Outfit 09.04.30


Korta jeans från H&M, skor Sophiez, vitt underlinne H&M och stort over-size linne från GinaTricot storlek L... 
Hejsan!
Så där ser jag alltså ut idag. Jag älskar linnet, det var min syster Annas, och jag tog det ur hennes "slänga/skänka klädhög". Ibland har man det bra, behöve betala 0 kr för det. Gott.

Valborgsmässoafton idag då. Jag har en tradition på valborg; alltid plocka vitsippor. Och i år gjorde jag det också, i vår egna lilla backe. Kommer upp bilder ikväll. Annars har det inte hänt så speciellt mycket idag, det känns som en fredag fast det bara är torsdag. Skönt att vara ledig imorgon. Tänkte åkt in till stan imorgon, men det är ju röd dag vilket är likamed stängt. Så jag skjuter upp det till lördag istället!
Puss & Kram,

Everyone changes

Hallå!
Ska försöka börja blogga mer, i alla fall 2 gånger om dagen. Men det är svårt att hinna med, läxor, skolan kompisar mm. Men det ska nog förmodligen funka hoppas jag.

However, jag hittade en gammal bild på mig själv för typ ett år sedan. Hur sjutton kan jag ha förändrats så mycket på ett och ett halvt år? Liksom, ljust och trassligt hår, vardaglig klädstil till mörkt och fint hår och en cool klädstil? Jössenamn vad tiden går..

 
För ett och ½ år sedan..                                                                    Nu..
Puss & Kram,

Svt Play, Tonårsliv

Hejsan!
Väl hemma igen efter badet, det gick ganska bra, hade lite ont i knäet bara. Nu ska jag strax börja kolla på tonårsliv, avsnitt 6. Det är väl bra att man kan se direkt på webben? Ikväll blir det Andra Avenyn också- på tv.


Puss & Kram,

Snabba inlägg

Hejsan hallå!
Blir ett kort inlägg, ska iväg och bada om några minuter, och jag har inte ens packat klart än!  Skriver mer ikväll när jag kommer hem igen vid sjutiden :)
Puss & Kram,

Somrigaste outfiten- ever?


Dagens outfit: Svart t-shirt från H&M, leggings JC, kjol H&M divided, öronhängen från Ur & Penn och ballerinas från Sophia/Maxi.
Halloj!
Slängde in en dagens outfit idag, blev så nöjd med den. Riktigt somrigt om jag får säga det själv, känns nästan som att det är sommar nu i april. Vid klockan sju imorse var det redan 15 grader ute, helt sjukt! För ungefär 2 månader sedan var det 14 MINUS en morgon när jag gick till skolan. Helt sjukt vilken förändring som har skett, och så snabbt också! Även om jag tillhör skaran som tycker att vintern är klart bäst, måste jag ändå erkänna för mig själv att det är skönt nu när värmen har kommit till Småland. Hoppas nu att det håller sig ett par dar..

Jag pluggar stenhårt till franska-provet på onsdag, men det ska nog gå lika bra som de andra har gjort hoppas jag. Imorgon är det redan tisdag, dagarna går fort. Vilket innebär simning! Funny!

- By the way: Tycker ni att det är kul att jag visar outfits i bloggen? :)

Puss & Kram,


Musiktips #9

Hejsan!
Idag har det varit sjukt konstigt väder här på höglandet i Småland. Först strålande sol och typ 20 grader varmt, sedan började det störtregna helt plötsligt, det slutade, började ösa ner mycket mer än innan, och sedan blev det sol igen. Lite kvavt i luften också. Märkligt.. 

Börjar blogg-dagen med ett musiktips:

Snow Patrol- Chasing Cars
En gammal goding. Eller gammal, men ja, den har väl gått på radion i sisådär några månader i alla fall? Tycker om den, den är bra! Gillar när den spelas i One Tree Hill när Keith och Jules ska gifta sig, det är fint. Även om hon senare rymmer från kyrkan, men så är det väl i filmer?
Varför, egentligen?
Puss & Kram,

Mer Bilder!

