Redan onsdag

Hej på er!
Onsdag idag, och det är redan mitten på veckan, 26. Bara 2 arbetsdagar kvar och sedan börjar jag mitt sommarlov, ska bli riktigt skönt faktiskt. Det känns att man inte har varit ledig än, om man säger så, hehe.

Idag var i alla fall jag, mamma och Anna i stan en sväng och shoppade lite. Jag köpte bara ett par solglasögon eftersom mina gick sönder i söndags, så nu har jag ett par nya. Helt vanliga från Lindex, hade 50 kr rabatt, så 29,50 kostade dem. Billigt och bra!
Är så sjukt trött, sover riktigt dåligt när det är så varmt ute. Hoppas på att det blir svalare ikväll.
Hörs imorgon!
Puss,

I like avokado

Hej igen!
Hej på er igen i denna otroliga värme och hetta!

Vet ni något som är riktigt gott att käka nu i värmen? AVOKADO! Ta en kall mogen från kylskåpet, det finns inte mycket som slår det! Eller okej, en Magnum-glass, en kall Fanta och kanske en.. Okej då, det finns det som är lika gott, men kanske inte lika nyttigt? :)


Nelly-rean

Hejsan!
Nu ska ni få se lite sjyssta rea-plagg från Nelly.com, dock inte så jättemånga.

Nehepp, det blev inget bra med att print-screena bilderna.. Hmr.. Får visa en liten film på ett supersnyggt linne jag bara älskar istället!



Coated Party Top/Skirt SEK 99, Only - NELLY.COM

Om jag lägger en beställning så får det linnet helt klart följa med :)

Puss,


Värmen är olidlig..

Hallå!
Värmen fortsätter att hålla i sig och jag är varm jämt! Har just nu på en fläkt i mitt rum bara för att det är så jäkla varmt! Och jag klagar absolut inte, vattnet var UNDERBART igår. Badade en stund med 3 kompisar, Jennifer, Angelica och Emelie, och det var superkul :)

Ingen har väl missat den stora nelly-rean som började igår? Jag har bara hunnit kolla in topparna än, och har redan hittat 2 st som är supersnygga! Ska kolla igenom resten och lägga en beställning de närmaste dagarna hade jag tänkt!
Tipsar om lite snygga plagg om en stund, håll utkik!
Puss,

Solsken & bikinidags

Hejsan!
Internet är lite segt nu när jag sitter nere, men jag skriver ett inlägg nu för sedan drar jag förmodligen ner mot sjön med några kompisar, vi får se hur och när, haha. Det är i alla fall sjukt, och då menar jag SJUKT VARMT ute idag, jag har varit slö hela dagen eftersom natten var så varm så det var svårt att sova.

Men ja, jag ville bara skriva ett par rader till er nu, så hörs vi säkerligen ikväll när jag har badat i det ISKALLA vattnet, och ätit jordgubbar ♥

Den här bikinin åker givetvis på idag, snygg och skön! :)

Ska även kolla in den stora Nelly-rean idag hade jag tänkt :)

Puss,

Söndag 27/6

Hejsan!
Det är helt underbart väder fortfarande, jag kan bara inte sluta tjata om vädret, haha. Imorgon går vi in i vecka 26 och med det menas, för mig, sista arbetsveckan. Sedan börjar sommarlovet på riktigt!

Jag har i alla fall kollat lite på One Tree Hill som gick klockan sex, och sedan hoppade jag in i duschen. Imorgon är det upp halv sju som gäller, hoppas på att dagen går fort för runt klockan 5 ska vi dra ner ett gäng till Storsjön och bada massor! Imorgon ska det ju bli kanonväder..


Ha en superfin kväll allihopa! ♥
Puss,

Mycket sol & bad

Hejsan!
Idag är en historisk dag, jag har nämligen tagit årets första dopp i en glittrande blå sjö. Vet inte riktigt vad den hette, men det var faktiskt ganska skönt när man väl kommit i vattnet :)

Bilderna är dock från igår, i Gränna.. :)






Mina kära solglasögon gick tyvärr sönder idag, men dem var ganska gamla också.. Måste köpa mig ett par nya nu när det är så fint väder hela tiden!
Puss,

Lovely day

Tja!
Skriver detta inlägget nu, och sedan hörs vi så klart imorgon. Jag vill helst bara vara ute och njuta av att vara ledig en sån här underbar och fin dag, och läsarantalet minskar nu när det är fint väder.






