Frågestund 09

Halloj!
Hade tänkt att ha en liten frågestund, men eftersom ingen frågar nåt, liksom aldrig, så tar jag upp dem vanligaste frågorna. 

5 FRÅGOR OM MIG:

FRÅGA: Vad heter du i mellannamn?
SVAR:
Åsa & Louise

FRÅGA: Har du några husdjur?
SVAR:
Nej, jag är allergisk sedan... jag föddes. Så nej, tyvärr inte.

FRÅGA: Vem är din absolut bästa vän?
SVAR:
På den frågan så måste jag såklart svara Johanna, det finns ingen annan som betyder mer för mig än vad hon gör! Jag litar på henne till 100 %, hon är en riktigt kompis.  

FRÅGA: Är du duktig i skolan?
SVAR:
Det måste jag väl säga att jag är, om man räknar 7 MVG och 8 VG som något bra?!

FRÅGA: Vad vill du gå för program på gymnasiet?
SVAR:
Alltså, den frågan är ganska svår.. Just nu funderar jag mest på att gå Samhäll- Språk. Men det finns också i bakhuvudet att läsa Samhäll- Ekonomi, eller till och med Naturvetenskap.

Vill ni ställa någon fråga kan ni göra det till detta inlägget.
Puss & Kram,

OTH-Maraton

Hejsan :)
Idag är det faktiskt lite mulet här utanför Jönköping. Väldigt skönt tycker förstås jag själv som inte är någon riktig vän av solen. Och faktiskt lite svalare också, så det är jättebra.

Vet ni vad jag gör idag? Eller gör och gör, jag kollar på massa avsnitt av  One Tree Hill. Just nu så kollar jag på 1:3:1, alltså säsong 1, disc 3, avsnitt 1. Lite som att slå i en bibel, haha.
Bloggar mer i eftermiddag :)
Puss & Kram,


Sommarbad, cykelstyre och Ica Maxi

Hejsan i sommarvärmen!
Var som sagt nere och badade en stund i sjön, mycket skönt! Det var bara lite kallt när man skulle i, sen frös man faktiskt ingenting, hur många gånger är det så egentligen? Åkte ner med Johanna, träffade Jennifer, Angelica och Anna, så vi joinade dem, badade tillsammans, skrattade, pratade och hade hur kul som helst.




 
Kom precis hem från Ica Maxi, en storhandling med familen. Såg min favoritbloggare Elin Kero, Nevnarien.se, och det var riktigt roligt. Jag tappade fokus ett tag där, haha.
Puss & Kram,


Nu sticker jag

Hallå!
Eller hejdå kanske jag skulle säga, jag ska strax cykla ner till sjön idag igen med en kompis. Om exakt en halvtimma. Har såklart på mig min bikini med engelska flaggan på från Ginatricot. Tror faktiskt att jag ska köpa en brun bikini-överdel, det kan man faktiskt se lite brunare ut i. Har redan en underdel, så då kan man ju köpa någon snygg överdel. Helst i bandeau-modell, det är coolt :)

Några tips, skriv gärna :)

Puss & Kram,


Musiktips #17


Anders Fernette- Hungry Eyes
Halloj!
Jag joinar klubben som gillar Anders Fernettes cover på Hungry Eyes. Riktigt bra är den, ännu en bra cover gjord av Anders. We like :)

Idag hade jag tänkt att jag mest skulle ta det lite lugnt. Har fått en lätt allergi, hoppas att den gr över tills i eftermiddag, hade tänkt bada en stund. Vi får väl se. Det blev nog för mycket sol igår, så nu har jag det där jäkla soleksemet...
Puss & Kram,


Marängsvissen

Hejsan hoppsan i sommarvärmen!
Det är ju sjukt varmt, jag tror att det ligger runt 27 grader här. Ganska varmt med andra ord. Väldigt varmt menade jag. Började dagen med ett morgondopp i storsjön, mycket uppfriskande måste jag säga, haha. Snodde upp håret i en fläta, och sedan i en knut, men klanten jag själv råkade doppa knuten lite i vattnet. Det resulterade i fina, svallande sommarlockar, så det förde ju med sig en bra sak i alla fall :)

Inläggen i bloggen kanske kommer minska lite under de här varma dagarna, man vill ju helst vara ute i solen med familj och vänner. Men jag håller er förstås uppdaterade ändå, bara inte 3-4 gånger per dag, kanske 2-3? Låter det som en bra deal? Läsar-antalet minskar ju alltid när det är bra väder ute :)

Har njutit av en skål med marängsviss, finns det något godare på sommaren?
Puss & Kram,


2 par skor+ shorts


Fina nya flipflop-sandaler i strå/bast med vita textilremmar och kanter. H&M, 49,50 kr.


