Who is she !?


Sista dagen i Oktober 2008

Sista dagen i Oktober 2008 bjuds ni på:

* Musikvideo från Youtube
* Månadens skämt
* Snyggaste outfiten i Oktober
* Vilket väder är det just nu?
* Varför skriver du den här bloggen?


Ja, jag kommer alltså att svara/lägga in/skriva om de ovanstående punkterna i den ordning de följer. Sista dagen varje månad skriver jag om dessa punkter, så häng gärna med du också!
Vi har även en egen kategori för detta ändamäl, den hittas under "Sista dagen i.." Vi kör igång då :)

MUSIKVIDEO FRÅN YOUTUBE:


MÅNADENS SKÄMT:

"Blir du inte trött av att spela schack?"
"Jo, alldeles matt!"

SNYGGASTE OUTFITEN I OKTOBER:
Det var nog när jag hade gråa pantalonger, min stora marinblå tröja från Bikbok, nya silkiga koftan från GinaTricot och mina mocka-stövletter från DinSko. Det var fint :)

VILKET VÄDER ÄR DET JUST NU?
Det supersnöar verkligen ute just nu, det vräker tämligen ner. Kallt är det också, omkring -0,5. Men såklart tycker jag att det är mysigt och roligt att snön kommit hit, mycket bättre än den jobbiga sommaren! Puss!

VARFÖR SKRIVER DU DEN HÄR BLOGGEN?
Den här frågan tycker jag absolut är den viktigaste när man driver en blogg. VARFÖR? Ja, därför att stilmallen ofta hänger sig, eller att "stack overline 49" ploppar upp på bloggen, eller att jag kan längta hem till att få skriva, eller att man får taskiga kommentarer, eller att bilderna i inläggen blir för stora. Hahha, nej det är väl inte därför jag skriver min blogg, jag tror att man gillar helt enkelt att skriva, och pyssla med headern och tusen andra småsaker. Men vad vore en blogg egentligen utan att stilmallen hänger sig, "stack overline 49", elaka kommentarer eller för stora bilder i inläggen som gör en galen. Vad skulle en blogg vara utan någonting sånt?


Vi ser det snöar..

"Vi ser det snöar, vi ser det snöar, det var väl roligt, hurra. Nu är det vinter, vinter, FAST DET ÄR BARA OKTOBER. "

Okej, alltså, den här saken med snön, SA JAG SNÖN?!, som bara vräker ner utanför fönstret i skrivandets stund. Jag höll ju för fasiken på att hoppa ur skorna när jag såg att det snöade utanför mitt fönster idag. Det har hållt på i en rejäl timma nu. Liksom, herregud, det är faktiskt bara Oktober. Okej då, snart November.. Men liksom, ÄNDÅ!

Hahha, jag är helt galet barnsligt kär i snö. Åh, jag älskar snön! Den är ju så härlig, och kall och frisk och go! Woohooo, hoppas nu bara att snöandet håller i sig. Som det ser ut nu så verkar det hålla på ett tag till, I hope :)

Snart ska vi fika med min goa äppelpaj, och sen bär det av till Ica Maxi, handla mat, och försöka med den där scannern som jag aldrig fattar hur den ska hanteras.
Puss & Kram,

Massor av dans, färgsprakande dräkter och sång förstås!

Ja, jag var ju igår på bio, High School Musical 3. Den var verkligen så bra som alla hade sagt att den var, en film som var full av sång & dans,

Det jag mest gillar i High School Musical-filmerna är deras färgsprakande dräkter. Dem är ju så oerhört fina, massor av härliga färger, glitter och paljetter.

Och alla fina sånger sen då, det var jättebra låtar. Min favorit-låt var nog: The boys are back, där Troy och Chad dansade på en gammal sopptipp med massor av bilvrak och sådana saker. Det var häftigt gjort, en bra låt, plus en cool dans.

Jag rekomenderar att ni alla går och ser denhär filmen, för den var verkligen otroligt bra! :)

Puss & Kram,

High School Musical 3



------> VIDEO FRÅN HIGH SCHOOL MUSICAL 3.

Hejsan!
Idag blir det in till Jönköping och se nya High School Musical 3. Kul kul kul :D Bloggar mer sen,
Puss & Kram,

Jag älskar egentligen att måla..

