Kvitto-letning 30/11

Hejsan!
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu fram tills det är läggdags-time. Har pluggat färdigt med alla läxor/prov och gjort det jag ska göra, så nu har jag liksom... något som kallas fri tid. Fritid? Det finns inte mycket av det i mitt liv just nu måste jag säga, men nu blev det visst lite tid över och det är jag då inte van vid, haha :)

Resten av kvällen tänkte jag spendera med att leta efter ett kvitto till en av mina kära klockor som har gått sönder, det började med att den inte gick att ställa om till vintertid för den där "picken" var konstig, och nu har den alltså stannat helt. Vet inte hur många gånger jag har kollat på klockan idag och förvånats över att den är kvart över åtta faktiskt..
Sedan blir det att kolla mailen, läsa bloggar och såklart facebooka lite. En skön kväll helt enkelt som man önskar att man hade fler av!


Denna kära klockas hjärta har nu slutat slå så nu ska jag leta igenom kvitto-högen och hoppas att jag hittar klockis kvitto, annars förblir han död.. :(
Kram,

1 december imorgon..

Hej!
Tänkt att det redan är den första december imorgon! Vart har hösten tagit vägen egentligen, det känns som att jag började skolan för typ.. en månad sedan?

Men i alla fall, när skolan har slutat, så tidigt som 10.55, så ska jag och Moa bege oss till stadsbiblioteket och sedan blir det att åka hem. Ska ta mig en rykande het kopp med god glögg imorgon tror jag, för att fira in att det är den 1 december. Nu börjar nedräkningen, och jag har bara köpt en enda julklapp än så länge. Men jag hinner nog, förhoppningsvis :)


Åh, jag vill nästan ha en kalender att öppna luckor i igen, haha :)
Kram,

Vilken dag..

Hejsan!
Idag är det tisdag och klockan är redan... halv sex? What the?? Vad hände med tiden nu då? Det suger riktigt hårt att komma hem efter klockan fem och veta att man har jättemycket att göra. Speciellt när man skulle kunna komma hem nästan en halvtimma tidigare men det är lite komplikationer kring det där..

Nu ska jag sätta mig och plugga, en liten stund i alla fall, och sedan göra nåt jag tycker är roligt! Jag blir galen när man är i skolan från 8-4, kommer hem 5, och sedan ska sätta sig och göra en massa superroliga läxor. Det här är värre än när jag sommarjobbade från 7-4, då var man åtminstone ledig sedan efter klockan fyra och inget *övertidsarbete*..
NER med läxorna!

Men, nu när jag har lugnat ner mig en stund, så ska jag sätta mig med naturkunskapen :)


Kram,

Landar på Konsum inom kort..

Tja!
Beställde ju två små fina saker från H&M under vecka 46 tror jag att det var, så jag hoppas att de ska landa på Coop Konsum här i byn under nästa vecka, leveransveckan ska vara 49 men jag vet inte hur pass påltiliga H&M är. Det var ett bra tag sedan jag beställde något därifrån.

Glömt vad jag skickade efter? Klicka här :) Fick ta ett billigt halsband också för att komma upp i minsta ordervärdet, 190 kr.


H&M, yeeeaaaah :)
Kram,

Driftig.. men vänta?

Hejsan!
Nu har jag pluggat ordentlig, jag fick ett riktigt ryck när jag hade ätit där efter klockan fem. Gjorde klart hela matteläxan, all franska och nästan hela tyska-uppsatsen, bara lite småord kvar men den är till torsdag så jag hinner gott och väl. Nu kan jag bara fokusera på Naturkunskapsprovet nästa måndag som jag ska börja plugga till imorgon, och sedan är det inte så mycket mer småläxor. Känns bra!

Har tänkt i flera dagar att nu måste jag dra ur alla papper ur kollegieblocket och verkligen sätta in dem i pärmen, och det gjorde jag precis klart.
Hur kommer det sig att jag är såhär driftig, på en måndag av alla veckans dagar? Har jag missat något?


Tummen upp för detta, jag känner mig så duktig just nu.. :)
Kram,

Konstigt program igår..

Hejsan!
Ska alldeles strax börja med alla de tusen läxorna som jag måste göra idag och som jag har släpat hem i en mycket tung väska som säkerligen ligger på uppemot 10 kg..

Men tänkte blogga lite innan det förstås. Någon annan än jag som tyckte att Ensam mamma söker igår var ganska konstigt. Den enda som faktiskt valde någon var ju Linda och det blev Christian som jag har trott sedan day one, med de andra.. Petra valde ingen och Emma kunde inte bestämma sig. Mycket konstigt program, men det var visst något extraavsnitt på TV3Play som ändå inte fungerar att se här hemma. Får försöka hinna med att se det i skolan tror jag.. :)

Men anyway, nog snackat om det. Nu ska jag börja med att göra matteläxan, sedan blir det lite härliga franskaglosor bien sûr och en liten tyskauppsats på det! Roligt liv jag har. * Not *


Megasomrig bild.. :)
Kram,

Sista Ensam mamma..

Hejsan!
Om cirka en kvart, det blir nog 10 minuter när jag är färdig med inlägget, så blir det säsongens sista Ensam Mamma söker, lite tråkigt att det är sista avsnittet och allt idag.

Men, såhär tror jag att det går ikväll:




Emma väljer Jimmy..



Eller blir det Andreas?


Petra väljer Christoffer..




Eller blir det Daniel?


Linda väljer Christian..




Eller blir det Janne *stekarjanne* ?

Vi får helt enkelt se imorgon hur rätt jag hade.. :)
Kram,

Repris av julnaglarna?

Hejsan!
Sitter och funderar på hurdana julnaglar jag ska göra i år. Har hållt på med den bästa oljan som finns för naglarna ett tag nu och ska fortsätta fram till jul så att de blir riktigt långa och fina, myrraolja från Depend ni vet? Den är riktigt, riktigt bra och fungerar verkligen super!

Förra året körde jag på röda naglar med vita tippar+glitter, men jag ska inte göra likadant i år i alla fall. Funderar lite på om jag ska skippa det röda och köra lila istället?

Julnaglarna 2009:


Sommarnaglarna 2010

Men vi får helt enkelt se vad det kan tänkas bli, det är ju ett tag kvar..
Kram,

Julskyltning, perhaps?

Hejsan!
Idag blir det lite julskyltning här i kära byn, dock måste jag ta på mig alla kläder jag äger för det snöar så jag vet inte vad, blåser och är kallt.

