3 snygga jeansmodeller


Dem första kommer från GinaTricot, heter Carmen Jeans och kostar 499 kr. Finns runt om i Sverige, men även på hemsidan, GinaTricot.com. Dem andra är ett par gråa blackiga från H&M, kostar 398 kr. Väldigt snygga och coola till högklackat. De tredje i sällskapet är ett par pösiga mellanmörka jeans som kallas ClamDiggers. Finns också på H&M, på Flick-avdelningen, strl 122-17.
Ja, där cik ni i alla fall en liten guide. Nu blir det ner till teven och Melodifestivalen! :)
Puss & Kram,

Konfirmationskort 09

Hejsan!

Lite sen uppdatering idag. Jag gick upp vid kvart i nio ungefär, åkte till Barkeryds Församlingshem vid tjugo i tio. Det var vårterminens konfirmationsträff med föräldrar, vi tog konfirmations-kortet 09, provade kåpor och lite annat skojjsigt. Föräldrarna gjorde under tiden lite lunch till oss, pastasallad och senare en bibelkaka.

Ikväll blir det i alla fall tacos, jag älskar tacos, det är ju så sjukt gott! Ikväll tänkte jag också göra en liten jeans-guide till er, lite snygga jeans som finns att köpa nu, på tex H&M, GinaTricot, Nelly, Lindex mm. Så det kommer upp ikväll senast klockan åtta, innan Melodifestivalen!
Puss & Kram,

Smålandsnytt!




Här är lite bilder från den korta intervjun med Johanna och mig, det blev ganska bra tycker jag :)
Vill ni se klippet hittar ni det här: Rosenholmsskolan
Puss & Kram,

Vi vann, vi vann!

Demonstrationen utanför stadshuset som ägde rum igår gick verkligen strålande! Vi började med att ta tåget upp till Nässjö, sen samlades vi på stationen och gick igenom hur detta skulle gå till. Vi skulle bara helt lugnt stå utanför porten där politikerna droppade in. En del flygblad delade vi också ut, och vi hade små runda lappar på jackorna med texten, "NEJ, Lägg inte ner högstadiet". I alla fall, alting gick förvånadsvärt bra. Skolnedläggningen var först som punkt nummer 11, men det tog cirka en timma att gå igenom punkt 1-10.

Vi stannade inte kvar ända till slutet, det höll visst på till klockan 11. Vid klockan nio ungefär bröt vi upp och gick ner till tåget, då vi insåg att det ändå inte skulle bli tal om någon nedläggning. Det var inte en ENDA en som störtade personen som ville lägga ner skolan. Så där fick du allt!
 Men vi vann tillslut i alla fall, efter månaders kämpning! 

I alla fall, Smålands-nytt var i skolan idag på våran gympalektion och undrade om någon ville ställa upp på en intervju. Först gick Julia iväg och pratade lite, och sen skulle vi försöka få iväg någon kille men det var ingen som ville. Kille som ville, haha. Ja, ändå.
Så då gick Johanna och jag iväg och ställde upp på en kort intervju. Så om ni bor i Småland kan ni trycka på teven vid kvart över sju i alla fall. För övriga så tror jag nog att klippet kommer upp på SVT Play ikväll eller imorgon. Jag ska kolla upp det, i så fall länkar jag till klippet på bloggen!
Allting slutade lyckligt i alla fall, och eleverna på Rosenholmsskolan levde lyckliga i alla sina dagar :)
Puss & Kram,

En stor demonstration!

Nu skall vi demonstrera! DEMONSTRERA, DEMONSTRERA, DEMONSTRERA!
ÖNSKA OSS LYCKA TILL, VI SKA VINNA DETHÄR! DEM SKA INTE FÅ TA VÅRAT HÖGSTADIUM IFRÅN OSS! ALDRIG, ALDRIG ALDRIG! D E M O N S T R E R A!

Nya jeansen.