Svarta ballerina i skinn från DinSko, 199 kr. Dem kommer hålla grymt bra!


Ljusa jeansshorts hittade jag på VeroModa för 199 kr. Fynd!


Baksida på shortsen.

Halloj!
Hejsan igen, visst var det en del fina shoppingfynd jag hittade igår? Faktiskt ingenting alls på rean, konstigt nog. Jag som brukar älska sommarrean och mellandagsrean? Lustigt..

Jahopp, vi tryckte i alla fall i oss glass med chokladkross i, maränger och chokladsås. Riktigt gott faktiskt. Nästan för gott, jag är mättad på glass för ett tag  nu.  Ikväll står det mellan två filmval, "Sova med fienden" på femman eller "Göta Kanal 1" på fyran. Vilken?
Puss & Kram,


Lant-loppisen








Hallå!
Hemma från lant-loppisen igen, eller ja, det var några timmar sedan faktiskt. Fick för mig att sola lite efter middagen så jag tvingade mig kvar i ungefär en halvtimma. Men det var ganska skönt, solade dock mest bara benen som inte är riktigt så känsliga som den övriga kroppen.

På loppisen, however, hittade vi jättefina glssbägare, 6 st för 50 kr, helt perfekt. Så vi köpte lite glass i affären, sedan ute i solen började mamma och jag halluciera om maränger, så jag åkte fram till Konsum igen och köpte det, så snat blir det glassfest här!
+ en FRIDA sommarspecial, kan det bli bättre?

Visar mina klädköp i eftermiddag.
Puss & Kram,


Värmen är här

Hej!
Tillbaka från stan, jag sitter här och är sjukt varm. Alltså inte sjukligt varm, utan väldigt varm. Det är för varmt ute nu, man orkar ju ingenting! Jag var helt slut när jag kom hem..

Anyway, jag spanade in sommarrean som har börjat i typ alla affärer nu, men det är ju mest skit som dem rear ut. Jag köpte faktiskt ingenting alls på rea, utan till ordinarie priser. Ett par flipflops på H&M, ballerinaskor på DinSko och ett par jeansshorts på VeroModa. Visar allt imorgon.
Imorgon ska jag på någon sorts lant-loppis, verkar spännande. Hörs :)
Puss & Kram,


Skön Outfit 09

Hallo!
Leggings, JC, grönt linne H&M och ovesize linne från Ginatricot.

Jag sticker in och shoppar i eftermidag, sommarrea- HERE I COME!
Puss & Kram,

Mina Betyg 2009

Hejsan.
Nu ska jag äntligen skriva exakt vad jag fick för betyg.
Franska, Svenska, Engelska, Slöjd, Bild, Teknik och Biologi= MVG
Idrott, Matematik, Religion, Hemkunskap, Fysik, Historia, Samhällskunskap och Musik: VG

Jag slänger strax upp dagens outfit.
Puss & Kram,

Sony Ericsson W715 Plus








Hallå!
Jaha, denna fina mobil blev det alltså igår på Telenor. Fin, eller hur? Jag har funderat på den här ett tag nu, och den kändes bra, fina funktioner och ett bra pris. Har ju tjänat lite pengar på min sommarkurs så det kunde jag unna mig. Valde silver, den svarta känns lite för "killig".

PÅ SISTA BILDEN kan man ju fundera på vad det är för något och vad sjutton den används till? En USB-adapter, man drar bara ur minneskortet ur mobilen och sätter in det i adaptern, mycket smidigare än en jobbig sladd. Den kommer nog bli använd en del tror jag, en jäkla smidig sak!

Angående det här betygssnacket ett par läsare har tagit upp, jag skriver en komplett lista över mina betyg ikväll. Nöjda? :)

Ölandsbilder del 2

Halloj!
Nu har jag fått ta över min systers dator genom hennes skoltid. Hoppas verkligen att den kommer att fungera ett tag, i alla fall tills vi åker till Gotland vecka 30. Då kan jag ha med mig datorn och kolla på film i stugan, eller ta med mig den ner till biblioteket så jag kan koppla upp mig på internet. Fler inlägg på semestern helt enkelt!

