Bilder kommer!

Hejhej!
Ska strax cykla iväg till dansuppvisningen, det börjar vid klockan sex så  kom vetja om ni har vägarna förbi! Hehe, nej, kanske inte. Kan bli svårt när ni inte ens vet var det är, haha :) Men i alla fall så har jag varit i skolan hela dagen, gjort lite gamla nationella prov och lite annat halvtråkigt. Har NO-prov imorgon, så jag har övat två timmar igår och lite idag så det ska nog gå alldeles utmärkt tror jag!

Tar med mig kameran idag, så jag tar lite kort och filmar kanske till och med, vi får se! Men det får ni kanske se ikväll, annars blir det imorgon!
Puss,

Gissa vad..

Hejsan!
Första advent idag, jag skrev visst inte det i mitt inlägg på morgonen? Nåja, det är det i alla fall. Det har inte hänt sådär jättemycket idag faktiskt.. Har lärt mig att spela första biten på Halleluja på piano, pluggat i två timmar och varit en sväng på den berömda julskyltningen här i byn, *host host*. Gick tipspromenaden, drack glögg och tog lite lotter, jag vann en.. ja, gissa det ni!

Det får ni veta imorgon. En liten tävling kanske? Yes! Rätt svar, eller i alla fall i närheten, får en länkning! Så det är bara att kommentera till detta inlägget :)
NU: One Tree Hill!
Kramar,

Yesterday rocked!

Hejhej!
Fick en vilodag idag från dansen, vi bestämde att inte medverka i föreställningen idag som är klockan 14.00. Vi har ju redan två uppvisningar till imorgon, så det är bra att vila en dag så att vi är pigga när det väl gäller. Men det gick jättebra igår, repetions-dansen blev sådär, men vi fixade till det och övade lite på egen hand innan första föreställningen så det gick kanon sen!


Alla på scen.


Mitt paket till paketdansen.


Gårkvällens smink. Brun/svart sotat+ glitter!


Togs i slutet av kvällen, jag VAR trött :)
Puss,

See ya tomorrow

Hejhej!
Ska strax iväg på dans hela dagen nu, det är ju två uppvisningar som jag skrev och berättade om igår. Ja, det är inte så mycket mer att säga från min sida, jag blir ju borta hela dagen och det finns ingen tillgång till att blogga heller, så det får helt enkelt bli så idag. Jag skulle haft sån där SMS och MMS bloggning nu, men jag vet inte riktigt hur det funkar? Vet ni?

Men vi hörs imorgon i all fall, kanske, kanske ikväll, men troligtvis inte.
Puss, love ya ♥

Ackord- tips!

Hejhej!
Fredag idag, inget disco idag i alla fall. Tar en lugn hemmakväll med god mat och lite chips och läsk istället. Måste ladda batterierna tills denna riktiga danshelg!
Lite schema fär helgen: (usch SCHEMA för helgen?!)

Lördag:
Samling 10.30.
Genrep 12.30.
Föreställning 15.00 och 18.00
Hemma... klockan 20.00?

Söndag:
Samling 13.30-14.00?
Föreställning 14.00.
Hemma... 16.00?
PLUGGA!

Måndag:
SKOLA.
PLUGGA TILL NO-PROVET.
Uppvisning (få dansgrupper) 18.00 och 19.00.
Hemma... 20.00?

Tänkte passa på att dela med mig av ett grymt videoklipp jag hittade på Youtube:

En man som lär ut hur man spelar början av Halleluja! Har lärt mig själv hälften ungefär, men det är inte så svårt om man är koncentrerad bara :)
Puss,

Mysfaktor!

Hejhej bloggen!
Nu känns det verkligen som att det är julstämning i varenda vrå, mamma har nämligen satt upp adventsljusstakarna idag. Hade totalt glömt bort det, gick upp till mitt rum för att hämta dem tråkiga pluggböckerna, tvärstannade på tröskeln och såg att det var elljusstakar och stjärnor!
Mysfaktorn är hög! ♥





Ska duscha, äta nåt och sen kolla på S.O.S Gute, eller Geeuutee, som dem säger, gotlänningarna! Dem är för goaa! :)
Puss,

Erik Dahlberg!

