French again+namnsdag

Hejhej!
Gjorde som sagt var lite fransk manikyr igår igen, jag kände att det var dags för det och jag har inte haft det på hela sommaren, har bara haft crazy färgkombinationer, haha :)



ÅH, vet ni vad?? Jag har namnsdag idag också, det är Helena och ELIN :)
Woho, ett grattis kanske? :)
Puss,

Beställt!

Hejsan!
Gissa vad..

Puss,

Filmen Flicka

Hejsan!
Nu ska jag kolla färdigt på filmen "Flicka", som jag började på igår och som är en grymt bra film! Den handlar om en tjej som heter Katy som hittar en mustang-häst en dag. Ja, orkar inte förklara så mycket mer men den är jättebra tycker jag i alla fall :)


Vad gör ni en lördag som denna? :)
Puss,

I ♥ linnen

Hej igen!
Kunde inte låta bli att ta lite fler bilder på mitt nya linne som jag är så sjukt nöjd med! Det var verkligen inte något som jag brukar köpa, jordnära färger är inte riktigt min grej men jag kunde bara inte hänga tillbaka detta! Det är riktigt snyggt med den vita koftan till också.





Tänk er detta linnet+koftan till mina nya nit-jeans, då skulle man bara haft ett par höga ankelboots. Tror jag att det heter? Såna som är som stövlar fast till ankeln, och lite klack då..
Måste nog surfa in på Skopunkten och Dinsko direkt..
Puss,




TRIND manicure

Hejsan!
Nu har Internet börjat fungera som vanligt igen så det är ju jättebra! Har gjort fransk manikyr idag med mitt nya Trind-set som jag köpte i Visby och det är verkligen riktigt bra!


Jag fick måla två lager av det vita, och sedan ett lager av det rosa och så topplacket. Jag tror att det kommer att hålla grymt bra, mycket bättre än t ex Depend..
Puss,

With nitar ♥

Hejsan!
Nu ska ni få se bilder på dem nya jeansen när jag har dem på mig tänkte jag :)



Åh, jag fullkomligt älskar mina nya "nit-jeans"! Nitarna syns inte så jätteväl för en del av bilderna blev det lite dålig skärpa på, men snygga är de i alla fall :)
Jag älskar mina nya kläder.. ♥
Puss,

149, 50 kr, Once

Hejsan!
Nu ska ni få se linnet som jag köpte idag, eller en klänning om man vill kalla det det. Nej, jag tror mer att det är ett linne faktiskt, men det går att ha till endast leggings också..



149, 50 kr, REA hos Once for girls, Jönköping.

Jag tycker nog att kameran ljuger lite om färgen på linnet, det är inte riktigt så beiget och ljust som det ser ut, det går lite åt rosa också, men mest beige. Jordnära. Me like!

Coolstuff.se

Hejsan!
Är hemma från stan nu och jag fick med mig ett linne/klänning hem. Handlade lite till på Once, det var där jag köpte jeansen och koftan, men nu även det nya linnet.

Ni kan ju få se det på ikväll och inte bara på golvet, och även jeansen. Jag ska fota lite bilder lite senare efter Top Model 3 som strax börjar.

MEN jag måste bara tipsa om en rolig sida, Coolstuff.se.




Har funderat på att köpa en så kallad "blåsande apa", som torkar nagellacket jättefort. Man trycker bara fingret på bananklasen så blåser apan! Den är så söt!
Puss,


Veckans shopping, 30.

Hejsan!
NU ska ni få se shoppingen från i tisdags och igår. Jag slår ihop det helt enkelt :)

Internet krånglar sjukt mycket.. detta komma att ta ett tag.. började kl. 10.15.

I TISDAGS:





Jeans med nitar, REA 199 kr, ord.pris 399 kr. (Sjukt fina på!)


Vit, lite längre kofta, REA 124,50 kr, ord.pris 249 kr.

IGÅR:

Chockrosa trosa & bh, 59 kr och 69 kr. (Fick 30 % på bh:n)


Bästa mascaran, Telescopic från L´orèal, 111 kr. ( 30 %)

Ganska så fina grejor va? Ni kan få se jeansen på i eftermiddag, jag ska nämligen luncha med pappa idag. Hoppas att vi går till Amadeus eller Aqua på piren.. :)
Går väl en sväng på stan idag igen, haha. Såg ett fint linne som jag aldrig hann prova..
Puss,

Internet-krångel

Hejsan!
Internet har krånglat hela kvällen så jag har inte kunnat komma in och skriva förrän nu. Men jag lovar att ni får se shoppingen och kläderna imorgon, bara om Internet fungerar vill säga..

