Dagens OutFit- Måndag


På Bild: Jeans från H&M, Linne från GinaTricot (www.ginatricot.se), skor från SkoPunkten, smycken; vitfärgad blomma- H&M, örhängen Deluxa.

Hej! Vad gör ni? SJälv har jag idag varit inne i Jönköping (igen?!) och ätit på Chili Tai med Mamma, Pappa, Anna, Mormor & Morfar. Väldigt gott. Innan vi gick och åt ungefär vid klockan 12, så gick vi lite i affärer.. Jag provade ett par korta pösiga jeans med dragsko nertill från Once, men dem var lite för stora. Vi kunde ha sytt in dem lite, men jag bestämde mig för att kolla H&M & GinaTricot först. Och på GinaTricot hittade jag dem perfekta jeansen! De är ganska mörka med slitningar & snygga tvättar. Pösig+dragsko nertill, fast hellånga. Skitsnygga. Så jag slog till och pungade ut 500 spänn. Men snygga var dem! Så jag är nöjd med dagen.. Ja, juste, vi beställde ju resa till Stockholm idag också. Den 10 Augusti drar vi iväg, och blir borta två nätter, till den 12 Augusti. Ska bli roligt! Och tillsist; Vi åker till Gotland på Lördag. Vi ska åka hemifrån Forserum vid 16.30-17.00 ungefär. Så tar det ju rejäla två timmar till båten, med fika och sånt. Båten går sedan 21.05 från Oskarshamn. Så dte blir nog bra ändå. Ska i alla fall bli skönt att åka iväg till vår kära ö.
Ha det bra!
Puss & Kram

Dagens OutFit- Söndag


På Bild: Vita pantalonger-Kappahl, vita shorts-J-Store, linne-GinaTricot, kappa-H&M, sjal-Annas & skor från DinSko.

Dagens outfit landade just här! Åkte in till Jönköping idag och fikade på Ikea. Sen var det time för A6, men jag köpte inget idag. Mamma shoppade ett nagellack, jättesnyggt. Vi ska ju till stan imorgon också, och äta på Chili Tai med mormor & morfar. Så jag sticker väl in en sväng på GinaTricot, och kanske H&M & Cubus. Kanske. Nu har jag väl inte så mycket mer att skriva idag.. Återkommer med nytt imorgon. Nu blir det bara mys med en film, lite läsk och en skål popcorn.
Puss & Kram,

En vacker ö...


På Bild: En av Gotlands vackra smågator, en del av ringmuren & lite av Sant Nicolaus kloster. 

Hejsan!  Idag är det Söndag, klockan är ungefär 11 nu. Sitter och och tänker berätta lite om Gotland, en av Sveriges största sevärdheter. Ön är så otroligt vacker så det inte är sant. Jag satt här och kollade på lite bilder från förra året, och jag längtar tillbaka. Tillbaka till dess perfekta azurblåa himmel, de sällsynta växterna och den glittrande lagunen. Så himla vackert! Ska ju dit på Lördag (05/07/08) och det ska bli grymt skönt. Att sola,bada och shoppa i mängder. Eller ta en god glass på café Bohems. Mums. Skriver väl ett inlägg då och då, på biblioteket finns datorer, dock så kan jag inte lägga in bilder. Det får bli en flytande text bara. Ska försöka att uppdatera ganska ofta ändå. På G-land regnar det nästan aldrig, det är ofta torka där. Idag så ska vi åka någonstans och fika, vet inte var- än. Vad ska alla ni andra göra denna Söndag idag då? Har någon av er läsare varit på Gotland? Kommentera! =)
Puss & Kram, GotlandsGirl,

Marint, Skirts & Dresses.


På Bild: Linne med knappar, Linne/Klänning, Jeanskjol, Ballerinakjol, Klänning.