Här är nya jeansen jag snackade om. Ni såg ju dem när jag precis hade köpt dem, men idag var det jeans-debut. Till det hade jag en lila topp från H&M, och en sidenjacka från GinaTricot. That´s it :)

Ja, annars då? Jo då, det är ganska bra, det rullar på som vanligt. Imorgon tas ju beslutet om vårt kära högstadium läggs ner eller inte, vilket innebär att vi får gå 9:an på en helt okänd skola i Nässjö. Känns inte alls bra:

- alltid varit en tvist mellan Forserum & Nässjö.
- Vi känner inga lärare/elever
- Sämre betyg
- Svårt att anpassa sig
- Ingen bra skolavslutning

ÅH, jag vil stanna kvar här! Vårat jäkla sista år! Vi måste få stanna kvar! Imorgon blir det i alla fall demonstration genom Nässjö och utanför Stadshuset, vi ska dela ut flygblad och skrika hejarramsor, (fast egentligen typ, rädda högstadiumet eller nåt liknande), och vifta med stora plakat som vi gjort på slöjden idag. Så det blir nog livat kan jag tro. Ska ta med mig kameran och ta lite bilder tänkte jag.
Puss & Kram,


:)

Inte mitt vanliga jag..

Hej hej!

Idag är jag verkligen inte mitt vanliga glada
, sprudlande trevliga jag. Jag är så sjukt trött, har inte sovit så jättemycket i natt. Kunde inte somna, det blev jättevarmt vid klockan 12 typ, sen halv ett så somnade jag ungefär. Klockan ringde inte (vad beror det på egentligen), men som tur var så vaknade jag vid fem i sju. Tur är väl det som man kan kalla det. Haha. Ja, idag så har det inte hänt så jättemycket mer..

IKVÄLL blir det i alla fall Andra Avenyn, ska försöka pallra mig iväg till affären för att köpa något gott! Oh, Btw, på torsdag så avgörs hela min framtid. Känns det som. Det är DÅ som det ska tas beslut om högstadiet läggs ner eller inte, gud vad jag är nervös! Det måste klara sig, det bara måste göra det! Jag vill inte gå mitt sista jäkla år på en helt annan skola, som har ett fruktansvärt rykte! Nej, nej, nej! NEJ !
Puss & Kram,

Om jag skulle byta..

frisyr så skulle jag vilja se ut såhär. Går väl att fixa kanske, men det är svårt och jobbigt att göra korkskruvslockar i håret. Men har man ork och tid så kan det ju bli en underbart resultat. Om man har det vill säga.. Bilden är förresten lånad av Raonsims.com, en helt fantastisk sida om man vill ladda ner snygga frisyrer och hår till sina simmar. Än har jag själv inte fått det att fungera, men jag orkar inte försöka igen. Höll på för några veckor sedan ganska intensivt, men la sedan ner alltihop då jag inte kunde få det att funka. Grymt jag är bäst! Haha ;)


Puss & Kram,

Musiktips #2

Hej hopp!

Hoppas att alla gillade den nya layouten här på bloggen! Ni får jättegärna säga ärligt vad ni tycker, så att jag kan göra allting ännu bättre. Men själv är jag i alla fall supernöjd. 
Musiktips kommer att komma upp ungefär 3 gånger i veckan. Så det blir idag då, måndag, och sen kanske framåt onsdag och lördag, eller något sånt. Kanske torsdag och lördag? Vi får väl se..

Men här kommer i alla fall dagens musiktips: (23/2-09)


Molly Sandén- Halleluja

Molly sjunger Halleluja på svenska, så jäkla vackert! Jag skulle söka på Mollys andra låtar, blev nyfiken och tryckte på Halleuja, och fick upp denna underbara låt. Hon är fantastisk. Fantastisk.
Puss & Kram,

Nytt, fräscht och vårigt!

Nu äntligen är allting färdigt när det gäller bloggdesign, utseende och header. Har hållt på nästan hela dagen, av och till. Men det är så roligt, så det gör ingenting alls att det tar sådan lång tid! Men nu är i alla fall allting färdigt, känns skönt ändå. Det är ändå en hel del jobb bakom att driva en egen blogg, och framförallt, att förnya den. Om någon råkade titta in under dagen så kunde det nog ha hoppat till både höger och vänster, och en gång så var en av ikonerna helt illblå. Lite småjobbigt, men det såg nog ganska roligt ut. Men nu är det fixat, tack och lov!

Det jag har jobbat med idag är alltså följande:
Skapat en ny header i PhotoImpact 10.
Ändrat ALLA färger som innan varit lila, svarta och vita osv.
Varit inne i en djungel av HTML-koder, Stilmall och Kodmall.
Fixat snygga länkningar under headern, så ni lätt kan trycka in er på favoriten.
Ny presentationstext, plus "Senaste Inläggen" och "Kategorier".
Varit urless på allting, men ändå kämpat på!

