---> Elins Tankar - Streetsmart

image48
Jupp jupp (= En ny kategori tar sin plats: Elins Tankar - Streetsmart.  Jag har inte hunnit med bloggen så jättemycket nu det sista. Men nu tänkte jag uppdatera lite nytt (=
På Tisdag (imorgon) ska Johanna och jag åka till stan tillsammans. Det ska bli jättemysigt och hur kul som helst! Vi ska shoppa lite, har spanat in en jättefin grå Cardigan (Nr 1) som kanske ska inhandlas imorgon. Annars är det Cardigan nr 2 kanske? Också grå, men ack så söt (= Annars kanske det inhandlas lite nya underkläder? Är ganska sugen på ett fint nytt nattline, men who knows? Men som vanligt så kommer jag nog komma hem med ett nytt linne i någon spännande färg. Allvarligt, mamma kommer få spader om jag kommer hem med ett till xD Är helt galet kär i linnen <33  Men det ska hur som helst bli en jätterolig dag tillsammans med min bästa bästis Jojjo :) Vi ska åka tåg in till Jönköping, och sedan fortsätta med bussen upp till A6. I ärlighetens namn är jag nog ganska så nervös över bussen, jag menar, vi har ju aldrig åkt stadbuss innan. Men med min "karta" över hela området som min syster Anna har ritat upp, så ska vi nog fixa det hoppas jag. Sedan hade vi planerat att äta en god lunch på Ikea, som har grymt god mat :) Vid ca klockan 16.30 bär det av hemmåt. Kommer nog att vara helt less på stan. men vad gör det? Ska ju di på Torsdag igen, denna gång med mamma och Anna som ska ha sin första körlektion, den bruttan xD Hehhe. Det ska också bli kul. Nej nu är det nog bäst att jag slutar, tänkte försöka göra en god grekisk sallad till kvällsmat. Är helt såld på sallad <3..

PussPuss
image49

---> So much going on

So much going on right now. Japp japp nu är det bara för mycket som cirkulerar i huvudet..  Äter pencilin nu och är extremt trött..  Sen verkar det som att hela skolan är osäker. Ska vi få gå kvar? Jag blir galen när ingen säger nåt.. Informationsmöte den 31 om framtiden.. Men beslutet är ju redan taget verkar det ju som. 8:an och 9:an blir ju i Näsjö, vem fattar inte det? Varför kan ingen säga nåt? Lärarna tassar rut och låtsas som ingenting, men dem vet ju någonting..

Neej nu är allting bara skit... Bestäm er kommun.

PussPuss
image47

Dofttoppen Damer 2008

image44

Nummer 1. 1:a på min topplistan och alla andras favorit är den självklara lilla underbaringen CanCan. Med lukt av svarta vinbär, clementin och vild orkidé.Skapad av Paris Hilton.  Mmm....Love it!
Pris i affär: 50 ml Edp ca395 kr.

Nummer 2.
Plats nummer 2 nyper den söta citron och lime parfymen DKNY Be Delicous. En väldigt fräch och sportig doft. Skapad av Dona Karen New York-DKNY.  Be the women you are!
Pris i affär: 30 ml Edp ca 399 kr.

Nummer 3.
Plats nummer 3 går till Britney Spears tunga,söta och alldeles makalöst förtrollad parfym Midnight Fantasy. Den luktar sött och sitter kvar hela dagen. Very, very faboulos!
Pris i affär:  50 ml Edp ca 299 kr.

PussPuss
image45


Paris Hilton lanserar CanCan!

image42
Äntligen står den i parfymhyllan, etta på topplistan och bara väntar på att gripas av giriga händer! Med en doft av clementin, svarta vinbär och nektarin samt hjärtnoter, vild orkidé och apelsinblomma blir den etta på topplistan! Japp ni hörde rätt, nu lanserar Paris Hilton sin nya parfym CanCan. Med sin inspirerande doft och härliga utseénde får den en given plats i parfymhyllan. Finns hos Åhlens, Kicks och andra parfymbutiker.
Kostar ca 395 kr för 50 ml Edp.

