Mysig hösttröja

Hejsan!
Jag sprang in en sväng på Ginatricot i typ 2 sekunder idag efter skolan och såg en jättefin mysig tröja som jag tror att jag ska prova imorgon. Den såg ut att vara lite oversized och den fanns i 4 färger, svart, rostbrun, mullvadsaktig och grå. Jag gillade den som var lite som mullvad fast ljusare, jättefin! Pappkartong typ :)


Sedan ska jag även byta mina kilklackar till ett par andra kilisar, de jag har nu är så stora, liksom breda om man säger så, jag har alldeles för smala fötter för dem tyvärr..
Så ja, det blir lite sånt efter skolan, då har man nåt att se fram emot i alla fall :)
Kram,

Tisdag 31/8

Hej!
Sitter här och är riktigt trött idag igen, haha. Men man koncenterar sig så mycket i skolan så när man kommer hem och verkligen slappnar av så ramlar tröttheten över en, det är lite konstigt.

Ni kanske känner igen er i det? :)

Jag håller i alla fall på att måla naglarna i en chockrosa färg, kände att jag kunde behöva piggas upp lite!


Så jag ska fortsätta med det nu och sedan äta lite tror jag :)
Kram,

Fortet på fyran

Hejsan!
Hade verkligen ingenting att blogga om idag, men jaja, det drabbar alla bloggare någon gång då och då, lite bloggtorka sådär. Det vet ni som bloggar, right? :)

Men jag ska i alla fall se Fångarna på fortet på 4:an vid 20.00, och sedan efter det ska jag faktiskt gå och lägga mig för jag var riktigt trött idag, haha.. Men imorgon har jag sovmorgon till tjugo i tio så jag behöver inte åka förrens vid strax efter halv nio, det är skönt! :)


Men vi hörs imorgon i alla fall! :)
Kram,

Måndag eftermiddag #2

Hejsan!
Nu har jag äntligen kommit hem från skolan, har ätit lite och ja, lite sånt. Nu sitter jag i alla fall här och jag är så sjukt trött, vill bara lägga mig under täcket framför teven med en godispåse till sällskap ungefär, haha..

Men jaja, jag hade min första tyska-lektion och det gick bra tror jag :)


Idag SKA jag i alla fall måla naglarna, vi får väl se hur det blir med det egentligen..
Vad ska ni göra idag? :)
Kram,


Påminnelse igen!

Hejsan!
Glöm inte bort One Tree Hill klockan 18.00 på 5:an idag! Det är avsnitt 21 av 22 :)


Jag skriver varje söndag att ni inte ska glömma bort det, ganska bra va? :)
Puss,

Home again

Hejsan!
Kom hem från stan för cirka en timma sedan och då satte jag direkt igång ett One Tree Hill avsnitt, men nu ska jag i alla fall blogga lite :)

Idag är det en sån där superseg söndag som man inte riktigt vet vad man ska göra med, allt är supertråkigt. Jag ska plocka lite kantareller med pappa vid 4 ungefär, vi har några ställen som vi måste kolla av om de har växt något sedan sist. Det är inte så lyckat att plocka kantareller som är stora som tio-öringar, haha..

Nu ska jag i alla fall sysselsätta mig med att måla lite grann, jag hittade ett ur-gammalt häfte om hur man ritar hästar så jag tänkte öppna det och kolla lite :)


Kram,


Mot the city #2

Hejsan!
Vi ska strax rulla in mot stan och äta en god lunch :)


Vi hörs när jag är hemma igen! :)
Puss,

Saturday evening

Hej!
Förlåt för att jag totalt glömt bort att blogga idag. Eller ja, ett inlägg blev det ju i alla fall, men jag brukar ju skriva fler. Vi har kommit hem från kalaset nu så jag ska sätta igång ett One Tree Hill avsnitt snart och kolla lite på det tills vi ska äta. Det blir en underbar kantarell/kycklingpaj och så en vanlig köttfärspaj! :)

Vad ska ni göra ikväll? Jag ska bara ta det lugnt och mysa med familjen, titta på någon film kanske. Det är så skönt att bara vara hemma en helgdags-kväll..


Ha en fin kväll allihopa :)
Kram,

Slarvig knut

Hej!
Vaknade vid halv elva ungefär, men jag somnade ju inte förrens runt halv två det var väl hyfsat bra ändå. Har satt upp håret i en slarvig tofs på huvudet nu, ska kanske duscha sedan om jag inte lockar håret igen. Det är kalas idag, mina kusiner fyller 14 och 18 år.

Vad gör ni idag? :)


Kram,

Insparken 2010

Hej!
Nu ska ni få se min party-outfit! :)




♥ Partytopp från JC
♥ Ljusa jeans, Bikbok
♥ Klocka, Guldfynd
♥ Öronhängen, Ur & Penn

Ska nog hitta nåt fint och odyrbart armband också tror jag :)
Sådär ja, då har ni fått se outfiten för Insparken 2010!

- Har ni någon inspark om ni har börjar gymnasiet?
Puss,

Curly tonight

Tjo!
Har lockat mitt långa ljusbruna/mörkblonda hår och nu är det helt färdigt. Är nöjd med resultatet, tycker att jag passar mycket bättre i lockigt än i rakt, det blir för platt och konstigt då..

Anyway, ni ska strax få se hela outfiten men jag ska bara ta ett bra kort först, det är inte det lättaste ska ni veta i detta konstiga ljuset, men jag ska försöka :) LÅNG mening där..




Hörs om en liten stund :)
Kram,

Två val..

Hej!
Nu tror jag att jag har bestämt mig för vad jag ska ha på mig. Jag tror det i alla fall, hehe. Det blir antingen linnet på bilden med paljetter, eller det där jag beställde från Nelly.com (det första).

Men jag kan ju slänga upp outfiten innan jag åker iväg sen! :)




Min biljett :)
Puss,

Plundra garderoben

Hej!
Kom hem vid cirka halv två idag så det var ju skönt att sluta så tidigt. Nu sitter jag här och har precis ätit lite och har kollat upp tågen in till Jönköping ikväll. Vi ska nämligen på Insparks-disko klockan nio ikväll, så jag åker vid halv nio. Då har jag åkt 3 gånger till Jönköping på en och samma dag, haha.

