Vad ska jag välja?

Okej, såhär ligger allting till. Jag har 3 olika utstyrslar som jag funderar på att ha ikväll.
Det är:
En svart klänning
En lila & svart klänning
Ett svart linne med vita kedjor.



Okej, bilderna blev lite konstiga, men det var enklast att ladda upp dem såhär.
Jag tänkte:
Den svarta klänningen och min sidenjacka, masor av silversmycken, smink.
Den svarta & lila klänningen med svarta tights, långt halsband, uppsat hår.
Svarta linnet med ett vitt linne under, och coola jeans.
-Vad sjutton ska jag välja?
Johanna kommer hit vid 4 ungefär, hon får hjälpa mig att välja.
MEN, VAD TYCKER NI? :)
Puss & Kram,

2009= Träningsår?

Vet ni vad jag funderar på att göra? Jag vill simma en gång i veckan i simhallen. Man kan köpa ett träningskort på 10 tillfällen för endast 150 kr. Skule vara kul att prova, jag gillar ju att simma och sånt. Får ta och skaffa mig ett sådant kort efter nyår tror jag.
Nu ska jag gå ner och äta någonting, jag är sjukt hungrig. Tränade 30 minuter på Cross-trainern innan, shit vad trött man blir!
Puss & Kram,

Bara en dag!

Hej hej bloggen!

Bara en endaste liten dag kvar tills nyårsafton nu. Ska bli så fett kul då, ska till Louise och ha massa skoj! Haha, tänk bara på förra året. När våra raketer blev snodda, och en fjolårs-nia kom in och var jättefull. I år blir det nog en något lugnare tillställning hoppas jag, (!).
IGÅR beställde vi äntligen tid till att pierca näsan, ska bli så sjukt kul! På Fredag klockan 16.45 ska det ske, gud vad jag längtar! Bara 4 dagar kvar..
Och tillsist vill jag bara tillägga att det är nu bara 12 dagar kvar tills min födelsedag (räknat bort idag). :)
Puss & Kram,

Elin testar..

mascaran från L´oréal, Telescopic mascara....




  
SÅHÄR TYCKTE JAG OM PRODUKTEN: 
En lätt, luftig och härlig mascara. Lätt att applicera på fransarna, ger ett fylligt intryck. Midnattssvart, klumpar inte alls, ej seg, liten borste. Många plus för borsten, som är en gummiborste, med endast  4 små piggar som går ut, gör det mycket enkelt att ta på. 
MITT BETYG: *****/***** 5/5. (MVG)


Ja, där fick ni alltså en liten "recension" av Teleskopicen :) Mycket bra, rekomenderas att köpa. En annan glad nyhet är att vi idag äntligen åkte till Media Markt  och köpte en digital-kamera till mig! En svart, av märket Lumix. Superfin. Den blir rolig att ha att fota med sen, jag fyller ju inte år förrens den 11 Januari.
- Den som väntar på något gott, kan aldrig vänta för länge. :)
Puss & Kram,


 


True Fire?


Pappa har precis tänt i kaminen, nu är det en härlig värme i hela huset. Tog en bild som ni ser.
PS: Blir ni hemskt besvikna om vi väntar med att testa produkten som jag lovade tills idag? Behöver samla mer material, men jag kan ju i alla fall avslöja vad det är för något. Jag ska skriva vad jag tycker om L´oréals mascara Telescopic mascara, som alla tycker är som himla bra. Ni ska få höra min åsikt om det. Kommer upp imorgon eftermiddag, jag ska till stan- igen, fast den här gången med familjen. Ses :)

Puss & Kram,

I min mössa


Hejsan! God morgon, eller typ... förmiddag. Vaknade inte förrens klockan 10.20 idag, helt sjukt. Hur kan jag sova så länge? Jaja, i alla fall, här kommer min üersöta stora svarta mössa jag köpte igår också. Så himla gullig alltså, jag behövde verkligen en mössa, har inte haft någon sen.. 2006.

