Måndag 31/5

Hejsan!
Nu har jag ätit och läst lite i Anne Frank, jag kom inte hem förrens vid halv sex. Vi har verkligen haft stenhård kabaré-övning idag, från klockan nio till halv sex. Imorgon är det föreställningar först klockan 10.15 för sexor, sjuor och åttor och sedan på kvällen klockan 18.00 för allmänheten. Kommer bli grymt bra!

Japp, jag håller på att måla i två naglar med nagellack tills imorgon och lite så..




Det blir korallrött med glitter på..

Idag vid lite efter sju tror jag att det är, ska vi fira mamma på mors dag, för ingen av oss kunde faktiskt igår, haha. Sedan blir det att kolla färdigt på National Target, en Johan Falk-film. Har hört att Kinnaman får på sig en Armani-kostym, grr...
Puss,

Tråkig söndag

Hej!
Förlåt för att jag verkligen inte har varit någon bra bloggerska idag, men det blir ju så ibland. Jag har haft riktigt ont i huvudet och nästan mått lite illa, pappa och jag åt en pizza med pommes frites på idag och jag känner mig bara illamående och lite konstig fortfarande..

Nu så ska vi strax börja kolla på den tredje Johan Falk-filmen, National Target tror jag att den heter, så det blir nog superbra. Köpte ett tubtupslinne i stan idag som jag fick nagellack på, när jag skulle ta bort det med diskmedel blev det nån annan konstig fläck, haha. Vi får se..
Så, ja, det var nog dagen det :)
Puss,

Ingen rubrik..

Hej!
Usch, jag orkar verkligen inte plugga, är riktigt seg och har huvudvärk..

Jag återkommer såklart när jag orkar..
Puss,

Vapenbröder

Hejsan!
Nu har vi kollat färdigt på en Johan Falk film, det blev Vapenbröder idag! Den var ganska bra tycker jag, det bästa var ju att Kinnaman var med, hehe :)




Blev inget Rix FM festival för min del iår, jag orkade fasen inte!
Puss,

I min godisskål..

Hejsan!
Vad gör ni? Själv sitter jag här och bloggar lite till er, hehe. Det är lite soligt ute nu i alla fall, och det är förstås jätteskönt. Men solen går i moln varannan minut, så ja, mest molnigt..

Detta hittar ni i alla fall i min godisskål idag, det är ju faktiskt lördag! :)







Jag. Älskar. Palle. Kuling. Mest. De. Röda. <3

By the way, en sak jag glömt att berätta, jag köpte faktiskt en klänning till skolavslutningen i onsdags när jag klippte mig. Dock inte ens i närheten en sån som jag hade tänkt mig, utan det blev faktiskt en vit, men det blir nog bra :)
Puss,

Dansuppvisning idag

Hejsan!
Sticker strax iväg på dansuppvisning nu i Nässjö, vi hörs när jag kommit hem :)
Wish me good luck!
Puss,

Party-outfit friday

Hejhej!
Nu ska jag strax dra iväg till sommarfesten, ni ska bara få se outfiten och facelook först!






♥ Blommig kjol, H&M
♥ Vitt spetslinne, Annas gamla
♥ Vitt linne under, H&M
♥ Skinnjacka (ej bild), Jofama By Kenza
♥ Skor, vilka ska jag ta? :)

Yes, yes, nu sticker jag strax så ha det bäst ikväll!
Puss,

Marin stil

Hejsan!
Härlig fredag idag, wiho! Sweet friday och det gillar vi. Kommer inte tillbaka till skolan förrens på onsdag, vi har kabaréövning hela dagen på måndag och sen på tisdag visar vi upp två gånger. Sen är det bara onsdag, torsdag och fredag kvar i skolan med riktiga lektioner, sista veckan blir det massa annat! 3 dagar..





Körde på mitt nya linne från H&M som jag tror att jag aldrig visade? Randigt i vitt och blått är det i alla fall och brottarrygg, det kostade 79 kr :)
Ikväll ska jag på en födelsedagsfest för Jojjo och Lollo med sommartema. Visar min outfit sen!
Puss,

Före & efterbild

Hej igen!
Ja, då ska ni få se en före och en efterbild på håret då!


Före. Efter.

Ni ser ju vilken skillnad det är, hela 12 centimeter är väck, hehe!
Nu ska jag läsa lite i Anne Frank och sen lägga mig. Om typ 2 timmar eller nåt, hehe :)
Puss,

Vadå torsdag?

