Med nitar och allt

Hej!
Nu ska ni få se shortsen som jag fyndade i Göteborg, har dock gjort om dem lite.. :)

Såhär såg de ut ursprungligen..


Men nu har jag fixat till dem med lite nitar..

Nice huh? :)
Kram,

Shea body butter

Tja!
Blev en härlig Body Butter från The body shop idag, 165 kr :)







Luktar underbart och gör under för min torra hy :)
Kram,

Nära döden upplevelse

Hej!
Blev nästan påkörd av en buss för cirka en halvtimma sedan, härlig nära döden upplevelse, inte sant? Dock var gågubben grön så jag gick ju men bussen tänkte samma sak..


Kram,

Sunny days

Hej!
Tror faktiskt att det blir dessa godingar imorgon om vädret håller i sig :)


- Vad tror ni? Blir det sol imorgon också? :)
Kram,

Last VS Walk

Hejsan!
Slutade redan 10.55, jag kan säga att jag lever för mina onsdagar alltså. Dock inte torsdagarna, går till 16.35.. Men anyway, känner mig något piggare idag trots att jag fortfarande är jättetrött. Inga andra syntom, bara trötthet. Det är väl detta som kallas vårtrötthet eller något..

Ska i alla fall sätta igång någon av filmerna om en liten stund som jag fick i lördags när vi var nere i Göteborg. Det står mellan A walk to remember och The last song :)


Tror faktiskt att det blir A walk to remember, har aldrig gillat Miley Curys nåt vidare faktiskt..
Tjingeling!
Kram,

I need freedom

Hej..
Har känt mig totalt död hela dagen, vet inte riktigt vad det är med mig just idag. Men jag ska försöka att gå och lägga mig tidigt så att jag kan få sova gott inatt och hoppas på en bättre dag imorgon.

Jag. behöver. sol. Inte snö...


Nåt i stil med detta.. :)
Kram,

Årets första

Hej!
Årets första jordgubbe är äten, fast speciellt god var den inte men det är principen som räknas..


Kram,

Vårbildstävling

Hej!
Är med och tävlar om en diffuser till en systemkamera hos Planetarygo.blogg.se!

Här är mitt bidrag till tävlingen:


Var med och tävla du också! Glöm inte att rösta på mig när röstningen sätter igång :)
Kram,

Because you´re amazing

Hejsan!
Hemma från skolan och har precis ätit lite. Hade ett naturkunskapsprov i den stora kalla Brahe-salen sista lektionen och jag tror att det gick bra. Riktigt bra till och med :)

Har inget mer prov den här veckan så det känns jätteskönt, bara lite småläxor i språken som jag brukar klara av ganska lätt. Ikväll ska jag slutföra mitt lilla projekt med jeansshortsen som jag köpte i lördags och det blir så himla snyggt. Can´t wait! Nu blev ni nyfikna va..



Men det lilla projektet kommer troligtvis upp imorgon.. :)
Kram,

Maybe it´s Maybelline

Hejsan!
Köpte ett nagellack och en mascara igår :)




Maybelline Define a lash och Forever strong, nummer 90

Nu hoppas jag på att detta nagellacket ska hålla i "up to seven days wear", men det får vi se. Det håller nog bättre än vad Depends och H&M:s gör i alla fall :)
Kram,

Söndag 27/3

Hejsan!
Har pluggat det alllra sista till naturkunskapsprovet imorgon så nu känns det som att jag har koll på vad blädning, urskog, kulturskog, urlakning, mineraljord, vittring, osmos och djupbottenzonen är för något. Plus en massa annat förstås..

Jag tänkte visa shoppingen från igår men den kommer upp lite senare! Klockan är redan tjugo i tre, usch vad jag hatar att ställa om klockan till sommartid. Måste gå upp 05.10 imorgon då :(


En bild från igår, Göteborgshjulet..
Kram,

Earth hour 2011

Tja!
Sitter i mörkret med en massa ljus tända överallt, det är mysfaktor på hög nivå det!