När vi har skaffat trådlöst bredband kan jag till och med vara på mitt eget rum. Snacka om bra, jag är glad! Tänkte skrivit ett inlägg igår kväll, men ja, jag blev lite upptagen med annat. Var inne på telenoroch förlängde mitt abonemang och fick samtididgt en ny mobil. Visar i eftermiddag.

Lite fler ölandsbilder kommer poppa upp nu i veckan som kommer, jag orkar inte ladda upp alla på samma gång. Så här kommer del 2 av Ölandsresan:




Puss & Kram,



Slappa jeans

Hallå!
Idag kör jag på mjuka baggyjeans, det är ju så himla varmt! Tunna är dem också, så det är en bra kombo. Köpta på Ginatricot förra året, runt 500 kr. Ska börja använda dem mer!





Idag ska jag städa mitt rum nu på morgonen, sen blir det väl lite innemys med film och annat. Vid ett ska jag möta Johanna för att dela en piza till lunch. Ska bli gott, det var längesen jag åt pizza. Favoritmaten ju! T-shirten på bilden kommer förresten också från Ginatricot. Mitt hår har blivit sjukt långt igen. Vissa dagar älskar jag det, dagar som idag med en oerhörd hetta ute- nej tack.

- Det kanske många av er känner igen?

Puss & Kram,

Ful rand

Hallå!
Blev en liten fördröjning i inläggen idag. Datormusen pajade när jag hade skrivit halva inlägget. Det gick inte att flytta den åt höger, så jag hade lite problem med att stänga av datorn. Men som tur var så hade vi en gammal mus som funkade. Gick in på min systers dator, men man ska ange ett lösenord för nån panda-grej, konstigt. Måste fixas innan jag tar över den! :)

Idag är det i alla fall stekande varmt ute, mer än 20 grader. Jag har solat en timma på förmiddagen ungefär, så nu har jag en riktigt ful rand efter bikinin. Men det är sånt man får ta. Jag gillar inte bikini-överdelar som ser ut som behåar, jag vill gärna ha bandeau eller halterneck, det är finast!
Puss & Kram,

Musiktips #16

Hallo!
Vi börjar dagen med ett musiktips, jag gillar den här låten väldigt, väldigt mycket.

Beyoncé- Halo
Puss & Kram,

Jump In!


Jag är fri!

Hiiiiijaaaaaaay!

En kopp kaffe tack.

Jag älskar havet! Älskar, älskar, älskar!

Halloooooo!
Vi tog förstås en massa "hoppbilder", som vi kallar det, jag har nog runt 50 st. Om inte mer, hehe. Men det är kul. Ska använda många till en ny header och design på bloggen, så det kan nog bli riktigt fint tror jag.

Vi slängde oss i havet 3 gånger, och ena gången var klockan tio på lördagskvällen, det var cirka 10 grader, blåsigt och 12 i havet. Men äh, jag älskar känslan. Det gör så ont att det är skönt! Vi stog där och sjöng (läs skrek) 17 år med Veronica Maggio hur länge som helst. Dem som hörde oss måste trott att vi var fulla eller något ännu värre. Vilket vi förstås inte var. På läsk möjligtvis. Men det var riktigt härligt, att skrika av sig all stress, irritation och skolarbete. Då kände jag mig mest levande.
Någonsin.

Jag ska förresten få min systers gamla laptop som hon haft genom sin skoltid. Det kommer alltså bli mer inlägg, kul va? Det gillar ni väl? :)
Puss & Kram,

Sommarlov!

Hejsan!
Äntligen tillbaka i bloggvärlden efter min korta semester. Man saknar faktiskt bloggandet en del, men nu ska det vara igång hela sommaren. Hoppas jag i alla fall!

Ni får faktiskt ge er till tåls tills i eftermiddag/kväll med alla bilder, det tar tid att lägga in och att ladda upp. En väldigt lång tid också. Ses ikväll :D
Puss & Kram,

En saknad efter någon..