Kommer från H&M, cirka 50 kr.
I eftermiddag/kväll blir det en produkt som jag testar. Mascara. Don´t miss.
Puss & Kram,

Mellandagsrea


Tjooho i stugan. Fyndade dessa fina grejor- alltihop på GinaTricot förstås. Det var ju en superstor mellandagsrea, det fanns hur mycket fint som helst! Jag var helt galet kär i alltihop, det var superkul att shoppa idag!
Dessa plagg fick i alla fall följa med hem:
Supercool rockig t-shirt  99 kr 49.50 kr!
Liten söt festtopp, svart med vita kedjor. 149 (ord-pris)
T-shirt & Kjol i ett 149 kr 79.50 kr.
Helt jäkla freaking galet! Allting fick jag för 273 kr. Sanslöst!
    
Passade också på att köpa nytt set med fransk manikyr, denna gång från Viva La Diva. Hoppas nu bara att det funkar bra, och inte torkar ihop alldeles som mina senaste gjort, H&M:s och Depends. 

PS: Spana in bloggen imorgon, då visar jag något jättefint jag köpte idag också. På eftermiddagen blir det testning av en produkt. Ses :)
Puss & Kram,
 

Woho! :)

MELLANDAGSREAN, HERE I COME!
Visar i eftermiddag och imorgon vad jag köpte :)
Puss & Kram,
MOI

Lite av julklapparna





God annadag jul, eller vad sjuttsingen man nu säger. Hoppas att alla har det bra ute i kylan (eller värmen?!). Själv sitter jag här och skriver lite till er, någon måste ju göra det, eller hur? Haha. En otroligt ful bild kom det upp idag i alla fall, upptäckte att mamma har med sin kamera i handväskan. Sjutton också, det fick bli mobilbilder. Försökte göra om den så att den skulle bli lite bättre, men jag lyckades inte så värst bra. Men det får ni stå ut med, voux :)
Jag fick då alltså dessa underbart söta små askar från Åhlens innehållande vita och rosa badkulor, och fina vita badrosor. Gissa vem som ska testa alltihop så fort badkaret är inkopplat. That´s right. Moi.

Idag är det en skön fredag, annandagen. Gör egentligen ingenting speciellt idag, pysslar med lite olika saker. Tittar på nya boxen säsong 5 av One Tree Hill som dök upp bland paketet i förrgår, läser Linas Kvällsbok ibland, och varvar allting med lite Paradis-choklad och Twist-påse. Låter ganska skönt, eller hur? :)
Nu skall jag strax läsa lite ur min nya FRIDA Vinterspecial, som jag köpte idag. Plus FRIDA-kalendern.
  
Puss & Kram,

Mamma Mia - Believe

Hejsan, och välkommen tillbaka efter det korta jul-uppehållet 2008!
Jag känner mig fruktansvärt mätt på julmat nu, det är ju nästan som att man spyr. Igår var det supergott, gröt och allting, och sen idag så var det blä! Ikväll funderar jag på att göra en hederlig omellet, det är jag sugen på. Med gräddost och tomat i. Yummi!
Ja, som ni kanske förstår så fick jag ju då Mamma Mia i julklapp, den stod högst upp på önskelistan iår. En sanslöst rolig film, som jag blev kär i redan på bioduken, när vi såg den i November. Fick också Britney Spears nya parfym Believe, blev superglad för den!
Imorgon drar ju mellandagsreorna igång för fullt i Sverige, någon ska ska slänga sig in redan imorgon kanske? Jag ska vänta till lördag tänkte jag, Johanna kunde inte förrens då, så det blir bäst. Imorgon ska jag skriva många blogg-inlägg till er, ska inte göra ett skit på hela dagen. Datorn, och nya boxen av One Tree Hill fördriver min dag ändå. Plus en Paradis och några choklad-sjöfrukter.

Ha en fin kväll, imorgon kommer en lista på det jag planerar att köpa på reorna! :)



Puss & Kram,

GOD JUL

Ja, imorgon är det ju faktiskt julafton, tänk så fort tiden går! Imorgon blir det ju då ingen update, det är ju ändå julafton. Men jag lovar att komma tillbaka på juldagen med massa skoj till er!
Puss & Kram,