Vi hörs imorgon!
Puss,

Eye-pic

Hejsan!
Jag ska strax sätta igång och fota mina nya kläder, men det blir ett litet inlägg innan det. Fick just till en ganska cool ögonbild på mig själv som jag tänkte visa nu :)


Ni får snart se kläderna :)
Puss,

Stycke outfit 28/7

Hejsan!
Förlåt för att jag inte har kunnat skriva något sedan igårkväll, men vi håller på att fixa lite med Internet och sånt här i huset så det kommer att vara så ett tag nu. Men nu får ni en update i alla fall :)




♥ Skjorta/blus/tunika från VILA
♥ Blanka leggings, Ginatricot
♥ Blommig väska, Lindex
♥ Klocka, Jetset Ur & Penn
♥ Ringar, olika.

Jag hade en optikertid i Nässjö idag klockan tio, nu har det gått ett år sedan jag började med linser, så det var bara en årskontroll. Men jag har innan bara haft 70 % syn på ena ögat, men nu under detta året har jag jobbat upp det till 100 %, så det var ju jätteroligt! Jag fick även beröm för att jag skötte linserna så bra, de var så rena och fina. Kul! :)
Ni får se shoppingen lite senare :)
Puss,

Tisdags-kvällen

Hejsan!
Jag har varit i stan med mamma och syster nu, och jag har shoppat lite :)

Visar självklart imorgon!
Puss,

Tisdags-planer

Hejsan!
Tisdag idag. Jag kollar lite på One Tree Hill nu samtidig som jag bloggar.


Tofs idag :)

Jag ska åka till stan en sväng efter halv fyra med mamma och syster, och innan det ska jag förmodligen va lite med Jennifer :)
Puss,

Dagens: Garderoben..

Hejsan!
Idag har jag ägnat eftermiddagen och lite av kvällen till att städa ur min garderob. Jag brukar göra det varje sommar och rensa ur kläder som jag inte kan ha, som är för små osv.

Så det har varit dagens stora projekt faktiskt..

Före                                                         Efter




Såhär såg det ut ett tag.. Gosh!



Men det är skönt att städa upp lite ibland faktiskt :)
Puss,

2 från BikBok

Hejsan!
När jag var inne på Bikbok i Jönköping sist på A6 så såg jag två fina toppar som jag gärna hade lagt vantarna på. Den ena fanns inte i XS (den finaste), men det gjorde den andra. Men jag vet inte, jag vill helst ha den superdupermegawooow-fina och inte den andra som också var jättefin!



Åh!! Jag vill ha den till vänster! Den är inte svartvit, utan det vita är mer rosa i verkligheten.. :)

Kollar på Top Model 3 nu, det är strax slut..
- Vad tycker NI om dessa två?
Puss,

Måndag vecka 30

Hejsan!
Har suttit och läst boken "En shopaholic i New York" som är fortsättningen till boken och filmen "En shopaholics bekännelse", är snart färdig med den nu.. Men den är riktigt bra, lite rolig också :)





Btw, jag fick mitt lönebesked idag. Härligt! Vad som också fanns med i posten var ett blad från Laredoute där det fanns Converse för bara 360 kr! Dock fanns det bara i färgerna svart, vit, grå och rosa, både hög och låg modell. I bladet stod det att "finns i flertalet modeller". Jag kunde ju annars beställt ett par därifrån, helst blåa, men nej jag tror inte det längre. Det är visst en väldigt seg leverans med mycket förseningar mm.. Men jag vill ha ett par från en riktig affär eller typ Junkyard! :)
Puss,


Snabba Cash

Hejsan!
Internet har krånglat typ hela dagen så det har varit lite svårt att komma in. Men jag måste bara berätta för er vilken film jag såg igår! Snabba cash, typ 100 år efter alla andra, men oj!

Att Joel Kinnaman är med skadar ju INTE direkt..





- Har ni sett Snabba Cash? Vad tycker ni om den? :)
Puss,


Söndag 25/7

Hejsan!
Idag är det en sån där riktig skit-söndag. Ingenting händer och regnet öser ner. Jag var vaken vid 2, 3 och 6 och då ösregnade det, och än har vi inte sett nåt uppehåll. Det ska visst vara ännu värre på Öland och Gotland, tur att vi inte åkte dit den här veckan som vi ska göra nästa år..

Ja, jag ska krypa ner framför teven och kolla lite på One Tree Hill snart, kanske äta lite choklad för att vädret verkligen suger. Har fått fram mina vinterstrumpor till och med, haha!