Hej!
Jag vet att det har varit ganska ont om bilder här i bloggen, tiden räcker ju aldrig riktigt till! Liksom, prao till klockan fem, vänta på tåget, hemma kvart i sex, äta, duscha, se på tv- kvällen=slut. Det är så svårt att få in bloggningen. Men det kommer att bli bättre framåt i veckan, då går jag ju till cirka klockan 3 varje dag, en aning tiidigare.

Min senaste shopping:


Valde från Kappahl, fick ett presentkort på 200 kr.  49 kr :)


Shoppat idag, H&M 98 kr.



Bh från H&M, 129 kr.

Det blev lite shopping både igår och idag. Strandklänningen var ju superfin, och en sådan ägde jag inte. Bh:n var också fin, det var dags för en ny.. Ikväll blir det Robinsson 2009 och chips, haha :)
Puss & Kram,

Slutet gott, allting gott

Hej!
Då var praon över, det har verkligen varit superroligt! Underbara arbetskamrater och en trevlig affär med mycket kunder. Det kunde inte vara bättre än så. Kommer nog att sakna allting ganska mycket, på måndag är det vanlig skola som gäller. Är ganska trött på det nu, franska-prov och allting på onsdag också. Usch. Nu börjar verkligheten.

Idag blev det också Coco Thai, hälsade på Jonna som är där under sin praktik. Supergott som vanligt, till J:s och min stora lycka så var det både friterade räkor som är J:s favorit och friterad kyckling som jag gillar bäst. Perfekt. Kunde praon ha slutat bättre? Svar: Nej :)
Ikväll blir det att ta det lugnt, grilla med familjen, sedan talang. Undrar om det är några nakna med idag också? (:
Puss & Kram,

Näst sista dagen..

Hej!
Näst sista dagen på Kappahl idag, nu är det bara imorgon kvar, sedan är jag klar där. Känns förstås lite tråkigt, jag har verkligen lärt känna alla härliga människor där. Men ja, sedan blir det ju skola igen, och sånt är livet. Men jag har i alla fall haft en trevlig vecka, träffat många nya människor och så vidare.

Imorgon blir det i alla fall också att gå och titta och kanske köpa konfirmations-present, Thomas Sabos fina berlock-armband, ni vet? Sedan blir det klippning, och innan allt det blir det frosseri på Coco Thai, FAB!
Puss & Kram,

Thomas Sabo?

Hallå hallå!
Idag var jag inne på Z-guld på min lunchrast och kollade in Thomas Sabos smycken. Så sjukt snygga! Jag funderar på ett berlock-armband med några fina berlocker i, bland annat ett  "E" och en liten grön palm. Dem är så jättegulliga ju!



http://www.thomassabo.com/en/start.html

Puss & Kram,

Musiktips #8

Hallå!
Idag är det redan tisdag, tänk vad snabbt allting går egentligen. Dag två är redan avklarad på Kappahl, det går riktigt fort alltså! Idag har jag sysslat med en plocklista som tog ungefär 2 och en halv timma! Det innebär att man tar en scanner och scannar alla varor på lagret, så piper det om man behöver plocka upp nåt, det anger storlek och antal. Väldigt smidigt. Men det var ett så pass stort lager så det tog faktiskt så lång tid.

Hittade ett par aset snygga gladiator-sandaler nere på lagret, i storlek 39! Jag vill ha dem! 199 kr. Måste köpa dem när de kommer upp i affären :) Dagens musiktips: 
 

Kate Voegele- Only fooling myself

Puss & Kram,

On the lager


Hej!
Börjar inlägget med en liten fin bild på mig själv nere på lagret på Kappahl. Jag hade jeans och t-shirt från Ginatricot, vitt underlinne från H&M, skärp H&M, klocka+öronhängen Ur & Penn och skor från DinSko.