Drygt fem minuter kvar.. :)
Kram,

Mörk VS ljus

(Tidsinställt inlägg)
Hejsan!
Man kanske skulle bli mörkhårig igen? :)


Mörk VS ljus ?
Nej, jag tror att jag kör på det ljusa, ett tag till i alla fall..
Kram,

Take me around the planet

(Tidsinställt inlägg)
Hej!
Har två bilder som jag inte tidigare visat i bloggen så dessa kommer upp nu :)









Modell: Jag
Fotograf: Jag
Självutlösare är grejer det! Från förra helgen tror jag..
Kram,



Musiktips #53

(Tidsinställt inlägg)
Tja!
Är ju (förhoppningsvis?!) i Göteborg vid det här laget men jag tänkte att ni kunde få ett musiktips som jag gillar, så ja, here we go!


Nicke borg - Leaving home
Kram,

White like moment

Hejsan!
Åker ju till Göteborg imorgon och är borta hela dagen men jag håller på att göra ett par inlägg som kommer att poppa upp under dagens gång, låter bra va? :)

Nu blir det ett av det allra sista Andra Avenyn- avsnittet och sedan ska jag typ gå och lägga mig. Nej, men tidigt blir det i alla fall, imorgon rullar bilen vid halv åtta (tjugo över sju).


(bara för att jag har skor på mig, tihi!)
Ha en superawesome fredagskväll! :)
Kram,

Get lost, you´ve heard me one last time

Hej på er!
Det kan väl inte vara någon som har missat det faktum att det faktiskt är fredag idag? Nej, jag tänkte väl det, inte jag heller faktiskt. Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, är ju fortfarande lite halvsjuk så det blir nog en hemmakväll.

Imorgon åker vi till Göteborg och det ska bli så kul att äntligen få träffa Anna igen! Blir väl förmodligen lite shopping och annat skoj som hinns med under dagen också :)


Älskar denna härliga vårbild.. Längtar så jag kan dö tills den nya kameran ska inhandlas! :)
Kram,

Oleum basileum

Hejsan!
Känner mig lite bättre nu, har kört med Oleum basileum som är riktigt bra när man har lite ont i halsen. Bara två droppar på ett papper och sedan djupa andetag så känner man sig bra igen! :)


Testa vetja, det fungerar verkligen :)
Imorgon är det fredag, yeaah !!
Kram,

Berömda "tråkiga" böcker

Tja!
Hade riktigt kort dag i skolan idag, bara åtta till tolv ungefär, hade utvecklingssamtal halv tolv och sedan gick jag hem. Samtalet gick riktigt bra med många bra omdöme och betyg och ingen frånvaro :)

Nu har jag pluggat naturkunskap (suck) igen och lite franska så nu är det slut för idag. Har fått väldigt ont i halsen bara nu under natten och det suger verkligen. Måste bli frisk till lördag och Göteborg bara.. Tar mig nog lite glass som kanske lindrar halsen om en stund..

Hämtade ut en ny tegelsten på statsbiblioteket idag också, "Berömda böcker". låter väl trevligt, eller hur? Ska ha lite information om Shakespeare's verk så slipper jag sitta och läsa alla pjäserna.. :)


Fantastiskt rolig men den blir bra till svenska-arbetet.. :)
Kram,

Please leave while I´m still strong

Tja!
Om cirka fem minuter så står TV:n till förfogande och det blir lite "Halv åtta hos mig"! Innan det tänkte jag visa två till bilder som jag fotade i måndags när himlen var så ofantligt vacker :) Vilket ord va, ofantligt, haha..


Source: Elin Palmqvist
Ha en fortsatt fin mitt i veckan - kväll :)
Kram,

Try to find my way home but there´s no one there

Hej!
Fotade ett par riktigt fina bilder här i måndagskväll som jag tänkte visa :)





De andra två sparar jag till lite senare, nu blir det Andra Avenyn! :)
Kram,




Le mardi soir

Hejsan!
Om cirkus en halvtimma tänkte jag kolla på "Halv åtta hos mig" och sedan vet jag inte riktigt vad som kan tänkas hända efter det. Kanske blir något Andra Avenyn- avsnitt, kanske inte.

Imorgon väntar i alla fall en kort skoldag till klockan elva med en idrottslektion och en mattelektion inplanerad. Efter det har jag en tandläkartid klockan 13.00 och sedan ska jag möta upp mamma så ska vi kika lite i affärer och lite sånt. Tänke plugga naturkunskap från elva till ett när jag ändå inte har något speciellt för mig också..


