Klocka, Ur & Penn

Hejsan!
Tänkte passa på att visa min nya klocka nu då:






Från Ur & Penn som sagt :)
Puss & Kram,

I ♥ SHOPPING

Hejsan!
Shoppingen från igår, here it comes :)




Mascara från L´óreal, Explosion Mascara. Kicks 159 kr


Näspiercingar, Glitter 50 kr.


Svarta lackleggings, Ginatricot 149 kr.




Väääldigt snygggt partylinne, JC 299 kr.

Köpte även en klocka, men den får se ni ikväll :)
KOMMENTERA NU!
PUSS,

Home sweet home

Hejsan!
Vi kom hem lite innan åtta igår, men då skulle jag göra mig en omelett och sen titta på Idol. Så det blev faktiskt inget bloggande. Men det blir extra mycket idag istället! Jag köpte faktiskt en hel del igår, men jag ska strax ta kort på det och sen visa er i eftermiddag. Hittade inte riktigt allt som jag skulle köpa, men så är det ju. Jag ska kolla i Jönköping under mina prao-dagar hela nästa vecka.

Men då får ni se shoppingen i eftermiddag så får vi se om det blir något videoinlägg framöver, kanske redan ikväll? Vi får se, vi får se..
Puss,

Friday <3

Hejsan!
Jag kommer ju som sagt att vara borta hela dagen, vi hörs imorgon!
Puss & Kram,

New Watch + Bobby

Hejsan!
Kom hem någon gång efter två typ, kollade sen på Wallander- Cellisten och degade framför tv:n och nu sitter jag här och skriver. Jag passade på att byta min klocka från Guldfynd som var riktigt "sandig" inuti, det var som damm inuti klockan. Låter konstigt eller hur? Jag kunde knappt inte se visarna..







Den klockan jag hade fanns inte, så jag fick den här istället, väldigt lik eller hur? :)





Mamma köpte även Bobbys nya hårspray! Hon tyckte att det var riktigt bra, hon har ganska kort hår och tyckte att det gav bra stadga :)

IMORGON: GÖTEBORG :D
Puss & Kramis,





Snacka om tur?

Hejsan!
Tillbaka i bloggvärlden igen, nu är jag inte alls lika tråkig och oinspirerad som innan. Läste precis en jätterolig sak på Kenzas blogg:

Förresten, Bobby ger sig ut på en liten turné och kommer imorgon befinna sig inne på KICKS på "Duvan" i Karlstad, Göteborg fredag (KICKS nordstan) och även lördag (Kicks köpcentret västra frölunda). Mellan 10-17 alla dagarna. De första 100 som handlar får en liten goodiebag och Bobby och hans team kan även styla er där på plats utan kostnad!

Vadå, kan man snacka om tur eller? Jag ska lätt gå dit alltså! Gud vad roligt! Hade ändå planerat att gå dit eftersom jag måste köpa en ny mascara.

Kramis,

Wednesday

Hejsan!
Blev visst lite sen uppdatering idag, jag såg inte att klockan hade blivit halv två nästan. Även om dagarna går sjukt långsamt på grund av den där vintertiden, jobbigt är det! Vet inte riktigt vad jag ska skriva om, kommer faktiskt inte på något kul just nu. Vad har jag gjort idag? Hmr, ja, jag har ätit frukost och lunch, lite godis, kollat på Andra Avenyn som sändes igår igen, kollat på "Aschberg" där Kissie, Dessie och Paow var med.

Det är väl typ det som har hänt. Ska kanske baka något sen. Usch vad jag är tråkig nu. Jag skriver mer sen när jag har blivit lite roligare :)
Puss,

Video: Hemma igen

Hejsan!
Här är videoinlägget- som utlovat!


Puss & Kram,

China Palace

Hejsan!
Hemma igen från stan, är verkligen sjukt trött. Hände en liten incident som resulterade i att jag fick ta det långa benet före. Men det gick bra, tack och lov. Gick upp halv åtta idag, det är den där jobbiga vintertiden. Allt blir fel. Man är jättetrött på kvällen och pigg på morgonen.

Lite bilder från dagen:






Mmmmm i love it! Det var jättegott. Har fått soya på linnet ser jag nu.. :(

SNART blir det videoinlägg!
Puss & Kram,

Lunchning i stan

Hejsan!
Blir ett kort snabbt inlägg, ska nämligen iväg till stan med Johanna strax. Vi ska äta thai-mat, friterat, grönsaker och massa ris. Riktigt gott är det!

Tar lite bilder under dagen, så ni får se sen :)
Puss & Kram,

Dagens facelook

Hallå!


