Sol & glass

Hej!
Solen skiner och det är verkligen stekhett utomhus! Jag tog en liten paus i solandet och gick in till datorn istället, det är ändå ganska skönt att vara inne lite en sån här dag. En slapp söndag med typ godis, dricka, köttfärspaj och glass. Det är nog vad denna dagen kommer att bjuda på tror jag. Eller ja, typ.

Såg att det inte var något One Tree Hill- avsnitt ikväll vid sex, usch vad tråkigt! Jag vill se! Om man ska summera Robinsson igår så tycker jag att helt fel person vann. Det skulle ju varit Jarmo! Eller Anna, om jag hade fått välja mellan de 4 som skulle utses till 2. Så det var synd.. Men jaja :)
Puss & Kram,

Sommarshopping








Hallå!
Hejsan därute i sommarvärmen, eller ja, förhoppningsvis. Jag sitter här i bikini och shorts och bloggar lite. Har solat en hel timma idag, hoppas att jag kan bli lite brun i alla fall. Bara lite? Här ser ni linnet jag köpte igår, ett svart ribbstickat med virkad rygg, hur snyggt?! Det tyckte jag om, så det fick följa med hem, plus den fina bikinin från Ginatricot den också, med engelska flaggan på, coolt!  Jag gillar bikinitrosor med knyt, det är fint!

Förövrigt så tänkte jag att jag skulle gå fram till kiosken en sväng, kanske köpa några goda popcorn? Jag är inte sugen på godis idag.. :)
Puss & Kram,

Mirakel Kit






Hej!
Igår köpte jag alltså mitt efterlängtade "Mirakel Kit" från Depend. Det har jag ju pratat lite om nu på senaste tiden så igår slog jag till och köpte det. 129 kr hos Kicks. Kan tänkas dyrt kanske, men skulle man köpa sakerna för styckpris skulle det gå på.. 219 kr. Så jag sparade ju faktiskt en hundring, och det är ju alltid bra!

I eftermiddag visar jag mitt nya linne & bikinin jag köpte på Ginatricot igår :)
Puss & Kram,

Ännu en hektisk dag

Hallo!
Det var varit en sjukt lång dag idag, jag är riktigt trött i huvud & kropp nu. Dagen började med ett besök på Brinellgymnasiet till klockan 2 ungefär. Vi fick lite olika information om de olika programmen, och det var jättekul och mycket bra att veta lite. Jag var väl mest uppmärksam på Naturvetenskaps-programmet och Samhällsprogrammen, det blir nog något av det som jag väljer. Eller Entreprenör kanske, men det var tyvärr ingen information om det. Lite synd. Men jag är inte så jätteinne på att gå på den skolan..
Ska försöka gå på lite öppet hus-visningar på andra skolor, jag vill ha valmöjligheter!

Idag har mamma och jag varit på marknaden i Jönköping också, alla affärer hade kläder mm utanför butikerna. Jag köpte ett svart linne på ginatricot med jättesnygg rygg, en bikini, också på ginatricot, och "Mirakel Kit" på Kicks. Nagelvård alltså :)
Puss & Kram,

En riktig dålig..

Hej!
En riktigt dålig bloggdag har det verkligen varit idag. Har inte varit hemma sedan 8 imorse, nu kom jag hem för en timma sen. Först var det vanlig skoldag till halv ett, sen tog hela klassen tåget in till vårt studiebesök i Nässjö. Där var vi i ungefär drygt en timme.

Sedan drog jag, J och L till Smycka och lämnade in ännu en av mina Thomas Sabo- berlocker, jag blir allvarligt talat galen på dem! Den här gången var det min lilla palm som var syndaren, den smala stammen hade vikt sig så den såg jättekonstig ut. Jag har ingen aning om hur det gick till, men så blev det i alla fall. Hoppas att den är färdig fortare än den andra skon var. Hoppas på imorgon redan.
Sedan var det badhuset, simmade många längder idag! :)
Nu ska jag strax sjunka ner i soffan med en bok, snark, jag är supertrött, hektiskt dag!
Puss & Kram,

Outfit 05




Hallå!
Här slängdes det in ännu en outfit, jag börjar bli ganska bra på det, eller hur?
Fakta:
♥ Jeansleggings från Vila/Pieces
♥ Korallrött linne från Ginatricot
♥ Vitt oversize-linne, Ginatricot, storlek L!
♥ Vita ballerinor med klack, DinSko
♥ Armband, Thomas Sabo, ring H&M, klocka Guldfynd och öronhänge Ur & Penn.

