Nighty night

Hejsan!
Haha, jag glömmer alltid bort att skriva när jag har sagt att jag ska det. Men ja, jag är i alla fall supertrött och sådär sjuk-trött så jag ska strax dra mig tillbaka.

Men vi hörs givetvis imorgon :)
Puss,

All the right moves

Hejsan!
Är hemma nu från praon den här veckan, så nu är det över. Men det har verkligen varit superkul, bästa prao-platsen jag någonsin haft. Kappahl och Synsam har förstås också varit jätteroliga, men Gallerix har helt klart varit bäst. Så dit kanske jag återvänder någon gång om jag har prao på gymnasiet, vem vet.

Men ja, jag är i alla fall vrålförkyld, hosta och nästäppa. Det är härligt, erm.. not. Har tagit ur linserna nu direkt när jag kom hem för säkerhets skull, vill ju inte få nån inflammation eller nåt, det är ju farligt. Så nu har jag glasögon, verkligen inte min grej. Men det får gå en stund.
Återkommer såklart med lite mer bloggning ikväll :)
(Om ni undrar över rubriken så spelas den låten nu, All the right moves med OneRepublic!) Fett bra!
Puss,

Redan torsdag

Hejsan!
Förlåt för en otroligt dålig uppdatering men det blir ju så ibland. Jag är absolut inte van vid att komma hem runt klockan sex, äta och sen kanske duscha eller plugga. Sen är dagen mer eller mindre slut. Men ja, nu skriver jag ju lite i alla fall.

Har gått och dragit på mig en liten förkylning också till råga på allt, jag är hes, snuvig och kanske lite febrig. Varm i alla fall. På Gallerix flyter allt på som det ska, imorgon är det ju sista dagen där. Vad fort veckan har gått!
Men ja, mycket mer har jag faktiskt inte att säga. Ska vila en stund nu och så hörs vi imorgon :)
Puss,

Internet segar..

Hejsan!
Så himla typiskt, jag som hade lovat att skriva igår kväll, men vet ni vad som hände då? Då fungerade ju givetvis inte Internet som det skulle, jag kom in på blogg.se men sen när jag hade skrivit i e-postadress och lösenord så kom det bara upp ""sidan kan inte visas". Blev lite lätt arg där, ja.

Jag tror att det händer nu igen faktiskt, men jag ska skriva klart och kopiera detta så får vi se när det kan tänkas komma upp. Praon på gallerix går i alla fall superbra, jag packar upp, hjälper kunder och står i kassan så det är jättekul.
Nu ska vi se om jag lyckas publicera detta också.. :)

Idag ska jag nog shoppa lite efter att jag har slutat, och sen på kvällen blir det hockeyfest på Atollen tillsammans med mamma och pappa och förmodligen tusentals andra, haha. Lovely ♥
Puss,

Tisdag 27/4

Hejhej!
Förlåt för att jag inte har skrivit sedan i måndags morse, men igår var jag på yoga med Anna på kvällen och kom hem trött och hungrig. Men jag ska i alla fall skriva lite mer till er ikväll :)

It´s a promise. Hörs snart. Ska äta lite bara.
Puss,

Praodag 1

Hejsan!
Idag gäller det, första prao-dagen på Gallerix. Mamma och jag ska åka om cirka en kvart, tågen är ju inställda och ersätts med buss men jag vill inte komma försent första dagen.

Sen efter att jobbdagen är slut så blir det yoga med Anna på kvällen :) Perfekt dag! Plus att jag förmodligen ska upp till A6 och kolla på ett par skor jag har sett..



Men vi hörs ikväll om jag orkar skriva någonting :)
Puss,

Gallerix imorgon

Hejsan!
Imorgon börjar alltså min praktik på Gallerix och det ska bli så roligt! Jag gillar att ha prao, det är skönt att slippa skolan en vecka och bara göra lite annat. Börjar klockan tio och vet inte riktigt hur länge jag går sen, men på kvällen ska jag i alla fall på Yoga med Anna.