Mitt sista råd till er som tänker göra om er blogg, tänk igenom någoa. Det går knappast att exprimentera sig fram, resultatet kan bli hur konstigt som helst. Tänk ngoa igenom, vad vill jag ha. INNAN DU BÖRJAR:
Markera alltid både Kodmall och Stilmall och klistra in allting i två Word-dokument, så att det går att återställa om något blir alldeles fel!
HOPPAS att alla gillar den nya designen, själv älskar jag den :) !
Puss & Kram,

New Things here

Den nya headern och lite annat skulle ju kommit upp för ganska länge sedan, men klantig som jag är så råkade jag radera alltihop jag hade tänkt att använda. Så nu får jag göra om allting, men det kanske bara är bra, jag vet ändå inte om jag hade använt den headern och det andra jag gjorde.

I alla fall så ska jag försöka göra klart allting idag, jag ska börja med headern nu, och sen får vi se vad det blir mer för nytt!
Puss & Kram,

En skinnjacka rikare


Skinnjackan köpte jag igår på H&M i Jönköping för 498 kr. Så sjukt fin! Jag älskar den redan, den kommer att användas mycket flitigt i vår!

Ja, här ser ni skinnjackan jag köpte igår. Inte så illa, eller hur? Tyckte att den var jättesnygg, passar till nästan allt. Jag tänkte mig några snygga jeans, som dem jag har på mig nu eller mina nya lite ljusare, kanske det nya röda linnet med svarta leggings, eller någon fin tunika. Ja, den kommer gå att använda till hur mycket som helst tror jag!
För övrigt så slöttittar jag lite på Melodifestivalen. EMD:s låt var ju en riktig flopp, deras låtar brukar ju vara ganska okej, men denna får tummen ner tyvärr.. Men Molly var bra :)
Puss & Kram,

Film för 19 kr?

Hejsan!

Igår uteblev bloggningen tyvärr helt, beklagar detta. Jag var i skolan hela dagen, sen åkte jag till stan en sväng. Hittade en ursnygg skinnjacka på H&M, och ett par öronhänge från GinaTricot. Visar alltihop ikväll!

Nu snart så ska i alla fall mamma och jag dra fram till kiosken och hyra film, dem kostar alltid 19 kr på lördagarna. Gott! Sen blir det nog en chokladkaka eller något i den stilen :)
Men som sagt, visar skinnjackan och öronhängerna i kväll :)

Trött på Telia

Hejsan!

Idag har det varit en sådan där helt "vanlig" dag. Gick upp som vanligt, klädde på mig, åt frukost och drog till skolan. Kom dit, först SO och Franska Revolutionen, sen NO och lite planering, skulle försöka ringa till Telia och fråga lite om deras bredband och lite sådana saker. Men jag kom aldrig fram, det var typ 34 olika grejor man var tvungen att välja/knappa in. Tela är hopplösa med att få prata med en riktig person!  Så jag är ganska trött på Telia. I alla fall, sen var det matte, sedan lunch och ännu senare idrott. Dagen avslutades med Svenska.

Det var typ det som hände idag. Jag åkte lite skidor när jag kom hem- som vanligt :)
Puss & Kram,

I try to catch it


Hejsan!
Hittade någon fin gammal bild från i somras på Gotland. Jag tror att det är Anna som fotade den, men jag är inte säker. Nåja, tyckte att den var så fin att den borde få visas här! Så här är den i alla fall. Hur har allas dag varit? Själv började jag med att vara sjukt trött på morgonen, trodde seriöst att jag skulle dö. Men jag drog mig upp ur den varma sköna sängen, gjorde mig iordning och drog iväg till skolan. Gick förbi Sofia och pratade lite med henne på vägen också.

Anyway, det hade faktiskt varit så himla sjukt gott att vara kvar hemma idag. Ni vet en sån där riktigt "flöt-dag" som vi säger här i Småland, äta rostade mackor med marmelad framför teven, gå runt i mjukisbrallor och mysstrumpor, hämta en kebabpizza med pommes frites och vräka i sig coca cola. Ja ni, det hade jag sannerligen inte tackat nej till. Men jag kom upp i alla fall, trots tankarna om pizzan och colan (Hm!) :)
Puss & Kram,

Lite smått slut

Hej!