Hejhej!
Onsdag idag, mitten på veckan. Lillördag kan det också kallas, dock inte i mitt fall. Vi ska åka in till Jönköping om fyrtio minuter ungefär, ska kolla in ett gymnasium, erik dahlbergsgymnasiet.

Hörs ikväll :)

Puss,

Smyckes - look

Hejhej!
Hoppas att alla mina läsare har haft en fin tisdag idag. Själv började jag dagen med att gå upp strax innan sju (huh), drog till skolan och var där till kvart över ett. Sen åkte jag och pappa till sjukhuset och idag fick jag min sista spruta för gräs och bland dem sista två för katt.

Lite smycken jag har haft på mig idag:

Fin ring från Guldfynd, konfirmationspresent från mormor.

Klocka, också från Guldfynd.



Mitt fina Thomas Sabo- berlockarmband ♥

Naturlig i håret idag. Gick och la mig med blött hår och fick ganska fina lockar :)

Nej, nu ska jag nog kolla på en film eller något!
Puss´n Kram,

Måndags-outfit

Hejhej!
Måndag igen, en ny härlig vecka har börjat. Vecka 48 med andra ord. Nästa vecka är det även dags för mig att ta den berömda svininfluense-sprutan. Får inte ta min vanliga vaccination då, men det är ju så det blir. Känner att jag ändå vill ta svininfluense-sprutan "just in case"!

DAGENS OUTFIT:





Idag kör jag på:
♥ Tröja från Ginatricot (mammas)
♥ Leggings, Lindex
♥ Gråa knästrumpor, Kappahl, [relativt nya]
♥ Lite smycken, tog av mig dem sen!

Vi hade ett nationellt prov i svenska idag, eller ja, mest för att öva inför det riktiga som är innan sportlovet, vecka sex med andra ord. Är helt stel i nacken, skrev oavbrutet i 80 minuter. Helt otroligt, eller hur? ;P
Puss,


Your questions!

Hejhej!
Nu tänkte jag svara lite på dem fem frågorna som har kommit in, inte sådär överdrivet många direkt, men ja, jag svarar på dem som har kommit in i alla fall :)
Here we go!

- Vad vill du gå på gymnasiet? Några aningar/funderingar?
Svar: Oj, oj, om ni bara visste hur mycket jag funderar på detta. Det går inte en dag utan att jag tänker på det, velar, undrar, hoppas och tvekar. Det känns som att jag är på god väg att bestämma mig nu, men usch vad svårt det är egentligen! Men det blir förmodligen Samhäll-Språk, det känns som att det är en bra linje för mig som är intresserad och duktig i språk. Jag älskar språk! Är lite inne på Samhäll-Ekonomi också, så på onsdag ska jag åka till en skola i Jönköping och kolla in linjen. Även Naturvetenskap ligger ganska nära, men jag tror faktiskt att det blir Samhäll-Språk på Per Brahe-gymnasiet i Jönköping!

Vart vill du bo om du inte bor där du bor nu?
Svar: Om jag sa såhär, jag vill inte bo där jag bor? Haha, låter kanske konstigt, men jag är sjukt trött på min lilla halvsovande håla. Jag är, kommer vara, har alltid varit en storstadstjej. På sportlovet i februari ska jag i alla fall åka hem, till Stockholm ♥

Skulle du kunna tänka dig att färga håret blont?
Svar: Haha, ja faktiskt. Jag vill vara blond! Och då snackar vi inte platinablond, nästan grå i håret, utan en fin mörkblond eller askblond nyans.

Vad ligger du på för betyg nu i 9an ? Tycker du 8an var jobbigare än 9an?
Svar: Ungefär hälften MVG, hälften VG. Inga G eller IG. Nej, jag tycker absolut inte åttan var jobbigare än nian. Faktum är att åttan var en rätt så go årskurs. Och ni som inte tycker det, vänta då till nian! Mycket läxor+prov= NIAN!