Så ja, det blir väl inte så mycket uppdatering imorgon, men jag ska försöka skriva nåt litet på morgonen imorgon i alla fall :)


Ha en fin kväll allihopa!
Puss,

Dresses 2010

Hejsan!
Har kollat runt lite på olika hemsidor nu, letar efter en skolavslutningsklänning tills jag slutar nian i juni. Har hittat två stycken som jag gillar ganska mycket, tänkte visa dem :)


Gillar dessa två ganska mycket, måste dock kolla in hur dem ser ut i verkligheten. Kan ju göra det varje dag under praon på Gallerix haha, inte alls långt ifrån.
Vilken gillar ni?
Puss,

Guld till Jönköping!

HEJ!
Och det blev guld till Jönköping också, så underbart!



Jag är så glaaaaaad :D
Puss,

HEJA HV71

Hej!
Nu börjar snart matchen mellan HV71 och Djurgården, kära HV blå har chans på SM-guld idag. Nu tar vi dem! KOM IGEEEEEEEEEN! TAAAAAAAGGGAAAAAAAAA!!!!!! :)
Puss,

French manicure

Hallå!
Lördag idag, min absoluta favoritdag alltså. Man får både sova och vara uppe, hihi. Plus att HV71 kan ta guld idag gör ju inte det hela sämre precis :)

Har i alla fall pysslat lite med fransk manikyr nu på morgonen




Ganska så snyggt va? Ville göra iordning naglarna till praon på Gallerix nästa vecka :)
Puss,

Just dance

Hejsan!
Ska strax dra iväg nu, och dansa hela kvällen. Eller ja, ett bra tag i alla fall :)


Jag just nu med min fina Jetset-klocka, hihi :)
Hörs imorgon!
Puss,

Sweet friday again

Hej på er!
Jag var så himla trött idag när jag skulle gå upp, fy alltså. Även fast jag inte började förrens tjugo över nio så var jag ändå jättetrött och ville verkligen inte. Men så är det ibland :)

Ikväll ska jag i alla fall träffa några tjejer och så ska vi dansa  och träna till kabarén ikväll, från klockan sju och sen får vi se hur länge vi orkar hålla på.
Men vi hörs lite senare :)
Puss,

Next up, hockey

Hejsan igen!
Ska strax dra ner för att kolla lite på hockeyn, mormor och morfar hade visst kommit hit också, hihi. Jag är så sjukt trött, somnade ju efter tolv igår. Fy, jag hatar sånt, även fast jag var trött! Grr!

Men jaja, nu ska jag strax gå ner, intressant fakta, I know.. Hörs imorgon såklart :)
Puss,

Nya linnet- torsdag

Hejsan!
Torsdag idag och dagarna rullar på fortare än någonsin. Somnade efter tolv igår, vet inte vad det är med mig men jag kunde bara inte falla i sömn. Andra gången den här veckan, jag brukar aldrig ha problem med detta annars, men jaja. Nationellt prov i matte idag, gick väl ganska bra tror jag, hoppas det i alla fall.

Tog lite bilder på altanen, alltså på mig själv och inte på själva altanen så ja, here they comes.





Men nu hade jag tänkt att måla lite och kolla på gamla foton, måste ha nåt till kabarén senast imorgon så jag kolar det nu då :)
Puss,

Bloggtorkar-dag

Hejsan!
Kollar lite på datorn, eller typ slökollar lite, har precis duschat och lite sånt. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, ibland har man en sån där bloggtorka. Men jaja, så tråkig är jag visst idag..

Men vi hörs imorgon och då ska jag vara lite roligare, jag lovar :)
Puss,

Buzy day

Hejsan!
Har haft en del att göra idag så jag har inte hunnit blogga. Men jag skriver igen om en liten stund bara :)
Puss,

Dagens.. outfit typ

Hejsan!
Nu gick det ju förstås inget Top Model 11 idag, det är så himla typiskt haha. Det hade typ bytt tid med Jim´s World eller vad det nu hette, men imorgon är allt som vanligt igen.