Nu är jag hemma igen, aningens tröttare än förut. Vi simmade som vanligt 20 längder, och sen blev det lite "lek" som vi kallar det. Eller ja, flum och kravla och kräla på flytleksakerna. Det är våran humor, haha. Ikväll blir det Andra Avenyn vid nio, innan det så ska jag ta fram lite kläder tills imorgon, och försöka göra håret lite lockigare, det är fint :)
Puss & Kram,

Härliga Tisdag!

Hej, hej!
Åh, jag gillar verkligen Tisdagar i skolan. Bara 4 lektioner, två av dem är roliga, 2 är tråkiga. Franska och Engelska är helt okej, sen kommer matten (!) och sist ett NO-pass på 90 minuter. Det är väldigt segt kan jag tala om, speciellt när man väntar på att få gå hem, packa badväskan och bege sig till badhuset med sin bästa vän. Men jag övelvede tydligen idag också, som ni ser så skriver jag ju faktiskt nu. Haha.

(Lite halvdålig bild, jag rörde visst lite på handen, suck)

Grå tights från Lindex, den nya fina tröjan för 29 kr från GinaTricot. svarta knästrumpor, fått av Anna, klocka Ur & Penn, stövlar (ej bild) Skopunkten.

Yes,yes det var dagens outfit i alla fall. Nu skall jag bara packa ner de sista sakerna till badet, slänga i mig en tallrik yougurt eller nåt, och sen dra till tåget. Bloggar mer ikväll. PUSS <3
Puss & Kram,

090216 #1

Hejsan!
Idag var det verkligen riktigt kallt ute, när jag skulle gå så var det typ.. 9 minus eller någonting sådant. Hu! Men jag älskar snö och vintern så jag ska absolut inte klaga. :)

Som ni ser så heter ju överskriften någonting alldeles supetråkigt- datumet. Men ja, jag kom inte på någonting annat. #1 betyder att det är det första inlägget för dagen. Då vet ni det.

Såhär ser jag förresten ut idag: (en del av mig då)

Den nya T-shirten kommer från Cubus, öronhänge och näspiercing från Glitter, klocka Ur & Penn, ett svart diadem och min digitalkamera. :)
Puss & Kram,

10 minus?!

Hejsan!
Det är inte klokt vad kallt det var när jag gick upp imorse! När jag tittade ut genom fönstret såg det ut som att det var ungefär 2-3 plusgrader och nästan lite regn, när jag lite senare tittade på termometern var det 10 minusgrader! Helt ofattbart kallt! En timme senare så gav jag mig ändå ut i trädgården och åkte lite skidor.

Ja, anyway, idag ser det ut som att det blir en ganska lugn och skön dag, sista dagen på lovet.. Det har gått alldeles för snabbt i vanlig ordning.. I eftermiddag kommer i alla fall mormor & morfar hit, vi ska gratta pappa som fyller år idag. GRATTIS <3
Puss & Kram,

Shoppingresultat

Hejsan! Var ju i Göteborg igår, så nu har jag precis fotat klart alla bilder på det jag köpte. Så nu äntligen kommer ni att få se allting, det skulle ju kommit upp en aning tidigare idag. Men ja, jag har åkt skidor och gjort massa andra småsaker, så det har inte hunnits med. Men nu kommer det i alla fall! :)



 
Ursnygga ljusa slitna jeans från GinaTricot. 499 kr.


Ljusrött linne, GinaTricot. 99 kr.

Vanlig grå topp från Cubus. 2 för 129 kr.

Fin svart tröja med silvertryck, GinaTricot, REA 29 KR!

Übergullig spets-behå från H&M. 129 eller 149 kr.

Svart litet flätat bälte från H&M, 79 kr (20 %: 63 kr)

Lite smycken fick följa med hem. Öronhänge, 29 kr, halsband 29 kr. H&M såklart!