Yes, det var det det. Det om det som någon brukar säga haha. Det blev inget bad igår, J hade spytt, stackarn. Vi kanske drar direkt till simhallen imorgon efter vårat oerhört intressanta studiebesök (!), men det är inget som är riktigt klart än. Vi får se.
Njut av den ljumna sommarkvällen, fast det blåser ju rätt mycket.. :)
Puss & Kram,
 

Konstiga vanor

Hej!
Tisdag idag, och med det innebär bad i Nässjö med J. Ska bli kul, det är en härlig känsla att simma runt i poolen, vattenet som sköljer runt hela kroppen, dessutom är det den skonsammaste träningen för knän och andra känsliga muskler. Så det blir nog jättebra. Leken efteråt är väl det roligaste, skälet till att man åker egentligen.

Nu knaprar jag på lite gott godis. pappa var i Tyskland igår och kom hem med ganska mycket godis om man säger så. Jag fick en hel packe med guld-centerchoklad, typ ett halvt kilo dumle och en fruit drops, jag tror att jag har ätit de där dropsen i 10 års tid nu. Det började när morfar åkte på resor till Estland, sedan har det varit en tradition att köpa en burk varje sommar när vi åker till gotland på båten. Har en liten konstig regel bara, jag måste köpa originalet, det finns ju både citron och cola. Men jag måste köpa dem normala, jag är nog inte så normal själv haha. Men dem är så goda!
Puss & Kram,

Idag kör jag H&M


Hallo!
Idag kör jag en riktig H&M-dag, allt är från H&M! Shortsen, linnet och koftan. Till och med underkläderna, haha. Jag har haft leggings på mig idag, men det var ganska varmt så dem tog jag av mig, men dem kom faktiskt från JC. Och skor förstås från DinSko. Annars- bara H&M. Ska jag köra Ginatricot imorgon eller vadå? Det skulle faktiskt funka, ljusa jeans, linne med knappar och korallfärgad bolero. Haha, nej :)

Jag har för fasiken sovit 5 timmar i natt, det är helt sjukt! Och jag känner mig inte ens trött, konstigt nog. Jag har alltid lika svårt att somna på söndagskvällarna, det kanske är vetskapen om att det är en ny vecka, och måndag förstås- igen. Eller äh, jag vet allvarligt talat inte. Men nåt är det ju som spökar i alla fall.. Om jag bara kunde lista ut vad det är!
Nu ska jag ner till teven och slå på kanal 3, Top Model 7 går varje vardag klockan 16.00. Roligt :)
Puss & Kram,

Ny kategori!

Hallå!
Några observanta läsare kanske redan har märkt att en ny kategori har tillkommit? Eftersom jag laddar upp ganska mycket bilder på mitt Thomas Sabo-smycke, så tänkte jag att det kan vara bra att ha en specifik kategori för just det ändamålet. Smidigt va? :)


Kärlek.. <3
I eftermiddag drar vi till faster & farbror, bloggar ikväll!
Puss & Kram,

Robinsson ikväll!


Hej!
Äntligen lördag- och med det menas förstås Robinsson. Tänk att det är final nästa lördag! Det har gått helt sjukt fort. Nu hejar jag faktiskt mest på Anna, hon är cool! fast Jarmo är ju lite frän också, haha.

