STOR UTFÖRSÄLJNING HOS YVES ROCHE!


Ville bara tipsa er om att YvesRoche har en grym utförsälning. Smink från 15 kr! SKYNDA ER DIT--> YVES-ROCHE
Idag blir det Franska-prov-övning, provet är ju imorgon. Men jag känner att jag kan det ganska bra. Ska köra på i ungefär en halvtimma nu, sen blir det One Tree Hill with Anna, och senare Andra Avenyn klockan 20.00 på SVT1. DON´T FORGET =)
Puss & Kram,

Jag är så fruktansvärt besviken..

Åh, jag är så fruktansvärt besviken. Det sitter som en molande, värkande klump i magen.
Dansen lades ner. För få visade intresse, och nu är det kört. Jag ville verkligen dansa, jag gillade det, det var jättekul, åh så himla tråkigt att det inte blev nåt.. Malin är ju en jättebra danslärare.. Försöker hitta lite andra grejor, som dans & teater samt yoga och pilates. Men det verkar inte finnas så jättemycket för ungdomar. Yoga har jag alltid varit facinerad av, jag vill verkligen testa på det. Men det verkar inte finnas så mycket sånt för ungdomar. Jag vill göra allt!
Jag vill flytta till Stockholm direkt efter gymnasiet, jag vill gå på ett internat långt borta från Forserum, jag vill utbilda mig till läkare inom allergi eller diabetesförbundet, jag vill bli egenföretagare, jag vill gå med i SUF, jag vill gå på yoga, jag vill styrketräna, jag vill gifta mig i domkyrkan på Gotland, jag vill lära mig en hel rad främmande och spännande språk, såsom tyska och spanska, jag vill resa utomlands till Argentina eller Ecuador, jag vill jobba utomlands i 1-2 år, JAG VILL GÖRA SÅ SJUKT MYCKET MED MITT LIV!   
-Hur ska jag kunna göra allt?
Puss & Kram,

Visst ser det väl härligt ut?


Visst ser det helt enkelt härligt ut med dessa kantareller, eller "skogens guld" som pappa kallar det. Vi förvandlade dessa svampar till en härlig, mustig, höstig, varm och helt fantastisk stuvning gjord på svamparna, lök och grädde. Ja, behöver jag med ord beskriva hur gott det var? För i så fall skulle det inte gå, det finns inte ord för detta. Fruktansvärt gott!
Och visst är det många svampar? Dem är INTE köpta på torget, eller någon annanstan heller för delen. 100 % egenplockade av familjen. Yummi =)
Nu ikväll så blir det mys med Mummie & Anna, Andra Avenyn såklart på SVT1 klockan 20.00. MISSA INTE!

Puss & Kram,


 


Det blev en blå från BikBok..


Hejsan! Idag är det en grymt hälig höstdag, kall, solig och fruktansärt vacker med de fina träden i gult, oranget och rött. Yummi. Lite shopping hans det med idag i alla fall, här är min inköpslista:

Stor marinblå tröja från BikBok, 199 kr.
Lila bastopp från H&M, 98 kr.
Gråa tights, Lindex, 79 kr.
Silveröronhänge, H&M, 49 kr.
Stora hårspännen från H&M, 29 kr.
Visst var bara den marinblå tröjan från BikBok grymt fin? Jag blev direkt kär i den, så himla höstig och superfin!  Åh, vad jag kommer att älska den. Tror att jag kommer använda den flitigt i höst. Parfaît au automne! =) 
Har också bakat en äppelpaj idag, ikväll blir det något alldeles extra till kvällsmat, lovar att visa er ikväll... Yummie :)

Hårspännen från H&M. (Skorna fanns inte i storlek 39)
Puss & Kram,


Dålig uppdatering i helgen..

Hejsan! I helgen har det varit en fruktansvärt dålig uppdatering, beklagar för detta.
Igår var det ju konfirmationsresa till Växjö, vi besökte domkyrkan, mc donalds och badhuset. Det roligaste var helt klart badhuset, även om jag fick mig en rejäl snyting. Jag skulle åka som en rutch-bana, och en tar den helt plötsligt slut så man ramlar ner 2 meter och i en djup liten pool. Näsan träffade vattenytan först, fy sjutton vad ont det gjorde! Hahha. Nu så här efteråt kan jag ju bara skratta åt det.
Vi skall strax in till Dragon och luncha. Och sen blir det lite shopping, ska titta på de där lila skorna jag har bloggat om. Dem är fina dem! Vi ses i eftermiddag, då blir det förmodligen en resumé av shoppingen (om jag köper nåt) eller någonting annat skoj. Tack för att du läser min blogg.
Puss & Kram,