Men det blir nog jättekul tror jag, jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig bara.. :)


Måste göra en liten räd i garderoben nu!
Kram,

Compeed

Hej igen!
Glömde berätta att mamma köpte såna där skavsårs-plåster till mig idag, så nu ska jag förhoppningsvis kunna ha mina Converse. Jag blir galen, varför får jag stora vattenblåsor när jag bara går fram till stationen och tåget, det är helt insane..



Vill verkligen kunna ha Conversen imorgon, så ni kan väl be tillsammans med mig och hjälpa mig lite? Haha.. :)
Puss,

Coral red

Hej!
Har verkligen ingenting att blogga om, men jaja, jag ska försöka skriva några rader i alla fall. Har fått lite gamla kläder av min syster Anna, lite sjalar och sånt, så det kan jag ju visa, det finaste i alla fall :)




En korallröd sjal som jag tycker är jättefin faktiskt :)
Ja, det var vad det blev det!
Kram,

Torsdag 26/8

Hejsan!
NU blir det en liten uppdatering, lite sent, men ja, bättre sent än aldrig :)

Idag har jag som vanligt varit i skolan och vi har bara haft en lektion, för sedan var det en klass-eftermiddag. Jag tog tåget hem vid 15.09 och sen åt jag lite och kollade på Top Model. Nu ska jag strax skriva färdigt en liten presentation om mig själv på franska, och sedan får vi se vad som händer.


Hörs om en stund igen!
Kram,

Nagel-things från H&M

Hej!
Tänkte tipsa er om lite billig nagelvård från H&M som jag själv kör med. Allt detta kostar 39 kr, det är två olika paket som kostar 19,50 kr/st.

Man köper handkrämen och nagelbandskrämen för sig, och sedan det andra, de två filarna plus borsten i ett annat paket :)








Billigt budgetalternativ om man inte vill lägga ut så mycket pengar på just nagelvård. Jag kör ju även med mitt Miracle kit från Depend, det är helt klart bäst!
Ikväll blir det Fångarna på fortet igen tror jag.. :)
Kram,

Riktig utdelning

Hej!
Det blev faktiskt en hel del kantareller från skogen idag, jag tycker att vi hittar ganska många jämt nu för tiden. Men det har varit bra väder för svamparna, först en torr och varm sommar och nu regnet :)


Det ser kanske inte jättemycket ut men det blev en stor kasse på 1,5-2 kg :)
Nu ska jag strax hoppa in i duschen, ska bara kolla ett par bloggar först!
Puss,

Today´s outfit

Hej!
Kom hem från skolan redan halv två idag, onsdagar blir härliga dagar känner jag! Har bakat en kladdkaka som blev allt annat än kladdig, antingen blir den torr eller rinnig. Jaja, så är det :)

Nu ska jag snart göra mig lite mat tror jag, vet bara inte vad ännu och sedan blir det nog Top Model 5. Och kanske en svamp-runda med mamma och pappa, beror lite på vädret..




(Lite halvkonstiga och ej beskärda bilder, haha)
♥ Jeans, Ginatricot
♥ Vit topp med knappar, Ginatricot
♥ Sjal, Indiska, Gotland
♥ Öronhängen, Ur & Penn, armband, gjort själv
♥ Klocka, Jetset

Japp, nu ska jag göra mig lite food :)
Puss,




Borta bäst

Hej!
Har totalt fastnat i en bok som jag tycker är jättebra än så länge. Den heter "Borta bäst" och är skriven av Sara Kadefors, hon som skrev Sandor slash Ida ni vet? :)



Den handlar om en kvinna som bor i en bil utanför Ikea, hon går på toaletten på Ikea, dricker gratiskaffe och äter folks kvarlämnade rester. Man vet fortfarande inte vad som har hänt henne och varför hon lever som hon gör, det gör att spänningen dras ut hela tiden. Hon är alltid välklädd och ingen anar att hennes hem är en bil..
Den är faktiskt riktigt bra, läs den om ni är intresserade!
Kram,

Mysig i kylan

Hej igen!
Måste bara dela med mig av en cardigan jag tycker ser så himla härlig ut!


Tänk er denna med ett vitt linne och mörka jeans, ett silverhalsband, gärna lite längre, och några kilklackar! Mumma säger jag då! :)
Puss,

Första riktiga dagen

Hej!
Kom hem vid cirka kvart i fyra och nu har jag ätit lite. Håller på att spela in Top Model 5 så att jag kan kolla på det sen när det är slut. Idag var den första "riktiga" skoldagen om man säger så, vi hade franska, matte och historia och slutade vid kvart i 3.

Anyway, jag har världens skoskav på höger häl, det är en stor vattenblåsa som jag så vackert har fått av mina nya fina Converse.. :( Så nu kan jag inte ens ha vanliga ingångna skor längre, det gör ont som satan! Hade 3 plåster idag, haha. Men nu ska jag sluta gnälla!




Hade mitt Thomas Sabo armband idag, delar av det i alla fall :)

Nehe, nu ska jag försöka badda blåsan med lite alsolsprit, see ya!
Puss,

Tisdag morgon

Hej!
Ville bara säga godmorgon till er, nu åker jag strax in mot skolan :)



Hörs i eftermiddag! ♥
Kram,

Shopping 23/8

Hej!
Nu ska ni få se shoppingen från idag :)


Hänglås till skåpet, 29 kr, Clas Ohlsson.


Register till pärmen, 29 kr, Clas Ohlsson.


Block, 15 kr, Bokia.






Svart plastklocka, Guldfynd, 98,50 kr.

Visst var klockan fin, jag känner att min rosa Jetset börjar bli liiite somrig nu :)
Puss,

Fångarna på fortet

Hej!
Idag börjar ju Fångarna på fortet och det ska jag självklart se!




- Ska ni se Fångarna på fortet på 4:an klockan 20.00? :)
Puss,

Måndag eftermiddag

Hej!
Kom hem vid halv två ungefär, jag var tvungen att ta bussen upp till A6 för jag skulle köpa ett hänglås till mitt skåp i skolan, så det var därför jag fick ta ett senare tåg hem.

