Sista augusti

Hejsan!
Måndag idag, har inte hunnit skriva förrens nu. Slutade vid tio över tre, och sen åkte mamma och jag in till A6, hon skulle byta en tunika till en mindre storlek och jag letade prao-plats- utan framgång. Får ta nåt som skolan erbjuder igen..

Ska in till allergimottagningen imorgon klockan tre så det blir sen uppdatering.
Puss & Kram,

Första videon!


Kul va?
Puss & Kram,

Veckans "vill ha"

Hej hej bloggläsare!
Söndag idag, sista dagen på vecka 35. Imorgon börjar vecka 36, intressant att skriva om eller hur? Jag gör inte så herrans mycket just nu, har precis spelat in ett videoinlägg till bloggen, fast jag vet inte om jag ska ladda upp det än. Vi får se, det verkar ganska svårt, men ja, jag ska kanske försöka på Youtube i alla fall. Hoppas bara att ni skulle tycka det var kul med ett videoinlägg, men vad vet jag? Kan ju testa i alla fall. Om det nu funkar, först måste man väl lägga över det på datorn och sedan Youtube? Tror inte att det kommer funka, men man kan ju hoppas i alla fall. Min kamera är konstigt, filerna blir.. konstiga.

I alla fall, har gått och kärat ner mig i en ny laptop som jag vill ha! En Toshiba, jag behöver en ny dator.. Får vänta till sommaren eller fundera nu. Vet ej.

Behöver en fräsch dator..
Puss & Kram,

Film och pyssel

Hej!
Jag är en urusel bloggare och en urusel person som inte kan uppdatera. Men nu ska jag skriva lite i alla fall. Var som sagt hos Johanna igår, stan med lite roligt folk innan det men jag köpte ingenting- faktiskt. Har dragit på mig en rejäl förkylning, en rinnande näsa och en torr hals. Har säkert feber också. Allt känns botten..

Har i alla fall kollat på "The notebook", en perfekt sjukfilm. Ska köpa mig en rulle center senare idag och kanske en pizza. Nu är jag inte så sugen i alla fall.. Har inte tagit linserna idag, det är ju faktiskt bara dumt att ha det när man är riktigt sjuk som jag är nu. Måste skaffa ett par glasögon också för såna här dagar. Nu ska jag i alla fall pyssla lite med scrapbooking, typ ett fotoalbum med lite bilder och kul.

Ikväll ska mamma och jag se färdigt "Män som hatar kvinnor" :)
Puss & Kram,


Hejdå

Hejsan!
Ska strax dra iväg till stan med några kompisar, Johanna, Louise, Joanna och Ella. Blir lite shopping och sen sover jag över hos Johanna, så vi hörs ikväll, ♥
Puss & Kram,


Musiktips #25

Hallå!


Sidewalks  - Story of the year
En jättefin låt som jag verkligen älskar, har lyssnat på den i typ 2 år om inte ännu längre. Så den fick det bli idag, One tree hill fans känner säkert igen den, den spelas på Keith och Jules bröllop som aldrig blir något riktigt av. Jag vet att jag uppdaterar dåligt men det finns aldrig riktigt tid. När man kommer hem kollar man på Top Model 3 klockan fyra, sen är klockan plötsligt fem, så då uppdaterar jag ibland.

Nu spelas Please don´t leave me med Pink, love it!
Puss & Kram,



Helgens planer

Halloj!
Onsdag idag, halva veckan har redan gått. Känns superbra, snart är det helg igen och det är massa kul som händer! Det skulle egentligen varit Kfum på fredag, ett slags ungdomsdisko, men vi hade sett fel datum, det var den 11 september istället. Men i alla fall, istället på fredag då så ska Johanna och jag och kanske Jennifer och någon mer in till stan en sväng och kolla lite i affärer. Hitta på nåt kul i alla fall eftersom det inte blev nåt Kfum. Sen ska jag sova över hos Johanna till lördag, vi ska ha hand om hennes ubergulliga syster Matilda och laga lite mat och sådär. Tjejmys. Det blir nog bra tror jag. Jag gillar Matilda, jag har annars väldigt svårt för småbarn men ja, Matilda är nio och hur gullig som helst. Så det är fredagens planer. På lördag vet jag inte riktigt vad som händer, blir förmodligen I taket lyser stjärnorna och lite godis. På söndag är det kalas för mina kusiner, dem fyllde den 20 Augusti båda två, fast 13 och 17 år.