Hejsan Hallå! Dags för lite uppdatering igen. Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder på GinaTricot-kläder. Hittade hemsidan www.ginatricot.se. Så jag plockade upp lite kläder och mixade ihop. Alla plagg däruppe är mina självklara favoriter. Älskar bara allt från linnet med knappar till jeanskjolen med slitning och den vackra klänningen. Är nog vääääääldigt svag för blått och vitt, vad tror ni? Det tråkiga var att mitt linne jag köpte igår inte fanns med.. Lite tråkigt, men vad gör man? Ni har ju förresten redan sett det, visade ju igår. Idag är det en go lördag, min favoritdag! Ikväll ska vi grilla kotletter, eller "kokletter" som min egen far säger. Fniss. Till det blir det potatisgratäng (mums!) och grekisk sallad. Idag ska jag även ha premiärgrillning av marsmallows (stavning, fel?). Väldigt gott, om jag inte lyckas sätta eld på dem, det hände nämligen på Öland förra veckan. Hahha. Ska bli gott i alla fall. Nu ska jag se om mamma behöver hjälp med maten.
Puss & Kram, "GinaTricot-tjejen":


Alla plagg ovan kommer ifrån GinaTricot.com

Med Guldhjärtan & Kedjor...


På Bild: Svart halterneck linne från GinaTricot. Tryck i guld, hjärtan & kedjor.

Hejsan! Dags för lite bloggande nu igen då. Skulle ju varit här redan i Måndags-Tisdags men det har varit så mycket nu i veckan. Vill verkligen hinna blogga mera, men tiden räcker inte till. Tråkigt. Har haft fullt upp med att packa upp, tvätta och färga håret. Ja, ni hörde rätt. Är nu mellanbrun. Är jättenöjd med det. Lite av det syns nog på bilderna. Idag (Fredag) så har jag på förmiddagen städat mitt rum, och sen på eftermiddagen drog Anna, jag & Lollo till stan. Fyndade linnet på bild på GinaTricots stora SommarRea, för ynka 64 kr. Så då slog jag till och köpte det. Gillar egentligen inte alls halternecklinnen, de är obekväma + att man inte kan ha bh under. Får nog införskaffa en halterneckBh eller genomskinliga bh-band. Men ändå så var det så fint, Gold & Black goes delicious. Nu är bloggen iallafall i full gång igen, med dagens outfit, klädvisning, skor, smycken, hår, smink, ja listan kan göras lång. Nu ikväll så är jag helt själv till klockan 10.. Vad ska man hitta på? Planen är att traska fram till Florens och köpa mig en god pizza, och sen titta på den nya filmen "Hur man förlorar en kille på 10 dagar" som jag beställde från Cdon.com nu i veckan. Blir det väl lite godis och en god dricka också. En mysig & go hemmakväll helt enkelt. Ha det fint! Trevlig helg.
Puss & Kram,

Packat & Klart!


På Bild: Hela packningen, och  jag som försöker bära alltihop. Ha ett bra sommarlov!

Hejsan alla bloggläsare! Idag drar jag (Elin) till Öland. Ska bli så himla roligt! Bloggen kommer förstås inte att uppdateras, ha överseende med detta. Jag är borta från Onsdag (18 Juni) till Söndag (22 Juni). Så blogg-uppdateringar blir nog först på Måndag (23 Juni). Ni får ha ett skönt sommarlov så ses vi nästa vecka!
Jättestora Pussar & Kramar från

Tisdagen OutFit


Jag har på mig: Pösig klänning från GinaTricot, jeans Wow (BikBok), skinnjacka JC, skor från DinSko, smycken (ejbild) armband från Glitter & H&M.