Hur många besökare har du om dan?
SVar: Oj, det är nog en riktigt intressant fråga. Om jag säger såhär, jag är absolut inte en av storbloggarna, som tex, Kenza, Foki och Kissie, men jag har tillräckligt många besökare för att driva bloggen vidare. Spelar det egentligen någon roll? :)

Yes, det var dem frågorna som kom in! Och ni fick ni era svar!
- Tycker ni om när jag kör "fråge-veckor" ?
Puss,



Sista påminnelsen

Hey guys´n girls!
Hello, allt bra med er? Med mig är det toppen, sov till kvart i elva idag, haha, helt sjukt, jag sover aldrig längre än till halv tio annars. Inte ens det, nio typ. Men det var skönt, så nu är jag i alla fall inte trött, inte alls faktiskt. Skönt skönt.

Ville bara påminna att idag så är sista dagen man kan ställa en fråga. I eftermiddag runt klockan tre-fyra-fem någonting så svarar jag, så skicka frågorna nu om ni har några. Annars, strunt i det, hehe. Jag har ju inte frågestund sådär jätteofta, så det gäller att passa på nu när det verkligen är frågestund. Kolla in senaste videoinlägget också :)
Kram,

Buy my outfit

Hejsan!
Slänger in gårdagens outfit nu då :)




♥ Glittrig topp, JC.
♥ Lackleggings, Ginatricot
♥ Klocka Ur & Penn, öronhängen mm.
+ plattat hår med lite volym!


Puss,

Soon home

Hejsan!
Är i Jönköping hos Anna och Christoffer, ska åka hem om en timma, hörs då :)
Puss,

KFUM nästa!

Hejhej!
Förlåt, förlåt för en otroligt dålig uppdatering. Har varit stressad sedan jag kom hem vid tre, haha. Men nu är jag i alla fall i ordning fixad och klar, så jag ska strax dra till tåget. Ikväll blir det KFUM (ungdomsdisko) med girlsen :) Kul, kul, kul!

Vi hörs imorgon, då får ni se dagens outfit mm. Ska sova hos Anna och Christoffer sen, så jag kommer inte hem mer idag. Hörs imon :)
Puss,

En drottning på mitt rum!



Eller ja, faktiskt så var det en 2 centimeter lång geting-drottning i mitt fönster alldeles nyss. Euww, jag blev lite avskräckt. Men vaddå, ändå en drottning! Drottning som drottning, eller hur? :)
Puss,

Lyckan är fullgod

Hejhej!
Mysbyxorna är på, dem luddiga varma strumporna likså, matteläxan är gjord och det enda som fattas är ett lågt bakgrundsljud från radion som står på. Vänta.. så där ja! Nu är lyckan fullständig, hehe. Nej, men nästan i alla fall. Har känt mig lite halvdålig mest hela dagen, på religionslektionen trodde jag att jag skulle vara tvungen att gå hem, så dålig kände jag mig. Och då är det riktigt illa ska gudarna veta. När Elin funderar på att gå hem. Men när jag hade fått i mig två glas vatten var det lite bättre, så jag stod ut. Nu när jag kom hem så tog jag en alvedon brus, (usch, men jag kan inte svälja tabletter, illa va?!) och sen gick det faktiskt över. Är bara lite trött, men det blir man efter en dag i skolan..

Men i alla fall så är läxorna gjorda, och imorgon är det fredag! Nu ikväll så ska jag titta på hockey, hmmr menade Narnia. Eller jag vet inte. Förmodligen Narnia framför tråkig hockey på tv, live är det ju hur kul som helst, men inte i en tråkig soffa med två föräldrar som är helt inne i spelet, hehe, nej tack. Checkar nog en film istället :)

Lite relativt nytagna bilder:



Pussar & Kramar,

Partyplans

Tjooho!
Har datorn i sängen, sitter här nyduschad och fräsch. Tänkte först väntat tills imorgon med att duscha, men det är ganska svårt att styla ett hår om det är relativt nytvättad och jätterent. Då blir det inget bra av det hela när jag ska till KFUM på fredag. Tänkte ha lackleggings, partytoppen och stövletter. Bara ett litet problem. Var ska jag ha mobilen? Funderar på att försöka ha den i skon, får testa om det fungerar först :)

Nu ska jag mysa ner mig framför teven :)
Puss & Kram,

Vad sjutton hände?