Köpte lite annat smått och gott, men det tror jag att jag visar lite senare. Nu sitter jag i alla fall här och är lite småsjuk, jag är snuvig och har nog kanske lite feber.. :(

Jaja, jag ska i alla fall se Top Model 5 på 3:an vid 15.55 och sedan får vi se vad som händer..


Puss,

Mot the city

Hejsan!
Nu sticker jag strax in med tåget mot Jönköping och skolan. Jag hoppas på att vara hemma vid cirka halv ett eller ett, men vi får se när det blir :)

Jag ska kolla på de där klockorna jag såg och kanske något annat också..


Puss,

Get used to

Hej igen!
Sitter här och försöker vänja mig vid mina nya Converse. Jag vill helst kunna ha dem imorgon, men don´t worry, jag ska ha med mig ett par andra skor, här tas då inga risker, haha! Om det inte regnar förstås.. :)


Hoppas att himlen ser lika fin ut imorgon som den gör nu!
Ska berätta en annan nyhet också, jag ska nämligen gå till Guldfynd imorgon och kolla på klockor. Jag älskar klockor, I know! De säljer ut jättefina för 98 kr!


Är lite sugen på den svarta, men ja, fler färger finns ju i butiken så jag får kolla in dem imorgon!
Puss,

En liten fråga

Hejsan!
Medans jag väntar på att One Tree Hill ska sändas färdigt så att jag kan titta på det inspelade avsnittet, tänkte jag passa på att besvara en läsarfråga.


Det var någon som undrar hur jag gör min design.

Svar: Saken är den att jag verkligen inte kan beskriva hur jag gör den, det är så många olika steg. Men jag har i alla fall haft hjälp av sidan designadinblogg.se, där hittar man all designhjälp man kan tänkas behöva. Jag började helt från grunden med att testa att bygga lite bloggdesigner och har sedan blivit bättre och bättre på det, så är det ju med allt man gör. Men jag tycker att man kan försöka, när man väl har lärt sig grunderna är det faktiskt inte speciellt svårt, alla kan lyckas! Lycka till allihopa som vill göra en egen design, det kommer säkert att gå finfint! :)


Jag SKA bli bättre på att besvara läsarfrågor, ok? :)
Puss,

OTH idag!

Hejsan!
Som vanligt så gör jag en påminnelse till alla OTH-fan där ute ;)

Glöm inte bort One Tree Hill säsong 7 idag klockan 18.00 på 5:an. Avsnitt 20!


Puss,

Skolmaterial

Tjo!
Är fortfarande lite sjuk och ganska seg, men jaja, jag kämpar på ändå :)

Direkt efter mitt samtal imorgon ska jag gå och köpa lite skolsaker jag behöver :)

Kommer säkert på något mer jag måste införskaffa..
Puss,

Söndag 22/8

Hej!
Sitter just nu och lyssnar på Lady gagas låt ** och skriver lite till er. Jag hade riktigt roligt igår med alla som var där och förgyllde kvällen, det måste definitivt göras om! :)



Idag ska jag typ.. inte göra någonting. Jo, det är klart att jag ska, vet inte riktigt vad än bara. Njuta av den sista ledigheten innan skolan drar igång på allvar imorgon? Fast egentligen har jag bara ett välkomstsamtal med min mentor imorgon och sedan är det slut för den dagen. Vi skulle nog göra någon liten uppgift också tror jag.. :)
Puss,

Tonight´s gonna rock

Hejsan!
Kände för en lite mer rockig outfit ikväll och dethär blev det:




♥ Skinnjacka, Jofama By Kenza
♥ Volanglinne, Nelly.com, VILA
♥ Jeansleggings med nitar, Once VILA
♥ Armband: Thomas Sabo, Lindex, gjort själv
♥ Öronhängen, Ur & Penn
♥ Ringar, Ur & Penn, Gotland, marknad osv.

Sådär ja, då har ni fått se min outfit då :) Hörs imorgon fina läsare! ♥
Puss,

Curly Elin

Hejsan!
Trots att jag är sjuk så kommer det bli skitkul ikväll hoppas jag på. Jag ska bara strunta i den rinnande näsan och den onda och torra halsen och ha riktigt roligt med alla roliga friends!



Håret är lockat och jag är redo för en rolig partykväll! Ska sminka mig lite om cirka en timma, och en gång för alla bestämma vilka kläder jag ska ta. Måste kolla igenom lite outfits jag har lagt upp här i bloggen, kanske blir det en favorit i repris? Ska nog kolla in min "shopping-outfit" också, kommer inte ihåg vad jag har köpt det senaste, haha.. :)
Hela outfiten får ni lite senare!
Puss,

Converse All Star

Hej!
NU ska ni få se lite bilder på mina nya Converse, jag hade helt glömt bort det, haha :)















Idag ska jag på en fest ikväll och innan dess vet jag inte riktigt vad som händer.. Har sjukt ont i halsen också, typiskt när allt börjar och så..
Puss,

Nytt necklace

Hej!
Kolla in mitt nya fina halsband jag fick av Anna idag! :)



Har totalt glömt bort att visa mina nya Converse, det får bli imorgon :)
Kram,

Outfit 20/8

Hej!
Nu ska ni få se en (ganska dålig) bild på min outfit idag. Jag hade även min vita långa kofta till :)


♥ Jeans, Once VILA
♥ Marinblått linne, Ginatricot
♥ Vitt linne, H&M
♥ Vit kofta (ej bild), Once VILA

Nu ska jag kolla på One Tree Hill en stund :)
Puss,

Första dagen

Hej!
Fick inte igång Internet på morgonen innan jag åkte till skolan så jag kunde inte blogga nåt då. Men nu är det igång i alla fall, efter ännu lite krångel, hehe.

Har avklarat första dagen på gymnasiet idag :)



Mitt schema :) Ganska bra faktiskt!
Puss,

Kantareller idag

Hej!
Har varit ute i skogen tillsammans med mamma, så plockade vi lite kantareller. Det blev en hel del faktiskt, vi hittar alltid många nu för tiden, hehe :) I ♥ kantareller!