Hallojsan! Här landade dagens outft. Ganska snyggt? Ska strax fram och äta pizza med Anna, det blir väl Kebabpizza som vanligt tror jag. Ska bli himla gott i alla fall. Idag är det den stora packningsdagen. Japp. Ska ju åka imorgon, så idag blir det packning. Har än så länge bara tagit fram Dolce & Gabbanan-väskan och en sovsäck.. Jag ska ta fram mer senare. Kanske, peut-être.. Idag är det äntligen lite soligt, Il fait du soleil. C´est gènial. Kul för en gångs skull. Inte bara regn som igår. Vad tro ni till Midsommarafton? Blir det det vanliga regnet, eller vaknar solen til liv? Här inne på fastlandet är ju chansen såhär stor: *, alltså nästan ingenting. Hoppas att Öland ger goda sol-chanser i alla fall. Så vi kan ta ett midsommar-dopp, Jojjo & Moi. Nej, nu får jag nog knalla mig fram till pizzerian, det går nog på 10 min.
Puss & Kram.

Nytt linne i garderoben


På bild: Ett nytt svart linne från J-Store, med knappar fram och små söta fickor. Svartrandigt med gråmelerade kanter på fickor och halsringning. Avskuret under byst.

Ja, det blev ännu ett inlägg idag (Måndag) för mig. Köpte detta underbart söta lilla linne i Söndags på J-Store i Jönköping. Blev mitt för endast 99 pix. Är jättenöjd. Det åker förmodligen med till Öland, kanske vara lite midsommarfin på midsommarafton? Eller så tar jag kanske min tub-klänning/kjol (vad man vill) och ett par vita leggings. Också fint. Nu måste jag ta mig för att hänga upp tvätten mamma bad mig om. Ska bara skriva några rader till. Förra veckan, Måndag-Söndag vecka 24 köpte jag 3 saker. Först den där tub-klänningen/kjolen på GinaTricot, som inhandlades antingen Onsdag eller Torsdag. Sen Lördag blev det nya skor från DinSko (Visas imorgon), och till sist linnet då som jag köpte igår. Söndag alltså. Alors Dimanche. Mycket fint alltihop. Just det ja, tvätten.
Puss & Kram, Tvättmakerskan


OutFit för dagen


På bild: Vita skor från DinSko (NYA), jeans från H&M, linne från GinaTricot, sjal från Cubus och skinnjacka från JC.

Hejsan allihopa :) Idag blir det Outfits-inlägg i bloggen. Ganska snyggt, eller hur?Speciellt sjalen, love it. Ärligt, det är Annas. Igår var vi i stan. jag köpte ett linne från J-Store. Visar det senare. I lördags var jag också i stan, och shoppade nya vita skor, Skitfina från DinSko. Visar dem senare också. Idag och imorgon (Tisdag) kommer jag att blogga extra mycket, för sen är det semester Onsdag-Söndag. Japp. Ska med Johannas familj till Öland över midsommar. Ska bli riktigt kul. Fest. Så det blir väl mest packning där på Onsdagen, vi åker inte förrens klockan 15.00-15.30 ungefär. Kanske hinner med ett blogginlägg. Vi får väl se. Ska i alla fall blir kul att åka till Öland, första gången också! Så dte blir nog bra. Nej, nu ska jag gå och käka lite mat, risotto.
Puss & Kram, Ölandstjejen,

Do you believe in love?


På Bild: Britney Spears med senaste sagolika doften, "Believe" i härlig grön flaska! 
Hejsan alla Bloggläsare! Idag tänkte jag att jag skulle skriva lite om den senaste hitten från Britney Spears, nämligen Believe, som luktar sagolikt gott! Den har en karaktär av optimistiskt tänkande, inspirerande och sensuell i ett drag. En sprudlande blandning av exotiska frukter, skira blommor och förförisk ambra. Eller vad sägs om guavafrukt och mandarin, kaprifol, patchouli med ambra och rosa godisdofter!

