Jag kör Gina- igen




Hej igen!
Idag kör jag Gina igen, haha, hela jag är klädd i Ginatricot idag. Men det är kul :)

Tänkte visa lite bättre bilder på nitskärpet som ni såg ovan här. Har varit inne i stan på A6 med syster nu i eftermiddags, hittade en ny hårborste och ett par joggingbyxor. Tänkte visa leggingsen jag köpte igår också, från H&M:s barnavdelning, och sedan min egna kalender jag har tillverkat.






Fint va?
Puss & Kram,


Absoluta "vill ha"


Hellu!
Kikade in på H&M:s hemsida nyss, och fin syn på den här så sjukt gulliga sovmasken! Naaaw, gud vad söt den var! Något jag verkligen vill ha, men vad ska man ha den till? Huvudvärk, och när det är för ljust för att sova? Hahha, jo, men den skulle nog passa fint på mitt huvud, eller?

Nu ska jag börja göra mig iordning, ska til stan och möta syster.
Puss & Kram,


I ♥ nitar

Hello!
Fredag idag, och jag hittar inte min kamera. Skitbra start på dagen, eller vad?! Jag blir frustererad. Punkt.

Aja, nu när det är som det är så fick jag ta en bild med mobilen på nitskärpet jag köpte igår på Ginatricot. Det kommer fler bilder, riktiga bilder!, så fort jag har hittat kameran. Tills dess får ni hålla till godo med min dåliga mobilbild.


Mmmm i love it babie <3
Ses när vi hörs!
Puss & Kram,


Fiffigt värre

Hallå!
Har precis lackat naglarna, helt vanlig fransk manikyr- rosa. Inget vitt eller nåt klet. Bara helt vanligt, det är ju kul att ha nåt på naglarna.

Idag har jag varit riktigt duktig, se själva:




Jag har sorterat alla min FRIDA-tidningar som jag har samlat på mig under åren. Till vänster är det 2008, och några fåtal 2007, och till höger alla 2009-nummer som kommit ut. Kartonger från Ikea.
Fiffigt va? :)

I eftermiddag ska vi åka till en Second Hand-butik, och jag ska springa in på Ginatricot och köp ett supersnyggt nitbälte jag såg där i tisdags.
Puss & Kram,


Kvällsliga inlägg *gäsp*

Hejsan..
Usch, jag är så trött, ska gå och lägga mig snart. Typ.. nu.

Godnatt <3
Puss & Kram,


Min nya berlock

Hejsan!
Tyckte inte att jag skrev tillräckligt om min nya berlock, så den får ett helt eget inlägg faktiskt. Såklart i min alldeles egna "Thomas Sabo"- kategori, där hittar ni allt jag skrivit om mitt armband.









Ja, alltså, det blev visst lite fler bilder än jag trodde, kameran kunde inte sluta *klicka*. I alla fall. Nykomlingen heter Vera och.. haha, nej jag döper inte mina berlocker! En rosa söt liten blomma fick bli min, kostade 398 kr. Dyr, men fin. Tänkte köpa två för 198, men vadå, det är väl bättre att satsa på en lite finare, än 2 som är skit? Okej, det lät lite udda. Men äsch, ni fattar, dem för 198 är ju också fina, men dem dyrare är ju bedårande!

Jag gillar att sätta berlockerna två och två, nu när jag har ett jämt antal, 6 st. Tyckte att blomman och den svarta skon passade fint ihop, sen blev det teatermasken+röda skon och palmen+e:et.
Fina, eller hur? :)
Puss & Kram,


Mina köp

Hallå!
Har fortfarande inte lagt in bilder på sakerna jag köpte i Visby, så det blir det faktiskt nu. Enjoy :)







♥ En vit kortärmad kofta från Cubus, 100 kr.
♥ Ansiktsmask med svamp i presentförpackning, H&M 39,50 kr
♥ Kristallkula från Solkristallen, 100 kr.
♥ Thomas Sabo berlock, söt rosa blomma, 398 kr. Visby Ur & Guld
♥ Köpte också en vanlig vit tshirt-bh från Lindex, med avtagbara axelband, men inte mycket att fota!

Fina saker eller hur? Det är konstigt, förra sommaren shoppade jag mycket mer på Gotland, och iår.. var det svårt att hitta nåt. Var i stan idag igen, Jönköping alltså, men usch, det var tråkigt att gå i affärer!
Puss & Kram,


Min Kristallkula








Hallå!
Ett av köpen på Gotland, denna kristallkulan från Solkristallen på Adelsgatan för 100 kr. Tyckte att den var jättefin, ska mest ha den som prydnad. Jag förväntar mig inte att se nåt i den eller så, förutom klackskon och det jag såg inuti den på bilderna, host host.