Hejsan!
Ska börja med att ge gårdagens avsnitt av Andra Avenyn en riktig ris! Alltså, vad sjutton hände igår egentligen? Julen fullkomligt EXPLODERADE i programmet! Alla betedde ju sig som att det var den 23 december eller någonting! Bara på en gång, herregud vad fort det gick! I förra programmet var det ingenting som hade med julen och göra, och nu.. ja, det var ju helt sjukt egentligen. Konstigt.

Slutade klockan ett idag, bara tre timmar i skolan, från 10-13, det är en aning skönt kan jag ju säga, hehe! NU tror jag faktiskt att svininfluensan har slagit till i skolan, det är relativt många som är hemma och har feber, halsont, muskelvärk, magvärk med mera och det är ju solklara sympton för svininfluensan tyvärr. Usch, jag har riktig bacillskräck. Vill börja ta med mig handsprit till skolan, men det kanske är lite överdrivet? :)

Ni som inte tittade på mitt videoinlägg igår; jag har en frågevecka fram till nu på söndag, den 22 november. Det går bra att ställa frågorna till vilket inlägg ni vill. Så det är bara att fråga på! :)
Puss,

Video, frågestund?

Hejsan!
Here it comes, videoinlägget :)


Puss,

Ni bestämmer? :)

Hello.
Hemma igen från sjukhuset, tog två allergisprutor idag och det gick bara bra.




En ganska onödig sak att fråga, men vilken färg tycker ni syns bäst? Själv är jag nog mest inne på den blåa, den syns kanske bäst i bilder/videoinlägg? Men det är ju ni som ska läsa, så vad tycker ni?

Ikväll blir det även ett litet videoinlägg, checka in det lite senare :)
Kram,


Musiktips #33

Hejsan!
Vi börjar med ett musiktips tycker jag :)


Erik Hassle - Don´t bring flowers after I´m dead.
Börjar faktiskt gilla den mer och mer!
Puss,

Keep reading

Hejsan!
Hinner faktiskt inte skriva så mycket, jag ska strax iväg på dansen ikväll och innan det måste jag byta om och äta någonting. Men imorgon kan ni räkna med en saftig uppdatering, jag är nämligen ledig imorgon! En studiedag bara så där. Det känns så sjukt jäkla gott! Yes!

Men vi hörs senare eller imorgon :) Keep reading my blog
Puss,

A long shopping-day

Hejsan!
Tänkte visa lite bilder+shoppingen efter min långa dag i stan.. Puh!




Söta knästrumpor, Kappahl ca 70 kr!




Blå whiteboardpenna, hoppas att det syns bättre i videoinläggen! Bokia, 20 kr.




Nyduschad och fräsch! Sweet :)
Puss & Kram,

20-minutaren (19)

Hejhej!
Visar bara snabbt dagens outfit innan jag rullar iväg mot stan!




♥ Blanka leggings, Ginatricot
♥ Klänning, tunika från Ginatricot
♥ Smycken, klocka Ur & Penn, Thomas Sabo mm.

Körde bara i lite glansspray i håret, hann inte duscha på morgonen..
Puss,

Video- Helgen

Hejsan!


Puss,

♥ Gustaf & Pookie ♥

Hejsan!
Spelade precis in ett videoinlägg, men som ni vet så tar det ju en stund att ladda upp. Gjorde det ganska långt för att vara mina videoinlägg faktiskt, drygt en och en halv minut!

Men då vet ni att det kommer att komma upp ett videoklipp inom två timmar i alla fall. Kanske en. Vet inte riktigt hur lång tid det kommer ta, men det kommer! Håll ut!