Har redan tagit på mig min tjocka goa avslutningströja från nian men jag fryser fasiken lika mycket ändå! Det är väldigt fint ute nu men varför bor man inte i Thailand? Bara nu..? :)


Sämst text på tröjan, I know!!

Noooo make-up :)
Kram,

Det vräker ner!

Tja!
Såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu, det snöar som jag vet inte vad!


Här syns det inte ens hur mycket det är egentligen, haha :)
Idag blir det lite julskyltning här i Forserum, tipspromenader, lotterier och lite annat mysigt. Annars tror jag inte att det händer så mycket mer faktiskt..

Köpte min första julklapp igår, det blev en till pappa så nu är den premiär-juklappen klar i alla fall. Ska planera lite vad jag ska köpa till de andra idag också :)
Kram,

Bubble Trubble

Tja!
Har superkul med mina nyfunna funktioner på datorn, haha. Har precis hittat bubblor så nu sitter jag och har roligt med dem. Jag är en konstig liten prick :)

Om 5 minuter blir det Americas Funniest Home Videos och efter det en timmas paus innan Noll Tolerans börjar så det kan nog bli en go lördag!
Hockeyn var förövrigt bäst, HV71 manglade Skellefteå och en fyllekaja blev till på köpet utsläng inte så långt från våra platser, så det var en mycket bra match :)


Kram,

Noll tolerans tonight..

Tja!
Ikväll blir det nog Noll Tolerans, en Johan Falk film som jag har sett typ.. många gånger. Den börjar inte förrens 22.00 eller var det var, och det är ganska sent, jag som är så sjukt kvällstrött!

Vad ska alla ni andra hitta på för nåt skojigt? :)


Kram,

A little magic in world

Tja!
Kolla vilken fin funktion jag hittade på min webbcamera. Man kunde visst lägga till en massa roligheter, såsom accesoarer, texter och lite annat skojigt på bilderna.

Har haft min dator sedan januari 2010 och först NU hittar jag något sånt här, haha.. :)




Magic to the people! :)
Kram,

Let it snow

Tja!
Om cirkus en timma sticker jag iväg på en hockeymatch, det blir HV71 mot serieledande Skellefteå så det kan nog bli en bra match tror jag. Ska även köpa en julklapp idag också, den första faktiskt!

Har gjort ett tidsinställt inlägg som kommer att komma upp under dagen också :)

Snöpower! Från vintern 09/10..

Riktigt såhär mycket snö har vi inte än, men snart så.. Haha :)
Kram,

New from Vero..

Hej!
Nu ska ni få se lite bättre bilder på den nya, mysiga koftan jag införskaffat idag. Vitt är väldigt ovanligt att jag köper ska ni veta. Stod och tittade på samma kofta i svart, men sedan tänkte jag, äsch, vad fasen, nu ska jag ha något vitt istället! :)






Veromoda, 199 kr.
Det blev en hel del bra bilder som ni ser. Det är skönt med en riktigt tjock och gosig kofta nu när det är typ... 8 minusgrader?! WHAT?
Kram,

Fina, underbara fredag

Hej!
Kommer verkligen inte på något att skriva, haha. Men idag är det i alla fall fredag, äntligen säger jag, fast idag hade jag sovmorgon till 11.25 så jag gick upp efter 9 och det var underbart skönt! Lång mening..

Anyway, spontanköpte en mysig kofta idag. Tänkte att jag drar ner på stan i 10 minuter innan tåget går, och den enda affären jag hann till var Veromoda. Så det blev en mysig därifrån, det var nog årets snabbaste köp tror jag, in, ta, prova, köpa :)



Mammas kommentar om koftan var ungefär: "Det var nog det vettigaste du köpt själv, någonsin!". Okej, jag kanske har en förkärlek till linnen och partytoppar annars..
Bättre bilder får ni se sedan!
Kram,

Torsdag kväll 25/11

Tja!
Blev lite sugen på att åka lite skidor nu, men det får nog vänta ett par veckor. Det är nog tillräckligt med snö tror jag faktiskt, men det är förmodligen inte spårat i motions/skidspåret ännu.. :)

Ska se Robinson vid åtta hade jag tänkt, är ensam ikväll också, inte så roligt. Efter det blir det nog att gå och lägga sig och sova riktigt gott, och länge också, eftersom jag börjar 11.25 imorgon. Min första "riktiga" sovmorgon sedan schemat gjordes om under veckorna 36-38 kanske?


Första åkturen med båten, i våras tror jag? K.A.L.L.T!
Ha en riktigt fin kväll all of you ♥
Kram,

Lost track of time..

Hallå!
Tappade bort mig själv någonstans bland alla tabeller, diagram, medelvärde, medianer och typvärden. Men nu är jag återfunnen och här sitter jag. Jag började att plugga matte lite innan klockan 3 tror jag, och sedan glömde jag bort tiden och vips så hade jag gjort jättemycket. Det känns bra. Punkt.

Idag händer nog inte mycket alls tror jag inte, har inget speciellt inplanerat på schemat. Imorgon blir en riktigt god dag som jag nämnde tidigare, äntligen en sovmorgon, och till 11.25 dessutom!
Sweet!


Kram,

Already at home

Hejsan!
Är faktiskt redan hemma och kom för över en timma sedan. Konstigt va, på en torsdag då jag vanligtvis går till 16.35, så är jag hemma 10.40. Why?

Jo, såhär började alltihopa: Idag ska vi egentligen ha resursdag från klockan 13.00 för att man ska få chans att ta igen något om man ligger efter. Har man inget slutar man 13.00. Men nu var våran engelska inställd och även klassrådet, och då skulle vi haft en halvtimmas SO-lektion innan resursdagen började, och då var det ändå ingen idé tyckte väl någon vänlig själ. Så ja, here I am, har haft en svenska-lektion mellan 8-9.15 idag :)
Imorgon blir det också riktigt skönt, historialektionen på morgonen är inställd så då börjar jag med endast en franska-lektion klockan 11.25-12.40. ÄNTLIGEN en sovmorgon!
I´m happy :) ♥
Kram,

En väntan på något gott

Tja!
Nu är det snart första advent, på söndag rättare sagt. Visst är det väl för mysigt när man börjar att tända det första ljuset, då blir det en slags inväntan på den riktiga julen och juldagarna. Advent betyder ju förresten att man väntar på något, och det gör man ju sannerligen..

