Outfit+söndriga hälar

Hej på er igen!
Nu ska ni få se min outfit once again fast med lite bättre bilder! Såklart på en onsdag, haha. Det är magiskt.


Blev en lite suddig bild men kameran dog så ja, det var det som det blev. Vad många "det" det blev i förra meningen, haha.


En liten söt vårbild från igår :)
Var i stan en sväng med mami och papi och köpte ett par supersnygga 11 cm-skor till skolavslutningen. Mina hälar är tyvärr helt sönderbrända av de där basketkängorna som jag visade igår på bild. Jag är helt röd och har superont! Vilka superjobbiga skor alltså!
Puss,

Wednesday-morning

Tja!
Börjar inte förrens tio i elva idag så jag hinner ju faktiskt med ett litet morgoninlägg nu!




Såhär ser min outfit ut idag, men ni får se en bättre bild i eftermiddag :)
Ha en fin dag allihopa!
Puss,

Vårbilder on moi

Hej på er!
Har fotat de allra första riktiga vårbilderna på mig själv idag, härligt va? I detta vädret kan man ju inte få annat än fina vårkänslor, hehe.







Idag var det även skopremiär med de nya skorna jag köpte för ett bra tag sedan på Skopunkten. Fy fasiken vad de skavde, det var det värsta! Herregud! Vad tycker ni? :)
Puss,

Måndag i mars

Hejhej!
Måndagar är verkligen inga bra bloggdagar, jag slutar vid tio över tre, hem, äta och sen sticka till kabarén. Snabbt hem igen och byta om till danskläder och kanske plugga högst en halvtimma och sen dra till dansen. Att allt ska hända på samma dag, haha.




Halsbandet kommer från Kappahl till dig som undrade det. Jag fick det av min kompis Louise när jag hade födelsedagsfest förra helgen, visst är det grymt snyggt? :) Love it!
Men vi får höras imorgon, nu ska jag byta om och sedan sticka!
Puss,

Dessa sommartider..

Tja!
Sticker snart iväg till skolan, jag är så himla trött! Eller ja, jag är typ slö, klockan är ju bara halv sju, jag skulle egentligen ligga och sova nu ju! Men jaja, nån merän jag som hatar sommartiderna? Blä!

Det syns ju i alla fall, mitt kära lilla turkosa nagellack :)

Puss,

Internet-krångel

Hej!
Förlåt för en otroligt dålig uppdatering men Internet har inte fungerat alls här sedan klockan 2, men nu är det lyckligtvis löst. Vi får höras imorgon mer helt enkelt!
Puss,

Bluegreen colour

Hej!
Söndag idag, sista dagen på vecka 12 blir det va? 11? Nej, 12 blir det visst.
Idag har jag i alla fall målat naglarna i en ny hiskelig färg, som förövrigt ändå är ganska cool. Vad tror ni om detta? ..


Jag lånade ditt nagellack, Anna, haha :)
Puss,

New Moon-kväll

Tja!
Nu ska jag strax börja kolla på New Moon tillsammans med mamma, hon har ju inte sett den än! Jag såg den på bio i slutet av november samma dag som jag tog svinsprutan och jag satt där och frossade jättemycket!


Ha en fin lördagskväll så hörs vi såklart imorgon! :)
Puss,

Kavaj, rockigt & spets

Hej!
Hemma från stan nu, åt en god pizza, jag älskar pizza, haha. Speciellt kebabpizza, mums! Här får ni två bilder till, eller ja, tre rättare sagt. Jag har faktiskt inget linne under, utan det är klänningen som ser ut så där. Jag tror att spetstyget över är lite längre än den svarta underklänningen som är fastsydd ihop med spetsen för att det just ska synas riktigt nertill. Något som jag kan välja om jag vill att det ska synas eller inte.



men jag tyckte i alla fall att det blev riktigt fint ihop, eller "redigt" som vi säger här i Småland. Lite bondespråk här, I know, hehe.
Puss,

Best looking

Hej!
Tänkte visa er klänningen på, så jag knåpade ihop en så sjukt snygg outfit, förmodligen det snyggaste jag någonsin har visat här till och med. Så snyggt blev det, haha.
Jag har inte på mig detta just nu, jag bara tog kort i det.