Hittade en bild på gulliga Gustaf & Pookie! :)
Kram,

Fejk-Pandora FOTO

Hejsan!
Hade en liten smyckesfotografering nu precis, så jag tänkte börja denna blogg-lördag med att visa dem! By the way, bilderna är inte på mitt Thomas Sabo-armband!












Mer bilder kom det nu, så, vad tycker ni? :)
Puss,

Musiktips #32

Hejsan!
Tänkte faktiskt bjussa på ett musiktips som jag just nu lyssnar på! Det börjar ju bli en del musiktips här på bloggen, är redan uppe i 32 stycken sedan den 19 januari då musiktipsen började! Men gillar ni dem eller? :)


Lady Gaga - LoveGame
Puss,

Outfit 13/11 SCARY

Hejsan!
Fredag idag, är jätteglad, det är skönt med lite ledighet nu. Tänkte visa dagens outfit idag, den innehåller bland annat lite Cheap Monday och fejk-Pandora. Låter ganska bra, eller hur, haha :)




♥ Jeans, Ginatricot.
♥ Vit t-shirt, Cheap Monday, fått från Synsam!
♥ Klocka, Ur & Penn
♥ Armband, Gotland, ser ut som Pandora..







Kör på lite fina lockar idag! :)
Fredagen den 13:de.. SCARY! VERY SCARY!
Puss,

Boktips?

Hejsan!
Jag har faktiskt lite böcker som jag ska läsa nu framöver inom skolarbetet. På svenskan startade vi upp "Ondskan" av Jan Guillou, och sen ska vi läsa "The lion, the witch and the wardrobe" av C.S Lewis på engelskan. På svenska heter boken alltså "Narnia- häxan & lejonet".



Ondskan har jag kommit ungefär en fjärdedel i, och engelska-boken har jag inte börjat läsa ännu. Tänkte börja lite smått med den i helgen hade jag planerat! :)
Puss,

MAT

Hejsan!
Ska bara dra ner och äta nåt, kan ändå inte skriva nåt vettigt utan mat i magen :)

11 / 11

Hejsan!
Idag är det den elfte november 2009. Och vet ni vad det innebär? Jo, det är bara två månader tills jag fyller 16 år den elfte januari! Eller så kan man se det såhär, idag fyller jag 15 år och tio månader. Grattis till lilla mig då med andra ord, hehe. Ni kanske undrar varför jag ibland skriver "elva" med bokstäver och 15 med siffror? Jo, ska man vara korrekt i det skrivna svenska språket så ska man skriva ut siffror mellan ett-tolv, alltså aldrig skriva 1 eller 9, 12 osv. Det ska jag bättra mig på när jag bloggar! *MVG i svenska* Yes!

Men i alla fall, meningen med det här inlägget hade jag tänkt att det skulle vara att visa dagens outfit, så jag får väl trycka på uppladdningsknappen och visa bilderna :)




Skinnjacka från Jofama By Kenza
Jeans, Ginatricot
Klasströjan!
Reflex, Rosa Bandet
Smycken, ej bild, Thomas Sabo, klocka Ur & Penn och öronhängen mm.


- Visst är jag söt idag? :)


Köpte FRIDA också!

Men där fick ni ett långt inlägg+ dahens outfit, kul va?! :)
Puss & Kram,

My Piercings

Hellooo!
Hemma igen, det gick ganska fort. Vi gick runt lite på John Bauer-gymnasiet och kollade in Hotell & Restaurang, Bagerie, Samhäll-Idrott, Idrott & Hälsa, Entreprenör och min syster program som hon gick, It-Media. Men det var helt klart roligt, men inte riktigt en skola som passar mig tror jag inte. Det var inte riktigt rätt program som jag hade tänkt mig. Jag gick med Louise och Rebecka :) Och mamma och Anna också!







Några helt spontana bilder på mina olika näspiercings-pluttar eller vad man säger? :)
Puss,

Gotta go!

Hello!
Skriver mer ikväll, vi ska strax in till John Bauer-gymnasiet och kolla in stället! :)
Puss,

En händelselös/rik dag?