Lackade naglar i höstens färger

Hejsan denna Fredags-kväll. Jag har precis lackat naglar i en ton av lila. Typ. Väntar på att Johanna ska komma cyklande, hon ska nämligen bo här hela helgen. Skojjigt värre! Imorgon är det Växsjö med konfirmationen hela dagen. Vi åker 8.45 och är tillbaka någon gång mellan 18-18.30. Det blir utomhusaktiviteter, badhuset, domkyrkan och mc donalds. Det där sista kunde dem skippat, är verkligen inget stort fan av mc donalds. Jag tycker helt enkelt maten där är... äcklig. Och efter att ha läst om deras hygien-regler, så nej tack. Får försöka trycka i mig en kyckling-wrape, mini-morötter och typ mineralvatten eller en light-läsk. Uhh, det stället ger mig rysningar...

" Din penna är en pistol-mynning, påminn mig om vilken sida jag ska stå på. "
Fall Out Boy.
Ja, ungefär så känner jag över besöket på mc donalds. Hmr..

Japp, nu ska jag sluta klaga. Genomförde även ett Engelska-prov idag, utan att kräkas. Jonnas prov är sannerligen inte enkla. Men jag säkrade ett G, kanske till och med ett VG? Ja, det får vi se.
Puss & Kram,





Trädet jag pratade om..


Här ser ni då det där trädet som jag har pratat om. Är det inte fruktansvärt vackert? Varje morgon får jag stanna till vid trädet och insupa dess vackra färg, när morgonsolens strålar vilar på trädet. Varför inte skriva en dikt om det? Hahha, ja kanske nån dag. Vad gör alla? Har det inte varit en förvånadsvärt fin dag idag? Liksom, när jag steg upp imorse, var det 2 plusgrader, när jag traskar hemåt var det nästan 17. Konstigt, men härligt. Hösten är en mycket vacker årstid.

Jag var tvungen att ta in tvätten, här ser ni mig, lite halvsur sådär xD
Men jag lyckades knäppa denna bilden med mobilen från komposten.
Ha en fin kväll.
Puss & Kram,


 


Tre skor i höstens färger








Visst är dem här gympadojjorna de coolaste ni någonsin sett?
Dem är jättefina och coola, OCH BILLIGA! Liksom, herregud; 129 kr. 129 KRONOR! SHIT, JAG MÅSTE HA DEM! Men visst är det grymt billigt? Har förstås spanat in dem lila pjuxen, så jäkla fräna är dem! Finns på H&M för 129 kr då, storlek 36-40. 39 blir det för mig. That´s my size.  =) Ska försöka åka in till H&M och kika på den på Söndag!

Nu ikväll så blir det lite läxläsning, med betoning på LIIIITE, och sen Top Model 9. Funny! En go kväll helt enkelt!
För tillfället så lyssnar jag just nu på Kate Voegele- I won´t disagree. Grymt fin och bra låt det där. Tjecka in den vet´ja! =)
Puss & Kram,

Nyplockade äpplen i frysen..

Hejsan alla glada blogg-läsare! Vad gör allihopa? Visst är det kul med ett inlägg som kommer så tidigt som detta? Ja, jag slutade redan vid kvart i ett idag. Det var skoljoggen, och efter 2.5 km fick man gå hem, så det tog bara 20 minuter. Så, det var jätteskönt att gå hem, ta en dusch och äta någonting, och slippa gå till kvart över tre! Missade franskan, matten och klassföreståndar-tiden. Hahha, ja det var skönt det. =D

Här på bilden ser ni outfiten för igår (Tisdag då alltså)
Jeans från JC
Klänning från GinaTricot
Bälte från Victoria of Sweden
- Varför kom inte dagens outfit upp då?
- Jo, den består bara av ett H&M-linne för 49 kr, och ett par mysbrallor.
Nej, jag såg att det fanns nyplockade smarriga höst-äpplen i frysen, tänkte tillverka en smarrig äppelpaj.
Puss & Kram,


Fotografering bland höstens prakt..


Hejsan! Jag och Johanna hade en liten fotografering i skogen idag. Vi tog massor av bilder, bland annat denna här ovan. Ganska cool, eller vad tycker ni? Ärligt nu då! =) Hinner inte skriva så jättemycket, men jag hade i alla fall mitt NO-prov idag som jag hade pluggat till hela veckan.. Men nu är det över i alla fall. Det gick ganska bra, hoppas på VG eller kanske till och med VG+. Vi får se! Här får ni se lite fler bilder:


Nu ska Anna och jag dra det nya One Tree Hill avsnittet, sen blir det Andra Avenyn. Fullt upp! Hörs :)
Puss & Kram,



Pictures are you..


