Onyttighets-kväll

Åh, ikväll blir det såndär riktig onyttighets-kväll.
Börjar med pizza med kebabkött, kebabsås och feta pommes-frites och isbergsallad. Yummi! Fortsätter med apelsinläsk och julmust från Ica för 5 kr. Går på lite gott godis. Och avslutar med en skål chips. Usch, fy vad...... GOTT DET LÅTER! Hehhe :)

- Några planer för ikväll?
Puss & Kram,

Mineral, Mousse, Infallible?


Hejsan! Tänkte tipsa om lite olika foundations som ska vara bra. Har själv tänkt köpa en ny i Göteborg, men jag vet nästan inte alls vilken jag ska välja. Här får ni lite tips :)

Isadora Velvet Touch är den som ni ser i mitten, som jag själv har använt ganska länge nu. Den är en helt okej foundation, bra för personer med torr hud som jag själv. Är ganska svår att arbeta in i huden, men lägger man lite tid på det blir det en bra resultat. Kostar cirka 125 kr.

Dream Mate Mousse
från Maybelline. Produktbeskrivning: En lätt och luftig mousse-foundation i litet format. Finns i många olika nyanser för att hitta just din ton.
Visst anser många att moussen från Maybelline ska vara bra, passar bäst till personer med ganska fet och finnig hy. Jag kan tänka mig att den gärna  vill täppa till huden och porerna. Kostar cirka 129 kr.

Miracle Touch
från Max Factor. En ganska så fuktig och flottig foundation. Foundationen sitter i locket på den lilla runda asken, och tillhörande svamp medföljer. Kostar cirka 135 kr.

True Match Minerals
från mitt eget favorit-sminkmärke, L´oréal. Mineralsmink sägs av många vara bra, skonsam och mjuk för huden. Kan kanske vara något för mig. Kostar cirka 175 kr.

True Match Infallible
och från L´oréal. Jag tror att den foundationen ska vara någon slags anti-rynk foundation som slätar ut huden eller något sådant. Inget för personer med torr hy. Kostar cirka 145 kr.

Ja, där fick ni i alla fall en liten snabb-guide om de vanligaste foundationerna just nu. Jag själv är nog mest sugen på Miracle Touch eller True Match Minerals från Max Factor och L´oréal. Vi får väl se lite vilken det blir i Göteborg.
- Vad ska alla hitta på idag då? :)
Puss & Kram,

På ?- Gatan




Har inte den blekaste aning om vad den där gatan heter med Once och Jeans-shoppen. Så det fick bli "På ?- Gatan". Frågetecks-gatan helt enkelt! Ja, där står jag i alla fall med:
Jeans från JC
Jacka från H&M
Skor från DinSko
Väska från Snookie
Och såklart en påse med favoritaffärens tryck på!
Jag köpte en vanlig bomullströja för endast 49 kr, ordinarie pris hade varit 149. Provade två par snygga jeans också på Gina, men köpte inga. Ska köpa på GinaTricot i Göteborg på Sportlovet hade jag tänkt. Ska bli sjukt kul!
Ikväll ska vi i alla fall på Disco, gamla Club Zebra med 2 dansgolv! Ska bli jättekul! Johanna kommer hit, så jag kanske lägger in en bild på oss när vi är uppklädda, hihi!
Puss & Kram,

Studiedag imorgon!

Hejsan och god kväll på er.
Äntligen blev det kväll igen. Skönt. Kan vara upp lite extra länge idag, har ju studiedag imorgon. Men jag ska faktiskt inte plugga en endaste gång imorgon trots "studiedagen". Istället blir det stan med mamma. Nu ska jag bara kolla runt på lite andra bloggar, och sen mysa ner mig i soffan med en film från 1993. Min favorit <3
Puss & Kram,

Ensam i klassrummet

God morgon på er.
Sitter helt ensam här i klassrummet, allting är alldeles tomt. Håller på att skriva om franska revolutionen på datorn, men jag ligger ganska långt före, så jag skriver lite blogginlägg istället. Nu är det snart prov, eller ja, en hel timme är det faktiskt kvar. Usch, jag är faktiskt lite nervös. Men jag hoppas att det ska gå bra, det måste det göra!