Imorgon börjar jag gymnasiet! Samhäll-språk.. :)

Kram,

Stockholms-shopping 2010

Hej!
Nu ska ni få se all shopping från Stockholm :)


Armband, Lindex 59 kr.




Kalender, Gallerix Sergelgången, 129 kr.


5 pack strumpor, 79 kr, H&M.


Nagel & nagelbandscreme och handkräm, 19 kr, H&M


Coola öronhängen, Ginatricot, 19 kr.


Vardagstopp från Ginatricot, 199 kr.


Höstig t-shirt från Zara, 179 kr.


Marinblått linne, Ginatricot, 129 kr.


Mysig vit kofta, BikBok 199 kr 49 kr

Sådär, det tog ett tag att ladda upp alla dem bilderna men där har ni i alla fall shoppingen från Stockholm. Conversen får ni se ikväll :)
Puss,

Afternoon 19/8

Tjo!
Nu har jag duschat och håret har torkat till ordentligt så nu känner jag mig som en människa igen, hehe. Vi gick nämligen i lite duggregn i Stockholm så håret blev som en tuss svinto. Bokstavligt talat, nej då, men lite halv-risigt blev det allt :)



Jag ska alldeles strax sätta igång och fota allt som jag har köpt, men först ska mormor & morfar komma hit och så ska vi kolla på korten från Gotland och Stockholm på teven, jag har nämligen hittat en kabel som gör att jag kan få upp det på "the big screen"!
Puss,

Bilder från resan

Hej!
Jag skriver inte så mycket, utan visar bilderna nu då :)
















Årets sovbild 2010.


Den är riktig! :O






Allsång..

Har typ 10000000 bilder till.. :)
Puss,

19 augusti -10

Hejsan!
Jag ska strax lägga in lite bilder från Stockholmsresan så att ni får se dem, och sedan ska jag fota min shopping så kommer det upp i eftermiddag, låter bra va? :)

Hörs lite senare!
Kram,

Hemma igen

Hej!
Nu är vi hemma från vår lilla mini-semester i Stockholm. Jag vet att det har varit dålig uppdatering, men det blir så när man är iväg och det är lite knaggligt med Internet..

Men imorgon lovar jag att allt är som vanligt igen, jag ska visa er lite bilder och visa er (mycket) shopping från mina dagar i huvudstaden. Hittade en hel del :)
Hörs imorgon!



Kram,

17/8 2010

Hejsan!
Råkade radera inlägget, så jag får göra om det nu. Vi ska i alla fall strax ta båten över till djurgården och lyssna på Allsång på skansen, och sedan gå ut och äta något efter det. Idag har vi även varit på Skansen-akvariet och kollat på alla coola djur, jag fick lite panik när vi kom till ormarna, haha.

Har även shoppat lite, visar när jag kommer hem :)
Puss,


I Stockholm

Hej!
Har fått igång Internetet här nu på hotellet, det är lite segt men det fungerar i alla fall.

Vi har varit ute och ätit lunch innan, och sedan var vi på slottet, livrustkammaren och kungliga myntkabinettet. Sedan gick vi och kollade lite i affärer och jag köpte något som jag länge suktat efter.. :)





Vi ska försöka att ta tunnelbanan till Slussen och sedan åka upp i Katarina-hissen, tror ni att vi lyckas? Vi ska försöka åka från Hötorget. Ja herregud alltså.. :)
Puss,

Mot Stockholm

Hejsan!
Ett litet morgon-inlägg som utlovat blir det här. Nu åker vi om cirka halvtimman, tåget går sedan vid 08.08, det är X2000 så jag har mina "må-illa-åkband" på nu :)

När ni läser detta sitter jag förmodligen redan på tåget.




Hej då lilla Småland och Jönköping, och hello Stockholm! :)
Vi hörs förmodligen imorgon, men vi får se hur det blir med uppdateringen när jag är borta! Men nåt ska jag försöka skriva, om det fungerar vill säga :)
Puss,

Snart så..

Hejsan!
Jag planerar att gå och lägga mig riktigt tidigt idag eftersom att jag ska upp redan vid kvart över sex. Riktigt tidigt om ni frågar mig, men ja, jag måste fixa lite på morgonen och sedan går tåget 08.08 mot Stockholm Central, det ska bli bäst! :)

Jag ska försöka att blogga lite imorgon innan vi åker, sen är det fri internetuppkoppling på hotellrummet, tror jag i alla fall, så nåt inlägg får ni nog per dag tror jag. Men vi får se, jag ska bara njuta det sista av ledigheten, på fredag börjar jag ju gymnasiet!
Puss,

Rak manikyr

Hejsan!
Nu ska ni få se lite bilder på mina ny-manikerade naglar! :)








Satsade som sagt var på en lite tunnare och rakare kant, och det blev bra tycker jag!
- Vad tycker ni? :)
Nu ska jag packa en stund tills One Tree Hill klockan 6.
Kram,

Stockholm 2010

Hejsan!
Jag lovade att skriva lite om vad vi ska besöka och lite sånt, så jag tänkte börja med det nu :)




Skansen: Vad är ett Stockholmsbesök utan ett riktigt besök på Skansen, med alla coola djur? Dock är jag inget stort fan av ormhuset och boaormen Snoddas.. Euw.. :)



Storkyrkan: Självklart vill man se var kronprinsessan Victoria och Daniel gifte sig!



Thomas Sabo-butiken: Det ska visst finnas en på Biblioteksgatan, självklart måste jag, mitt trogna TS-fan, gå dit och dregla lite..



Sturegallerian: Har hört att shoppingen inte är jättebra där, men äsch, jag måste ju se det såklart!

Stureplan: Självklart måste jag se var alla bloggerskor partajar om nätterna, hehe!



PK-huset: Bästa Ginatricot där? Kan nog vara roligt att se.



NK: Har visserligen varit inne där på klassresan med Johanna, men äsch, jag kanske kan köpa Converse där? Finns det..?