Spetsklänningen från H&M på..
Så.. vad tycker ni nu då?
Ni får såklart se en större bild lite senare, men först ska jag in till stan med pappa och äta lunch och kolla på avslutningsskor! Så det får bli i eftermiddag :)
Puss,

Tajt & Spetsig

Hej igen!
Nu har jag lagt in bilderna så nu ska ni äntligen få se klänningen från igår! :)






Från H&M, 149 kr.
Imorgon kan jag ju ta lite kort när jag har den på mig om ni vill se? Är supernöjd!
Puss,

Fredagseftermiddags-mys

Hejsan!
Nu är det äntligen fredag och det känns riktigt bra faktiskt! Jag älskar helgerna, hehe! Tänkte visa er bilderna på en jättefin klänning jag köpte igår, eller klänning och klänning, men typ en tajt sak med spets. Superfin, jag var bara tvungen att köpa den! Kunde inte låta stackaren bo kvar på H&M.. :)

Men jag ska bara lägga in bilderna så får ni snart se den! Spännande? Titta in lite senare..


Imorgon kväll blir det New Moon.. :)
Puss,

Innebandyturnering

Tja!
Ska strax åka iväg till sporthallen och ha innebandyturnering hela dagen. Det är något som  skolan annordnar, eller några elever från någon gymnasieskola tror jag att det var. Kan nog bli bra :)


Hörs i eftermiddag, då får ni så vad jag köpte för fint igår.. :)
Puss,

Stan nästa

Hej!
Nu drar jag in till stan, vi hörs!
Puss,

25/3, facelook

Tjo!
Ett morgoninlägg på G, jag ska iväg till skolan om en liten stund. Vi skulle visst få våfflor på hemkunskapen, mums! Och jag som precis åt gröt, haha.

Men i eftermiddag ska jag i alla fall iväg till stan en sväng, det är ju VIP-kväll på Ginatricot så det får man ju inte missa. Jag tror inte att jag hinner skriva när jag kommit hem, men vi hörs ikväll när jag är hemma igen då. Nån gång vid halv nio tror jag :)

Puss,

New Moon=min!

Tjabba!
Har precis duschat nu, snart ska jag kanske gå och titta lite på hockeyn om jag har lust. Jag vet inte riktigt, hehe. Men jag tror det i alla fall.

Har i alla fall köpt New Moon idag! Wii, nu är den min! Ska se den på lördag kväll hade jag tänkt, såg den på bio sist i november med Johanna. Det var då vi båda precis hade tagit svininfluense-sprutan och hade jätteont i armen, båda två haha.




Har även gjort klar mitt hemkunskapsarbete idag, eller ja, jag var färdig sen i söndags men jag satte bara ihop det idag :) Blev 21 sidor..!


Imorgon hade jag tänkt att åka in till stan en sväng efter skolan och gå på stan lite. Det är VIP-kväll på Ginatricot mellan 19-21 då man får 20 % på det man köper, så det tänkte jag gå på. Sen ska jag även in till Gallerix och snacka lite med dem och fylla i lite papper :)
Nä, nu ska jag ner till hockeyn hörni!
Kram,

Min praoplats v.17..

Tja igen!
Är hemma en sbannvisit, har haft nationella provet i engelska, uppsatsen idag och vi börjar inte igen förrens vid tio i elva.. :)
Yogan var härlig igår, I ♥ it! Jag lovade att berätta om min prao-plats som jag har fixat alldeles själv och nu tänkte jag göra det. Jag lyckades hitta en i Jönköping för flera veckor sedan, det är så sjukt himla svårt att få en i stan så, men jag fick faktiskt tag i en. Jag ska vara på... damdamdamdaaaaaa, GALLERIX!

Jag tror att det kommer passa mig perfekt, det är en sån himla mysig butik med ramar, kort, massa pyssel, pennor, block och massa annat som jag gillar. Så där ska jag alltaå vara nere på stan, det ligger ijämte eller nära Friskis & Svettis ungefär tror jag. Jag längtar till vecka 17!




Puss,

Poweryoga nästa

Hej!
Ska iväg på poweryoga om cirka en timma, det börjar tio över sju, men vi måste åka en stund innan.


Har kommit igång med träningen nu, igår var det dans och idag poweryoga. Kul :)
Puss,

Tisdag- nationella

Tja!
Ett litet morgoninlägg innan jag sticker iväg till skolan :) Så här ser jag ut idag, med en liten sjal, hehe.