My Outfit


             
Tänkte att det är ju ändå ganska längsen jag lade in en outfit nu, så här kommer en. Jag bär:
Kofta från GinaTricot
Tröja från H&M
Jeans från JC
Klocka & Öronhängen, Ur & Penn
.............
Aha, nu är det bara två dagar kvar till julafton. Kan knappt fatta det, december har bara runnit iväg. Jag kommer inte ens ihåg dem första dagarna av månaden, då gick jag ju med gips. Jag bara räknade ner till den 11:e, då jag äntligen tog bort det. Jag brukar också alltid tillverka en egen julkalender, med sånt godis jag gillar, istället för dem där vidriga chokladerna dem trycker i chokladkalenderna! Men så blev det ju inte iår heller, varav gipset då. Så det känns synd att jag aldrig kunde göra en, det är verkligen roligt.
Lärarna har tryckt på oss massa prov nu i slutet av terminen, i fredags fick ju ju äntligen jullov! Det är så grymt skönt att bara vara ledig, och göra saker man aldrig annars hinner med. Riktigt skönt är det. Till exempel idag, då gick jag upp vid halv tio, och bara slöade och tittade på Americas Next Top Model 9 och klädde på mig vid halv tolv! Riktigt skönt är det att bara gå runt och slööööööööa :) LOVE JULLOV! <3
Puss & Kram,

Gläns över..


Hejsan hoppsan i julstressen! Vad gör ni alla därute? Längesen jag fick en kommentar, skriv gärna så vet jag att ni finns! Nu har jag precis duschat, och målat naglarna med manikyr tills ikväll. Föreställningar igen idag, 2 stycken faktiskt. Klockan 3 & klockan 6. Men det ska nog gå jättebra tror jag! Igår var det ju första föreställningen, den gick superbra. Det enda som kunde varit bättre var att jag inte skulle haft ett fett hårstrå i ögat under hela jullovsdansen. Men det fick jag ut tillslut, när dansen var över! Hahha. Annars gick allting verkligen lysande!
Nu skall jag gå och försöka borsta ut mitt rufs till hår, ses snart <3
Puss & Kram,

Springa, springa!

Det  känns som att jag inte gör något annat än att springa runt och stressa. Har varit på konfirmation mellan klockan 10-14. Ska strax iväg igen, nu till julmusikalen i en helt annan kyrka. Så, ja, jag har nio minuter på mig att borsta tänderna och packa ihop det sista. Bäst att sno sig på lite nu då. Ses imorgon :)
Puss & Kram,
None

Övning ikväll!


Hejsan allihopa! Nu har jag äntligen jullov, känns hur underbart som helst. Ikväll blir det övning till Julmusikalen, som går av stapeln imorgon och på söndag.. Pirrigt värre! Slänger i mig en pizza innan jag åker.
Idag var det ju också de första betygen som skulle delas ut, det var riktigt nervöst att stå där med kuverten. Vi sa också hej då till vår Franska-lärare, Karolina, jag kommer verkligen att sakna henne. Bästa läraren ever alltså!
Jag har också en liten outfits- bild idag som jag tänker visa här nedanför. Hann inte alls göra om dem, så dem är helt traditionella! Kommer här nedan :)


























Elin Likes..

TACO-PAJ :)

Yes yes, mina kära små vänner. Jag har då tillbringat eftermiddagen/kvällen i köket idag. Lagade en smarrig Taco-Paj, måste ha med mig något till badhuset imorgon. Så det fick bli lite paj, smidigt och lätt att laga. Anna fick förstås med sig imorgon till jobbet, plus lite andra godsaker.
Ja, förutom att jag snorar ganska kraftigt så är jag väl rätt okej. Var mycket sämre igår kväll, ska strax ta en Ibumetin, så ska det nog bli bra! Hoppas jag.
Ses imorgon :) <3
Puss & Kram,

Underwear


Så.. Här ser ni då alltså den nya bh:n. Nu ska jag strax gå och lägga mig, har åkt på en riktig dunderförkylning. Godnatt, ses imon <3

