Ett kärt återséende


Johanna och jag som äntligen kramas om efter 4 veckor ifrån varandra. Det var härligt att se varann igen! Vi förgyllde dagen med ett dopp i Storsjön. Idag tänker vi lite extra på Johanna, vars morfar begravs idag.

Hello everybody! Idag är det Torsdag. Och jag har faktiskt namnsdag! Helena & Elin. Grattis till mig. Igår var jag ju en stund med Johanna på kvällen, vi käkade Gott & Blandat, drack päroncider och badade i nästan 2 timmar! Väldigt kul var det. Nu på morgonen har mamma och jag varit i Nässjö, och handlat lite olika saker. Jag köpte en ny deo, + ett nytt chockrosa nagellack från Mavala. Älskar verkligen Mavala-lacken! De är så härliga! Sen senare idag, tror det var halv fem, så ska mamma klippa sig, då hänger jag på, ska nämligen klippa luggen litegranna. Det behövs. Ska försöka återkomma innan vi åker, med dagens outfit, som idag är ganska fin.. Ja, i alla fall, hej så länge!
Puss & Kram,
 

Tre lack i sommarens färger


På bild: Tre heta nagellack från Kicks av märket Mavala. Det är Lisboa 9, Bangkok 32 och Glacier. Mina absoluta favoriter i sommar. Glacier är perfekt att ha till manikyr, Bangkok är snyggt till sommarfesten och Lisboa är fint på stranden. Jag har just nu Lisboa målat på the nails. Lacken kostar cirka 39 kr/st.

Idag har det äntligen svalnat av lite. Mycket skönt. Nu tycker jag att det är lagom varmt faktiskt. Idag ska jag och Johanna äntligen träffas igen efter 4 veckor ifrån varandra. Hurra! Vi ska åka ner till storsjön och ta ett kvällsdopp där vid klockan 6 ungefär. Ska bli skojjsigt. Och skönt, har ju inte badat på ett bra tag nu. Om det är väldigt varmt får jag lätt värmeutslag, och det blir inte bra om jag badar då. Men idag så ska jag i plurret! Idag hinner jag till och med följa med mormor och mamma upp till HembyggdsGården en sväng, och fika en stund. Mysight. Oj då.. Kom just ihåg att jag skulle ta hand om disken där nere.. Måste nog kila nu. Återkommer med ett inlägg senare idag, om doppet i storsjön. Tjiing.
Puss & Kram,

Pajen står i ugnen och väntar på att bli klar..


Pajen står just nu i ugnen och ska strax tas ut, om cirka 5 minuter. Visst blev den fin? Och blåbär som är så fruktansvärt gott också... Är helt såld på blåbär, det är nästan lika gott som jordgubbar med grädde och socker.. Mmmm så gott!
Idag har jag gjort en massa saker här på bloggen. Känner mig lite småstolt. Uppdateringar har det inte blivit så många, har ju jobbat med designen istället. Har lagt till datum på bloggen, en ram runt allt, bytt färger+ en massa andra saker. Och det ska bli mer, lita på det! Ska kanske lägga till en klocka och kanske någon annan bakgrund.. Vi får se vad som faller mig i smaken.
Vad har hänt idag? Ja, idag så ansvarade Anna och jag för maten, vi gjorde vår mumsiga tacopaj med creme fraiche och philadelfiaost. Idag har jag mest kollat på film, och läst bra böcker. Sms:at lite med Johanna också, som förresten kommer hem idag! Roligt. Så imorgon blir det nog att vi är en stund hos någon, och pratar massa om vad som hänt de här 5 veckorna vi varit ifrån varandra. Nej, nu tänkte jag titta in lite på min bilddagbok en stund. ha det bra,

Puss & Kram,

Den lilla växten + söta undies IS HERE!


♥Ganska gulligt va♥?
Den består nu bara av Melon-kärnor och lite gjord. Min ModeByPalmqvist-växt. Hoppas att den ska växa upp till en liten planta i alla fall. Väntar mig väl inte direkt något jättemelonträd direkt, men bara något litet gullig grönt. Hahha, sjuk idé? Jaja, det kanske det är.Men det kan vara kul i alla fall. Hahha. Planterade denna gulliga lilla växt den 28 Juli 2008. Ett viktigt datum! Ska skriva mer och ta kort när den första lilla plantan kommer upp, om den kommer upp! Visar lite söta undies här nedan, ta en titt!