Dagens facelook fick ni där. Lite smink och rufsigt hår. Haha, that´s me today :)
Puss & Kram,

Be inspired

Halloj!
Vi börjar denna måndag och vecka 44 med lite inspiration som jag hittade från HM.com. Enjoy :)







Hmmr, har funderat lite på dem där lackleggingsen. Har nog i ärlighetens namn lite skildra uppfattningar om dem. Men visst, dem blir jättesnygga OM man matchar dem på rätt sätt. Till en fin lite längre topp eller ett linne, jo visst. Men risken är väl att det ser ut som skinnbyxor vilket inte är sådär jätte smakfullt tycker inte jag. Jag vet inte..

- Vad tycker ni? :)
Puss & Kram,

Veckan "to do"

Hello igen!
Tänkte skriva ihop en liten "veckans happening", eller "veckans to do". En hel del faktiskt. Det är ju som sagt höstlov den här veckan och det är bannemig riktigt skönt! Riktigt mycket!

Måndag: Jag ska göra mycket på mitt scrapbooking-album, framsidan är helt klar nu! På eftermiddagen ska mamma och jag hämta mina glasögon och hennes linser, fika lite och gå till en garnaffär.
Tisdag: Då blir det Johanna för hela slanten, vi ska gå till en kinarestaurang och luncha ihop och sen får vi se vad som händer mer. Kul!
Onsdag: Absolut ingenting, ska bara blogga en massa, sova, äta och scrapbooka!
Torsdag: Allergimottagningen på förmiddagen, ta ut pengar till fredag.
Fredag: GÖTEBORG HELA DAGEN, INGET BLOGGANDE! :)

Det är väl ungefär det som händer nu i veckan, sen dyker det väl säkert upp lite annat oplanerat :)

KRAM!
Puss & Kram,

Vilka är ni egentligen ?

Hej!
Varför har besökarna stigit så mycket just idag? Det är mer än dubbelt! Vilka är ni? Välkommna i alla fall :)
Puss & Kram,

Sunday

Hejsan!
Söndag idag, och jag är sjukt seg. Som vanligt, haha. Nej, men söndagar brukar vara ganska händelselösa. Har pysslat lite med mitt scrapbooking-album idag, äntligen gjort klart framsidan.

Hinner tyvärr inte skriva mer, vi hörs efter One Tree Hill klockan sju eller nåt :)
Puss & Kram,

It would be..

Hejsan!


Lite av det här blir min shopping nästa vecka:

Lördag igen

Hejsan!
Har burrat ner mig i soffan med Lady Gagas senaste låt "Paparazzi" och datorn såklart. Utan den hade det varit svårt att skriva, haha. Nu kommer mamma och pappa hem från nån köksmässa. I eftermiddag ska jag skriva lite vad jag har planerat att köpa i Göteborg på fredag.

Häng med :)
Puss & Kram,

Musiktips #30

Hejsan!
Äntligen lov, äntligen, äntligen, äntligen! En hel vecka som bara går åt till ledighet, långa sovmorgon, slippa ösregnet klockan tio i åtta varje morgon, läsa en massa bra böcker och se bra filmer och ändlöst bloggande, spelande och bloggläsande framför datorn. Det är riktigt sweet!

Tipsar om en låt som passar bra in på mina känslor nu:

Whenit was good - Flipsyde


Behöver inte komma tillbaka till skolan på mer än 2 veckor! Sen är det prao efter lovet, det ska bli riktigt skönt att slippa läxorna och proven. JAAA!
Puss & Kram,


Today´s outfit

Hejsan!
Har kört på tråkiga kvällsinlägg hela veckan, jo, jag vet, är medveten om det. Men det blir så om man har ett franska-prov att öva till. Måste hålla mitt MVG det här året också, och då krävs det lite mer pluggande till prov och läxförhör. Men jag vill ju. Jag vill lära mig franska. Jag vill kunna tala det lika bra som jag talar engelska. Så då krävs det att man ligger i!

DAGENS OUTFIT:

♥ Ljusa jeans, BikBok
♥ Stor oversize t-shirt H&M
♥ Svart linne, H&M
♥ Smycken, klocka Guldfynd, lite silversmycken..

Ska se S.O.S Gute om cirka en halvtimma. Jag älskar att se bilder från Gotland. Det väcker en längtan..
Puss & Kram,

Musiktips #29

Hejsan!
Har även idag haft problem med att kunna logga in. Jobbigt läge, vad håller Blogg.se på med egentligen? Det är sjukt segt att ens få fram inloggningsfälten.. Fler med samma problem?