♥ Jeans, Ginatricot
♥ Spetslinne, gammalt, Annas
♥ Linne under, H&M
♥ Thomas Sabo- berlockarmband, klocka Jetset, mm

Ikväll hoppas jag på att få se Dating in the dark :)
Puss,

Top Model 11

Hejsan!
Ska kolla på Top Model vid fem i fyra, jag brukar göra det om jag hinner efter skolan. Vet inte vilken säsong det är, 10 eller 11 kanske? 11 är det nog :)


Analeigh, McKey och Samantha. ANTM cycle 11.

Det blir visst dessa tre i finalen. Vet också vem som vann, hehe. Men det är ändå kul att kolla ändå.
Hörs sen :)
Puss,



Obsesed by color

Hej!
Nu ska ni få se vilken klocka jag köpte. Turkos eller ljusrosa? Hmr..















Japp, det blev en ljusrosa, och jag är supernöjd! Tyckte att den turkosa var fin men den var för färgstarkt och det hade varit svårt att ha den till nåt :)
Puss,



Måndag 19 april

Hejsan!
Börjar inte förrens kvart i elva idag, vi har muntliga nationella proven i engelska och matte så jag slutar runt klockan två. Börjar kvart i elva och slutar två, så skulle alla måndagar se ut!

Ha en fin dag så hörs vi i eftermiddag och då visar jag klockan! Nyfikna? Hehe..
Puss,

Söndags-shopping

Hej!
Visar den övriga shoppingen från idag också, även om den bara består av två plagg, men ändå.


Linne, H&M 49,50 kr.

Leggings, H&M, 99 kr

Fick göra en liten ruta för klockan, haha. Annars hade ni sett det direkt :)
Puss,

Jet set Addiction

Kom hem från stan runt klockan tre ungefär, men jag har bara inte orkat blogga. Såg i alla fall HV71-spelarna Johan Daviddson med flickvän och lite senare kom även Lance Ward med sin breda amerikanska, haha! Ganska coolt att se dem i verkigheten så :)

Jag köpte i alla fall min efterlängtade Jetset-klocka idag också. Det var fortfarande 15 % på Ur & Penn på A6 så jag köpte min där.



Jag tänkte faktiskt vara så elak så jag berättar inte vilken jag köpte. Ni får helt enkelt se bilderna på den imorgon istället :) Mean girl!!
Snart får ni se den övriga shoppingen också!
Puss,

Söndag & stan

Hej!
Ska åka till stan idag och kolla på en Jetset-klocka, så får ni se vilken det blir.. Jag vet inte vilken färg jag vill ha. Men det löser sig säkert, någon av klockorna viskar säkert mitt namn så jag vet vilken jag ska ta, hehe!

Men i alla fall, har på mig min nya fina blommiga kofta från Ginatricot och leggings till. Mycket mer ska man inte ha på A6 en söndag när alla är där. Skulle kunna visa men har precis smetet på salva på läpparna som är lite torra, så nja, nej.
Men vi hörs när jag är hemma igen!
Puss,

Millenium-mys

Hej!
Vi ska snart kolla på Millenium när det börjar och bara ta det lugnt, men jag tänkte tipsa om en artikel som jag tycker att ni kan läsa :)

http://jnytt.se/nyhet/31650/stok-och-oroligheter-under-sm-finalen
Puss,

Turkos VS Ljusrosa

Hejsan!
Var i stan en snabbis med Johanna, kolla lite på Ginatricot och lite sånt men jag hittade inget speciellt. Imorgon hade jag tänkt att jag skulle kolla på lite Jetset-klockor inne på Ur & Penn, och kanske köpa mig en..