Håll er väl med mig, hehe :)

Puss & Kram,

 

Ingen ork

Hej..
Förlåt att jag inte orkar skriva någonting, men jag är helt seg och borta idag, det blir så när man reser en halv dag. Så imorgon kommer det bli en bättre uppdatering, lite fler bilder och foton på saker jag har köpt mm..
*
Puss & Kram,


It´s Almedalen









Nej usch, nu orkar jag fasiken inte ladda upp fler bilder, det tar lång tid.. Idag är det hemfärd. Lite av vad ni ser på bilderna är följande:
Min otroligt goda lunch igår på Trädgår´n
Almedalen just nu
Inuti biblioteket
Min fina "Sofis Mode"- väska. Jag köpte den igår för 20 kr, då fick man Aftonbladet+Klick+Sofis Mode, lite godis, en mascara, ja lite sånt. Billigt va?

Idag ska vi gå och luncha om en timma typ, på ett mysigt litet ställe som heter Clara´s. Tacotallrik för min del, den är sjukt god, åt där nu i veckan med Louise och Anna en gång.
Igår var deras båt cirka en timma försenad, så våran idag lär ju inte vara bättre. En halvtimma/timma kanske vi får vänta? Vi hörs imorgon när jag är hemma ♥
Puss & Kram,


Härliga ön

Hejsan!
Förhoppningsvis så kommer vi hem som vi ska imorgon, men det är svårt att veta ännu. Idag så ska jag i alla fall luncha med Louise och Anna på ett ställe som heter "Trädgår´n", där ska dem visst ha en fin salladsbuffe till lunch, så det blir nog bra.  Ska shoppa det sista idag, lite presenter och sånt till kompisar.

Vi kör lite bilder istället, har lite ont om tid:









Puss & Kram,


Ingen rubrik

Hallå!
Batteriet dör snart, men jag kommer inte kunna skriva mer idag, och inte hinner jag med bilderna heller. Det får bli imorgon. Två båtar har krockat utanför Nynäshamn, och vi vet ännu inte vad konsekvenserna blir för oss på lördag..

Återkommer imorgon!

Dag 3 på ön

Halloj!
Idag blir det lite mer bilder,nu har jag vant mig vid att bara ta med mobilen för att kunna ladda upp. Så det blir väl kul? Igår så badade jag lite i havet, jag älskar verkligen havet och skiter fullständigt i om det är lite alger och sånt. Det gör faktiskt ingenting. Kallt var det i alla fall inte, men jag antar att jag jämför med Öland för en månad sen, 12 grader. Nu är det nog uppemot 20 i alla fall. Ska åka ner till badviken en sväng innan lunch och hoppa i, eller ja, man måste gå ner på en stege och hålla sig fast, för det är riktiga vågor, släpper jag stegen slutar det nog illa.

Idag så tänkte jag langa över datorn till pappa, så får han ta hem den, det var riktigt tungt att bära den uppför kullerstensgatorna, uppför hela tiden! Tar en shoppingrunda sen, ska gå till Visby Ur & Guld och kolla på lite Thomas Sabo-berlocker, det är rea på Disney-figurerna, så en sån blir det nog kanske. Och sen ska jag gå till den bästa upptäckten av allt här på ön, en affär med klänningar från Stylebystars, och det är jätterea! Jag vill ha en! Kanske, vi får väl se..


Jag på La Fontana igår


Mamma & Pappa


Jag åt en fantastisk god kyckling med thatziki och potatis. Yummi!


Eldshow på torget.


Den fantastiskt fina domkyrkan Sankt Maria, där ska jag gifta mig om 10 år!
Puss & Kram,


Live från Visby

Hallå!
Idag har jag fått tillgång till Internet på min egna dator, så strax kommer det att komma lite bilder. Jag vill aldrig åka härifrån! Det är så sjukt vackert, jag trivs så himla bra med allting, idag är vädret helt perfekt. Igår var det sådär, det regnade nästan hela dagen, men det är sånt som man får ta. På söndagen passar vi alltid på att utforska lite olika ställen, handla lite mat, köpa ett flak med läsk, ja, lite sånt. Vi var också i Slite, det ligger på andra sidan ungefär, mitt över Visby. Klantig som jag är så glömde jag kameran, det hade varit fint att ta lite bilder på det blåa havet som vätte mot Ryssland. Men så är det. Senare på kvällen skulle vi egentligen gått ner till hamnen, men på grund av regnet så blev det lite ändrade planer. Vi fick ta bilen istället, åkte ner en sväng till en regnig hamn, och ja. Typ så. Fast sen så drog vi ut till Kneippbyn och det stora Pippi-landet och kollade lite. Jag kommer ihåg hur kul man tyckte att det var att åka dit som liten.

I alla fall, idag vet jag inte riktigt vad som kommer hända. Jag kommer sitta här en stund till och blogga lite, ladda upp lite roliga bilder och sånt. Lånar nog ett par böcker, bara man kommer ihåg att lämna tillbaka dem innan lördag, haha. Sen börjar jag väl så småningom gå uppåt, kanske sticker in i någon affär, men det vet man aldrig. Sitter just nu förresten på Almedalbiblioteket, har fått tillgång till Internet hela veckan.