Puss & Kram,

Elins garderob


Äntligen, äntligen, äntligen säger jag bara! NU är allting klart i den nya garderoben, det blir hur snyggt som helst! Åh, shit vad jag är nöjd. Bilden är tagen från spegeln  i garderoben jag kirrade MVG för i slöjden! Nedanför inlägget kommer ni att få se fler bilder från garderoben, ska bara skriva om lite annat smått & gott först.
Om vi då ska tala om betygen, så får jag ju mina första på Fredag! Nu får jag äntligen se om allt jobb har lönat sig! Vet väl ungefär hur mina kommer att se ut, en del VG, ett MVG och några G. Ämnet som jag är mest osöker på är NO. Vet inte alls vad jag får. Har haft G+ och VG+ på proven nu i höst, vad sjutton kan läraren sätta för betyg då? Stör mig något grymt på dessa "plus" som lärarna envisas med att sätta, dessa syns ju ändå inte i slutbetyget på terminen. Vad ska dem vara bra för nu då?
SSom ni kanske kommer ihåg så skulle jag ju visa min nya fina bh här på bloggen, detta kommer upp ikväll eller troligtvis imorgon. Ska öva med Stop ikväll, börjar vid halv åtta, och lär nog hålla på tills minst nio. Men imorgon kommer bilderna upp, promise :)


Puss & Kram,

Söndag-kväll


Hejsan denna Söndagkväll i mitten av December. Vad gör ni alla ute i snömörkret? Eller ja, alla kanske inte har snö, men här är det så i alla fall. Har precis ätit lite risgrynsgröt, mumma! Övat med Stop till ungefär klockan 7, är helt slut. Två och en halv timma, puh. Så nu är jag riktigt trött.
Förörvrigt så är nu min utbyggda garderob nästan helt klar. Har hängt upp alla kläder som går att hänga upp, så nu är det bara ett par hyllor som ska sättas in. Det blir verkligen hur fint som helst! Foto? Imorgon :)
Här ovan ser ni då min nya jacka/kofta jag köpte på GinaTricot i Fredags. 299 kr. Snygg, eller hur? Som ni kanske kommer ihåg så skrev jag i förra eller förrförra inlägget att jag också köpte något fint litet spetsigt från H&M. Många av er kanske redan har listat ut vad det är för något? Ja, alltså, en bh från H&M. Svart, med prickar och spets. Helt gudomlig! Kommer upp imorgon efter skolan. Nu ska jag mysa ner mig under täcket med One Tree Hill. Love <3
Puss & Kram,
 

Jacka från Gina


Så... Då äger jag äntligen en till jacka från GinaTricot. Åh, jag har längtat jättemycket efter att köpa denna. Tyckte att jag var värd den här eftersom jag gick med gips i två lååånga veckor. Den är verkligen supersnygg, jag älskar den. Ikväll kan ni få se en bild när jag har den på mig. Strax ska vi åka iväg till mormor och morfar, morfar fyller 71 idag. Grattis! Efter det blir det övning med Stop till julmusikalen, det är bara en vecka kvar! Hjälp! Ses :)
Puss & Kram,

Une Robe :)


Yes yes, här har ni då äntligen min nya klänning för jul/nyår. Var ett bra tag sen jag köpte den, säkert minst 2 veckor sen. Men det var inte så kul att ta fina kort med ett gigantiskt gips på armen. Så det fick skjutas upp lite, men här är den i alla fall. Visst är den fin? Kommer från GinaTricot, (som allt annat jag äger) och kostar 199 kr. Billigt och bra! Så den kommer jag att bära i jul och på nyårsafton. Perfekt!
Förövrigt så sitter jag här i vintermörkret och pysslar med en ny header till bloggen, kommer att komma upp inom kort.. Så håll utkik!
Kvällen kommer att fördrivas med att plocka in kläder i den nya ( och större) garderoben. Ska bli skönt att få in så mycket som möjligt nu. Köpte lite julklappar till Johanna och Louise, och en till Anna förstås. Nu är allting färdigt inför jul! Köpte en annan fin sak från GinaTricot igår också, och något litet spetsigt från H&M. Kommer upp imorgon...
Puss & Kram,

Bara en månad..

kvar tills jag fyller år! 11 Januari smäller det :)

Tjooohoo alla blogg-läsare! Jag är på ett strålande humör, har ju äntligen tagit bort gipset! Åh, kan ni föreställa er vilken befrielse det var att ta av det där tunga äckliga som jag har haft i 2 veckor? Helt underbart..
Imorgon bär det av till stan med mamma. Jag skäms. Jag har köpt en julklapp. EN. Av alla dem som jag har planerat har jag köpt... EN. Herregud, imorgon blir det storshopping. Har övat spanat in en fin sak på GinaTricot jag ska unna mig att köpa, nu när jag har slitit med gipset 2 veckor! Så det blir en toppendag imorgon, till och med Lucia i skolan. Tycler att det är en speciell stämning sådär när det nästan är jul..
Jag ska visa klänning jag har köpt till Jul/Nyår imorgon, jag lovar er. Har redan tagit kort, ska bara orka lägga in.
Det är härligt att vara tillbaka i bloggvärlden igen, med en frisk hand!
Psst! Håll utkik, det kommer förändringar i bloggen inom kort..
Puss & Kram,

Smitning

Hejsan och god förmiddag på er!