Hallo!
Näst sista dagen på kursen är nu gjord. Bara imorgon kvar, sen börjar mitt verkliga sommarlov på Öland tillsammans med Johanna. Ska bli sjukt kul att åka dit. Tänkte att jag skulle fram till affären och köpa surt godis, det hjälper verkligen mot illamåendet i bilen. Sen blir det till att packa och duscha. Ska försöka hinna med att äta också så jag får nog lägga på ett kol!

I eftermiddag har min kära vän Alice varit här, vi har inte setts på 1 år och 2 dagar! När jag såg henne insåg jag verkligen hur mycket jag hade saknat henne, så det var kul att hon kom hit och hälsade på. Vi säger ett speciellt ord och börjar gapskratta, haha, ha det är vår humor det. "Mouset".

Det blir ett till inlägg ikväll, och sedan blir det faktiskt bloggfritt för min del fram till söndag :)
Puss & Kram,

Ny sommar-favorit!


Halloooo!
Här ser ni min nya sommarklänning som kommer från Ginatricot i Göteborg. Kostade endast 199 kr, och jag behövde en ny, min gröna favorit börjar bli lite liten. Visst är den riktigt fin? Jag älskar den lilla kragen fram och den gulliga knytningen därbak. 199 kr som sagt, som hittat!

Imorgon blir det kurs hela dagen fram till halv fyra, sen blir det förmodligen besök av en gammal kär vän, men det är inget bestämt ännu..
Puss & Kram,

Armband & Öronhängen




Hallo, hallo!
Dags för lite uppdatering nu igen- kul va? Idag så börjar jag med att visa mina fina smycken jag köpte i favoritaffären på Liseberg- Lisas presentbod. Det finns precis hur mycket fint som helst. Men öronhängena och armbandet fick i alla fall följa med hem. Det konstiga är att det stod en man i kassan.. Lisas presentbod.. Hmr... :) 

Armbandet fick jag betala 69 kr för, och öronhängena blev mina för 30 kr. Snyggt budgetmode till ett bra pris, jag älskar smycken under hundringen! Av märket Dazzling ska också tilläggas.

Ikväll tänkte jag visa min klänning i riktig sjömansstil, den är randig i marinblått och vitt, en så sjukt härlig kombination. Ska också pyssla lite med en ny header, men den kommer inte att komma upp förrens nästa vecka, ska ju åka till Öland på torsdag. Så det blir faktiskt ingen uppdatering alls torsdag-söndag. Men sen återkommer jag med en massa kul, även en bloggerska måste ju få ta semester, eller hur? :)

Omvårdnadskurs

Hallå!
Nu är jag hemma igen efter den första dagen på min sommarkurs- omvårdnad. Vi började med att presentera oss lite, skriva på lite papper med mera, och sedan blev det en liten film. Vi gjorde också ett collage tillsammans om just omvårdnad av människor, och sedan var det lunch vid halv tolv.

På eftermiddagen åkte vi till räddningstjänstens central, och fick lite information om brandmansyrket och ambulansen mm. Vi slutade redan halv tre, det blev ett larm, så vi fick gå en timma tidigare, jag hann med det tidiga tåget hem så det var ju faktiskt jättebra.

Nu tänkte jag att jag strax skulle gå ner och äta någonting, och sedan blir det väl lite slapp framför teven och datorn. Det är skönt att slippa tänka på läxor!
Puss & Kram,

I ♥ Liseberg

Hej!
Idag kommer det att komma upp lite bilder från Liseberg igår, riktigt roligt var det faktiskt. Vi åkte en massa roliga saker, bland annat Kållerado, Rabalder, Flumride mm. Blev ordentligt blöt alla gångerna, men äh, det är väl egentligen det som är meningen, eller hur? Det är ju kul att bli lite nerdränkt!


Rabalder åkte vi en gång, för det var en väldigt ång kö, attraktionen var ny så det kanske inte var att undra på?


Bästisen och jag i den lååååånga kön!


Sagolsottet är ett riktigt måste, tog lite kort därnne också. Här ser ni "kejsarens nya kläder"


Den vattniga upplevelsen "Kållerado".

Vi hann även med en timmes shopping på Nordstan innan vi gick till nöjesparken. Jag köpte en superfin somrig klänning på Ginatricot. Visar den imorgon hade jag tänkt. Inne på Liseberg hittade jag ett par ursnygga öronhängen+ matchande armband under 100-lappen! Visar imorgon också.

Vi avslutade kvällen med ett åk i Balder- Nordens största bergodalbana!

Puss & Kram,

Vilken dag!

