Skolarbets- och läsdag

Hej!
En otroligt dålig uppdatering idag men det blir ju så ibland. Har jobbat med min lägenhet riktigt mycket idag som jag skrev innan och sen åkte vi till mormor och morfar och ja. Så var det med det.

Läser i alla fall lite i Svenne nu, eller ska precis börja. Är på sidan 72 och jag ska till 144 till på tisdag.. Men det klarar jag nog :)


Nu ska jag läsa vidare, vi hörs imorgon. Då får jag blogga lite på morgonen kanske och direkt när jag kommer hem, sen ska jag på kabaré-övning halv fem och därefter dans. Puh! :)
Puss,



Lägenhetsjobb

Hejhej!
Förlåt för en dålig uppdatering men jag har jobbat ganska mycket med ett skolarbete, vi ska flytta in i en lägenhet och möblera den och greja och hålla på, så det tar lite tid :)

Nu ska vi i alla fall hem till mormor och morfar så vi hörs senare!


Puss,

Videoblogg - shoesen

Tja!
Gjorde nyss ett halvroligt inlägg där jag filmar mina skor som jag tänkte att ni skulle få se :)


Låten till kanske inte är så passande men jag hittade ingen annan bra!
Trevlig kväll ♥
Puss,

Musiktips #37

Hej!
Det var längesen jag tipsade om ett musiktips så jag tänkte göra det nu!

Tittade just färdigt på Hip Hip Hora och började lyssna på den här låten:


Kim Lian - Teenage superstar
Vad tycker ni om den? :)
Puss,

Favorittröjan I´m blogging..

Hej!
Sweet saturday idag, jag älskar lördagar! Ska köpa mig lite gott godis och kolla på någon bra film, det är typ det som är the thing med lördagarna! :)




Love it so ♥
Puss,

Sweet friday

Hej!
Nu är det äntligen fredag, det känns underbart! Det var skönt att gå hem idag från alla prov som vi har haft idag. Eller två i alla fall. Matteprov och Historie-prov. Tror att jag får VG på matten och kanske MVG på historian!


Kör på den randiga tröjan från VeroModa idag och den lilla söta rosetten från H&M :)
Nu ska jag kolla på Top Model!
Puss,

Fredag today

Hejsan!
Ett litet morgoninlägg innan jag drar till skolan. Har två prov idag som jag berätta om, så idag måste jag verkligen vara fit for fight! Men det ska nog gå alldeles utmärkt tror jag!



Wish me good lock today :)
Puss,

Cute bow à Elin

Tjoho!
Tja everybody again.

Kör på min fina rosett idag igen, jag älskar dem! Visst är dem bara för gulliga? :)

Rufsigt hår..


Har pluggat färdigt helt nu i alla fall, nu känns det som att jag har riktigt bra koll på allting och kan få till fina betyg på båda proven :)
Nighty night (soon) ♥
Puss,

Pink roses

Hej!
Torsdag idag, imorgon är det fredag och fredagsmys och allt annat härligt som hör fredagen till. Blir skönt att gå hem där efter sista lektionen, det är en härlig känsla. Har två prov imorgon, först en VG/MVG del i matte direkt på morgonen och sen direkt efter det ett SO-prov i historia om första världskriget. Så jag kommer vara död imorgon, haha.







Bjuder på lite härliga färgsprakande våriga bilder på lite rosor som står här! Ganska härliga, eller vad tycker ni? :)
Puss,

Outfit, blogging this!

Hej!
Nu ska ni såklart få se dagens outfit! Det blir alltid så att jag visar outfiten på onsdagar, jag vet inte riktigt varför det alltid blir då. Kanske för att jag inte börjar förrens tio och orkar anstränga mig lite extra? Hehe..






♥ Topp från Cubus med texten; I am so blogging this
♥ Pösiga jeans, Ginatricot
♥Stora ringar, ej bild, H&M, Åhlens mm.
♥ Klocka Ur & Penn, Thomas Sabo berlockarmband, öronhängen, Ur & Penn

Kör på lite fina lockar idag också. Gud vad längesedan det var jag gjorde nåt vettigt med håret, som att locka eller platta det, haha. By the way, Anna, din plattång ägde att locka håret med! Mycket bättre än den röda.. *lånade* :)



Vad tycker ni? Blir glad för lite kommentarer faktiskt. Jag tyckte att det blev en ganska avslappnad och vardagsaktig outfit, I like it!
Puss,



Facelook today

Hej!
Ett litet morgoninlägg innan jag drar till skolan. Hann inte blogga igår innan vi åkte till passet. Vad trodde ni att det var egentligen? Vi var faktiskt på ett power-yoga pass, något som jag aldrig tidigare har provat på. Det var jätteskönt och verkligen något i mitt tecken. Så det var härligt tyckte jag!