Bild: Pretty cute undies, visst är dem söta? De med äpplen & päron och den rosa snobben är köpta på H&M, och de rosa med prickar och spets på Cubus

Hejsan alla där ute i hettan! Pust, vad varmt det är. Det är ju nästan olidligt. Hahha. Men skönt. Vad gör alla i denna värmen då? Ligger på stranden och badar kanske? Skulle ju vara grymt skönt med ett dopp i Storsjön, men känner inte riktigt för att vara förstörd i en vecka sen. No thanks. Pysslar med lite annat idag. Håller på att ta lite kort på kläder & smycken+ lite andra saker. Nu blir det ett One Tree Hill avsnitt.
Puss & Kram,



Saftiga Vattenmelons-bitar


På Bild: Saftiga melonbitar som jag skar till, som typ är den godaste (efter glass då) att äta när det är svin-varmt ute. Shit pom-frite vilken hetta alltså. Olidlig.
Tja, pust. Shit vad varmt det är alltså! Ialla fall här i Södra sverige runt Vättern. Wow. Men ja, det är väl rätt så gott, även om jag inte är något fan av sommaren. Men men. Mm, det var så grymt gott att äta vattenmeloner, typ favoritfrukten så här års Tål ju inte sådär överdrivet mycket annat heller.. Men melon tål jag i alla fall+ att det är gott!
Idag sysslar jag med miljoner små-projekt känns det som. Tänkte försöka göra något litet collage med typ kändisar att ha på mitt rum. Skulle bli finfint. Men hittar inte så överdrivet många gamla tidningar. Så får väl leta vidare. Sen så fifflar jag lite med en ny header, den jag har nu är jag helt enkelt inte så nöjd med. Den är ganska tråkig, men jag ska försöka att göra en ny tills imorgon eller kanske tills på Tisdag i alla fall. Vi får se. Kollar även in min garderob, för att försöka hitta nya stilar att lägga upp här.
Nej, nu blir det till att äta blåbär och mellanfil. Gott, gott. Och kanske en omelett, är hungry!
Puss & Kram,


Isadora Build Up Mascara!


Bild: Isadoras Build Up Mascara, som blev min idag för endast 89.50 kr. Köpställen: Åhlens, Kicks, Lindex & H&M. (H&M har kampanj på mascaran, ordinarie pris är 119 kr)

Yo folket! Idag blev det shopping igen, den här gången en mascara som jag var i stort behov av.  Jättebra, och framförallt väldigt billig. Är så himla trött på min L´oréal Lash Architect, som visst ska vara bra, men den kladdar något hejdlöst och är super-seg. Kan det bero på att jag haft den sen i julas? Svar: Hmmr, ja. Ja, det var faktiskt läge för a new one. Köpte också ett vitt nytt linne från DIVIDED i strl 34, behövde även det.
Idag är det ju så grymt varmt ute, så det inte är sant! Shit happeneds. Hahha. Nejdå, det är ganska skönt, även om jag aldrig någonsin varit mycket för solen. NoNo. Ögonen rinner något hejdlöst, så fort solen kommer fram. Jippie.. 
Nej, nu ska jag nog dra och titta på någon film i min ensamhet. Woho.. Det blir nog Bring it on 1 eller 3, eller kanske nåt One Tree Hill avsnitt, who knows? Tjiiing.   
Puss & Kram,

En söt liten prydnads-ask


På Bild: En söt liten ask med ros på locket som jag har på mitt rum. Asken är ungefär 6 cm bred och 5 cm i höjd. Fyndas för cirka 35 kr.