Sitter och försöker komma på vad jag ska köpa i julklapp till alla. Det svåraste brukar vara pappa, men i år har jag redan kommit på det perfekta och det ska inhandlas redan på lördag. Resten får jag väl klura ut under tidens gång. Ofta är det så att man tänker att, äsch jag har så mycket tid, jag hinner gott och väl, men sedan tickar dagarna på fortare än en Duracellkanin.
Men julen är så mysig, den perfekta högtiden att fira med nära och kära ♥

Bilder från julen 2008 och 2009..








(Sånt här sitter uppe i stan och på A6, mysigt värre) :)
Kram,

Julmysig onsdag

Tja!
Har varit på biblioteket i eftermiddags och kollat på någon bra bok som vi skulle ha med oss till svenskan imorgon och jag hittade en. Det jobbiga var att den måste vara filmatiserad och det drog ju ner utbudet med sisådär.. 99,9 % ungefär. Men jag hittade en av Helen Tursten :)

Det är så mycket snö här så ni kan bara inte ana, och i Jönköping är det ungefär en tiondel av det som finns här, haha. Kallt är det också, men vintern är ändå min årstid ♥


Fantastiskt vackert, från januari 2010.
Ikväll blir det risgrynsgröt med lite julmust till tror jag, dricker verkligen aldrig läsk på vardagarna men idag blev jag så sugen på lite. Fast jag tröttnar efter typ en flaska och sedan vill jag inte dricka mer, haha..
Julmys ♥
Kram,

Outside my window..

Hej!
Det är sån jäkla snöstorm ute så det inte är sant, i Jönköping var det ännu värre, det blåste från Vättern och det var bara helt fruktansvärt, haha.

Men vi var ju i Kinnarps Arena och åkte skridskor och jag tycker att det var jätteroligt! Vi fick leka lite och sedan fick vi prova på att spela lite, hockeyklubbor med en orange bandyboll och det var också riktigt kul. Så det har varit en bra dag förutom snöstormen.

Såhär ser det ut utanför mitt fönster nu..



Kram,

Halv åtta..

Hej!
Nu har Halv åtta hos mig redan börjat och jag kollar väl lite på det hade jag tänkt. Sedan blir det nog Äntligen Hemma vid åtta och sedan läsa och sova. Det blir nog min kväll det :)

Hoppas att ni har det lika bra som jag, imorgon blir det att åka skridskor med klassen på morgonen i Kinnars Arena, HV71:s hemmaplan, och sedan matte och sedan tåget hem vid 12.01 :)


Kram,

Tisdag- hemma

Hejsan!
Nu är jag hemma frå Jönköping och skolan. Gick en sväng på stan med mamma efter skolan så det är därför jag är hemma så sent. Men jag köpte faktiskt ingenting, det är ju snart jul :)

Men vi var i alla fall i Thomas Sabo affären och kollade på lite olika halsband och alla var superfina. Jag vill nog helst ha ett 70 cm-långt med någon fin bärare i :)

Nu ikväll blir det bara att ta det lugnt, det är så jäkla kallt och sjukt mycket snö här. I stan var det nästan ingenting, helt sjukt hur olika det kan vara..


Kram,

Mörkt VS ljust

Hejsan!
Har börjat få en sån där fin utväxt nu känner jag så nu måste jag snart bestämma mig för vad det ska bli med mitt stackars hår. Antingen blir det lite slingor igen eller lite mörkare.

Men jag vet absolut INTE, vad tycker ni? Mörkt VS Ljust?

MÖRKT:                                                 LJUST:

Från julafton 2009                         Våren 2010

Jag tycker nog själv att jag passar bättre i ljust hår, men många säger att mörkt var finare. Men jag blir dock lite sugen på mörkt igen faktiskt..
Åh, vad ska jag göra?!    I-landsproblem..
Kram,



Back in F-rum

Hejsan!
Kom tillbaka vid lite innan två tror jag att klockan var. Men det var kul att hälsa på lite gamla kompisar och se hur dem har det nu.. :)

Ikväll blir det nog ganska lugnt tror jag, har ju skola imorgon från 8-4.. Men sedan går jag bara till 10.55 på onsdag, 13.00 på torsdag (resursdag, halleluja!) och fredag 12.40. Så det blir en härlig vecka och sedan är det helg igen. Inte har jag mycket läxor heller, bara franska tills imorgon :)


Har detta halsbandet idag.. :)
Kram,

Måndag vecka 47

Hej!
Har precis plattat håret lite, men det var ganska onödigt eftersom det snöar ute, men i alla fall. Ska börja röra mig mot tåget om cirkus en halvtimma eller något och så ska jag hälsa på lite kompisar på en annan gymnasieskola åt andra hållet idag :)

Är ju faktiskt ledig idag så det ska bli kul att göra något, och sedan måste jag plugga franska-glosor också.. Inte så kul men men :)


Godmorgon :)
Hörs när jag är back home again runt 2 eller något!
Kram,

Imorgon blir en bra dag!

Hej!
Har tagit en dusch och känner mig mycket, mycket piggare nu, har endast lite ont i halsen. Så det var jätteskönt att det trots allt gick över ganska fort..

Imorgon laddar jag inför att åka upp till Brinellgymnasiet där många av mina gamla kompisar går och träffa dem, så det ska bli jättekul :)
Nu blir det en kopp te, (superäckligt), men bara för att halsontet ska gå över lite. Te=euw!


Gammal bild på en lite mer mörkhårig Elin..
Kram,

Bad Gateway?

Hejsan!
Vad irriterande det är att man inte kan gå in på alls många "blogg.se"- bloggar. Det kommer bara upp Bad Gateway hela tiden, det kanske det gör även på min blogg.

Irriterande är det i alla fall :)


Tummen ner för detta..
Kram,

Tappade inspirationen..

Tja!
Känner verkligen att jag har noll inspiration och ork till läxor och allt annat idag men jag kämpar på ändå. Det känns som att det är lördag idag men det kan bero på att jag är ledig imorgon- härligt!

Hade planerat att åka upp till Brinellgymnasiet imorgon och hälsa på alla goda gamla kompisar men vi får se hur det blir med det nu när jag är sjuk och så. Men jag ska förhoppningsvis och troligtvis åka om jag inte blir drastiskt sämre förstås, för jag vill ju :)


9B, klassen jag aldrig glömmer ♥
Kram,

Give me Gotland 2010

Hejsan!
Började känna mig sjuk igår och nu har det brutit ut ordentligt. Jag har jätteont i huvudet och lite i halsen och känner mig även febrig. Jag hatar att vara sjuk, även om det händer typ 1 gång/år..