Ni får självklart se dagens outfit i eftermiddag! :)

Puss,

I ♥ stora ringar

Hejsan :)
Har pluggat lite till historia-provet på fredag sedan halv fyra ungefär, så nu kan jag ganska mycket. Jag gillar att vara ute i god tid med pluugandet, det gör allt så mycket enklare sen när provet väl är.



Kör på snygga ringar idag!
Men jag bloggar lite mer innan mamma och jag åker till ett speciellt träningspass ikväll. Det ska bli så roligt! Vad tror ni att det är? :)
Puss,

Soon the dance

Hej!
Ska strax dra iväg till dansen och dansa lite, ska bara blogga lite innan förstås :)


Har på mig ganska mycket eftersom att det är så kallt ute, hehe :)
Hörs imorgon ♥
Puss,

Oväder i datorn!

Hejsan!
Måndag idag och den första dagen på vecka 8. Många har väl sportlov nu antar jag? Men jag har ju haft en härlig vecka så det är ändå skönt att komma igång igen.

Har målat på ytterligare ett lager manikyrvitt på toppen så att det ska hålla sig och sen lite vanligt glanslack över bara, tycker att det blev ganska bra.






Ganska fin bild på mig själv tycker jag nästan ändå, haha. En blixt slog ner precis ijämte mig, hjälp liksom! Vad skulle man göra? Det är väldigt nära handen.. haha :)
Ska på dans idag vid klockan sju! Kul! Var hos tandläkaren idag också som ni säkert läste att jag skulle igår, och det gick bra. Hade inga hål som behövde lagas, det var himla skönt! Ska tillbaka om ett år så.. :)
Puss,

La Kavaj, H&M

Hejsan!
Har fotat lite fler bilder av min nya kavaj som jag tänkte att ni skulle få ta del av, vad sägs om det?




Den var verkligen riktigt snygg tyckte jag, precis en sådan som jag hade tänkt mig. Är supernöjd, det blir extra snyggt till den randiga tröjan tror jag! :)
Skola imorgon.. och tandläkaren!
Puss,

Vardagsaktig manikyr

Tjabba!
Bara en dag kvar av lovet, vad fort det har gått! Jag vill ha en vecka till, haha. Det är så skönt att bara gå runt och göra vad man känner för istället för det man måste. Det är lite härligt faktiskt.. Har 2 prov nästa vecka, ett i historia om första världskriget och ett i matte, VG/MVG del så jag måste plugga lite. Suck. Får tänka att jag har haft ett skönt lov en hel vecka då jag inte ens har tittat åt skolböckerna, så nu är det dags att ta tag i allt igen!

Har en tandläkartid imorgon också, tio i två tror jag att det var eller nåt sånt. Usch och fy, jag är redan supernervös! Jag hatar att gå dit! Grr!

Fixat mina naglar i alla fall, gjorde bara en superenkel och tunn manikyr. Men det blev bra ändå och det är lite mer vardagsaktigt än ett lila lack, hehe.

Sådär ja.. je suis finis :)
Puss,

I am so blogging this

Hejsan!
Snövädret fortsätter att hålla i sig. Det är en klass 2 varning här nu.. Ja herregud..

Ni ska i alla fall få se det coolaste jag någonsin köpt! Passar mig såå perfekt!



Världens coolaste t-shirt med texten;
I am so blogging this. Passar ju mig perfekt, det är ju precis vad jag gör, bloggar om den! Haha, den var lätt bäst i Göteborg! Från Cubus, 99 kr :)
Puss,

Göteborgs-shoppingen 18/2

Hejsan!
Har ni lika stort snökaos som vi har här utanför Jönköping? Det har snöat oavbrutet ända sedan jag gick upp vid nio och säkert innan dess också. Det är helt sjukt vad mycket snö det har kommit redan, klockan är ju inte ens ett! Jag undrar hur mycket snö det egentligen är i trädgården just nu.. 80 cm?