Glöm inte att kolla, 20.00 på TV4! :)
Puss & Kram,

I call it freshy




Hejsan!
Det här är vad jag kallar "sommarfräscht"! Jag älskar verkligen det där nagellacket, det är ju så sjukt snyggt! På flaskan ser det ut som att det är någon ful röd, men sedan när man får på det- wow. Ett härligt riktigt jäkla rosa, man vill bara skrika högt ut! Haha, galet va?
Kan också tillägga att det syns ännu mer i verkligheten :)

Jag undrar om man kan låna två små blommor och blad- nageldekoration av mamma? Det skulle vara fint att ha på ringfingrarna. Snälla? He!
Puss & Kram,


Elins Recept


Puss & Kram,

Shopping 20/5 2009









Hallå!
Resultatet av shoppingen fick ni här ovan precis:

Ett par korta balla shorts från H&M, runt hundringen.
Vitt linne med snygg rygg från JC, 129 kr.
På H&M hade man fått hem att det var 3 betala för 2 på underklädesavdelningen, och det var jag inte sen att utnyttja! Det fina korallröda setet fick följa med hem+ dem gråa trosorna som jag fick gratis!

Senare i eftermiddag tänkte jag skriva receptet på min "kladdiga chokladkaka", det var visst någon som undrade. Kanske börjar pyssla med designen på bloggen, nu är jag lite trött på den. Förslag på fina färgkombinationer? Korallrött är ju ganska fint... :)
Puss & Kram,



Kladdig Chokladkaka




Halloo!
Min kladdiga chokladkaka blev supergod! På första bilden syns smeten, och andra hur kakan blev efter gräddningen i ugen, cirka 30 min. Jag provade att ha i lite blockchoklad, 150 g. Den blev jättegod, nästan lite mocca-aktig om ni förstår. Så det blev riktigt bra. Ikväll blir det Tacos, mums! Jag älskar de där hårda taco-skalen, de är så goda!

Ikväll ska jag försöka ta kort på shoppingen från igår, det ska nog komma upp ikväll någon gång hoppas jag! Ha det jättebra!
Puss & Kram,

Musiktips #12

Aloha!
Idag tycker jag att vi börjar blogg-dagen med ett fint musiktips. Jag undrar bara en sak, lyssnar ni på musken jag lägger upp? Bara en liten tanke.. ?


Kent- Columbus
En gammal goding i repris. Jag gillar den!

I eftermiddag kommer det upp bilder på en sak jag tänkte baka, och lite senare shoppingen från igår. Mors :)
Puss & Kram,

Händelserik dag

Hejsan!
Idag har det varit en sådan där händelserik dag, fast ändå avslappnande. Jag har i alla fall inte ägnat ett öga åt läxor och prov, och det har varit så himla skönt! Jag började ju med att sova ut till halv nio, kolla lite på Sandor Slash Ida, åt frukost, kolla lite till på TV, och sen var det dags för lunch. Mamma kom hem från jobbet, och vi åkte in till stan, tog en fika på Ikea och lite sånt. Sedan blev det shopping på A6.
Jag kom hem med:
Vitt linne från JC
Svarta korta shorts från H&M
Superfina underkläder, H&M.
Men det visar jag imorgon.

Nu till något helt annat. Kommer ni ihåg kursen jag svamlade om imorse? Det kommer bli så sjukt kul, och det bästa av allt är att två till tjejer från klassen kom med, plus att vi kommer tjäna 960 kr! Håller på från måndag-torsdag. Senare på torsdags-eftermiddagen/kvällen åker jag nog till Öland med bästis, men det är inte helt klart ännu. Hoppas :)
Puss & Kram,

Superglad

Hallå!
Hejsan, idag är jag så sjukt glad. Jag sökte in till en kurs på 4 dagar i Omvårdnad veckan efter skolavslutningen, och vet ni vad? Jag blev antagen! Jag kommer tjäna 240 kr per dag, alltså 960 kr. Det är ganska mycket om man är 15 år! Woho, jag blev jätteglad!

Skriver mer ikväll, ska in till A6 nu i eftermiddag, nu börjar det åska så nu måste jag stänga av.
Puss & Kram,

Betygssnack

Hallå!
Nu känner jag mig riktigt trött- verkligen helt utarbetad. Jag har säkert ernorma påsar under ögonen, haha. Tack och lov för smink. Usch, det har varit så mycket de här sista veckorna, speciellt skolan, liksom läxor, prov mm. Idag var det förhoppningsvis det sista matteprovet innan sommarlovet. Har snackat med en del lärare idag om betyg och så, i NO:n går det riktigt bra, jag kommer få både MVG i Teknik och Biologi. Så det känns ju kul! Sen har jag ju redan två MVG:n sen i höstas, franska och slöjd. Och sen kanske det blir i Svenska också, men det får vi se. 5 MVG redan nu, det är ju inte klokt egentligen! Jag har ju ett år till att förbättra mig ytterligare, troligen bild, idrott, kanske något av SO-ämnena och hemkunskap. Men det där är svårt att se hur det blir just nu.