Vi ska ha nationella prov i svenska idag, diskutera olika texter och var det var, jag tror att läraran kollar hörförståelse och konsten att tala och stå för sin åsikt :) Kan nog bli kul!
Ha en fin dag ♥
Puss,

Monday´s outfit

Hej!
Tänkte visa er dagens outfit nu, sen ska jag snabbt sticka iväg till dansen vid kvart i sju hade jag tänkt. Måste byta om och äta en frukt innan jag drar också, så jag har lite bråttom nu, hehe :)




♥ Jeansleggings, Vila.
♥ Vit kofta, Cubus
♥ Svart linne, Ginatricot
♥ Klocka Ur & Penn, halsband H&M, öronhängen H&M mm..

Det var väl kul att jag visar en dagens outfit på en måndag, eller hur? Det brukar ju annars alltid bli på onsdagarna av någon konstig anledning..
Ha en fin kväll ♥
Puss,

Thomas Sabo collection

Hej!
Nu har jag tagit masor med fina bilder på mina skatter, Thomas Sabo-berlockerna!




















Det är detta som jag har i Thomas Sabo väg :)
Puss,

Goodbye, winter

Hej!
Nu ska jag gå och ta lite kort på mitt Thomas Sabo-armband strax, och sen baka en äppelkaka hade jag tänkt. Eller om det blir tvärtom, först äppelkaka och sen kort.. Hrmm.. vi får väl se!


Den otroligt vackra vintern verkar vara över.. Snön smälter, BUHU!
Puss,


Thomas Sabo Leaf

Hej!
Nu ska ni få se vad det lilla Thomas Sabo-paketet innehöll! Nyfikna? Here it comes.. :)












Visst var det superfint? Blev så himla glad över det, tack tjejer! Hoppas att du läser detta Emelie, lämna gärna ett spår :)
Tänkte att jag skulle ta lite kort på hela mitt/mina armband och berlocker imorgon så ni får se allihop, skulle det vara något kanske?
KOMMENTERA GÄRNA! :)
Puss,



Gifts, 2010

Hej!
Ska visa lite av det jag fick igår då :)


Halsband av Louise från Kappahl.

Halsband av Johanna från H&M.

Plus en liten fin paket som det stod Thomas Sabo på.. Kolla in bloggen lite senare för att se vad det innehöll! I ♥ it!
Puss,


Födelsedagsfest 2010

Hej!
Tänkte visa lite bilder från kvällen igår :)








Hela gänget är samlat (:
Puss,

God morgon Sverige

Hej!
Radion är på och allt känns på topp! Vaknade vid åtta, utvilad och pigg, även fast jag inte somnade förrens halv ett typ, men ja, det var skönt att få sova utan att bli väckt av en klocka idag! I ♥ saturdays!

Lockarna håller i sig ganska fint idag också!

Ni ska få se lite bilder från min hattfest igår och självklart vad jag fick av tjejerna! :)
Puss,

Video- hatten

Hej!
En snabb hälsning bara :)

Puss,

Thursday evening

Hej!
Förlåt för en dålig uppdatering men jag har först varit med mamma och handlat mat till min födelsedagsfest imorgon, och sen har jag jobbat stenhårt med min lägenhet för att få den färdig nu, så snart så!

Lite nytagna bilder på mig. Har, I´m so blogging this, t-shirten på!




Nu ska jag kolla på Andra Avenyn! Det är hockey på TV..
Puss,

Take a bow

Tja!
Ska kolla lite på Familjen Annorlunda strax, missade lite i måndags. Nehe, det gick visst inte såg jag nu.. Vad ska jag då hitta på? One Tree Hill? Ja, så får det bli :)


Kör på min fina rosett idag :)
Puss,

Onsdag- facelook

Hej!
Börjar vid tio idag så jag tänkte att då hinner jag ju skriva ett litet inlägg i alla fall.




Men vi hörs i eftermiddag (:
Puss,

Tisdag eftermiddag

Hej!
Tisdag idag, andra dagen på vecka 11. Är det va? Har så svårt att komma ihåg veckonummren, haha! Har i alla fall haft nationella prov i engelska idag, ni som går i nian känner säkert till det. Läsförståelse och hörförståelse. Det gick nog ganska bra på båda två tror jag.