Jag på NK i maj :)

Urban Outfitters: Där ska det visst finnas Converse, jag som är så sugen!

+ sen blir det säkert en hel del andra utflykter och shoppingturer tror jag! Det ska bli så sjukt roligt!
Kram,

Tillbaka igen

Hej!
Nu har vi kommit tillbaka från svamp/blåbärsrundan. Det blev inga blåbär för de var alldeles för labbiga och blöta, men vi hittade desto mer kantareller! Det blev en ganska stor, fin skörd!


Idag har jag även pysslat med lite ny manikyr tills Stockholm imorgon! Jag filade ner mina riktiga naglar rejält, nu är de ungefär hälften så långa som de var igår, och gjorde de mycket rakare! Tyckte att det blev riktigt snyggt idag :)
Ni får såklart en bättre bild när allting är helt färdigt.
Kram,

Söndag 15/8

Hej!
Nu sitter jag här, nyduschad och fräsch, och bloggar lite till er. Jag ville tacka för alla fina kommentarer om min nya design, det verkar som att många gillar den, vilket jag förstås hoppades :)



Nu ska vi strax plocka lite kantareller och blåbär igen, vi hörs snart :)
Kram,

Nya kategorier?

Hej igen!
Jag sitter här och lyssnar lite på musik i min nya Ipod som jag redan älskar rent ut sagt! Ljudet är helt underbart, jag ångrar verkligen inte att jag köpte den.. :)

Jag tänkte faktiskt att jag skulle införa lite nya kategorier och lite sånt nu till hösten! Har funderat på att ha en kategori som heter "I min Ipod", där jag kan presentera några låtar som jag lyssnar på just nu. Vad tror ni om det? Det blir kanske lite likt "Musiktips", men jag tror att det kan bli bra :) Vi ska även ha lite fler frågestunder och lite sånt, det var längesen.

Jag håller på att skriva ihop en Stockholmsguide som ni imorgon ska få ta del av. Lite av vad jag ska besöka när jag är där och ja, sånt som kan vara användbart :)
Ha en fin kväll, för min del blir det som sagt Freedom Writers, så sjukt bra film! 21.15 på 4:an!
Puss,

Kantareller+film

Hejsan!
Ikväll blir det kantarell & kycklingpaj och lite senare filmen Freedom Writers som går på 4:an!





Vad ska ni göra? :)
Puss,

Da big city

Hejsan!
Nu drar vi in mot stan för att handla mat, jag ska köpa lite till tågresan på måndag också :)


Hörs senare!
Puss,

Nageltips 14/8

Hej!
Direkt efter skogen så klippte jag ner alla mina naglar en bra bit, de var alldeles för långa nu så det var faktiskt bara skönt. Jag försökte göra dem lite rakare, och det blev bra!

Ska göra manikyr imorgon, så att jag är fin när jag åker till Stockholm på måndag!




Har precis tagit Depends myrraolja nu, den är bäst!

Kommer ni ihåg när jag köpte Miracle Kit..? Typ ett år sedan, det har verkligen hjälpt mina naglar att bli riktigt långa och fina!
UPDATE: Fel av mig, köpte kitet den 30 maj 2009!


Detta rekomenderar jag STARKT! :)
Kram,



I svampskogen

Hejsan!
Direkt när jag hade vaknat cyklade pappa och jag cirka 3 kilometer till svampskogen och kollade efter kantareller. Vi hittade faktiskt några, det är så lugnt, tyst och rofyllt i skogen. Jag älskar det!







Jag hittade den största svampen av alla, det var så kul! :)
Kram,

Fredagsmys!

Hejsan!
Har precis ätit klart, min syster Anna och jag hämtade pizza idag. Jag tog en "Charlie", det var kebabkött, kebabsås, isbergssallad och lök. Den var supergod, yummie!

Ni ska faktiskt få en bild på pizzan..


Mmm, den var riktigt god!
Fredagen den 13:e idag, lite läskigt..
Ha en fin kväll, jag ska bara mysa, jag är riktigt trött..
Kram,



NY DESIGN!

Hejsan!
Nu är jag färdig med den nya designen! Hoppas att ni gillar den!

Jag råder er alla att trycka på F5 eller uppdatera min sida, annars kan det se lite konstigt ut när hälften är gammalt och hälften är nytt. Men jag är såå nöjd! :)

FÖRE                                                   EFTER
-->

- Så, vad tycker NI?
Till och med ny signatur efter kram.
Kram,

Bara en timma kvar!

Hejsan!
NU är hela min nya design helt färdig, äntligen säger jag bara! Det blev verkligen superfint, resultatet kommer att komma upp på bloggen ungefär kl.15.00 idag har jag bestämt mig för. Nu ska jag bara kolla så att allt funkar precis som jag vill ha det, så ska ni faktiskt få se den sen..

Ganska spännande, eller hur? Jag har jobbat på allting helt själv!


Puss,

Fredags-regn

Hejsan!
Sitter just nu här framför datorn och det ösregnar igen! Det åskade riktigt rejält här på morgonen så jag fick springa upp vid kvart över åtta och dra ur jacket, telefoner och boxrar innan det hann hända nåt.

Nu, however, sitter jag här och penslar på den otroligt mirakulösa myrraoljan som dessutom luktar riktigt gott också!


- Vad gör ni en superregnig dag som denna? :)
Puss,

Blivande SP:are

Hejsan!
Har glömt att berätta en sak för er, jag fick mitt "upprops-brev" från Per Brahe-gymnasiet idag, så nu vet jag vilken klass jag ska gå i osv. SP1c blir det :)

Det ska faktiskt bli riktigt roligt att börja skolan nu när allting är nytt och sådär! :)

Min blivande skola, Per Brahe-gymnasiet!