Bonjour! Hejsan, hallå! Idag blev det en liten ask som landade här på bloggen. Söt va? Tycker den är Übersööt! Väldigt gullig. Köpte den i Jönköping för några veckor sedan, och har totalt glömt bort den. Men nu rök den fram igen! Perfekt att ha små öronhänge i, eller varför inte lite pärlor eller några hårklämmor? Blir fint.
Vad har hänt idag? Ja, nu på morgonen så vaknade jag vid halv tio, gick upp då. Kollade på Blue Water High (typ favorit-serien på sommaren) och sen efter det vid typ halv elva eller nåt, så masade jag mig in i duschen och tog min goá morgondusch. Använde L´oréals inackning, väldigt bra! Rekomenderas. Finns på Åhléns, Kicks eller H&M för cirka 70 kr.
Vad händer idag? Idag? Hmmr, ja. Anna och jag ska göra Taco-Paj till lunch, och sen vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på.. Lägga upp dagens outfit här på bloggen blir det nog senare idag. Ja, vi får se vad som hittas på. Nu tar jag nog ett avsnitt av One Tree Hill,
Puss & Kram,

Fint köp i Juli-värmen


♥På Bild: Mitt nya linne jag köpte i Göteborg på H&M för cirka 50 kr, och den nya lilla lila koftan för cirka 149 kr, också på H&M.

Tjo allihopa ute i sommarvärmen! Ja, nu är det faktiskt ganska varmt, och skönt. I detta inlägget visar jag mina senaste köp. Är väldigt nöjd med dem. Linnet är rockigt och snyggt, och koftan är grymt söt. Är supernöjd. Köpte också en bh med avtagbara axelband, som jag hade ett stort behov av. Med tanke på alla min tub-top linnen, halterneck osv. Men den orkar jag inte visa right now. Jaja, nu har ni fått se det också. Nu drar jag ut en sväng,
Puss & Kram,
 

Åker till Gbg idag =)


På Bild: En båt i sjön Sommen, del av båten, hjärta i sanden, lilla båthamnen, jag, och jag igen.
Hinner inte skriva så jättemycket idag, ska ju åka till Göteborg om cirka en halvtimma. Där uppe ser ni lite bilder från gårdagen. Var mysigt att åka båt och stugan var fin. Hinner tyvärr inte skriva mer nu. Ska packa ner det sista nu,
Puss & Kram,

Finfina Ljuslyktor


På Bild: Turkosa ljuslyktor från Indiska, cirka 29.50 kr/st. Lyktorna köptes på Gotland, och finns i många andra fina fäger.
Idag visar jag mina nya ljuslyktor som jag inhandlade på Gotland för ungefär 2 veckor sedan. Ganska fina va? Passar jättefint på min lilla vita hylla där även älvan sitter. Finfint. Nu väntar jag på att hamburgarna ska bli färdiga, för sedan klockan ett ska vi åka mot Tranås. Vi har även beställt en god smörgåstårta som vi tar med till faster & farbror. Ska bli kul att åka dit och se hur det ser ut, och kanske åka lite båt om det inte regnar. Nu tror jag att hamburgarna är färdig, så nu sticker jag, Thiiiiing,
Puss & Kram.

 

En vanlig Lördagskväll...


På Bild: Peel of mask (ansiktsmask) från Åhléns, cirka 20 kr, jag som väntar på att ansiktsmasken ska torka, samtidigt som jag läser FRIDA sommarspecial, mitt vackra armband + dagens outfit som idag består av: Crocker-jeans från JC, linne från H&M, skor från DinSko (NYA) och mitt nya armband från Inspire 

En vanlig Lördagskväll... Blev sugen på att göra en ansiktsmask, så nu i veckan, tror det var i Torsdags, köpte jag ansiktsmasken för ynka 20 pix på Åhléns. Den är väldigt skön att göra, huden får fin lyster och den är grymt skön att dra dän, när den torkat. Så det är väldigt bra. Hett tips om du letar efter en bra ansiktsmask. Den innehåller förresten gurka, citron & lime. Fräsch blandning. Vad tycker ni om dagens outfit idag då? Ganska enkel, men ändå helt OK. Fint att matcha med turkost (läs nu inte turk+ost, hahha) och ett fint armband. För att hoppa från ett ämne till ett annat, jag saknar min Johanna grymt mycket just nu.. Men snart komer hon hem, och då ska vi va fett mycket! Nu blir´e film-time,
Puss & Kram

Armbandet från Visby..