Nu får ni i alla fall se shoppingen från Göteborg i torsdags :)


Randig tröja från VeroModa, 129,95 kr.


Kavaj från H&M, 399 kr.


Hur snygg?!


Suddig bild..


Urgulliga hårrosetter! Elin-style :) 29,50 kr på H&M




Ring från Åhlens City, tyvärr lite för stor.. 49 kr.

Sådär ja! Har bara en sak kvar att visa men det får ni se lite senare. Dendär ringen, riktigt synd att den var så stor! Måste köpa en supertunn att ha över den så att den sitter kvar :)
- Så.. vad tycks nu då?
Puss,



Bild & Videostrul

Hejsan!
Det blir en video istället för att visa shoppingen från igår, förklarar varför i inspelningen :)

Det funkade tydligen inte heller, provade två gånger och ljudet kom efter i vanlig ordning! Blir sur på det där, det är inget fel på min webbkamera! Men ni får i alla fall se shoppingen imorgon, det tar lite tid att ladda upp alla bilder och sen går det ganska segt också. Så imorgon som sagt :)

Ska i alla fall kolla på Let´s dance ikväll, har missat två gånger i rad så ikväll ska jag faktiskt se det! Ska ni? :)
Puss,

Skopunkten, 179

Hejsan!
Kollar lite på Top Model 8 och tänkte visa er mina gympaskor jag köpte i onsdags :)












Köpta på Skopunkten, kostade endast 179 kr, fick 10% :)
Lite senare får ni se shoppingen från igår!
Puss

Vilka tågresor!

Hejsan!
Sitter i sängen nu och är lite trött, haha. Jetlag! Nä, men lite sliten är jag allt. Ni ska få se shoppingen från igår lite senare när jag har fotat allt, nu ska jag bara berätta lite om gårdagen.

Gick upp klockan 05.00. Herregud, kunde inte sova. Sen tog vi tåget vid tio över sju och kom fram till Göteborg klockan tio ungefär, något efter. Gick och kollade lite i affärerna på Nordstan och Avenyn och lite sånt. Åt på en thai-restaurang med friterat, ris och grytor, mums! Mer shopping blev det sen och innan vi åkte hem åt vi lite på Mc Donald´s, tog chicken mc nuggets, morötter och vatten, donken är verkligen inget för mig men det gick bra!

NU kommer vi till själva grejen med hemfärden. Vi gick på tåget vid tio i åtta, det skulle gå två minuter över åtta. Vi börjar köra cirka 5 meter och sen stannar tåget. Sen kör det 5 meter till. Då är vi cirka en kvart försenade. Då säger konduktören att det är nåt fel på tåget, och sen säger han; det kommer att bli svart i hela tåget om en stund. Shit! Jag är så mörkrädd! Efter cirka en kvart till så säger han att dem som ska till Skövde kan åka med ett X2000, blev faktiskt lite avundsjuk för det hade jag också velat göra, lite Stockholmskänsla haha. Sen fick vi byta till ett annat gammalt pendeltåg som vi äntligen kom iväg på. När vi kommit till Falköping skulle många byta till tåget mot Jönköping liksom vi och det tåget väntade faktiskt in alla resenärer som kom med det halvtimmesförsenade tåget så det gick vid tio i tio istället för tjugo över nio. Stackars människor som fick vänta på oss i Falköping säger jag bara! Vi kom hem ungefär en kvart eller tjugo minuter försent för tåget körde in så pass mycket tid. Vilken resa!

I eftermiddag får ni såklart se lite av shoppingen :)
Puss,

Göteborgs-outfit

Hejsan!
Klockan är inte mycket, ni sussar säkert så sött nu. Ni ska i alla fall då se dagens outfit innan jag åker till Göteborg om cirka en halvtimma. Kommer hem vid halv elva ikväll, förmodligen med fina shoppingfynd. Sen kan det ju vara försenat pga snön och sånt :)


♥ T-shirt Ginatricot
♥ Jeans med skinnlappar, BikBok
♥ Klocka Ur & Penn

Vi hörs imorgon, då får ni se mina shoppingfynd om det blir några, hehe :)
Puss,

Pizzeria+skratt+Göteborg

Hallå!
Ett litet kvällsinlägg innan jag går och lägger mig, tidigt kanske ni tänker då. Ja, jag ska upp jättetidig, lite innan klockan sex går jag upp. Vi ska till Göteborg imorgon över dagen, ska bli kul. Ska shoppa lite och så. Äta gott, hehe. Så det blir nog jättebra tror jag.