Ja, det är väl typ helgens planer. Jag längtar redan, imorgon är det lååång dag. 15.20..
Puss & Kram,


Flowers

Hejsan!




Fina va?
Puss & Kram,


Musiktips #24

Hallå!
Förlåt för ingen uppdatering alls men jag har haft en oerhörd bloggtorka dem senaste dagarna, men jag ska försöka ta mig ur den inom kort. Idag är det i alla fall måndag och start på en ny härlig vecka. Eller inte. Haha. Tänkte i alla fall köra ett av mina superbraiga musiktips, nummer 24!


Rihanna- Unfaithful.

Ska bättra mig med uppdateringen imorgon, jag lovar! Efter en god natts sömn är jag nog som vanligt igen, igång med mycket uppdatering. Hoppas jag.. :)
Puss & Kram,


I svampskogen

Hejsan!
Har tillbringat eftermiddagen i svampskogen, vi letade efter lite kantareller och hittade jättefina stora gula saker. Stora och hur många som helst. Det blev en riktig skörd, största ever :)






Ser ganska gott ut, eller hur? Och många blev det också, det där är en riktigt stor skål! Vi gjorde en omelett med kantarellstuvning, jättegott blev det :)
Puss & Kram,
 

Så länge vi båda andas

Hejsan!
Förlåt att jag har varit ohygligt overksam på blogg.se, och knappen "Skapa nytt inlägg" har inte direkt blivit sliten sen igår. Hehhe, ja, det finns förstås en orsak. Håller på att läsa den 4:e Twilight boken, "Så länge vi båda andas". Jag kan bara inte sluta, haha, det är helt sjukt vad beroende man blir.


Det blir till en drog, testa själva :)
Puss & Kram,


Smyckeshylla




Praktiskt och bra med en helt egen smyckeshålla, design: pappa :)
Puss & Kram,


Flygmyrornas dag

Hejsan!
Idag är det den så kallade "Flygmyrornas dag", de små jä.. jättegulliga liven är precis överallt. Tog några kort där inte ens en tiondel av dem syns, watch out!






Jahopp.. det är väl så det är.
Puss & Kram,


Reebok Princess Women






Nice ha?
Puss & Kram,


090820 :)

Hejsan!
Hemma igen efter en relativt lugn dag i skolan, det är ju så i början och skönt är väl det! Hade hemkunskap på morgonen, nu i nian blir det mycket mer än bara matlagning, liksom tvätta, mangla, städa, stryka, försäkring och lån- lektioner, mycket mer sånt och det är ju bara kul. Så det blir nog jättebra, bakade en äppelpaj idag också.

Träffade även den nya franska-läraren, och hon verkar vara jättebra, vi ska jobba med franskan på lite annorlunda sätt, tex mycket film och musik istället för bara jobba i boken. Bien :)

Jag har inte så mycket mer att säga, ska visa er mina nya Reebok efter Top Model 3 tänkte jag, och sen blir det nog en liten fotorunda, det var ett tag sedan och man måste passa på när man har tid.
Puss & Kram,


New Moon


Åh jag längtar tills New Moon kommer, ska sätta mig och läsa tredje boken nu :)
Imorgon får ni se skorna, haha!
Puss & Kram,


La Posé

Hejsan!
Helt nytagna bilder på dagens outfit idag. Posade till det lite extra, jag vet inte riktigt varför egentligen. Kände för det helt enkelt. Men i alla fall, dagens outfit:





♥ Jeans, Ginatricot
♥ Linne med virkad rygg, Ginatricot.
♥ Svart kofta (ej bild), H&M
♥ Klocka Ur & Penn, armband Thomas Sabo