Sitter just nu i skolan och skriver ett EU- arbete. Är nästan färdig, så jag smet in här en stund. Vi slutar om ungefär 5 minuter nu, så det blir ett kort inlägg. Sedan blir det lunch, och sen ska vi in på rättegång med klassen. Tycker att det ska bli riktigt kul, har aldrig varit det innan. Skriver mer i eftermiddag, nu är läraren här!
Puss & Kram,

En Julkänsla


För första gången kände jag, snart är det jul.. <3

Den där fisken..



Hallos i bloggvärlden! Sitter nu här och skriver ett par rader till er, klockan närmar sig fem i åtta. Strax Andra Avenyn med andra ord då. Blev rent ut sagt besviken på svt.se idag, jag läste att på torsdag är det sista Andra Avenyn för säsongen! Hallå, förra året körde dem ju till och med över julhelgen, på julafton!? *Sur*.
Har varit på gudstjänst ikväll nu också, klockan sex. Det var Johanna och jag plus ungefär 11 stycken till. Kyrkan var verkligen fullsatt, haha. Vi kan ju inte gå den 21, då går den stora julmusikalen av stapeln, hjälp nu blir jag nervös! Nu ska jag ta mig på mig mysdressen. Ses :)
Puss & Kram,

Where did it go?


Vad hände med den klara himlen?

Hej!
Men vad sjutton, igår var det ju blå himmel, nästan inga moln. Idag, nu när jag tittar ut genom fönstret kan jag inte ens se himlen. Herregud var det var dimmigt ute! Vad har hänt med himlen?

Ska om cirka en timme åka in till Jönköping och se hockey-matchen mellan HV71 (<3) och Brynäs (:@). Ska bli sjukt kul, att komma bort och få lite annat att tänka på än den där skadade handen med gipset. Så det blir nog bra. Får snart ta bort gipset nu, på torsdag ryker det! Känns som att jag har haft det en hel evighet, och det är ändå bara lite mer än en vecka sen det hände. Time flies by. 
Puss & Kram,

Slaskigt värre

Hej på er!

Slask, slask, slask. är det det enda man ser ute på gatorna nu eller? Igår var det verkligen jättefint ute, gnistrande snö och bitande kyla, och vad möts man av idag om inte just slask? Det är typ det värsta jag vet, (efter en varm sommar då). Men ja, det är ju i alla fall lite snö. Vad tror ni då, kommer det någon snö till julafton? Tveksamt, men man får ju alltid hoppas, även om det kanske är lönlöst. Jag menar, det har ju inte varit någon snö på 3-4 år..
Okej, jag kom på en sak. Jag har fortfarande inte visat er min nya klänning jag köpte förra Torsdagen. Åh, det måste jag ju verkligen göra, den är så sjukt fin! Avslöjar inget ännu, men den är verkligen något utöver det vanliga. Ska bara köpa till en fin accesoar på H&M, sen är allt klart. Håll ut..

Jag har märkt en förändring i statistiken (antal besökare) här i bloggen. Igår hade jag mer än dubbelt av vad jag brukar ha, i Onsdags var det också så, och idag är det inte heller dåligt. Känns förstås superkul att nya läsare har anslutet sig till min blogg. Glöm bara inte att lämna ett spår ibland, så att jag vet att ni finns. Kommentars-boxen är alltid öppen :)
Puss & Kram,

Dagens Outfit (4/12-08)


Jag saknar att..

Blogga. Åh om ni visste vad jag saknar att skriva roliga inlägg till er. Saknar allt som har med bloggen att göra, är supersugen på att göra en ny header. Men med den här handen- nej tack, det funkar inte. Jag vill, vill, vill! Det skulle vara så kul.. Åh jag deppar ihop. Här kommer en låt jag knarkar just nu:

Puss & Kram,

RSS 2.0