Det känns som att jag har gått typ 1000 mil minst. Även fast jag mest har stått och larmat och hängt upp kläder. Men kul är det i alla fall! På bilden är jag ju nere på lagret, jag packar lite kläder och tar hissen upp med den gulliga vagnen. Men det är ganska mycket variation, allt från badkläder till t-shirts!
Puss & Kram,

Konfirmations-läger 2009




Hej!
Tillbaka igen, efter en kort men lärorik och rolig weekend. På fotot överst ser ni världens bästa konfirmations-gäng, vi hade så sjukt kul! Jag älskar er alla så mycket! Vi hade lite olia lektioner, åt mest mat hela tiden (känns det som) och lekte lite och hade jättekul. Så det var riktigt roligt!

Imorgon börjar ju min prao på Kappahl, mitt nya liv. Nej, men det ska bli kul att komma bort lite, slippa läxor och annat när man kommer hem. Så det blir nog skönt. Hoppas att det finns relativt mycket att göra, det är aldrig kul att bara stå still. Men det får vi hoppas på. Jag skriver igen imorgon när jag har kommit hem från Kappahl, när det än nu blir. :)
Puss & Kram,

Weekend

Hallå Sverige!
Nu drar jag strax på läger över helgen. Hann inte alls med att blogga igår, jag packade, slutade sent och ja. Men tänkte bara att jag skulle skriva ett sista inlägg innan jag åker. Kommer tillbaka imorgon igen, någon gång klockan 4 kanske. Då skriver jag såklart igen. Vi ska paddla kanot idag- hmm..

Sen är det PRAO som gäller på måndag! :)
HEJ DÅ!
Puss & Kram,

Time for short pants!

Hejsan!
Det vackra vårvädret fortsätter, och vet ni vad det bästa är? Pollenallergierna har inte börjat att ta över mig ännu! Känns helt underbart, jag njuter så länge som jag får gå runt i smink och korta byxor. Sedan när ögonen rinner är det bara att säga goodbye till smink, eller ja, det mesta i alla fall. Känns förstås surt. Hoppas att det håller i sig till under prao-veckan, jag längtar så jag kan dö!

Vi fick förresten hem brevet från konfirmationen idag, info om lägret på lördag. Ska bli så sjukt kul! Vi åker redan klockan nio, lite tidigt kanske, men å andra siadn åker vi hem på söndagen redan vid klockan 2. Och sen tar vi steget mot praon! Woho! :)
Idag har jag mina korta brallor :)


Puss & Kram,


Äntligen tillbaka!

Hejsan!
Äntligen känner jag mig riktigt frisk, första gången på en vecka eller någonting. Känns jätteskönt! Man lär sig verkligen att uppskatta vardagen när man är sjuk, man tänker, om jag bara blir frisk så ska jag uppskatta allt jag faktiskt har. Det är väl egentligen en ganska bra fördel när man är/varit sjuk. Annars finns det väl inget som är bra när man är sjuk förutom det. Men ja, nog om sjukdomar nu!

Idag fick vi äntligen reda på lite mer om praon nästa vecka. Själv ska jag ju vara på Kappahl, men det finns bara en sak jag inte fattar. På mitt papper stod det att arbetstiderna var mellan 10-18. Alltså, kan jag verkligen jobba så länge? Eller menas det att butiken är öppen då? Blir helt confused. Jag hade en läsare som kommenterade att hon varit på Kappahl, vad hade du för arbetstidet då?

Jag har mest pluggat idag till SO-provet på fredag. Det blir på lite om samhällets uppbyggnad, riksdag, regering, partier osv. Ganska kul faktiskt, jag har ju alltid haft ett slags intresse för politiken i Sverige. Jag längtar tills jag får rösta första gången, 2014! Har inte så mycket inblick i vad de olika partierna representerar, men visst, jag har mina aningar om vad jag kommer att stötta i framtiden.. :)


Puss & Kram,

Little sjukling

Hejsan!
Hemma från skolan idag, jag har verkligen supertråkigt, hjälp mig! Jag kunde inte somna igår, jag var helt läskigt svett och varm, usch. Sedan vaknade jag vid 7 och var helt borta, feber, kanske därför jag var så varm?, och yr och massa jobbigt. Det fanns inte en chans att jag kunde gå.. Usch jag är fortfarande dålig..