Hejsan! Precis hemkommen från dansen nu. Här ser ni lite bilder från showdansen som jag går på. Jättekul är det verkligen! Bilderna blir ju lite dåliga, tagna med mobilen, men dem funkar i alla fall. Nu har jag kommit på vad som var fel, eller rättare sagt Anna kom på det: För några dagar hade jag kodat i HTML, och glömt att ändra. Vi hade en intressant diskussion vid köksbordet:

Jag: Men jag kan ju bara skriva opch sen trycka på publicera.
Anna, ja jag vet inte.. VÄNTA, är det inte HTLM?
Mamma: Vad är HTML?
Jag: Jaha, måste man ändra det, det visste jag inte.
Mamma: Vad är HTML?!
Anna: Ja, det måste man.
Mamma: VAD ÄR HTML?!?!

HAHHA =)
Nu så blir det en macka, eller en tallrik fil, är sugen på något. Man blir trött av att träna, och hungrig också för den delen! Bjussar på en till bild här nedan,

Puss & Kram,

SKIT!

VARFÖR VARFÖR VARFÖR? Jag fattar det bara inte, varför kan man inte ladda upp bilder, ändra texten eller nåt sånt? Det går bara att skriva och trycka på publicera. Vad ska jag göra? Hade ju en rolig bild att visa er.. ÅG JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG! Är det fler som inte kan göra nåt annat än att skriva? KOMMENTERA! Idag har varit en sån jävla pissdag. BUU! Kunde inte hitta nycklarna på morgonen, stressade, fick ckla som en dåre.. Puss & Kram, ELIN PALMQVIST

Nu sticker jag iväg

Hejsan! Nu drar jag strax iväg till Kinnarp Arena. Datorn är lite konstigt, så jag kan inte ladda upp bilder eller nånting, typ inte ändra texten till fet och sånt. Skit också.. SKULLE BARA PÅMINNA ER OM: GLÖM INTE ANDRA AVENYN KLOCKAN 20.00 PÅ SVT1 IKVÄLL. GLÖM EJ, GLÖM EJ! PUSS & KRAM, E L I N <3

Morning morning

GOD MORGON DENNA SÖNDAG I SLUTET AV SEPTEMBER! =)

Idag är det match, var den första tanken som for genom mitt huvud denna Söndagsmorgon i slutet av September.
Yes, HV-match i Kinnarps arena ska man ju på idag. Skojjigt! Det är HV71 som spelar mot Brynäs, alltså, ishockey, om någon inte riktigt kopplar det. Hahha. Har tagit en morgondusch med Elvital´s hårinpackning, den är suverän. Håret är luftigt och glänser som bara den! TRY IT. Sitter nu här i mysbrallor, helt osminkad och en tub-top på överdelen, hihi. Ibland får man lov att vara "osnygg". Eller ?! 

Idag pluggar jag även massor av NO-provs-grejor som man ska kunna tills på tisdag. Typ reflexionslagen, spektrumets färger, diffus spegling medmera. Inte sådär superkul, men man måste ju. Desutom så är det ganska lätt, kolla själv på denna snygga ritning jag försökte göra av reflexionslagen på datorn:

-
(Visst är jag duktig) =)
Puss & Kram,

 

NY DESIGN+ VECKA 38


Om du tänker tillbaka på veckan som gått, vad har varit absolut bäst med den?
Att jag igår köpte en jättesnygg klänning/tunika, tight, snygg på GinaTricot för 65 k. NICE :)
Om du tänker tillbaka på veckan som gått, vad har varit sämst med den?
SO-provet i Fredags gjorde det omöjligt att blogga på Torsdagen. Hur ska det då bli med bloggningen på Måndag när det är ett fett NO-prov på Tisdag ?!
Det roligaste som har hänt nu i veckan?
Studiedagen i Måndags. Det var grymt skönt att "förlänga" helgen med en dag.
Det tråkigaste då?
 Inte hunnit va med några kompisar nu i veckan.. Snyft..
Snyggaste outfiten du hade på dig nu i veckan?
Cool tischa, jeans, sjal och skinnjacka. Och mina nya stövlar of course :) Preppy :)

Japp, har ju även "höstat"´till bloggen nu med ny header, design och annat smått och gott. Vad tycker ni? KOMMENTERA UNDER INLÄGGET =)
Puss & Kram,


Dammsugaren från 50-talet..