Ikväll ska jag duscha, titta på One Tree Hill och Sommar med Ernst!
- Vad ska ni hitta på ikväll?
Puss,

299 balobas

Hej!
NU ska ni få se bilder på mina nya skor jag köpte i Tisdags! :)













Japp, där hade ni dem äntligen! Jag köpte dem alltså på Skopunkten på A6 i Jönköping för 299 kr, och jag älskar dem! Hoppas att jag inte får för mycket skoskav bara, det är ett problem som jag lätt får med nya skor..
- Men visst är dem underbara? ♥
Nu ska jag jobba vidare på den nya designen!
Puss,

Little suntrip

Hej!
Nu ska jag strax springa ut i solen och sätta mig i en solstol med bra musik i öronen och en bok. En "god" bok som min pappa brukar säga, han har aldrig läst en bok i hela sitt liv, haha!

Vi hörs efter the little suntrip!


Puss,

Jojjo & moi

Hejsan!
Nu har Johanna åkt hem så nu måste jag äta lite tacos innan jag dör av svält, haha! Vi larvade oss lite framför camen, och spelade in en musikvideo :)

And here we are :)






Craaaazy (:
Puss,

Torsdag 12/8

Hejsan!
Nu idag ska Internet, förhoppningsvis, fungera som vanligt igen och det hoppas och tror jag verkligen på! Kunde inte göra så mycket mer på designen igår eftersom att jag hela tiden måste prova om det blir bra och sådär, så ja, jag ska jobba på den i eftermiddag/kväll.

Nu kommer Johanna!
Puss,

Bad update

Hejsan..
Och förlåt, förlåt, förlåt för att jag inte har skrivit eller visat bilder på mina skor, men Internet har legat nere här sedan klockan 5. Andra gången i sommar, jag fattar inte vad Telia håller på med! *arg*

Jaja, imorgon SKA ni få se kilisarna, jag har tagit korten och allting så det är klart :)
En än gång, förlåt för en dålig uppdatering men nu vet ni i alla fall varför..
Puss,

Sneakpeak

Hejsan!
Jag ska faktiskt vara så pass elak att jag bara ger er en liten sneak-peak på mina nya pjux, bilderna blev faktiskt inget vidare så jag ska försöka ta lite bättre efter Top Model 4 tänkte jag!


Puss,

Ombyggnad

Hejsan!
Som ni kanske förstår så jobbar jag fortfarande hårt på den nya designen, och nu är det faktiskt inte alls så mycket kvar! Den kommer förmodligen upp imorgon, allra senast på fredag. Vi får se hur lång tid det tar med småfixet som jag har kvar nu :)

Jag ska alldeles strax fota mina nya kilklackar också, så får ni se dem sen!
Puss,

Nice earrings

Hejsan!
Jag tänkte att jag skulle visa mina nya fina kilklackar idag, men det får bli lite senare tror jag. Jag såg ett par superfina öronhängen från BikBok som jag ska visa nu, jag har ju fortfarande ett presentkort på 300 kr därifrån sen i julas. Helt sjukt att jag aldrig hittar nåt där, det är en liten halvkonstig affär ibland. Vissa saker är jättesnygga och en del är bara.. inte alls min stil, hehe!


Men i Stockholm SKA jag hitta något, jag lovar! Om inte annat så kanske det blir de där superläckra öronhängena.. :)
Puss,

Hello cutie

Hejsan!
Tänkte visa er min nya urgulliga necessär med Hello Kitty motiv nu :)


Den kostade faktiskt bara 15 kr, billigt, sött och bra, eller hur? Den blir så bra att ha med det viktigaste sminket i till Stockholm på måndag, det är onödigt med den stora sminkväskan med allt onödigt i..

- Vad hittar ni på ikväll då? ♥
Puss,

The details

Hejsan!
Hemma från stan nu, eller ja, vi kom nog hem runt klockan fem tror att jag att hon var.. Tycker ni att klockan är en "hon", btw? Jag brukar inte säga hon till klockan faktiskt, förutom nu då, hehe :)

Efter att vi hade varit på sjukhuset och jag hade fått 3 sprutor så åkte vi då till Biltema och köpte en billampa till caben, och sedan bar det av mot A6. Jag köpte ett par kilklackar faktiskt, supersnygga och helt underbara, och en liten necessär till Stockholm som jag kan ha det viktigaste i sminkväg i.

Några av detaljerna idag:


Supersöt rosett i håret ofcourse, kör på det nästan varje dag nu!


Blommiga coola öronhängen i öronen :)

Vi hörs om en liten stund igen, nu ska jag nog försöka äta nåt tror jag...
Puss,

Buzy day

Hejsan!
Nu åker vi in mot stan om cirka en kvart, det blir sjukhuset, Biltema, eller "Feltema" som jag hellre kallar det och sedan A6 och Skopunkten för hela slanten! Hoppas att jag hittar några fina "kilisar", kilklackar :)

Ni får ha det superbra så hörs vi såklart ikväll, idag har jag gjort ännu lite till på den nya designen och det kommer bli så fint, can´t wait to show you..
Puss,

Tisdags-planer

Hejsan!
Tisdag idag och dagarna bara flyger iväg, jag börjar ju skolan snart, det har verkligen gått sjukt snabbt den här sommaren!

Idag är i alla fall planen att åka in till sjukhuset och få mina allergisprutor, sen ska jag upp till A6 en sväng och kolla på ett par skor, dem där jag bloggade om ni vet :)



Men nu ska jag jobba vidare på den nya deisgnen lite hade jag tänkt!
Puss,

Mina parfymer

Hejsan!
Jag tänkte göra något som jag inte har gjort tidigare här i bloggen, jag tänkte faktiskt visa mina parfymer som jag har ståendes här i hyllan ijämte mig :)


Fantasy, Britney Spears.


Midnight fantasy, Britney Spears. [FAVORIT]


Believe, Britney Spears.


Heiress, Paris Hilton.

Japp, jag har två till men dem använder jag inte, så jag orkade inte ta kort på dem också.. Dem är från Calvin Klein och Chacharel eller nåt sånt tror jag..?
- Har ni någon favoritparfym? :)
Puss,

En läsarfråga

Hejsan!
Jag sitter och jobbar lite med den nya designen och har fått en sak helt färdig i alla fall. jag bygger allt i min testblogg om det skulle hända något som jag inte kan kontrollera, då är det väldigt dumt att det blir helt konstigt i min riktiga blogg, alltså den här :)



Jag fick en läsarfråga som jag tänkte besvara precis..