Japp, jag ska i alla fall äta lite lasagne nu vid halv ett och sen blir det väl att vila lite, kanske sova till och med. Förresten, jag hittade en vimmelbild på mig själv på Hv-matchen den 21 september :)


Hv-match 21 september 2008. Bild lånad av Jnytt.se
Puss & Kram,


Ny design, prao, skola

Hejsan!
Ett kvällsinlägg idag, det är alltid trevligt. Imorgon ska jag börja gå upp vid sju igen, har jag någonsin nämnt att jag älskar lov? Jag borde faktiskt få börja mitt lov nu, i ärlighetens namn, eftersom att jag var sjuk lördag-torsdag. Orättvist är vad jag kallar sådant! Jag är typ sjuk 2 gånger om året, om ens det.. På loven!

Ja,ja, nu ska jag inte deppa ihop alldeles, imorgon blir det förmodligen bad med J efter skolan. Jag längtar sjukt mycket efter praon nästa vecka på Kappahl, även om jag inte lyckades få mitt första val, restaurangen Coco Thai. Men det ska nog bli bra på Kappahl ändå hoppas jag.
Har förresten bytt designen lite, vad tycks? Kommentera gärna?! :)
Puss & Kram,
 

Trädgårds-foto #2

Bilderna från fotograferingen igår.



 

Puss & Kram,

Fotografering nummer 2

Tog lite fina vårbilder i trädgården- igen. :)






Puss & Kram,

Konfirmand 09

Hej!
NU kommer bilderna på min klänning äntligen upp. Jag vet att jag bara har varit för seg med att läga in dem, men ja, kan man kalla det lathet? Hoppas nu bara att de går att ladda upp..  Nej, så får man inte tänka!

Påskdagen idag alltså. Är så himla seg och illamående, jag bara åt godis och drack läsk igår. Och påskmat. Det har väl sina följder antar jag. Nästa år kör vi normal mat, snälla mamma och pappa? :)

 



 

Puss & Kram,



 


Glad påsk!




GLAD PÅSK PÅ ER ALLA :)

Musiktips #7

Hej!
ÅH,
nu strular uppladdningen av bilder- igen. Jag har tagit korten på klänningen, kjolen etc, men de går inte att ladda upp för tillfället. Jag blir så arg! Jag ville verkligen visa er dem, men ja, vi får se om det går imorgon istället. Men jag kan ju försöka få in ett musikklipp istället för bilderna, även om- jag vet, det inte är lika roligt.

Dagens musiktips:
 
Jimmy Eat World- Hear you me
Puss & Kram,

Låååååång-fredagen

Hejsan!
Långfredagen idag..
En mycket seg dag om ni frågar mig. Jag gick upp vid ungefär tio idag, duschade (hann absolut inte med det igår), bakade små fågelbon bestående av smält choklad och All bran plus, de ser verkligen ut som små nästen! De blev supersöta, jag visar dem imorgon när de är helt stelnade.

IDAG så kommer det i alla fall upp bilder på den nya klänningen + boleron som jag köpte i onsdags. Men det blir lite senare :)
Puss & Kram,

Blommigt värre



  
Hallå!
Denna supersöta kjolen hittade jag igår på H&M i Jönköping (stan). Har kollat på den på A6 också, för typ 2 veckor sedan, men då fanns den bara i 36. Jag sprang in på H&M och slet åt mig den sista i 34 (!), provade och köpte. Med mamma och syster som smakråd förstås. Den blir superfin att ha när det blir lite varmare, då kan man ha leggings, kjolen, ett vitt linne och en kofta. Det blir nog riktigt fint tror jag. Vilken tur jag har, att den faktiskt fanns i 34. 
- Jag undrar vad skyltdockorna har för storlek? 36?