På Bild: Mitt armband som är en självklar favorit i sommarvärmen. Fyndat på Gotland i Visby för 99 pix. Silvrigt värre!

Mitt nya armband som jag fyndade på Gotland för endast 99 kr, var förstås ett tag sedan jag köpte. Men tänkte ändå lägga upp det här och visa lite. Armbandet består av 4 "stora" turkosa pärlor, följt av 5 små pärlor som siter vid silverberlockerna. Det är även silverpärlor med i själva armbandet, plus då berlockerna som är i lite blandad form och storlek. En berlock är till exempel formade som ett stort höstlöv, medan en annan är ett hjärta eller en snäcka. Både somrigt med snäckorna och hjärtat, eller höstigt med höstlöven och de stora silverpärlorna. Armbandet är av märket "Inspire", som jag köpte på den stora marknaden i Visby i sommar. Passar till ganska mycket, tycker mest om att ha det till mitt knall-turkosa linne, då känns det extra finfint. Vad tycker ni? Senare idag kommer jag även att lägga upp dagens outfit, och det jag kan säga är; Armbandet ingår i OutFiten...
Puss & Kram,

Sommarens räddning visas här.


Fråga: Hur räddar man sin sommar? Svar: Man köper sin favorit-tidning, i mitt fall FRIDA,  man köper en gó hårinpackning som skyddar mot solens strålar+ favritglassen (inte med på bild). Sommaren är räddad.

Yooo! Tidning+hårinpackning+glass blir verkligen tummen upp. Fredag, fredag,fredag. Oui. Aujourd´hui, c´est Vendredi. Japp, rätt så gott med helg det med. Idag blir det hemmakväll med Anna, käka pizza, troligen One Tree Hill, lite godis och en god dricka. Jupp. Blir gött. Nu blir det nog fika. Tjiiing.
Puss & Kram,



Torsdagens OutFit


På Bild: Nya jeans från GinaTricot (Olinda), linne från Cubus med knappar, kofta från H&M och skor från DinSko.

Tja! Nu ska vi strax bränna in mot stan, pappa och jag. Anna kommer senare med ett tåg och mamma jobbar. Jag ska först gå lite på stan, sen kommer nog pappa och hämtar upp mig, och så gör vi lite ärenden, och sen blir det Chili Tai! Mums! Blir ett kort inlägg idag, hinner inte skriva så mycket mer. Återkommer senare med visning av de nya ljuslyktorna och den lilla hyllan med älvan.
Puss & Kram,

GOTHEBURG WATCH OUT!


På Bild: Någonstans mitt i kletet i Göteborg, och Anna & Jag. + three hearts <3

TjooHo! What´s up, PartyPeope? Själv är jag på ett strålande humör, nu händer det ju bara för mycket! Om vi börjar idag då, så blir det först tacos till lunch, och sen en våffla eller räkmacka i hembyggsgården med pappa, mormor & morfar. På Söndag ska vi åka till Tranås/Sommen, och fika hos faster & farbror. De ska ha en mysig stuga där någonstans. Ska bli kul att få åka båt också. Skojjsigt. Sen på Måndagen efter det så drar Anna & Moi till Göteborg, för att shoppa och ha kul! Ska bli grymt roligt! Ska försöka köpa någon ny kofta, det finns många snygga på GinaTricot.. Vi får se. Sen den 10 Augusti åker jag, mamma & pappa till Stockholm, första gången för mig. Vi ska komma hem den 12:e igen, vid niotiden på kvällen. Två dygn på hotell alltså. Wooho! Det ska bli grymt kul!
Nu ska jag steka lite köttfärs till Tacosen.
Puss & Kram, Love my sister Anna,


Månadens Bästa Bästa Bästa Bästaste Köp!


På Bild: Den så otroligt sockersöta älvan i en glaskula som jag fann i en liten affär på Gotland. Älvan är ungefär 14 cm hög och 12 cm bred. Kostar runt 119 kr.