Kram,

I ♥ Jofama by Kenza

Hejsan!
Det riktigt osade vår i hela stan idag och det var nästan lika varmt och behagligt här hemma för en gångs skull! Det händer inte ofta att det är lika bra väder här hemma ska ni veta :)

Håller vädret i sig imorgon, som SMHI utlovar och f*n för dem om det nu inte stämmer, så kommer jag att ta skinnjackan. Japp, det är så dags nu, den har ju inte varit ute sedan i oktober, stackarn..



Source: By me!
Hoppas nu bara att vädret håller vad det lovar.. :)
Kram,

It´s the details that counts

Hejsan!
Jag är med och tävlar i "Veckans bild" hos Planetarygo!


Var med du också :)
Kram,

Naturkunskapen väntar

Hejsan!
Slutade redan vid tolv idag och det var så härligt att inte behöva gå till 16.10. Har pluggat några sidor i naturboken tills provet på måndag så nu har jag bara två sidor kvar och sedan är jag klar för idag.

Ska jobba extra hårt och plugga till provet redan nu i veckan trots att det är nästa måndag för på lördag blir det Göteborg och det ska bli så kul! ♥

Nehepp, naturenboken nöter inte in sig själv så nu ska jag nog gå bort till den. Måste bara ha orken. Det jobbiga är att sätta sig ner och börja men när man väl har börjat så brukar det gå ganska bra. Det gäller bara att ta sig dit. Det är bara det. Bara det..

Vår underbara bok..

Kram,


Fin söndagskväll

Hejsan!
Har precis tittat på en rafflande kvartsfinal, den sjunde och avgörande, mellan Luleå och Djurgården och det var Luleå som tog hem segern till slut. Kollade bara lite på tredje perioden och sedan förlängningen :)

One Tree Hill var ju så bra idag, det har varit typ 5 avsnitt som har varit dåliga och sen kommer det här. Wow, ni som såg/har sett det vet vad jag pratar om och ni som inte har sett det, då har ni missat något. Herregud..

Imorgon har vi resurseftermiddag och det innebär att lektionerna bryts vid klockan ett måndag till och med torsdag nästa vecka och det känns väldigt skönt! Vi ska ha tid för utvecklingssamtal och jag har mitt på torsdag halv tolv och sedan går jag hem. Lyx på hög nivå när jag brukar sluta efter halv fem! :)


Old picture..
Kram,

Det omtalade avsnittet

Hej på er!
Söndag idag och det är så himla fint väder ute, helt sjukt vad det kan förändras fort! Igår när vi åkte till festen så var månen jättestor och helt klargul, superfin! Önskar att jag hade haft kameran, haha..

Idag är det i alla fall One Tree Hill 16.40 på femman som gäller, det är visst det omtalade avsnitt 11 idag så det får man ju inte missa. Det är många som säger att det ska vara något speciellt så ja, det får vi hoppas att det är också då :)


Härlig sommarbild, tittar man ut från en hög höjd så ser man ju inte snön och då hade det kunnat vara maj ute nu! Awesome :)
Kram,

It´s finally done

Hejsan!
Nu är håret äntligen klart, puh..

Lade verkligen ner tid och ansträngde mig extra för att få till det och jag är så nöjd!




Visst blev det fint? :)
Kram,

Sweet saturday again

Tja!
Idag blir det röda naglar som får matchas till min svarta klänning som jag tror att jag ska ha ikväll. Vet inte riktigt, det blir antingen klänningen eller spetstoppen och leopardlinnet. Blir i alla fall lockar till det :)



Slänger upp outfiten om jag hinner innan :)
Kram,

Smått & Gott

Hejsan!
Fredagsmys på hög nivå här kan man säga. Har tagit fram den fina "Smått & Gott" skålen och hällt i lite favoritgodis så är nog kvällen fulländad. När jag har satt igång ett Andra Avenyn sen kan det nog inte bli bättre!


Ha en mysig fredagskväll!
Kram,

Curly sue

Hejsan!
Gjorde lite lockar i mitt hår igår som faktiskt har hållt sig hyfsat bra trots att det är värsta snölandet ute idag. Jag blev så arg när jag gick upp och såg att det var massa snö, igår hade jag faktiskt till och med sett en bit av gräsmattan. Men nu var det bara att ta fram vinterstövlarna och pulsa genom den halvmeterhöga snön. Det sög kan jag verkligen tala om..