Ikväll, eller ja inatt, så kommer äntligen min syster och hennes kompis över till ön. Så ikväll ska vi sätta upp tältet under en tall, så blir flickorna inte så blöta om det skulle regna, det verkar perfekt.

Lite bilder:
Tror faktiskt inte att det går att ladda upp, men jag försöker.

Mobilbilder funkar märkte jag, så det får det bli hedanefter! :) Nu har jag ju inte så många, eftersom jag tog bilderna jag skulle laddat upp med kameran, men aja!









Nu ska jag gå och låna lite bra böcker, och sedan kolla in utbuden i mina favoritbutiker här på Gotland. Ha det så bra, så ses vi imorgon, och då kommer det lite roligare bilder!
Puss & Kram,


Min rese-outfit

Hallå!
Min rese-outfit idag:

♥ Svart bomullskofta, H&M
♥ Grönt linne från Ginatricot [NY]
♥ Svarta leggings med spets, JC
♥ Smycken, Guldfynd, Thomas Sabo mm.
♥ Vita högklackade gympaskor, DinSko, ej bild.



Japp, det var dagens outfit det. Kör på sköna kläder och osköna skor. Haha. Nejdå, det ska nog gå bra. Jag ska ha dem högklackade, för det blir så fint på båten. Tar med mig ballerina i bilen och båten också. Bara om. Ifall. Alltså, om.. Man får lite skav.

Mamma och kikade in på Smhi, och det såg desvärre inte lovande ut. 8-10 sekundmeter. Det är egentligen ganska mycket. Usch! Minns när vi åkte en gång, då var det 14 m/s. Hade precis sett Titanic för första gången då. Hrrmm.. Jaja, det ska nog gå  bra.
Nehe, nu så säger jag hejdå till allihopa och lämnar fastlandet. Kommer förstås bli uppdatering på Gotland också, men när, var och hur vet jag inte ännu. Med eller utan bilder. Hoppas med.
Hej då fins läsare <3 ♥
Puss & Kram,
"sjömans-girl"


Äntligen!

Hej!
Avrese-dag idag då! Håller på och packar det sista nu, det är bara datorn och lite laddare och sån skit man måste ha med sig. Hörlurar och sånt också. Så det går framåt, är strax färdig.

Jag kommer att skriva ett sista inlägg innan vi åker, med dagens outfit, vad jag har på mig och reser i och sådär. Sen får vi se hur uppdateringen blir, om jag kan skriva ett redan imorgon, hur det fungerar med Internet och sådär. Men inlägg kommer det bli, det kan jag lova! :)
Nu börjar ag bli lite nervös..
Puss & Kram,


Ja, jag blir borta en månad!






Halloj!
Eh, ja, alltså, det blev en del packning i alla fall. Fast jag delar faktiskt den stora röda resväskan med mamma, och vi fyllde hela den med bara kläder.. Bara kläder. Mammas och mina. Haha! Jag ska vara så snygg det bara går på Gotland, det har jag bestämt mig för! Ska ta outfits-bilder varje dag. Jag hoppas verkligen att jag kan få igång Internet på min egna dator, för då kan jag ju lägga in bilder, annars går det ju inte. Då får det bli när jag kommer hem, men det är ju så tråkigt, då har man aldrig någon lust att ladda upp sådär efter hela grejen. Hoppas att det kommer funka. Ska fråga personalen på måndag, eller om det blir söndag, kommer inte ihåg om det är öppet..
Nu ska vi ut och cykla,
Puss & Kram,


Fransk Manikyr

Hello!
Idag har jag börjat dagen med en riktig skönhets-förmiddag. Tog en dusch på morgonen, inpackning i håret och en fantastisk olja, den där oranga Nivea-oljan ni vet? Jag älskar den! Sitter just nu vid köksbordet och skriver lite till er, medans jag väntar på att min franska manikyr på mina lååånga naglar ska torka. Naglarna har nog aldrig varit så långa som nu, dem blir alltid så fina på sommaren. Ser ut som riktiga akrylnaglar nu, riktigt fejkade. Fast dem är äkta vara!



* Låt naglarna vila från lack i cirk 1-2 veckor, då du tar hand om dem, peelar, oljar i dem och använder en bra nagelbandscreme. Ett tips är att köpa Depends Mirakel Kit, i paketet finns allt som behöver för långa, starka naglar och det funkar jättebra! Kostar 129 kr, väl värt att lägga slantarna på.
Under den här perioden har naglarna chans att växa.

* När du känner dig redo för nagellack, använd alltd ett skyddande underlack innan du börjar. Börja med att lacka toppen på naglarna där du vill att det vita ska vara. Ta minimalt med lack på penseln och lacka nageln från vänster till höger, och sedan höger till vänster.

* LÅT TORKA RIKTIGT! Måla det rosa baslacket, och avsluta med två lager topplack. Om du vill att manikyren ska hålla längre, bättra på med lite topplack varannan dag.