Vinterstrumporna, luddiga och goa!
Hörs lite senare ♥
Puss,

Big ring-love

Hejsan!
Måste bara visa en "big love" som jag har utvecklat bara under 2010!..

R.I.N.G.A.R


Gotlandsring. Ur & Penn. Marknaden. Mammas.
BIG LOVE TO BIG RINGS!

- Vad tycker ni om stora ringar? Hiss eller diss?

Dreaming about sunshine

Hejsan!
Har inte bloggat sedan förmiddagen, and well, there´s a reason. Mamma och jag blev trötta på regnet så vi drog in till Jönköping en sväng ocg gick på A6.

Köpte bara en ny make-up svamp som jag ska ha till min foundation..


Happyface!!


Dreaming about sunshine..

Jaja, nu ska jag nog kolla på ett avsnitt av One Tree Hill, har börjat om så jag kollade på det första avsnittet på förmiddagen. Hade nästan glömt hur allting började.. :)
Puss,

Inspiration Ginatricot

Hejsan!
Jag börjar denna regniga (@!#$%) lördag med att visa två fina accesoarer som jag hittade på Ginatricots hemsida. Så det ska ni få se nu :)



Jag tyckte att öronhängena som var formade som vingar var riktigt fina och leopardrosetten var lite cool :) Det får inte bli för mycket leopard tycker jag, men en liten söt rosett som denna skulle jag inte tacka nej till! Hoppas att detta finns i Jönköping..

- Vad tycker ni? :)
Puss,

Crazy cirkus?

Hejsan!
Nu ska ni få se den nya nageldesignen, tycker att den blev riktigt fräck faktiskt! :)








100 % naturliga som vanligt :)

Kanske inte världens bästa bilder men jag orkade inte ta fler plus att kameran var typ 1 sekund från att dö hela tiden, haha.
Ikväll blir det mys, pizza och någon film med syster ♥
Puss,

Nyfikna?

Hejsan!
Ni ska få se den nya nageldesignen om ungefär en timma, då har allt torkat och det är helt färdigt. Men jag skulle nog vilja kalla färgvalet för "CIRKUS". Hjälp alltså :)

Nu ska jag kolla på One Tree Hill och låta det torka..
Puss,

Lite spåneri

Hejsan!
Kan ni tänka er, jag hann med både att duscha och titta på One Tree Hill igår, I´m the superwoman, hehe. Nejdå, men det gick snabbare att duscha än jag trodde..

Sitter och spånar på en ny nageldesign som jag ska sätta i verket strax. Funderar på att prova mitt nya french manicure-set från Trind, men jag vet inte.. Ska kanske satsa på två färger, ett chockrosa och ett riktigt grönt? Göra på diagonalen eller nåt?


Detta? Och så chockrosa till.. Vill gärna göra någon lite blomma också nu när jag har kommit på hur. Jaja, ni får i alla fall se någon snygg nageldesign efter klockan 4 när Top Model är slut :)
Konstigt att det börjar redan klockan 3 idag.. det är alltid fem i 4 annars..
Puss,



Oth VS städa

Tjo!
Hoppas att ni har det bäst därute i värmen, eller några kanske har regn? Har ingen koll på vädret, haha.. Blev så otroligt sugen på att dra ett OTH-avsnitt så det kanske jag ska göra. Eller städa ännu mera? Vilket känns mest lockande, One Tree Hill eller städning.. Svårt val.. verkligen.


Nepp, det blir ett OTH-asvnitt! Skulle egentligen duschat ikväll men jag gör det imorgon på morgonen istället tror jag (:

EDIT: Jag hann både med att städa och kolla på One Tree Hill :)
Puss,

Städar mycket

Hejsan!
Har städat och rensat ur nästan hela dagen, är snart klar med skrivbordet. Ni ska få se lite bilder :)


Två fack och lådan är klara..


Men själva "skrivytan" är inte färdig än. Men snart så :)

Nu ska jag titta på Top Model 3 :) Riktigt skitväder idag, går ju knappt att gå ut pga regnet..
Puss,

Fruktkarameller

Hejsan!
Förlåt för att jag inte skrev något mer igår efter att jag hade visat min outfit.

MEN, låt bilden tala för sig själv, hehe..


I ♥ fruktkarameller!

Nu ska jag se Top Model 3 kvart över elva, jag missade det igår. Är lite sjuk också.. :( snuvig?
Puss,

Onsdags-outfit 21/7

Hej!
Nu ska ni få se min onsdags-outfit. Jag och min förmåga att visa outfits på onsdagar, haha..