TIPS: Tidningen FRIDA lottar ut 15 st CanCan. Kolla in sidan 28 i nummer 5.

Tävlingsfråga:
Vem har den kvinnliga huvudrollen i filmen Moulin Rouge?
...
a) Reese Witherspoon
b) Nicole Kidman
c) Christina Aguilera
...
Själv har jag redan skickat in för att vinna denna lilla underbaring. Blir den din? Testa din lycka =)

PussPuss
image43

---> Modebloggen Skapas

image40
Modeblogen www.ModeByPalmqvist.blogg.se skapades den 12 Februari 2007. Jag som äger den heter Elin Palmqvist. Jag är 14 år och går i 7:an. Jag har väl alltid haft ett öga för Mode & Skönhet om man säger så. Jag älskar allt som har att göra med kläder, smink och klänningar.

Tack för att Ni besöker denna sida =) 
PussPuss
image41

---> Twins In Focus

image38


Systrarna föddes 1986 i Sherman Oaks, Kalifornien. Släkten Olsen är av danskt och norskt ursprung. Då tvillingarna Olsen var nio månader gamla tog deras mor med dem till en audition för rollen som Michelle Tanner i TV-serien Huset fullt. Egentligen hade de redan hittat ett par som skulle spela Michelle i den nya serien, men producenterna föll så djupt för tvillingarna Olsen att de fick rollen i stället.

Publiken blev så kära i Mary-Kate och Ashley Olsen, att de ville se mer av dem, då när de spelade mot varandra. Därefter 1993 kom deras första film - To grandmothers house we go. 1995 gjorde de filmen It Takes Two. Under de kommande åren spelade de in nästan trettio filmer som direkt gavs ut på video.

1998 började inspelningen av tvillingarnas andra komediserie Av samma skrot och korn (Two of a Kind). De spelade tvillingarna Mary-Kate och Ashley Burke. Programmet blev även en bokserie med samma namn. Serien var populär, men kortlivad och tvillingarna arbetade fortfarande mest med filmer. 1999 fick de dock utmärkelsen "Bästa TV skådespelare" på Nickelodeon Kid's Choice Awards. 2001 kom deras tredje komedi So Little Time där de spelar tvillingarna Chloe och Riley Carlson, som bor i Kalifornien med sina separerade föräldrar och en nyfiken butler. Tvillingarna har även flera egna bokserier.

2004 fick de huvdrollerna i filmen "New York minute" eller "En galen dag i New York", där spelar de tvillingsystrarna Jane och Roxy Ryan.

Tvillingsystrarna har också startat företaget Dualstar Entertainment. VD och delägare i företaget blev Robert Thorne, som arbetat för tvillingarna i 15 år. Innan de fyllt 10 år var Mary-Kate och hennes tvillingsyster USA:s yngsta miljonärer som själva tjänat ihop sina pengar. Idag har Ashley och Mary-Kate köpt ut Robert Thorne och äger själva hela företaget. Dualstar säljer och lanserar alla produkter som säljs i tvillingarnas namn, som till exempel filmer, böcker, smink, skivor och kläder. Idag omsätter företaget två miljarder dollar om året.

PussPuss
image39


---> Ashley Simpson

image35

Ashlee Nicole Simpson, född 3 oktober 1984 i Dallas, Texas, USA, amerikansk sångerska och skådespelerska. Lillasyster till den kända sångerskan och skådespelerskan Jessica Simpson.

Ashlee Simpson blev känd främst genom sin realityserie The Ashlee Simpson Show, som sändes i anslutning till att Simpsons debutskiva Autobiography släpptes. Simpson blev mycket omtalad en period efter att ha gjort bort sig på Saturday Night Live, i oktober 2004, och hennes dåliga rykte efter detta levde länge kvar. Simpson är nu aktuell med sitt andra album, I Am Me.

PussPuss
image36


RSS 2.0