* KLART :)
Puss & Kram,



Musiktips #21

Hallå!
Jag pratar just nu med Johanna, det var längesen... Ja, nu har vi lagt på alltså. Nu så tycker jag att vi kör ett musiktips, och ett bra sådant! Måste bara komma på.. Nu vet jag!

Takida- Handlake Village
Jag älskar Takida :)
Puss & Kam,


Haha lite roligt

Hejsan!
Idag skriver jag inte förrens nu, har fullt upp hela tiden, det är så mycket som ska fixas med innan vi åker på lördag. Imorgon körs i alla fall det stora packnings-racet, då packas alla kläder, skor, lakan, specerier, ja lite sådant ner i väskorna. Necesärerna brukar packas på lördagen, det är ju sånt man behöver på fredagen, tandborste och tandkräm, smörjor och krämer, mediciner mm. Så det blir nog bra.

Ska berätta en lite rolig sak som hände i min systers bil när vi åkte i den för att uträtta lite ärenden. Radion krasmade så hemskt, det lät inte bra, så jag sa: jamen, ta en skiva istället. Den där vita till höger, jag tror att det är den "bra-iga". Jaha, okej, vi satte igång den. Och ut ur stereon börjar det pumpa världens headbangar-musik, sån där riktigt tung, typ rock eller vad man ska kalla det. Jag mumlar: Ah, alltså, eller eh... det kanske inte direkt är sån musik som ni gillar... Haha, det var faktiskt ganska kul. Eller hur, Anna? :)
Puss & Kram,


090715

Hejhej!
Hallå, en lite halvt dålig uppdatering idag- jag vet. Det är så himla mycket som ska fixas inför lördag, men nu är i alla fall packlistan helt klar. Anna kom just in och påminde mig om att ta med mig min Paris Hilton- Heiress parfym, så det ska jag skriva upp nu i alla fall.

Hela familjen var i Lekeryd en sväng ikväll ock köpte glass, och det var riktigt roligt. Kan inte minnas när vi senast gjorde något sådant ihop. Allihopa.
Ses imorgon,
Puss & Kram,

Nittionio kronor

Hallå!
Varför är det alltid så att dagarna rusar iväg extra fort när det är sommarlov? Nu är det liksom redan onsdag, vi åker ju för fasiken om 3 dagar! Nu är min packlista helt färdig, jag har med mig en miljon saker känns det som, haha. Men det är väl så när man är tjej antar jag. Jag har helt glömt bort att skriva nagellack och sådan skit. Hehe.

Nya linnet jag köpte igår på Ginatricot för 99 kr. Jag gillade färgen, den var jättefin. Så nu ska jag slänga mitt gröna lilla H&M-linne i storlek 32, och min älsklingsklänning från Gina som jag köpte för typ två år sen. Buhu! Måste rensa ut ordentligt i garderoben, det blir nog imorgon.. :)
Sen ska vi sätta upp tältet, det går nog bra!

Puss & Kram,


Sova=Skit

Hallå!
Dålig uppdatering, jo jag vet. Äsch jag vet inte, när jag kom hem så drabbades jag av en otrolig trötthet, längtar bara tills jag får gå och lägga mig. Haha. Varför sover man dåligare för att det är fullmåne? Usch då..

Köpte i alla fall ett grönt linne från Ginatricot, ett likadant som jag har i rött fast ett grönt då. 99 kr. Kommer upp imorgon tänkte jag. Imorgon ska vi prova att sätta upp tältet som min syster och hennes kompis ska bo i, under en del av vår semester på Gotland. Får hoppas att det går bra, har vi använt det.. vaddå? En gång? I trädgården. Haha. Nejdå, det ska nog gå bra hoppas jag, det är ju ganska rymligt.

Nu ska jag gå ner och äta vattenmelon, och mysa!
Puss & Kram,



This is me

Hallo!
DAGENS OUTFIT:

♥ Svarta leggings från JC
♥ Tub-klänning, H&M
♥ Gladiator (ej bild), Kappahl
♥ Ringar: H&M och Guldfynd
♥ Thomas Sabo- berlockarmband, klocka Guldfynd.
Puss & Kram,


Musiktips #20

Hejsan!
Idag börjar vi med ett musiktips.

Janet- Heartache on the dancefloor
Jag köpte förresten ett ribbstickat blågrönt linne igår, men nej, det ska jag lämna tillbaka idag. Köper nog ett likadant som mitt röda på Ginatricot istället. Idag kommer en outfit :)
Puss & Kram,


Förlåt men..

Hallå!
Uppdateringen blev som den blev idag, det kom lite saker emellan, och någon outfit hann jag inte alls med att ladda upp. Inte för att det var något speciellt med den, men det blev lite stressigt, så jag vet knappt vad jag tog på mig, haha. Jodå, mina gråa jeansleggings från Vila och ett vitt linne. Det var typ det.