Har pluggat lite franska och nu ska jag kolla på gårdagens avsnitt av Saltön, jag orkar aldrig kolla på det mellan nio och tio, jag har kommit hem från dansen då och är supertrött, haha!
Puss,

Måndag vecka 11

Hej!
Det märks att det är vardag igen, besökarna singlar alltid neråt en liten bit, men jag hoppas att ni kommer tillbaka, i alla fall till helgen, hehe! Har sån bloggtorka idag, vet inte vad jag ska skriva om.. Men jaja, jag ska i all fall iväg till dansen vid klockan sju, så jag slänger väl i mig lite mat och sen drar jag.

Det är det sista avsnittet av Familjen Annorlunda idag, så det ska jag också se. Men jaja, nu måste jag nog jobba lite med lägenheten, så vi hörs imorgon ♥



Puss,

My kitchen

Tja!
Har jobbat med min lägenhet hela dagen, så nu har jag bara sovrummet kvar plus MVG-frågorna som jag ska ta itu med i veckan. Det kommer bli superbra tror jag!


Lite av sakerna jag har valt till köket.. :)
Nu ska jag se vilket lag kära HV71 väljer till slutspelet.. Tror att det kommer bli Timrå.
Puss,

One Tree hill for free?

Hej!
Har läst FRIDA som jag köpte igår, och nu ska jag strax kolla på One Tree Hill igen. Har hittat en superbra sida där man kan se alla avsnitt gratis, länkar den här tänkte jag :)
Vill du se One Tree Hill gratis?


Puss på er,

Beauty-sunday

Yo folket!
Vaknade vid kvart i sju av att en fluga surrade högt i fönstret, när jag skulle upp och smälla den så försvann den givetvis så jag struntade i den och gick och la mig igen, men den kom ju tillbaka.. Kunde inte somna om!



Har precis duschat, fixat ögonbrynen och gjort ansiktsmask så jag känner mig som en prinsessa nu, haha. Ska strax kolla på One Tree Hill ♥
DELTA I TÄVLINGEN NU!
Kram,

Picture on moi

Hej!
Tänkte visa er en fin bild jag tog igår.. Är ganska sjuk så jag orkar inte blogga så mycket.


Ganska fin, eller hur? :)
Puss,

Påminnelse: Tävlingen!

Hej mina vänner!
Ska strax börja jobba lite med min lägenhet, har inte så mycket kvar så jag ska försöka göra färdigt den i helgen eller under nästa vecka. Det tar ju sån tid bara!..

Tänkte bara påminna er om tävlingen som avslutas imorgon, eventuellt flyttas den fram några dagar för att fler ska få chans att tävla. Jag vill att ni ska rösta på eran favorit bland dessa bilder, kommentera inlägget och skriv vilken bild ni gillar mest, vinter, vår, sommar eller höst och även ditt namn och din bloggadress/bilddagbok osv. Jag drar en vinnare slumpmässigt och vinnaren får en länk här på min blogg :)
SÅ KOM IGEN, VAR MED OCH TÄVLA NU DÅ!
Puss,

Mer Syoss

Hej!
Var i stan igår med mamma och lämnade tillbaka min skjorta/blus, och hittade inget annat.. Men köpte i alla fall ett värmeskuydd från Syoss, ska prova det sen! Det verkar bra, I ♥ Syoss :)



Någon som har provat eller har det? Fungerar det? (:
GLÖM INTE TÄVLINGEN!
Puss,

Pink outfit

Hej på er!
Har myst ner mig i Annas säng, har ingen aning om varför jag inte är i min egen, men jaja, det har jag gjort i alla fall! Tänkte att ni skulle få se min outfit, mina smycken och lite sånt. Jag är helt täppt i öronen som jag alltid blir när jag de få gångerna blir sjuk, så ja, jag är nog halvdöv nu. Typ.


♥ Jeans från BikBok
♥ Rosa kofta med ränder, VeroModa
♥ Svart baslinne, Ginatricot


Har också ett par stora öronhängen som jag fick av Christoffer när jag fyllde 16 i januari. Mycket fina, tror att dem kommer från H&M? Eller var det Glitter kanske? :)

Nu ska jag kolla på Bella & Tyra show, om det funkar vill säga..
Puss,

2010-03-12

Hej!
Förlåt för en riktigt dålig uppdatering igår men först åkte jag till stan med mamma och sen blev det en helt spontan hockeymatch tillsammans med pappa, plus att mitt Internet laggade ur när jag skulle blogga innan vi åkte. Det hoppade dock igång igen, men jag hann aldrig skriva nåt..