Jaha, imorgon är jag ju faktiskt ledig, riktigt skönt. Ska börja med att sova ut till senast 10, och sen in till stan med mamma och gå i affärer. Mysigt :)
Nu ska jag fortsätta med Franska Revolutionen.

Ha en fin dag, jobba på och ge aldrig upp! :)
Puss & Kram,

Mätt i magen

Nu sitter jag här, mätt och belåten som en katt, haha. Känner att huvudet börjar dala neråt tangentbordet, och jag gäspar hela tiden. Nu är jag mätt och det är varmt här, det relaterar ofta i att man vill gå och lägga sig. Men det ska jag absolut inte göra ännu, kan tänka mig att jag sover om sisådär.. 3 timmar? Ja, förmodligen gör jag nog det. Är sjukt trött så det ska bli skönt att krypa ner.
Herregud, är klockan redan 19-09?! Jag som ska hinna duscha också, och välja kläder och packa ner alla NO-papper jag flitigt har pluggat in! Får sätta lite fart nu tror jag.

- Önska mig gärna lycka till inför provet imorgon :)
Imorgon är det sista dagen. sen blir det helg, skönt! Är helt ledig på Fredag, gott gott. Får hoppas att min lilla fina sak som Anna beställde på nätet dyker ner i brevlådan imorgon.. :D
Ha en härlig kväll allihopa, glöm inte Top Model 11 på 3:an klockan 20.00 bara!
PS: Det har tillkommit en ny kategori, "I Skolan". Kul va? :)
Puss & Kram,

Franska Revolutionen

Franska Revolutionen är det som jag just nu håller på att skriva om. Tog bara en liten paus just nu, har faktiskt redan skrivit cirka 370 ord av 600. Kommer komma upp i mycket mer, jag är just nu bara på orsakerna till revolutionen, och jag ska skriva vad som hände under revolutionen plus följderna efteråt också.
Men nu till något annat. Jag kommer inte på vad jag skulle skriva.. Läraren sitter bakom mig, så jag kan inte skriva så mycket mer. Men det var någonting i alla fall. Får skriva om jag kommer på det hemma sen. Om jag kommer på det. Slår nästan vad om att jag kommer att komma på det när jag har loggat ut. Jag lovar, haha.
Puss & Kram,

En ny Outfit..


Dagens Outfit: Jeans från JC, klännings-t-shirt från GinaTricot, kofta från H&M och svart klocka från Ur & Penn.
Japp, där kom alltså dagens outfit fram. Var ett tag sedan jag la in någon ny, så här kom den i alla fall. Idag har jag mest pluggat til NO-provet, har bara två papper kvar nu. Från början var det åtta, så sex stycken har jag ju redan lärt mig. Känns bra, provet är ju inte förrens på Torsdag. Då hinner jag gott och väl öva in de andra två imorgon, plus lite extra till et VG om jag hinner. Vi får se. Ska strax åka fram till kiosken nu och köpa någonting gott till Andra Avenyn och Top Model 11 ikväll. Vi får se vad det blir..

Förövrigt, om ni kommer ihåg så ska jag ju egentligen simma på Tisdagar, men idag blev det inte så. Vi kollade på en film i skolan till halv tre ungefär, en hel timme längre fick vi gå. Så då var det redan försent att ta det sista tåget till simhallen, nästa tåg gick för sent. Men jag ska simma nästa Tisdag hade jag tänkt. Försöka i alla fall, det är ju så roligt och det känns verkligen i hela kroppen också.
 
Ha en fin kväll, och glöm inte Top Model 11 på trean, och sen Andra Avenyn på ettan!
Puss & Kram,

I love Shopping :)

Jag längtar jättemycket till Sportlovet vecka 7, vi ska ju åka till Göteborg! Ska bli så sjukt kul, ska shoppa massa kul! Har sparat sedan i December, så nu har jag en hel del pengar att köpa lite fint för. Ska köpa en ny foundation och en snygg skinnväska med lite snygga detaljer tänkte jag. Och sen blir det väl såklart en hel del annat kul!
Nu är i alla fall larmet installerat här. Känns superskönt. Det verkar mest bli jag som får sköta allting och larma på och av, men det ska jag nog fixa. Det är faktiskt dem vuxna som gör fel flest gånger, inte barnen. Hahha. Believe it or not. Ikväll ska jag i alla fall plugga lite till NO-provet på Torsdag, inte sådär jättekul kanske.