Idag (om jag nu ska skriva lite om mitt liv) så ska vi först äta köttfärspaj med sallad och örtagårds-creme-fraiche, och sen ska vi bränna in mot Jönköping för att titta på en bärbar DVD och kanske handla lite nytt i kläd, eller sminkväg? Who knows? Måste ha en tjock och gó luvtröja att ha om vi nu drar till Öland, Johanna, jag och hennes familj. Vi får se. Kanske hittar jag något fint? Har ni något tips? Skirv gärna, allt är välkommet :) Sedan då lite om den här parfymen där uppe. Hmmr.. Ska jag köpa? Jag samlar ju på Britney Spears dofter, har Fantasy & Midnight Fantasy som pryder nattduksbordet.  Men ska i alla fall in till Kicks och lukta på den, och sen kanske beställa den i TaxFree-katalogen.. Kanske.. Vet allvarligt talat inte. Men vi får se! Är ju rätt sugen på Paris Hiltons "CanCan""  också. Men man kan ju inte ha allt.. Nu ska jag gå och steka lite köttfärs.
Puss & Kram (Je t´embrasse)

2 nice dresses


                                                                                                          


Jaaaaa... Jag älskar klänningar! Vet väl alla, eller? De kommer båda från favoritaffären H&M. Den första är en tubklänning i storlek 32-42. Finns i blått (Bild), chockrosa & svart. Jättefina! Den andra är en vit axelbandslös klänning i vitt. Storlek XS-XL. Jättefin ^^    
Puss & Kram,


Två foton- och en Torsdag


På Bilden: Amanda som slänger sig i sjön, och goda jordgubbar som jag både fotade- och åt!

Hejsan alla bloggläsare! Idag är det Torsdag, men inte en vanlig Torsdag, utan Torsdagen innan skolavslutningen! Kan knappt fatta att hela sjuan faktiskt har gått! Idag var vi först nere i Storsjön och skulle bada, men jag fegade faktiskt ur. Lite för kallt.. Vi spelade i alla fall kubb med klassen, och det var jättekul! Sen drog vi mot skolan, för att äta glass. Efter det gick vi ut för att leka "KurraGömmaMedDunk",lite barnsligt för sjundeklassare, men alla verkade trivas. Lunchen idag bestod av baguetter, pastasallad med kyckling och äppeldricka. Jättegott! På eftermiddagen var det dags för Tobaksprojekt & Fotbollsmatch. Vi började med Tobaksprojektet som går ut på att skolan lottar ut pengar till dem som inte har rökt eller snusat. 1000 kr gick till Jonna Störbäck. Grattis! Även jag kammade hem lite pengar, 100 kr närmare bestämt. Blev glad för det! Efter det var det FotbollsMatch, 9:orna mot lärarna. Vet faktiskt inte hur det slutade, men kul var det i alla fall!

Dessa bilder får avsluta dagen:

Puss & Kram,
None

Sister & Me



---> Anna & Jag på bilden

Lika? Hmr, de flesta säger att vi inte ens är lite lika.. Vad tycker ni? Jag själv ser väl ingen större likhet, men vilka syskon gör det?  Vi var i Sandsjöbaden och åt lunch, för mamma hade fyllt år. Det var grymt gott i alla fall!

Idag har det varit fotbollsturnering på Trollevi. Vi var med i ett lag som kallades 79:an, alltså 7+9 tillsammans. 79:an. Lite dåligt, men det var Tobbes idé så.. Hahha! Det var i alla fall väldigt roligt även om vi kom sist i turneringen. Men vi fick faktiskt pris i alla fall, jumbopriset tänker väl alla då, men faktiskt inte! Vi fick pris för att vi skötte byterna och inte klagade en enda gång! Så alla var väldigt nöjda. Imorgon är det tänkt att vi ska bada i Storsjön, hela klassen, men jag undrar hur det ska gå. Idag var det 10 grader och lätt regn. Men vi får väl köra volleyboll och leka lekar på stranden. Ska bli kul att få en dag med klassen i alla fall. Nej, nu är det tänkt att jag ska städa mitt rum, så det är väl bäst att kila iväg. Damma, damsuga och torka golv.
Puss & Kram från "Moppen"
None