Har varit en sväng på pizzerian nu med tjejgänget och ätit pizza, det var riktigt kul! Mycket skratt och flumm, haha. Men det är roligt :)

Ingen bloggning imorgon då, kanske bara blir ett litet morgoninlägg runt sex. Inget kvällsinlägg i alla fall, vi är inte hemma förrens halv elva eller nåt och det ska bli massa med snö så..
Puss

A6 med mamma

Hejsan!
Var i stan på förmiddagen med mamma, hann inte blogga innan vi åkte. Lämnade i alla fall in min mobil på lagning, så jag hoppas att det fixar sig och sen reklamerade jag den där lila-rutiga blusen som det hade gått hål i på båda sidorna, mycket lustigt. Fick en helt ny i alla fall.

Köpte ett slingpaket med ljusa slingor, jag ska bli lite ljusare i håret hade jag tänkt. Köpte också ett par skor, men dem får ni se någon annan dag.

Kör på tofs/toffs idag :) Stavas det "toffs" eller "tofs" med ett f? Hmr.. Tofs va?





Lite på skorna.. :)
Puss,

3 filmer för 120 kr

Tja!
Mamma och jag hyrde tre filmer för 120 kr i en vecka, så jag tänkte visa vilka vi tog.



Sommaren med Göran


Bring it on


BECK


Vi ska nog se Beck ikväll! :)
Puss,


I like webcam-pics

Hejsan!
Tisdag idag och ännu en dag har gått på sportlovet. Är det inte jämt så att arbets/skolveckorna går långsamt och loven går riktigt fort. Skumt..

Har varit i Nässjö med mamma en sväng nu på förmiddagen, fixade hennes vigselringar och sen gick vi till Hemmakväll och hyrde tre filmer för 120 kr i en vecka. Gött!
Såhär ser jag ut idag i alla fall:









Visst är jag söt idag, hehe. Och lila naglar också.. ♥
Puss,

Den är sönder!

Hejsan!
Glömde att berätta en sak som hände igår kväll, en ganska tråkig sak faktiskt. Någonting har gått sönder.. Vad kan det vara tror ni? Vad tror du Anna, jag tror inte att jag har berättat för dig heller faktiskt?

Jo, saken är den att.. MIN MOBIL ÄR TRASIG!
Japp, that´s it. Så är det. Igår när jag hade sms:at med en kompis la jag ifrån mig mobilen jämte laptopen och den låg nog så i en kvart typ. Sen stängde den av sig själv och sedan dess går den inte att starta. Inte alls faktiskt. Skärmen lyser och det där Sony Ericsson märket snurrar runt sig själv, och sedan blir det tomt. Kan flimra lite ibland. Pinkoden jag ska slå in kommer inte alls upp. SUGER!

Så nu får jag ha min gamla 580 i, tur att jag hade den kvar som reserv. Ska lämna in mobilen på onsdag..

HEJ PÅ DIG IGEN!
I
I
I
\/


HEJ DÅ KÄRA DU!
I
I
I
\/

Deppig..
Puss,

I ♥ my computer

Hejsan!
Måndag idag och början på vecka 7, sportlovsveckan med andra ord! Så himla skönt! I love it. När man jobbat sådär jättehårt i flera veckor och sedan när den där måndagen kommer och man vet att det är lov en vecka framöver, den känslan är väl ganska härlig ändå? :)

Anyway, tänkte visa er lite bilder på datorn, det har ju ju inte gjort så mycket innan.








En DELL är det :) Like it!
Puss,

Vårfint från butikerna

Hejsan :)
Satte ihop en liten enkel inspiration till er med kläder från H&M och Ginatricot.


Hur snyggt är det inte med en randig lite längre tröja, en fin kavaj och leggings? Ska till Göteborg en sväng på torsdag, ska då kolla på någon fin kavaj tänkte jag!
Puss,

Mer i nagelkategorin

Hej på er!
Söndag idag, sista dagen på vecka 6. Sen blir det vecka 7 och sportlov, så himla skönt! Vet bara inte vad jag ska göra hela dagarna, men jaja, det löser sig nog förhoppningsvis.