Nu är det faktiskt en tävlande med i min tävling, kul va? Hon frågade om hon vann om ingen annan var med.. Nja, i själva verket blir ju faktiskt tävlingen nedlagd, men en länk kan ni väl få, ni som anmäler er, även om det inte blir 5 deltagande. Så det är bara att börja kommentera!
Puss & Kram,


En ny härlig vecka!

Hallå igen!
Idag är det måndag, en ny härlig sommarlovsvecka ligger framför oss. Vecka 29. Också känd som "Stockholmsveckan" på Gotland. Kommer att vara där en dag, på söndag. Snart är jag äntligen på Gotland, om en vecka så.. Hoppas bara att jag kan få igång Internet när jag går till biblioteket på måndag, men det hoppas vi på! Det blir ju mycket bättre om jag bloggar från min egna dator, då kan jag ju lägga in bilder och annat kul. Så det hoppas vi på.

Har precis varit ute och räfsat lite löv, förövrigt med en kratta som var cirka en halvmeter, den hade visst gått av vid nåt tillfälle, haha. Men det gick bra ändå. I eftermiddag drar mamsen och jag till stan en stund, någon gång efter middagen ungefär. Behöver lite mediciner och annat tråkigt inför resan. Typ hårspray, shampo, ja, ni vet. Tråkiga saker. Så ja, jag tänkte att jag ska ladda upp dagens outfit innan vi sticker. Vet inte alls vad det blir, just nu har jag bara jeans och en t-shirt på mig, men lite fin måste man ju vara!
Tävlingen blir förmodligen nerlagd.. TÄVLANDE: 0 ST
Puss & Kram,


Hemma igen

Hallå igen!
Nu är jag hemma igen, vi åkte en liten sväng runt omkring här, jag, mamma och pappa. Trevligt. Jag håller som sagt fortfarande på med min lilla packlista, det svåra är att inte ta med sig för mycket kläder. Det blir lätt så skall ni veta, haha. Man tänker liksom, ja, men den kan jag ta med mig, men då passar inte det till den, då måste jag ta med mig den här också. Typ så brukar tankarna gå runt i huvudet på en. Jag ska göra ett försök, men jag vill ju vara så fin som möjligt på ön, hehe.

Jaha, ikväll så tänkte mamma och jag se "Prinsen och jag 2" som jag beställde i veckan från CDON. Slår nog en pling till bästis- Johanna också. Men det får vi se.

Angående tävlingen så har jag bestämt att blir det inte åtminstone 5 deltagare så läggs alltihop ner. Så KOM IGEN NU! 
Puss & Kram,


Ny tävling!

Hallå!
Det var alldeles för längesen som jag hade en tävling här i bloggen. Så därför så kör vi en nu, med start idag. Den går ut på att små bloggar ska få chans att visa upp sig lite mer. Har du en relativt nystartad blogg, eller en blogg som helt enkelt har det snålt med läsare, så ska du läsa vidare.


Vill du vara med och tävla om en länk på min blogg och en bild på din egen blogg i ett inlägg här hos mig? Då ska du skicka en kommentar till detta inlägget, och bara detta. Skriv vad din blogg heter (eller helst länka), hur gammal du är plus en kortfattad beskrivning av vad du har att erbjuda i din blogg. Tävlingen avgörs på torsdag, och på torsdagskvällen utser jag en värdig vinnare som får en länk och en bild i min blogg.
Så kom igen nu, ta chansen att få lite exra besökare!
(Du kan senast skicka in din blogg nu på torsdag klockan 10.00)
LYCKA TILL!
Puss & Kram,

Leopadiiiiiiish

Hallooo!
Just nu ser det ut såhär hemma hos mig på mitt rum:


Jag diggar verkligen det där leopadiska hårbandet. Eller om det är en sjal. Strunt samma! Hade på mig det igår faktiskt, som vanligt kunde jag ju inte hålla fast vid den outfiten som jag laddade upp yesterday. Jag tog ett svart linne med knappar, gladiatorsandaler och lite annat fint. Jeansshorts, svart & leopard.

Ni får stå ut med att bilderna blev lite halvt suddiga och fula, men jag glömde hela väskan hos mormor och morfar igår- med digitalkameran i. Får cykla och hämta den sedan tror jag.
Jag älskar en här saken, så smidigt att lägga in:

Nu ska jag skriva en packlista till lördag, nu börjar det kännas! :)
Puss & Kram,


Outfit för grilleri

Hejsan!
Idag under den senaste timmen har det skett små fina förändringar i bloggen. Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så tänker jag ju inte göra någon ny header innan vi åker till Gotland, men lite små förändringar tycker jag bara är lite kul. Har ändrat lite färger och lagt till en presenterande text om mig själv.
Skriv gärna vad ni tycker, synpunkter är bra!

I alla fall, dagens outfit var det ju:




♥ Jeansshorts från VerModa
♥ Svart linne med virkad rygg, GinaTricot
♥ Kort lila kofta från H&M
♥ Liten väska från GinaTricot, (Annas)
♥ Senare: Thomas Sabo, klocka, öronhängen, skor och jacka från DinSko och H&M!