Hejsan hoppsan i städyran! Japp, nu är all städning färdig i Granstorp. Jättefiint blev det verkligen. Världens mysigaste lilla stuga, den är väldigt söt.. Ja, jag dammsög ett ganska stort rum med en dammsugare från 50-talet, den var verkligen effektiv. Mycket bättre än det skräpet man köper idag. Hahha. Here comes some pictures:

Denna dammsugaren ägde verkligen! Jättebra var den! =)

Brunnen man var livrädd för när man var liten, hahha.

Dem här fina äpplena smlade vi ihop från äppelträden.

Och slutligen mitt favoritrum, med heltäckningsmattan jag hade i mitt rum för 15 år sedan.

Japp, det blir ett inlägg ikväll också, promise. Ciao :)
Puss & Kram,


New from GinaTricot


Hallå! Ny klänning från GinaTricot, visst är den äckligt snygg? Hahha, supernöjd! Det hängde ett litet ställ längst in i butiken, med 50 % knappt synlig, jag började förstrött titta runt lite, och hittade denna underbaring för endast 64 kr. Japp, sån tur har man ju ibland. Med understrykning på ibland. Ja, då blev det ju lite shopping idag också, så då överlvede jag denna dagen också. Hahha.
Imorgon är det Lördag, whick means: FRÅGESTUND. Japp, det slängs upp på morgonen, sen på eftermiddag, eller ja, typ vid middagstid blir det nog lite städning i mormor & morfars sommarstuga, (ska säljas). Sen blir det lite plugg till no-provet. Yes. Men ha en skön Fredagskväll alla läsare. L O V E   Y O U !
Puss & Kram,

Förlåt förlåt förlåt..

Åhh FÖRLÅT att jag inte har uppdaterat på hela torsdagen och halva fredagen. Har haft ett jättestort SO-prov idag, så kvällen och större delav av dagen igår gick åt till att plugga. En snabbis på datorn, pysslade bara med den nya headern då. Men idag så poppar det strax upp ett inlägg om min nya klänning som jag köpte idag. Enjoy :)

KÄNDIS-PROFILEN VECKA 38


Blake Christina Lively, född 25 augusti 1987 i Kalifornien, USA, är en amerikansk skådespelerska.

Hennes karriär började redan som elvaåring då hon medverkade i filmen Sandman som regisserades av hennes pappa Ernie Blake. Genombrottet kom dock 2005 då hon fick rollen som Bee i den bokbaserade filmen Systrar i jeans.

Nu är hon aktuell som Serena van der Woodsen i den bokbaserade tv-serien Gossip Girl som gått på den amerikanska tv-kanalen CW.
- Nu när jag är med i Gossip Girl är min garderob helt underbar och inspirerande, det har öppnats en helt ny värld inom mode för mig, BLAKE LIVELY.
Gossip Girl sänds i Sverige på Kanal 5.  NU KOMMER LITE "BLAKE VÄLJER" =)

Puss & Kram,


 


You wanna be on top? --> T O P M O D E L USA


 ♥♥♥ Ikväll är det ju Top Model 9 eller 10, är inte helt säker. Går på kanal 3 klockan 20.00. Missa inte!
♥♥♥

Hahha typ veckans höjdpunkt är det ju när kanal 3 sänder Top Model! Det är bäst, det äger fett. Det tråkiga är att Idol sänds samtidigt klockan 20.00 på kanal 4, men idag blir det Top Model i alla fall. Man måste ju välja.
Nu känner jag mig riktigt duktig! Har övat massor på SO-provet, franskan och NO-läxan. Gooooooood! :)

Sen fick vi ju ett telefonsamtal som var mindre roligt, men det vill jag helst inte gå in på. Men det gjorde mig verkligen djupt besviken. Kanske berättar en annan gång. Nu väntar jag bara på att Top Model ska börja, imorgon blir det KändisProfilen (KP) här. Missa inte! ---------------> TJIIIIIIING :D
Puss & Kram,

Tisdagen i bilder :)

Såhär ser dagens outfit ut: Jeans, JC, linne GinaTricot, kofta H&M, bälte VeroModa, armband Deluxa.
     
Hejsan hoppsan hallå! Idag är det Tisdag och jag är på ett strålande humör! Jag slutade vid cirka 12.20 idag, den sista NO-lektionen var inställd. Så det var skönt att gå hem och smaska på lite jasminris och wokgrönsaker tillsammans med köttfärs. Yummi! Sådär såg jag alltså ut idag, svart och guld = en härlig kombo, plus röda naglar som sticker ut. Nice :)

Idag måste jag plugga ganska mycket- som vanligt då tänker väl de flesta. Har ju Franska-läxa tills imorgon+ ett fett SO-prov för Kentsson på Fredag. Viktigt viktigt.. Annars blir det väl lite tv-tittande, något mer blogginlägg och lite..
Hoppas att Anna kommer hem idag med det nya One Tree Hill- avsnittet. Skulle sitta fint!