Men anyway, hade behövt en till varm dag på Gotland nu alltså, fy vad skönt! :)


I början av sommaren 2010, det var 35 grader i Målilla när vi var påväg till Gotland den dagen..
Bara en solig och varm dag till tack (:
Kram,

Myskväll- ja tack!

Hej!
Sa någon myskväll? I´m in!



And my Yankee Candle too..
Kram,

Musiktips #46

Hejsan!
Ni ska få ett bra musiktips nu tänkte jag :)


Katy Perry - Teenage dream
Kram,

Christmas-feelings..

Tja!
Har kommit hem nu och ätit lite och lite sånt. Passade på att köpa lite riktigt godis på Hemmakväll också, här i Konsum håller det inte riktigt samma klass om man säger så.. :)

Idag blir det nog bara att vara hemma tror jag om inget annat händer. Ska börja titta på någon bra film snart tänkte jag, jag är sugen på en julfilm men jag tror inte att jag har någon faktiskt, haha. Får väl bli en klassiker annars kanske.. :)


För första gången, just IDAG, så har jag börjat få lite julkänslor, tro det eller ej!
Kram,

Jkpg igen ;)

Hejsan!
Hann aldrig blogga någonting mer igår för jag gick till en kompis, så vi var några tjejer där och snackade och sånt och det var jättemysigt :)

Men, anyway, nu om cirka en halvtimma åker jag in till Jönköping igen- suck. Det känns som att jag spenderar mer tid där än hemma these days. Men idag är det i alla fall Öppet Hus där men jag ska försöka hinna med tåget vid 12.01 eller 12.34, vi får se :)


See yaaa´all :)
Kram,

Aime for the summer

Hejsan
Sitter lite och tittar på ett One Tree Hill- avsnitt i en stor mysig filt i mörkret..

Hoppas att ni alla får en fin fredagskväll :)


Lite sommarsol skulle inte vara fel just nu alltså!
Kram,

Sweeeeeet friday

Hej!
Kom hem från skolan vid lite efter klockan halv två så idag har det inte varit en så speciellt ansträngande dag. Hade historia på morgonen och sedan var det ett stort fett hål som stod på schemat och efter det så blev det en franska-lektion. Jag längtar tills nästa termin när vi gör om schemat lite, då går vi inte så länge på tisdagar som till 4 och fredagen kommer att bli lite längre, men bara till klockan 2 eller något så det blir bra :)

Anyway, tog mig ett kallt glas med Icas apelsinläsk för att fira in helgen även om jag trots allt ska tillbaka till skolan imorgon för att det är öppet hus, men inte så länge :)


Vid klockan tre blir det Top Model tror jag, hinner ju aldrig titta på det annars..Sw
Kram,

Högst på listan..

Hej!
Måste bara visa er en jättefin sak som jag knåpade ihop på Thomas Sabo-hemsidan nyss. Man kan där "create" sitt eget halsband, armband osv, och jag gjorde det så som jag skulle vilja ha det :)


Jag skulle vilja ha en lite längre kedja, med en svart collier, eller kanske någon annan, det vet jag inte riktigt ännu. Jag tycker att eifeltornet är jättefint att ha i ett halsband, och de andra två berlockerna har jag ju redan.
Så ja, tomten, om du ser detta, så vill jag ha ett lång halsband med en fin bärare och helst Eifeltornet att hänga i. Jag har varit snäll, jag lovar.. :)
Hemsidan hittar ni här: http://www.thomassabo.com/SE-en/
Kram,

Robinson tonight

Hej!
Ikväll blir det självklart Robinson, ska mysa ner mig framför teven med en tjock, gosig och varm filt och bara ha det riktigt gott. Denna veckan har det inte varit så mycket pluggande och det tycker jag är skönt!

Men anyway, Robinson var det ja..


Kram,

Torsdag 18/11- 10

Tja!
Fick åka med mamma och pappa hem idag så jag slapp komma hem vid kvart i sex och det fanns bara ett ord för det: härligt!

Idag är det torsdag och alltså nästan fredag och det betyder förstås snart helg. Dessutom är jag ledig på måndag, så det gör helgen extra lång, sweet :)
Vi har en Öppet Hus- dag på mitt gymnasium på lördag så då ska alla i klassen vara med och typ "visa skolan" eller vad man ska kalla det, mellan 10-13 och sen får vi vara lediga hela måndagen!


Kram,

Summer-sunshine

Tja!
Tänkte bara visa er en fin bild inna jag går ner till the parents, ska ta med mig vetevärmaren och lägga den över mina trötta och ömma axlar. Det är som en riskudde man värmer i mikron om ni undrar :)

Jag fattar inte vad som kan ha orsakat att jag har så ont i nacken och axlarna just NU, jag menar, min väska har ju vägt runt 10 kilo i många veckor nu..? Varför just NU? Kanske är det ett tecken..


Jag behöver lite sommarsol i mitt ansikte just nu, det hade inte varit helt fel alltså..
Kram,

Musiktips #45

Hejsan!
Känns som att det idag verkligen inte är någon bra bloggdag, jag kommer verkligen inte på något att skriva och det är bara sådant som händer ibland. Inte så ofta, men det händer och ja, då får man göra det bästa av det :)

Idag har jag endast pluggat lite på engelskan, vi har några oregelbundna verb, typ be-was/were-been och såna så det kan man ju utantill redan innan. Sedan gjorde jag lite tyska också men jag har en stor håltimma på först en timma och sedan en och en halv så det hinner jag göra mer på då.

Jag är i alla fall sjukt nöjd med mitt hår, även om småhåren kliar lite i huvudet, det blir alltid så, haha :)
Ni får ett musiktips tror jag!


Eminem - Love the way you lie ft. Rihanna.
Kram,

Hemklickat 17/11

Hej!
Beställde precis den här fina bustiern från H&M.. :)


Fick ta ett billigt halsband också för att komma upp i minsta summan som var 190 kr. Men jag tror att denna kommer att bli riktigt bra, speciellt under mitt spetslinne..