Och True Match foundation, H&M, 95 kr (20 %)

Ja, det var alltså all shopping. Kanske visar jeansen på någon dag! :)
Puss & Kram,

Bloggfri fredag

Imorgon drar vi till Göteborg. Det blir en såklallad "bloggfri fredag" imorgon då alltså. Återkommer på Lördag förmiddag/eftermiddag med resultatet av shoppingen i det oändliga Göteborg. Det blir i alla fall ett par jeans, och kanske den nya skinnjackan GinaTricot har fått in, den med luva, som säkert många har sett i affär. Plus lite annat, underkläder och annat tråkigt..
Puss & Kram,

Skidåkaren

Ja, även idag blev en riktig heldag på skidorna. Har åkt ungefär 3 timmar idag, om inte ännu mer. Men det är bara så kul, jag vill åka hela tiden. Fast nu är jag allt bra trött i ärlighetens namn. Ikväll så skall jag bara packa lite saker, såsom pengar, betalningskorten och lite olika clubkort att ta med imorgon till Göteborg. Får inte glömma mina två 20 % på H&M, köper jag en foundation jag har tittat på så kostar den vanligtvis 145 kr, jag får den för 116 med 20 %. Så det lönar ju sig, och sen kommer jag nog köpa någon ny bh och då tar jag den andra 20 %:aren.

Japp, nu darrar det riktigt i benen, så nu skall jag dra mig tillbaka. :)
Puss & Kram,

Torsdag 12/2

När jag klippte mig i Tisdags så la jag ju ut två bilder på mitt hår. Den första bilden är hur jag såg ut innan, och den andra bilden är hur det blev efteråt på Jiangle Tai. Så nu vet ni det.

Ja, godmorgon eller god förmiddag förresten. Jag vet att den nya headern och lite annat smått och gott skulle komma upp redan igår, men det kom lite andra saker emellan, och jag hinner inte jobba så mycket med den. Imorgon blir det ju Göteborg redan 07.10, det blir hela dagen, kommer hem någongång mellan 8-10 tror jag. Så jag tror faktiskt inte att jag går in och skriver något så tidigt på morgonen, men man vet ju aldrig. Kanske. Vi får se..

Nu så ska jag i alla fall ta upp Felix tacopaj från frysen, sen blir det kanske lite skidor.. Eller någonting sådant.
Puss & Kram,

11 gånger

Herregud, jag har bara åkt skidor hela dagen.

Nej, men 2 rejäla timmar blev det i alla fall. Och jag ramlde inte mindre än 11 gånger! Jag fattar bara inte vad som hände, men på 120 minuter ramlade jag i alla fall 11 gånger. Så det blir ungefär var tionde minut. *Suck*. I den stora backen i Elljus-spåret så trillade jag bara en gång, och den backen är ju brant och lång, och ramlingen skedde när jag skulle ta mig upp. Sjukt. Och sen kommer jag hem och åker i trädgården med 2 små backar, och då går det plötsligt skit. Livet är konstigt ibland.
Puss & Kram,

Grattis Alice!

Idag säger vi grattis och hurra för Alice som fyller 15 år!
GRATTIS GRATTIS GRATTIS BÄJBI <3

Har skickat iväg ett grattis-sms till henne nu, och fick ett svar tillbaka. Trodde bestämt att jag hade fel nummer men det var tydligen rätt. Ja, jag hoppas att hon har det bra däruppe i Stockholm. De har förmodligen inte lika mycket snö som vi har här (det är enormt mycket just nu). Men ja, jag ville bara säga grattis till henne i alla fall :)
Saknar dig något enormt <3

Ja, igår så var i alla fall J och jag på bio, I taket lyser stjärnorna. Jättebra var den verkligen, men jag tyckte att Sakke kunde kommit i slutet och så kunde dem blivit ihop. Annars var den verkligen jättebra. Eller det kanske jag skrev igår? Ja, i alla fall, jag kommer inte ihåg någonting, haha.
Ha en fortsatt skön onsdag-eftermiddag.
Puss & Kram,

Hårklippning

 
Jag hinner bara skriva ett snabbt litet inlägg nu. Här ser ni i alla fall håret både före och efter. Bilderna suger och jag hinner inte redigera dem och skriva före/efter, men i alla fall. Lägg också märke till hur slitet håret är innan jag klippte mig, och sedan efter fick den verkligen glans. Så jag blev jättenöjd.

Den andra bilden är förresten tagen på lunch-restaurangen Jingle Tai där J och jag lunchade idag. Supergott. Drog sedan vindare ner till stan och sprang i affärer, fick två 20 % på H&M. Man är ju smart och säger att man ingen fått hahha. Så dem kommer jag att använda på fredag i göteborg.
Imorgon blir det förmodligen skidbacken en stund, jag har tränat flitigt på att svänga och bromsa här i trädgården och jag gör framsteg kan jag ju lugnt säga. Förutom idag då när jag bara råkade spåra ur spåret och ramla på näsan i snön. Jaja, till något annat nu *-*

Ikväll är det först Top Modell 11, näst sista avsnittet *buuuh*, och sen blir det Andra Avenyn. :)
Puss & Kram,

Bio-väder?