MEN, the big choice, vilken färg ska jag ta? Var ju inne på lila ett bra tag men sen när jag såg att den gick alldeles för mycket åt röd så tyckte jag inte att den var så jättesnygg längre. Nepp, nu står jag i valet och kvalet mellan..  TURKOS och LJUSROSA


- Så.. vad tycker ni?
Puss,

Lördag förmiddag

Hej på er!
Johanna har sovit här inatt och om cirka en timma drar vi till stan en sväng, så vi hörs i eftermiddag :)


Puss,

Påskliljor

Hejsan!
Här kommer de utlovade bilderna från fotograferingen i onsdags :)








Personligen tycker jag nog att bild nummer två blev finast..
- Vad tycker ni? :)
Puss,

Good luck

Hej!
Ville bara önska alla niondeklassare lycka till på det nationella matteprovet idag!
LYCKA TILL :)
Puss,

Une foto

Hej!
Ska visa er en bild från min fotorunda igår, men bara en, orkar inte ladda upp fler :)


Fin va? :)
Puss,

Torsdags-outfit

Hej!
Känner att det har blivit väldigt mycket outfits nu på senare tiden, men äsch, you like it, right? :)


♥ T-shirt Ginatricot
♥ Jeansskjorts, Veromoda [Last year]
♥ Leggings, Ginatricot
♥ Linne under, H&M
♥Klocka, Ur & Penn, Thomas Sabo-armband mm..
+ uppsatt hår!

Om en liten stund tänkte jag visa er bilderna jag fotade igår!
Puss,

Azurblå himmel

Hej på er!
Läsarna stiger för varje dag och det är jätteroligt att se! Hoppas att ni nya har kommit för att stanna. Vill påminna om att ni jättegärna får bevaka mig via bloglovin, jag har en knapp i menyn till höger.





Tog lite kort innan, resten får ni såklart se imorgon. Bilderna är helt oredigerade, tyckte att dem blev ganska bra eftersom dem är tagna av en bra digitalkamera.
Jag ska se Andra Avenyn vid klockan nio, vad ska ni göra? :)
Puss,

Blommigt & vårigt

Hej på er!
Solen skiner för fullt ute och jag tyckte att det passade fint att fota outfit-bilderna utomhus idag!






♥ Hood från Ginatricot [NY]
♥ Svarta leggings, för korta!, Ginatricot
♥ Basketkängor, Skopunkten

Tyckte att det blev en ganska avslappnad, fin och mycket skön outfit! Skorna har äntligen gett med sig och slutat skava, dem kanske skavde för att jag köpte en storlek mindre än vanligtvis, tralala.. :)
Puss,

Morgonhälsning

Hejsan!
En liten snabb hälsning nu på morgonen bara, så hej hej på alla!

När jag har kommit hem från skolan får ni se hela outfiten :)

Ha en fin & bra dag allihopa!
Puss,

Headern är uppe..

Hej igen!
Sådär ja, nu har jag fixat lite med designen och nu är i alla fall headern uppe. Bakgrundsbild i menyn och lite småpill kommer senare, jag hade fullt sjå att få in detta i alla fall :)

Som ni ser så är ju headern uppdelad i 4 olika delar, har man musen över en av bilderna så ändras bilden till suddig, svartvit etc som ni säkert redan sett. Detta kallas mouseover. Så trycker ni på bilden "stil" kommer ni till outfits, "foto" leder givetvis till mina foton och "naglar" till nagelkategorin. Sen har vi ju bilden längst upp, trycker ni på den kommer ni till startsidan för bloggen. Ganska smidigt och snyggt va?
Detta tog mig ett tag, men jag har gjort allting själv! Precis allt!

Ser det konstigt ut så tryck på uppdatera eller F5 :)
Så... vad tycker ni än så länge?

Snart så..

Hej!
Nu ska jag lägga in den nya designen så strax får ni se den :) Spännande va?'
Puss,

Blue nails

Hej!
Jag vet att jag skulle ha lanserat den nya designen idag men den är faktiskt inte riktigt färdig än, det är bara lite pill kvar med en bild, så det får bli imorgon. That´s a promise!

