Ensam mamma söker

Hej!
Det blir som sagt Ensam mamma söker klockan 20.00 ikväll :)


Ha en mysig och fin kväll!
Kram,

Söndagspromenix

Tja!
Har varit ute och gått med mamma ett bra tag nu, vi tittade in en sväng hos mormor och morfar också så det tog en stund. Shit vad kallt det var i slutet, jag hade mina löpartights, haha. Och mörkt också..

Ikväll blir det i alla fall Ensam mamma söker klockan 20.00, eller egentligen är ju klockan 9 då. Jag kan aldrig sluta upp med att tänka, "egentligen är klockan si och så", det håller jag på med i några dagar, haha :)

Vad tror ni, blir det en sån här vinter igen? Mysigt var det ju..


Kram,

OTH-maraton

Tja!
Har ett så kallat "One Tree Hill-maraton" idag, har redan hunnit med typ 3 avsnitt eller något och fler ska det bli. Det är skönt att bara slöa för en gångs skull, jag ska inte så mycket som titta mot skolböckerna idag!

Har duschat och tagit inpackning i håret så nu är det sådär mjukt, härligt och svallande. Men det är lite för långt nu, känner att jag behöver klippa det, så det blir vecka 46 :)


Osminkad, gott :)
Vad gör alla en sån här lång och seeeeg söndag?
Kram,

Klockorna- check

Tja!
Söndag idag och sista dagen i oktober månad och vecka 43. Imorgon är det den 1 november och vi går mot juletider och att 2010 redan snart är slut..

Idag blir det nog en extra seg söndag tror jag eftersom vi har ställt om klockorna till vintertid nu. Är det bara jag som inte ser någon som helst mening i att börja mixtra med klockorna 2 gånger om året? Det gör ju bara att allt blir helt fel, nepp, detta gillar jag inte!


- Vad tycker ni om att ställa tillbaka klockorna?
Kram,



Frustrerad Elin

Hejsan!
Vet att jag har varit urdålig på att blogga idag men det blir så ibland vet ni :)

Anyway, jag ska nog bara vara hemma ikväll och ta det lugnt, känner att jag behöver en riktig hemmakväll i mysbyxor och tofs!


Blir så frustrerad, kan bara inte hitta detta öronhängen (eg halsband)..
Ha en mysig och fin kväll ♥
Kram,

I arkivet 2009

Tja!
Tittade vad jag hittade när jag letade igenom lite gamla inlägg..

En bild från vintern 2009 tror jag att det är :)


Jag vill ha vinter igen..
Kram,

Boring day

Hejsan!
Har bara inte orkat blogga tidigare idag, vet inte vad det är med mig. Har inte lust till någonting idag, så det blir förmodligen bara att vara hemma och bara ha det skönt med några filmer :)

Kanske återkommer lite senare med något roligare, det blir ännu en ny tävling på G :)
Kram,

Bowling tonight

Hej!
Ska bowla ikväll så jag sticker strax iväg, ha en fin kväll :)




Korkskruvslockigt ikväll.
Kram,

Smashin´ pumpkins

Hejsan!
Nu ska ni få se ett kort på hur pumpan blev :)


Den blir finare när det är mörkt med ett ljus inuti :)
Kram,

Big smile

Tja!
Kom hem lite efter halv två ungefär, och nu är det äntligen höstlov! Så sjukt härligt om du frågar mig, det kunde inte komma lägligare. Å andra sidan har jag längtat i några veckor nu, haha..

Sedan jag kom hem har jag i alla fall pysslat med att måla dit ögon, näsa och mun på en pumpa som pappa förhoppningsvis skär ut snart så kan ni få se hur den blev :)
En tradition som vi ALLTID gör varje år!


Stort leende på att det är fredag- och fredagen då lovet börjar!
Kram,

I ♥ them

Hej!
Kände att den här fredagen började dåligt redan från början, jag var jättetrött och hade inte alls nån lust till en historia-lektion och sedan ett fett hål på några timmar bara fö att vänta på franska-lektionen med läsförståelse och hörövning..

MEN nu känns det mycket bättre, vad mycket lite bra musik kan göra! I ♥ Kent!


Kent- Töntarna


Kent- Pärlor

Kram,

Robinson 2010

Hej!
Glömde berätta att jag självklart ska se Robinson vid 20.00 på fyran idag :)


Detta ser inte helt fel ut..

Ta mig till ett varmt, soligt land NU :)
Kram,

Hell of a day

Tja!
Nu har jag ätit och lite sånt sedan jag kom hem. Vi åkte till Ica Maxi och sedan vidare mot det nya Citygross i Jönköping och fyndade en pumpa för 21 kr, en stor en :)

Nu ska jag strax hoppa i några mysiga kläder och läsa i min shopaholic-bok en stund och bara ta det lugnt efter "a hell of a day" från 8-17..