♥ Blus/skjorta, [NY] från Vila
♥ Leggings, H&M
♥ Klocka, Jetset, Ur & Penn
♥ Gotlandsring, även ringar från torget och Ur & Penn

Vi åt på China Palace och jag är väldigt, väldigt mätt. Sjukt mätt, haha.
Puss,

Mot Jönköping

Hejsan!
Nu ska pappa och jag strax åka in till Jönköping och shoppa lite, eller ja, vi ska till Elgiganten tillsammans och kolla på någon Nokia-mobil och en Ipod Nano. Jag vill ha en, hehe :)

Vi ska även äta på en thai-restaurang med friterat och grönsakswok, jag dör, sjukt gott! Sen blir det en sväng på det rea-fyllda Ginatricot för min del också. Tror ni pappa följer med dit? Tveksamt, haha..




Ni får självklart se hela outfiten i eftermiddag, men som ni ser har jag min nya skjorta och de snygga ringarna :)
Puss,

Veckodag tisdag

Hejsan!
Ja, det är tisdag idag som ni alla säkert redan vet. Har man någon gång glömt bort totalt vilken veckodag det är? Inte jag i alla fall, kommer ihåg när vi var i Turkiet hösten 2007, då minns jag att det var svårt att komma ihåg vilken veckodag det var men efter lite tänkande kom man på det :)


Kör på cerisa naglar nu, riktigt snyggt tycker jag och somrigt också! "Da shit" !


Hittade det här fina silverhalsbandet när jag städade ur bokhyllan ordentligt idag. Fick det av min farbror när han levde och jag tycker att det är så himla fint men det har varit försvunnet ett tag nu, nåt år kanske? Blev glad i alla fall, det betyder mycket ♥
Puss,

Tack så mycket!

Hej!
Nu har besöksantalet kommit upp i det normala igen, faktiskt lite mer och det är superkul! Hälsar er nya läsare varmt välkomna och hoppas att ni stannar i fortsättningen också!

Jag förstår givetvis att besöksantalet sjönk lite när jag var på semester och inte kunde uppdatera lika ofta som här hemma, men nu är ni tillbaka igen! :)


Hope you stay!
Puss,

2 betala för 1

Hejsan!
Fick till en riktigt bra deal på Gotland, köpte nämligen ett par skor och en superfin väska för endast 100 kr tillsammans. Jag hade plockat åt mig väskan och gick mot kassan och då sa expediten att de hade 2 betala för 1 på alla reavaror inom accesoarer. Så då tog jag ett par svarta tygskor med broderade blommor på och fick med dem på köpet :)


Väska, 99 kr, ord.pris 149 kr.



Tygskor, 0 kr! Egentligen 69,50 kr.

Ibland ska man ha tur tycker jag! Idag har jag hängt ut tvätt och hjälpt pappa att räfsa löv och efter middagen ska jag börja med att städa/rensa ur mitt rum :)
Sen blir det of course Top Model 3!
Puss,

2 nice rings

Hej igen!
Hoppas att allt är bra med er, med mig är det super! Har varit ute och åkt bil med mamma och pappa, vi tankade och gick in på Ekohallen, det var typ det, haha.

NU ska ni i alla fall få se lite smyckesshopping :) 2 ringar..


Gotlandsring [silver], 100 kr, och marknadsring med svart sten, 30 kr.







Jag älskar båda ringarna, de passade även mycket fint i mitt smyckesträd! Så där hänger de båda godingarna just nu och ser söta ut! :)
Ha en superfin kväll allihopa!
Puss,

Gotlandsshopping Del 2

Hej!
Nu ska ni få se kläderna jag köpte på Gotland :) Blev en hel del shopping som ni kanske har märkt, hehe.


Superfin sjal, Indiska 79 kr.




Söt tröja med puffärm, H&M 99 kr.


Tunika/blus, VILA 100 kr! Ord. pris 199 kr.

Trosor, Cubus, 69 kr.

Visar smyckena en annan gång, kanske ikväll. Fick även en bra deal med 2 bra saker för endast 100 kr tillsammans, visar sen.. :)
Puss,

A.M.O.U.R

Hejsan!
Tänkte passa på att visa er de nya fina bokstäverna jag införskaffade på Gotland. E och N var slut, annars hade jag nog tagit Love eller Hope. Dream kanske? Men det blev AMOUR som betyder kärlek på franska :)






12 kr/st, 60 kr, La Vie.