Idag ska jag bara chilla lite, är ju ledig imorgon, torsdag och fredag! Tar nog en glass ikväll med bästis.
Puss & Kram,

Beauty-products


Hallå!
Idag tänkte jag visa er ett par av mina skönhetsprodukter som jag absolut inte skulle klara mig utan. Eller jo, det skulle jag väl, men ja, sånt man tycker är bra att ha då då. Badrosor, ett måste om man badar badkar en gång om halvåret eller så. Inpackning och en god duschgel= tummen upp. Deo som är skonsam mot huden. En bra BUS (brun utan sol)- produkt för oos som inte tål solen så bra. Plus lite fin nagelvård, en nagelförstärkare och ett härligt lack från Viva La Diva i färgen 104. Det satsar jag på i vår!
Puss & Kram,

No inspiration

Hej!
Dålig uppdatering idag, jag vet inte vad det är med mig alltså.. Jag är helt off idag, har inga ideer till inlägg alls idag, men det är väl så det blir ibland. Det brukar faktiskt inte vara så, men ja, någon gång blir det väl så för alla bloggerskor antar jag. Har lyssnat på 17 år med Maggio, sjukt bra låt det där. Jag lyssnar inte på så många svenska artister, men jag gillar Veronica. Hon är cool!

Jag vill härifrån. Jag är så sjukt trött och uttråkad på mitt lilla samhälle, det suger rent av. Det finns verkligen ingenting att göra, det enda vi har är ett Konsum, en kiosk och ett bibliotek. Typ. Jag ska ju för fasiken leva i storstädernas stress, gå på stan varje dag, sitta på något mysigt utecafé, åka tunnelbana- om jag bodde i Stockholm förstås. Istället går jag fram till biblioteket, hämtar en pizza från pizzerian, okej det har vi också, jag GÅR till en skola med a och b- klasser. Inte mer. Det är mitt liv. Jag längtar tills jag kommer härifrån, tills hela min familj+vänner kommer härifrån (om de gör det förstås), då har jag inget mer att hämta här. Ingenting mer. Då är det äntligen slut. Vissa dagar trivs man i ett litet samhälle, vissa dagar=tummen ner.
 It goes up and down..
Puss & Kram,

Mitt armband

Mitt fina Thomas Sabo-armband som jag lovade att ta kort på:)





Hallå!
Här kom ju äntligen det utlovande armbandet på bild- Thomas Sabo Charm Club. Jag skulle ju egentligen ha fotat det när min trasiga berlock kommit hem, men ja, jag orkade inte vänta och det var ett sånt bra ljus utomhus. Men det blir väl såklart några kort när den svarta skon kommit hem också.

Ikväll blir det en härlig tv-kväll, först Robinsson 2009 och sedan direkt efter det så blir det nog att titta på Melodifestivalen en stund, det är ju ändå ESC 2009 idag! Men jag ska i alla fall se Malena uppträda, äen om det är mitt under Örådet, det struntar jag i! :)

Puss & Kram,

Musiktips #11

Hejsan!
Vi börjar dagen med ett musiktips, det var ett tag sedan nu.

Vernoica Maggio- 17 år
Puss & Kram,

En ny klocka

Fick den nya klockan idag, eftersom att glaset sprack på den gamla..

Hej förresten.
Försöker ladda upp en bild på den nya klockan, exakt samma som den gamla, men i alla fall. Men det står bara att Internet Explorer bla bla bla, jag blir irriterad! Internet segar sjukt mycket idag, vad är det med det egentligen? Kan inte ens få upp Youtube, snyft.. :)
Jag åkte förresten in till stan idag med mamma. Provade lite olika bikinisar, men det var ingen som var riktigt hundra.
Jag avvaktar och ser om det kommer in någon annan fin :)

Nehe, imorgon blir det mer bloggning, det är ju lördag! Pussis fina läsare <3
Puss & Kram,

Elin goes rocker

Ni ville ju se mer bilder i bloggen, och här kommer 4 st!