Nu blir det lite, lite plugg och sedan ett One Tree Hill avsnitt. Jag har fått så ont i mina stackars axlar, buhu..
Kram,

Onsdagsklippning

Tja!
Har varit och klippt mig idag som sagt, tog av 7 centimeter på längden, klippte upp och fixade till luggen så det blev superbra. Jag älskar känslan av nyklippt hår!

Såhär ser det ut nu..


FÖRE EFTER

Jag är jättenöjd :)
Kram,

Afraid of the dark

Hello :)
Sitter och kollar lite på "Halv åtta hos mig" som förövrigt är slut om 5 minuter, och sedan blir det kanske Äntligen Hemma om det inte finns nåt annat.

Sitter även och väntar på att någon ska komma hem snart, har varit ensam hemma från klockan 5 ungefär så nu börjar det bli alldeles för mörkt, haha. Jag är löjligt mörkrädd :)


En nagelsten har redan lossnat, haha.. Imorgon ryker mitt fina hår, oh no! Men det ska bli "redigt gött" som vi säger, haha :)
Sov gott!
Kram,

Läget just nu?

Tja!
Back in business och snart blir det ett One Tree Hill avsnitt för att fira att jag inte behöver så mycket som titta på läxböckerna idag, hur skönt tror ni att det känns på en skala? 10++++!

Fick tillbaka ett matteprov idag som vi gjorde i den iskalla aulan i onsdags och det gick riktigt bra, jag är så nöjd! Fick även So-provet igår om hur Sverige styrs och även det gick mycket bra, så det är så skönt när man tragglar med nåt och sedan lyckas! Det gillar vi :)

Min skoldator har börjat att krångla massa igen, jag kastar ut den genom fönstret inom en snar framtid soon. Jag blir lite smått galen, eller ja, MYCKET GALEN!


Vill gärna ha ett par såna här godingar just nu, från i somras tror jag?
MEN det blir en avokado istället att avnjuta OTH med :)
Kram,



Home from school

Hejsan!
Kom hem efter halv fem ungefär, har ätit lite nu och ska strax hoppa in i duschen :)

Har en klipptid imorgon vid klockan 13.00, det ska bli underbart skönt att få rensa skallen lite, haha. Ska klippa av några centimeter i alla fall, så det blir nog jättebra!

MEN, som sagt, nu blir det duschen. Bara lite facebook först..
Kram,

Tisdag 16/11 2010

Hejsan!
Sitter i matsalen och väntar på att vår kära historia ska börja, sedan efter det är det bara svenskan kvar och sedan åker vi hem. Fast det blir nog 16.30 idag, fy och blä...

Dålig bild..

Behöver inte plugga någonting alls idag, har redan gjort engelskan och tyskan tar jag imorgon, så idag blir det bara en chill-kväll hemma.
Kram,


With lace again..

Hej!
Måste bara dela med mig av en snygg sak jag precis hittade..


Kostar 199 kr..
Jag bara älskar dem här fina spetströjorna från Ginatricot. Vill helst ha den i vitt, men den svarta är förstås också supersnygg men jag har ju den svarta spetskoftan..
- Vad tycker ni? :)
Kram,

Jönköpings gymnasieskolor 10/11

Tja!
Nu ska vi se om jag kan hitta något roligt att se på tv, det ser ju lite mörkt ut faktiskt..


Har suttit och bläddrat lite i skolkatalogen :) Känner väl typ 10 pers i den, haha..
Kram,


Yesterday´s nails

Hejsan!
Har ätit och gjort franska-läxan färdigt nu så det blir strax ett efterlängtat One Tree Hill-avsnitt insvept i en varm filt eller min badkappa. Det blir härligt, lite måndagslyx of course :)


En bild på hur mina nails blev igår, det blev 3 stenar på ringfingernageln!
Kram,

Mitt skrivbord..[just nu]

Tjo!
Bara en halvtimma kvar av Naturkunskapen och sedan får jag äntligen åka hem. Är superhungrig och ganska trött, och galet, galet, galet sugen på ett One Tree Hill avsnitt och det ska det bli också. Bara ett..

MEN, en god sak i allt detta är att jag har pluggat in franska-glosorna så nu kan jag dem så det blir bara en snabb repetion när jag kommer hem och sedan får det vara bra faktiskt :)

Min skrivbordsbakgrund just nu..

Kram,


It´s french, dude!

Tja!
Håller på att avsluta manikyren nu, funderar på om jag inte ska sätta på några fin nagelstenar också. Men det får vi se, jag gillar inte riktigt nagellimmet som sitter superhårt och knappt går att få bort sen..

Vid 20.00 blir det självklart Ensam mamma söker :)


Nu är helgen snart slut.. Buhu.. Men nästa helg är jag långledig, lör, sön och mån :)
Kram,

French manicure 14/11

Hello!
Håller på att göra lite manikyr nu, det var så himla längesedan jag hann med det så idag blev det faktiskt av. Första gången sedan jag började skolan tror jag? Kanske andra..

Anyway, köpte inget speciellt i stan, bara en dusch-olja som jag älskar, haha :)


Har ju detta setet, har provat lite olika och det här är absolut bäst! :)


STOR tumme ner för H&M:s, Depends och Mavalas!
Kram,



Les cheveux longs..

Hej!
Tänkte visa er lite hur jag ser ut idag, en riktigt härlig söndag som denna :)


Dubbelringen med rosetten.

Spetskoftan.
Har ni sett vad långt mitt hår har blivit?



Nu är håret ändå lite lockat, haha. Tur att jag ska klippa mig på onsdag :)
Kram,

Tidsinställa inlägg?

Yo!
Hoppas att allt är bra med er, med mig är det toppen trots att jag inte är hemma just nu. Jag gillar att tidsinställa inlägg, det gör allt så mycket lättare, hur kunde man klara sig utan det innan egentligen?

- Vad tycker ni om den här funktionen? Många säger att bloglovin blir överbelastat för att man nu kan tidsinställa, men jag vet inte?
I like it !
Kram,

Söndag 14/11

Hejsan!
Nu ska vi, om cirka en halvtimma, åka iväg till mormor och morfar och fika lite där. Vi firade nämligen fars dag redan igår, så efter fikat så blir det Jönköping och A6 en sväng.

Det känns underbart att inte behöva plugga någonting alls idag, jag gjorde det mesta i fredags så jag har bara en franska-läxa som jag tar itu med imorgon på håltimman (igen!).