Okej okej, det snöar så sjukt mycket utanför mitt fönster just nu. Alltså, det är helt sjukt, det bara vräker ner. På balkongräcket är det ungefär 15 cm snö. Helt sjukt mycket. Men jag älskar ju vintern och snön så jag ska absolut inte klaga, vilket jag inte heller gör.

Ja, nu när vädret i alla fall är som det är, så ska vi dra till bion imorgon eftermiddag. Vi ska se "I taket lyser stjärnorna", som visst ska vara grymt bra. Jag läste boken för någon månad sen, och den var verkligen bra. Så jag hoppas att filmen är lika bra sen då. Det blir förresten Chili Tai imorgon efter att jag har klippt mig. Jag ska försöka lägga in en bild på mig själv innan jag åker, och sen när jag kommer hem så får ni se hur klippningen blev. Jag tänkte att jag skulle toppa håret och få bort allt det slitna, och sen en rejäl snedlugg och uppklippt. Det blir nog jättebra hoppas jag, Pernilla brukar göra det som jag vill. 
Jag tror minsann att äppelpajen jag ställde in för en kvart sen är färdig nu :)
Puss & Kram,
 

Måndag 9/2

God morgon!

Idag vaknade jag tidigt, redan halv nio eller någonting. Ungefär ett stort rekord jag slog, jag sover nästan alltid till tio eller så. But not this day..
Imorgon ska jag i alla fall klippa mig, det ska bli riktigt skönt. Att få bort allt det slitna håret och de tufsiga topparna. Me like. 

Jag ska under dagen jobba litegrann med den nya headern, men den kommer upp senast på onsdag, tidigast idag.  
Puss & Kram,

Vinterfotografering

           
Lumix Panasonic DMC-FS3 med objektiv Leica 1:2. 8- 5 1/5

Hej mitt vinterland!
Det har kommit hur mycket snö som helst här nere i Småland, hur kul som helst! Jag är ett väldigt stort fan av just snö, vintern är ju den härligaste årstiden på hela året! När det är sådär bitande kallt och man drar ett riktigt djupt andetag, så djupt att det gör ont ända ner i halsen, eller när man drar in luft genom närsborrarna och snoret fryser ihop. Fast det är klart, det måste ju vara minst 10 minusgrader och nu har vi väl ungefär... 1.

BY THE WAY, jag jobbar just nu med en ny header till bloggen, och jag har tänkt använda mig av en utav bilderna jag var ute och fotade, eller kanske flera. Vi får se, men jag vet ungefär hur det kommer att bli, och jag lovar er, den kommer att bli supersnygg.
PS: Glöm INTE vantar när ni går ut, *huttrar*.
Puss & Kram,

5 H&M-favoriter

Hejsan hoppsan!

Har ni kollat in H&M:s hemsida på senaste tiden, Hm.com/shoponline? Hm har fått in hur mycket snygga kläder som helst nu till våren. Här kommer de 5 snyggaste plaggen enligt mig+ fina accesoarer.


1. Den första superfina blusen blir nog jättefin att bära i vår med ett par ljusa jeans (tex nr.4) och några vita små sandaler och lockigt hår. Finns i många härliga färger, fastande dock för denna i ljusrött.
2. Nummer två blir en cardigan i kort modell med trekvarts-armar och små knappar. Även här finns den i många fina färger, denna gröna verkade väldigt härlig till våren. Snyggt med vita shorts till.
3. Ett ljusrött linne i samma nyans som blusen, lite längre modell med fint fall. Dras gärna ihop för att markera midjan med ett svart eller vitt smalt flätat bälte och ljusa korta jeans.
4. Snygga ljusa jeans med mycket slitningar och olika kontraster, fina bakfickor. Ganska lika de som finns på GinaTricot i samma prisklass, någon av dessa två får nog följa med hem på fredag..
5. Härlig cardigan med lite sjömans-stil, blått och vitt. Snyggt även där med vita shorts eller ljusa korta jeans, och ett vitt linne. Kanske en blomma i håret? :)

Ja, där fick ni alltså lite tips på fina vårkläder som är supersnygga att ha iår. Har verkligen fastnat för den där ljusröda färgen, den är superfin med ljusa jeans till.
:)
Puss & Kram,


Sminkmärke?