DAGENS MUSIKTIPS:

Janet Jackson - Feedback.

Just nu är det den låten vi dansar till på dansen jag går på. Har pluggat hela dagen typ, tråkigt men det måste man. Snart är det lov! Och sen prao! Gottigt!
Puss & Kram,

Bara strul..

Hejsan!
Har inte kommit in på Blogg.se på hela dagen. Eller ja, jag har kommit in men det har inte gått att skriva in epostadressen och lösenordet. Problem. Det blir bättre uppdatering imorgon, nu har jag tyvärr fullt upp.
Puss & Kram,

Ett himla slit

Hejsan!
Har precis slängt in en pizza från Ica i ugnen, ni vet den där kebab? Måste äta tidigt för jag ska ju iväg på dansen sen, och efter det är det Färjan 3. Har slitit och kämpat med att få ut min jobbiga näspiercing, jag har haft en sån med en liten kula så att den inte ska åka igenom. Det var skit. Men vi fick ta en avbitartång och knipsa av den, så nu är den ute i alla fall. Fick i en riktig nu, en sån som typ är lite svängd och mycket tunnare. Bättre!

Ska köpa två nya i Göteborg nästa fredag hade jag tänkt. För övrigt pluggar jag till franskan och ska strax äta min pizza. Det är typ det som händer :)
Puss & Kram,

Äntligen röda naglar igen!

Hello!
Kom hem med tre stycken bra minilack för 75 kr. Ett ridgefiller till mamma, ett bra underlack till mig som behöver skydda naglarna från missfärgning med mina röda och cerisa nagellack och ett blodrött nagellack. Perfekt, jag har längtat efter ett rött alldeles för länge nu. Har redan målat på :)




Köpte det röda nummer 040 i Dependserien! (Det är mycket mer blodrött än det ser ut!)
Puss & Kram,

I ♥ minilack

Hejsan!
Först och främst, grattis till Foki som blev "Årets Blogg"! Det är hon väl värd!

Ska köpa lite nya nagellack idag, kul, kul, kul. Ett ridgefiller, fungerar ungefär som en utjämnare av nageln, ett underlack ELLER topplack, måste se över vad jag har, och ett vanligt rött nagellack. Mitt försvann spårlöst i början av sommaren så nu vill jag ha röda naglar igen!


Puss & Kram,

Jofama By Kenza- it´s mine!

Hallå!
NU ska ni få se bilderna på min nya Jofama By Kenza- jacka! Äntligen, hihi :)



















Svart skinn. Silverdetaljer. Nitar. Bälte. Kort. Fint foder. Blommigt. Bra storlekar!
Har 34 i min, jag tycker inte att dem var så stora i storlekarna, har vanligtvis 34 :)
Är ni intresserade av priset så kan ni kolla själva, www.chique.se.

-Så, vad tycker ni? (:
KOMMENTERA!
Puss,

Musiktips #28

Hello!
Hemma igen från stan, skulle hämtat mina nya glasögon men butiken var stäng på lördagar. En stor miss av mig, haha klantigt att inte kolla upp sånt innan man åker. It´s me :)

Var på nån köksmässa med pappa också, utställningar av olika kök, typ en kock som lagade nån konstig potatis med typ, orange kaviar? Hmr, inte riktigt vad jag hade väntat mig!

DAGENS MUSIKTIPS:

21 Guns- Green Day.

Lyssnar inte så mycket på Green Day faktiskt, men jag gillar denna låten!
Puss & Kram,

Sneak Peak

Hejsan!
Ledsen att göra er besvika, eller gör jag det? Blev inga bra bilder på jackan, jag väntade för länge så nu är det typ mörkt. Får ta imorgon istället i dagsljus, blixten ljuger för mycket. Det blir inget bra..


En bra bild blev det i alla fall. På Kenza märket :)
Idol om en halvtimma! Michael Jackson-tema, kul!
Puss & Kram,

Video!

Halloj!
Ett litet videoinlägg, det var ett tag sedan :)



Snaaaaaart får ni se jackan. Härda ut! :)
Puss & Kram,

Mycket att göra

Hallå!
Har haft fullt upp hela dagen, har varit i stan och fått lite sprutor, haft massa jobbiga lektioner (roliga också!), slutade tjugo över tre, hem, äta, möta upp Julia för att gå och titta på lite färger till uppehållsrummet i skolan... Ja, det har varit fullt upp med andra ord. Har också hämtat ut ett paket på posten, fy sjutton vad snabbt det gick! Alla kan väl förstås gissa vad det var för nåt? *Lalalalala* :)

Visar imorgon, jag lovar! Väntar på att kamerabatteriet ska ladda lite så jag kan lägga in lite bilder från min dag. Riktigt kallt har det varit.. Hu! Fast friskt ändå.