Min Dag


---> Jag bakade en god Kladdkaka...
Hallå, hallå igen! Dags för lite uppdateringar här i bloggen. Har varit lite buzy dem senaste dagarna, det är ju sista veckan i sjuan. Igår (Måndag) åkte jag och Johanna ner en sväng till Storsjön och dog ett kvällsdopp. Väldigt skönt. Anna körde oss, den lilla bruttan har ju fått körkort! Hahha. I alla fall, Johanna och jag tog massa kort på oss när vi hoppade, simmade och dök. Väldigt roligt. Idag (Tisdag) har jag varit i skolan. På Hemkunskapen gjorde vi Glace Au Four (Stavning?). Väldigt gott. Sen var det dags för den årliga kabaréen som niorna anordnar varje år. Väldigt kul det också. Det ska bli grymt kul när vi får göra vår kabarée i nian :) Sen var det dags för sista SO-lektionen med Kentsson.. Kändes lite tråkigt, även om SO inte är mitt favoritämne (!) precis, så är han ändå en bra lärare. Sen var det då dags för den sista gympa-lektionen med vår kära "Alla älskar Tobbe", för det är ju alldeles sant. ALLA gillar honom!

Imorgon (Onsdag) är det dags för Fotbollsturnering! Ska bli grymt kul :). Bara det att vi i klassen inte är tillräckligt många, så vi slås ihop med 9a. 7b+9a= NOT A GOOD COMBINATION! men det ska nog funka :)

Tillsist säger vi grattis till Anna, och önskar mig lycka till på fotbollen!

---> Storsjön, det får avsluta allt. Puss & Kram,
None

Dagens OutFit


IDAG: Jag har på mig: Skor från SkoPunkten, vita pantalonger från J-Store, marinblå tub-klänning (NY!) från GinaTricot, vit volangkofta från Lindex, klocka från Ur & Penn och halsband från Glitter.

Japp idag blev det tub-klänningen från GinaTricot som åkte på. Älskar verkligen färgen. Har inte lagt upp något nytt på länge nu, bloggen har ju legat nere. Men nu kommer lite nytt!  Dagens Outfit, tex. Idag är det varmt och soligt, omkring 25 grader skulle jag tro. Idag ska vi åka till Sandsjöbaden och äta lunch, mamma har fyllt år. Ska bli très drôle.

Nu framåt händer det mycket, sista veckan i årskurs 7. Jag kommer lägga upp ett schema här inom kort. Ska bli skönt att få sommarlov, äntligen.
Puss & Kram,
None

Me & My BasketBall :)

image61
På bilden; Jag & Min BasketBoll <3

Japp, det är faktiskt sant. Jag & min basketboll på bilden. Jag saknar verkligen den bollen. Men den gick hål på, snacka om klumpighet va? Jaja det är väl sånt som händer, I guess? Se om man kan dra in till den stora staden och införskaffa en ny. Kanske. För jag gillade verkligen den... Och idag har också årets första dopp skett. Japp, det är faktiskt sant. I Storsjön ungefär klockan 16.00 gick Louise och jag i. Johanna var förstås med också, och filmade hela kalaset. Lägger väl upp det här inom kort, måste bara få min mobil från lagningen av Telenor. Men ska väl hämta den strax i storstaden också. Johanna, hon är galen med sin kamera :) Hahha. 
Vad har ni gjort idag då?

Puss & Kram,
image62

Grön & Skön

image57
Jag har på mig:  Klänning från Gina Tricot, skor från SkoPunkten, smycken; Halsband, Deluxa,  & Öronhängen från H&M.com.

Har ju helt glömt bort att visa denna lilla underbaringen som flyttade in i garderoben. Kommer från Gina Tricot i Jönköping. Härlig grön färg :) Mmm I just love it <3 Har ni gjort idag då?

Puss & Kram
image59

RSS 2.0