Tycker att dem är så himla fina! Love them :)
Puss,

Gotlandsshopping Del 1

Hejsan!
Det blev visst inget inlägg under eftermiddagen, men nu ska ni i alla fall få se en del av shoppingen :)

MANIKYRSET, TRIND.



139 kr, Åhlens.

SÖT HÄNGANDE LYKTA




39 kr, Hantverksgården

STOR LJUSLYKTA

15 kr, Hantverksgården

SMYCKESTRÄD, BÄSTA KÖPET!





129 kr, La Vie.

Det var det som jag hade att visa er :) Imorgon ska ni få se kläder/smycken som jag köpte på Gotland, det blir även en liten tävling faktiskt. Jag berättar mer imorgon!
Puss,

I fastlandet

Hejsan!
Vaknade vid halv elva, och det är riktigt sent för att vara mig! En del sover ju till tolv minst på helgerna eller när man är ledig, men inte lilla jag. Nepp, jag brukar gå upp vid 8-9 ungefär :)

Ni ska få se sakerna jag har köpt på Gotland när jag var där, i eftermiddag hade jag tänkt. Köpte även lite kläder men dem kan ni ju få se imorgon istället. Idag blir det alltså mest heminredningsprylar som jag bara inte kunde sluta köpa, och lite annat :)


Det är trots allt ganska skönt att vara hemma igen :)
Puss,

Sista dagen..

Hejsan!
Vi ska åka bort till färjelägret om cirka 2 timmar och sedan bär det av hemåt. Jag har shoppat en massa fina saker, ganska mycket heminredningsgrejor och sånt. Nu ska det göras om på mitt rum och även rensas ur en massa jag inte behöver längre. Visar allt någon annan dag.

Men vi hörs såklart imorgon när jag är hemma i fastlandet igen. Nu ska jag bara njuta det sista av denna underbara semestern och ha en fin överresa :)





Såg inte att jag var så lockig i håret förrän nu, hehe. Det blir så om man springer i ösregn, eller cyklar rättare sagt, utan ett paraply. Prova själva :)
Hörs imorgon ♥
Puss,

Lite pictures igen

Hejsan!
Ni ska få se ytterligare lite bilder från min semester här på den vackra ön Gotland :)


Badviken

Kruttornet.

Badviken

Fötter

Mmm..

Mee

Mee again

Solnedgång

Solnedgång

Kruttornet

Kyrkan och det vackra bröllopet om 10 år!

Lite mer mmmmm i livet <3

Japp, det var dem bilderna ni får se idag. Jag har förstås en massa andra men jag vill spara lite på dem och visa er lite då och då :)
Hörs när vi hörs och ses när vi ses!
Puss,

Onsdag 14 juli

HEJSAN!
Det blir en bättre uppdatering imorgon, jag tänkte att jag gör en stor bildbomb igen på bilderna jag har tagit sedan tisdag. Det blir en hel del, så det är ju roligt :)

Jag har även bestämt mig för att göra en ny design när jag kommit hem igen, jag funderar lite på färger och sånt.. Vad ska jag ta den här gången?
Hörs imorgon ♥
Puss,

Gotlands-bildbomb

Hej på er!
Idag ska det bli en stor bildbomd som jag lovade i söndags. Tänker inte skriva så jättemycket mer, det blir mest bilder idag. Igår var vi på Fårö och badade på Sudersand. Det var precis som att vara tillbaka i Turkiet igen!

Under varje bild finns en bildtext till bilden :)


Lördagens outfit.

På båten över till drömmarnas land.

Båten.

Pappa & jag.

Söndagens outfit.

Almedalen. (Biblioteket är ijämte, ej bild.)

Havet.

Undeeerbar solnedgång!

Solnedgång.. Hur vackert?!

Hamnen.

Sudersand <3

Sudret. Förlåt, jag menar Turkiet!

Moi :)

Lycklig!

Sudersand, mot Ryssland btw!

Underbart vackert!

Jag, igår.


Jag har badat fyra gånger än så länge, ska ner till mamma vid Norderstrand om cirka en halvtimma! Det är så sjukt varmt och skönt i havet, det är underbart! Vi får se när vi hörs nästa gång, kanske imorgon, kanske på torsdag :)
Jag visar all shopping hemma sen, köpte en väska och ett par skor igår för sammanlagt 100 kr!
Puss,

Söndag- Gotland

Hejsan alla glada!
Det blev ett litet inlägg idag i alla fall, jag har fixat Internet på biblioteket här i Visby nu. Jag tror inte att jag kan ladda upp några kamerabilder, jag vet att jag försökte förra året och det gick inte så jättebra. Ni får nöja er med mobilbilder och webb-kameran tills jag kommer hem, då blir det förmodligen en stor bildbomb!