Men ni får ha en jättefin fredag, snart är det helg! Och jag är lite sjuk.. :(
Puss,

2010-03-12

Hej!
Förlåt för en riktigt dålig uppdatering igår men först åkte jag till stan med mamma och sen blev det en helt spontan hockeymatch tillsammans med pappa, plus att mitt Internet laggade ur när jag skulle blogga innan vi åkte. Det hoppade dock igång igen, men jag hann aldrig skriva nåt..

Men ni får ha en jättefin fredag, snart är det helg! Och jag är lite sjuk.. :(
Puss,

Red lipstick

Hejhej!
Torsdag idag och en alldeles strålande torsdag också, jag är nämligen ledig, härligt! Bara en sån där spontan dag då man får vara ledig på en vardag är ganska skönt faktiskt :)

Kör på mitt Thomas Sabo- armband med det lilla gulliga läppstiftet i idag!


Puss,



Luftslottet som sprängdes

Hej!
Har tittat lite på "Luftslottet som sprängdes", den sista filmen i Stieg Larsson trilogin. Vi har kollat i cirka en och en halv timma och jag tycker att den är riktigt bra. 50 minuter kvar, så det tar vi imorgon :)



Snart blir det mys framför Andra Avenyn klockan 21.00, sen ska jag sova, GÄSP!
Puss,

Strålande solsken

Hej!
Det är nog världens finaste dag idag, wow vilket solsken alltså! Det har skint hela dagen, hur härligt som helst kan till och med jag tycka som inte tycker om sol och vår annars, men det var härligt idag :)






Kör på lite fina lockar idag :)

Imorgon är jag ledig, lovely! I ♥ studiedagar :)
Puss,

My details today

Hejsan!
En strålande tisdag idag med massor utav sol, ganska härligt eller vad säger ni?







Detta är lite av smyckena som jag har haft idag. Ett par söta öronhängen i form av rosetter, kommer från Glitter tror jag, en svart "skinnrosett" i håret från H&M och ett fint halsband i äkta silver från Guldfynd. Måste ta lite silverputs på det såg jag nu, visst var det var smutsigt..

GLÖM INTE ATT DELTA I TÄVLINGEN MED ETT FINT PRIS!
Puss,


Fa. Annorlunda & Saltön

Hej!
Ska strax ner till teven och kolla på Familjen Annorlunda på 4:an, visst är änd det programmet jäkligt bra och riktigt roligt? Fast det är klart, sådär många barn ska inte jag ha, haha. Vill nog inte ha några..



Sen direkt efter det börjar Saltön på Svt 1 så det ska jag nog också checka in tror jag. Jag har läst böckerna, den ena heter aprilväder tror jag, så det blir ju spännande att se serien då :)


Ha en fin kväll ♥
Puss,

Pluggtime

Nu ska jag plugga så vi hörs lite senare :)
Puss,

Mysfaktorn

Tja!
Roligt att se att några redan har deltagit i tävlingen och kan få chansen att vinna en länkning! Fortsätt så! Åkte i alla fall till stan vid lite efter ett med mamam och pappa, träffade även syster där. Jag köpte en svart blus, men jag tror inte att jag ska ha den, vi får se. Jag avvaktar lite :)

Mysfaktorn är på hög nivå i mitt rum just nu med hjälp av Yankee Candle!



Glöm inte att delta i tävlingen!
Puss,

Tävling! Se hit


Hej!
Jag glömde alldeles bort att presentera tävlingen igår så jag gör det ni istället. Som ni vet så laddade jag upp 4 bilder som representerade 4 olika årstider. Jag vill att ni ska kommentera till detta inlägget eller själva inlägget med bilderna, ni ska skriva vilken ni gillade bäst, erat namn och en länk till er blogg, bilddagbok, twitter etc. Vinnaren får en länk på min blogg till det dem ville länka till, tex sin egen blogg. (Jag utser vinnaren)

Så enkelt är det faktiskt. Så vill du ha lite extra besökare till din blogg eller annan sida så ska du absolut delta i denna enkla tävling.
Tävlingen avslutas om en vecka, söndagen den 14 mars 2010.
Så delta nu och skriv om du röstar på vinterbilden, vår, sommar eller höst, ditt namn och din valfria länkning du skulle vilja ha om du vann.