Tänkte dock visa er mitt nya nagellack jag köpte igår som jag just lackade på. Det torkar faktiskt bäst om man sätter sig och skriver framför datorn :)




Puss,

Nya designen

Tja!
Det får helt enkelt bli så att ni får se den nya designen imorgon, jag orkar inte flytta över allting nu, ska gå om lägga mig om en stund. Det är ingen kabaré imorgon så jag hinner gott och väl fixa det då :)

Vi hörs imorgon efter första skoldagen efter lovet, brukar gå på halvfart, haha..
Puss,

Video- söndag

Hej!
Nu kommer videon..


Enjoy :)
Sen ska ni äntligen få se den nya designen :)
Puss,

Soon video

Tja!
Har varit i stan med mamma och pappa, och nu ska jag strax spela in ett litet videoinlägg till er. Så vi hörs om en liten, liten stund bara :)
Puss,

Tacos now

Tja!
Nu ska vi äta så hörs sen :)
Puss,

Lördagsoutfit

Hejsan!
Lördag idag och lovdagarna bara springer iväg i vanlig ordning, men det är ju tyvärr så det är. Fast jag känner mig ganska klar för skolan i två veckor nu så det gör inte så mycket. Sen är det prao på Gallerix, riktigt nice! Somnade runt klockan tre inatt, herregud vad jobbigt det var..

Tänkte i alla fall visa er dagens outfit och en skön sådan! :)





♥ Kofta [NY], från Ginatricot
♥ Jeans, Ginatricot
♥ Svart linne, under, H&M
♥ Öronhängen Ur & Penn
:)
Puss,

Fredagsmys såklart

Hej på er!
Fredag idag och det är såklart full fart mot helgen som Rix Fm brukar säga, haha. Fast jag tycker ändå att man tappar lite av den där fredagskänslan när man har lov, då blir liksom alla dagar likadana.



Men nu blir det alldeles strax thai-mat från Shang-Hai i Jönköping, underbart! Och sedan en film med mamma och syster, det blir "Flickan" eller "Wallander"..
Puss,

Ombyggnad

Hejsan!
Jag jobbar just nu för fullt med ombyggnaden av min blogg, något som ni inte kommer att få se ännu. Jag gör allting i min testblogg och sedan när det är klart så flyttar jag över allting till denna bloggen för att slippa krångel i min riktiga blogg, jag har haft det för många gånger på grund av att jag har gjort om.

Men i alla fall, jag har en ny idé som jag tror kommer bli helt grym faktiskt! Can´t wait..
Puss,

Ginatricot, 99 :-

Hejsan!
Tänkte visa er min nya fina kofta jag köpte på Ginatricot igår :)





Hade kollat på den här koftan hur länge som helst, provat säkert minst 2 gånger innan, velat, bestämt, velat, tänkt köpa, ej köpt osv. Men nu var den på rea och priset var endast 99 kr för denna söta lilla goding, så jag tänkte, äh, nu köper jag den! Har innan tyckt att 249 kr har varit för mycket med tanke på att jag inte behöver den men bara vill ha... ha den :)
Söt va?
Puss,

Torsdag 8/4

Hej på er!
Torsdag idag och dagarna springer iväg fortare än man anar. Jag tänkte visa vad jag köpte igår och även vad jag fick av Anna, hon var i Ullared igår.


Inpackning för slingat hår, har inte testat ännu.. Nån som vet om den är bra? 49 kr, Åhlens.


Nitbälte, Ullared.


Liten skinnväska, Ullared.