Hejsan! Vad tycker ni om den lilla bedårande älvan däruppe? Så sjukt sockersöt! Var bara tvungen att lägga vantarna på den! Alltså, det är nog det finaste jag har köpt till mitt rum! Den passar precis på pricken i mitt rum på en liten hylla pappa har snickrat ihop. Älvan kostade 119 kr, dyrt tycker kanske vissa, men jag hade sparat pengar under hela året, för att kunna köpa nåt speciellt.  På den vita hyllan har jag också två knall-turkosa ljuslyktor, som jag köpte på Indiska. Blir såklart ett inlägg om dem också. Ser så otroligt fint ut med den lilla hyllan, glasälvan och ljuslyktorna ovanför sängen. Wow. Ska visa hela stassen imortgon, tänkte jag. Nej, nu ska jag gå och käka lite HaveFras! See´ya!
Puss & Kram,

Tillbaka i Forserum


På Bild: Gotlandsfärjan, vår stuga, överblick över Visby, jag i poolen, södra delen av ringmuren och ett gammalt skepp nere i hamnen.

Hejsan! Vad gör alla denna Måndag? Själv så uppdaterar jag lite här i bloggen. Ganska fina bilder jag lagt upp, va? Älskade verkligen det där skeppet nere i hamnen. Så himla fint! Det är skönt att vara hemma igen. Nu fungerar ju bloggen som vanligt igen. Så idag blev det lite bilder från semestern. Jag har ju även köpt en hel del på Gotland, tänkte ta en foto-runda i eftermiddag och ta lite kort på sakerna. Ska även skirva lite planeringar för bloggen, samt att jobba med den nya headern, som ser ut att bli ganska fin. Ska jobba lite med det nu,
Puss & Kram,
(Med underskrift) (!)

DAGS FÖR HEMFÄRD!

Idag åker vi hem från Gotland.. Vill ärligt talat inte göra det.. Vill vara kvar här! Jag älskar dena otroligt vackra stad. Men ska väl ändå bli skönt att komma hem, såklart. Idag är det solsken och runt 21 grader skulle jag tro. Klockan är nu 14.38 och vid cirka 16.00 ska vi bege oss ner till hamnen och åka ombord på båten som tar oss hem till fastlandet. Jag har faktiskt shoppat ganska mycket här på Gotland. Hmmr får se nurå.. Har köpt ett grönt linne med knappar från Cubus, 2 olika sorters armband, ett från Inspire med berlocker, och ett magnet-halsband/armband. Även en glasälva (visar i veckan), två ljuslyktor från Indiska, och en ny bok. Plus en rad andra småsaker... Hårinpackningar. Så jag har shoppat loss en hel del. Imorgon, Söndag, är jag hemma, och då ska allt rulla på som vanligt. Kommer då lägga in dagens outfit, lista på vad jag har köpt, en rad news, kanske lite nytt från KändisProfilen+ thoughts about som är ganska nytt. Får se vad som kommer att dyka upp här framöver. Ska i alla fall bli gott att kunna ladda upp bilder hemifrån.

Puss & Kram,
**Elin Palmqvist**
(Ingen underskrift idag heller)

Direkt från kändisstaden Gotland!