Hejsan!
Måndag idag och vi går in i en ny vecka, vecka 46 med andra ord. Inte långt kvar till jul och nyår då. Det blir ju.. 6 veckor kvar? 7? Ja, nåt sånt i alla fall!

Ja, idag händer det nog inte sådär hemskt mycket tror jag inte, ska på dansträning ikväll klockan sju. Vi tränar hårt nu, igår fick vi reda på att den 28-29 december ska vi medverka i en typ julshow med alla dansgrupper inom SV. Och sen är det uppvisning här hemma den 30:e. Det blir nog jättekul tror jag, det är roligt att ha lite annat att tänka på också. Det är två föreställningar på lördagen, klockan 15.00 och 18.00 och sen en på söndagen, 14.00. Så då vet ni ju faktiskt hela schemat. Ska äta nåt gott innan jag drar iväg ikväll, och sen när jag kommer hem ska jag kolla på Ullared, haha, det programmet är faktiskt rätt bra!

Imorgon har jag även min allergivaccination 08.30-10.00.
Ska ha min klasströja imorgon, idag glömde jag helt bort det!


Puss´n Kram,

Video: My Whiteboard

Hejsan!
Ska hoppa in i duschen nu, men först laddar jag upp klippet här :)


(Det syns typ inte vad det står, men ni överlever nog, jag tjötar ju en massa!)
Puss & Kram,

Extraträning now

Hejhej!
Ska strax byta om nu och sen iväg till extraträningen med dansen. Jag håller på att ladda upp ett videoinlägg på Youtube, men det tar sjukt lång tid, jag vet inte vad som är fel riktigt. Hoppas att det skyndar på lite, men ni kanske får se ikväll om det kommer fungera. You never know :)

Aja, men då vet ni läget i alla fall.

Puss,

Mysdress, 199

Hello!
Godmorgon, idag skriver jag inlägg tidigt, right? Ska visa min goa mysdress jag köpte i fredags.


Petrolblå, 199 kr, B-Young.
Puss,

Goodiebag of Synsam

Hej!
Min lilla goodiebag från Synsam här då:


Lite smått och gott.. :)


Små flaskor att ha linsvätska i!


Tittspegel


Make-up bok.


ÄKTA Cheap Monday t-shirt!

Det jag shoppade får ni se imorgon, tänkte faktiskt demonstrera ett av köpen i ett videoinlägg, missa inte det, hehe :)
Kram,

Öppet Hus

Hello!
Vi ska nu strax åka in till Per Brahe-gymnasiet i Jönköping och kolla runt lite, det är nämligen öppet hus idag. Jag tänkte att jag skulle besöka samhällsprogrammet, och sedan något mer kanske. Natur? Vi får se vad det blir. I eftermiddag ska jag visa er shoppingen från igår, och sen även min lilla goodiebag jag fick från Synsam när jag avslutade min prakitik.. :)

Puss,

091106

Hello :)
Hejsan everybody, nu är jag äntligen hemma igen. Nu är Prao-veckan på Synsam slut, det känns tråkigt förstås. Jag har allvarligt talat inte träffat nån från skolan på 1-2 veckor. Idag så sprang jag på Sofia inne på Ginatricot så vi snackade en stund och sen träffade jag Julia på stationen. Det är dem två jag har träffat på hela veckan. Konstigt egentligen men det blir ju så om man praoar på en annan ort.

Men vi hörs imorgon, då blir det en bra uppdatering. Har shoppat lite idag också, men det får ni se imorgon. Imon är det även Öppet Hus på Per Brahe-gymnasiet!
Puss,

Äntligen fulltaligt!





Fick en ny Thomas Sabo berlock idag :)
Kramis,

Klasströja 2010

Hejsan!
Laddar bara upp bilderna på tröjan nu så ni får se, sen ska jag städa lite :)




Fin va?