Har faktiskt tofs idag, det är ganska ovanligt men det ser ju fräscht ut med ett silvrigt diadem och lite andra smycken att piffa till en outfit med.  Idag var det en helt vanlig skoldag i skolan, hade sovmorgon till tio så det var ju skönt, men det vet ni ju för det blev ett morgoninlägg. Hade lite engelska, matte, svenska och slöjd. En helt okej dag om i frågar mig. Fick ett överskåp idag, jippie!
Puss & Kram,


Onsdagar me like

Hejsan hoppsan!
Ska försöka skriva ett morgoninlägg varje onsdag, jag börjar inte förrens vid tio så det är faktiskt jätteskönt. Somnade som en stock igår, och vaknade vid åtta, jag hade inte rört mig alls, så nu är jag helt stel i hela kroppen haha. Går till tio över tre idag, tar cykeln så kommer jag ju hem lite fortare i alla fall. Visar dagens outfit i eftermiddag/kväll, och också mina Reebok-skor som jag totalt glömde bort igår.

Men ni får ha en fin och bra dag, var snälla och fatta bra beslut. Eller nåt sånt.. ♥
Puss & Kram,


First day..

Hejsan!
Hemma igen efter första skoldagen. Det är något speciellt när man börjar en ny årskurs, allt är nytt. Men det var kul, jag kunde inte sova så bra inatt, sov typ tre och en halv timme. Fast jag är ändå inte så hemskt trött. Lite förstås. Fick schema och lite sånt, förövrigt ett ganska dåligt, går till tio eller tjugo över tre varje dag, på fredagar slutar vi tio i tre så det var ju lite bättre. Har sovmorgon varje onsdag till tio, det är ju skönt.

Fick skåpet idag också, åkte på ett jädrans nerskåp IGEN! Kanske får byta om dem lagar de två skåpen som är trasiga. Det hände lite roliga saker men ja, det är inte direkt nåt jag kan skriva här.








Puss & Kram,

 

K.A.P.P.A.H.L

Hejsan!




Nya jeansen från Kappahl barn alltså. Syns knappt vad som är fram och bak, haha. Första bilden är framifrån, andra bakifrån. Kostade egentligen 229 kr, men eftersom det var 50 kr rabatt fick jag dem för 179 kr. Catch!

Har duschat nu, mamma och jag har varit ute i svampskogen, vi hittade faktiskt en hel del kantareller. Jag fick för mig att gå igenom ett buskage där det sluttade neråt, där var det verkligen helt fult! Jäklans vilka stora svampar det satt där, det bara lyste gult! Haha, sånt är kul!

Ville bara uppmärksamma er på att jag börjar skolan imorgon, så det blir väl uppdatering efter det, eller lite på morgonen om jag hinner. Troligtvis inte.
Puss & Kram,


My facelook

Hej!
Lägger in dagens outfit nu på en gång, och dagens ansikte, alltså smink och hår.




♥ Grå kofta från H&M
♥ Jeans, Ginatricot
♥ Svart baslinne, H&M
♥ Smycken Thomas Sabo, klocka Guldfynd..
+ vardagligt smink, lite plattad lugg.

Idag har jag ännu en gång varit inne med linserna, fast bara kollat hur det ser ut. Allting såg verkligen jättefint ut, linsen låg luftigt och fint mot ögat så det var ju bra. Vi gick lite i diverse affärer, mamma köpte en lila jättefin gosig kofta från Kappahl, min gamla prao-affär, jag pratade lite med dem. Gick även till InterSport och hittade jättefina svarta riktiga Reebok gympadojjor, är riktigt nöjd. Ska även visa jeansen jag köpte senare i eftermiddag tänkte jag, och skorna antingen ikväll eller imorgon.

En ful såndär random-bild, jag kunde inte låta bli, haha!

Visst blev sminkväskan bra? Fast det ser mer ut som ett pennfack.. xD
Puss & Kram,



Glittra folket!

Hallå!
Hemma igen från stan, köpte lite saker som är roliga att ha, men som man inte behöver haha. Nejdå, köpte faktiskt ett par helt normala användbara svarta jeans som jag verkligen behövde.