Shop-Online?

Tänkte ge er lite bra sidor där man kan köpa online, alltså shop-online, direkt hem till ombudet eller brevlådan.  Finns ju ganska många, men dem jag tycker är bäst tänker jag nu lista upp här! 1-3.
H&M blir helt klart på första plats. Enkelt och smidigt att handla!

GinaTricot på andra plats såklart!

 Och på tredje plats hamnar Nelly.com. Jag har själv aldrig handlat där, men det ska visst vara bra.

Imorgon kommer killen med larmet hem till oss, det blir bra. PUSS <3
Puss & Kram,




Mumie-katt

Skrattade hysteriskt mycket åt någonting som vi sa igår.
Jag började: Kommer Johanna ha en bajsbrun katt i framtiden?
Korten svarade: JA.
.....................
Lite senare..
Kommer den bajsbruna katten att dö?
Korten svarade: JA.
Kommer katten till himlen?
Korten svarade: NEJ
Kommer katten att bli en mumie?
Korten svarade: JA
Kommer den bajsbruna katten förfölja oss hela livet?
Korten svarade: JA.
Då sa J såhär: Okej, en mumie-katt i bajsbrun dräkt kommer att förfölja oss hela livet.
Vet i helskotta inte varför det var så hemskt roligt, har skrattat hela morgonen åt det.
*Jag känner mig träffad, jag ÄR konstig*
Puss & Kram,

Just nu..

Dränker jag mina sorger i choklad. Massor med choklad. Äsch, idag kändes det bara som om jag inte skulle orka ens kliva upp ur sängen. En sån där tråkig och riktigt menlös dag, man vet inte riktigt vad man ska fylla ut den med. Jag är så trött på allting, jag vill göra någonting! Jaja, ikväll ska jag i alla fall till Johanna, som förmodligen livar upp dagen för mig.
I hope. :)
Men vad sjutton hände med Let´s Dance igår då?! Jag var helt säker på att Blondinbella skulle klara sig! Vilket hon tyvärr inte gjorde. Det var inte så att hon var min favorit i Let´s Dance, men det var ändå väldigt roligt att se. Nu håller jag i alla fall tummarna för Laila Bagge, som för övrigt måste vinna :)

Puss & Kram,


 


Shopping i stan


Hejsan hejsan. Blev lite shopping idag också. Hittade detta underbart söta rosa linne på JC för endast 32 kr. Det hade kostat 129 och sen var det 75 %. Billigt. Passar mig bra. En mörkgrå liten kjol fyndade jag på GinaTricot (vad annars?!) för endast 99 kr. Billigt det också. Så jag överlevde denna dagen också.
Ikväll blir det Let´s Dance och indianpopcorn som gäller. Hoppas att det ska gå bra med Jiven för Bella och Jonathan. Förövrigt så ska jag till Johanna imorgon kväll. Blir kul. Bloggar mer imorgon :)
Puss & Kram,

En trött Elin


Jag vill sova.. Godnatt..

Bankkort & Matteläxa

Tja. Har precis gjort klart heeeeeela matteläxan på 11 tal. Fick göra om 6 tal för att jag hade skrivit på fel sida. Så det tog cirka en timme med alltihop. Surt. Har bara lite engelska kvar nu, sen är jag läxfri.
Idag har jag inte gjort sådär jättemycket. Var skittrött idag på morgonen, trodde att jag skulle dö. Åh, vad jobbigt det var. En jobbigt lång dag också, från 8.10 - 15.15. Ungefär 7 timmar att koncentrera sig. Vem sjutton orkar med sånt?