Mitt fina tå-nagellack, ganska nice va? :)
Ha en superfin dag så hörs och ses vi imorgon!
Puss,

Stadsparken- bilder

Hejsan!
Ni ska få se lite bilder från igår när jag tog lite fina kort i Stadsparken i Jönköping :)








Har förstås fler bilder att visa, men dem laddar jag upp lite senare!
Puss,

Midsommar-outfit 2010

Hejsan!
Nu ska ni få se min fina midsommaroutfit. Det är så himla fint och härligt väder för att vara midsommarafton, det brukar det aldrig vara. Så synd att jag inte är på Öland just iår, haha..




♥ Spetslinne, Annas gamla, typ 5 år
♥ Jeans, Kappahl barn (!)
♥ Gladiatorsandaler, Skopunkten
♥ Klocka, Jetset, även ring.

Tog en del fina kort, vi var i Stadsparken, ett sött föl och några killingar! :)
Ni kan ju få se dem imorgon kanske!
Puss,

Midsommarafton

Hej på er!
Blev lite dålig uppdatering igår men så är det ibland. Idag blir det nog inte heller så mycket, vi ska nämligen strax iväg till Jönköping en liten sväng :)

Kör idag på lockigt hår och en blomma!





En bättre bild på outfiten får ni lite senare! GLAD MIDSOMMAR PÅ ER :)
Puss,

Bikini-tider

Hejsan!
Har jobbat färdigt för den här veckan och det känns faktiskt riktigt skönt att få vara ledig imorgon och få en extra dag innan helgen! Midsommarafton imorgon, när det är över är det bara en sak som väntar. Och det stavas: S.O.M.M.A.R!

Har slängt på mig min bikini och ett linne och har faktiskt solat lite i eftermiddags :)




Gjorde en flummig manikyr på lillfingret, ville se hur det blev med så tjockt. Och tycker inte att resultatet är sådär jättesnyggt, men..
Hiss eller diss? :) DISS tycker jag, haha. Liiite för tjockt..
Puss,

Suckfoto 2010 (igen)

Hejsan!
Tänkte visa er korten jag fick hem idag, suckfotona 2010 ni vet!

KLASS 9A
(Ganska dålig bild & skärpa)
|
|
v


KLASS 9B
(Lite dålig bild & skärpa)
|
|
v

Men ganska fina alla är ändå :) Ikväll blir det Ica Maxi med föräldrarna!
Puss,

Keane VS Martin Stenmarck

Hejsan!
Måste bara få dela med mig av en sak som jag blev arg på för några dagar sedan. Jag hörde att Martin Stenmarck hade gjort en cover på "Everybody´s changing" med Keane. Tycker att den låten är riktigt, riktigt bra, och sen hör jag att HAN har gjort en cover på den. Jag gillar inte Martin nåt vidare..

Everybody´s changing- Keane.


Everybody´s changing- Martin Stenmarck


Jag tycker absolut inte att Martin gör låten dåligt, men orginalet är SÅ mycket bättre!
- Vad tycker ni? Ärligt? :)

Jobbar bara till klockan ett imorgon, och sen är det långhelg och sen en vecka kvar :)
Puss,



I brevlådan idag..

Hallå!
Såg att jag äntligen hade fått suckfotona 2010 idag, gud vad roligt det var! Och det blev ett riktigt bra kort också, så det var kul. Plus katalogen förstås, kul att se vad alla andra var för något!

Kommer ni ihåg..? :)


Magdansösen 2010!!