Jag skriver faktiskt detta i stugan, klockan är nu halv elva strax. Sparar bara i ett word-dokument och sen klistrar jag in det på blogg.se. Det är ohyggligt varmt här ute just nu, det är redan nästan 30 grader. 28-29 kanske? Vi ska åka till ÖB, okej då, Ö&B och handla lite läsk, och sedan till Ica. När ni får se detta har jag ju redan varit där, men än har jag alltså inte det. Okej, det blev nog en aning rörigt, men ja, allt är bra i alla fall förutom att det är liite för varmt.

Vi ska åka ner till havet idag efter att vi har ätit grillad kyckling till lunch, och bada i saltvattnet. Jag har saknat det så otroligt mycket! Vi kände på vattnet en stund igår, klockan var nog åtta ungefär, och då var det faktiskt hyfsat varmt. Inte precis 12 grader som sist när jag badade i havet på Öland, haha. Japp, men då vet ni i alla fall att allting är bra med mig, det är helt underbart skönt här ute. Imorgon ska vi åka över till Fårö och vara där ganska länge, så då blir det ingen bloggning. Men vi hörs förmdligen på tisdag igen :)

HALLELUJA!
Det GÅR att ladda upp kamerabilder! Men jag har ju knappt tagit några än men på tisdag ska ni få se många!


Hörs på tisdag!
Puss,

Hej då allihopa!

Hej!
Nu kommer det utlovade videoinlägget här :)

HEJ DÅ SMÅLAND, HEJ GOTLAND!

Ni får verkligen ha det bäst så hörs vi kanske imorgon..!
Puss,

Snart..

Hejsan!
Idag åker vi då alltså på semester till kära Gotland :)
Det kommer ett videoinlägg strax!
Puss,

Fredag kväll

Hejsan!
Nu har jag packat klart nästan allt, bara lite kvar imorgon, typ smink och tandborste opch såna saker. Japp, imorgon åker vi alltså till Gotland. Jag tänkte göra ett videoinlägg innan vi åker också :)


Ikväll ska jag bara se Postkodkampen och sedan Johan Falk- Noll tolerans och ta det lugnt!
Vi får se lite hur det blir med uppdatering när jag är på semester, det blir förmodligen något inlägg varje dag, kanske varannan. Semester är ju ändå just det- SEMESTER!
Vi hörs imorgon :)
Puss,

Ipod Nano

Hej igen!
Jag har gått och funderat lite på att köpa mig en Ipod Nano nu när jag har jobbat och tjänat lite egna pengar. Men jag vet inte riktigt, jag skulle ju egentligen behöva en riktig sak att spela musiken med..




Funderar i så fall på dessa två färger.. Färg spelar ju ingen som helst roll men lite kul är det ju ändå! Lila eller turkos? :)

Den lila känns mer som mig just NU, fråga mig igen om en timma, haha.
- Vad tycker ni?
Puss,

Packning

Hejsan!
Håller på att packa för fullt, men nu har jag tagit en liten paus för att blogga och titta på en liten film, eller ett One Tree Hill avsnitt i alla fall!




Tycker att jag har packat i en evighet, och jag har bara kommit såhär långt ännu..
Mer ska det bli, det ska gudarna veta..
Puss,

Elin testar..

Hejsan!
För ett par veckor sedan fick jag en förfrågan i en kommentar om jag inte kunde testa en foundation i några veckor och sedan berätta vad jag tyckte om den. Jag tänkte att jag skulle göra det nu!


.................



1. Det är bra att använda, förutom själva foundationen, en liten borste, tex från H&M.


2. En liten svamp underlättar att jobba ut foundationen med.


3. Börja med att ta upp lite foundation med hjälp av borsten.


4. Ungefär så här mycket.


5. Var vill du aplicera foundationen?


6. Det gör ingenting om det blir lite streck, det fixar vi sen!


7. Ta upp svampen, det är nu den kommer till användning.


8. Jobba in foundationen noga så att inga spår syns.


9. Fortsätt jobba med hela ansiktet, eller vissa partier om du vill.


Det absolut bästa med den här foundationen är att man får en silkeslen hud, det sitter bra hela dagen och är smidig att jobba med! Plus att man inte behöver använda något puder efter, men det gör man ju såklart som man vill!