Idag kör jag på jeans (upprullade med säkerhetsnålar) från JC, nya t-shirten från GinaTricot, smalt bälte och nya ringen från H&M och mitt Thomas Sabo-armband med masken, pumpsen, palmen och E:et. Plus ballerinas från Sophie/maxi.
Hallå!
Kände mig en aning skeptisk till dendär outfiten, jag menar, det är ju vår ute nu, och jag är klädd i tråkigt svart och grått. Det är tur att det finns fina smycken och bälten att piffa till en murrig outfit till. Så kan det ju bli lite roligare, förresten passar den röda pumpsen till trycket på t-shirten. Eller vad säger man. Ett par pumps. Två pumps. En... pump? Haha, nej jag har verkligen ingen aning, vad sjutton säger man?

Jag tror inte att jag berättade igår att min nya fina klocka gick i golvet när jag skulle upp till franska-salen längts upp i skolbyggnaden. Japp, det gjorde den. Knäppet har ju varit så sjukt löst och bara gått upp av sig själv, och lilla jag märkte ju förstås ingenting, utan jag tappade den i marmor-trappan. Jag kunde riktigt höra hur glaset sprack. Jag och Jennifer började rusa neråt, och jag fiskade upp dne så fort, men vad hjälpte det? Som tur var så hade mamam och jag planer på att åka in till stan imorgon, får lämna in den för reperation då.
Nu ska jag fördjupa mig i mina matteläxor, jag måste göra 3 stycken tills på tisdag. En idag, en imorgon och en på söndag. Sen blir det plugg till matteprovet på tisdag, suck.
Puss & Kram,

My berlocks


Hej!
Ett jäkla tjat om alla berlocker hit och dit, eller? Men dem är ju så sjukt fina! Jag köpte den röda skon igår tillsammans med den svarta masken. Och sen fick jag ju palmen och bokstaven i söndags. Plus skon som är inlämmnad för reperation, ni vet den svarta klackskon, fast inte pumps. Hoppas att jag får den hemskickad strax.

Igår var det ju stan med bästis J, jag köpte de två berlockerna, en t-shirt från GinaTricot och en stor ring från H&M. Visar de två sistnämnda imorgon tänkte jag, jag kommer ju att ha på mig tröjan då- förmodligen. Eller ja, det kommer jag. Och ringen också..
Nu ska jag krypa ner i soffan med senaste numret av FRIDA!
Puss & Kram,

Mina smycken





Halsbadet kommer från Guldfynd, och jag tror att klockan kommer därifrån också, men jag är inte säker. Jag ska strax åka in till stan med bästis J och köpa 1 eller 2 berlocker till mitt Thomas Sabo-armband! Kul, kul! Ses ikväll amigos <3
Puss & Kram,

Blomstrande blomster


Hejhej!
Tog ett fint kort på alla de miljarder blommor jag fick igår. Eller ja, 4 stycken men det var rejäla buketter. Först fick jag en jättesöt liten bukett med rosa rosor och några vita blommor från mamma och pappa, sen en rosenbukett (bilden) av morfar och mormor, en jättestor bukett med rosor och vita blommor och nåt mer av moster och ett rosenträd av min faster. Märks det att jag älskar rosor eller?

Angående smyckes-fotograferingen, jag ska gå ut och fotografera lite nu, jag tänkte att jag lägger upp bilderna imorgon innan jag åker in till stan med J. Men tyvärr inte Thomas Sabo-armbandet, berlocken med den lilla skon gick sönder i knäppen, eller ja, den var nog redan sönder. Men jag tar kort och lägger upp så fort vi har fixat en ny, jag lovar.
Nu ska jag äta, sedan gå ut och fota och sen blir det lite plugg.
Puss & Kram,

Konfirmation 2009













En helt underbar och oförglömlig konfirmation 2009. Tack för alla som gjorde dagen minnesvärd och fantastisk. Imorgon kör vi en riktig "smyckes-fotografering", om jag inte drar in till stan en sväng. Fick lite pengar, så jag tänkte köpa 1 eller 2 till berlocker. Och något mer.. :) <3
Puss & Kram,

Konfirmand 2009




Såhär ser jag ut..
Nu kör vi!
Jag ska förresten sjunga i kyrkan, HJÄLP!