Visst är den lilla väskan gudomligt söt? Jag funtar på om jag ska byta om till jeansleggingsen senare ikväll, det kan ju bli en aningens kallt. Vi hörs när vi hörs!
(Jag hatar min fula bikinirand, syns inte på fotot som tur är!)
Puss & Kram,



God förmiddag!

Hallå!
Hade tänkt att säga godmorgon, men jag slängde ett öga på klockan och insåg att det nog är mer förmiddag nu. Sitter just nu i min stora säng och myser lite, lyssnar på med ett halvt öra på radion och så vidare. Tänkte återkomma med dagens outfit lite senare, någon gång i eftermiddag blir det nog. Ikväll är det grillfest med släkten, och som vanligt vet jag inte vad jag ska ta på mig. Jag funderar på jeansleggings och något linne och en kofta. Kanske.

Idag är det bara exakt en vecka kvar tills semestern och Gotland. Nu börjar jag längta väldigt mycket. Jag vill åka imorgon och vara där själv under Stockholmsveckan, sedan kommer the rest of the family på lördagen. Jag vill, vill, vill, vill, haha! Snart!
Puss & Kram,


Om jag kunde drömma..

Hello!
Har precis tryckt i mig en fet pizza, eller ja, lite mer än en halv faktiskt. Det blev vanlig kebabpizza idag, och nu har jag slöat ner mig i soffan med datorn. Blev lite sömnig nu faktiskt, haha.

Imorgon är det bara exakt en vecka kvar tills vi åker till Gotland, gud vad jag längtar! Det ska verkligen bli sjukt kul! Jag ska shoppa en massa roliga saker hade jag faktiskt tänkt.Twilight på bok hade jag faktiskt tänkt köpa och läsa, eller "om jag kunde drömma", en konstig översättning. 
Puss & Kram,


I den (svala), sköna solen

Halloj!
Lite nytagna bilder just nu:




Rykande färska bilder från min alldeles egna lilla mobil. Vanligtvis tar jag ju allting med min kamera, men det är så himla smidigt att lägga in bilderna från adaptern jag fick på köpet.
Puss & Kram,


Musiktips #19

Hejsan!
Idag börjar vi med ett bra musiktips, eller ja, inspirerat av mamma kan man väl säga. Fast jag börjar faktiskt också gilla den.

Boney M- Daddy Cool.
Puss & Kram,


I loved it!

Hej hej!
Åh, jag måste bara vräka ur mig en sak såhär i början, jag älskade Twilight! Verkligen älskade! Den var verkligen så sjukt bra som alla hade sagt. Så nu har äntligen jag sett den också. Är lite seg, haha.

Just nu lyssnar jag på Rix FMs webbradio, mycket goare än att lyssna på vanliga radion. Det trådlösa bredbandet fungerar jättebra, det har ju varit lite konstigt dem senaste dagarna, men nu fungerar det fint igen. Bra, eller hur? Hehe..

Jag säger väl godnatt här och nu, även om jag nog blir uppe i alla fall 2 timmar till. Bonne nuit  ♥
Puss & Kram,


Film/Mys

Halloj!
Sitter just nu här nere i soffan och myser lite. Gick upp vid halv nio, och sen åkte mamma och jag till stan, dock inte Jönköping faktiskt. Vi gick lite i affärer där, båda provade bikinisar på Lindex. Jag hittade en snygg i bandeau-modell med avtagbara axelband, men den hade en ful volang, plus att färgen verkligen var hemsk. Men den satt väldigt bra, men ja, man kan ju inte direkt färga om den, haha. Så jag lät den va.

Idag kom äntligen filmerna från CDON hem till oss, jag har faktiskt redan kollat på en av dem.. Prinsen och jag 2. Den var ganska bra, men det var ju inte samma skådespelare som spelade Paige, men äh, det gjorde inte så jättemycket. Ikväll blir det Twilight med syster och mamma. MYS!
Puss & Kram,


Twilight & Prinsen och jag 2

 
Hejsan!
Känns som att jag har fått tillbaka lite av min inspiration nu. Jag kan knappt bärga mig tills jag får se Twilight, äntligen, jag har ju inte sett den än. Jag längtar! Hoppas att den kommer imorgon. Och den andra filmen har jag ju inte heller sett än, faktiskt. Men snart så!

Längta, längta, längta!

Puss & Kram,

Lite halvt sådär..

Hej!
Det känns som att jag har en liten lindrgare bloggtorka just nu, jag vet inte vad jag ska skriva. Varför har man såna dagar egentligen? Jag har i alla fall lagat mat till pappa och mig, köttfärspaj, och det gick jättbra. Jaha, nehe, jag har inte så mycket mer att säga.. Återkommer :)

Vad tycker ni förresten om den nya bilden ?