Köpte också en ny fin liten sminkväska och ett glitternagellack.






Visst blev det supersnyggt? 100 % naturliga naglar, inga konstgjorda här inte! :)
Puss & Kram,




Dagens outfit augusti

Hejsan!
Fotade precis två dagens outfit-bilder så jag tänkte lägga upp dem nu med detsamma.




Kjol, Ginatricot
Leggings, H&M
Topp, H&M
Bälte, Ginatricot
Puss & Kram,



Wallander- Kuriren

Hejsan!
Mamma och jag har hyrt Wallander- Kuriren, så nu ska vi titta på den :)


Puss & Kram,


Picture

Hejsan!
Hallå på er mina fina läsare. Lördag idag, godisdag med andra ord. Köper nog lite i eftermiddag. Kan erkänna att nu på sommaren har det blivit lite godis utöver lördagarna, men ja, är det sommar så är det!


Fotade faktiskt denna fina bild på mig själv igår när jag var ute en sväng. Svinkallt var det, och klockan var bara typ halv åtta eller nåt. Fick ta skinnjackan, det var ett tag sen haha.
Puss & Kram,


French Manicure

Hejsan!
Ni undrar förstås vad jag har gjort hela eftermiddagen? Ja, jag har njutit det allra sista av sommaren, tittat på Top Model 3 och gjort fransk manikyr- och en fin sådan!






Fint va? Har gjort allting helt själv.

Sitter just nu på mitt rum, bloggar och lyssnar på radion. Snart ska klackskorna på, det är lika bra att jag vänjer mig.
Puss & Kram,



Musiktips #23

Hello!
Fredag idag, tänk att jag början nian på tisdag. Det ska faktiskt bli jättekul att komma tillbaka igen, träffa alla kompisar som varit utspridda över hela landet. Nytt schema, nya skåp, allting är nytt och fräscht. Så det ska nog bli jättebra tror jag. Hoppas på att jag får ett överskåp iår, men det är min tur nu så det tror jag faktiskt.

Anyway, som vanligt börjar jag svamla om något helt annat, jag skulle egentligen tipsa om ett bra musiktips, men jag kom visst in på ett sidospår.


Jimmy eat world - 23
Musiktips 23, en låt som heter 23, passande va?
Nu ska jag titta på en prinsessas dagbok 1 :)
Puss & Kram,


Sko-shopping








Skopunkten, 49 kr som sagt.

Ikväll kommer Johanna hit, vi ska flumma aset. Ha kul i alla fall. Får se om jag bloggar nåt. Jo, eller.. Kanske. Men vi hörs i alla fall.
Puss & Kram,


Titta Anna, jag har din tröja!

Halloj!
Börjar dagen med en outfit som jag precis fotade. Är riktigt glad idag, jag fick nämligen i linserna på cirka 10 minuter, och det brukar annars ta 10 timmar. Kanske inte så länge, men idag gick det fort!


♥ Stor vit tröja, (Annas gamla), H&M
♥ Jeansleggings Vila
♥ Grått linne, H&M
♥ Nitbälte, Ginatricot
♥ Klocka, Guldfynd, Thomas Sabo- berlockarmband

Ser du nu Anna, jag vet att du kommer läsa snart! Jag har din gamla tröja, hehe, visst var den cool? Ska in till stan i eftermiddag och köpa svarta jeans eller svarta jeansleggings. Och kanske en klocka. Det vet man aldrig vad jag kommer hem med :)
Hörs i eftermiddag,
Puss & Kram,


2 frågor i alla fall

Hejsan!
Har läst igenom era frågor nu, eller ja, det kom bara in två. Nu hade ni ju chansen! Men dem två ska jag väl försöka besvara i alla fall :)

Hur många besökare har du?
Ja, det verkar vara ett intressant ämne för många, jag har nog fått in ett tiotal frågor om just det. Sanningen att säga är att jag inte har så speciellt många, bloggvärlden är verkligen setenhård, det är ju så att vem som helst faktiskt kan skaffa sig en bloggoch det gör ju att konkurrensen hårdnar. Jag har ungefär mellan 15-30 besökare per dag, jag har märkt att fler och fler droppar in till helgerna, det är väl då man har tid antar jag. Så är det oftast för mig i alla fall!