Bättre bild får ni imorgon!
Puss,

Shorts & linne- time

Hejsan!
Hann aldrig riktigt med att blogga igår, kom hem lite innan nio och då skulle jag äta och lite sånt. Men jag bloggar självklart nu istället :)

Solen har skint.. skinit, skent? SKINIT (är det nog) hela dagen idag, men det blir ganska varmt när man har målat i stekande sol. Men det är ju skönt att det är lite sommar i alla fall.
Har i alla fall hoppat i ett par shorts och ett skönt linne nu, lite svalare än arbetskläder :)


Moi just nu! Shorts & linne, H&M
Puss,

Måndag vecka 25

Hejsan!
Har inte så mycket att säga idag, det är måndag i alla fall och en ny vecka, vecka 25. Var tvungen att tänka efter lite där, haha. Bara 4 arbetsdagar denna veckan, skönt tycker jag. Jobbet är i och för sig ganska roligt, men det är jobbigt att gå upp så tidigt varje dag, 06.30..

One Tree Hill igår missade i alla fall INTE jag, hehe. Det var bra, men det är klart, det är ju nåt helt annat när Lucas & Peyton inte är med längre.. :(
Ska i alla fall hem till Johanna en stund och va där med några tjejkompisar, vi hörs sen :)
Puss,

One Tree Hill ♥

Hejsan!
Vet ni? Jag är så himla glad, för idag börjar äntligen One Tree Hill igen efter det låååånga uppehållet. Börjar klockan 18.00 på 5:an, så missa inte det om ni är ett OTH-fan!

Det är så roligt att det börjar igen. Idag är det avsnitt 11/22 :)








Så.. the big question.. Ska ni kolla? :)
Puss,

Lite rea-shopping

Hallå på er!
Söndag idag och jag njuter av att vara ledig hela dagen, imorgon börjar jag jobba igen.

Ni ska i alla fall få se shoppingen från igår, jag hittade 3 saker på rea och en till ordinarie pris. Så det var givande, och inte speciellt dyrt heller, hehe!


Korta svarta leggings, 69,50 kr.


Jeansleggings, ord. pris 199 kr, 100 KR!


Söta trosor, ord. pris 59,50 kr, 30 KR!


Superfin spets-bh, ord.pris 149 kr, 75 kr!

Så ja, det blev en hel del fina och behövliga grejor igår :)
Puss,

Röda prislappar..

Hejsan!
Jag tänkte faktiskt vänta med att visa mina nya kläder tills imorgon, kanske låter lite elakt men jag har inte tagit några kort än. Eller jo, faktiskt på prislapparna, jag rea-shoppade nämligen idag!


Vad tror ni att detta är för nåt..?

Eller detta? 75 kr?

This maybe?

Hmrr... :)
Puss,

Lördag 19/6

Hejsan!
Lördag idag och det är ju faktiskt ingen vanlig lördag, utan idag är det kungligt bröllop på gång mellan kronprinsessan Victoria och Daniel. Ska förstås kolla vid halv fyra när vigseln börjar, men är redan i soffan, haha.

Har kommit hem från stan med Anna nu för en stund sedan, vi shoppade lite och delade en pizza, så det var kul. Visar såklart shoppingen sen, det blev 4 saker..
Puss,

Say it with denim

Hejsan!
Hittade en snygg skjorta inne på Annas rum som jag bara var tvungen att prova, haha. Och den var faktiskt riktigt fin, och riktigt skön! Tror ni man kan få låna den nån gång..? :)





Tror att den kommer från Lindex faktiskt. Riktigt snygg är den i alla fall! :)
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och käka pizza och lite sånt ♥ Är så trött.. haha.
Puss,

Flower power

Hejsan!
Nu ska ni få se lite fler blom-bilder jag fotade tidigare. Det ni fick se bestod ju mest av blad faktiskt, men växterna är så fyllda med klorofyll nu, det blev fint mot den blåa himlen idag :)








Åh, jag blir så glad när jag ser dessa bilder, så somriga! :)
Puss,

Fotorunda 17/6 2010

Hejsan!
Nu ska jag visa er lite fina bilder jag tog, det blev ganska många faktiskt. Får kanske göra två inlägg till och med, vi ska nämligen kolla färdigt på Wallander- Indrivaren om en liten stund!










Dem blev ganska fina, eller hur? Jag ♥ den blåa himlen idag, wow alltså!
Fotade av mig, Elin Palmqvist. Helt oredigerade.
Vad tycker ni?
Puss,

På G..

