gick kanon! :)
Nu ska jag packa det sista..


299 kr hos DinSko! :)

Puss & Kram,

Det luktar vår!

Det känns i hela kroppen, från fötterna till knoppen. VÅREN har kommit även hit till Småland! Som ni säkert kommer ihåg så är jag ju inget stor fan av våren, men så här i början är det ändå ganska skönt. Innan pollerna har brutit ut på riktigt alltså. Så idag var det riktigt skönt att komma ut och gå på morgonen till skolan.

Om ni kommer ihåg igår så beställde jag ju lite vårkläder (eller ja, vårkläder, det mesta är ju svart och brunt) från H&M:s hemsida. Jag lägger upp bilderna på plaggen som är påväg hem till mig här nedanför:

    
Cardigan och linne, 49,50 kr.                                 Leopadiskt, 98 kr.


Svart T-shirt, 69,50 kr.                                    Clamdiggers, 179 kr.

Ja, det var dem kläderna som jag klickade hem igår. Inte så dumma, va? Leopard-linnet tyckte jag var döfräckt, med ett par svarta jeans till! Jeansen jag beställde hem var ju sjukt billiga, 179 kr. Lyckost mig som fortfarande har 164 i storlek på barnavdelningen! Hehe. Jag är jättenöjd med mina plagg :)
Puss & Kram,

Oh no.. Once more!

Hejsan, godkväll.

Detta blir det sista inlägget för idag, sen går jag och lägger mig. Ni måste ju nästan tycka att jag lägger mig och sover lite väl tidigt, eller hur? Ja, jag är mycket trött på kvällarna, det är så sjukt skönt att krypa ner och somna. Jag är nog inte ens dån där vanlig tonåring som typ är uppe till tolv eller ett en vanlig vardag, så länge är jag inte ens uppe en helgdag! Haha, jag är lite knasig. Men det är klart, en fredag eller lördag är jag förstås uppe längre än till typ halv tio-tio :)

Nu har vi i alla fall beställt hem lite kläder från H&M! För min del blev det ett par jeans, två linnen, en cardigan och en t-shirt. Ska visa allting imorgon, nu tar det för lång tid att ladda upp bilder. Jag har även hittat ett par andra jättesnygga gympaskor med klack, också från DinSko.  Comes tomorow :)

Godnatt med er, (eller ja, jag är nog uppe till halv tio eller tio i alla fall) !
Puss & Kram,

PJ is here!










Hallo!
Här är min nya pyjamas, visst är den söt, haha? Köpte den igår som sagt på H&M för 129 kr. Jag gillar den redan! Har nästan precis tryckt i mig 3 våfflor, jag är så sjukt mätt! Först köttfärsbiffar och sen våfflor. Jag dör. Nej, men jag är rejält mätt i alla fall!

Ikväll, eller om en halvtimme, blir det One Tree Hill klockan 6 eller nåt på 5:an. Sen ska Anna och jag beställa lite vårkläder från H&M:s hemsida. Bloggar om vad det blev senare! Men lite ska jag allt klicka hem i alla fall. Nu ska jag kolla runt lite på andra bloggar :)

Puss & Kram,

3 skor, 3 möjligheter

Yoo yoo, nu är jag hemma igen.

Efter en liten shopping i stan åkte jag slutligen hem med en kasse från H&M. Det blev en söt Hello-Kitty pyjamas, linne och shorts. Supersöt, 129 kr. Billigt och bra, passar mig perfekt. Jag gick in en sväng på DinSko, hittade världens finaste ballerinor/pumps som var så himla söta! Hittade ett par andra med lite lägre klack, och ett par liknande på SkoPunkten, bilder visas här nedanför. Åh, jag vill ha! Hoppas att dem kommer att stå i garderoben framåt våren.. :)

Nr.1 DinSko 249 kr:

Nr 2. DinSko 299 kr:

Nr 3. Skopunkten 249 kr:

- Vilka tycker ni var finast? :)
Puss & Kram,

I detaljer


Några av mina läsare har bett om att få se min nya skinnjacka i detalj. Jag kikade in på Hm.com för ett annat ärende, och såg min jacka i beige, så jag tryckte upp den, och såg att även min svarta fanns med. Så såhär ser den ut :)

Svarta muddar nertill och vid ärmslut. Lite ståkrage, jackan är i skinnimitation. Små fickor med snygga knappar och liten bröstficka. Det är även en liten ficka på högerarmen. Snygg dragkedja. JAG ÄLSKAR JACKAN! Hehe, så ni kanske märker att jag är nöjd med den!

Ja, nu blir det lite Let´s Dance på TV strax, mina favoriter är såklart tyngdlyftaren Magnus, och Laila Bagge är också sjukt bra! Hejar på dem två i finalen, men jag tror att Morgan har en given plats också.. Vi får väl se :)

Skrivet 21:33: Imorgon åker jag in till stan en sväng på förmiddagen, det blir uppdatering på eftermiddagen sen!

Puss & Kram,

Shoes i garderoben

Hej!

Kolla in vad jag hittade för något i garderoben häromdagen:



 
Dessa små söta fina underbart vita gympadojjor! Oj, vad jag blev glad! Jag har inte använt dem alls, jag köpte dem i somras eller någonting. Men nu till våren har jag bestämt att jag ska börja använda dem, men dem skaver något fruktansvärt! Min syster har likadana, man måste bygga på med plåster redan första gången man använder dem, så jag får väl göra det då :)

Ikväll blir det pizza med lite Pepsi till. Ramens Special= Kebabkött, sås, sallad och pommes!
YUMMI :D
Puss & Kram,

Bikini-säsong ?