Idag blev det en riktigt hata sitt hår-dag känner jag :)

Söndag 14/11

Hejsan!
Nu ska vi, om cirka en halvtimma, åka iväg till mormor och morfar och fika lite där. Vi firade nämligen fars dag redan igår, så efter fikat så blir det Jönköping och A6 en sväng.

Det känns underbart att inte behöva plugga någonting alls idag, jag gjorde det mesta i fredags så jag har bara en franska-läxa som jag tar itu med imorgon på håltimman (igen!).


Idag blev det en riktigt hata sitt hår-dag känner jag :)

Saturday´night

Hejsan!
Har precis ätit lite goda rotfrukter i ugn, i love it!

Lite senare blir det nog Beck- i stormens öga, även om jag kan erkänna att jag skulle kunna gå och lägga mig nu, haha. Det hade faktiskt varit riktigt skönt att bara få somna..


- Vad hittar ni på en kall och regning lördag som denna? :)
Kram,

Vinnaren vecka 45 är..

Hej!
Och vinnaren blev alltså..

http://forsfridah.blogg.se/

Grattis säger vi till denna duktiga tjej. Frida fick 7 röster och vann överlägset. En som röstade på Frida och därmed vinner en egen länk blev: http://thereshanning.blogg.se/.
GRATTIS!
Kram,

20 minutes left..

Hejsan!
Bara cirka 20 minuter kvar av "Helgens blogg" nu. Vem ska det bli?
Kram,

Vem blir vinnaren?

Tja!
Sista dagen som ni kan rösta på er favorit i "Helgens blogg"- tävlingen, vid klockan 17.00 så presenterar jag den lyckliga vinnaren som får en egen länk :)

Har hittils fått in ett par röster men fler behövs, glöm inte bort att du som röstar även kan vinna en länk på min blogg.
Rösta NU :)


Kram,

Fredag 12/11

Hejsan!
Ska nog börja kolla på någon film snart, har på känn att det en gammal goding, typ Mean Girls eller ja, Gustaf, haha :) Var sjukt längesedan jag såg någon av dem två..

Anyway, fortsätt att rösta fram en vinnare i "Helgens blogg"- tävlingen, just nu har vi en solklar ledare men allt kan givetvis ändras :)

Har en del goda planer inför helgen, ikväll blir det dock bara att vara hemma och det är ju lika härligt ibland. Nu är många prov över och nästa är vecka 48 och det känns underbart att ha det lite lugnt nu.
Happy friday!


Bara för att jag saknar underbara nian.. ♥
Kram,

De 5 finalisterna är..

Hej!
Här presenteras nu de 5 finalisterna!


1. http://jjohhannnaa.blogg.se/


2. http://naliie.blogg.se/


3. http://adinarebecka.blogg.se/


4. http://aemaendea.blogg.se/


5. http://forsfridah.blogg.se/

Nu får ni börja att rösta på era favoriter! :)
Kram,



Baby, it´s friday!

Hejsan!
Kom hem från skolan vid lite efter halv två och nu är det äntligen en härlig helg som väntar! Oh my God,I love fridays! ♥

Ska börja med att titta igenom alla fina bloggar som ville vara med i Helgens blogg nu och utse 5 finalister som ni sedan kan rösta på. Det blir nog svårt att välja tror jag..
Men jag ska även se Top Model nu vid tre och bara ha det "redigt gött" som vi säger, haha.


Kram,

Soon Robinson 2010

Hej!
Nu blir det Robinson 2010 för hela slanten klockan 20.00 på 4:an :)

Jag gillar verkligen Robinson, brukar tänka på hur det skulle vara om jag själv skulle vara med. För det första skulle jag inte överleva på grund av matbristen och dessutom är jag alldeles för otålig, skulle aldrig stå ut! Dessutom skulle jag med mitt känsliga skinn brinna upp..


- Följer ni Robinson?
SISTA chansen att anmäla sig ikväll fram till klockan 00.00, sedan är det stängt :)
Kram,

Forgot to tell..

Hejsan igen!
Glömde berätta att jag faktiskt är helt läxfri tills imorgon, det är knappt så att jag tror det själv faktiskt.. Köpte mig i alla fall en tidning idag, det var sjukt lääääängesedan jag läste FRIDA, haha :)

Ska lägga mig med en filt och läsa en bra stund och bara lyssna till tystnaden, det bästa ljudet som finns :)


Kram,

Elfteielftetvåtusentio

Tja!
Fy vilken dag detta har varit, jag är helt slut i huvudet och kroppen också för den delen. Åkte hemifrån vid 7.12 och kom hem vid 17.45 så det tar riktigt vill jag lova..


Vill verkligen inte visa hur trött jag är, haha..
Kram,

Sista påminnelsen!

Tja!
Påminner om att idag är sista dagen som man kan anmäla sig till Helgens blogg, imorgon tas 5 finalister ut.

Än så länge är det 16 st med tror jag, ska räkna nogrannare sen :)


Kram,

Påminnelse: Helgens blogg

Tja!
Glöm inte att anmäla er till Helgens Blogg där ni kan vinna en egen länk här på min blogg och därmed chans till lite extra besökare! Så delta nu och ta chansen :)


På fredag väljer jag som vanligt ut 5 finalister som ni sedan får rösta på :) Än så länge är 3 eller 4 deltagare med och fler behövs!
Kommentera inlägget om du vill vinna!
Kram,

Hur styrs Sverige?

Hej!
Nu ska jag sätta mig och plugga en stund, ska repetera allting en sista gång så att det blir ett fint betyg på även det provet imorgon :)

JA, skolan är väldigt viktigt för mig, ibland kanske för viktig..


Kram,

Spetskoftan idag

Hej!
Onsdag idag och mitt i veckan, inte så jättelångt kvar till helgen nu då. Bara en superjobbig torsdag med skoldag från 08.00-16.50 (vår tyska blev framflyttat, bläääk), och sedan är det lovely fredag ♥

Idag var jag så dum att jag tog på mig ett linne och min nya spetskofta och hade det i den uberkalla gamla skolan hela dagen, gissa om jag frös. Hade matteprov i Brahesalen också, aulan alltså, och där var det ju inte mycket varmare. Gammal sten och högt i tak. Hu!
Men jag hoppas att allt gick bra med provet, men det tror jag, det var ganska lätt :)






Den kalla men supernygga spetskoftan, inte riktigt rätt väder idag..?
Kram,

I Brahelsalen..

Tja!
Sitter (färhoppningsvis) nu i Brahesalen och skriver ett matteprov. Wish med good luck!