Here comes some pictures of today:


En Frida-tidning väntade på mig plus skolfotografierna. Hjälp, vågar jag verkligen öppna dem? :O

Denna gulliga pållen är väl bara för söt? Puss <3




















Puss & Kram,

Måndagskvällen och en Coca Cola

Go´ Måndags-kväll!

Aloha! What´s up? Idag är det Måndag och min absoluta hatdag. Hahha. Måndagar suger verkligen. Men även denna Måndag kommer att gå mot sitt slut hoppas jag. Jag har ju haft studiedag idag, alltså ledig från skolan. Gott! Men imorgon är allt som vanligt igen, lärarna har spärrat in oss igen, vi är sjukt trötta, lärarna blir sura, vi blir sura, ja OSV. Hahha. 

Idag kommer jag tillbringa kvällen i soffan med en coca cola-burk och läxböcker. Funny.

Puss & Kram,


 


10 sanningar om dig själv

Japp, här kommer då "10 sanningar om mig": Enjoy :)

1.
Just nu har jag väldigt långa naglar, som är målade med blodrött nagellack.
2.
Jag ogillar verkligen färgen gult.
3.
Jag vill gifta mig i domkyrkan på Gotland med 500 inbjudna gäster.
4.
Jag älskar regn och hatar sol.
5.
Jag kan aldrig uppfylla min högsta dröm.
6.
Jag älskar risgrynsgröt.
7.
Jag tror inte på ödet.
8. Jag längtar så jag kan dö tills det nya One Tree Hill-avsnittet kommer ut.
9.
Jag funderar på att baka nånting.
10. Jag vill gå på gymnasiet nu.


Puss & Kram,

VINNARE AV MAKE-OVER TÄVLINGEN:



Vinnaren presenteras här:

http://roockwest.blogspot.com/

Grattis, du får en egen länk här på ModeByPalmqvist =)

IDAG BÖRJAR DEN NYA MAKEOVERN VERKSTÄLLAS. BRUN/ROSA. :)

Puss & Kram,
















Lördag vecka 37

DATUMET FÖR MIN TÄVLING ÄR FRAMFLYTTAD TILLS SÖNDAG, FLER ANMÄLNING BEHÖVS!


Om du tänker tillbaka på veckan som gått, vad har varit absolut bäst med den?
Nu har hösten verkligen kommit till Sverige på riktigt. Det finns ett stort gammalt träd som jag passerar varje gång jag går till skolan, och det trädet skiftar nu härligt i rött och oranget, med bara några enstaka gröna löv!
Om du tänker tillbaka på veckan som gått, vad har varit sämst med den?
Skolmaten i matsalen. Det har nästan inte varit något gott den här veckan, vi tar nya tag nästa vecka!
Det roligaste som har hänt nu i veckan?
Showdansen som jag har börjat på drog igång i Måndags, och det var sjukt kul!
Det tråkigaste då?
Att vi denna vecka har fått reda på att vi ska ha 5 prov de närmaste veckorna, varav 1 vecka 38 och 2 vecka 39.
Snyggaste outfiten du hade på dig nu i veckan?
Ett svart & lila linne, jeans och min svarta kappa plus en härlig sjal. Höstigt =)

Ja ni, detta var svaren för den här veckan, 37. I eftermiddag blir det "Månadens Bästa Köp".
Puss & Kram,

Filmkväll med 27 Dresses :)


Idag blir det filmkväll. 27 dresses. Den ska visst vara bra har jag hört, hoppas hoppas! Lite chips och en cola ska nog slinka ner också, kanske en och annan polkagris också. Köpte den på marknaden som inte var nånting alltså! Kanske 10-12 stånd med godis, lotterier och smycken & blommor. Nej, Forserums marknad iår var inte så mycket att ha. Inhandlade en polkagris i alla fall =)

- Jag är helt slut i benen, sa Elin.
Oj då, kan det bero på att du har haft gympa två gånger idag? Hmr, ja kanske det. Ja ni, nu är jag trött efter en tuff skolvecka med läxor. Och nästa vecka verkar bjuda på ännu mer, ett fett SO-prov för Kentsson. Puh. Nu ska jag bara ta det lugnt ikväll,

Puss & Kram,

Marknadsbomber


Hejsan! Nu har vi äntligen bokat biljetter till den nya Arn- Riket vid vägens slut. Kul kul kul att gå på den! Har ju inte sett Tempelriddaren än, men jag vet ungefär vad som händer. Idag så drogar jag ner mig i religions-läxan och engelska glosor, woho. Tog en liten paus och smet till datorn nu. Tihi. Imorgon är det marknad här i byn. Ska förstås gå och kolla in vad den kan erbjuda den är gången.
Trasiga smycken, förstelnat godis, äckliga varma chips, sprayflaskor och bajsbomber överallt.
Saftigt godis, fina blommor, glada människor, partier som delar ut gratissaker, ballonger i luften, happyness. 
 