Ha en fin kväll!
Kram,

In library

Hej!
Ska ha tyska om 20 minuter :)


Hörs när jag är hemma igen :)
Kram,

In da school

Hejsan!
Samhällskunskap nu och vi har ett nutidskryss. Idag går jag till 16.35, men mamma kommer och hämtar mig som tur är fast vi ska handla efteråt. Men jag behöver i alla fall inte göra några läxor idag :)


Kram,

Perfect apple

Hej igen!
Nu är det bara en vecka kvar tills jag åker till Göteborg och stannar där i 2 dagar, det ska bli så roligt att hälsa på min kära syster igen. Det blir såklart lite shopping som är inplanerat och jag har bestämt mig för att inte köpa nåt innan det så att jag kan unna mig lite extra :)

Ska bland annat kolla på ett nytt träningslinne hade jag tänkt, har dock ingen aning om vad jag egentligen vill ha, haha..

Nej, nu ska jag fortsätta läsa min bok och slöa lite till, det är härligt :)

Vet inte om jag har visat den här, men en bild jag tog och gjorde om för ett tag sedan.


Ett helt perfekt äpple var det! Yummi, synd att jag är allergisk :)
Kram,


I väntans tider

Tja!
Har precis duschat nu, har bara slappat idag och det är så himla härligt! Håller på att ladda min kära Ipod nu, det är inte lika roligt på tåget dag ut och dag in utan den kan jag ju säga, haha :)

Hittade en efterlängtad bok på biblioteket idag, bok 4 i "Shopaholic"-serien, så jag har redan börjat läsa i den, läslus som jag är. Den verkar riktigt bra och rolig!


En shopaholic i väntans tider.
Rött nattlinne+blå handduk ÄR fint :)
Kram,

Onsdag eftermiddag

Tjo!
Kom hem vid kvart i tre ungefär, egentligen skulle jag varit hemma vid halv ett. Vi hade en föreläsning om droger mellan ett och två, som man lika gärna kunde ha struntat i..

Jag sitter i alla fall här nu och är så sjukt seg, jag var riktigt trött idag på morgonen. Men det måste gå och det gjorde det också. Ska gå fram till biblioteket och se om jag kan bli lite piggare, förhoppningsvis. Behöver inte göra några läxor idag, underbart!


Bara för att det här ser underbart gott ut, någon gång i påskas?
Kram,

4 språk totalt

Hej!
Ska svara på en liten läsarfråga hade jag tänkt!

hej :) jag läser din blogg jämt! den är jätte bra ! och jag undrar hur många språk du läser för du skriver typ att du har tyska och franska och engelska läxa .. skriv så här på alla dom språk du kan - Hej , jag heter Elin och jag har en blogg.

Svar: Jag går Samhäll-språk, så då får man läsa 2 moderna språk förutom engelska och svenska. Jag hade franska sedan innan och valde nu tyska.
- Hej, jag heter Elin och jag har en blogg.
- Hey, my name is Elin and I have a blog.
- Bonjour- je m´appelle Elin et j´ai un blog. 
- Hallo, ich heiβe/mein Name ist Elin und ich habe ein blogg.

Sådär, nöjd? :)
Kram,

So romantic..

Hej!
Har kollat på det absolut mest romantiska avsnittet av One Tree Hill genom tiderna, bröllopet mellan Lucas och Peyton med Anna nu precis.

Känns jättekonstigt att inte ha gjort några läxor över huvud taget idag, jag har faktiskt inga och det är helt unbelievable amazing :)


Epic love story..
Kram,

Ta mig tillbaka..

till Gotland.

Hittade 3 fina bilder från Gotland 2010 när jag var där i somras. Take me back. Someone?






Jag vill tillbaka.. NU!
Kram,


Power-blog

Tja!
Har nu en av mina berömda håltimmar, eller ja, faktiskt bara en pedagogisk träffpunk på 45 minuter. Perfekt för lite power-blog då :)


Dricker ett glas mineralvatten nu, och har ingenting roligt att skriva, haha..
Kram,

Tisdag- efter franska-provet

Tja!
Sitter nu i biblioteket igen, har precis haft mitt franska-prov. Det gick bra tror jag, jag tycker att det var ganska lätt så det är ju faktiskt skönt.

Min dator har börjat hänga sig igen, men jag ber till de högre makterna att den ska sluta nu, Anna kollade på den igår och nu verkar den fungera igen. Hoppas, hoppas!

Vi börjar igen vid typ 11.25 och jag har typ inga läxor att göra så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Får väl blogga lite, kolla runt på lite bloggar och facebooka. Ungefär.


Kram,

Done with the french

Tja!
Nu är jag färdig med franskan, skönt är väl det. Ska ladda upp inför imorgon genom att se på Ullared och sedan försöka sova gott så ska nog även det provet gå galant :)


Hoppas att ni får en fin kväll, nu ska jag kolla runt på lite olika bloggar och facebook såklart :)
Kram,

Kanske skoskav..

Tja!
Får väl ta och kolla på säsongsavslutningen av Ullared idag tror jag att det var i brist på annat..

Ska försöka att gå in mina nya shoes tills jag ska hälsa på min syster i Göteborg nästa vecka så att jag kan använda dem där. Är lite rädd för skoskav bara, jag brukar ju ha en hel del problem med det som ni säkert redan vet..


Imorgon vet vi..
Kram,

Franska-plugg idag

Tja!
Har ett franska-prov imorgon så jag ska alldeles strax sätta igång och repetera det sista inför det och sedan får det vara bra, jag tror nog att det ska gå bra det också :)


Nu ska jag sätta igång :)
Kram,

Måndag 25/10

Tja!
Direkt från biblioteket nu, har precis gjort färdigt Naturkunskapsläxan så nu blir det lite bloggning istället, det är nog liiite roligare tror jag. Måndag idag och jag är lite seg som alltid..