FRÅGA:
hej!
jag har ett problem med min blogg, fattar inte o vet inte hur man ändrar header elr nått.
skulle inte du kunna vara snäll o visa steg för steg hur man ändRar o så på änklaste sätt?
eftersom att du har rätt fin header menar jag o du verkar kunna sånt, (:

SVAR:
Hejsan, Anonym. Det var synd att du inte skrev vem du är så att jag kan gå in och titta på din blogg. Men jag hänvisar i alla fall till bloggdesign-sidan designadinblogg.se, där står det exakt hur man byter header och allt sånt där steg för steg. Hoppas att du fick någon hjälp av detta :)


Puss,

With my Ipod

Tja!
Jag har precis lagt över och synkroniserat musik från Itunes helt själv, vad duktig jag är, eller hur? Lyssnar just nu på Battlefield med Jordin Sparks! :)


Idag SKA jag börja göra om designen på bloggen, jag tror att jag vet vilka färger och sådär jag vill ha nu. Så jag räknar med att ALLT kommer att vara klart på fredag eller lördag, jag måste ju ha det klart tills vi åker på en liten semester till Stockholm om en vecka!

Det blir dock ingen fotografering idag, jag får ta en gammal bild så länge, det ösregnar..
Puss,

With nailpolish

Hejsan!
Tror att jag är inne på mitt fjärde eller femte inlägg idag, men äsch, ni gillar ju det, eller hur? Jag tänkte bara önska er en fin kväll, nu ska nämligen pappa få ha datorn en stund och det händer inte för ofta vill jag lova! Det blir blocket som kommer vara på nu ett tag, haha :)


Ha en fortsatt fin söndag söta bloggläsare!
Puss,

Ipod Nano Purple

Hej!
Nu har jag äntligen tagit lite bilder på min lila Ipod som ni ska få se nu :)

Jag vet att den ser väldigt blå ut men det är i det ljuset jag fotade den i, jag kan försäkra att den är lila! :)










Visst var den fin? Jag är så nöjd ♥
Puss,

Big love ♥

Hejsan!
Såhär ser mina skor ut som jag blev blixtkär i!


Cirka 5.5 centimeters klack, textil och skinn i tåspetsen, so nice!
Tror att jag kanske köper dem på tisdag.. Visst var den riktigt söt? :)

- Vad tycker ni, ärligt?
Puss,

Söndag vecka 31

Hejsan!
Hemma från stan nu precis, jag höll vad jag lovade och köpte absolut ingenting. Men jag såg ett par helt underbaaaaara skor som jag bara måste köpa, jag kan visa bild på dem lite senare. Ni ska även få se min nya fina lila Ipod idag också :)


Hade ett fint besöksantal igår, jag undrar bara varför? Vilka är ni och var kommer ni ifrån, hehe? Nej, men det var jättekul, välkomna tillbaka igen! :)
Puss,

Pärlemo-skimmer

Tjo!
Idag är det söndag och sista dagen i vecka... 31 är det va? Åh herregud, ärdet redan vecka 32 imorgon? Bara en vecka kvar tills vi åker till Stockholm då vecka 33, och sedan börjar gymnasiet för min del på fredagen vecka 33. Det går fort nu, riktigt fort!

Vi ska i alla fall börja rulla in mot stan om cirka en timma och jag ska typ gå lite på A6, och inte köpa något!, och sedan äta på Dragon..




Målar just nu naglarna i det här nagellacket, det är lite skimrande pärlemo kan man säga, faktiskt jättefint. Fast man behöver lätt 2 lager, kanske 3..
Men jag har ju min blåsande apa! :)
Puss,

Lördag kväll

Hejsan!
Någon kanske har listat ut att jag äntligen har köpt min Ipod Nano nu? Ni får såklart se lite bättre bilder på den imorgon, jag har inte tagit några bilder ännu.

Ikväll ska i alla fall jag, mamma och Anna se "It´s complicated", den verkar bra :)


Puss,

Nude heter det

Hejsan!
Nu ska jag strax måla naglarna i en färg som heter "nude", av alla namn, haha. Det är lite brun/grått sådär och ganska tråkigt och fult. Men jaja, jag måste ju testa det som är "inne" nu!


By the way, ingen som fattar någonting av förra inlägget? Hihi :)
Puss,

Guess what?

Hejsan!
Gissa vad jag har köpt :)


Kan någon gissa vad som står på? :)
Puss,

No inspiration

Hejsan!
Har hittat en gammal skiva av Kent som jag håller på att lyssna på nu samtidigt som jag skriver upp vad låtarna heter.. Inte så jättelätt faktiskt..



En bild på mig.. Har NO INSPIRATION just nu..
Puss,

ANTM cycle 4

Hejsan!
Ska se Top Model 4 vid klockan tre idag hade jag tänkt, det brukar ju sändas vid fem i fyra annars, men inte idag, lite konstigt, men jaja :)

Naima & Tyra.


Jag tror att säsong 4 är inne på sin andra sändning EFTER det att programmet gick första gången, alltså 3:e gången nu, så vid det här laget vet man ju vem som vann, haha..
Puss,

New design..

Hejsan!
Har ingenting att blogga om idag heller, haha. Jaja, i alla fall, den där nya designen som jag pratade om i söndags tror jag att det var? Den har blivit lite försenad på grund av att jag inte har tagit några nya bilder ännu. Men jag ska ta lite ansiktsbilder idag tror jag, och sedan på måndag blir det nya helkroppsbilder som jag kan använda! Mamma tog en ganska cool bild på mig igår vid typ ett stup, haha..



Jag tror nog att vi ska ta lite fler bilder som jag kan använda, den där är väl inte så jättebra och rolig direkt, men jag tyckte at bakgrunden blev cool :)
Puss,

Möblerat om

Hejsan!
Möblerade om på mitt rum för några timmar sedan och såhär blev resultatet:

FÖRE:





EFTER:




Jag bytte alltså plats på skrivbordet och fåtöljerna och det blev bättre! :)
Puss,

I ♥ blåbär

Hej igen!
Ska strax äta lite blåbär tillsammans med vaniljyoughurt, supergott och nyttigt också!