Hejsan! Förlåt att jag inte har uppdaterat alls sedan jag åkte. Dagarna här på Gotland är korta och rika. Vi gör så mycket saker, så dator-tiden kommer i sista hand. Men nu är jag här i alla fall! På Gotland är det strålande solsken, endast lite vita bulliga härliga moln. Jag sitter just nu här på biblioteket. Det kryllar av kändisfolk här utanför. Politikerveckan i Almedalen pågår ju förfullt här nu. Massor av fältare, dialog-poliser, och vanliga poliser kryllar det också av. Såg nyss Gudrun Skyman hålla tal uppe i centrum, och igår såg vi Mård Olofsson. Idag är det Kristdemokraternas tur att tala, igår var det Socialdemokraterna, och imorgon kommer Moderaterna. Men nog om politiken nu. Här shoppar jag varje dag. Igår köpte jag ett ursnyggt linne från Cubus, och idag köpte jag en bok. Har även kollat in en cool t-shirt och en mängd andra saker. Juste ja! Har ju också köpt en älva som sitter och dinglar med benen i en glaskula. Väldigt vacker. Igår var vi på Fårö och tittade på Ingemar Bergmans grav, och åkte senare till stranden. Inget bad, men doppande fötter! Idag blir det även favoritresturangen O´leary´s (stavning?). TacoTallrik är så sjukt god.................... Blev ett litet avbrott där. Satt och tittade ut genom fönstret, ner på det så otroligt vackra Visby. Ser stora gröna lummiga träd, följt av små hus med slingrande rosor, och så ringmuren i bakgrunden av den otroligt blåa himlen. Varför inte skriva en dikt? Någon gång i framtiden har jag drömmar om att studera på Visbys Högskola.. Tänk vilken dröm att bli utbildad läkare här i Visby. Ja, det vore allt härligt att bo här ett par år. Vill faktiskt aldrig åka hem, i allafall inte nu på Lördag... Jag älskar denna staden. Nu måste jag sluta att skriva, annars blir det nog ett långt inlägg. Ha en god vecka, ska försöka uppdatera ganska snart.
Puss & Kram, er Gotlands-girl,
**Elin Palmqvist**
 (Tänkte klistra in min underskrift, men går det? Nej. Har ju inte den här. )

Nu åker jag iväg- igen

Japp. Nu åker vi strax till Gotland och Visby. Klockan är nu 14.50 och vi åker vid 16.45 ungefär. Båten avgår senare från Oskars Hamn vid 21.10. Ska bli så grymt skönt! Älskar verkligen Gotland. Ett litet moln drar ändå in över det hela, GinaTricot finns inte där. Hur kan dem vara så himla efter? Hahha. Inte heller riktigt kebab finns, utan det är fejkköttet och vitlökssåsen som dem kallar "kebabsås". Som tur är har jag med mig en bruk med riktig smålädsk kebabsås. Så tar väl den på någon uteservering någon kväll. Fint. Nu precis så gjorde jag Fransk Manikyr, och strax blir det fika. Ska bli skönt att lämna regniga Forserum också. Ska försöka att uppdatera här också. Lovar. Imorgon (Söndag) kommer jag bara sticka till Biblioteket och låna några böcker. No uppdatering tyvärr. På Måndag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, det blir nog lite shopping. Vi har ju lite planer på vad vi ska göra, åka till Blå Lagunen & åka till LummelundaGrottan. Ska bli skoj. Nej ni, nu så är det fika på gång. Ses & Hörs.
Puss & Kram,

I Love Gotland..


På Bild: Vackra sommarstaden Visby, i sin bästa grönska & prakt.

Hej. Så mycket pågår nu. Jag packar för fullt inför resan imorgon, uppdateringen rent av suger här på bloggen, och det känns inte som att någon läser min blogg, förutom jag själv då. Fick reda på att min allra allra bästa väns morfar har gått bort. Jag vill trösta henne, finnas där för henne. Men hon är på Öland.. Saknar henne enormt. Min Johanna. Jag vet hur det är att mista nån man älskar. År 2002 dog min farfar, och år 2003 gick min farbror bort....

I alla fall så kommer jag att försöka uppdatra så gott det går, medans jag är borta. Ikväll bli´re pizza till kvällsmat, så väldigt gott <3
Puss & Kram,

Torsdagen OutFit


På Bild: Linne från H&M, kjol- JC, klackskor-SkoPunkten & solglasögon från H&M (www.hm.com/se).

Halloj! Tyckte ni om OutFiten idag? Tyckte den var riktigt gullig. Vädret är ju också ganska gulligt; strålande solsken och uppemot 25 grader idag. Härligt! Idag blir det till att åka in till Jönköping och gå och titta lite i affärer. Har haft liiiite tråkigt dem senaste dagarna. Johanna har åkt till Öland, kommer hem om 5 veckor. Alice är på Roskilde-festivalen i Danmark, och Louise, ja henne vet jag faktiskt inte var jag har. Så Jönköping och shopping blir mina kompisar för dagen. Ska väl inte köpa något speciellt, men GinaTricot har ju fortfarande rea... Kanske blir något nytt därifrån? Who knows? Måste nog slänga ner lite packning idag också, åker ju till Gotland på Lördag. Har hela dagen på mig imorgon, men vill helst inte stressa.. Hinner säkert på Lördag också. Som ni bloggläsare vet, så kommer jag att försöka hålla er uppdaterade om livet på Gotland. Dock tyärr inga bilder, det är ju allmäna datorer på biblioteket jag kommer hålla till vid. Ska höra mig för. Skulle ju vara roligt att slänga upp ett par bilder här på bloggen också! Men vi får se.. Ska i alla fall bli grymt skönt att dra iväg.
Puss & Kram,