Jag hittade också en jättefin klänning på JC (hör och häpna), axelbandslös, vit, tight upptill, lös nertill. Åh, jag blev helt kär. Så sjukt fin var den! Men den får ni se imorgon, då hinner jag fota klänningen tillsammans med den nya persiko-färgade boleron jag köpte till :)

Nu i eftermiddag blir det att jag går till J en stund. Traskar sedan hem, åker till gudstjänsten (!) i Barkeryd och sedan hem, blogga om det inte blir för sent, duscha, sova.
Puss & Kram,
 

Plundra affärer


Hallå!
Känner mig något bättre i min förkylning idag, jag är bara lite täppt i näsan och det slår lock för öronen hela tiden. Hoppas att jag blir frisk snart, det är tråkigt att vara sjuk på loven!

Ja, idag så blir det ju i alla fall stan med mamma och syster, jag måste köpa mig en konfirmationsklänning NU! Känner att jag kanske är lite sent ute, men idag ska det ske i alla fall, om jag hittar någon fin. Men det gör jag nog säkert tror jag! Kollar nog mest in GinaTricot, H&M och Once..
Nu ska jag återgå till spelets värld, :)
Puss & Kram,

I love TS2


Hej!
Åh, jag har kommit på en sak, jag älskar att spela The Sims 2! Just nu håller jag mest på med Arbetsliv, och jag har nått nivå 3 i försäljning. Jättebra! Plus att jag redan har fått en brons & en guldmedalj i säljning, så jag är supernöjd.

Ja, nej jag ska väl återgå till spelets värld, men ikväll håller vi tummarna för HV71 som spelar borta i Karlstad mot Färjestad. Blir nog en tung match, men vi hoppas.. :)
Imorgon blir det att shoppa favorit-sak: KLÄNNING!
Puss & Kram,

Vit-Tisdagen

Hejsan!
Imorgon bär det av till storstaden Jönköping. Måste hitta en klänning som jag kan ha på konfirmationen, och det är så himla många krav på hur den får vara. Den får inte vara för fin, men inte heller för vardagsaktig, inte för kort, inte jätteblommig eller i någon jättestark färg eftersom jag ska ha den under kåpan. Det ska vara en fin, ganska enkel, i någon härlig färg jag passar i. Jag kommer typ prova alla klänningar Ginatricot har tror jag ju starkt på, jag älskar deras kläder. Sedan plundrar jag väl förmodligen Once sortiment också, men vi får se vad jag kommer hem med.. Något fint hoppas jag på!

Ja, jag känner mig i alla fall inte sämre i min förkylning, men jag vet inte om det är bättre heller, eller jo, det borde det vara, jag känner mig inte febrig i alla fall. Men det kanske är sådant man intalar sig? Nej, men jag känner mig faktiskt bättre, lite snorig bara. Har i alla fall inte ont i halsen, och det är skönt, det är väl typ det värsta när man inte kan svälja och inte vill äta för att det gör så ont när man sväljer maten!
Puss & Kram,


Nörda med TS2

Hej!
Nej, nej, det blev aldrig någon förnyelse vad gäller designen på min blogg. Hittade helt enkelt ingen inspiration, och då är det inte så lätt. Jag har ägnat dagen åt att nörda framför The Sims 2 istället. Ganska roligt det också, eller vad säger ni, Sims-spelare? Håller på att starta eget företag..

Blir mer skriverier imorgon, jag lovar! Känner mig lite bättre just nu, men ja, det kanske är en inbillning?
Puss & Kram,

Musiktips #6

God morgon!
Idag gick jag faktiskt upp okristligt tidigt, tjugo över åtta. Det skulle vara någon slags kontroll på huset idag, och jag har murstocken i min garderob.. Suck.. Men ja, jag känner mig i alla fall lite bättre i min förkylning idag, även om jag är långt ifrån bra än.