Ja, vad tror ni det blir? Let´s se..
Puss & Kram,

NO-lektion

Hejsan, nu är det NO-lektion. Kallar man det att blogga? Nej, kanske inte.Blir bara ett snabbt inlägg. Nu är det då som sagt NO, sen blir det matte. OCH GYMPA EFTER DET! kUL KUL KUL! Nej, nu måste jag koncentrera mig på vad jag ska göra.
 PUSS & KRAM,
ELIN PALMQVIST

En hamburgare med sallad & tomat


Hejsan hoppsan allihopa! Idag har jag varit med mamma på Willy´s i Nässjö och handlat mat, därav den dåliga uppdateringen. Var också och köpte ett jättefint garn i mörklila, eller plommon som en del kallar det. När vi kom hem hade Anna stekt hamburgare, mumma! Jag älskar lagad mat på kvällen! Nej ni, nu ska jag surfa runt på andra bloggar och kolla min bilddagbok lite. Sen SO-läxa och Engelska.

Puss & Kram,

Den rosa magiska boken..

God kväll på er denna Tisdagen den 9 September 2008!

Idag har jag varit i skolan från 8.10 till 13.30. En kort dag, skönt! Avslutade med NO-lektionen med Maria M på 90 minuter. Den är tung den. Men det gick ganska bra. =)
Idag har jag övat på franskan. Woho..  Har också ägnat kvällen åt att sätta in bilder från sommaren 08, därav bilder från Gotland, Stockholm mm. Vilka fina minnen man fick fram, hahha. Var riktigt roligt att sätta in dem och titta lite.

Har också dragit ett One Tree Hill avsnit med Anna, shit happeneds säger jag ju bara..
Nu ikväll blir det Top Modell 10, äntligen är det tillbaka. En riktig "Girl iliciuos" kväll med andra ord. Återkommer imorgon. 
Puss & Kram,
 

Vinterjacka från H&M

GLÖM INTE ATT DELTA I TÄVLINGEN, UNDER KATEGORIN "TÄVLINGAR I BLOGGEN"! ETT BRA PRIS TILL VINNAREN!

Hejsan! Som ni kanske kommer ihåg så köpte jag en vinterjacka på H&M:s affär i Jönköping igår för 398 pix. Här har ni den då. Den är verkligen lila (och inte vinröd som det står på hemsidan) och verkligen jättesnygg till mina nya mocka-stövlar. Det blir fint att bära i Vinter =)

Resten av dagen:
17.30-18.00: FOOD
18.45: CYKLAR TILL DANSEN
19.00-19.45 DANS
20.00 LÄXLÄSNING, TV-PROGRAM?

Nu blir det statistiken för vecka 36:

18+26+30+27+27+40+40= 208 Besökare
 M + T + O +T +  F  + L + S= Vecka 36

Visar mina nya ljuslyktor från Ikea ikväll, efter dansen, om jag hinner.  Annars blir det imorgon eftermiddag.
Nu ska jag gå och käka =)
Puss & Kram,

Ett Morgon-Inlägg =)

Hello everybody! Idag blir det ett litet morgoninlägg som jag bjussar på. Idag börjar jag inte förrerns vid 09.25, skönt. Så nu blir det ett litet outfits-inlägg, dock ingen helbild på mig. Hinner inte rigga upp kameran nu. Jag bär idag:
<-- Kofta från H&M
Ett svart linne från JC
Jeans från GinaTricot
Skinnjacka från JC
(Kanske mina nya stövlar)

Japp, då har ni detta inlägget att suga på nu istället då. Blev ju inget igår, men det blev ett morgon-inlägg istället  =) I eftermiddag ska vi räkna ihop antalet besökare vecka 36, plus att vi ska köra Veckans Bästa.

GLÖM INTE ATT DELTA I MIN TÄVLING UNDER KATEGORIN "TÄVLINGAR I BLOGGEN"! 

Puss & Kram,

Dagens OutFit+Stövel-premiär

Hejsan, Såhär ser jag då ut idag. Kappa från H&M, marinblå tröja från BikBok, jeans från GinaTricot och mina nya stövlar (bild längre ner).  Ganska fint va? Idag fyndade jag även en ny vinterjacka som blir fin att ha i vinter. En lila jacka från H&M. 398 kr. Var inte så farligt med tanke på att den är ganska tjock och skön. Köpte också ljuslyktor på Ikea, visar allt i imorgon.