Jag köpte även en jättefin kofta i Jönköping igår, men jag visar den sen tänkte jag. Nu ska jag nog ta lite choklad, mums! :)
Puss,

Stan hela dagen

Hej på er!
Kom hem från stan runt klockan sex ungefär, dödstrött och hungrig, det är sån man blir när man tillbringar hela dagen i stan med massor av folk och trängsel. Vilken lång mening, haha. Jag köpte i alla fall en inpackning för slingat hår och en kofta på Ginatricot. Visar imorgon :)

Nu ska jag bara kolla lite på hockeymatchen mellan Skellefteå-Hv71<3, och sen blir det Andra Avenyn vid klockan nio.Lite chill med andra ord det är aldrig fel!
Puss,

Drar mot stan

Tja!
Drar iväg till stan en sväng, ska fixa lite med prao-platsen på Gallerix, fylla i lite papper och sådär och sen shoppa! Om jag hittar något vill säga.. :)


Love Stimorol :)
Nu ska jag bara sminka mig lite, vi hörs,
Puss,

3 filmer för 120 kr again

Hej!
Tänkte visa er vilka filmer mamma och jag valde på Hemmakväll idag :)


Flickan

Wallander - Vålnaden

Bröllopsfotografen

Ikväll blir det i alla fall Bröllopsfotografen, den ska visst vara bra? :)
Puss,

Nytt skrin

Hejsan!
Tisdag idag, dagarna rullar fort iväg när det är lov. Har kommit hem från Nässjö, var där en sväng med mamma idag. Vi gick till Hemmakväll och hyrde tre filmer för 120 kr, kan visa vilka sen. Sen gick vi också till Z-guld och så lämnade jag in min svarta Thomas Sabo-berlock sko, det hade gått bort lite färg och en sten på den..

Anyway, tänkte visa vad jag fick av mormor för några dagar sedan. Ett litet fint blått syskrin som mormor själv hade haft när hon var ung, visst var det superfint? Jag ska ha nagellack i det, mina bästa lack och nagelstenar och annat pynt. Perfekt :)







Visst var det fint?
Puss,






Honungsfärgat

Hej!
Nu ska ni få se lite bättre bilder på min nya hårfärg :)








Vad tycker ni? Lite honungsfärgat och supermjukt, me like ;)
Puss,

Godmorgon vecka 14

Tja!
Har precis klätt på mig och bäddat sängen och lite sånt. Måndag idag, a new day in week 14. Påsklov med andra ord, behöver jag ens säga hur skönt det var att slippa gå upp idag?

Igår gjorde Anna lite nya ljusa slingor på mig så nu är jag ännu lite ljusare, riktigt fint blev det. Ni får självklart en bättre bild lite senare :)


Godmorgon på er i alla fall!
Puss,

More nail-art

Hejsan!
Nu ska ni såklart få se lite bättre bilder på mina nya fina naglar jag har målat på idag :)










- Så.. vad tycker ni? (:
Är själv ganska nöjd eftersom jag inte använde några klisterlappar för att få det så rakt som det faktiskt blev, plus att det är mina egna naglar..
Puss,

Candy-färger

Tja!
Har gjort mitt bästa nagelarbete färdigt nu på förmiddagen, det blev riktigt bra den här gången! Jag använde mig faktiskt av 4 olika färger, ett turkos/grönt, ett lila, ett rosa och ett vitt nagellack.




Ni ska självklart få se lite bättre bilder på naglarna lite senare med den riktiga digitalkameran, dessa bilder var bara ett litet smakprov. Tyckte att det blev ganska coolt ändå :)
Puss,

Ny nageldesign..

Hejsan!
Tog en liten paus från hockeymatchen eftersom HV71 ändå ligger under fortfarande, så ja, here I am once again liksom :)

Spånar och håller på att ta fram en ny nageldesign som jag ska göra färdigt imorgon. Kommer bli så himla fint känner jag på mig! Färglatt, blickfångande och vårigt såklart!


Men vi hörs imorgon, ha en fin påskafton för det ska jag!
Puss,

Glad påsk på er!

Hej!
Hoppas att ni får en superbra påskafton och har fått lite påskgodis i ett ägg! Jag fick ett påskägg av mamma och pappa tidigare idag, det är sånt man aldrig växer ifrån! Trots att jag är 16 och min syster snart 20 så blir det ingen riktig påsk utan ett ägg, haha! :)


GLAD PÅSK FÖR SJUTTON!
Puss,

Blandade stilar

Hejsan!
Vilken fin påskafton det ändå blev, här är det just nu 11 grader, en klarblå himmel och strålande solsken plus kvittrande fåglar! Låter nästan för bra för att vara sant!