Kram,

Spets-bandeau

Hejsan!
Köpte något litet fint i spets på Ginatricot idag, en bandeau-top i svart spets! Tänkte matcha denna under linnen med snygga ryggar, det kommer bli så bra :)




Från Ginatricot som sagt..
Kram,

I think you know me

You can’t stand beside me


Kram,

I ♥ wienernougat

Hejsan!
Det har ju varit en del driftstörningar på blogg.se idag men nu har jag äntligen kommit in! Håller på att plugga det sista på historian, skriver lite instuderingsfrågor för hand och lite sånt :)

Så ja, jag tänkte nog fortsätta med det! Åt lite wienernougatglass innan också och det var såå gott. Nu vet ni det. Typ. Är ingen glassälskar men denna är underbar!



Kram,


I want to be the winner

Hej!
Är färdig med plugget för idag och det känns superbra! Nu ska jag fira mina framgångar med att titta på ett avsnitt av Andra Avenyn och sedan blir det hockeykväll för hela slanten. Vinner inte HV idag så kan de vinka adjö till semifinalståget.. De måste ju tyvärr vinna fyra raka och det känns väldigt omöjligt just nu.


Randonbild från tåget för några veckor sedan (?) :)
Kram,


Mardi 15/3

Hejsan!
Känns som att jag har hittat tillbaka till min motivation nu. Igår vet jag inte vad som hände men motivationen till någonting fanns inte alls. Idag tog jag mig i kragen och pluggade in massor av roliga saker (!) på håltimman så jag är nog så gott som fri när jag kommer hem. Blir kanske lite repetitioner dock..

Ikväll ska jag i alla fall försöka att titta lite på årets viktigaste hockeymatch mellan HV71 och AIK och hoppas på att HV vinner, annar vet jag någon som får vatten på sin kvarn..


Är hemma någon gång efter halv fem idag :)
Kram,

Can´t find my motivation- anywhere

Hejsan!
Kom hem vid kvart i fem idag, det är ju riktigt härligt när jag åker vid tio över sju. Fy******* vilken dag alltså. Jag har något emot måndagar känner jag starkt nu. Allt går liksom på halvfart eller inte alls..'

Det är alldeles för mycket krav just nu och jag känner att jag inte riktigt orkar hålla tempot uppe som jag alltid brukar. Tog itu med de fyra historiesidorna som jag planerade in att plugga idag men mycket mer blev det inte. Hur ska man kunna hitta motivation när man varit i skolan åtta timmar? Allt kännns oövergripligt. Jag. orkar. inte.


Skulle behöva en dos av en härlig solnedgång nu.

Kram,

Musiktips #52

Hej!
Här får ni ett musiktips, det var ju ett tag sen sist :)


Weeping Willows - While I´m still strong

Please, get out, get lost. You've hurt me one last time
I've had enough, the deal is off
But you should know that I believed and loved you all along
Please leave while I'm still strong

Kram,

Söndag 13/3

Hejsan!
Ska strax gå ner och kolla in veckans avsnitt av One Tree Hill. Har pluggat en hel del historia till provet på fredag och det känns jättebra! Även lite franska har gått in i huvudet.. :)

Det känns bra att utnyttja söndagen, en del i alla fall, till lite pluggande så blir det inte jättemycket imorgon när jag kommer hem typ kvart i fem.


Kram,

Melodifestivalen & mys

Hejsan!
Drar mig nu mot en kompis för att träffa lite andra friends, det blir Melodifestivalen (trots att jag inte sett en enda deltävling, haha) och annat mysigt. Kan nog bli riktigt bra!

Hörs imorgon! Ha en fin lördagskväll :)


Kram,

Saturday 12/3

Hejsan!
Åker strax in mot stan en sväng med mamma och pappa för att handla lite, men det blir bara en kortvarig visit. Har känt mig lite halvseg hela dagen men nu så börjar jag vakna till i alla fall.

Hörs när jag är hemma igen :)


Kram,

But tonight, I'm letting it hurt

Hejsan!
Har inte orkat att uppdatera förräns nu, jag är så trött så när jag kom hem la jag mig bra ner och dog en smula. Puh, det tar på krafterna efter en hel skolvecka måste jag säga.

Ikväll blir det väldigt lugnt tror jag, tacos till mat och sedan hockeymatchen som inte heller sitter helt fel, en vinst för HV idag så är nog kvällen fulländad. Ikväll måste de vinna. Måste.