Gjorde ett fint armband på elevens val idag också. Visst får det en att tänka på naturgodis? :)
Puss & Kram,

Snart min!

Hejsan!
Vet inte om någon har listat ut vad jag blev så hemskt glad över? Hehe, jo, nu ska vi få veta! Jag klickade in på Chique.se, och äntligen så hade Jofama by Kenza skinnjackan kommit in. Den nya ni vet, bikermodell, fint skinn, bälte i midjan, dragkedjor vid ärmslut, effektfulla nitar och ett vackert blommigt foder? Japp, jag har nu äntligen klickat hem den i storlek 34, det blir nog jättebra. Snart är den min! Snart, snart :)






Jag längtar!
Snart..... :)

Kenza 3 Biker Jacket SEK 1995, Jofama - NELLY.COM

Video lånad från Nelly.com :)

Puss & Kram,

YES!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Är sååååååå glad! Kolla in senare i eftermiddag så får ni veta mer!

Bara pluggar..

Hejsan!
Har dragit på mig mysstrumporna som är helt lurviga, svarta, tjocka och härliga! Sitter och myser i soffan, som vanligt har det blivit lite dålig uppdatering. Det blir helt enkelt mer uppdatering på kvällarna när man har mycket prov och läxor som jag alltid har- känns det som. Har ett matteprov imorgon, vi gör alltid en G-del en dag och en VG/MVG del en annan dag, då kan man koncentrera sig på bara G en dag, och lite svårare en annan dag. Det är faktiskt bra! Har övat ganska mycket på det, jag vill ha VG, men vi får se :)

Ibland undrar jag varför jag ens bryr mig och pressar mig själv så hårt för att alltid få MVG, ibland VG. Det blir ju bara jobbigt, fast visst är det skönt när man får tillbaka provet och får ett bra betyg. Det måste ni väl hålla med mig om? Även om själva "pluggandet" inte är så roligt..

Ska se Andra Avenyn på ettan klockan 21.05. Fem minuter försenat, det var nåt program innan, "5 minuter för världens barn", eller något liknande :)


(det var snö idag på morgonen, en lurvig pingvin passar väl bra?)
Puss & Kram,

091012

Hallo!
Försökte skriva ett inlägg redan vid halv åtta, men ja, datorn låste sig. Det blev en lila färg över skärmen (förövrigt en väldigt fin lila färg), så det var bara att stänga av datorn.. Tur att det inte hände när jag skrev på mitt stora religionsarbete på cirka 3 sidor, då hade jag faktiskt dött! Typ. Nästan. Sparar typ efter varje mening, min datorn är lite oberäklig. Sen kom jag inte ens in på blogg.se, då var det nästan lite damp. Blä! Hatar måndagar..  Jag är lite som katten Gustav, haha, hatar måndag+ormar, fast han hatar väl spindlar? Anyway :)

Pluggar som sagt ganska mycket, och likadant blir det imorgon. Men så är det! Sista året, sen är det gymnasiet som gäller. Har kollat på en skola på Gotland. Kan ni tänka er det? Ganska många mil mellan mitt lilla samhälle och fina Gotland. Vi får se vart allting leder..
Puss & Kram,
(Shit vad det segar, kan inte ens få upp underskriften..)

Musiktips #27

Hejsan!
Tänkte köra ett musiktips, det var ju ett tag sedan!


Kate Voegele- Kindly Unspoken.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och njuta av det sista av helgen :)
Puss & Kram,

Etthundrafyrtionio kronor

Hejsan!
Tänkte börja denna söndag med att visa min nya tröja från Ginatricot :)




Fin va?
Puss,

Höstbilder

Hello!
Tänkte visa två fina höstbilder jag fick till när jag var ute en sväng i skogen i eftermiddags. Enjoy :)




(Undrar vad det är för konstiga svampar egentligen.. Inte kantareller i alla fall!)
Puss & Kram,


Gårdagens sminkning

Hej!
Lördag idag, min absoluta favoritdag. Har sagt det innan, men vem gillar inte att man både får sova på morgonen och vara uppe på kvällen? Alla typ.

Känns som att jag har försummat bloggen lite på sistone, och det ska det absolut bli ändring på! Jag tycker fortfarande att det är kul att blogga, hoppas att ni tycker om bloggen :)
Lämnade in min kära Thomas Sabo-berlock igår, och jag får tillbaka den lagad eller en helt ny om cirka 2-4 veckor. Lång tid! Men det är väl lika bra. Köpte även en ny fin petrolfärgad tröja som typ hängde lite där fram. Svårt att förklara hur den ser ut, visar sen! Lämnade även tillbaka tröjan från H&M. Den var inte bra!