Vi fick tillbaka våra tyska-prov idag som vi gjorde i torsdags, och jag fick MVG så jag är ganska glad nu. Det var härligt :)


Har en tjock skön polotröja på mig idag :)
Kram,


Helgens blogg är..

Hej!
Nu ska vinnaren koras, denna duktiga tjej med sin fina blogg vann med endast en röst över tvåan, så här presenteras "Helgens blogg"..


Tack till alla som har deltagit och varit med och röstat, så glöm nu inte att kika in på denna duktiga tjejs blogg :)
Det har varit väldigt populärt med helgens blogg, så det kör vi snart igen!
Kram,

Bara 4 timmar kvar..

Tja!
Bara lite mindre än 4 timmar kvar tills vi har röstat fram en vinnare i "Helgens blogg", och än så länge är det 15 röster och det ligger lika mellan två bloggar men det kan fortfarande ändras :)

Kom ihåg att ni själva kan vinna en egen länk!


Kram,

Från Eurosko

Hej!
Nu ska ni få se mina nya snygga pjux :)








Köpta på Eurosko på A6 igår, de var till och med lite prissänkta :)

Glöm inte bort att rösta i tävlingen :)
Kram,

Slutspurten på tävlingen

Hejsan!
Glöm inte att rösta fram eran favorit i "Helgens blogg"- tävling! Det är väldigt jämt men vi har just nu en ledare som har en röst mer än de andra. Glöm inte att du som röstar även kan vinna en länk! :)



Vinnaren presenteras klockan 19.00 ikväll, så än har ni lite tid på er att rösta :)
Kram,



Grekiskt bröllop

Hej!
Om cirka 5 minuter blir det "Mitt stora feta grekiska bröllop" på TV4+ som jag sa tidigare. Har inget minne av att jag har sett den innan men det har jag säkert eftersom jag kände igen titeln..

Än så länge har jag fått in 7 röster till "Helgens blogg" och ni kan även rösta ända fram tills klockan 18.00 då vinnaren presenteras och även en "röstvinnare" :)

- Bra va? :)


Ha en fin kväll, jag har haft så måna unika besökare idag och det är superkul! Välkommna till min blogg alla nya ansikten :)
Kram,

Samedi soir

Tja!
Vad roligt att några har röstat på eran favorit nu, men fler röster behövs så lägg gärna en röst och vinn själv en länk!

Jag köpte förresten de där gudomliga skorna jag visade förut. På Eurosko, de hade till och med prissänkt dem med en hundring så det var ju ännu bättre. De var trots allt ganska dyra men jag ville verkligen ha dem och ska försöka att använda dem flitigt!
Bilder får ni se imorgon :)


Ikväll blir det mys med familjen och vi börjar med tacos och sedan blir det "Mitt stora feta grekiska bröllop", som går på TV4+ :)

- Har ni några roliga planer for tonight? :)
Glöm inte att rösta i tävlingen också!
Kram,

De 5 finalisterna är..

Hej!
Här presenteras de fem finalisterna:

1.
http://majas.blogg.se


2.
http://linnbergman.blogg.se/


3.
http://johhanna.blogg.se/


4.
http://pusslinn.blogg.se/


5.
http://duvethonsannna.blogg.se/


Yes, det var alltså de 5 finalisterna. Nu får ni sätta igång och rösta på eran favorit, så får vi se vem som vinner tävlingen! Ni röstar genom att kommentera till detta inlägget, antingen kan ni skriva hela bloggadressen till den blogg ni vill rösta på eller bara numret 1-5. Du som röstar har även chans att vinna en lite mindre länk, så även de röstande kan faktiskt bli vinnare :)
Lycka till allihopa ♥
Kram,

Snart snart..

Hej!
Nu ska jag börja med att ta ut 5 finalister och så får ni rösta sedan :)
Hoppas att det blir bra!
Kram,

Big ♥ on shoes

Hejsan!
Nu åker vi strax in mot stan, sjätte dagen i rad för mig, haha. Vi ska bland annat gå på torget, Ikea och så ska jag kolla in ett par skor :)

När jag kommer tillbaka ska jag presentera de 5 finalisterna!


Big love på dessa alltså.. :) ♥
Kram,

Eclipse idag

Tja!
Det blir Eclipse idag, jag lånade den av en kompis så den ska jag se ikväll. Blir en lugn hemmakväll, känner att jag behöver det efter 2 prov och en uppsats, haha..

Såg den på bio i början av juli tror jag, det blir kul när Breaking Dawn har premiär! :)



Håller på att gå igenom alla bloggar som ville vara med i min tävling, så jag tänkte att jag presenterar de 5 finalisterna imorgon så får ni rösta och kan själva vinna en lite mindre länk och så presenteras allt på söndag! Bra va? :)
Kram,

I like it!

Hej!
Vad bra att man nu kan tidsinställa inlägg, I like it!