Ja, angående mina nya stövlar då, så hade jag ju dem i stan idag. Gick riktigt bra, inte det minsta lilla skoskav. Känns underbart! =)


Blir såklart ett inlägg till ikväll, med Veckans Bästa+ statistiken för vecka 36. Nu blir det dusch och en ansiktsmask. GLÖM INTE ATT RÖSTA I TÄVLINGEN. HITTAS UNDER "TÄVLINGAR I BLOGGEN"
Puss & Kram,

Söndagsmys

Hejsan! Ska strax iväg till Jönköping nu och äta lunch där. Dragon och en pizza blir det väl, hahha. Återkommer senare idag med Dagens OutFit, och lite annat smått, som "Veckans Bästa" och statistiken för vecka 36. Häng gärna med mig.

Och glöm inte att rösta i min tävling. Du hittar den under kategorin "Tävlingar i Bloggen", eller under detta inlägget.

Puss & Kram,


STOR MAKEOVER I BLOGGEN! RÖSTA FRAM DIN FAVORIT NU!


Jag har länge funderat på att göra en stor höst-makeover här på bloggen. Ny header, bakgrund, färger, ja ni vet allt. Den är ju ganska fin som den är, men jag skulle vilja göra det lite mer i hösttema, den känns för somrig med den blåa bakgrunden och allt det där. Så jag har funderat på lite olika färger och sånt där, och jag skulle behöva lite hjälp med vad jag ska välja. Och det är där ni kommer in i bilden! Här kommer tre olika teman jag har funderat på:

 EN TON AV LILA & GRÅ. RÖSTA: LILA.GRÅ

 EN TON AV BRUN & ROSA.
RÖSTA: BRUN.ROSA

 EN TON AV GRÖN & LILA/BLÅ. RÖSTA: GRÖN.LILA/BLÅ

Okej, det kanske ser konstigt ut med de här färgerna tillsammans, men jag kommer ju att göra så att dem passar fint ihop sen när röstningen är klar.
HUR RÖSTAR MAN?
Du skickar en kommentar till detta inlägget (eller till de "vanliga inläggen"), och skriver då:
Jag vill vara med i Tävlingen. Jag röstar på: LILA.GRÅ ELLER BRUN.ROSA ELLER GRÖN.LILA/BLÅ.
Då blir du automatiskt med i tävlingen. Jag lottar ut en vinnare bland kommentarerna, och denna vinnaren får då:
EN LÄNK TILL SIN EGEN BLOGG UNDER "LÄNKAR" PÅ MIN BLOGG, MODEBYPALMQVIST I EN VECKA.
TÄVLINGEN AVGÖRS NÄSTA HELG, LÖRDAGEN DEN 13 SEPTEMBER.

♥ Så sätt igång och rösta på era favoriter för fullt nu! ♥

Puss & Kram,

Lördag vecka 36


Om du tänker tillbaka på veckan som gått, vad har varit absolut bäst med den?
Att jag kom med i FRIDA med min blogg. Det var riktigt roligt att se sitt namn i tryck!
Om du tänker tillbaka på veckan som gått, vad har varit sämst med den?
Att jag har haft/fortfarande har gräsligt eksem i armvecken.. Det kommer och det går, men nu är det riktigt jobbigt.
Det roligaste som har hänt nu i veckan?
Bion i Tisdags, helt klart! Mamma Mia var en väldigt rolig och romantisk film, ja ni, ETT HETT TIPS.
Det tråkigaste då?
Att vi hade ganska mycket läxor. Bloggen blev inte uppdaterad så mycket som jag hade velat, det var tråkigt.
Snyggaste outfiten du hade på dig nu i veckan?
Mitt gula Tub-top linne, nya jeansen, coola gympaskor och en höstig väska med träd på. NAMMIE.

Yes yes, där ploppade det in lite svar. Later girls, (and boys!? :)
Puss & Kram,

Den växer gott folk..

Aloha! Idag är det äntligen Fredag, hurra! Ni ser ju på bilden, tänk vad min lilla söta växt har växt mycket! Gulligt. Undrar vad det egentligen ska bli av den, liksom 10 vattenmelons-kärnor. Vi får väl se.. Idag har vi haft några lektioner, två av dem gympa. Härligt! Idag serverades pizza i skolan, ingen sådär större hit. Liksom en 5-centimeters tjock brödbit och några torra skinkor och ost. No thanks. Ikväll blir det i alla fall riktig piza, smaskens.
Som ni säkert märkte så kom det aldrig upp "Dagens Outfit" igår, and there is a reason: Jag hade alldeles för mycket läxor, ägnade även kvällen åt att titta på ett avsnitt av One Tree Hill. Sorry. Ska försöka slänga upp lite outfits-bilder idag, promise.
Puss & Kram,


Chinese Food!