Tjoho. Tyckte att den här bilden från L´oréal var så häftig så den får synas här på bloggen en stund. Gillar mest tjejen som nummer 2 från vänster, så himla härligt glänsande hårfärg!

Inom sminkets värld så är jag själv ett stort fan av just märket L´oréal, köper mestadels mitt smink därifrån. Dem har så himla mycket bra grejer, allt i från mascara till rengöringsmjöl och en massa annat bra :)
Ska försöka köpa en ny foundation från L´oréal i Göteborg nästa Fredag, annars får det blir Max Factor eller något annat.




Puss & Kram,

Massor av affärer

Hejsan och god förmiddag!

Jag tittade precis igenom butikerna som finns på Nordstan, jag hade ingen aning om att det var så många! Även att jag har varit där många gånger så har jag aldrig riktigt tänkt på hur många de är. Finns hur mycket roligt som helst, stora H&M-butiker, favoritaffären GinaTricot, häftiga butiken TopShop (har jag för mig, eller var det i Sthlm?), Monki vet jag att det finns, och mycket annat. Ska bli så grymt kul :)


Puss & Kram,

Paris Hilton - Heiress



      


Halloo! Här ser ni den nya parfymen som kom hem till mig idag. Den luktar så sjukt gott, jag är redan helt såld i den. En lätt, luftig och fräsch vardagsparfym. Jättebra är den verkligen. Anna beställde den från Bellme förra måndagen, och först igår kom den. Skulle ha kommit för ungefär en vecka sedan, men det var tydligen ganska många som beställde den så det blev fördröjt hos alla.

Som jag sa så fick jag hem mitt Maestro-kort i brevlådan, supersnyggt med en tiger på. Mycket coolare och roligare än ett vanligt orange/vitt eller orange/svart. Så det var jättebra också. Hoppas bara att mitt ID-kort ramlar ner i brevlådan nu på Sportlovs-veckan, så jag har det till Göteborg när jag ska shoppa massa fint och kul!
Nu ikväll så blir det lite Let´s Dance, som redan har börjat ser jag nu (!), och en skål chips. Onyttiga jag, haha.
Puss & Kram,

SPORTLOV!

JAAAAAAA, äntligen är det Sportlov! Så himla asgött alltså, på riktigt småländska! Åh gud vad skönt det ska bli att äntligen få ha lov en vecka, inte gå upp på morgonen, ändlöst tv-zappande och massa onyttigheter! Me like. Hehhe. I eftermiddag så ska jag visa min nya parfym som kom hem igår, Luktar otroligt gott! Sen idag så fick jag hem mitt nya bankkort, ett jättefint med en tiger på sidan! :)
Puss & Kram,

Så värdelös?

Kära "Ni som skriver elakt"
Jag har fått några elaka kommentarer här i bloggen nu, och det är väldigt tråkigt. Jag har inte publicerat alla för det ni har skrivit har varit riktigt elakt. Typ att "Din blogg är jättedålig", "Lägg ner skiten osv". Jag fattar såklart, ni gillar inte min blogg och det jag skriver. Men jag skriver om sådant som jag tycker är intressant, och jag förstår om det inte kan intressera alla. Det kan det ju aldrig göra, det finns ju så många olika intressen. Så jag fattar helt, ni tycker det jag skriver är dåligt, men det är det jag skriver och det tänker jag forstätta med. Jag skiter fullstädnigt i om JUST NI inte gillar det, för det finns mååång andra som faktiskt gör det.
Det är bara en sak jag inte fattar, om min blogg är så himla dålig, varför går ni då in varje dag och kollar och skriver något elakt? Varför ödslar ni er tid på något så fruktansvärt värdelöst?!