- Vad händer tonight?
Kram,

Spetsig outfit 22/10

Hejsan!
Nu ska ni få se min outfit för idag :)




♥ Spetslinne,  H&M
♥ Grått linne, Ginatricot.
♥ Jeansleggings, Kappahl.
♥ Halsband, Pearls for girls
♥ + Thomas Sabo :)

Går det att tidsinställa inlägg nu? Vad coolt, det måste jag prova. Det kommer ett inlägg vid 17.45 om detta nu funkar!
Kram,

Konstig syn

Hej!
Den här synen har jag då aldrig tidigare mött när jag har gått in på Paow.se..


Hmrr...
-Har ni?
Kram

Billigt, Gina

Hej!
Ville först tacka för alla fina kommentarer som jag dagligen får, ni är underbara! Hälsar även alla nya besökare välkomna, det går riktigt bra nu och det är tack vare er fina läsare ♥

Nu ska jag visa vad jag fyndade på Ginatricot idag och idag!




Snygg kjol med dragkedjor, 29 kr.


Grått baslinne, 29 kr.

Jag tror att dessa två blir fina tillsammans faktiskt :)
- Vad tycker ni?
Kram,

TGIF is close

Hej!
Nu är jag hemma från skolan och har varit det i cirka en timma. Ät lite supergod soppa när jag kom hem och nu ska jag blogga lite innan jag pluggar det sista lilla till historia-provet om Medeltiden imorgon :)

Vi hade en brandövning i skolan idag, och det läskiga var att det faktiskt var rök som dem sprutade ut i skolan för att det skulle se ut som på riktigt, väldigt oförberett kan man ju lugnt säga!

Anyway, har mitt spetslinne från H&M idag..






En fin fläta idag, känner mig lite som en indian, skämt åsido, haha..
NU ska jag börja plugga så ska ni få se min billiga shopping från Ginatricot sen!

Och som vanligt, don´t forget: Helgens blogg!
Kram,

Torsdag eftermiddag 21/10

Hejsan!
Har ett tyska-prov om cirka 10 minuter, men jag hoppas att det kommer att gå bra. Och det gör det nog också :)

Sedan ska jag hem och äta lite, plugga LITE historia och bara ta det lugnt och ladda för det provet imorgon.


Fetful bild :)
Jag har shoppat två fina saker på Ginatricot också, en idag och en igår så det ska ni få se ikväll också. Galet billigt var det också.. Butiken ska flytta så dem har lite "utflyttningsrea" nu :)
Kram,

Wanna feel that freedom again

Hej!
Hittade en gammal bild som ni förmpodligen har sett innan, men jag bara älskar den här bilden! Här fanns det inga bekymmer och problem, här upplevde jag bara en enorm freedom..


Oj vilka minnen bilden väcker..
Kram,

Ny favoritartist (Musiktips #41)

Tja!
Sitter här, nyduschad och alldeles ren, det är väl en härlig känsla?, och lyssnar på Oskar Linnros var det som jag skulle komma fram till. Han är så sjukt bra tycker jag, en ny favoritartist har nog smugit fram..


Oskar Linnros - Från och med du
I ♥ it!
Kram,

Me love Center

Hejsan!
Som svar till Linnea:
Jag började att blogga för att jag har en egen stil och jag ville förmedla den genom att just blogga. Jag försöker absolut inte härma eller efterlikna någon överhuvud taget, detta är min unika blogg. Att jag har börjat med Helgens blogg är något som jag alltid funderat på men inte riktigt orkat ta tag i, och det är väldigt många som har börjat med det nu liksom jag, och det gör jag inte för att någon annan just har börjat med det. Lämna gärna din egna bloggadress/facebook/annan sida eller e-mail om du vill att jag ska kunna svara.
Tack för din åsikt :)

NU har jag i alla fall pluggat färdigt för idag, senare ikväll blir det nog lite TV-tittande och innan det en dusch. Jag har sparat en Center som jag tänkte belöna mig själv med för att jag har pluggat så SJUKT mycket idag :)

I ♥ Center! Mitt favoritgodis+Ferraribilar :)


- Vilket är erat absoluta favoritgodis? Någon som delar min passion? :)
Glöm inte "Helgens blogg"!
Kram,

Egoboost

Tja!
Det var någon för länge sedan som frågade när jag startade min blogg och jag tänkte att jag skulle ta och reda ut det nu faktiskt :)

Jag startade min blogg i februari, den 12, år 2008. Då gick jag i sjuan, och nu går jag i ettan på gymnasiet. Så jag har bloggat i över 2 ½ år, jag startade min blogg innan den riktigt stora "blogghysterin" började. Visst var det väldigt mycket bloggar även då, men absolut inte lika många som det är nu och som började för cirka ett år sedan.
Jag är som jag är och jag kör mitt race på min blogg, och framförallt, jag är MIGSJÄLV!
Hoppas att ni gillar mig & my blog, keep reading :) ♥


PS: Glöm inte "Helgens blogg" :)
X-trastor BamseKram,

Väg aldrig en väska

Tjo!
Det var visst populärt att bli "Helgens Blogg", så därför tänkte jag att jag utser fem finalister som ni får rösta på istället! Dessutom tänkte jag att du som röstar på bloggarna även kan vinna en länk på min blogg :)

Så passa på att vara med nu!

En annan väldigt skrattretande, jobbig och ganska komisk sak som jag bestämde mig för var att väga min skolväska. Haha, japp, jag fick för mig att kolla hur tung den där skittunga väskan egentligen var, och ja, resultatet landande på inget mindre än... 11 KILO!
Oh boy, inte så konstigt att jag får ont i ryggen på höger sida alltså..