KändisProfilen- Anne Hathaway


På Bild: Kända "Anne Hathaway" som är skådespelerska. Har tex medverkat i "En Prinsessas Dagbok 1 & 2".

Anne Hathaway föddes 12 November 1982 i Brooklyn i New York i USA. Hon inledde sin karriär med en roll i TV-serien Get Real. Hennes stora genombrott kom med rollen som 15-åriga Mia i "En Prinsessas Dagbok"  som får veta att hon är prinsessa av ett litet monarkiskt land.
Hon fortsatte med familjefilmer, en roll i 2002 version av Nicolas Nickleby samt titelrollen i Ella den förtrollade. Hon var också påtänkt i rollen som körflickan Christine i Fantomen på operan, men tackade nej.
Några filmer vi ser Hathaway i:
Ella den förtollade
En prinsessas dagbok
En prinsessas dagbok 2
Kaos
Brokeback Mountain
Djävulen bär Prada
En ung Jane Austen

Idag är Anne Hathaway 26 år.

Det var lite från KändisProfilen den här gången. Nästa gång blir det fakta & bilder om Lindsay Lohan- den levande flickan.
Puss & Kram, er bloggerska,





Dagens OutFit- Tisdag


På Bild: Grönt linne från H&M , klänning, JC, sidenband från GinaTricot, vita pantalonger från J-Store & skor med klack från SkoPunkten. Smycken: Klocka, Ur&Penn, silvermedaljong från H&M. 

Tisdags Outfit ligger nu uppe på bloggen. Kände mig lite extra somrig och fin idag, klänning och pantalonger är fint. Riktigt fint. Och somrigt. Och sommar kan man väl ändå kalla denna Tisdag för, eller? Soligt och runt 20 grader har det legat på i medeltemperatur hela dagen. Tänkte skirva lite om vad jag har gjort idag, men sen kom jag på; Vad har jag egentligen gjort? Faktiskt inte mycket.. Faktiskt ingenting speciellt alls. Vi har ätit jordgubbar till middagen, och sen till kvällsmat nu då så blev det de jordgubbarna som var kvar. Riktigt gott. Har varit framme i centrum och köpt chips & läsk till Allsång På Skansen till mamma och pappa, själv tittar jag nog på Pretty Women på den bärbara. Så ska jag fördriva min tid ikväll. Har också varit med pappa i Lekeryd och tittat på sten. Hahha, tänker väl vissa, alltså trädgårdssten.
Imorgon är det Onsdag. Min bästa vän Johanna åker då till Öland i fem hela veckor. Kommer verkligen att sakna henne. Hoppas att vi hinner träffas innan hon åker. Själv åker jag på Lördag till den andra "Öa" om jag får uttrycka mig riktigt småländsk. Gotland. Håller även på och fixar lite smått med en ny Header, håll utkik de närmaste dagarna. Ha en bra kväll!
Puss & Kram,

Två Bilder..


På Bild: Från Öland, när vi hoppade och tog kort på den stora Luftkudden.

Hejsan! Idag är det sol och strålande väder. Idag la jag upp två bilder från, en på mig, en på Johanna. Mycket fina båda två. Vilken tycker du är finast? Kommentera gärna! Nu siter jag bara här och blickar ut över kvarteret.. Inte mycket annat att göra. Det är för tididgt att börja packa, och så mycket annat har jag inte för mig heller. Idag kommer även dem nya jeansen jag köpte igår upp här på bloggen. Jag avgudar dem! Så jättesnygga! Så det blir väl det jag pysslar med.. Idag blir det plättar & jordgubbar till lunch- Mmmm :)
Puss & Kram,


RSS 2.0