Idag så kom i alla fall mitt efterlängtade bankkort hem till mig. Ska bara fixa en kod så kan jag börja använda det sen. Och legitimation förstås. Blir nog roligt, haha.  
Idag ska jag i alla fall äta gröt ikväll, något roligt i alla fall. Blir förmodligen ingen Top Model 11 ikväll, pappa skulle visst se någon bandymatch. Surt det också. Usch, vad tråkig jag är idag..
Puss & Kram,

TacoTallrik


Hej! Idag åt jag en tacotallrik när jag kom hem. Supergott. Fick mig att tänka lite på dagarna i Stockholm och tacobar i Kungshallen. Om jag ändå bodde i Stockholm..
Ja, idag är det alltså simning som står på schemat, första gången och allt. Kul kul. Har precis packat klart allting, väskan är nu klar. Måste hinna öva lite på Franskan nu, så jag skriver väl inte så mycket mer. Ha en bra dag, så ses vi i kväll. Kvällen är dessutom kryddad med Top Model 11, Andra Avenyn och det nya One Tree Hill avsnittet.
Puss & Kram,

Musiktips #1

Jag har drabbats av någon konstig Abba-feber sedan jag fick filmen i julas. Haha, just nu är favoriterna "Lay all you love on me" och Honey,honey! Lyssnar fasiken på dem exakt hela tiden.

Imorgon är det äntligen en riktig kortdag i skolan, går bara till tio över ett. NO:n är inställd, imorgon kommer någon sorts teater till skolan och framför något. Temat är visst våld, kan bli intressant. Förstår bara inte hur de ska kunna framföra något våld med bara 2 personer. Jaja, hur som helst.
Imorgon ska jag i alla fall åka till simhallen och motionssimma en stund. Kanske införskaffar ett träningskort med 10 gånger i badhuset, det blir ju ändå 50 kr billigarepå 10 gånger. Vi får se.
Bjussar i alla fall på en låt från Mamma Mia. :)

Puss & Kram,

Heminredning




Hejsan. Rotade fram den här lilla fina hänglyktan ur garderoben igår. Den har varit mystiskt försvunnen i nästan 1 ½ år nu, och sen igår kom den plötsligt fram. Jag letade på den översta hyllan efter en blå handduk jag gjorde i slöjden i sexan. Handen stötte emot något hårt med tidningspapper runt sig. Nyfikenheten tog förstås över, och ivrigt vecklade jag upp den. Där låg den, ljuslyktan som jag letat som en galning efter, och nästan trott att jag hade glömt den på Gotland för sisådär 1 ½ år sen. Livet är väl märkligt ibland!

Som ni kanske har märkt, så har det idag under dagen kommit till två nya kategorier bloggen. En för heminredning, jag visar ju ändå ganska mycket såna saker här i bloggen. Den andra blev lite musiktips. När jag lägger upp någon bra låt så kan ni snabbt hitta dem under Musktips.
Puss & Kram,

Göteborg igen

Hejsan! På sportlovet bär det av till Göteborg på fredagen, shopping hela dagen lång! Kul, kul, kul. Idag blir det till att handla mat på Ica Maxi, gud vad roligt. Not. Jaja, jag ska som sagt shoppa massor i Göteborg, det ska bli grymt kul! 

Puss & Kram,

She feels fine




My most beutiful angel of them all, she feels fine. Does she?
Hejsan. Längesedan ni fick se min fina ängel som utnämndes till "Månadens bästa köp" i juli 2008. Många av er som tyckte att den var jättesöt, så här får ni se två bilder till. En helt naturell och den andra lite omgjord och exprimenterad med färger. Den lila bilden ser nästan lite spöklik ut, tycker ni inte det?  
Vad tyckte ni alla om Let´s Dance igår då? Det är nästan tråkigt att det är så många som är med nu, programmet blir så långdraget. Men Laila och Tobias var ju helt klart bäst, Laila dansar ju riktigt bra! Linda och Martin lämnade Let´s Dance igår. Vet inte riktigt vad jag tycker om det. En del hör ju inte hemma där alls.. Blondinbella klarade sig ganska bra, hennes klänning var ju så superfin. :)
Puss & Kram,