Hejsan mina små fina läsare!
Nu har jag kommit hem från ännu en arbetsdag, det går ändå ganska snabbt. Ska fota lite idag hade jag tänkt, så jag ger mig faktiskt ut nu på en gång så får ni alldeles strax se bilderna. Om det blir några bra vill säga, hehe. Men det hoppas vi såklart på, right? :)

Hörs om en liten stund!
Puss,

Converse all star

Hej igen!
Nu har jag tittat runt lite på olika hemsidorm och hittat mina fem favoritmodeller och färger, så dessa ska ni nu få ta del av :)


Lågskaftad, klassisk svart. Junkyard 699 kr.


Converse med högre skaft, klassisk svart. Junkyard 699 kr.


Modell högre skaft. Marinblåa, passar nog fint till jeans. Junkyard 699 kr.


Klassiska vita, högre skaft. Gillar den röda randen starkt! Sportamore.se, 699 kr.


Härligt utstickande hallonröda, (bilden ljuger lite). 699 kr.

Nu är jag nog mest inne på nummer 3, den högskaftade i marinblått. Men man vet ju aldrig riktigt vad det blir i slutändan, ett par svarta är ju ändå tidlösa. Gillar också ett par lila som jag såg i Stockholm i nån affär och även här i Jönköping på DNA, men jag hittar absolut ingen bra bild på hur dem ser ut! Hallonröda är somriga och mycket nice också..

-Så.. vilka tycker ni att jag ska köpa och som skulle passa mig? :)
Puss,

Coca cola company

Hejsan!
Är hemma från jobbet nu, kom för typ en timme sedan. Har fikat lite med mamma och pappa, drack en iskall cola jag hade sparat i kylen och det var riktigt gott! Jag har målat en busskur sedan klockan 10 idag ungefär, och det var ganska varmt i solen, så det var gott med en kall cola.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu.. Sitter och kollar runt lite på Converse-skor på Junkyard, jag vill gärna köpa mig ett par innan skolan börjar i höst. Vet dock inte vilken färg riktigt än.. Kan ju visa er några färger som jag tycker är fina och som jag funderar på lite senare :)
Hörs snart igen ♥
Puss,

Sommar(lovs)-planer?

Halloj!
Tänkte faktiskt dela med mig av mina sommarplaner idag, lite vad jag ska hitta på i sommar, vart jag ska åka och lite sånt. Hoppas att det kan vara lite intressant i alla fall :)

Vecka 24: JOBB
Vecka 25: JOBB
Vecka 26: JOBB

Vecka 27: Första lediga sommarlovsveckan, blir packning mm.
Vecka 28: Gotland! Åker den 10 juli-18 juli, great!

Vecka 33: Stockholm, 16 augusti-18 augusti! Love!
Vecka 34: JAG börjar gymnasiet.. Per Brahe i Jönköping.

Sen blir det förstås en hel del oplanerade grejor som händer förstås, så blir det ju alltid. Mjuk och kulglass-ätning, båtturer och shopping. Kanske åker även bästis J och jag ner till Öland en sväng i sommar, det är ju mysigt förstås :)


Outfit i trädgården på Gotland. Känns som längesen..


Inte så länge sedan! Från Stcokholmsresan den 12 maj, med niorna! Minnen ♥

Men nu siktar jag mest in mig på att arbeta de här veckorna som är kvar, sedan blir det "riktigt" sommarlov för min del, med långa sovmorgonar och lata dagar!
Har utslag på händerna, måste vara de taggiga nyponbuskarna, haha..
Puss,

Tisdags-rast

Hejsan!
Är bara hemma en kort stund på min lilla rast nu vid elva, ska strax iväg igen och måla färdigt kryssen på busskuren. Har målat allt en gång, och nu ska jag bara stryka på ett lager till så är det klart :)



Buy my outfit today? Haha..
Puss,

Pink Jetset

Hejsan!
Tänkte även passa på att visa min nya fina Jetset-ring i en snygg rosa färg som matchar min klocka, jag fick ringen av min syster Anna när jag slutade nian. Skulle gjort det i förra inlägget men glömde bort det..