Jag började fundera på en sak.. Jag älskar egentligen att måla, det är underbart. Men liksom, jag gör ju aldrig det längre.. Det är som att jag har tröttnat, lagt penseln på hyllan för gott. Men jag ska börja måla mer igen, det är ju faktiskt sjukt roligt och avkopplande. Det kan gå veckor, ibland uppemot en månad sen jag målade någonting sist. Jag ska fasiken ta mig i kragen och börja måla mycket mer! :)

För tillfället så ska jag strax packa ner lite saker till kvällen och natten, som spenderas i Johannas's Place. Och äta en chokladboll från Malmborg, tihi :D

Puss & Kram,

Lagerhouse


Hejsan! Dessa fina små gulliga ljus tror jag kommer ifrån Lagerhouse, eller om det var något liknande namn på affären. Visst är dem finfina? Sådär härligt turkost-blåa, visst är det fint?
Idag bär det av in till stan och Chili Tai. Och GinaTricot & H&M förstås. Kanske köper någonting fint idag, vi får se. Återkommer med mer bloggande under dagen. :)
Puss & Kram,

Nu bär det av till Rosenlundsbadet!



Hejsan! Idag bär det av till Rosenlundsbadet med Johanna. Funny Bunny :) Ska verkligen bli skitkul! Det var ett bra tag sen jag var där, jag undrar om det inte senast var i Julas med klassen och julbadet. Men det ska i alla fall bli en jätterolig dag med min bästis på badet. 
Nu skall jag strax packa det sista, och sedan gå till tåget. Shit också, måste ju packa ner tågkort och pengar. Tusan också, att jag alltid ska glömma att ta med mig pengar. Bäst att gå och göra det med en gång då

Förresten, i eftermiddag/ikväll visar jag något väldigt fint som jag hade glömt bort att jag fick. Vill ni ha en liten ledtråd?
Svar: Denna tänder du med elegans i din lilla vita svans, men du får säkert ångra dig för detta är en prydnadsgrej. 
Puss & Kram,
 

Beställa från GinaTricot ?

En kul nyhet som GinaTricot.se har infört nu är att man kan beställa kläderna direkt från datorn. En mycket fiffig och smart ide, det blir som ett eget Shop Online. Nu kan man ju jämt vistas i butiken :)


Japp, och smidigt att beställa är det också! Klicka in dig på den produkt du är intresserad av, välj storlek (oftast är det XS-XL eller 34-42) och klicka på "Lägg i Shoppingvagn". Längst upp till höger ser du vad du har handlat för. Portot på GinaTricot.se är endast 34.90, ett billigt porto. När du handlat färdigt klickar du på "Till kassan". Du måste bli medlem för att kunna betala och få dina varor. Tryck på "Bli medlem". 

Visst är det smidigt och bra? Ginatricot har ju länge varit min favorit-affär. Den är helt enkelt bäst! Snyggt och billigt. Perfekt :)

Just nu håller jag ju er uppdaterade, packar samtidigt lite stuff tills imorgon. Nu kanske ni blir nyfikna, nja, ni får faktiskt inget veta än. Jag lovar att skriva lite om det imorgon innan jag åker. Ni får tyvärr vänta tills next day. Sorry :)
Ikväll blir det förresten Saltön, och sedan Andra Avenyn. Jag brukar ju alltid duscha mellan programmen, men eftersom att imorgon..... OOOOPS! Där höll jag på att försäga mig! :D

Puss & Kram,


















Amy McDonald - This is the life

Tänkte börja dagen på ModeByPalmqvist.blogg.se med att lägga in en väldigt fin låt till er läsare. Väl värd att lyssna på, så tryck bara på "play". Håll till godo :)


Puss & Kram,

Vad sjutton ska jag ha på mig ?!

God morgon alla mina små söta läsare.

Lördag idag, bästa dagen på hela veckan om ni frågar mig. Idag gäller det alltså, det stora Middags-minglet. Jag har precis nu fixat färdigt mina naglar i en chockrosa ton, det blir jättesnyggt. Men alltså sen då den här biten med.... kläderna. Jag har inte den blekaste aningen om vad jag ska ta. Liksom, är det klänning eller jeans som gäller? Jag tycker ju att mina gröna favorit-klänning från Gina är fin, men den kanske känns för somrig nu? Jag funderar starkt på några jeans, en tröja i någon färg, (kanske lila eller gul?) och min silkiga kofta från GinaTricot. Det blir väl ändå ganska snyggt? Jag lovar att slänga upp en outfits-bild innan vi åker, även om det typ blir i sista minuten.
Har ni några smarta klädtips kan ni ju skicka en kommentar. Mycket utav mina kläder finns under kategorin "Elins Outfits". Kika där, och se om ni hittar något snyggt, eller något som matchar bra ihop. Tack :)
Puss & Kram,

ÄNTLIGEN NOVEMBER-LOV :)


Kan ni bara fatta hur sjukt mycket jag har längtat efter detta November-lov? Det har varit oerhört mycket på G i skolan nu, massor av svåra prov och tonvis av läxor. Det ska bli grymt skönt att få luta sig tillbaka den här veckan, vila upp sig och göra sånsa saker man aldrig hinner med annars. Jag har faktiskt en ganska fullspäckad vecka framför mig nu, det är mycket roligt som händer. Men ska såklart uppdatera och skriva extra mycket här också, I promise :)