My parfymsamling


Ja, som en del kanske vet så samlar jag ju på Britney Spears parfymer. Jag är väl kanske inte det största fanet av Britney Spears, men parfymerna hon designar är ju helt ljuvliga! Den enda som saknas nu är Curious som förstås luktar jättegott också, men den är inte riktigt i min smak. Men god är den ju förstås.
Ja, nu ni så börjar ju snart Let´s Dance och alla fina klänningar. Idag är det ju Quick-step, den roligaste dansen av alla. Om inte Tango är lite roligare. Nej, Quick-step är bäst!
Har inte hunnit få någon favorit ännu, men Jonathan och Isabella är ju duktiga.. :)
Puss & Kram,

Let´s Dance

Hejsan!
Ikväll är det Let´s Dance igen, kul kul kul. Eller ja, jag kollar väl mest för att dem har så grymt snygga klänning på sig, flickorna. Hehe. Så det ska bli mycket skoj :)

Ikväll blir det väl mest lite gott hemmamys, pizza med massa smaskiga saker på, chips och läsk. Usch fy vad onyttig jag är. Haha.  Vad ska ni andra hitta på då? :)
Puss & Kram,

Bad update

Hejsan blogg-läsare!
Jag har funderat lite under dagen, varför är det nästan alltid torsdagar som blir en lidande blogg-dag? Liksom, vissa torsdagar hinner jag inte ens gå in och skriva nåt litet till er.
3 orsaker:
1. Alltid mycket läxor till dagen därpå. Och framåt också förstås.
2. En dag då man ofta är med sina kompisar.
3. Konfirmations-lektionen är lagda på torsdagar.

Åh, jag vill verkligen hinna blogga mer, men det känns som att tiden aldrig riktigt räcker till. Imorgon är det i alla fall fredag, min favorit-dag efter lördagen förstås. På kvällen blir det pizza, en "Ramens Special" som den kallas. Kebabkött, sås, pommes frites, sallad och tomater. Ljuvligt. Pappa har knappt tjatat om nåt annat.
Ja, här fick ni i alla fall ett litet blogginlägg, även om jag gärna skulle skriva mer.
Puss & Kram,

Dödskallen?




Fotade min dödskallering igår med min nya kamera. Såhär blev resultatet, ganska fina eller hur? :) (Inte omgjorda någonting alls)

Min nya fina tröja från GinaTricot. (Gårdagens outfit). Idag hade jag samma tröja, fast min mörkblå pennkjol över!

Idag är det ju Top Model 11 igen. Det är ju makeover ikväll, det är nästan det roligaste i programmet efter finalen då. En del blir jätteglada över sin nya frisyr och ungefär 2-3 stycken gråter över sin frisyr. Tragiskt.
Puss & Kram,

Tv-afton

Ikväll är det Top Model 11, tätt följt av Andra Avenyn! :)

Woho, idag är det en sådan där riktigt rolig TV-afton. Top Model 11 går på trean klockan 20.00, efter det klockan 21.00 börjar Andra Avenyn till 21.45. Sen är det förmodligen läggdags för en mycket trött Elin. Det är inte klokt vad sjukt trött jag är på kvällarna. Gäsp. Och nu också förresten.

Imorgon är det onsdag, jag hatar verkligen onsdagar i skolan! Det enda som lyser upp dagen är slöjden på morgonen, jag funderar på att göra en slags parfymhylla denna terminen. Jag måste ju försöka hålla mitt MVG i slöjd nu, så egna ideer är alltid bra att ha.
Nu ska jag plugga lite franska, och kanske lite matte. Om jag orkar vill säga.
Puss & Kram,

Dagen i bilder


Här kommer lite bilder från min dag :)
 
Idag hade jag fina lockar, och när jag kom hem åt jag lite choklad <3
Puss & Kram,