Yes, detta blir alltså 11 kilo, fast jag hade pärmen och almanackan också :)
Nu blir det strax Äntligen Hemma!
Kram,

Bli "Helgens blogg"

Hejsan!
Har pluggat lite tyska nu, så nu orkar jag inte göra så mycket mer när det gäller skolan faktiskt. Att tänka på skolan och alla läxor/prov 24/7 ungefär börjar bli väldigt tröttsamt. Väldigt..

Men i alla fall, innan jag deppar ihop totalt, vilket jag givetvis inte kommer att göra, så jag tänkte jag att jag skulle köra igång en liten tävling! Yes, så är det!
Jag ska nämligen hädanefter börja köra en variant av "Veckans blogg", fast det blir Helgens blogg istället! Alla vet ju att besöksantalet stiger när det är helg och då har man ju inte så mycket att göra, så det kan väl vara roligt att bli utsedd till Helgens blogg. Jag tänkte att jag utser en vinnare på lördag som får en bild på sin blogg och såklart en länk på min blogg!

Så VILL du nu vara med, vilket du givetvis vill, så kan du kommentera till detta inlägget så får vi se om det blir just du som blir Helgens blogg..


Så skynda er att vara med nu! :)
Kram,

Dreamy earrings

Hej!
Måste bara tipsa om ett par superfina öronhängen som finns på Bikbok :)


Dock är dem lite stora om ni förstår vad jag menar, men ändå riktigt fina! :)
Nu ska jag slöa framför teven en stund innan man går och lägger sig för att ladda upp för en tisdag!
Kram,

Rock' the plugg

Hejsan!
Nu har jag pluggat färdigt för idag, det blev en fin mix av franska-glosor, historia-prov och tyska-prov, så det blev lite av varje faktiskt. Det känns som att jag kan mycket av historian nu, så det ska nog gå jättebra hoppas jag!

Har på mig mitt rockiga linne från Nelly.com, Club L idag :)


Nu ska jag äta lite Taco-paj sedan helgen..
Kram,

Nature science..

Tjo!
Slutar tio över 4 idag.. Är nog hemma tjugo i fem eller klockan fem, herregud, jag orkar inte! Ska bara plugga idag också, jag dör..

Har naturkunskap nu :)


Ses och hörs soon!
Kram,


Dry schampo

Tjo!
Pappa har limmat ihop mitt kära smyckesträd så nu ser det ganska okej ut :)

Idag i stan så köpte jag ett torrschampo, och det var faktiskt det enda. Från proffs.


Kostade bara 30 kr på H&M, så det var ju bra :)
Ikväll blir det Ensam mamma söker!
Kram,

Vad hände?

Hejsan!
Hände precis nåt jättetråkig, jag är så ***** arg just nu! Mitt fina smyckesträd åkte just i golvet och det lossnade flera "grenar".. Hoppas att pappa kan fixa det med superlim, annars vet jag inte vad jag gör!!

Jag som redan har 1000000 miljoner saker att göra, och så händer det här. ALLA smycken åkte ut över hela golvet,  I hate my life just nu alltså..

Såg i alla fall ett par skitsnygga stövletter på Eurosko idag, stort vill ha på dem alltså :)
Nu måste jag fortsätta plugga, trots att jag är så sjukt arg på mig själv!
Ha det bra allihopa!


Kram,


Hektisk vecka

Tja!
Ska åka in mot A6 med mamma och pappa om ungefär en halvtimma och kolla på några stövlar/stövletter på Skopunkten hade jag tänkt. Ska köpa godis idag också, missade det igår faktiskt :)

Har så SJUKT mycket att göra, den här veckan blir nog den värsta jag någonsin varit med om..


Måndag: Naturkunskapsläxa, liten tyskaläxa.
Tisdag: Stor franska-läxa


Torsdag: Tyska-prov på allt vi har lärt oss.
Svenska- uppsats Antiken.
Fredag: Historia-prov på sid.44.72, plus många frågor.

Shoot me.....
Kram,

Lördagskväll- 16/10

Tjo!
Har gjort en liten mellanlanding hemma för att äta med familjen, jag ska strax cykla en sväng till Jennifer, det blir mys med några tjejer och Eclipse :)

Perfekt lördag, vi hörs imorgon!


Webcamen fungerar äntligen igen!
Kram,

Sweet saturday-noon

Hejsan!
Har nog lite bloggtorka idag tror jag.. Men visst var spetslinnet snyggt? :)

Ska träffa Johanna i eftermiddag och sedan ikväll ska jag nog bara vara hemma!
(Webcamen fortfarande out of use!!)


Vet inte om jag har visat den här innan, men från Stockholm i alla fall :)
Kram,

I ♥ lace

Hejsan!
NU ska ni få se linnet jag hittade inne på det nyöppnade H&M i Jönköping i torsdags!








149 kr, H&M. Fick följa med hem direkt..
Kram,

Fredagskväll

Hejsan!
Förlåt, förlåt men det blev verkligen inga bra bilder. Jag satsar på att ta nya imorgon istället :)

Nu ska jag bara sminka om mig lite och sedan drar jag för att träffa ett par vänner!