En gammal bild på mina dåvarande Sabo-charms..

Får se om jag inte kan fota lite nya bilder på Sabot imorgon, jo, så får det nog bli :)
Kram,

Historian väntar

Hejsan!
Hemma igen efter en lång dag i skolan. Egentligen har vi bara fyra lektioner men eftersom vi har en miljon håltimmar så blir det ändå en dag från åtta till halv fem.

Nu ska jag plugga lite historia hade jag tänkt, göra en bit på instuderingsfrågorna så att man är lite förberedd inför lektionen imorgon.


Ha en fin kväll i regnet/snökaoset, eller är det bara här det snöar? :)
Kram,

Piece of cake

Hejsan!


Sitter i matsalen och avnjuter lite kladdkaka tillsammans med min underbara klass för att fira Amirs 17-årsdag. Bara en tyskalektion kvar och sedan går jag hem för dagen, även om klockan är typ halv fem då.
Kram,


My new sleeve

Hej!
Mitt nya laptopfodral som kommer att få följa med mig till skolan imorgon :)




Såå nöjd
Kostade lite över 300 kr :)
Kram,

Chokladkaka

Hejsan!
Nu har jag bakat en långpanna med någon form av kladdkaka/brownie sak med lite choklad i så jag tror nog att det blev riktigt gott. Har inte bakat nåt på år och dagar så idag var det dags :)


Under gräddning.. :)
Kram,

Give me brownies

Hejsan!
Vi hade en temadag i skolan idag eftersom det är internationella kvinnodagen från åtta till tre så det var skönt att sluta lite tidigare än vanligt.

Fick hem mitt laptop-fodral idag också men jag tar kanske någon bild och slänger upp imorgon men vi får se. Nu ska jag googla lite brownies-recept till baket imorgon och sedan äta lite kvällsmat :)

Var i affären innan och handlade lite blockchoklad.. :)

Tänk om jag kunde få till såna här fina.. :)
Kram,

Lieber Deutsch

Hej!
Sitter och slötittar lite halvt på hockeyn. Det går ganska dåligt för HV faktiskt..

Har lagt in lite tyskaglosor på Glosboken.se också, men jag gjorde inte så mycket mer än att lägga till dem, har inte riktigt orken till det just nu :)


Ha en fortsatt bra måndag!
Kram,

Lieber Deutsch

Hej!
Sitter och slötittar lite halvt på hockeyn. Det går ganska dåligt för HV faktiskt..

Har lagt in lite tyskaglosor på Glosboken.se också, men jag gjorde inte så mycket mer än att lägga till dem, har inte riktigt orken till det just nu :)


Ha en fortsatt bra måndag!
Kram,

Underbara måndag

Hej på er!
Var hemma redan halv tre idag och det var så himla skönt. Naturkunskapslektionen var inställd så vi slutade strax innan klockan två och det gillade jag. Väldigt mycket.

Ska nu kolla runt på lite bloggar och facebooka kanske och sedan blir det lite engelskaläxa och tyska som förgyller min dag. Har knappt något den här veckan och det känns bra!


Kram,

The days flew together

Hejsan!
Sitter och lyssnar på riktigt bra musik och försöker att ta del och njuta av det lilla sista av helgen. Imorgon är det måndag och allt kör igång igen. Men det blir nog en ganska så lugn vecka, inget prov i alla fall :)

By the way, jag har beställt världens finaste laptopfodral. Snart är det mitt, kan knappt vänta!


Kram,

Stones´n stuff

Hejsan!
Låter bilderna tala för sig själva idag :)








Oh, I love it :) Från Ginatricot

Nu blir det One Tree Hill på 5:an och börjar inte avsnittet att bli bättre så slutar jag nästan att kolla. Fast det kommer ju inte att hända, så.. :)
Kram,

Hey, it´s rocking

Hejsan!
Söndag idag och of course sista dagen i vecka 9. Vecka 8 och vecka 9 har varit de värsta pluggveckorna i mitt liv så nu blir det skönt att inte ha något prov den här veckan, det känns bra..