Puss & Kram,


Musiktips #18

Hallå!
Dagens andra inlägg får bli ett bra musiktips, det artonde som jag har tipsat om. 
DAGENS MUSIKTIPS:

Pink- Please don´t leave me

Nu har min syster och jag äntligen beställt "Twilight" i alla fall, jag är lite sen med att se den, jag har faktiskt inte sett den än. Ska bli kul att se om den är så bra som alla verkligen tycker. Passade också på att ta "Prinsen och jag 2", jag har ju ettan och vill gärna se fortsättningen också :)
Jag har också bestämt att jag inte kommer att göra någon ny header, istället har jag fixat en ny presentationsbild, en bakgrund och lite mer är på gång. Hoppas det är ok.
Puss & Kram,

Bara 11 dagar kvar..

Hejsan!
Mår alla bra idag? Jag mår utmärkt. Idag är nämligen bara 11 dagar kvar till semestern på Gotland, sol, bad och massor av shopping och uteserveringar. Det är bäst. Det är att leva.

Gud vad jag älskar Gotland! Elfte eller tolfte året i rad nu..
Bilder från 2006:

En helt fantastisk utsikt..

Så typiskt, ringmuren.

Sankt Nicolaus (stavning), en ruin.

Almedalen där politikerveckan hålls varje år.
Snart, snart, snart, snart.... <3
Puss & Kram,

Klänning, H&M 79


Hallå!
Här ser ni alltså min nya lila klänning från H&M på rean faktiskt, 79,50 fick jag punga ut för den. Men ack så söt! Nu har det äntligen slutat regna, skönt! Nu är det sådär härligt friskt ute.

Jag beställde ju en brun och rosa bikiniöverdel från H&M:s hemsida tillsammans med lite annat. Loggade in på mina sidor idag, och såg att den inte skulle komma förrens vecka 30. Så jag avbeställde alltihop, jag ville ju haft den innan vi åkte på semester! Varför stod det inte så från början? Nej då, vecka 28, tyvärr vecka 29, och nu VECKA 30! Jag blev lite smått sur, hehe.
Nu är det bara att leta vidare i riktiga affärer :) Ska kolla in Ginatricot, H&M, Kappahl, Lindex och Åhlens.
Puss & Kram,

Ösregn

Hejsan!
Sitter just nu i vardasrummet, regnet öser ner, det spöregnar verkligen. Igår var jag ju i stan med pappa, gick in på BikBok bland annat, det var sjukt mycket rea där. Så jag kommer nog köpa något fint på Gotland i BikBok affären där. Jag längtar så ja kan dö! Om 2 veckor är vi där, jag har längtat sedan i mars, haha. Kommer kunna uppdatera lite bättre iår också, tar bara med mig datorn ner till biblioteket.

Igår så köpte jag i alla fall en lila tub-tops-klänning på H&M till reapris. Skulle kostat 198 kr, jag gav 79,50. Så det var ju ett bra fynd. Nu har jag köpförbud tills Gotland, hehe :)
Jag blev så sugen på Thai--mat nu.. Friterat... Mmm..
Puss & Kram,


Outfit today


Hallå igen!
Dagens outfit:

Vitt linne med spets, okänt.
Korta jeansshorts, Veromoda
Kofta, H&M
Väska, Annas, GinaTriot
Skor, DinSko

Nu drar jag, puss. Ska försöka hitta en vit kofta och kanske ett flätat band att ha i pannan!
Puss & Kram,



Det blev en beställning

Hallå!
Måste börja med att säga förlåt för en dålig uppdatering igår. Det åskade rejält på eftermiddagen och kvällen igår- igen. Då kan vi tyvärr inte ha bredbande igång, och då blir det lite dåligt med inlägg. Plus att vårat trådlösa krånglar lite ibland, jag hade skrivit ett inlägg när Internet lade av- det finns förklaringar.

Just det ja, nu vill ni säkert veta vad jag beställde hem från H&M igår, eller hur? Haha :) Beställde två små fina saker, en fin bandeau-bikini-överdel som var brun och rosa för 59 kr, och ett vitt linne med spets för 39 kr. Mamma beställde även en blus och ett linne, så vi kom upp i över 190 kr. Visar allt när det har kommit hem till oss tänkte jag. Efter pappas och min middag så ska vi åka in till stan, jag ska till A6 :)
Puss & Kram,


Vet ni vad..

jag klickade just hem två små fina saker från H&M...
Fortsättning följer :)
Puss & Kram,


Klicka hem?

Hallå!
Sitter här och funderar på om jag ska klicka hem något från H&M.. Dem har ju ganska mycket rea på hm.com nu, så det kanske man skulle göra? Jag funderar på en rosa och brun bandeau-bikini, överdelen alltså. Jag har redan bruna bikinitrosor, då skulle överdelen kosta 60 kr. Billigt. Man måste visst lägga en beställning på minst 190 kr.. Jag ska kika runt och kolla om jag hittar nåt mer jag vill ha :)

Idag är det faktiskt lite svalare ute, jag hoppas verkligen på lite regn framåt eftermiddagen. Igår passade jag även på att fota mig själv lite i mitt fina leopard-linne som jag förövrigt beställde från H&M för ett tag sedan. Ska använda bilderna till en ny design på bloggen, något somrigt och fräscht, men då kommer förstås det stora problemet: vad ska jag ha för färger? Det är svårt att bestämma..