♥ Ljusa jeans, BikBok
♥ Spetsklänning, H&M
♥ Skinnjacka, Jofama by Kenza
♥ Skor, Skopunkten
♥ Hårrosett, H&M
♥ Öronhängen, Ur & Penn






Jag älskar att blanda olika stilar med varandra! Ljusa jeans, spetsklänning och sen bryta av med en skinnjacka och basketkängor :) Och en liten rosett i håret också förstås!
- Vad tycker ni nu då?
Puss,

Tv-mys

Tja!
Nu ska jag strax kolla på Talang 2010, det börjar ju idag. Shit vad smidigt det går att skriva 2010 egentligen, haha. 2010,2010,2010 :)

Sen blir det nog Pirates of the carribean en stund :)
Puss,

Mixtrat med bilderna

Hejsan!
Sådär ja, nu har jag mixtrat lite med nya bilder och sånt till bloggen. Som ni säkert ser så är det ju inga nya färger eller nåt sånt men jag tänker använda mig av dessa bilder tills det att jag tagit nya. Jag ska göra en helt ny design och allt sånt där nästa vecka tänkte jag, med lite andra nytagna fina vårbilder :) Tryck på F5 för att allt ska falla på plats, då uppdateras bloggen!

Hoppas att ni kan stå ut med dessa bilder i några dagar i alla fall, de gamla var ju bara tråkiga och.. gamla nu helt enkelt! Jag tror att jag ska satsa på en turkos eller mintgrön design!
Vad tror ni om det? :)
Puss,

Skärgårdsdoktorn

Hej på er!
Långfredag idag, det är verkligen en lång dag tycker jag. Men ja, man får helt enkelt sysselsätta sig så gott det bara går i väntan på påskafton.

Jag kollar i alla fall lite på skärgårdsdoktorn nu och sen ska jag pyssla lite med nya bilder till bloggen. Ska också ta bort snöfallet, haha. Lite ute nu. Men det blir en helt ny design som ska vara färdig nästa vecka med helt nya bilder och sådär. Nu ska jag bara ersätta de gamla bilderna med lite nya tills allt är färdigt :)


Puss,

Fredagsmys, (torsdag!)

Hej!
Hockeykvällen har precis börjat här hemma hos oss och jag ska strax joina de andra och gå ner och titta jag också, men först tänkte jag bara ge en liten snabb update till er!
Har i alla fall köpt FRIDA nu så har jag lite läsning inför påskhelgen och lovet! Sweet :)




Jag funderar på om jag ska visa er skorna jag köpte igår med 10 eller 11 cm:s klack, men jag vet inte.. Kanske ska vänta lite, det är roligare om ingen har sett dem :) Får se..
Puss,

Påsklovet nu!

Hej!
Nu är det äntligen dags för det underbara påsklovet! Skrev sportlovet först, jag vet inte varför jag alltid säher sportlovet när jag menar påsklovet eller novemberlovet. Men riktigt skönt ska det bli i alla fall! Jag tänkte tipsa om en liten grej som ingen kan ha missat vid det här laget?

De underbara Jetset-klockorna förstås!
Jag ska lätt köpa en i början av sommaren hade jag tänkt, nu känns klockorna lite för somriga och ja, jag vill vänta lite. Men sen ska det bli av!
Vad sjutton ska man ha för färg? Den gröna och den blåa är ju superfina båda två, men jag tror att man kanske tröttnar på en så färgstark. En svart är supersnyggt och passar till allt, men det finns en färg som mitt hjärta bankar lite extra för, DEN LILA! Tänk er en sådan fin lila som den är, wosh vad snygg! Vet inte om man ska ha stenar eller inte? Kanske blir för mycket?
Men fina! <3


Vi hörs så klart lite senare! :)
Puss,

RSS 2.0