Kan du berätta mer om din syster?
Ja visst kan jag göra det. Anna heter hon, är född 1990, det skiljer alltså 4 år på oss. Eller 3 och ett halvt, jag är född tidigt och hon i maj men man räknar ju oftast hela år. Fyllde alltså hela 19 år i maj, tog studenten i juni där hon gick ut från John Bauer gymnasiet och IT-media-programmet. För tillfället jobbar hon i Jönköping och säljer pysselpaket, ni vet Creative-Club och sånt där. Har också kille i Jönköping, Christoffer heter han.

Jaha, jag hoppas att ni är nöjda med svaren, undrar ni något annat är det bara att kommentera, men det kan dröja ett tag innan jag svarar.
Puss & Kram,


En osminkad sanning

Hej!
Har varit lite lätt smågrinig hela dagen, jag har inte alls fått in linserna, men nu äntligen gick det. Jag ger upp för lätt. Jag tror att allt ska gå pang direkt, men det gör det inte. Aldrig. Jag är nog inte van vid så mycket motgångar här i livet, ta bara skolan tex, nästan alltid MVG. Har aldrig fått ett IG. Ett G för mig är som ett IG-, och det är så jobbigt att jämt känna så, man vill ju vara på topp hela tiden! Jag måste sluta med såna tankar!

Anyway, jag skulle egentligen inte alls skriva det här inlägget, jag skulle gått till biblioteket och lånat lite böcker och köpt mig lite lite godis för att jag äntligen fick in linserna, men ja, det började ösregna helt enkelt. Inget litet lätt regn inte, nej nej, det öste ner. Med betoning på öste.
Från nåt till nåt annat:
Har gått utan smink nästan hela sommaren och jag älskar det!


Skit i sminket tjejer, ni är fina ändå! :)
Puss & Kram,




En dag för mig själv

Hej och godmorgon!
Är uppe tidigt idag, tycker ni inte det? Vaknade av att jag frös så ag skakade, det var riktigt kallt i hela rummet och golvet ska vi inte tala om. Huuh! Ska gå ner strax och äta någonting, och sedan sätta i linserna. Det börjar förresten gå bra med dem nu, igår fick jag ut dem nästan direkt, fast att sätta i dem är betydligt svårare...

Idag är jag själv typ hela dagen, vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. Ska nog gå till biblioteket och låna nåt nytt, ska även börja läsa bok 3 ur Twilight-serien idag. :)

Vill ni ha en frågestund ikväll? Fråga till dethär inlägget eller till något annat, det går bra vilket som.
Puss & Kram,


I ♥ basics

Hej!
Mitt senaste köp, köpte förra onsdagen och glömde bort den:






Jag älskar H&M:s basgrejor, tröjor, linnen, t-shirts och cardigans. Köpte den här svarta på H&M i Jönköping för ungefär en vecka sedan (imorgon) för ynka 149 kr. Billigt och bra.
Jag gillar att man verkligen kan kombinera hur man vill att den ska se ut. Knäppt, halvknäppt eller helt öppen. Lägg till ett par fina smycken och man har en riktigt sjysst outfit!

Har också dessa på mig idag:

Från Gotland :)
Puss & Kram,


Jofama by Kenza

Hej!
Jag har kollat på den nya Jofama by Kenza skinnjackan, den nyaste hon har designat. Den är ju bara för snygg, alltså, wow! Jag älskar den, skärpet längst ner är verkligen snyggt. Ska åka in till stan någon dag och titta på den, hoppas att den kommer in i den butiken som det står att den ska göra..

 


Jag frågade faktiskt i butiken när den kan tänkas komma, och personalen var nästan tveksamma till att den skulle komma, dem hade inte fått några kartonger från Jofama. Men eftersom den första jackan, mc-modellen kom in så tror jag att denna också ska göra det. Annars kan man säkert köpa den på nätet någonstans, typ Nelly skulle jag tro. Jag vill verkligen ha den! :)

- Vad tycker ni nu då, ärligt?