Chinese food blev det idag i skolan. Mumsigt! Vi säger även grattis till lag Tyskland, som lyckades ta hem segern till slut.
Åh, vad jag stressar. Har slängt i mig lite mat, ska plugga en halvtimma nu och sen ner till krykan och konfirmationen.
Dagens outfit kommer upp här ikväll. Måste rusa.
Se ¨ya!
Puss & Kram,

God kväll på er


God kväll på er. Nu sitter jag här och dricker en Champis. Min absoluta faviritläsk! Så himla god alltså. Jag har inte lagt upp "Dagens Outfit" på ett tag nu, men idag har den bara bestått av träningbyxor och en t-shirt. Vi har ju haft idrottsdag på skogsvallen idag. Friidrott ni vet. Det var sex olika grenar: Längdhopp, höjd,hopp, 100 m, 800 m, kula och tresteg. Jag var med i tresteg, höjdhopp, kula och 100 m. Är jättenöjd med mina resultat, man gör ju så gott man kan. Kommer vara helt död i benen imorgon.
Vet ni någon bra firma som hyr ut lyftkranar? Måste nog ha en imorgon om jag ska ta mig ur sängen. Hahha.
Nej, jag ska nog överleva hoppas jag. Imorgon kommer Dagens Outfit upp, jag lovar. Ha en fin kväll allihop.

Puss & Kram,

MIN BLOGG MED I FRIDA!

Asså jag kan inte fatta det här. Min dröm slår in! Jag och min blogg är med i FRIDA.

TACK FRIDA! <3

Kan skriva lite kort om dagen också:
Gick upp vid 06.40 (skitpigg, not)
Cyklade vid 07.50.
Franska, engelska, matte och no.
Skyndade mig hem. Öppnade tidningen och såg min blogg (SNOPEN)
Åt en tallrik mat.
Dagens outfit:
Jeans från GinaTricot
Lila top från H&M.
Skor från DinSko och skinnjacka från JC

(MÅSTE PLATTA HÅRET NU OCH RUSA TILL TÅGET)
VI HÖRS <3

Once upon a time..


"Once upon a time there was a beutiful cat who lived in a kingdom far far away. The beutiful cat had three servants, who stud up för him the hole time. One day the cat met a beutiful cat-girl, and he just fall inlove. This is were the story begins. "

Go´kväll denna Måndagskväll då klockan är cirka 20 över sju.
Jag har äntligen tagit en paus i all läxläsning och allt jag försöker banka in. Med nu sitter äntligen franska-verben och de engelska glosorna som berg. Jag har också ringt till Johanna denna eftermiddagen, och vi har bestämt oss för att åka upp till Jönköping strax efter halv fyra. Då hinner vi gå lite på stan (läs GinaTricot!) innan filmen börjar. Har ju redan förbokat två biljetter till Mamma Mia, den ska visst vara superbra. Om någon har sett den kan ni ju hojta till. Skulle vara kul att höra om den är bra.

Yes, yes som ni då såg i förra inlägget så skrev jag ju hur många besökare det var här i bloggen den här veckan, och det var verkligen ett lyft! 46 besökare. Man tackar och bugar.
---> TACK FÖR ATT NI LÄSER MODEBYPALMQVIST.BLOGG.SE <---
Nu resten av kvällen blir det förmodligen lite nypoppade varma popcorn och kanske ett avsnitt av One Tree Hill om Anna går med på det. Should ask her.
Puss & Kram,


Helgen går fort

Hello! Idag är det Måndag igen.  Helgen går som vanligt alldeles för fort och måndagen kommer alldeles för snabbt. Som vanligt. Ja, då inleds då vecka 36 med en "dagens outfit" bild, som kommer upp så fort det hinns.
Idag bär jag:

Jeans från GinaTricot
Björn Borg-linne från Bulgarien
Svart bälte med strass-stenar, Annas gamla.
Silversmycken
+ en kappa från H&M och skinnskor, DinSko
( Som ni inte ser på bilden)

Idag var det ju också skolfoto, jippie. Men jag tror att jag lyckades bli hyfsat bra i alla fall. Men på klassfotot fick jag sitta ner för första gången i mitt liv. Dah!? Är det inte så man blir tjurig eller vad?

NU SKA VI RÄKNA IHOP BESÖKARE V 35:        
2+5+6+2+11+13+7= 46 BESÖKARE
M  T  O  T    F    L   S

Puss & Kram,


RSS 2.0