Här kommer lite fler fina bilder på mina nya lila naglar :)






Visst blev det coolt med lila naglar, hehe :)
Puss,

Purple lack

Hejsan!
Har glömt att visa er nagellacket jag köpte i fredags så det kommer lite bilder nu :)






Ett lila kom jag hem med den här gången! Supersnyggt, jag målade två lager för att få till det där mörka och helt täckande. Det funkade väl med bara ett lager men det blev lite fläckigt då så jag målade två lager!
Har fått riktigt fina och jämnlånga naglar nu som ni ser på bild tre.

Jag älskar nagellack, märks det, hehe? :)
I ♥ Nailpolish
Puss,

It´s eighty´s

Hejsan!
Ska visa lite bilder från igår, dock inte så många.. :)


Kvällens sminkning

Moa, Sofia och Angelica!

Födelsedagsbarnen! Madde och Jennifer :)

Suddig, men i alla fall Emelie och jag!

Ja, det var väl typ dem jag kunde visa tror jag! Nu ska jag ta bort nagellacket och sedan måla på med det nya jag köpte, ett lila :)
Puss,

80-tals outfit!

Hejsan!
Outfiten lite snabbt innan jag går!




Ni får såklart se fler bilder imorgon! Det här är en perfekt start på lovet!
Puss,

Videoinlägg, 80-tal!

Hejsan!
Här kommer videoinlägget nu! :)



Ikväll blir det i alla fall 80-talsfest hos Jennifer och Madde, och det ska bli superkul! Jag har nästan fixat klart mig som jag sa i videoinlägget, bara sminket kvar! Ni får se outfiten senare!
Puss,

In da school

Hejsan allihopa!

Förlåt för en hemskt dålig uppdatering igår, men jag var i stan med fem kompisar, vi skulle köpa födelsedagspresent till Madde och Jennifer. Jag skriver såklart när jag kommer hem, nej vi har inte slutat än. Slutar tio i tre, herregud. Då ska jag springa hem, fixa håret och få till den där puderluggen, sen äta och fixa klart mig inför åttio-talsfesten som jag berättar mer om hemma. Ni får såklart se outfit och kanske ett videoinlägg, det får vi se. Ha det bäst!
Puss,


Snabbvisit hemma

Tjo!
Är hemma på en snabbvisit, ska strax dra iväg till skolan igen. Gjorde nationella provet, uppsatsen idag och det gick jättebra. Efter det fick vi lite håltimmar så jag gick hem och hämtade lite pengar och sånt.

Ska in till stan i eftermiddag med några vänner, vi ska köpa lite presenter. Berättar mer kväll :)


Puss,

AA tonight!

Tjo!
Nu är det bara lite mer än en timma kvar tills Andra Avenyn börjar! Har inget att göra.. :)


Kim och Markus!
Puss,

Wednesday- outfit

Hejsan!
Tänkte visa er dagens outfit nu, jag undrar varför det alltid kommer sig att jag visar dem mest på onsdagar? Faktiskt nästan bara på onsdagar om det inte är något speciellt, haha :)




♥ Blus från H&M
♥ Vitt linne från H&M
♥ Grå midjekjol från Ginatricot
♥ Halvblanka leggings, Ginatricot
+ Thomas Sabo kularmband, klocka Ur & Penn, öronhängen H&M mm..

Har i alla fall pluggat lite nu, jag gjorde klart ett NO-prov som vi har fått att göra hemma med hjälp av boken så jag gjorde nästan alla frågor. Får nog VG eller VG+. Imorgon är det nationella prov i svenska igen, en uppsats så det är ju lite bättre än en läsförståelse.


No-boken plus provet..
Hörs ikväll :)
Puss,

Small update

Tjo igen!
Har varit en rent ut sagt för jäklig dag idag alltså. Försov mig för första gången, en hel halvtimma. Hade glömt att ställa mobilen så jag vaknade vid tio över sju. Inte så farligt kanske för jag hann ju gott och väl ändå, men jag hade velat vara uppe lite tidigare och äta en lugn frukost och ladda inför nationella provet, läsförståelse, i svenska. Men det gick ju bra ändå, jag hann i alla fall.