Puss & Kram,



En lins-värld

Hello!

Allting gick jättebra med linserna idag, så nu har jag i dem, gud vad skönt! Jag fick faktiskt i dem på mindre än en halvtimma. Gött :)

Woho!
Puss & Kram,


Today :)

Hallo!
Vi kör en dagens outfit innan jag ska iväg och prova linserna igen, idag är jag taggad! Hjälp mig att tagga, tagga, tagga! Nu ska det gå!

DAGENS OUTFIT:


♥ Jensleggings, Vila
♥ Svart silkesjacka, Ginatricot
♥ Svart t-shirt, H&M
♥ Nitbälte, Ginatricot
♥ Smycken, Thomas Sabo, klocka Ur & Penn
Puss & Kram,


Måndag vecka 33

Hej & godmorgon!
Eller jo.. men det är väl typ morgon nu? Eller ja, kanske mer förmiddag, men i alla fall. Äter lite polkagris just nu, I ♥ polkagris, det är verkligen sjukt gott. En helt ny vecka ligger framför oss, vecka 33. Sista sommarlovsveckan alltså. På tisdag nästa vecka drar det igång, då blir jag sista-års-klassare, sista året i grundskolan. Sen kan jag äntligen välja något jag själv vill.

Idag, however ska jag in med linserna igen, ett försök till att få i båda. Det är verkligen sjukt svårt, men idag ska jag klara det, jag har bestämt mig.
Ha en fin dag ♥
Puss & Kram,


Musiktips #23

Hej!
Förlåt för en dålig uppdatering, jag är som vanligt helt seg på söndagarna. Konstigt nog så känns det inte riktigt som en söndag, men ja, jag vet inte, seg är jag i alla fall. Som vanligt alltså, hehe.

Anyway, jag tänkte börja med ett musiktips:


Yohanna- Is it true

Jag har typ kollat på gamla avsnitt av Andra Avenyn och degat till. Hittade faktiskt på Youtube, avsnittet är uppdelade i tre etapper, tex, 1/3 del 4, 2/3 del 4 och 3/3 del 4. Så kan ett avsnitt se ut :)
Puss & Kram,


Inspiration, #1

Hej fina bloggläsare!
What´s up? Har precis kommit in från solen och värmen, har hunnit en rejäl bit på "När jag hör din röst", har nog cirka 50 sidor kvar, så imorgon satsar jag på att få börja på trean :)

Men det var inte alls vad jag tänkte skriva om, utan jag har sett att H&M har fått in hur mycket höstkläder som helst nu i webshopen. Tänkte visa er mina två absoluta favoriter, med start idag. Det blir dem snyggaste tröjorna, linnerna, koftorna, byxorna, accesoarer, underkläderna,  ja hur mycket som helst. Och idag börjar vi med linnerna. Hoppas att detta ska uppskattas, skriv gärna vad ni tycker om det :)

H&M:s snyggaste linnen:


Såg att det inte fanns så hemskt många linnen, men ja, dessa två tyckte jag var jättefin. Ett vanligt petrol-färgat och ett vanligt vitt med spets. Enkelt och stilfullt.

Ska göra ansiktsmask idag tänkte jag :)
Puss & Kram,


Dålig dag

Hello!
Godmorgon. Har varit vaken i typ drygt en timma nu, sov faktiskt till nästan tio, och det är ganska länge för att vara jag. Brukar sova tll typ nio bara, men ja, det har varit så jäkla varmt inatt, och då sover jag skit. Typ.