MITT NOVEMBER-LOV:
Lördag:
Middags-mingel i Ryd, (VAD SJUTTON SKA JAG HA PÅ MIG?!)
Måndag: Troligtvis bad med Johanna, vi sticker in till Jkpg och Rosenlundsbadet. Kul, kul, kul!
Tisdag: Lunch på Chili-Tai med M & P, sedan shopping.
Onsdag: High School Musical 3 ska vi nog gå på då. Roligt :) LÄNGTAR!
RESTEN: VILA VILA VILA :D

Apråpå dem där gulliga Halloween-figurerna däruppe, visst är dem för söta? Hittade dem i en textstil, och fixade till dem lite. Är ni intreserade så är stilen: HolidayPi BT, aktivera caps look och tryck in bokstäverna F (för pumpan), och C (för spöket). Ni får justera dem litegrann, storleksmässigt, färger etc. KLART :)
SKA BLOGGA MYCKET PÅ LOVET, VI HÖRS! ♥
Puss & Kram,

 

Ikväll blir det slapp framför TV:n


Hejsan! Ikväll blir det mest slapp & mys framför TV:n inne hos Anna. Ska strax ta på mig pyjamas och morgonrock, kanske tofflor också? Behöver köpa nya, dem jag har är i strl 37-38, jag har typ... Mer än 39. Hahha. Idag har jag pluggat det sista till Musik-provet, så det ska nog gå riktigt bra imorgon hoppas jag. Kirrade MVG idag. Yes, jag fick MVG på Svenska-uppsatsen, till och med den svåra delen. Så jag är supernöjd, det var verkligen roligt. Det är ju ändå inte så vanligt med MVG i åttan första terminen. Men det funkar :)

Nu blir det pyjamas och popcorn :)
Puss & Kram,


A cute sköldpadda


Hejsan! Dagens bild här på bloggen får prydas av mister sköldpadda. Tog foto från Skansen i somras, och kom på att jag inte hade visat er den ännu. Men bättre sent än aldrig i alla fall. Så här är den.
- Vad sysslar du egentligen med på dagarna?
SVAR: Ja, mej har ni väl inte sett så mycket av de senaste dagarna och svaret är enkelt: PLUGG, PLUGG PLUGG. Det finns så mycket annat man skulle vilja fylla dagarna med, men skolan och läxorna går före allt. Enligt mig i alla fall. Believe me...

Känner mig osocial när jag inte uppdaterar, men som sagt; Musikprovet plus andra läxor takes too much time. Men jag försöker smita emellna och uppdatera här också. men lätt kan jag inte säga att det är. Förhoppningsvis lättar allt på November-lovet, då jag endast ska planera en muntlig recension på engelska, och lite svenska-uppgifter. Så det blir nog lugnt. Ska också åka in till Chili Tai och äta. Mums. Var ju där senast i somras. Känns som en annan dimension. Plus bio, High School Musical 3 också. Det blir skoj :)

Vad har ni för planer på lovet?
Puss & Kram,

A day with music..

Hejsan, vad gör ni? UIdag har det varit en god dah fylld med musik, hahha. Har lyssnat på MP3:n hela dan, och mest gått runt som en zombie. Orkade inte ens ta mig upp ur sängen, fick släpa mig upp idag.
Känner ni någon som kan hyra en lyftkran för 20 spänn? Det är vad jag skulle behöva idag. Och jag menar det. Jag har mest gått runt i skolan och velat vara hemma och krypa ner i sängen med en film. Men ja, skolan är ju obligatorisk, så vad gör man?

Jag orkar allvarligt talat ingenting, orkar inte ens blogga. Förlåt om jag är osocial och tråkig idag, det är bara inte min bästa dag idag. Men jag ska komma upp med något roligt imorgon, I promise :)

Seees fina blogg-läsare <3
Puss & Kram,

Idag har det varit en stressig dag

Hejsan och god kväll allihopa!

Idag har det varit en stressig dag, det känns som att jag inte riktigt hunnit att andas rejält idag. Det började med att jag sov dåligt inatt, det är Übersvårt att sova hos någon annan. Men jag somnade väl framåt 1 eller halv 2 snåret någonting sådär. Sen vaknade jag vid 5, somnade om, och vaknade sen vid åtta. Sen kunde jag inte sova mer. Om ni räknar lite på det så blir det ju inte särsklit många timmars sömn, jag som vanligtvis måste ha minst 8 timmar. Jag känner mig alltid sjuk, hängig, ont i huvudet, ja ni vet dem där symptomen om jag inte fått tillräckligt med sömn. Men det löser sig förhoppningsvis inatt hoppas jag, jag kommer vara en död sill hela natten, hahha. Skönt med sovmorgon imorgon också, behöver inte gå upp förrens strax efter åtta. Ja, nog om det..