Puss & Kram,


Iskall Cola <3

Hej!
Finns det något bättre än iskall cola en dag som denna?



Den där goda colan har jag sörplat på nu i eftermiddag.. Det finns ju fasiken inget godare när det verkligen steker ute. Det skulle visst bli regn och rejäl åska, men än har vi inte sett något av det. Det kommer väl. Lyssnar just nu på radion lite, Anders Fernettes superlåt Hungry Eyes spelas nu. Hörde innan att dem spelade "fredagsmys", haha.


Hittade den här godingen i källaren.. =/
Puss & Kram,


Hoppbilder del 2

Hej!
Idag är det fredag, och då sjunger vi förstås, "det är dags för fredagsmys", haha. Eller inte. Tycker att den är ganska bra. Får se om de blir något mys med en bra film?

Tänkte visa ett par hoppbilder från Öland, det tar ju så lång tid att ladda upp alla, så dem kommer ploppa upp lite under hela sommaren :)









Vaknade vid halv sex idag, kunde inte somna om.. Gick upp och var uppe till sju, sen kunde jag somna om till halv tio! Så mitt huvud känns sådär nu :)
Puss & Kram,


Det håller i sig..

Hallå :)
Idag har vi ju varit i stan och lunchat på piren, en kebabpizza blev det för min del, vad annars, haha? Nu har vi äntligen skaffat ett trådlöst bredband, så nu slippe jag sitta på min systers rum. Sitter just nu i teverummet och kollar in vädret litegranna, det verkar som att värmen håller i sig..

Jag orkar inte denna värme!!
Puss & Kram,


Nu kommer outfiten


Hallå!
Ni måste väl nästan ha trott att jag lagt ner dagens outfit, eller hur? Här kommer en i alla fall:

DAGENS OUTFIT:
♥ Svart kofta, H&M
♥ Lila linne, H&M
♥ Jeansshorts, VeroModa [NYA]
♥ Leggings, H&M
♥ Bälte, Victoria of Sweden
♥ Gladiatorsandaler, Kappahl
♥ Smycken, Thomas Sabo, Dazzling mm.

Nu ska vi strax åka iväg till stan, en bit mat på piren, sen Elgiganten och lämna in mina kort, och kanske lite shopping efteråt? :)
Puss & Kram,


Jag är lite seg men..

Halloo!
Det blev en lite sen uppdatering märkte jag nu, men så som det har åskat har jag faktiskt inte kunnat gå in på Internet förrens nu. Det var nog det värsta ovädret sedan 5 år tillbaka här utanför Jönköping, och förmodligen likdant inne i stan. Det åskade riktigt rejält, och haglade så in i! En stor fabrik här i närheten förlorade sin ström när blixten slog ner. Notera att detta aldrig har hänt under fabrikens långa historia. Aldrig.

I alla fall så åkte vi upp till hembyggsparken och fikade lite, vi tog med oss mormor också. Tur att vi inte satte oss ute, det började nämligen regna och åska- igen. För min del blev det en räksmörgås, dem är riktigt goda! Sedan lämnade vi av mormor och hämtade morfar och åkte in till stan för att hämta hans bil och framkalla kort på Elgiganten. Mycket smidigt måste jag säga, det ska jag göra imorgon med mina kort! Efter det så blev vi så sugna på en glass allihopa, så jag fick äntligen chansen att prova MacFlurry MarrängSwiss, bättre sent än aldrig. Jag är lite seg, haha. Mycket god den också. SEN åkte vi hem! :)


Den goda marrängswissen <3

Åh, just det ja, jag vann en film i hembyggsparken också! Sova med fienden, så den ska vi se ikväll!
Puss & Kram,


Nu har ni chansen!

Hejsan hoppsan!
Godmorgon, eller vad man nu säger? Jag har en fruktansvärd bloggtorka idag, usch, varför måste det finnas såna dagar över huvudtaget? Jag vet inte vad jag ska skriva om, jag funderar på att kanske lägga till någon ny kategori och börja skriva om någonting helt nytt. Vad vill ni se i bloggen?

Jag funderar mest på att lägga till en kategori om böcker, olika bokrecensioner, eller är det för tråkigt? Jag är en riktigt bokmal, jag älskar att läsa böcker! Filmer, filmanalyser kanske? Eller både och?

Ni får jättegärna skriva vad ni vill se här i bloggen, kanske tycker någon att det är intressant med film och bok- recensioner? Eller något helt annat? KOM MED FÖRSLAG!
Puss & Kram,


RSS 2.0