Den får 5/5 stjärnor!
Puss,

Musiktips #40

Hejsan!
Nu tänkte jag att jag skulle dela med mig av ett bra musktips.

E.M.D- Save tonight



Tycker inte att E.M.D är speciellt bra, men denna covern äger!
Ska nog kolla på nån film nu..
Puss,

Packlistan 2010

Hejsan!
Har börjat på min LÅÅÅNGA packlista nu.. Tror nog att den aldrig blir färdig, haha!


Lär nog hålla på ett tag till..
Puss,

Trettiofemkronor

Hej på er!
Det blir visst bara en massa shopping-visande idag, men ja, det gillas väl kan jag tänka? :)

Hittade detta fina grön/gråa linnet på VeroModa för endast 35 kr. Galet billigt, eller hur? Det kostade egentligen 79,95, men expediten slog in fel, bara 69,95, och då fick jag det för 35 kr. Det var riktigt bra, ännu bättre än 40 kr som jag hade räknat med, haha.






Passade på att ta lite bilder när linnet var på också. Det är ganska svårt att avgöra färgen.. Grönt skulle jag nog säga! Det blir förmodligen dethär jag reser i på lördag!
Puss,



Partylinnen

Hejsan!
Nu ska ni få se kläderna från Nelly.com som kom hem i brevlådan igår :)

Jag beställde som sagt 2 linnen, 99 och 59 kr/st.


99 kr. Dock något stort, men jag ska ha det ändå :)


59 kr. Snyggt med strasstenarna och spetsen i ryggen!

Vad tycker ni? Köpte även ett till linne idag, men det räknas knappt tycker jag inte, det kostade bara 35 kr. Ett vanlig bas typ.
Puss,

Jönköping snart

Hejsan!
Hinner faktiskt inte visa kläderna idag heller, jag får göra det i eftermiddag. Vi ska strax åka iväg till stan, vid halv elva ungefär, köpa det sista innan vi åker iväg på lördag och luncha på piren. Jag tror att jag, som vanligt, kommer att ta en kebabpizza där. Såsen är ljuvlig! :)




Shorts H&M Tröja Ginatricot Halsband H&M mm..
Vi hörs när jag kommit hem igen!
Puss,

Eclipse idag!

Hejsan!
Idag är det då dags för Eclipse, ska bli så roligt att gå och se den!


Usch, måste verkligen fixa till mig lite nu.. :)
Ska först ut och gå med mamma, vi hörs när jag kommer hem igen. Tänkte visa er min bio-outfit, får ta och visa kläderna imorgon istället :)
Puss,

I brevlådan..

landade idag paketet från Nelly.com!
Hej förresten!
Japp, idag fick jag mitt kära paket med två linnen från Nelly.com. Är jättenöjd med båda två :)


Ni ska självklart få se vad påsen innehöll, titta in lite senare, jag ska bara äta lunch och fota dem först. 2-3 timmar? :)
Puss,

Eclipse imorgon!

Hej igen!
Imorgon ska jag och Johanna gå på Eclipse, den tredje filmen i Twilight-serien. Det ska bli riktigt kul, har bara hört positiv kritik om den, så det blir nog jättebra tror jag. Klockan 18.00 imorgon, längtar! :) KUL!




Ska bli så kul!
Mina kläder från Nelly.com kom inte idag heller.. :(
Puss,

Hästsvans-elin

Hejsan!
Nu är det vecka 27, bara 5 dagar kvar tills vi åker till Gotland på lördag! Sex om man räknar med idag. Ska bli riktigt roligt, jag har ju faktiskt en egen Gotlands-kategori här i bloggen. Spana in den :)




Funderar på att göra en ny design till bloggen. Kanske lila och vitt skulle vara fräscht? Vi får se, jag vill gärna hinna göra en innan vi åker.. Måste nog ta lite nya bilder då först..

Men vad skulle ni tro om lila/vitt? Eller någon annan kombination?
KOM MED FÖRSLAG VETJA! :)
Puss,

Honey-blond

Hej!
Nu idag som ni säkert har läst, har jag alltså gjort folieslingor som blev supersnygga. Det var min fina syster Anna som gjorde detta på mig, och resultatet blev så snyggt! Nu är jag verkligen redo för att åka till Gotland på lördag och glassa på Visbys gator med honungsblont hår och skyhöga klackar! På kullerstensgator.. Får nog göra ett omtänk där, annars slutar jag nog med en bruten fot eller något..