Har as-ont i huvudet idag, vet inte vad det är riktgt, men jag ska i alla fall ta en huvudvärkstablett och hoppas att det går över. Ska ut och sätta mig i skuggan med "När jag hör din röst", den har liksom varit ganska dålig och seg länge nu, men nu så börjar den bli bättre. Har ju trean som ska läsas också.
Bloggar mer sen :)
Puss & Kram,


I´m wearing this

Hej!
DAGENS OUTFIT:


♥ Nytt H&M-linne
♥ Nitbälte, Ginatricot
♥ Jeansshorts, Veromoda
♥ Smycken, Ur & Penn, Dizzle

Fotade några fler bilder:





Nu ska jag ut och njuta det sista av solen med "När jag hör din röst", och Fanta :)
Puss & Kram,


Hej så länge

Hej!
Drar iväg alldeles strax, in på After Work. Äta lite gott och så. Visar outfiten när jag kommer hem :)
Puss & Kram,


The hat is original

Hej!
Bilderna kommer nu, hold on :)







I LOVE IT <3

En sån Twilight- dille

Hallo!
Nu har värmen verkligen slagit till på allvar här i Småland, och jag måste erkänna för mig själv att det faktiskt är hur skönt som helst! Det trodde ni inte att jag skulle säga va, haha :)

Ikväll så blir det i alla fall en riktigt rejäl läs-afton, jag är ungefär halvvägs inne i "När jag hör din röst"så jag tänkte försöka hinna ett par sidor ikväll. Jag misstänker att mamma gärna vill läsa den efter mig, hon har just läst ut ettan, "Om jag kunde drömma". Vi har fått en rejäl dille på Twilight- haha, man blir verkligen beroende. Nu har Anna dessutom lånat bok nr 3, "Ljudet av ditt hjärta", av Louise, så den ska jag också läsa. Jag älskar verkligen böckerna!


Ska fota mig själv lite ikväll också, med en supercool accesoarer som mormor hittade i källaren från typ.. 40 eller 50- talet? Nåt sånt. Det får ni se imorgon, och jag lovar; den ÄR cool :)


<3


Köpte även FRIDA!
Puss & Kram,


Okej, jag ÄR nöjd

Hejsan!
Sen uppdatering, jo jag vet. Ska bara sätta igång radion.. Tillbaka! Alltså, jag har suttit ute i solen ganska länge, bara njutit det sista av sommarlovet, läst massor med sidor av "När jag hör din röst"..

Det nya håret, btw, blev superbra!

FÖRE:

Som ni ser så var ju håret riktigt långt, med en fin utväxt..

UNDER TIDEN:


EFTER:



I badrumsljuset ser det mycket ljusare ut, ljuset där inne är konstigt :)

MEN, allvarligt;
- vad tycker ni? :)
Puss & Kram,


Yes, today..

Hello!
Hemma igen efter klippningen, gud vad skönt det är att ha fått av håret riktigt ordentligt. Det kommer en före/efter bild imorgon, jag ska ju först tona håret ikväll!

Men, however, nu ska jag visa den fina frisyren Anna tillverkade på mig igår, och sedan draperiet framför garderoben. Och dagens outfit :)

DAGENS OUTFIT:



♥ Leggings från H&M young
♥ Marinblå tröja från BikBok
♥ Nitskärp, Ginatricot
♥ Klocka, Ur & Penn, Thomas Sabo- berlockarmband
♥ Skor (ej bild), DinSko.




Puss & Kram,


Hurry Up!

Hej!
Ska strax dra iväg till frisören och klippa mitt superlånga slitna hår- skööööönt. Jag längtar redan tills det är av, det ska bli himla gott. I eftermiddag kommer en "Dagens Outfit" bild, och imorgon blir det en "Före/Efter" bild av klippningen. Ska även tona mig ikväll, spännande :)

Oh, btw, JA jag ska använda linser för ett synfel!
Puss & Kram,


Working on it

Hello!
Jag har precis ätit världens godaste kvällsmat, honungsyougurt med nyplockade blåbär direkt från våran backe. Det var så sjukt gott, tog faktiskt ett kort på det också, tyvärr ej med kameran. Snillet jag själv har tappat bort den- igen. Och min syster som gjorde en jättefin frisyr på mig i eftermiddags, det tog vi faktiskt kort på. Men ja, jag ska jobba på att hitta den tills imorgon i alla fall..