Ett tidsinställt inlägg of course :)
Kram,

Nice from BikBok

Tja!
Skulle ge vad som helst för att få mysa runt i de där godingarna på fötterna just nu :)


Vantarna är riktigt fina och halsbandet likaså..
Kram,

Me like Fruit Drops

Tja!
Ska börja med att klaga lite på snön som alla andra bloggare redan har gjort, haha. Nej, riktigt så illa är det faktiskt inte, visst, det är lite blött och slaskigt men det ser ju ändå renare ut eftersom att snön är vit. Tänk om den var svart, då skulle hela världen bli ännu mörkare..

Anyway, i Jönköping var det förstås inte alls mycket snö men det brukar ju vara så. Bor man på höglandet så gör man och det är inte mer med det. Fick i alla fall mig en riktigt springtur när tåget går vid 16.07 och vi slutar 16.00, egentligen 05, men jag hann :) I spiksnö också..


Efter all snö kände jag att det var dags för en supergod Fruit Drops, dem här har jag gillat sedan jag var riktigt liten haha. Dock satte jag en i halsen för några år sedan..
Vardagslyx är toppen ♥
Kram,

Tisdag fömiddag 9/11

Tja!
Har som sagt en håltimma till halv två så nu sitter jag och väntar på att spanjorerna ska komma ner så att vi kan få gå och äta lite. Har pluggat sedan kvart över nio, både samhäll och matte så nu är jag ännu lite bättre på det, jag behöver förhoppningsvis inte plugga när jag kommer hem i alla fall.

Men det bli väl nån timma eller två till efter maten med lite mera matte/samhäll, vilket roligt liv jag har just nu känner jag..


Hörs om en stund, hoppas att min dator kan sluta hänga sig nu..
Kram,

Vägen till målet

Tja!
Har pluggat färdigt för idag och har till och med hunnit med ett av mina kära One Tree Hill- avsnitt så det kunde ju inte vara bättre :)

Imorgon rullar tåget mot Jönköping 07.12 för en franska-lektion klockan 08.00-09.15 och sedan ett stort jäkla fett hål till 13.30. Det hade varit gudomligt skönt att skippa franskan faktiskt, men varför ska jag göra det egentligen? Något säger mig att det är nog inte vägen till studenten 2013..

MEN, ett stort plus i denna håltimma är förstås att jag kommer att kunna plugga en hel del, både samhällskunskap om hur Sverige styrs, och matte till provet på onsdag.


Be strong, yeah :)
Kram,

PB:s nya hemsida

Hej!
Okej, jag visste att gymnasieprogrammen skulle göras om, men vadå, skulle många byta namn också? Jag läser Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning språk, alltså SPsk, men tills nästa höst kommer det att heta "Sa" istället för "Sp". Inriktningen språk ska tydligen inte finnas, utan flyttas över till det så kallade "Humanistiska programmet", vad nu det kan vara för nåt spännande..

Så, hade jag valt idag så hade jag förmodligen hamnat i "Husk", HU+SK, haha..


Tur att jag redan valt och är 94:a, sista årskullen som får det gamla sättet, det är aldrig roligt att vara först med något alltså.. :)
Kram,

Musiktips #44

Hej!
Medans jag förhoppningsvis, eller jo, det ska jag ju, sitter och pluggar så får ni här ännu ett av mina musiktips. Det har legat nere ett bra tag men nu har jag kommit igång igen :)


Melanie Fiona - Monday morning
Kram,

Next up; Reflex

Tja!
Nu ska jag ge mig in i pluggböckernas värld för en timma eller kanske lite längre, det blir det underbara samhällsprovet som ska få sig en genomkörare! Taggad? Nono..

Anyway, vi hörs om en liten stund!


Reflex- here i come..
Kram,

Ensam mamma..

Tja!
Nu blir det strax Ensam mamma söker och Petras härliga dialekt, haha, not. Hoppas att jag inte pratar likadant bara, Tenhult är jag trots allt bara 10 minuter härifrån..

- Kollar ni på Ensam mamma söker? :)


Kram,

Påminnelse- tävlingen

Hej!
Har fått den där söndagsångesten som alltid dyker upp när måndagen är nära, dock gjorde den inte det förra söndagen men det kan ju bero på att lovet började på måndagen :)

Glöm inte att anmäla er till "Helgens blogg", priset är förstås en länk och lite extra besökare, så varför inte ta den fina chansen?


Kram,

Last sunday

Tjo!
Har pluggat ytterst lite till samhällsprovet på torsdag idag men jag tror nog att jag hinner i alla fall, har en håltimma från 9.15 till 13.30 på tisdag så då hinner jag ju göra en hel del..

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och ta vara på det sista av helgen, och lovet. Tänk när man gick hem den där fredagen vecka 43 och hade 10 dagars ledighet framför sig. Nu är det.. 0 dagar kvar och jag är inte så motiverad till att börja skolan igen, men jag saknar alla knäppa personligheter i SP1c så det ska bli underbart att få träffa alla godingar igen :)


Nu blir det the shower :)
Kram,

The winter is here.. no?

Hejsan!
Var precis ute och tog lite fina höst/vinterbilder eftersom frosten fortfarande ligger kvar trots att klockan är ganska mycket över tolv.. :)










Min favoritbild är nog ettan eller fyran tror jag..
Glöm inte att delta i "Helgens blogg"- tävling :)
Kram,

Saturday' night

Hej!
Ska bara ta det lugnt ikväll och mysa med familjen, det blir nog Americas Funniest Home Videos nu vid åtta och sedan får vi se vad det kan tänkas bli för film. I hennes skor kanske? Den gick nog på 3:an 21.30..

Ha en riktigt fin kväll alla sweeties :) ♥


I Stockholm, bara för att det är hemma :)
Kram,


Bli "Helgens blogg" #2

Hej!
Nu kör vi igång "Helgens blogg" igen eftersom det var så populärt förra gången och många som ville delta och vinna. Vi kör som på samma sätt, kommentera till detta inlägget om du vill vara med!

Det blir alltså nästa helg som vinnaren utses, men ni kommer att få börja rösta på onsdag eller torsdag beroende på intresse :)


Nu blir det ett till One Tree Hill avsnitt och sedan förmodligen lite mat, vi håller på att laga lite gott en sån här fin lördagskväll :)
Så ta chansen och bli Helgens blogg :)
Kram,

2010-11-06

Hej!
Har pluggat lite nu faktiskt, det suger verkligen att göra det på en lördag, blööö...