Sen var det då nationella och sitta och skriva oavbrutet från kvart över åtta till tjugo i tio. Gjorde jag i alla fall, men jag skrev mycket på alla så det tog tid. Men resultatet blir nog fint hoppas jag. Hoppas. Sen var det bara engelska, matte och franska kvar och sen drog jag hem :)
Imorgon har jag sovmorgon till 10.00 ♥
Puss,

Slutade tidigt

Hejhej alla bloggläsare!
Slutade tidigt idag, vi hade ingen svenska eftersom vi hade ett nationellt prov i just svenska på morgonen. Läsförståelse, var det någon annan som också gjorde det? :)

Nu ska mamma och jag kolla på Familjen Annorlunda så vi hörs snart igen!
Puss,

Blogg.se=krångel

Hejhej!
Blogg.se har krånglat hela dagen, nu först har jag kommit in. Försökte skriva ett inlägg när jag kom hem men det funkade inte, så jag får göra det lite snabbt nu. Vid kvart i sex drar mamma och jag i alla fall på hockeymatch, ikväll är det HV71-Djurgården, en riktig högriskmatch med andra ord!

Vi får höras imorgon, jag ber om ursäkt för endast ett inlägg men det är tyvärr inte något jag kan rå över. Men vi hörs imorgon :)
Puss,

Nytt Kingston

Hejsan!
Hemkommen från stan för några timmar sedan. Vi köpte bara lite grejor till köket, 2 barstolar till köksön som jag fick ha i knäet, haha. Annars hade jag inte kommit med i bilen!

Köpte i alla fall en välbehövlig grej i stan, ett nytt USB-minne på 4 GB.. Tappade ju mitt. :( Hittade också en skitsnygg inne-jacka på Veromoda, men jag ska ju shoppa i Göteborg så den fick vara kvar där. Kanske köper den där om jag ser den igen. En grå glansig var det!


Kanske blir ett videoinlägg senare, vi får se hur jag gör!
Puss,

Sprid ljus [FOTO]

Hejsan!
Nu ska ni få se resten av bilderna hade jag tänkt :)






Puss,

Fler vinterbilder

Hejsan!
Nu ska ni få se några av bilderna som jag fotade innan. Resten får ni imorgon!


Hann inte ladda upp fler, ni får se resten imorgon :)
Puss,

Nya fruktiga naglar

Hej!
Har fixat med mina naglar nu så ni ska få se resultatet såklart!






Körde på ett cerise-rosa nagellack över hela nageln, sen tog jag den vita kanten och sist den ljusrosa. Jag skulle nog haft det mörka längst ut och det ljusa över hela, men aja! :)
Fräscht blev det ju i alla fall! Lite fruktigt och härligt!
Tog lite bilder som ni ska få se sen också.
Puss,

Today´s plans

Hejsan igen!
Tänkte bjussa lite på dagens planer. Ganska slappa, men ändå!


Vad ska ni göra? :)
Puss,

Myser runt

Hejsan!
Är faktiskt bara lite trött, somnade nån gång vid klockan ett. Det tar ju en halvtimma att åka hem också :)

Men kul var det i alla fall! Jag gillade mitt partylinne jag hade, hihi.




Myser i min gråa hood från H&M. Inget smink idag, det har jag nästan aldrig på helgerna och jag tycker att det är underbart! Jag trivs utan smink! :)
Puss,

Video- KFUM

Hejsan!
Ljudet blev efter... IGEN! Får damp, och hinner inte göra om heller. Men det får ni leva med!


Hörs imorgon :)
Puss,

KFUM, 3 ideer

Hejsan!
Fredag idag, gud vad härligt! Jag ska i alla fall till KFUM idag, ett ungdomsdisco i Jönköping och det ska bli jättekul! Åker vid halv sju med tåget så det blir kanske ett litet videoinlägg innan jag drar. Kanske.

Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig.. Har tre olika förslag. Kommentera gärna :)

Nummer 1:

Det svarta coola partylinnet från JC som jag hade förra gången.. Fint!

Nummer 2:

Ett svart fodral med urringning, mest bak, från Ginatricot. Lite stor i axlarna..