Ska även visa mitt fina draperi som jag köpte igår. Det har vi äntligen fått upp framför garderoben, så nu slipper jag den tråkiga dörren i alla fall. Kort kommer imorgon :)


Yummie!!
Puss & Kram,


Ni är välkomna!

Hej igen!
Tisdag idag, exakt två veckor kvar tills jag börjar nian- sista året. Herregud, vart har den här sommaren tagit vägen egentligen? Liksom, det känns som att jag slutade.. i fredags eller nåt. Vad fasiken har jag gjort hela sommaren? Okej, typ bortrest två veckor, men alltså, det är ju.. typ 7 veckor till? Hmmr..

Igår i alla fall hade jag många besökare, och fick 7 kommentarer! Kul, kul, kul! Vilka ni nya än är, såär ni välkomna, jag hoppas att ni återkommer :)



Ska nog gå ut en sväng i solen..
Puss & Kram,


Färska bilder

Hejhej!
Sitter i soffan och slötittar lite på Top Model 2 med Tyra Banks. Laddar samtidigt upp några nytagna bilder jag precis fotade av mitt Thomas Sabo- armband. Here it comes :)










Ni får jättegärna kommentera vad ni tycker om bilderna, så vet jag vad jag gör bra och vad jag gör dåligt, vad man kan förbättra och lite sånt :)
Puss & Kram,


Linser är svårt!

Hejsan!
Hemma igen från optikern. Det gick bra, jag gjorde en synundersökning och fick sen prova linser. Det var väldigt krångligt att få i dem, gud vad svårt det var egentligen! Men jag ska nog vänja mig hoppas jag. Tyvärr fanns inte den vänstra linsen hemma, så jag får vänta några dagar. Men det går bra det också.

Jag passade även på att köpa den andra Twilight-boken, eller ja, om jag kunde drömma på svenska. Tvåan hette, När jag hör din röst, så det ska bli kul att läsa :)


Puss & Kram,


Imorgon börjar det!

  

Hallå!
Vad gör alla? Söndag idag, imorgon börjar en ny vecka, vecka 32. På tisdag är det bara två veckor kvar av somarlovet, sen börjar nionde klass, sista året i grundskolan. Sen kommer jag äntligen därifrån och kan ägna mig och plugga åt någonting jag själv har valt.

Imorgon, by the way, ska mamma och jag in till optiker Karvik i Nässjö och prova ut linser till mig. Det ska bli skönt att få prova att ha det, sen får vi se om det är nåt för mig eller inte. Men jag hoppas, jag behöver ju egentligen glasögon, så i skolan kommer nog linserna vara effektiva, det blir skönt.

Nu ska jag kolla runt lite på andra bloggar, och sen äta lite chips. Eller nåt :)
Puss & Kram,


Musiktips #22

Hallå!
Starts the day med ett musiktips, ni som kollar på One Tree Hill känner säkert igen låten :)

Heartbeat - Jose Gonzalez
Hoppas att ni lyssnar!
Puss & Kram,


För någon timma sen..

såg det ut såhär:



Slänge en hel hög med massa skit, det var verkligen en del man har samlat på sig under åren.





Den rosa lilla tröjan med gotlandsfåret var väl het? Typ storlek 110 eller nåt, haha. Men den slänger jag aldrig, den är en del av barndomen :)
Puss & Kram,


Bara shopping, prima shopping

Hello!
Lördag morgon har precis börjat, eller ja, slutat. Det är väl mer.. förmiddag nu eller? Ha? Aja, anyway, har tagit en dusch, klätt på mig och sitter nu här och bloggar med en Marabou- chokladbit i munnen, tihi. Är det lördag så är det! Fast jag kan ju erkänna att jag åt lite choklad igår också, men då var det min namnsdag :)

Tänkte visa lite bilder från mina två senaste köp, igår:









♥ Ny hårborste, H&M 29,50 kr.
♥ Gråa joggingbyxor, Stadium, Soc, 179 kr.

I eftermiddag ska jag rensa ur min garderob, kul! :)
Puss & Kram,



RSS 2.0