Love them both! ♥
Puss,

Sweet strawberry

Hej på er!
Måndag idag och i vecka 24. Nu börjar arbetslivet, haha. Började på mitt sommarjobb i tre veckor idag, men nu ska ni i alla fall få lite uppdatering. Tänkte visa mitt söta jordgubbsarmband.. Mums!







God nog att äta, eller hur? Hmr.. Good enough to eat.. :)
Puss,

Söndagskväll

Hej!
Förlåt igen, men jag kan inte ladda upp bilder just nu. Jag orkar inte vänta på att det ska fungera igen, det är nog kanske något med Internet här. Jag visar er armbandet och ringen imorgon och hoppas att det går lika bra då :)

Imorgon börjar jag jobba på Nässjö Affärsverk.. Kul att jobba lite också, vila huvudet!
Puss,

Seg söndag

Hejsan!
Förlåt för en lite dålig uppdatering idag men jag har helt enkelt inte orkat blogga riktigt idag, vet inte vad det är med mig, haha. Har inte speciellt mycket inspiration nu heller faktiskt..


Köpte ett gulligt armband idag, i stan. Halva priset på jordgubben och det vita läderarmbandet. Ville haft svart men det fanns inte, men jordgubben var väl söt!
Från Ur & Penn, 49 kr.

Det kommer att komma lite bättre bilder på den senare.. Plus på min fina rosa Jetset-ring jag fick av Anna när jag slutade nian, jag bytte till en mindre storlek idag! :)
Puss,

Läsarfrågor, juni 2010

Hejsan!
Tänkte att jag skulle ta och börja svara på era frågor lite nu då :) Ni kan skicka in dem när som helst, men tänk på att det kan ta lite tid att få svar eftersom jag inte svarar på endast en fråga åt gången.

Ni kan skicka frågorna via kommentarsfälten eller till min bloggmail: [email protected].


Fråga 1:
Vad fick du för betyg i alla ämnen?  Har du höjt dej i dina betyg alla år från du började att få betyg i 8an?

Svar:
Jag fick bra betyg när jag slutade nian igår och det kändes jättebra, det är skönt att stå där med riktigt bra betyg i handen!
MVG: Svenska, engelska, franska, idrott, slöjd, bild, biologi, teknik, religionskunskap, historia och samhällskunskap.
VG: Matte, fysik, kemi, geografi, hemkunskap och musik.
17 betyg, 295 poäng.


Fråga 2:
Bor du på gotland?

Svar: Nej, det gör jag inte, men jag har en kategori som heter Gotland som du säkert har upptäckt? Jag och min familj har semestrat på Gotland sedan 1998 eller 1999, så ön betyder oerhört mycket för mig, det är som mitt andra hem. När jag blir äldre ska jag flytta till Stockholm och semestra på Gotland och i Frankrike varje sommar, hehe!


Fråga 3:
Hur gammal är du?

Svar: Jag är 16 år, jag startade bloggen i februari 2008 när jag var 14 år. Fyller år den 11 januari..

Fråga 4:
Vad gillar du för musik?

Svar: Jag lyssnar på ganska mycket blandad musik faktisk, ibland radiomusik, allt från Pink till Green Day. Jag älskar bandet Kent, det är nog den absoluta favoritmusiken.. :)



Sådär ja, då fick ni lite svar på era frågor. Tänk på att ni kan hitta mycket information genom att titta längre bak i arkiven, eller under kategorin "frågor & svar" :)
Puss,

Läsarfrågor?

Hejsan!
Lördag idag. Härligt. Jag älskar lördagar, även om jag nu officiellt har sommarlov. Fast jag börjar jobba på måndag så det riktiga sommarlovet börjar inte förrens om 3 veckor :)

Jag har fått in lite läsarfrågor nu på senaste tiden, bland annat en som handlar om mina slutbetyg jag fick igår. Det är klart att jag kan skriva upp vilka betyg jag fick och så, men då gör jag det för att jag fick en fråga om det, INTE för att jag vill skryta med dem!
Jag är nöjd och stolt över mina betyg, men jag vill absolut inte skryta med dem, så är det!

- så.. undrar ni något mer? :)
Puss,

Skolavslutning 2010

Hejsan!
Jaha.. då har man slutat nian då. Nu är allt på Rosenholmsskolan över och till hösten börjar jag på Per Brahe-gymnasiet i Jönköping. Ni ska få se lite bilder :)


Jag hade en klänning från Ginatricot och mina höga sandaletter från Skopunkten!