Födelsedags-Outfit


Jeans från JC, vitt linne från H&M, och svart linne med snygg rygg och vita kedjor, GinaTricot.
Ja, ser ni! Där har ni alltså min födelsedags-outfit. Vi åkte en sväng till stan och åt lunch, för min del blev det marinerad kyckling med stekt potatis och tzatziki. Det var fint. Lite shopping, köpte bara ett par nya shorts till gympan, och ett smalt lila flätat bälte på rean hos Lindex, 40 kr.
Idag händer det inte så mycket mer, jag ska kanske ta ett bad ikväll, om vi installerar badkaret idag. Om allt blir färdigt förstås. Plugga ska jag däremot inte alls göra. Inte när man fyller år, nejnej. Jag har jobbat på i matteboken som en galning med algebran, nu har jag bara ett tal, sen är jag färdig. Skönt. Fick en Franska-läxa av den nya läraren, vi ska läsa någon text oxh svara på frågor. Inte så jobbigt.
Det blir alltså en ganska så lugn kväll med lite mysigheter. Önska mig gärna grattis också :)
Puss & Kram,

Bara några timmar..

kvar tills jag blir 15 år.. Spännande.

Idag fick jag ju alltså min efterlängtade kamera. En svart Lumix med 8 megapixlar, och en massa annat roligt. Videoinspelning också. En dag kanske jag börjar videoblogga, vem vet? Ja, nu är det ju alltså bara några timmar tills jag fyller år, föddes 01.29 på natten.
Imorgon ska vi åka in till stan och A6, och äta lunch där. Får se vad det blir. Blir väl kanske något i iklädväg, jag fick ju lite pengar idag också. Vi får se om jag hittar något fint.
Puss & Kram,

Two days..

Bara två dagar tills jag fyller 15 år nu. Längtar <3
Ikväll kommer Johanna hit, vi ska käka pizza, kolla på Blondinbella i Let´s Dance, och tjöta lite. Blir nog bra.
Puss & Kram,

Hate Algebra

 
Ja, detta är alltså det som jag har jobbat med under hela eftermiddagen, algebra.. Gud vad tråkigt och svårt det är. Vi ska vara klara på onsdag, jag hade gjort 2 sidor av 5. Det är så sjukt svårt, men i eftermiddag har jag i alla fall försökt lära mig, och gjort 14 tal. Inte så jättemånga kvar nu, med andra ord. Känns skönt.
Nog om det..
Idag är det bara 3 dagar kvar tills jag fyller 15. Woho, det ska bli riktigt skoj, längtar tills jag får min efterlängtade digitalkamera. Ska bli kul att fota egna bilder med kameran, istället för att låna mammas konstant. Så det blir nog jättebra tror jag. Jag ska strax äta kvällsmat, vet inte riktigt vad det blir ännu. Får ta och rota igenom kylskåpet. Idag är det inget roligt alls på teven... Buhu.

Fick mitt första grattis-kort av faster & farbror. Tack <3
Puss & Kram,

På skridskobanan


Jag på skridskobanan idag. Jacka & mössa från H&M, jeans JC, skridskor Piruette. :)

Puss & Kram,

Cocoo.se


Jag bara älskar dessa små sötingar från Cocoo.se! Två armband och tre halsband, allihopa söta som socker. Favoriten är nog Love & Piece- amrbandet för 95 kr. Eller hjärtat för 165 pix. Åh, jag vill ha! :)
Idag ska jag till Barkeryds kyrka och lyssna på när kören sjunger ut julen. Jippie. Not. Men så är det när man är konfirmand, haha. Sen ikväll börjar ju den elfte säsongen av "Americas Next Top Model" ett måste att se ikväll klockan 20.00 på TV3. Missa inte! Även imorgon samma tid.
Puss & Kram,

Questions #1

TIO SNABBA FRÅGOR

FRÅGA: Varför startade du bloggen?
Svar: Jag älskar helt enkelt att blogga, det är ett roligt sätt att skriva på, lärorikt.

FRÅGA: Hur gammal är du?
Svar: Just nu är jag 14 år, fyller 15 om några dagar.

FRÅGA: Är du nöjd med ditt liv?
Svar: Ja, mestadels. Såklart längtar man ibland ifrån allt.

FRÅGA: Har du bra betyg?
Svar: Ja, det tror jag väl att jag har. Hade ovanligt bra för att bara gå i åttan ännu.