Igår köpte jag ju som sagt en klänning och en ring, och ja, såhär ser klänningen ut:




Det var svårt att få till bilder på klänning som såg vettiga ut, men ja, det är i alla fall spets upptill.. :)
Kram,

Spring is in the air

Hejsan!
Hemma igen efter en jättemysig heldag på stan med Jennifer, Anna, Sofia, Madde, Johanna och Angelica. Blev en hel del inköp, själv köpte jag en klänning och en superfin ring.

Ikväll blir det lite god mat och sedan hockeymatchen på tv, nu ska det avgöras om HV71 får miljonen till Jönköping eller inte så det får man ju inte missa.. :)


Det var vår i luften i Jönköping.. :)
Kram,

Lördag 5/3

Hejsan!
Ska strax gå och möta upp tjejerna så tar vi tåget in mot the big city. Kommer nog att bli en fin dag, solen skiner och himlen är vackert blå! :)


Hörs senare :)
Kram,

Underbara fredag

Hejsan!
Sitter och bloggar lite till er nu, känner mig dock inte riktigt hundra. Men bättre och bättre blir det så jag hoppas att jag är mig själv snart igen. Har knappt ätit nåt alls idag, bara lite yogurt och några salladsblad i princip och jag känner mig inte ens hundrig. Då är man inte riktigt pigg..

MEN, ikväll ska jag bara vara hemma och försöka att äta lite i alla fall. Blir nog några Andra Avenyn avsnitt också tror jag. Satsar på att följa med de finaste tjejkompisarna i världen till stan imorgon, trots att jag tillbringar fem av veckans sju dagar där.. :)


La tour Eiffel..
Kram,

Fredag 4/3

Hejsan!
Otroligt dålig uppdatering, jo jag vet. Åkte inte hem alls efter skolan igår utan jag gick på hockeymatch istället. Blev vinst för HV71, tyvärr inte i ordinarie tid så det blev bara 2 poäng men det var ju bra ändå.

Nu är det plugg inför franskaprovet i biblioteket som har gällt och fortfarande gäller. Nepp, nu beger vi oss snart mot matsalen för att försöka peta i mig lite mat, ciao..

BTW: Jag har Conversen på mig idag, första gången 2011. Behöver jag ens uttrycka mig i ord hur härligt det känns? Faktiskt känns det inget vidare, varför är Converse världens oskönaste skor?


Favorit i repris..
Kram,


Where were you when everything was falling apart?

Hej!


Nytagen vinterbild. Önskar bara att den föreställde vår, en liten gnutta hopp och grönt gräs skulle göra underverk för mig just nu, det skulle vara en bekräftelse på att ljuset fortfarande finns där....
Kram,

Fynd från H&M

Hejsan!
Nu ska ni få se det nya linnet som jag hittade inne på H&M igår :)


Supersnygg rygg också.. Me like ♥
Kram,

Mon jour

Hejsan!
Onsdag idag och mitt i veckan! Hade en liten sovmorgon idag för första gången på typ.. väldigt länge, till halv tio så det var jätteskönt. Körde ett medelpass på Friskis och sedan blev det lite knas med matten efteråt, men efter lite övertalning så lyckades vi gå runt halv tolv.

Tog sen bussen upp till A6 och lämnade tillbaka mina skor men jag hittade tyvärr inga nya. Ska kolla mer imorgon efter skolan om jag kan hitta några fina :)


Har pluggat en del franska redan så det blir det sista nu innan jag ge mig för idag :)
Kram,

Don´t stop, keep moving

Hejsan!
Har varit en så tråkig dag idag, från 8 till kvart över 4. Usch, usch, usch. Hade dessutom ett hål från 9.15-13.30 eftersom matten var inställd idag, men sånt är livet. Gick lite på stan med Moa och fyndade ett riktigt snyggt linne inne på H&M som fick följa med mig hem. Pictures comes tomorrow..

Nu har jag pluggat lite underbara, fina, vackra franska-verb som utgör en stor del av språket, så nu kan jag dem som vi ska kunna till provet på fredag. Det blir Facebook en stund nu plus lite bloggar och sedan blir det Halv åtta hos mig.




Kram,

I hate Tuesdays..

Hejsan!
Nu är det plugg i biblioteket som gäller för min del. Har precis gjort klart tyska-glosorna till torsdag och nu ska jag börja jobba med franskan till provet på fredag. Idag går jag dessutom till 16.15, är hemma runt 5..


Remind me why I hate Tuesdays.. :)
Kram,


RSS 2.0