Puss,

Virkad duk

Hejsan!
Kom hem från stan vid lite innan tre ungefär. Jag köpte bara en jättefin "duk" eller vad man nu ska kalla den där virkade saken, i turkost! Superfin, I loved it!


Nice? Passade så bra i mitt rum, hihi!
35 kr hos Indiska.
Puss,

Facelook 5/8

Hejsan alla glada!
Torsdag idag och jag ska strax åka in till stan med mamma en sväng, mysigt va? Vi ska bland annat åka till en second hand-butik och sedan äta på Jungle Thai, eller nåt annat gott :)


Nya linnet, plattat hår och en fin rosett! (Jag lånade din Anna!)


+ silverrings of course!

Vi åker om en halvtimma eller något sådant, jag tar med mig kameran :)
Puss,

Änglavakt

Hejsan!
Har hyrt Änglagård så ska börja kolla på den om någon halvtimma eller så..


Ha en fin kväll! ♥
Puss,

Making plans..

Hejsan!
Sitter just nu och kikar runt lite på olika kartor på Eniro, kollar lite på olika gator och sånt som jag ska besöka när vi åker till Stockholm vecka 33 :)



Thomas Sabo-butiken, Sturegallerian, Stureplan, NK, PK-huset och Storkyrkan är lite av det som jag ville kolla in när vi åker dit måndag-onsdag! :)
Puss,

Triss i höstskor

Hejsan!
Jag hittade 3 riktigt snygga par höstboots/skor som jag nu tänkte visa för er :)


Tyvärr har dem nästan lite för hög klack, jag vill helst ha kanske 5-6 cm klack, det ska vara bekvämt att gå i dem också!
Jag gillar nog nummer 3 bäst..
- Vilken föredrar ni av dessa 3?
Puss,

Regn/sol/moln-dag

Hejsan!
Har verkligen ingenting att blogga om en dag som denna regniga/soliga/molniga/vadärdetförväder onsdag. Men jag tog lite bilder med webcamen som ni kan få se..


Med smyckesträdet

Mitt lilla husdjur, apan :)

Ska fika med mamma och mormor i eftermiddag, om en liten stund kommer det upp några sjyssta höst/vinterskor jag gillar :)
Puss,

Video: Blåsande apan

Hejsan!
Det utlovade videoinlägget kommer här!


- Vad tycker ni? :)
Puss,

Blåsande apa

Hejsan!
Nu ska ni få se min lilla söta blåsande apa! :)








Söt va?
Det kommer även upp en videodemonstration lite senare också!
Puss,

En shopaholic säger ja

Hejsan!
Har varit på biblioteket precis och lånat två nya böcker, så jag ska sätta igång och börja läsa en av dem nu. Ska läsa "En shopaholic säger ja", bok nummer 3 i "shopaholic-serien", ni vet filmen om Rebecka Bloomwood, "En shopaholics bekännelser", det är dem böckerna. Det blev lite invecklat, men ja :)




Jag måste verkligen ta och se den där filmen någon gång igen, det var sjukt längesedan jag såg det sist! :)
Puss,

Flower earrings

Hejsan!
Ska visa er mina fina blommiga öronhängen som jag blev lite förälskad i igår på Indiska :)






Blev visst lite suddiga bilder där..
Puss,

Lotion & Syoss

Hejsan!
Kom hem från stan för cirka en timme sedan, åt lite och gav mig sedan ut på en cykeltur. Jag köpte bara ett par snygga öronhängen på Indiska idag, visar imorgon of course :)


Köpte lite sånt här på Ica Maxi igår, Lotion till mina extreeemt torra ben och Syoss :)
Haft ont i huvudet hela dagen..
Puss,

Augusti-outfit

Hejsan!
Ska åka iväg med tåget till Jönköping om cirka en halvtimma, men jag tänkte visa dagens outfit först!




♥ Vit kofta, Once VILA
♥ Linne med broderi, Once VILA
♥ Leggings, H&M
♥ Klocka, Ur & Penn
♥ + silverringar

Sådär, nu har ni fått se det också :) Har det nya linnet, love it!
Puss,

Hej vecka 31!

Hejsan!
Åker kanske en sväng till stan idag, vi får se lite hur det blir med den saken.. Jag vill helst slippa gå i ösregn, men det är ju ganska svårt att liksom undvika en dag som denna.

Kanske ska ha mitt nya linne idag? Who knows :)



Två veckor kvar till Stockholmsresan idag! :)
Puss,

Ombyggnad på G

Hejsan!
Imorgon ska jag börja med att bygga om hela bloggen. Det ska bli ny design, nya bilder och lite sådant, låter väl roligt? Måste bara fota lite användbara bilder först, haha..

Vilken/vilka färger tycker ni skulle vara fina här i bloggen? :)


Kom gärna med förslag!
Puss,

OTH+grill tonight

Hejsan!
Idag är det söndag och det händer faktiskt en hel del. Eller ja, lite i alla fall. Klockan sex är det (som vanligt) One Tree Hill på Kanal5, missa inte det om ni gillar programmet!

Sen ska jag även grilla med familjen idag, det blev inte att vi gjorde det igår utan det blir ikväll istället och det ska bli så sjukt gott! Det blir fläskkotletter, champinjoner, majskolvar och så potatisgratäng till det, så ja, what else can I say? I ♥ grillat!






- Vad tycker ni är godast att grilla? :)
Puss,

Material Girls

Hej igen!
Nu är jag hemma från Ica Maxi så nu ska jag nog börja kolla lite på filmen Material Girls! Det började preciiiiiis att regna också, japp, det är som sagt perfekt.. Hmr..


- Har ni sett/vill se den? :)
Puss,

1 Augusti!

Hejsan!
Internetet la ner igår igen så jag kunde inte skriva nåt mer.. Nu får jag skynda mig innan det lägger av igen, haha. Vi ska åka till Ica Maxi vid klockan tio idag och sen vet jag inte vad som händer riktigt..



Ha en fin söndag!
Puss,

RSS 2.0