(Min webcam är fortfarande out of use, jag vet inte varför..)
Men ni får ha en superfin fredagskväll så hörs vi imorgon!
Kram,

BRB friday

Tja!
Ska strax gå ner och fota mitt nya linne så att ni får se det på :)

Det är så dödligt snyggt, jag dog lite när jag såg det..
Kram,

15/10, fredag

Tja!
Sitter just nu i biblioteket och pluggar lite, eller ja, jag har jobbat hårt med medeltiden i nästan en timma nu. Men jag ska strax återgå till det, ska bara skriva ett par rader först.

Idag är det äntligen fredag, det känns så härligt trots att veckorna går väldigt fort. Jag börjar igen vid 11.25, det där hålet på över 2 timmar är verkligen sämst..

Men jag slutar ganska tidigt i alla fall, 12.40 :)



Jag älskar att det finns en webcam på datorn alltså!
Kram,


Torsdags-chilldill

Tjo!
Ska snart hoppa i mina sköna mjukisbrallor och kolla lite på Robinson vid åtta hade jag tänkt. Har förresten på mig mina nya pants, dem för 99 kr, helt sanslöst billigt :)

Imorgon är det finally fredag, det ska bli hur skönt som helst. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på dock..

Webcamen har lagt av lite, men jag bjussar på en härlig sommarbild i alla fall!


Ser väldigt inbjudande ut..
Ha en nice kväll :)
Kram,

Aujourd´hui: Jeudi

Tja!
Shit, förlåt för att jag inte har skrivit förrens nu men ni vet hur det är på torsdagar, jag slutar 16.35, tar tåget vid 17.08 och kommer hem vid 17.40 ungefär. Då ska man äta lite och även plugga. Men jag har faktiskt pluggat en hel del redan nu till Historia-provet nästa fredag, så det känns bra :)


Nu ska jag plugga lite medeltid igen. Jag shoppade även lite idag efter skolan, det blev 3 överstrykningspennor, linsvätska och ett riktigt snyggt linne med en underbar rygg!
Kram,

2010-10-13

Hejsan!
Nu har jag tagit en liten snabb dusch och ska nu kolla runt på lite olika bloggar, facebooka mig och lite sånt också :)


Efter det ska jag nog kolla lite till på "Underbar och älskad av alla" i soffan framför den nya, stora, svarta, fina 46 tums-TV:n :)
Kram,

Motionera mera

Hej!
Har precis varit ute och sprungit/powerwalkat nu! Kändes bra, men fy vad kallt det var. Även att jag hade på mig långa löpartights och en kofta..


Sjukt dåligt ljus..
Snart ska jag äta något och sedan ta en dusch! :)
Kram,

Mitt liv just nu

Hejsan!
Slutade riktigt tidigt idag, vid 10.55 om man ska vara exakt! Tog bussen upp till A6 och åkte hem med pappa därifrån så jag var hemma ännu tidigare än vanligt på onsdagarna.

Har i alla fall pluggat på rejält nu, kan all tyska och har börjat plugga till Historia-provet nästa fredagar redan idag. Men delar man bara upp sidorna i böckerna och frågorna så blir det inte speciellt mycket, runt 5 sidor och några frågor per dag :)

Såhär såg det ut för nån timma sedan . .


Vad gör ni en dag som denna?
Kram,

Från Ullared

Hejsan!
Nu har jag kommit hem och ätit och klockan är redan kvart över sju! Men jag följde med en kompis hem till henne i Hovslätt efter skolan så det är därför jag inte åkte hem förrens 18.12 :)

Fick lite fina grejor utav mamma igår, hon var nämligen i Ullared!


Två stycken stiftpennor med stift, en liten datormus till min skoldator, ett par knästrumpor med rosetter och så lite nagelpynt! Fick även lite schampo och sånt.. :)
Kram,

In der schule

Hello!
Sitter i biblioteket och plugar lite. Har precis gjort färdigt en Naturkunskapsläxa på 20 frågor, så nu ska jag ta itu med Historian och plugga lite till provet nästa fredag hade jag tänkt.

Herregud, jag orkar inte..
Nu har datorn i alla fall slutat hänga sig, kan berå på den nya datormusen mamma köpte i Ullared igår :)




Kommer vara hemma vid lite innan sju idag, ska med en kompis hem efter skolan. Men vi höres väl då hoppas jag :)
Kram,


T'sao mi fan

Hej!
Hann med tåget vid 16.07 idag som verkligen är smockat med folk. Helt sjukt, fattar bara inte varför inte ett större tåg sätts in, det här är ju helkonstigt.. Och 16.30 är nästan tomt, haha..

Anyway, ag gjorde mig lite mat när jag kom hem, så kallad T'sao mi fan, det innehåller fläskfile, lök, champinjoner, paprika och ris som man blandar ihop, supergott :)


Har mitt fina halsband idag :)
Kram,

Det lilla sista..

Hej bloggen!
Nu ska jag ta vara på det sista lilla som är kvar av denna helgen. Imorgon är det måndag igen och jag känner verkligen att jag inte orkar det. Men det måste gå. Måste.

Nu ska jag i alla fall göra det sista av läxorna, försöka hitta en bra dikt till en svenskaläxa på tisdag och ta fram lite kläder och sånt tills imorgon.