Tjejkvällen igår förresten, den var sjukt rolig, och bjöd på hur många skratt, eller "asflabb" som vi säger här i Småland. Ja, ni vi var riktigt super-flummiga igår hahha. Men det är roligt med en riktig tjejkväll med dem finaste vännerna som finns. TACK FÖR EN ROLIG KVÄLL, TJEJER :) <3

Morgondagen,
however, kommer att bjuda på lite vanliga lektoner, bland annat Hemkunskap och Crepes. Mumma. Jag undrar just om jag ska ta min marinblå stora tröja från BikBok imorgon.....?
Puss & Kram,

I look like this today


Aloha! Vad gör ni denna Lördags-eftermiddag/kväll? Jag håller på att packa lite smått, har nog ganska mycket kvar att packa ner om jag ska vara ärlig. Kom på att jag har glömt plattång och smink. Ska strax packa ner det också. Imorgon blir det stan och lunch någonstans. Så det blir en uppdatering senare på eftermiddagen imorgon, om ni orkar kolla in hit då. Ikväll så blir det "Ladies night" med tjejerna. Börjar på pizzerian, avslutar hos Johanna. Sover över där också. Orka dra sig hem mitt i natten, hahha. Så nu ser ni inte mig mer idag i alla fall.
Idag så har jag på mig:
Jeans från GinaTricot
Grått linne med knappar från H&M
Jacka/kofta från GinaTricot
Och skor då förstås :)
Puss & Kram,

Ikväll blir det fest

YO FOLKET! Ikväll så ska jag sova över hos Johanna tillsammans med Louise och Jennifer. Det ska bli grymt kul, med en riktig tjejkväll! Nu ska jag strax börja packa ner lite saker att ha med mig, pyjamas, tandborste och såna saker. Idag så måste jag också laga mat här hemma, det är min hemkunskaps-läxa tills på Måndag..
Ska strax börja,
Puss & Kram,

Yeeeaaah, min nya MP3


WOOOOOOOOOHOOOOO VISST ÄR DEN GRYMT SNYGG? Kom hem med posten idag, jag hoppade högt av lycka. Så himla fin är den, färgen är helt underbar ju! Och så vita hörlurar och USB-kabel, den är så grymt jättefin. Och väldigt väldigt väldigt liten också. Gullig :) Snart blir det Idol, Cola & Popcorn.
Här får ni se en bild hur liten den verkligen är:

Puss & Kram,

Fredagens Outfit ligger uppe :)

Här har ni då Fredagens Outfit i egen hög person.
Jeans JC
Lila tröja, H&M
Jacka/kofta från GinaTricot (NY)
Klocka från Ur&Penn
Stövletter (Ej bild) DinSko

Fin fint va?
- Vad händer mer idag då?
- Ärligt talat, vet inte riktigt..
Ikväll blir det i alla fall grillad kyckling och potatisgratäng. Fruktansvärt gott! Sen blir det väl en film kanske, och lite gott godis eller chips. En mysig myskväll/hemmakväll. GÖTT.
Ikväll så visar jag en smart och superfin grej jag fick hem idag.. See ya :)
Puss & Kram,


En pysslig idé..

Hejsan! Visst är jag riktigt kreativ idag? Det här arrangemanget har jag pysslat med idag. Det var ganska många moment faktiskt. Igår plockade jag kastanjer så dem skulle hinna torka upp, och idag blev det löv på vägen hem från skolan. Målade kastanjerna oranga (ja jag vet orange+e) och sen målade jag också dit ögon och sånt. Avslutade med att klippa ut små spöken.
HAPPY HALLOWEEN :)


Imorgon blir det en rolig dag, med gympa två gånger. Jippie. Ska ha min nya svarta blanka kofta från GinaTricot imorgon också, den är jättefin! LOVE IT!
Puss & Kram,



SNYGG :)

Idag: En flätmaja / Imorgon: En surpuppa

Hejsan! Idag är jag en nördig flätmaja. Hahha. Nää, kanske inte nördig, men det var väldigt länge sen jag hade flätor sist. Men det är fint och passar mig ganska bra. Orkar aldrig stå med sånt på morgonen annars. På med lite foundation, rouge (som jag tappade ut på golvet idag i 1000000 smulor) och mascara. KLART :)

Ikväll blir det lite mys med det nya avsnittet av One Tree Hill, och några center-rutor. Mumma :D

Förövrigt så ska jag slutföra min NO-läxa tills imorgon, och planera gympalektionen Johanna & jag ska hålla imorgon. Ciaoo så länge, vi hörs ♥

Puss & Kram,

Hejsan alla glada!