De 4 årstiders-bilderna hittar du HÄR.
SÅ SÄTT IGÅNG ATT RÖSTA NU :)
Puss,

4 årstider

Hej!
Jag har fotat så mycket på senaste tiden och hittade fyra bilder som perfekt symboliserar våra 4 årstider, vinter, vår, sommar, höst. Ni ska faktiskt få se dem nu :)

VINTER:


VÅR:


SOMMAR:


HÖST:


Vilken bild tycker ni är finast? Det kommer att komma upp en liten tävling lite senare så ni kan ju börja fundera på vilken ni tycker om mest redan nu.
Puss,

Yves Rocher

Hej!
Beställde lite fina grejor från Yves Rocher tillsammans med mamma för ett par veckor sedan och igår kom paketet äntligen. Tänkte visa vad jag beställde :)




♥ Härlig apelsindusch
♥ Ansiktsmask på tub
♥ Pärlemor-ögonskugga

Är jättenöjd med allt, ska prova ansiktsmasken lite senare idag och sen apelsinduschen imorgon tror jag :)
Puss,

Musiktips #38

Hej!
Tänkte tipsa om ett fint musiktips som är härligt att fira in helgen med :)


One Republic - All the right moves
Ha en fin fredagskväll för det ska jag ha! :)
Puss,

Fredags-outfit (!)

Hej!
Fredagens outfit kommer här, men jag varnar er bara; det är nog lite vårkänsla i den!






♥ Pösiga jeans, Ginatricot
♥ T-shirt från H&M
♥ Kofta, H&M
♥ Vårsjal från Indiska, mammas.
♥ Mitt nya fina hår! :)

Ja, det är typ det som är dagens outfit faktiskt. Mamma drog iväg med sjalen nyss så nu sitter jag här utan sjal, snyft. Jag saknar den, jag fryser lite faktiskt!
Men nu ska jag strax hämta pizza så ha det bäst! ♥
Puss,

Fotorunda hos istapparna

Hej!
Tänkte visa er lite bilder från när jag var ute och fotade lite istappar i tisdags, bilderna blev riktigt fina :)










Vad tycker ni? Själv är jag nöjd!
Vill ha lite kommentarer nu! ♥
Puss,

Börjar 10.40..

Hej!
Har sovmorgon idag också, börjar inte förrens 10.40. Riktigt skönt, gick upp efter åtta nån gång :)


Men vi hörs i eftermiddag!
Puss,

Kolasåsfärgad

Hej!
Har ätit och gjort en läxa innan, så jag bloggar nu istället. Ni skulle ju få se lite bilder på håret och såklart kommer det upp nu. Enjoy :)








Kolabrunt tycker jag att det är! :)
Vad tycker ni? :)
Puss,



Stan nästa

Hej!
Nu drar jag iväg till stan så vi hörs när jag kommer tillbaka :)
Puss,

Jag är..

Hejsan!
Nu ska ni få se en bild på min nya hårfärg. Kanske inte en sån där jätteförändring men jag är nöjd och mer ska det blir. Detta var bara ett första steg mot..




Gjorde ljusa slingor igår, så nu har jag nog en hårfärg som kan beskrivas som kolabrun typ? Ljusbrunt med lite blont här och var. Men jag är riktigt nöjd, ska slinga håret en eller två gånger till så att jag får den där härligt ljusbruna eller mörkblonda. Fräscht till våren och så. Ni får se bättre bilder i eftermiddag då det syns mer! :)
- Vad tycker ni nu då?
Puss,

Ny hårfärg på G

Tja!
Tisdag idag, nästan i mitten på veckan allaredan. Har hållt på med att skapa en ny hårfärg nu i nästan 2 timmar, och nu ska det bara torka. Vad tror ni att det blir?


Så ja.. vad tror ni nu då? :)
Puss,

Måndags-videoinlägg

Tjo!
Hemma en liten snabbvisit från kabarén. Ska strax till dansen, eller om typ en timma börjar det..
Knåpade ihop ett litet videoinlägg till er :)

Puss,

Måndag vecka 9

Tja!
Det blir ett litet morgoninlägg innan jag drar till skolan i snöstormen. Det snöar verkligen jättemycket ute nu och om en kvart ska jag gå..


Vi hörs i eftermiddag en snabbis :)
Ha en bra dag ♥
Puss,

RSS 2.0