Idag, by the way, tänkte jag fixa lite med en ny header om jag kommer på något fint, eller kanske en ny fin bakgrund. Men vi får se om jag har ork och inspiration till det, men jag hoppas att jag ska hitta det under dagen. Men kika in ikväll, så får vi se om det har hänt något nytt.. :)
DAGENS MUSIKTIPS:


Linkin Park, leave out all the rest
Puss & Kram,

Klänningar hos Gina


Hej!
Någon av dessa klänningar kanske man skulle satsa på till konfirmationen? Eller ja, jag ska faktiskt ha samma klänning på 4 olika tillställningar:
1. Konfirmationen
2. 40- års fest
3. Student
4. Skolavslutning

Hmr.. Inte sådär jättelätt att välja, den måste ju funka till alltihop. Inte för vardagsaktig, men inte heller för fin. En lagom helt enkelt. Ska kolla runt med A på onsdag, hoppas att jag hittar något :)
Puss & Kram,

Vårbild #2


Fjärde bilden från min lilla fotografering från igår. Varför kommer våren tillbaka varje år? Vad skulle hända om den plötsligt inte gjorde det, kanske nästa år?

Halloj!
Ny kategori- igen. Foto blev det den här gången. Jag fotar faktiskt ganska mycket, så en sådan kategori kan ju vara behövlig nu. Att jag inte har kommit på det förrens nu egentligen, haha. I eftermiddag tänkte jag visa några fina klänningar som jag funderar på att köpa till konfirmationen. Det blir ju även skolavslutningen, så den måste ju funka båda gångerna. Men dem jag funderar på får ni se i eftermiddag :)
Puss & Kram,

Vårbilder






Fina vårbilder från trädgården.. :)
Puss & Kram,

Halvsjuk..

Hej!¨
Äntligen fredag igen, veckorna går riktigt fort. Påsklov nu också, så himla skönt alltså! 10 dagars ledighet, jag ska bara slappa och sova. Och träna lite också, ut och gå och sånt.

Känner mig lite förkyld just nu, allmänt hängig och sådär. Men det ska nog bli bra, jag hittar inte näs-sprayet heller. Jobbigt, jag behöver verkligen det just nu.. Fick i alla fall tillbaka Engelska-provet idag efter 5 veckor, jag fick 2 MVG och 2 VG. Är jättenöjd med det.
Nu så ska jag och mamma strax in till stan, handla mat, och sen hämta tai-mat från Shang Hai, friterad kyckling blir det nog för min del. Så himla gott, jag dör!
ANG. bilderna jag skulle ta igår, det gick tyvärr inte, gräsmattan var helt kletig och lerig. Får göra det framöver istället! :)
Puss & Kram,

More (Grr) Leopadish





Mmmm. More av den leopadiska stilen.. Jag gillar leopard, det är så snyggt! Tänk bara på mitt leopard-linne, det är fin fint! Ja, den här hyllan har jag alltså gjort i slöjden, har hållt på med den sedan efter jullovet, så det har tagit sin lilla tid. Men nu är den färdig i alla fall! Fick MVG för den också, extra kul, jag ska ju försöka hålla mitt MVG i slöjd. Och det gör jag nog också, kan tilläggas där.

Nu i kväll tänkte jag gå ut och ta lite kort med kameran, har börjat använda min nya skinnjacka idag. Kul, kul kul! Lägger upp bilderna ikväll, :)
Puss & Kram,

Dagens Outfit 09

 



Hej!
Blev en ganska sen uppdatring idag- igen. Känns som att jag aldrig har någon tid för bloggen.. Men annat blir det nästa vecka, när det är påsklov! Ska bli sjukt skönt. Jag fick förresten Kappahl som prao vecka 17. Är ganska nöjd med det, men jag hade verkligen hoppats på Coco Thai, men det var ju fifti-fifti, och som vanligt drog jag notlotten, det blir alltid så. Varför har jag dragits med denna j*vla otur hela livet? Jaja, men Kappahl ska nog gå bra också. Hoppas att jag får mitt första-val nästa prao om jag inte fixar något eget.

Anyway, jag fick i alla fall VG på matteprovet. usch, jag var så sjukt nervös när vi skulle få tillbaka det. jag tänkte såhär: Okej, men eftersom att det gick skit med praon, kan inte bara dethär provet få vara bra då? Snälla, ge mig inte bara G! Och jag fick VG, är så sjukt nöjd!

Dagens Outfit:
♥ Jeans-leggings från VILA
♥ T-shirt från GinaTricot
♥ Bälte, H&M
Puss & Kram,


RSS 2.0