PS: Man kan aldrig vara anonym på Internet, vid varje kommentar ser jag ett IP-nummer till datorn som skrivit det. Man kan ALDRIG vara anonym.
Puss & Kram,

Onsdag

Hej!
Har inte sådär jättemycket att skriva om, egentligen ingenting. Gick upp som vanligt, klädde på mig och drog till skolan. Gjorde någon slags teknik-åttan grej, är det någon mer som gjort det idag? Jag gjorde testet på morgonen vid tio över åtta. Sen var det slöjd, svenska. Lunch, franska, matteprov. Just det ja, matteprovet. Det gick ganska bra tror jag, det var inte sådär överdrivet svårt tycker jag inte.
Ikväll blir det Top Model 11  : )
Puss & Kram,

Hejsan

Håller på med Franska Revolutionen nu. Är nästan färdig. Har sjukt mycket plugg sen, Svenska-prov, engelska, religion och lite annat. Det blir alltså min eftermiddag det.

Vid klockan 2 är det matteprov, jag är så dålig på Algebra. Men jag håller tummarna för mig själv, jag måste klara det!

Puss & Kram,


 


Dubbla antal?

Hejsan blogg-läsare!
Blev lite sen uppdatering, har försökt att maila min gamla franska-lärare, men jag verkar ha fel adress. Ja, hursomhelst så måste ju någon annan ha den rätta. Och inte hittar jag den på Eniro eller Hitta.se heller.  Men jag ska fasiken hitta den, jag måste!

Igår, however, så dublades antalet besökare här. Kul kul, fortsätt så. Kanske berodde det på att jag hade skrivit två kommentarer hos Nevnarien.se? Ja, sånt är i alla fall superkul.
Imorgon så blir det i alla fall motions-simning med Johanna efter skolan, ungefär en timma. Sen hem med tåget, käka och göra läxor. Och såklart blogginlägg också.
Puss & Kram,

Film-time


Ikväll blir det i alla fall Beck-filmen. Kan aldrig komma på vad den heter, undra om det var "Sista Vittnet"? Ja, det var en bra i alla fall. Vi hyrde "I Guds namn" igår som var nummer 23, och idag går ju 24:an så det blir kanske en liten fortsättning. Kan nog bli bra. Det dåliga är att den börjar klockan 9 och slutar inte förrens tio över elva. Hur ska jag orka upp imorgon, okristligt tidigt, klockan 7. Men sen är det ju i alla fall Sportlov.

På Sportlovet blir det i alla fall Kina-resturang med Johanna, och förhoppningsvis bio efter det. Vi vet inte riktigt vad vi ska gå och se bara, antingen "I taket lyser stjärnorna" eller "Bröllopsduellen". Men åh, vi vet inte alls. Någon som har sett båda eller någon av dem? Jag har läst boken av I taket lyser stjärnorna, superbra. Men Bröllopsduellen verkar också jättebra och komisk. Ja, vi får väl se.
Puss & Kram,

8 Pysseltips

Igår ägnades halva kvällen åt att pyssla med inbjudningskort till min 15-års fest. Jag förklarar utförligt hur jag gjorde dem i text & bild.
Häng med :) 


1. Börja med att välja vilka färger du vill använda. Testa hur allting kommer att se ut tillsammans.

2. När du har valt färgerna (jag valde brunt, turkost och guldigt/vitt), är det dags att börja tänka på hur du vill att korten ska se ut. Jag tycker själv att små kort är mycket sötare och gulligare än stora, så jag gjorde ganska små, 3 kort på ett halvt A4-papper. Välj Storlek.

3. Nu är det dags att börja fundera på hur allting ska se ut. Ganska vill du ha en ram runt korten som jag har gjort, en bild i mitten, hjärtan, stjärnor osv...

4. Blev det här fint? Möjligheterna är oändliga..

5. Nu har alla tre korten en ram och en slinger-guldig/vit sak.

6. Skriv texten som du skall ha på framsidan. Använd gärna hjälplinjer, det blir både snyggare och enklare att få det alldeles rakt och fint då.

7. Nu börjar ju det roliga, småpysslet! Jag använde mig av små häftkuddar, som ger en cool 3D-effekt. Stansade ut små hjärtan och klistrade fast. Fiffigt va? (:

8. Nu är korten helt klara, jag tänkte att jag under dagen också skulle göra små vita kuvert.
Hoppas att ni nu har användning för dessa små tips til superfina kort. Är jättenöjd med mina, dem tog ungefär 2 ½ timme att göra, men visst blev dem bra? Åh, just det, det har tillkommit en ny kategori igen, Tips & Tricks. Där hittar ni shoppingtips, pysseltips som detta, och mycket annat.
Puss & Kram,

RSS 2.0