FRÅGA: Var handlar du för det mesta dina kläder?
Det blir väl mest affärer som H&M och GinaTricot. Ibland lite på BikBok, Vila, ja lite varsomhelst.

FRÅGA: I vilket program görs dina headers, designs osv?
Svar: Ett redigeringsprogram som heter PhotoImpact 10.

FRÅGA: Hårfärg, ögonfärg och längd?
Svar: Mörkbrun, intensivt blå, 1.63 nu.

FRÅGA: Andra bloggar som du läser?
Svar: Kenzas (FAVORIT), Blondinbella, Amanda Berg, Nevnarien och LindasLya.

FRÅGA: Får du många taskiga kommentarer?
Svar: Nej, det får jag inte så många av.

FRÅGA: Hur länge kommer du fortsätta att blogga?
Svar: Har väl planerat att fortsätta ett bra tag till, vi får väl se...
Puss & Kram,



My näspiercing

Ja, som utlovat kommer här då en bild på min nya piercing. Ganska cool, eller hur? Har väntat sen sommaren på att få göra det, och nu äntligen är det gjort. Känns jättekul såklart!
Idag har jag hela huset för mig själv, alla är typ borta med vinden. Någon jobbar och någon är i stan. Crazy.
I eftermiddag tänkte jag att vi skulle ha en frågestund, så då kommer lite frågor och svar upp om mig, om ni skulle undra något. Så kika bara in i eftermiddag!

Puss & Kram,

Renovering..

Har skett mycket i bloggen idag. Ska kolla på Mamma Mia nu, bloggar mer imorgon.
Ha en fin kväll.
Puss & Kram,

Fullt Hus 2

    

Tog ett fint kort på mina orkideer som blommar för fullt på mitt rum nu. Orkideer tillhör några av mina favoritblommor, bla rosor och vitsippor.
Jag vet att jag lovade att visa en bild på min näspiercing, det kommer upp imorgon. Nu ikväll ska jag titta på Fullt Hus 2 och äta choklad och dricka läsk. Usch vilket ohälsosamt liv jag lever!

Puss & Kram,

Tvåtusen-nio

 
Satinjacka och t-shirt-kjol från GinaTricot, pantalonger från JC, medaljong från H&M DIVIDED och klocka & armband från Ur & Penn.
Ja ja, jag vet, man ser inte riktigt vad jag har på mig, men det är i alla fall det som står här ovanför. Det mesta från GinaTricot förstås, dem är ju bara helt enkelt bäst! Idag vaknade och gick jag upp strax efter halv tio, skönt! Åt lunch och åkte med mamma in till stan. H&M, BikBok, Ikea och lite av varje. Väntade på att klockan skulle bli kvart i fem. Tog hålet i näsan, fy fasiken vad ont det gjorde. Men ja, fint blev det i alla fall. Ni får se en bild imorgon.
Nu ikväll blir det tv, läsk och godis. Mys :)
Puss & Kram,

Tishor från Gina


Tänkte bara tipsa er om dessa coola t-shirts som finns på GinaTricot i många olika färger och tryck. Eller varför inte klicka hem direkt från Shop Online, 99 kr/st.
God natt :)

Puss & Kram,

Nytt år, nya möjligheter

Hejsan allihopa, och ett riktigt gott nytt år förresten!

2009 är äntligen här, igår kändes 2008 bara sunkigt och tråkigt, man ville suga in det nya året. Och tillslut kom ju tolvslaget, som alla väntade på. Champange-glas & Pomac. Yummi. 
Ni som läste min blogg igår, vet ju att jag hade lite svårt att välja kläder. Ja, tillslut blev det svarta linnet med vita kedjor, sidenjackan och coola jeans. Kändes bäst så.
Nu idag så kommer jag förmodligen att pyssla lite med designen och sånt här på bloggen. Vill ha ut det gamla 2008 och in med det nya 2009.


Shit vad mitt hår har blivit långt alltså. Tonade igår, mörkbrunt. Vad tycks? :)
Puss & Kram,

RSS 2.0