Hej!
Ojojoj vilken dag, jag vet knappt vart jag ska börja! Vi åkte in till Jönköping kvart i tolv, ungefär vid tjugo över ett så kom min syster Annas klass utspringande, och det var massvis med blommor, gosedjur, rosor, champagneglas mm. Sen åkte dem på flaket, och då åkte vi hem. Mottagningen började vid fyra ungefär, jättegod smörgåstårta och kaffe och jordgubbstårta till fika. Gott gott. Lite presentöppning.. Ja, det var väl ungefär min systers student 2009, jag önskar dig all lycka i framtiden, lycka till!


Flaket!

Jaha, nu har jag äntligen sommarlov, så himla skönt! Hela jäkla sommaren framför mig, det känns superskönt! Jag ska göra en massa roligt:
Imorgon blir det Liseberg med Johanna!
Måndag - Torsdag v.25 blir det sommarkurs+ 960 kr! 
V.25: Träffa Alice, jag längtar! <3
Torsdag-Söndag: Öland
Ullared någon gång?
Gotland v 29-30.
+ Kanske Stockholm?

Ja, det blir ju ganska så händelserikt, det blir nog bra :) Imorgon blir det ju ingen uppdatering på hela dagen, det ska bli min skolavslutning i Göteborg! KUL!
Puss & Kram,



Student 2009!

Hej!
Nu skall vi strax åka in till Jönköping och titta på när min fina syster Anna tar studenten, så jag bloggar mer ikväll.
- Anna- snart kommer vi <3
Puss & Kram,

Jag förtjänade en jordgubbe!

Hejsan!
Jag är så sjukt stolt över mig själv idag, nu är äntligen hela åttan gjord! Nu har jag fått mitt sommarlov, jag kommer ha så kul, och så mycket att göra i sommar! Ska beskriva en detaljerad lista ikväll.

MEN, det bästa av allt, jag fick mina betyg idag+ en fin ros, det kunde inte varit bättre! Jag började nästran gråta när jag öppnade kuvertet här hemma, jag kunde inte tro att det verkligen var sant! Och nu kommer det bästa, hör och häpna: 7 MVG och 8 VG! Kan ni bara förstå min glädje över det? Nu äntligen, efter veckor av slit, pluggande i flera timmar, ett verkligt hårt arbete, NU får jag äntligen se det svart på vitt! Ja, jag kan bara säga en sak, JAG ÄR STOLT ÖVER MIG SJÄLV! SÅ JÄKLA STOLT!









Vi åkte och köpte jordgubbar sen! :)
Puss & Kram,

Musiktips #15

Hej!
Idag blir det ett bra musiktips!

Pink- Sober

Vädret är verkligen grått idag. Verkligen riktigt grått. Vi skulle haft brännbollstunering idag, men pga vädret så blev det en innebandy-turnering istället- inomhus. Mycket bättre! Vi kom trea, sen drog jag hem och duschade och åt, så det har varit en bra dag. Jag ska köpa lite godis till vår klassdag imorgon, på Maxi såklart!
Puss & Kram,

Very buzy girl

Hallo!
Jag längtar så jag kan dö tills på lördag, för då.. drar bästis och jag till Göteborg och Liseberg! Ska bli sjukt kul att bara ha riktigt roligt tillsammans, bara vi två! Och mamma och pappa förstås :)

Den sista veckan i skolan är äntligen kommen, och det händer massa roliga saker ! Igår fick jag veta att jag hade MVG i bild, så det blir 5 eller 6 MVG nu! Kul kul! Idag kollade vi på niornas kabaret, det var också väldigt skojsigt. Imorgon är det innebandyturnering hela dagen. Torsdag blir det klassdag med klassen, massa onyttigheter och film! Fotbollsmatch efter det, och sedan utlottning av pengar i anti-tobaks-projektet. Hoppas att jag vinner! Fullt upp med andra ord. Men det är bara kul!
Puss & Kram,

Morgon-outfiten

Hej!
Förlåt för en otroligt dålig uppdatering i helgen, det var tyvärr en väldigt stressig en. För att kompensera så skriver jag lite nu istället, ett morgoninlägg, kul va?!