Nummer 3:

En svart känning/partylinne från Ginatricot. Hade tänkt ha nitbältet också.. :)

Vilket tycker ni jag ska ta? :)
Puss,

Musiksnacket

Yo sisters! (and brothers?)
Hej på er! Torsdag idag, tänk att det redan är fredag imorgon vilket betyder helg med stora bokstäver. Bokstavligt talat alltså. HELG. Gud vad härligt! Love the weekends! :)

Just nu går i alla fall "21 guns" med Greenday varmt på Spotify. Jag gillar den, jag lyssnar sällan på Green Day men jag gillar den låten i alla fall. Ska nog lyssna på "Higher" sen med Erik eller kanske till och med "Walking in Memphis" med Calle. Gillar båda låtarna! Vad mycket musiksnack det blev på en gång, hehe.
Jag vill jättegärna hitta nya bra låtar att lyssna på, så ni kanske kan skriva några av era favoriter? Eller kanske skicka era Spotify-listor, vad säger ni? Skulle ni vilja göra det för mig? :)
Please, send them ♥
Hörs mer ikväll!

Puss,

Färska bilder- Thomas Sabo

Hejsan!
Tog två färska bilder på mitt Thomas Sabo-armband tidigare i eftermiddag så de två ska ni få se nu. Blev ganska nöjd faktiskt. Hade tänkt ha en foto-eftermiddag men himlen var alldeles grå, det ska vara sådär härligt kallt, klart och azurblått för att det ska bli riktigt bra bilder.




Så.. vad tycker ni? :)
Puss,

Onsdags-outfit

Hejsan :)
Bjussar på en dagens outfit nu tänkte jag. Så ja, här kommer den då.




♥ Jeans från BikBok
♥ Vitt linne (under), H&M
♥ Långt stort oversize-linne, Ginatricot
♥ Svart kofta, H&M
♥ Smycken, Thomas Sabo berlockarmband, klocka Ur & Penn, halsband H&M


Köpte FRIDA idag också, min första tidning för 2010, haha :)
Puss,

Läsa är härligt!

Hejhej igen!
Ska strax gå ner och dricka lite vatten, är sjukt törstig. Åt lite tacos när jag kom hem och tryckte i mig lite chili-chips som verkligen smakade därefter! Men gott var det i alla fall! Nu ska jag bara ta fram kläder och göra mig iordning för natten, sen ska jag faktiskt lägga mig och läsa lite. Eller ganska länge, har ju sovmorgon imorgon :)

Natti natti (om typ minst en timma, haha)
Puss,

Träningsvärk+sommarbild

Hejsan!
Tisdag idag, gissa vem som har världens träningsvärk? Moi. Har ont i vaderna, armarna och lite i ryggen. Vred dessutom till det högra knäet så det mår inte alls bra. Inte så bra, men kul var det i alla fall igår :)

Nu kom morfar och pappa precis in i mitt rum och började mäta på mitt golv och snacka om någon "bärande vägg", haha. Har pluggat och ska göra lite till sen :)
Titta vilken fin somrig bild jag hittade på mig själv i datorn, hade totalt glömt bort den. Den är tagen vid Blå Lagunen på Gotland, visst längtar man lite, bara lite till sommaren? Eller nej, faktiskt inte alls i mitt fall!

Men bilden var väl ganska fin, va?

Just deet! Till dig som undrade vad du kan skriva om i din krönika, det hade varit smartast att lämna din bloggadress eller en mejladress så jag hade kunnat hjälpa dig, du skrev bara "Anonym". Jag vet inte om du ville att jag skulle skriva ett specifikt inlägg om vad din krönika ska handla om eftersom du inte lämnade något spår var jag kunde nå dig. Men en bra krönika börjar alltid med en personlig historia, något som kretsar kring dig, som har hänt dig eller som du bara har funderat över. Avsluta med att blicka tillbaka och knyt ihop säcken! Avslutet är viktigt!
Puss,

I knew I loved it

Tja!
Är hemma nu, kom för cirka en timma sedan. Känner att jag kommer vara helt död i höfterna och knäna imorgon, men det var riktigt roligt! Jag visste att jag skulle älska det, och det gjorde jag också. Åkte tre gånger i barnbacken och trillade några gånger, och sen gav jag mig på den riktiga. Dem två första åken i den backen trillade jag cirka 2-3 gånger, men den var ju riktigt lång också. Sen åkte jag nog tio gånger till och det gick jättebra då. Jag trodde att det skulle vara mycket, mycket svårare!

Det gick förvånadsvärt bra för att vara första gången :)


Barnbacken är 6:an.
Jag åkte mycket i 5:an och en gång i 3:an.


Visst är det vackert? :)
Puss,

Nice to know you

Hej på er!
Åker strax till Mullsjö och provar på slalom, hjälp jag kommer dö!
Puss,

RSS 2.0