Lollo, Johanna och jag!

Min klass 9B

Klass 9B

Jag höll tal också inför en en fullsatt kyrka, snacka om att jag var nervös! Men det gick nog jättebra, hoppas jag, haha :)
Har givetvis fler bilder men här fick ni se några :)
Puss,

Fransk manikyr+pynt

Hejsan!
Har haft så sjukt mycket att göra nu idag tills imorgon så ja, det blev ingen bloggning förrens nu. Men nu tänkte jag visa er lite bilder på mina naglar jag har pysslat och jobbat på i eftermiddag :)









Har färdiglimmade stenar och stjärnor i kristall ungefär, ganska fint eller hur? Kommer från Maros.nu!
- Så.. vad tycker ni?
Puss,

Rolig kväll!

Tja!
Åker iväg om cirka en halvtimma, och det regnar ganska mycket. Men jag kommer ha en tålig jacka och hjälm så jag kommer inte att bli speciellt blöt tror jag inte :)




Har på mig spetsklänningen, en blank sidenjacka, mina egengjorda armband och sedan kommer jag även ha ett stort halsband.
Vi hörs imorgon, nu ska vi ha kul med lärarna :)
Puss,

Remmar & sånt

Hejsan!
Tänkte visa er bilder på mina nya sandaler jag köpte igår :)










Är supernöjd. 299 kr, Skopunkten.

Ikväll blir det Viks gård och middag med lärarna, ska bli superkul. Tipspromenader, lekar, mat och massa kul. Ska åka moppe dit också, hjälp, haha :)
Puss,

Fullspäckat imorgon

Hallå!
Hemkommen från stan för ungefär två timmar sedan, eller typ halv sju tror jag att det var. Tror ni att jag köpte sandalerna, eller? Hehe, jo men det är väl klart att jag gjorde det! Dem var ju så fina..

Tänkte att ni får se bilder på dem efter skolan, vi ska typ ha någon klassdag på förmiddagen och sen gå hem en stund och sen på kvällen är det Viks Gård. Kul!
Men då vet ni alla fall. Godnatt på er, (liiiiite tidigt kanske) :)
Puss,

Videoupdate- tis 8/6-2010

Hejsan!
Det utlovade videoinlägget kommer då här :)


Hej hej Sanna, här kommer ju ett videoinlägg, haha :)
Nice?
Puss,

Slutade tidigt- tisdag

Hejsan!
Kom hem redan vid tio över elva, vi hade orientering med skolan så man skulle göra tre olika banor och sedan fick man gå. Det gick på ungefär 1 ½ timma faktiskt, från kvart över nio till kvart i elva, vi är bra, vad annars kan man säga, hehe :)



Tänkte bjuda er på ett videoinlägg lite senare, ganska snart, ska bara fixa mig lite, har just nu mysbyxor och mammas adidas-tröja, haha. And no make up. I love it :)
Puss,

Dagens.. vill ha

Hejsan!
Har hittat ett par sjukt snygga gladiatorsandaler som jag bara måste köpa. Alltså, dem här är verkligen speciella, I love them! Dagens vill ha.. verkligen :)


Sandal från Skopunkten.com

Visst är dem sjukt snygga? Behöver ett par rejäla gladiatorsandaler, dem jag har från kappahl är jättestora, fattar inte vad som har hänt med mina fötter. Alla skor är för stora, vilket i och för sig är ganska skönt, men ändå.
- Tror ni Gud har hört min önskan om mindre fötter, eller vad? Inte för att dem är speciellt stora..
Puss,

Grattis till mamma!

Hejsan!
Idag firar vi min mamma Ulrika som fyller år! Släng iväg ett grattis så blir hon nog glad!

Det regnar..
Puss,

Une rose

Hej!
Tänkte att ni skulle få se lite fina bilder på rosorna också, how about that? :)







Ganska fina, eller vad säger ni? Dem är helt oredigerade och tagen med en vanlig digitalkamera, jag droppade på några droppar med vatten också så blir det extra bra :)
Puss,

Nu är det sommar!