Det blir verklighet

Hej!
Nu närmar det sig verkligen med stormsteg. Jag har målat fransk manikyr nu i eftermiddag, och det blev jättefint. Ska sätta på glittriga nagelstenar imorgon och lacka ett lager glanslack över så att det sitter bra. Jag ska också bära korset in i kyrkan imorgon, är nervös för det där.. Det är ganska långt, jag vill ju inte snubbla eller slå det i taket längts ner i kyrkan. Sen är jag nervös för dramat också, plus specialgrejen.. Ja, det är svårt. Men det ska nog bli jättebra hoppas jag.

Jag ska försöka hinna med att blogga och ta en bild när jag är finklädd i min klänning och den fina boleron. Och skorna förstås. Jag kommer bli lite längre än jag egentligen är, men det gör inget. Killen jag ska gå ut ur kyrkan med är en bit längre än mig, så det är tur.
Ikväll blir det Robinsson 2009, och sedan "Se upp för dårarna". Love it!
Önska mig lycka till imorgon!
Puss & Kram,

4 frågor om mig

Här kommer den utlovade frågestunden.

1. Vad heter dina bästa kompisar?
Svar: Min allra bästa kompis heter Johanna, hon är bäst i hela världen. Sedan har jag också många andra bra kompisar, Louise, Jennifer, Sofia, Becka, Julia, Emelie, Madde, det finns hur många som helst att räkna upp! Jag älskar er alla <3

2.Har du pojkvän just nu?
Svar: Nej, inte just nu.

3.Du verkar inte ha nån hobby som du likosm tävlar i om du förstår, typ fotboll/simning/fridrott eller teater eller liknade och då undar jag, har du hållit på med nån hobby som du likosm visat upp?
Svar: När jag var yngre spelade jag mycket fotboll, träning matcher med mera, men sedan jag utvecklade gräspollen har jag tyvärr fått sluta. För ungefär 1-2 år sedan dansade jag mycket, Streetdance, Jazz mm, jag spelade teater och dansade i Jönköpings Teaterhus, så ja, jag var ganska aktiv.

4.Kan inte du berätta saker somm du vet man inte vet, typ såhär: detta vet visste du inte om elin, och typ berätta såhär konstiga vanor?
Svar: Jag vet inte riktigt om jag förstås frågorna men jag ska försöka. Ja, vad vet ni inte om mig.. I hela mitt liv har jag fått ge upp en dröm som jag vet aldrig kommer bli verklighet. Hästar, ridning. Det är liksom det jag lever för, jag vill hålla på med hästar och ridning jättemycket. Men det kan jag ju aldrig riktigt göra, på grund av min allergi.
Saker som ni inte vet om mig, hmmr.. Jag börjar ALDRIG skriva på första raden i ett block. ALDRIG. Jag har ganska många teckningar liggande, men det är inget jag visar här. Jag har sett alla One Tree Hill avsnitt som någonsing har visats/funnits. Alla.  Jag vill jättegärna bli riktigt blond. Jag kommer förmodligen bli 1.75 lång.. Räcker det så? :)
Puss & Kram,

Mycket att göra

Hej!
Är på ett strålande humör, trots att vädret inte verkar dela mitt humör riktigt. Den här helgen kommer att bli så superbra, jag känner det på mig! Imorgon är det general-repetion för konfirmationen på söndag. Vi ska bland annat öva på hur vi ska stå och gå och sådär. Vårt drama förstås, och sedan mitt och ett par andra tjejers special-uppträdande. Men det kan jag tyvärr inte avslöja något om- än, om någon av familjemedlemmarna går in och läser är det kört. Men jag berättar så fort jag kan på söndag!