NEJ, nu ska jag städa, hehe!
Puss & Kram,

Det gjorde min dag

Hejsan!
Lyssnar på Kent nu igen, jag har mina perioder, hehe! Ibland kan det gå flera dagar, och sen får jag typ attacker och måste lyssna varje dag. Nu kör jag mest "Mannen i den vita hatten- 16 år senare". Riktigt bra. Tack gode gud för Spotify! Och ja, jag kan måla naglarna i rosa färg och även manikyr och jag lyssnar på Kent :)

Vet ni vad som gjorde min dag? Det var det bästa på länge, vilken känsla alltså! Jag skulle gå till tåget och när jag kommit ut utanför Synsam där jag praoar så hände det något magiskt. Jag trodde först att det var typ damm och smuts som yrade omkring i luften eftersom det håller på att renoveras på gatan, men sen upptäckte jag det bästa på så oerhört länge. Det var snö... VILKEN KÄNSLA!

I alla fall, nu när jag har snackat om känslor och massa djupt så hände det även en annan rolig sak när jag väl satt på tåget som tog mig hemåt. Dem ringde från Moderna Smycken i stan och berättade att min berlock som dem hade skickat iväg på reklamation nu hade återvänt! Ska hämta den imorgon tänkte jag! Imorgon blir det även att jag ska luncha med Anna på Shang Hai. Yummi!
Det blev ett ganska långt inlägg med bara text, haha. Ikväll så ska ni även få se klasströjan som våran klass beställt. Kul va? :)
Puss,

Musiktips #31

Hejhej!
Kom hem för cirka en timma sen, jag brukar komma hem ungefär runt tre sådär. Ja, jag har bloggtorka idag. Det har man ibland och det kan hända alla. Men ja, jag får väl ge ett litet musiktips då kanske?

DAGENS MUSIKTIPS:

Kent- Töntarna

Kents nya låt :) BRA!
Puss,

Praktik- Outfit

Hejhej!


♥ Jeans, BikBok
♥ Petrolfärgad tröja, Ginatricot
♥ Svart baslinne, H&M
♥ Thomas Sabo berlock-armband
♥ Klocka, Ur & Penn, halsband H&M




Min nya fina klocka och mina naglar som jag gjorde i ordning igår. 100 äkta!

Måste ner och göra sallad att ha med mig imorgon, men vi hörs!
Puss,

Springer iväg nu

Hejhej!
Sitter här och är färdig, ska strax gå, om cirka 5 minuter. Ja, första Prao-dagen på Synsam idag då alltså. Jag skriver mer i eftermiddag när jag kommit hem, så vi hörs då. Med Dagens Outfit och lite :)

Puss & Kram,

Video: Naglar

Hello!
Det utlovade videoinlägget:


Kramar,

Trubbel igen

Hej!
Jag höll på att ladda upp ett videoklipp på cirka 2 minuter men det inträffade ett fel när ungefär halva gått, så jag spelade in ett nytt på drygt 1 minut. Så det kommer om cirka en timma, håll ut :)
Puss,

One Tree Hill fan?

Hejsan!
Söndag idag, jag som brukar hata söndagar! Nu känner jag mig faktiskt helt okej med att det är söndag, jag är glad idag! Vet inte riktigt varför, men lite omväxling från den vanliga "jag hatar söndagar"- ångesten är verkligen inte helt fel. Jag skulle precis spela in ett videoinlägg när kameran dog så det får ni se i eftermiddag istället. Nu på morgonen har jag bara kollat på One Tree Hill typ, har hittat en jättebra sida där man kan se alla avsnitt från säsong 5, 6 och 7. Just nu kollar jag på början av säsong 6. Lite dålig bildkvalite kanske, men riktigt bra sida ändå när man kan kolla på avsnitten utan att någon ruta kommer upp, typ, "du är inte en amerikansk medborgare", eller något i den stilen. Än har jag inte sett skymten av en sån, och det är förstås super!

Jag länkar till sidan här, man kan även se Gossip Girl och lite annat:
http://one-tree-hill-episodes.com


Men videoinlägg i eftermiddag då, som sagt :)
Puss,

RSS 2.0