Jag kom loss en stund i skolan så nu blir det ett kort inlägg. Det är meningen att jag ska ha SO och leta efter olika argument, men åh jag orkar inte. Lollo och jag är ensamma i datasalen. Det kan vara farligt hahha, eftersom att vi inte jobbar. Jag hör lärarens steg. Det är nog bäst att sluta innan jag blir utslängd hahha.

Puss & Kram,
ELIN PALMQVIST
 

Koftan från GinaTricot


Hejsan, har sjukt bråttom ner till Andra Avenyn som börjar om cirka 5 minuter. Men det blir ett kort litet inlägg i alla fall. Den här koftan fyndade jag på GinaTricot igår med Anna. Svart, silkig, supersnygg! Blir perfekt att ha på middagen om 1 och en halv vecka, plus något färgglatt till, tex lila eller turkos. Det blir jättebra. 299 kr kostade den och då som sagt på GinaTricot. Fastnade så himla mycket för den, MEN NU BLIR DET KÖPFÖRBUD PÅ ETT PAR VECKOR FRAMÅT.

MAAAARCH NER TILL TV:N. See yaaaaaaa :)

Puss & Kram,


 


Aujourd´hui, une tasse au chocolate..

Hejsan! Idag är det en ruskig höstdag, alltså perfekt med en kopp choklad. Jag såg att det fanns grädde i kylen sen igår och blev jätteglad, så jag gjorde lite choklad men vispgrädde toppad med kanel. Yummi :)

Idag hade jag mitt första praktiska prov i hemkunskapen, det gick superbra :) Vi i gruppen är jättenöjda.

Ska strax sticka in till Jönköping och GinaTricot & H&M. tar tåget vid 16.27, bäst att sno på nu då. Måste ju packa ner lite pengar och matteböckerna, man kan ju plugga lite på tåget. Prov imorgon. Scary things..  

Puss & Kram,

I love this jacket

Åh jag älskar denhär jackan/koftan eller vad man kan kalla den. Kommer från GinaTricot. Ska nog fasiken köpa den och ha på mig den på middagsminglet om 2 veckor. För den är ju jättefin eller hur? Och bara ha ett lila linne under, och jeans. Det blir ju perfekt :)

Idag är det Söndag, en ganska solig söndag faktiskt. För en gångs skull. Det har ju regnat kraftigt i flera dagar nu.
Idag så ska jag ju också åka på Triple & Touch konserten i Barkeryd. Klockan 6 ikväll, slänger upp en outfitsbild senare i eftermiddag. Det gäller ju att ha något fint på sig, jag är ju en VIP-gäst, hahha :)
Puss & Kram,

En hektiskt helg

Hejsan! Det känns som att ni inte har sett röken av mig de närmaste dagarna, och det är nog tyvärr sant. Jag har verkligen haft fullt upp nu i veckoslutet och helgen. Igår var väl en ganska händelselös dag, mest lite mys och slapp framför TV:n. Idag har jag varit uppe i Barkeryd på konfirmations-lektion, från 10 till 2. Sen kom jag hem, åt, och åkte upp till Granstorp som säljs idag. Så då träffade vi dem nya ägarna, som är danskar, en man och en kvinna och en kille i min ålder. Sen drog vi oss så småningom tilbaka hemåt, visst känns det vemodigt när det är sålt nu och allting. Jag som har extra svårt att släppa taget om saker och ting..

I alla fall, imorgon så är det den stora konserten Triple & Touch som jag ska gå på på kvällen vid klockan 6 ungefär. Går till och med in som VIP-gäst, häftigt va? :)
Puss & Kram,

En dag med skrubbsår & skador

Hejsan! Här bredvid ser du mig och dagens outfit, fina Louise tog dem bilderna på mig innan engelska-lektionen "grillningen med läxförhör" hos Jonna. Vi tog en promenad runt Myrberget som det kallas, för det var 30 minuter kvar tills lektionen började. I wear:

Blå tröja från BikBok
Skinnjacka från JC
Pantalonger från Lindex
Stövlett från DinSko
Halsband från Deluxa

Har så grymt ont i höften och armen, har ett rejält skrubbsår på armen. Den längsta killen (!) i hela skolansprang rätt in i mig på elevens val. och vad hade lilla jag att sätta emot? Nothing. Han på liksom 1.91 cm och illa jag på 43 kg. Det kan väl inte bli annat en en stor krockoch jag i golvet?
Puss & Kram,


To look at something that never exist.