Men i alla fall, innan jag babblar bort mig totalt om annat, min nya hårfärg ♥






Är så nöjd! Ha en fortsatt fin kväll, imorgon möter vi vecka 27!
Puss,

Nails with Turquoise

Hejsan!
Har pysslat lite med en ny nageldesign idag, det blev att måla tipparna i turkost och lägga en tunn linje med silverglitter innanför färgen. Blev riktigt, riktigt snyggt och sommarfräscht!








(100 % äkta!)
Blev faktiskt riktigt, riktigt nöjd med dessa! Snabbt och enkelt gick det också. La även på ett lager med Depends topplack, ska pensla på ett lager till för att få till ett snyggt och hållbart resultat!
- Vad tycker ni om dessa?
Puss,

Per Brahe-gymnasiet

Hejsan!
Har helt glömt bort att berätta att jag faktiskt har kommit in på Per Brahe-gymnasiet i Jönköping! Japp, det är helt underbart, jag fick brevet i torsdags! :) HAPPYFACE!




Är det inte helt fantastiskt? Ska bli så roligt! Tänk att jag verkligen kom in trots att jag sökte från en annan kommun! :)

Om ni tittar på första bilden så har jag blått nagellack på tipparna, ni ska strax få se bättre bild på den nya designen. Har även gjort ljusa folieslingor i håret idag, så det ska ni också få se!
Puss,



Sommarbild 4/7

Hejsan!
Jag hade tänkt att tipsa om ett bra musiktips, men Youtube var inte riktigt med mig idag så jag får vänta till senare och hoppas på att det fungerar då!

Hittade i alla fall en fin bild från Stadsparken som jag fotade förra lördagen.


Hoppas på att mina kläder från Nelly.com kommer imorgon också :)
Puss,

Tråkiga jag

Hej!
Oh hjälp, herregud, det är SÅ varmt här! Kommer aldrig kunna sova! Vi hörs imorgon och då lovar jag att uppdatera oftare och med lite roligare inlägg, förlåt för att jag varit så tråkig idag..

Ha en fin kväll allihopa! :)
Puss,

30+..

Hejsan!
Det är verkligen sjukt varmt här idag, över 30 grader. Det har det inte varit på ett bra tag nu, jag kommer ihåg när termometern visade 28 MINUSGRADER i vintras. Och nu 30+. Ojoj.. :)

Orkar faktiskt inte skriva så mycket mer än att det är riktigt varmt och jag bara ligger inne för att det är för varmt ute just nu..
Hörs snart igen!
Puss,

Porträttbilder

Hejsan!
Har varit på After Work med familjen, dvs mamma, pappa och Anna. Vi åt på en italiensk restaurang som heter Casa Grande, jag tog en Fanta som jag trodde att jag ville ha, hehe.

Det var en skön start på semestern, är bara så sjukt trött nu efter ännu en arbetsvecka, men nu var det ju faktiskt den sista också! På måndag kan jag sova som om det vore en lördag!




Semester och sol känns bra! Imorgon blir det loppis :)
Puss,

Mammas naglar

Hejsan!
Jobbade sista dagen idag, NU ÄR DET SOMMARLOV & SEMESTER! UNDERBART!
Har nu jobbat i 14 dagar, 3 arbetsveckor. Så nu blir det skönt att vara ledig!

Hjälpte mamma att göra iordning sina naglar för typ en timma sen, tycker att resultatet blev riktigt fint. Jag gillar att hålla på med naglarna! :)




Satte dit två små stenar, en vanlig vit och en grön. Det blev somrigt & fräscht!
I eftermiddag blir det After Work för att fira semestern, med god mat och en Fanta! Eller om jag ska ta Sprite med citron? Somrigt..
Puss,

Nätshopping Nelly.com

Hejsan!
Glömde berätta för er igår att jag klickade hem två linnen från Nelly-rean. Har tyvärr bara bild på ett av dem, det andra var tydligen redan slutsålt så ja, ni får i alla fall se ett av dem! :)



Detta linnet ovan kostade 99 kr, köpte även ett till svart med rosa tryck, lite rockigt, glittrigt och strasstenar. Hoppas på att det kommer imorgon, annars på måndag :)
Puss,

Solbrillz, Lindex

Hejsan!
Nu känns det verkligen att det är full fart mot den riktiga semestern och sommarlovet. Bara en arbetsdag kvar imorgon, och sedan har jag sommarlov! Ska bli riktigt skönt att slippa gå upp halv 7, haha.

Tänkte visa er mina solglasögon jag köpte igår, på Lindex.




Ska strax fram till banken ett ärende, så vi hörs snart igen :)
Puss,

RSS 2.0