Puss & Kramis,

091009

Hej!
Stressigt som vanligt, jag ska med ett tåg till Jönköping. Med Johanna, vi ska titta efter en present till hennes lillasyster som fyller 9 år imorgon. Sen ska jag lämna tillbaka min svarta stickade polo-tröja till H&M och till sist lämna in min berlock. Hörs!
Puss,

Sko-inspiration

Hejsan!
Torsdag idag. Känns som en bra inspirationsdag, tänkte tipsa om lite sjysst att ha i vinter :)



Tog givetvis med mina egna skor i inspirationen. Lite smart måste man väl vara, eller hur? Lite annat snyggt också, jag diggar verkligen skor nummer ett i samlingen från Skopunkten. Jag vill ha dem! Jag har faktiskt inte settdem i butik ännu..

Hoppas ni gillar tipsen, en liten kommentar kanske? ♥ Btw, det ÖSREGNAR!
(Såg att inlägget blev lite konstigt nu, men jag hoppas att ni ser skapligt :)
Puss,

Good morning :)

Hej!
Skriver ett litet morgoninlägg för att kompensera gårdagens dåliga uppdatering. Det blir så ibland, det vet ni ju. Har matteprov imorgon så jag ska plugga lite till det idag. Men det kommer nog att gå bra hoppas jag.

Vid åtta ska pappa och jag till sjukhuset så ska jag få mina allergisprutor. Kommer nog mestadels plugga där, det tar en och en halv timme..
Puss,

Tisdag

Hello!
Är  hos Johanna nu, vi ska spela in våra recensioner till svenskan med Louise och Julia. Bloggar när jag kommer hem, tänkte bara skriva att jag lever i alla fall. Hörs ikväll :)
Puss,

Video- blooper

Hejsan!
Här kommer den utlovade bloopersen :)

Puss & Kram,

Höststickat

Hej!
Håller just nu på att ladda upp ett videoinlägg på Youtube, men det tar ju sin lilla tid förstår ni så jag tänkte att jag får nog skriva ett inlägg innan också. Visar den stickade tröjan i hemskt material som jag köpte i lördags... NU! Det blev lite Peter Jihde där, haha. Idol 2009 fortsätter... NU! :)


Svart stickad från H&M, 199 kr :)


Men som sagt, det kommer upp ett videoinlägg ikväll, kan nog passa med det efter min dans. Efter klockan åtta då alltså. Eller om det hinner bli färdigt till halv sju, men det vet man aldrig!
CHANGE OF PLANS! Hade gjort ett för långt, ni får se en kort bloopers till videoinlägget istället. Det kommer ett riktigt senare i veckan!
Puss & Kram,

SkoKanonen is it!

Hejsan!
Godkväll på er. Japp, jag kör igång direkt och visar dem nya skorna jag köpte igår. Eller ja, skor och skor, stövletter är nog mer rätt ord. Here it comes :)






Kostade 350 kr jämt på SkoKanonen. Jag fick ett spel på DinSko och Skopunkten där jag ändå aldrig hittar nåt. Kanske DinSko, men Skopunkten, nepp aldrig mer. Hårda och obekväma. Nej tack!
Puss & Kram,

Skissing skissing

Hello!
Dålig uppdatering, jag vet, men det hade sina skäl igår.. I alla fall, shoppade lite nytt och höstigt igår. Ja, jag laddar upp två bilder på skissblocket jag köpte så får ni se det andra i eftermiddag.




Bra med ett riktigt skissblock nu :)
KRAM,

091003

Hallå!
Drar strax in mot stan nu, mamma och jag ska shoppa lite. Är inte ute efter något speciellt, kanske nya stövlar och något varmt! Tex den där polotröjan jag bloggade om.. Vi får se. Några fina ringar från H&M?

Japp, nåt blir det nog i alla fall. Men då vet nu :)
Puss & Kram,

Bloggfria dagar

Hejhej!
Känns som att jag inte har uppdaterat på ett tag. Eller ja, igår hann jag faktiskt inte med det. Drog hem till Johanna en stund, så det blev inget bloggande. Det är faktiskt ganska skönt med en bloggfri dag ibland också. Ibland. Inte ofta! Är ensam hemma nu i alla fall, ska snart hämta mig en pizza. Vad onyttig jag är, haha :)

Skriver mer ikväll :)

Puss & Kram,

RSS 2.0