Jag vill vara så här fri igen. Precis såhär. Fri.


Kram,

Biggest winner



Tja!
Hittade den största svampen genom hela min kantarell-historia idag! :)


Så jäkla stor, ni anar inte! Det var roligt..
Blev faktiskt mer motiverad efter skogsturen att ta itu med franskan, så nu kan jag alla orden till tisdag :) Och tyskan också faktiskt!
Kram,

Hitta motivationen

Tjo!
Drar ut i skogen en sväng med pappa poch letar efter svamp. Sedan ska jag ta itu med franskan..


Ha det bäst!
Kram,

Skinnjacka+päls?

Hejsan!
Söndag idag, jag har pluggat lite och jag kan bara säga att det suger att göra det på helgerna..

Funderar på att köpa en päls till min skinnjacka nu när det börjar bli lite kallare men ändå för varmt för en stor vinterjacka. Vad tror ni om detta?


Ganska så nice, eller hur? :)
Kram,

Höstbilder 2010

Tja!
Lite höstbilder bjuds det på nu :)













- Vad tycker ni? :)
Kram,

Two pics

Hej!
Nu ska ni få se två lite bättre bilder på min jacka och mina jeansleggings :)





Har precis varit ute och fotat lite också, så snart får ni lite höstbilds-frosseri här!
Kram,

Save or cut

Tja!
Sitter här och funderar på om jag ska beställa en klipptid till mitt lååånga hår snart.. :)


- Vad tycker ni? Spara mer eller klippa lite?
Kram,

Vinterköp 7/10 (8)

Hej!
Nu ska ni få se lite snabba, och dåliga, bilder på mina senaste inköp :)


Jeansleggings, (Kappahl!) 99 kr.


Vinterjacka från H&M, 599 kr. Hade 20 % på alla jackor :)
Nu ska jag äta lite!
Kram,

Old picture

Hejsan!
Titta vad jag hittade långt bak i arkiven. Över två år sedan..


Oj vad man förändras egentligen.. :)
Kram,

Finally friday

Hej!
Kom hem från skolan vid halv två ungefär och då åt jag lite och lite sånt. Nu har jag precis varit på biblioteket och hämtat en bok som jag hade beställt.

Äntligen är det en fin fredag igen :)


Kör på en tofs idag :)
Kram,

Give me a rose

Hej!
Nu ska jag strax se säsongsstarten av Robinson hade jag tänkt. Imorgon är det fredag och det känns alldeles ypperligt härligt! Fast å andra sidan så tycker jag att veckorna går väldigt fort..


Ha en fin kväll :) ♥
Kram,

Live my life

Hejsan!
Nu har jag kommit hem från Jönköping med mamma, vi gick som sagt en sväng på A6 tillsammans så det var ju mysigt. Jag hittade en jättefin vinterjacka och ett par jeansleggings, men det fotar jag imorgon när jag har kommit hem från skolan.

Fick även tillbaka min valanalys jag skrev vecka 37 tror jag? Fick VG+ så det blev jag jättenöjd med, MVG:et ligger nog inte långt borta hoppas jag inte..
Nu ska jag lyssna på lite bra musik och bara leva livet, jag har inga läxor tills imorgon!


Har detta på mig idag, nya tröjan från BikBok och jeansleggings från Once/Vila.

- Tips på lite bra musik, please? :)
Kram,

Torsdag 7/10

Hej!
Ni kanske märkte att det inte gick att komma in på min blogg igår efter klockan halv åtta tror jag att det var? Men det var någonting med alla .blogg.se- bloggar, jag fick lite lätt panik där när jag inte visste vad jag skulle göra, haha.

Idag har jag utvecklingssamtal vid halv två och sedan ska jag och mamma upp en sväng till A6 och så ska jag kolla på jeans och en jacka. Om jag hittar nåt vill säga :)


Nu ska vi fortsätta flumma :)
Kram,


Blogg.se krånglar

Hej!
Har precis duschat, ska nog tillbringa lite tid framför teven ikväll tror jag faktiskt. Håller på att ladda min kära lilla lila söta Ipod nu så att den är fit for fight imorgon :)
Märker att blogg.se krånglar väldigt mycket nu, jag kan inte komma in på min blogg och läsa den, och inte heller någon annan blogg som använder .blogg.se.. mycket konstigt..

Jaja, Hörs imorgon :)
Kram,

Skolmaterial

Hej!
Köpte lite tråkiga men behövliga skolgrejor i stan idag efter skolan. Det var 50 % på allt i Akademibokhandeln, så jag fick det för en billig peng också :)


Minräknare med massa funktioner jag inte fattar något av, 75 kr.


Fult suddigum med manga, 2 kr.