She looked the boy in the eyes, take calmed, and said: If you don´t let me be that girl that I am, then I am afraid that she´s gonna disappear some day, and then you stand there alone, and wish that you could take back all the words you said to her.
- I miss you.
Elin Palmqvist

Hejsan hoppsan everybody! Vad gör ni? Vad tycker ni förrsten om mina fina ord däruppe? Hahha, ja det är jag som har skrivit, kanske är det då något grammatiskt fel i engelskan. Who knows? Idag är det Torsdag, min 4:e bästa dag på hela veckan. Många kan nog gissa hur min "veckodags-lista"skulle se ut:

Lördag
Fredag
Söndag
Torsdag
Tisdag
Onsdag
Måndag
Hmmr, ja Måndagarna är ju desvärre sist, jag hatar måndagar. Ändå har jag kommit på det är antalet Måndagar som jag har levt minst i mitt liv. Jag föddes en Tisdag, alltså har jag ju inte levt så många Måndagar som Tisdagar, Fredagar osv. Då kanske det kan betraktas som lite konstigt att jag hatar Måndag, men det kan jag lova er; JAG HATAR MÅNDAGAR.
Puss & Kram,


Onsdagens "Skinniga" outfit..


Hejsan! Idag är det Onsdag, och jag är ganska glad. Jag vet inte varför, jag bara är det. Kul va? Tyckte jag satte ihop en ganska snygg outfit idag, svart & lila gåt alltid hem i höst, matchat med skinnjacka och boots. Fin fint :)
Som ni då kan läsa så kommer skinnjackan och jeansen från JC, J-Store, och bootsen har jag ingen aning om var dem kommer ifrån.. De är fjolårets vinterstövlar, och det står "GG" på dem. Någon ledtråd? De kommer ju säkerligen från någon affär på A6 typ Skopunkten, DinSko eller Wedins. Om jag inte köpte dem i Göteborg förra året.. Ja, det kanske jag kommer på, men snygga är dem i alla fall! I like klackskor. Ska nog fasiken börja använda dem lite mer, och inte baaaaara gympaskor. Och mina mockastövlar förstås, men dem vågar man ju inte ha,höll ju på att förstöra dem förra veckan. Mindre roligt.

Nu ser jag att jag har ägnat många rader åt prat om skor, över till något annat. *BOM*
Igår så landade paketet med Yves-Rocher här hemma, och i det låg ett jättesnyggt läppglans med färgen 03 "Ambra", och det var verkligen prisvärt. Det sitter länge, plus det lilla "glanslacket" efteråt. Parfaît :)

Ikväll ska jag steka hamburgare, eller "brassa" som vi säger här hemma. Yummi :)
Innan jag slutar skriva slänger jag upp en bild på mina boots här nedanför:

(Klicka för större bild)
Puss & Kram,

Projekt: Att övervinna Elins garderob..

    
FÖRE STÄDNING                                                EFTER STÄDNING

Ja, såhär blev det då efter dendär megastädningen som var väl behövlig. Slängde hur mycket kläder som helst, nästan en hel svart soppsäck.
Och till alla er som tänker: Nej slängde hon så mycket, kan jag lugna er ganska snabbt:
NEJ, vi skänker alltid bort kläder till någon hjälporganisation. Det är ju mycket bättre än att slänga det, eller hur?

Nu ikväll blir det Andra Avenyn vid.. halv nio går det idag va? Dumma tider, men ja, man måste ju se det så..
Men det är ju en hel timme kvar.. Vad ska jag hitta på? Har faktiskt redan övat på läxorna, så det behövs inte mer. Kanske ta ett rejält pass på crosstrainern? Ja, det får det bli. Myyyys. Kram :)
Puss & Kram,

Ta dagen som den kommer


Hejsan! Ett tidigt blogginlägg idag, gött va? Våran grupp 8:2 slutade redan vid 11.20, en kort dag vill säga. Våran NO-lärare Maria var sjuk, eller hennes barn, så då blev det ingen lektion. Skönt att slippa NO-timmen från 12.00 till 13.30. Den är seg den. Mycket seg. På bilden här ovan ser ni hur glad jag blev när vi fick gå hem istället. Hihi. När jag kom hem åt jag makaroner, skinka och ost, yummi! Sen tog jag då lite bilder, och nu ska jag strax öva på läxorna.. Eller kanske ett One Tree Hill, vad väljer man? Haha. 
Idag ska mamma och jag också rensa ut min garderob, den är alldeles för liten för så mycket kläder. *Rodnar*. Måste verkligen ta och rensa ut där någongång, och någongång är nu.  Så det blir vad eftermiddagen har att bjuda på. Ska också slänga ihop än av mina berömda äppelpajer, då blir pappa glad. Yum Yum :)
Puss & Kram,

Åhh jag har bloggtorka..