Hejsan
Tänkte bjussa på ett gäng härliga syrén-bilder, man kan nästan känna lukten när man ser dessa, eller vad säger ni? Jag kan då absolut känna lukten, mamma har tagit in ett stort fång och satt i en vas. Hmr..









Lite senare får ni även lite härliga ros-bilder som jag precis fotade, men nu ska jag fortsätta att skriva på mitt tal till skolavslutningen på fredag. :)
Puss,

I love weather

Hallå!
En riktigt sen uppdatering idag men jag tror inte att så många sitter inne och väntar på några inlägg idag, så himla fint väder som det faktiskt är idag. Helt underbart, har varit ute jättemycket idag!





Är så jäkla glad, underbart väder gör mycket. Det gör allt ♥
Puss,

Leo Gaut

Hejsan!
Ska strax kolla färdigt på Johan Falk- Leo Gaut hade jag tänkt. Det är så jäkla varmt härinne, jag dör! Hur ska jag någonsin kunna somna, haha?


Kör på lite enkla lockar nu idag, det gick på 10 minuter att göra dessa :)
Puss,

Riktig sommar-outfit

Hejsan!
En härligt solig fredag idag, det är riktigt skönt faktiskt, det kan till och med lilla jag tycka. Jag tänkte att jag skulle visa er en outfit idag igen, jag känner mig så somrig och fin, hehe :)




Details..





(Vet inte varför jag fick så bruna ben, det måste vara ljuset. Har ju jätteljusa strumpbyxor, haha..)
♥ Klänning, Ginatricot, last summer
♥ Jeansshorts, Veromoda
♥ Gladiatorsandaler, Kappahl
♥ Armband, gjort själv.


Jag formligen älskar ryggen på den där klänningen, eller linnet som det idag ser ut som. Fast det är en klänning!
Gjorde även två nya armband idag, ett till mig och ett till mamma :)
Åh vilket vackert väder det är!
Puss,

Elin likes tubtop

Hejsan!
Vi ska strax åka iväg och kolla på balen i Nässjö, men innan dess ska jag givetvis blogga lite :)




Tubtops-linne från H&M.. Me like.
Puss,

Egendesignade armband

Hejhej!
Det är helt underbart väder, det är faktiskt riktigt skönt. Inte ett moln på den blåa himlen och solen skiner fortfarande. Riktigt härligt :)

I alla fall, innan jag svamlar bort mig totalt, tänkte att ni skulle få se armbandet jag snackade om i förra inlägget. Detta är alltså helt MIN idé och design!






Jag färgade lädret, gjorde hål i sidorna, trädde i lite mer läder i form av snören, satte fast en tryckknapp plus strasstenarna och sedan var klart! Smidigt va? Och snyggt, hihi.

- Så.. vad tycker ni? :)
Puss,

I ♥ marin stil

Hejsan!
Tänkte att ni skulle få se min outfit nu idag, jag och mina onsdagsoutfits, haha!




♥ Korta pösiga jeans, H&M?
♥ Randigt marint linne, H&M
♥ Vitt linne under
♥ Öronhängen, Ur & Penn, klocka mm.

Tänkte att ni även skulle få se ett läderarmband som jag har gjort i slöjden, faktiskt i träslöjden, hehe, men vi har jobbat mer med läder den här terminen.
Men det får ni se i nästa inlägg, nu ska jag göra lite pastasallad med någon god sås ♥
Puss,



Avslutningsskor 2010

Hej!
Nu kommer sko-filmen, som utlovat of course :)


Jag har två olika par jeans på mig, men musiken är ju bra :)
Puss,

Hemma nu

Hej på er!
Är hemma nu igen efter den första cabaré-föreställningen, allting gick hur bra som helst. Tror jag i alla fall, haha. Jo, men det gjorde det såklart! Ikväll kommer det säkert att gå ännu bättre, hope so!

Nu håller jag i alla fall på med att ladda upp en liten film på mina avslutningsskor på Youtube, så jag hoppas att det kommer att fungera nu då :)
Men den får ni se i nästa videoinlägg. Wish me good luck tonight :)
Puss,

RSS 2.0