Jag tror nog allt att jag försöker sudda bort den fula gubben faktiskt..
Nu blir´re Top Model :)
Kram,

Onsdag afternoon

Tja!
Kom hem från skolan vid halv ett ungefär så det var ju sjukt skönt! Jag åt lite, vilade en stund och kolla sedan lite på TV och nu har jag precis gjort svenska-läxan ovh ska blogga lite :)

Vi ska leta reda på olika fablar som vi har blivit tilldelade och berätta den för klassen, min är "girighet är roten till allt ont" :)


Ottilia och jag som hade väldigt rolig när vi tog massa bilder på en gång och ändrade samtidigt ansiktsuttrycken för någon vecka sedan, haha.. :)

Kram,
 


Tisdag- återträffen

Hej!
Nu gör jag bara en snabb mellanlandning här hemma för snart åker jag till skolan igen. Dock inte min nuvarande gymnasieskola utan min F-9 skola som jag gick på i 10 år. Idag är det äntligen dags för en återträff, så förhoppningsvis ska alla "gamla" nior komma och så ska vi äta lite pizza för pengarna vi tjänade in vid vår kabaré innan sommarlovet :)

Det ska bli så kul att få se och träffa alla igen! Can´t wait!




Vi hörs kanske ikväll, vi får se när jag kommer hem :)
Kram,

USB-minne

Hejsan!
Har ju glömt att visa er USB-minnet som alla på Per Brahe fick, ganska fint eller hur? Haha.. :)


PB såklart..

Imorgon är det äntligen dags för niornas återträff och det ska bli så roligt att träffa alla gamla bekanta ansikten igen, som jag har längtat.. ♥
Kram,

Måndag igen

Hej!
Nu har jag ätit och pluggat lite, kom hem vid fem idag, herregud alltså. Det tar riktigt mycket på en att gå upp vid kvart över sex, åka vid tolv minuter över sju och börja vid åtta, 5 dagar i veckan..

Idag är det måndag och jag känner bara för att dra nåt gammalt över mig. Det är så långt kvar till helgen och en liten sovmorgon, och ja, det är måndag. Det säger allt :)




Hade mitt nya halsband idag :)
Kram,

Det sista av söndagen

Tja!
Åh nu får jag en sån där söndags-ångest.. Helgen är slut och jag orkar inte med en måndag till, speciellt inte när den är redan imorgon! Varför kan det inte vara fredag varje dag? Eller varannan är kanske bättre, för annars skulle det ju inte finnas några lördagar och det vore ju katastrof..?


Om en halvtimma blir det Ensam Mamma söker, och jag ska kanske platta till mitt hår innan det också.. Vi får se :)
Kram,

Purple+glitter

Hej!
Har precis kommit hem från skogen och lite svamp-plockning. I eftermiddag har jag även pluggat lite, det suger att göra på helgen btw, och målat mina naglar så det ska ni få se nu :)




Idag blev det ett lila lack på tipparna och så toppade jag med lite glitter :)
Ganska nice, eller hur? :)
Kram,

Life is short

Hejsan!
Nu ska jag visa mitt fina hängsmycke jag hittade igår! :)








Från Sisters i Göteborg :)
Tyckte att det var så himla fint.. Köpte endast hänget, inte kedjan!
Kram,

Gbg hole day!

Hej!
Förlåt, förlåt för att jag inte har bloggat på hela dagen! Vi har nämligen varit i Göteborg hela dagen, åkte vid halv nio i imorse och jag försökte logga in på blogg.se men det fungerade tyvärr inte..

Vi hälsade i alla fall på Anna och sedan tog vi spårvagnen in till city och lunchade där och kollade lite i affärer. Jag hittade ett jättefint hängsmycke som ni får se imorgon :)

Nu ska jag bara äta lite och sedan ta det lugnt, så vi hörs faktiskt imorgon igen. Det har varit lite av en bloggfri dag idag och det kan faktiskt vara ganska skönt ibland :)


Kram,

Lite silverputs

Hej!
Detta har jag pysslat med i eftermiddag.. :)

Tagit silverputs på lite berlocker, det behövdes!
Kram,

Drug to me

Hejsan!
Försökte titta på Kenza & Tyra show och jag lyckades se första halvan men sedan under början av andra halvan så la det av. Mycket, mycket frustrerande! Man kan ju inte spola fram i programmet heller..


Loka ÄR min drog om ni inte visste det. Kolsyrat vatten över huvud taget..


Mamma hade köpt en FRIDA-tidning till mig, har inte läst den sedan i somras när jag köpte sommarspecialen sist.. Snacka om ont om tid these days.
Så nu blir det läsning och Top Model för hela slanten!
Kram,

Friday's outfit

Hej!
Nu har jag äntligen kommit hem från skolan och jag mår verkligen inte speciellt bra. Är så sjukt trött så jag hade kunnat lägga mig nu och vakna imorgon vid samma tid, haha..

Anyway, nu ska jag visa min fredags-outfit tänkte jag så får ni se den också :)
Idag var det inte alls lika kallt som igår, men det var skönt med min polotröja ändå :)


(Hatar att bilderna blev ojämna..)

♥ Skinnjacka, Jofama by Kenza.
♥ Härlig polotröja, H&M.
♥ Ljusa jeans, Bikbok.
♥ Kilklackar, Skopunkten.
♥ Diadem, H&M.
♥ Berlockarmband, Thomas Sabo.

Yes, där fick ni se det. Vad jag älskar den där polotröjan, den är superskön trots att det är 100 % akryl som jag vanligtvis HATAR.. :)
Kram,



Äntligen fredag

Hejsan!
Nu väntar jag på att franskan ska börja och ska snart gå och äta. Jag är så sjukt trött så jag vill typ bara komma hem och sova bort hela helgen..

Vi hörs när jag kommit hem.. :)
Kram,


RSS 2.0