Åh, jag har drabbats av en fruktansvärd bloggtorka.. Vad ska jag göra? Ska återkomma senare ikväll med ett blogginlägg, kanske går upp i skogen och tar kort. Eller nåt.. Håll till godo,
Puss & Kram,

Titta vilken lyster i hår & ansikte


Har ni sett vilken fin lyster mitt hår fick efter inpackningen? Och ansiktet dessutom, en bra ansiktsmask som luktar gudomligt av gurka och lime. Kommer från Montage Jeunesse, finns bl a på Åhlens, Kicks och H&M. Kostar runt 20-lappen.
Mitt hår har nästan torkat helt nu så ikväll blir det plattning för första gången på... en månad? Ja, jag går oftast runt helt naturlig. Inget hårspray, JAG HATAR HÅRSPRAY. Usch, håll med om att det dödar håret. Nej, jag kör på det naturliga, en Snobben-hårborste från H&M, sen kör vi :)

Ville bara passa på att också tipsa om den här otroligt fina väskan som
GinaTricot har fått in nu i veckan. Visst är den söt? Med en liten rosa gullig rosett och allt. Perfekt! Visst är jag otroligt tjejig nu? Hahha, ja men håll med om att den är cool! Finns också i helsvart för den som är intresserad, alltså med svart rosett och allting.
99 kr/st.
SKYNDA ATT FYNDA! :)
Puss & Kram,

Tänk vad mycket skit man får..


Ja ni, här är alltså all skit (om jag får uttrycka mig formellt) som jag har samlat på mig. Alltsammans kommer från FRIDA. Liksom, varför skicka med såna här gratisprylar? Det enda som jag gillar att använda i den här samlingen är det lilla runda rosa läppglansen som fungerar som ett riktigt skönt läppbalsam och den guldglittrande highlightern som fungerar perfekt på fest och andra fina tillfällen. Resten är bara... Skit helt enkelt.
Får nog ta och rensa ut och slänga en hel del smink, så man kan få plats med lite nya grejor också. Tex mitt nya fina läppglans från Yves-Rocher, som jag hoppas ska dyka upp nu i veckan. Vet inte alls hur lång leveranstiden är därifrån. Vet ni?
Idag är det en sån där tråkig grå Söndag.. Hur livar man upp dem Söndagarna då? Tar en skön, lång varm dusch, med inpackning från L´oréal och en skön uppfriskande ansiktsmask. Då känns redan allt mycket bättre. Nu måste jag dra neråt köket, pappa och jag bestämde att vi skulle börja med kötfärspajen halv ett, och klockan är halv ett om.. två minuter.. OPPPS, MÅSTE RUSA! :)
Puss & Kram,

Lördag vecka 39/40


Om du tänker tillbaka på veckan som gått, vad har varit absolut bäst med den?
Min nya stora marinblå tröja från BikBok. NICE :)
Om du tänker tillbaka på veckan som gått, vad har varit sämst med den?
Hmmr, igår höll jag på att förstöra mina mocka-stövlar..
Det roligaste som har hänt nu i veckan?
Att jag fick mitt första MVG, i Franska. Det är väldigt bra med tanke på att ingen i min familj har läst Franska, jag har bara mig själv att fråga.
Det tråkigaste då?
Ingen show-dans i Måndags. Den är nedlagd.. :(
Snyggaste outfiten du hade på dig nu i veckan?
Stora marinblå tröjan från BikBok, gråa tights, skinnjacka och mockastövlar. SNYGGT :)

BLI MEDLEM: GRATIS KLÄDER:
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=19449
- Yes, där ploppade det in lite frågor & svar för både vecka 39/40. ENJOY :)
Puss & Kram,

Fixa en fin höst-make up


Tjabba! Här kommer lite användbara tips för en fin Höst-make up. Häng med :)

STEG 1: ---> ATT LÄGGA EN FIN BAS
Svar: Börja med att försiktigt applicera en bra foundation som passar för din hy. Om du har en fet och finnig hy är det bra att änvända Dream Mousse från Maybeline (se bild), har du en torr hy, använd en foundation som återfuktar din hy, tex Hydro-allergic foundation från Isadora (jag använder). Applicera foundationen/moussen med små cirkulära rörelser.

STEG 2: ---> ATT TÄCKA BLEMMOR OCH FINNAR
Svar: Även här gäller det att använda en concealer/täckstift som funkar bra för din hy. Använd L´oréals täckstift (se bild), eller H&M:s egna concealer, passar många hudtyper.

STEG 3: ---> HITTA ETT PASSANDE ROUGE
Svar: Hitta ett rouge som passar din hudtyp, ett ljust, ett mörkt, ett rosa, ett aprikosfärgat, ja möjligheterna är oändliga. Le mot din spegelbild och applicera rouget med en fin borste med mjuka strån där det "bullar" upp som mest på kinderna. Rouget från Make Up Store (se bild) kan vara användbart.

STEG 4: ---> ATT PIFFA MED EN ÖGONSKUGGA
Svar: En fin höstig färg i tex marinblå, plommon-lila eller brunt är hett i höst. Applicera över hela ögonlocket. Här visar jag olika ögonskuggor från H&M:s egna kollektion, (se bild).