Jag kommer ha så sjukt mycket att göra hela helgen, men det är bara roligt! Jag gjorde religions-provet idag också, det gick verkligen superbra, så det blir nog ett bra betyg hoppas jag. Jag var lite orolig när andra klassen sa att provet var ganska svårt, men mina vänner sa såhär: -Har det någonsin gått dåligt för dig på ett prov. Nej, såklart inte, men om jag får G ser jag det som ett dåligt betyg. Snacka om press..
Yes, nu ska jag inte bli på dåligt humör. Ikväll blir det Talang 2009, kul!
Föresten har det åskat något fruktansvärt här!

Det var någon som ville ha en frågestund i bloggen, visst. Skicka din kommentar till detta inlägget, jag ska svara på så mycket jag kan- och vill och inget allt för personligt förstås.
Puss & Kram,

Berlocker från Th.Sabo


Hej!
Ni kanske har märkt att jag älskar Thomas Sabos berlocker? Jag längtar så jag kan dö tills jag får mit med 3 berlocker som jag valt ut! Jag tror att jag ska köpa en till nästa vecka när jag har tid. På söndag är det ju konfirmations-gudtjänst klockan ett och sedan lite kalas efteråt.
Nu ska jag snart äta någonting.
Puss & Kram,

Elin goes gladiator



Hej!
Där har ni de fina gladiator-heelsen. Supernöjd!
Puss & Kram,

Musiktips #10

Hej!
Fullt upp hela dagen. Först skola med tråkiga lektioner, övade lite på lunchrasten, sen drog jag hem. Åt lite mat, packade ihop och gick till tåget. Motionssimmade 20 längder och sen åkte jag hem för att fira min 19- åriga systers födelsedag. 19 år, det låter så mycket!

Tänkte lägga in dagens musiktips idag också, men först tänkte jag berätta att jag köpta gladiator-sandalerna på Kappahl idag för mitt presentkort. Ska visa dem imorgon tänkte jag. Det var också någon som undrade om jag kunde lägga upp bilden på blomman, svaret är nej. Jag visar inte mina teckningar i bloggen- vanligtvis inte. Någon gång kanske det dyker upp något, men det är för personligt. Tyvärr.

Dagens Musiktips:

We´re in heaven slow version.
Puss & Kram,

Lite foto igen


Lumix Panasonic DMC-FS3 med Leica 1:2.8
Hejsan!
Blev ett litet foto idag igen, de hoppar in titt som tätt. Denna fotade jag faktiskt för ett ganska bra tag sedan, men jag vet inte varför jag inte har lagt upp den innan. Jag trodde verkligen helt bestämt att jag hade visat den, och sen börjar jag leta igenom arkiven för bilder och där finns den inte. Men nu finns den i alla fall. En riktig "ögongodisbit" att titta på! Jag älskar färgen på blomman, en försiktig blå..

Nu tror jag minsann att jag ska måla något fint, det var ett tag sedan nu. Måste hitta inspiration, och vet ni, nu har jag funnit den! Gör nog om blomman till svartvitt, det kan nog bli fint på pappret.
Puss & Kram,
 

Sko-premiär #2




Tjo!
Tidig uppdatering idag *trumvirvel*. Japp. Tänkte att jag skulle ha mina nya skor med klack idag, jag måste ju börja vänja mig till konfirmationen nästa söndag. Till skorna har jag på mig min blommiga kjol och en vanlig vit tröja. Plus smycken förstås. Jag längtar tills jag får mitt älskade Thomas Sabo armband med 3 berlocker i, härligt!

Nehe, nu ska pappa och jag dra till stan. Ha det bra!
Puss & Kram,

I min godispåse


Vad finns i din godispåse? :)

Vitsippor




Hallå!
Plockade dessa sötingar igår. De skulle kommit upp här redan igår, men jag hade problem med uppladdningen och det kändes meningslöst att bara skriva. Men här är de i alla fall!

Första Maj kom alltså i år också. Idag ska jag ta det lugnt, äta lite underbart god daim-glass från Carte Dôre (eller hur det stavas) som vi köpte igår. 39 kr! Sjukt dyrt men sjukt god!
Puss & Kram,

RSS 2.0