Men, anyway, sitter och funderar på om jag ska införa en "Helgens blogg"- tävling till nästa helg? Det kan väl vara roligt? Vi får se hur det blir med det :)


Nu blir det lite One Tree Hill tror jag..
Kram,

Musiktips #43

Tja!
Här får ännu ett av mina (förhoppningsvis) grymma musiktips :)


Pink - Raise your glace
Kram,

Shopping, Gbg 4/11

Tjo!
Shoppingen var det ja.. :)




Spetsjacka, Lindex.


Träningslinne, Team Sportia.






"Dubbelring", Glitter.

Nu blir det Top Model tror jag :)
Kram,

Friday now

Hej!
Ska alldeles strax visa shopping från Göteborg igår, måste bara hitta kameran och fota det först. Idag är det fredag och officiellt den sista dagen på höstlovet kan man ju säga..

Veckan har gått så sjukt snabbt, men det är ju alltid så när det äntligen är ett litet lov och man gör en massa roliga saker. Har pluggat lite Samhällskunskap A idag också faktiskt!

Hoppbild från förra sommaren :) 2009!

Ser ut som att foten och handen sitter ihop, haha :)
Kram,

Next: Robinson 2010

Hejsan!
Har tagit en lång härlig dusch nu, det är väl bland det bästa som finns? I like it :)

Men i alla fall, ska strax springa ner och äta något lite snabbt innan Robinson börjar, jag hade helt glömt bort att jag skulle äta direkt efter duschen. Kponstigt att jag ofta lyckas glömma bort att äta nåt på vardagskvällarna, hmmr..


Imorgon blir det bättre uppdatering :)
Kram,

Hemma igen

Tja!
Förlåt för en otroligt dålig uppdatering idag men vi kom precis hem och jag håller på att packa upp lite smått. Ska även hinna äta & duscha innan Robinson 2010 börjar, men nu vet ni i alla fall att jag är hemma :)

Hittade lite fint i shoppingväg i Göteborg idag, men det fotar jag imorgon. Bland annat en helt bedårande ring, haha ♥


See ya :)
Kram,

Imorgon: nordstan!

Tja!
Direkt från Göteborg nu, vi har haft det så mysigt. Känns som att vi inte har gjort annat än att äta, haha. Imorgon blir det i alla fall en sväng på Nordstan för att kolla in lite av varje :)

Studiebidraget har kommit och Nordstan är nära. Det här kan bli farligt.. :)




Kram,

Musiktips #42

Hej!
Har nog hittat ett ny favoritlåt, eller en av alla i alla fall. Är ju fortfarande ett troget Kent-fan..

Bon Jovi - What do you got

- Vad tycker ni om denna underbara låt? :)
Kram,

Min shoppinglista, Gbg

Tja!
Det blir givetvis lite shopping nu när jag är här nere i Göteborg eftersom utbudet är något större än Jönköpings, haha. Ska bli härligt att kunna välja och vraka lite mer nu :)


Ska bland annat försöka att hitta ett bra träningslinne/topp till idrotten och andra roliga och jobbiga aktiviteter som hösten kommer att bjuda på, och en bustier hade jag tänkt.. Men sedan trillar det väl alltid ned något obehövligt men alldeles underbart- som vanligt :)
Kram,

Mot Göteborg idag

Hejsan!
Nu åker jag med tåget mot Göteborg som avgå 08.34, det är skönt att slippa tänka på att byta, det är ett direkt-tåg som går hela vägen ner. Ska stanna i Gbg i 2 dagar, kommer hem på torsdag kväll någon gång :)

Ska hälsa på min kära syster Anna så ska vi bara umgås lite, ska bli så roligt :)


Hörs om en liten stund, det är väl bra med tidsinställda inlägg? :)
Kram,

Packar lite smått..

Hej!
Imorgon åker jag alltså iväg i 2 dagar till Göteborg och det ska bli så roligt! Har gjort några tidsinställda inlägg till er under dagen imorgon, hoppas bara att det fungerar men det tror jag nog.. :)


Nu ska jag packa det sista :)
Kram,

[ Ingen rubrik ]

Tja!
Har drabbats av något som jag inte vet vad jag ska kalla det. Jag orkar bara inte ta tag i någonting över huvudtaget, jag orkar inte börja plugga som jag måste göra snart, jag orkar inte packa och jag orkar inte blogga. Åh, varför händer det här just nu? Tur att det är "lov"..

Men, hoppas att allt känns bättre snart, just nu är det bara.. skit.


Åh, shit vad jag saknar att gräva tårna i den varma sanden..


Mötas av det här underbara..

Kram,

@ (in) Jönköping

Tja!
Är in the big city nu, eller ja, big och big, men i alla fall i Jönköping. När jag har kommit hem så ska jag börja att plugga lite, även om det känns dödens tråkigt på ett LOV!

Hoppas att allt är chill :)




Mot Jkpg

Hejsan!
Åker in mot Jönköping idag igen för att gå på stan en sväng med mamma, vi ska kolla in det nya Ginatricot och Monki som har öppnat i stan :)

Sen blir det även sjukhuset där jag ska få mina allergisprutor, och sedan hem igen!


Hörs med nåt tidsinställt inlägg, annars när jag kommit hem! :)
Kram,

Jag glor fortfarande..

Hejsan!
Har tittat på den där tjocka samhällsboken i några dagar nu och fortfarande inte orkat att öppna den och börja plugga till provet. Å andra sidan är det ju faktiskt bara måndag idag, så imorgon ska jag börja!

Kan ju alltid plugga lite på tåget ner mot Göteborg på onsdag morgon :)


Det är redan mörkt ute.. vintertid!!
Kram,

@ A6, Jkpg

Tja!
@ A6 nu, jag skulle ju inte köpa någonting innan Göteborg?! Vi får se hur det blir med det..


Kram,

På tåget

Tjo!
Är förhoppningsvis påväg in till Jönköping med tåget nu om inget har hänt förstås.. :)


Kram,

Mot the city again

Tja!
Ska åka in till Jönköping och träffa en klasskompis om en timma, det blir lite shopping :)

Har gjort ett par tidsinställda inlägg som kommer upp under eftermiddagen, jag gillar den nya funktionen väldigt mycket!


Kommer hem någon gång i eftermiddag/kväll tror jag :)
Kram,

RSS 2.0