STEG 5:--> FÅ FINA FRANSAR
Svar: Använd en bra mascara som lyfter upp eller förlänger dina ögonfransar. Måla på ett lager, låt torka, och måla sedan ett nytt. Tex Build Up Mascara från Isadora.

STEG 6:---> AVSLUTA MED ETT LIPPGLOSS
Svar: För att få en fin finish, avsluta hela make-upen med att försiktigt först lägga ett lypsyl eller läppbalsam, måla sedan på ett lager läppglans eller läppstift. Klart :)

Ja, hoppas att ni fick lite användbara tips inför höst-make-upen. Kom ihåg, om du själv tycker att du är fin, GÖR ALLA ANDRA DET OCKSÅ :)
(VECKANS FRÅGOR DYKER UPP IKVÄLL)
Puss & Kram,

Morning Morning

Hejsan och godmorgon denna Lördag, som är min absoluta favoritdag!

Vad gör ni alla där ute i kylan? Eller ja, om ni läser detta så är ni förmodlugen inomhus med en rykande kopp med varm choklad. Jag tror nästan bestämt att det har varit minusgrader inatt, eller vad tror ni? Ja, nu kan jag väl gissa att termometern står på ungefär 5-7 plusgrader? Idag är det en sån där go Lördag, mm I love Saturdays. Veckans skönaste dag, man får både sova ut på morgonen och vara uppe på kvällen. 

Idag ska jag bara slappa... Ni vet, en sån där go Lördags-slappa-framför-tv-och-dator-DAG. Woho! Ska också köpa hem en stor Marabou-choklad kaka att mysa med. Kanske någon film också?
Igår tog mamma sitt förnuft till fånga och köpte en träningsmaskin. En såndär Cross-trainer, som man går på, och så pendlar armarna samtidigt. Ska bli kul att prova den, haha. Längtar så sjukt mycket tills min Yoga-kurs drar igång. Jag missade ju starten nu i höst, så det blir efter jul någon gång. Ska bli grymt kul :)

Puss & Kram,

Vår coola vattenväxt


Tjabba bloggen! Är inte den där växten som står i Tv-rummet för cool? I like :)
Åhh, jag vill ha mitt paket med smink från Yves-Rocher! Längtar som fasen efter det där läppglanset! En mindre trevlig sak hände i dag också. När jag skulle cykla hem så ösregnade det, ja det haglade till och med. Jag var dyngsur när jag kom hem, hade vi tagit mina nya stövlar till skolan idag. Jag blev riktigt sur på mig själv asså, dem kommer ju att bli helt fula nu ju. Shit pomme frite. IKVÄLL blir det förmodligen mat från Shang hai, vi ska åka in till storstaden och hämta food. GOTT :) Some pictures from my day:

Tänk om skinnjackan blir helt förstörd av det där jäkla regnet? :O

Kröp ihop i sängen med mina gosedjur och läste FRIDA. MYYYYS :)

Fastnade för dem här coola Converse-skorna! Tjejigare modell, tunnar & tightare! C O O L A ! : D

Puss & Kram,

Am I beutiful enough?


I många unga tjejers huvud verkar det pågå den där gamla visan "ÄR JAG SÖT NOG?". Svaret har jag enkelt här:
JA DET ÄR DU. Man duger ju för fan som man är ju! Alla går typ runt och tänker, åh jag har för stora fötter, nej gud vilken ful hårfärg jag har, kolla på henne jag vill ha hennes läppar. SLÄPP DEM TANKARNA!
- Har du aldrig tänkt på att andra tjejer kanske går runt och kollar på dina jeans och tänker; Så vill jag också se ut. ?
Man glömmer liksom bort det där. Det kanske känns som att det bara är du som går runt och tänker såna tankar som, jag vill vara som henne. Det är ju helt fel. Man är unik, DU ÄR DU. Ingen annan. 
Liksom, jag har skostorlek 39 och är ungefär 1.62 cm lång. Liksom, hur bra passar det ihop? Jag har stora fötter, men alltså, vadå? Vad är det för fel på det? Juste, INGENTING ALLS. 
S L Ä P P   A L L A   S Å N A   T A N K A R ,   T J E J E R ! 

Puss & Kram,
 

Onsdagens Outfit


Hejsan alla glada! Idag ser jag ut såhär:
Jeans från GinaTricot
Stor tröja från BikBok
Skor från DinSko
Klocka Ur & Penn
Örongänge & halsband, H&M respektive Glitter
Enkelt, vardagligt & snyggt. Ingen smink alls, INGET ALLS. HELT NATURLIG. Nu rinner det nåt fruktansvärt ur ögonen, jag har mina perioder, så smink är bara att lägga ner. Piffade till med extra associarer istället. Great =)
Hade Franska-prov idag, säkrade i alla fall ett VG, kanske mer? Who knows?
Puss & Kram,

RSS 2.0