Hejsan hejsan!
Vad har alla gjort en dag som denna torsdag? På min front har det inte hänt sådär jättemycket idag, en helt vanlig dag ungefär.. Typ, man går upp, klär på sig, äter frukost, går till skolan, kommer hem, äter middag, gör läxor osv.

Idag tänkte jag tipsa om lite coola badkläder H&M har fått in på hemsidan nu på senaste:

 
 
Yes, yes, här ser ni mina självklara favoriter inför bikini-säsongen:
1.
Nummer ett är en starkt cerise bandeu-bh med knyt i nacken och glittriga paljetter! Sjukt snygg :)
2. Nummer två i sällskapet är en lila bikini med vita små prickar och virkad spetskant. Supersöt, gärna med ett par svarta bikini-trosor till, med underdelen som hör till tror jag att det blir för mycket!
3. Nummer tre är en bikini med brunt i grundfärg, kryddad med rosa/gula/lila blommor. Supersnygg!
4. Den sista är en bandeu-bh med vita och svarta ränder, inslag av guld lite varstans. Me like :)

Japp, detta var mina självklara favoriter i sommar. Någon av dessa kommer säkert att införskaffas inför bad-säsongen. Är ganska sugen på den första.. :)
Puss & Kram,

Musiktips #3

Idag får ni ett gott musiktips att lyssna på:


Keane- She has no time.
Älskar den låten riktigt riktigt mycket! Den är så fin..

Ja, i alla fall, idag fick vi ut praktik-platser för vecka 17. Det var inte sådär jättemycket som intresserade mig, lite resturanger och lite sånt, men jag ska försöka fixa något eget. Ska fråga i alla klädaffärer i stan, det skulle vara så kul! Men det är förstås jättesvårt att få tag i något.. Men jag ska försöka i alla fall! På GinaTricots hemsida står det att dem tar emot praktikanter, man måste bara prata med butikschefen. Men jag ska fråga i alla fall, det kan ju inte hända något mer än att jag får ett nej.
:)
Puss & Kram,

Hemma igen

Äntligen hemma igen. Är så sjukt trött, men det är en sån där go trötthet, som man får när man tränat riktigt hårt. Det är skönt ändå. Simmade 20 längder idag, sen blev det lite lek och lite roligt, så vi simmade nog typ lite till än 20 längder. Jag brukar alltid sova sjukt gott mellan tisdag och onsdag, det är väl för att jag har tränat I guess. Och ännu tröttare blir jag på onsdags-morgonen när jag vet att det bara är slöjden som är det roliga på hela dagen.. Men jag ska nog överleva hoppas jag, men onsdagen är inget roligt!

Om cirka 35 minuter blir det Andra Avenyn, och sen ska jag gå och lägga mig :)
Puss & Kram,

I Rusningstider

Det är typ full rusning här hemma, eller ja, det är jag som spriger runt och slänger ner badgrejorna i trunken. Haha. Idag är det ju Tisdag, vilket innebär bad med J. Vi har bestämt att vi ska simma 25 längder idag, eftersom att det inte blev något förra veckan, J var sjuk då och jag ville inte åka själv. Hursomhelst, tåget går 15.37 och jag har en hel del kvar att packa!

Idag var det Franska-prov, det gick jättebra tycker jag, jag borde få MVG på det mesta. Men vi får se, vi har en lärare som är snabb på att rätta, så imorgon vet jag.. Hm, lite scary tycker jag nog ändå att det är, jag måste ju hålla mitt fina MVG nu! Men det ska nog gå bra.
Ikväll blir det Andra Avenyn med mamma och Anna när jag kommit hem igen. Idag åker vi med J:s mamma, så då kommer vi hem snabbare. Gott gott. Hörs ikväll :)
Puss & Kram,

Âllo âllo

Hallå hallå i stugan, eller typ.. bloggen.
Idag är det måndag, och en ny härlig vecka ligger framför en. Imorgon är det i alla fall Franska-prov, får se hur det ska gå. Jag vill ju helst hålla mitt MVG till sommaren i Franskan, eftersom vi har en ny lärare så gäller det ju att ligga i med allting. Men det ska nog gå bra, det mesta är repetion från 7:an och tidigt 8:an.

Efter skolan imorgon blir det motionssimning med J, vi skall även smita in på Z-Guld och spana in snygga Konfirmationspresenter. Jag ska önska mig ett armband från Pilgrim, Snö eller något liknande, och kanske något mer. Men vi får se vad affären har för utbud först och främst, det är ju nästan 3 månader kvar eller någonting.

Ja, det var väl ungefär vad jag hade att bjuda på idag. Ikväll blir det "Familjen Annorlunda", en av familjerna skulle visst på någon kort skidsemester, fatta vad roligt! Jag som alltid har drömt om en skidsemester till Åre, Sälen eller Idre. Haha, det skulle vara grymt kul!
Puss & Kram,

Första Mars!

Idag är det första mars, tänk vad tiden går egentligen. Jag som hade fått för mig att Februari hade 31 dagar.. Hm, där fick jag allt, jag tänkte inte alls på att den bara hade 28 dagar. Jag är lite konstig, och trög, haha! Men ja, nu vet jag ju i alla fall.

När jag skulle leta efter ett Franska-papper till provet på tisdag så hittade jag två små söta fina guldöronhänges-ringar som jag totalt glömt bort att jag köpt. Inte heller har jag visat er. Så jag tog en bild och slänger in den här nedanför nu. Fyndade på GinaTricot för 50-lappen :)


Aset snygga guldöronhängen från GinaTricot, 49 kr :)
Puss & Kram,

RSS 2.0