Dagens outfit består av:
Svart t-shirt från H&M
♥ Korallrött linne från Ginatricot
♥ Leggings från JC
♥ Gladiatorsandaler, Kappahl.
♥ Smycken: Ring och halsband från Guldfynd och armband från Thomas Sabo.
Ha en fin måndag allihopa <3
Puss & Kram,

Scary?!


Färdig!


Nu är jag färdig, äntligen!
Det blev:
♥ Korallrött linne från Ginatricot.
♥ Svart kjol, (egentligen klänning), också från Ginatricot.
♥ Leggingsen är mammas.
♥ Gladiatorskor från Kappahl.
♥ Smycken Thomas Sabo, ring H&M och öronhängen ur & Penn.

Nu drar jag, :)
Puss & Kram,

Klädproblem

Hejsan!
Idag lider jag av stora klädproblem, jag vet allvarligt talat inte alls vad jag ska ha på mig! Det är ju 40-års fest ikväll, vad ska man ha egentligen? Jag tänkte min blommiga kjol och kanske ett linne/t-shirt? Är det för vardagsaktigt? Eller en cool t-shirt och leggings eller jeans? Jag vet inte..

Det kommer upp en outfits-bild innan jag går, vi får se vad det blir.. :)
Puss & Kram,

Musiktips #14

Hejsan!
Idag är det äntligen fredag- full fart mot helgen! Det blir nog ganska lugnt tror jag, en 40-årsfest imorgon på kvällen, min moster fyller, så det ska bli kul! Jag gillar att träffa lite släktingar, det är kul att ta på sig lite fina kläder. Kanske ska ha min blommiga kjol och något till, men jag vet inte säkert än. Eller något annat fint. Får rota fram något, kanske min lindblomsgröna klänning? Eller den som... ja ni fattar? :)

Dagens musiktips:

Rihanna- Take a bow
Puss & Kram,

In i det sista..

Hallå!
Nu har jag äntligen gjort min sista kraftansträngning till de sista två proven imorgon. So- ideologier och ett muntligt tal på engelskan. Nu kan jag ingenting mer göra, på måndag kväll sätts betygen, och på fredag är det skolavslutning. Jag kommer ju inte vara där, min syster tar studenten. I höst börjar nian, sista året i grundskolan. Sedan kan jag äntligen, och jag menar verkligen äntligen börja på någon linje som verkligen passar mig. Ska kolla runt lite på nätet och kika. Så det ska bli skönt imorgon, sista ansträngningen- ever.

Ha en fin torsdagskväll allihopa :)
Puss & Kram,

My outfit aujourd´hui


Halloo!
Dagens outfit består av detta:
♥ Pösiga jeans från Ginatricot
♥ Svart ribbstickat linne med virkad rygg, Ginatricot
♥ Armband Thomas Sabo+ klocka Ur & Penn
+ Fina gladiatorsandaler från Kappahl...

Har kommit hem från balen nu, det är så himla kul att se hur alla ser ut. Det var en tjej med långt mörkt hår och ljusrosa klänning, hon var sjukt fin, plus en annan som hade kort grön klänning och gladiatos. Åh, jag längtar tills jag tar studenten år.. 2013 :D
Puss & Kram,

Snygga överdelar

Hallå!
Nu har jag kommit hem från Jönköping, var tvungen att köpa en present till mamma som fyller år på söndag, och det här var enda dagen som funkade. Inget bad med andra ord. Vi tar det någon annan gång.

Jag tänkte idag ge er lite sjyssta linnen, t-shirts och andra överdelar från Ginatricot och H&M, lite inspiration kan väl aldrig skada? Jag har listat mina favoriter:


Puss & Kram,








Musiktip #13

Hallå!
Det fortsätter att vara döhett ute, just nu är det 23 grader! Jag dör.. Nu vill jag faktiskt ha lite regn och lite svalare, var det imorgon eller på onsdag som det skulle bli sämre (bättre)?


Bethany Joy Galeotti- Feel this
Jag gillar den låten, den är både bra och fin. Bra kombination. En del av er har skickat in frågor till mig som ni vill ha svar på, just nu är det 4 st. När det har kommit in 10 st, alltså 6 st till så ska jag svara, jag lovar. Jag svarar på dem jag vill, så att ni vet det också. Så skicka in!

Imorgon blir det bad med J, vi kanske går och fikar också, det är ingen som vet! Nu ska jag jobba vidare med min "oral presentation in front of class", jag har om hjulet :)
Puss & Kram,

RSS 2.0