Hejsan på er!
Är det redan torsdag? Va? Kanske beror på att vi var lediga igår, hehe.
Idag har det varit lite stressigt igen som alltid, men det blir ju så när så mycket kommer i slutet av terminen. Efter skolan så gick jag hem till Jennifer en sväng och så fixade vi med en ihopklippning till kabarén och gjorde färdigt allt. Så det var ju jättebra att vi lyckades få ihop det, men det tog 1 ½ timma, hehe :)

Ni ska strax få se före och efterbilder på håret, ska bara lägga in bilderna i datorn.. :)
Puss,

New hair..

Hallå där!
Nu har jag klippt av mig inte mindre än.. 12 centimeter av håret! Det är så himla fräscht, somrigt och bara jättehärligt just nu! Riktigt fint blev det också :)


Nu ser det mycket ljusare ut när de mörka slitna topparna är borta!

Klippte mig förresten hos HairInc i Jönköping som är nyöppnat :)
Puss,

Klippning & shopping

Hejsan!
Nu drar jag strax in till stan för att klippa mig och förhoppningsvis hitta en klänning :)


Puss på er så länge!
Puss,

Fin onsdag

Hejsan!
Studiedag idag och det är underbart skönt. Behöver knappt göra några läxor heller, jag ska bara läsa lite i Anne Frank idag och sedan bara ha det roligt. Vaknade vid tjugo över åtta och gick upp typ nio. Härligt :)



Ska ju klippa mig idag också och köpa en klänning :) Ska jag klippa av det 10 centimeter tycker ni? Som på bild nummer två?
Puss,

Suckfoto 2010

Hejsan!
Nu ska ni få se en bild på min magdansös-dräkt jag hade på mig hela dagen idag, hehe :)


Ni kan få se lite fler bilder imorgon också. Imon ska jag klippa mig, och jag har studiedag ♥
Lovely!
Puss,

Pictures of summer

Hejsan på er!
Nu var det dags för lite uppdatering igen- äntligen tänker kanske ni. Ja, det har varit lite dåligt med det den sista tiden, eller egentligen bara igår. Men igår var ju en fruktansvärt stressig dag.

Jag tänkte att eftersom det är regn och rusk och höstväder ute så ska ni få se lite härliga sommarbilder istället :)








Visst är bilderna bara för härliga? Älskar den blåa himlen! Fotade av mig i söndags.

Idag har vi även haft det tradtionella "suck-fotot" som går ut på att man ska klä ut sig till något. Jag var magdansös med en underbar kjol, hihi. Bilder kommer sen!
Puss,

Vilken dag!

Hejsan!
Ska faktiskt strax gå och lägga mig, kunde inte somna nåt vidare igår och jag har varit igång hela dagen. Kom hem vid kvart i åtta, herregud alltså, så ja, jag är ganska trött. Först var det skola till tio över tre, sen direkt dansträning till kabarén, sen själva kabaréövningen och sedan dubbla danslektioner..

Men nu ska jag i alla fall läsa Anne Frank, jag blir alltid dödstrött av den, den är ganska seg..
Puss.

Last on sunday

Hejsan!
Ni får se bilderna jag tog ute idag imorgon, jag orkar faktiskt inte ladda upp dem. Imorgon kommer jag nog inte hm förrens klockan sju, herregud! Ska försöka skriva nåt till er i skolan istället :)

Men vi hörs imorgon igen, fina trogna bloggläsare ♥

Sminkshopping 23/5

Hejsan!
Kom hem från stan lite efter klockan fyra, jag hittade en hel del nytt smink och ett linne. Tyvärr ingen klänning, men jag ska ju åka på onsdag och då ska jag fasiken hitta en! Ska ju klippa mig då, kul :)

Men i alla fall, lite smink var det ja:




Matte Morphose foundation L´oréal, ca 100 kr.


Borste, 19 kr.




Läppstift, 50 %, cirka 35 kr. (Till suckfoto på tisdag!)

Allt från H&M.
Fick allt detta för 146 kr. Foundationen hade kostat 165 men det var kampanj som den kostade bara 129, läppstiftet var det 50 % på plus att jag hade 20 % på allt smink på H&M! Billigt och bra!
Var ute nyss och fotade en sväng i det fina vädret, men dem bilderna får ni se i nästa blogg-inlägg. Nu ska jag äta tacos från igår, och sedan öva lite på engelskan tills imorgon!
Puss,

Roadtrip idag

Hejsan!
Skriver bara att enabbt litet kort inlägg nu, jag drar nämligen strax till stan en sväng. Ska kolla på avslutningsklänning, suck, igen, foundation och lite sånt :)

Men vi hörs of course när jag är hemma igen efter den lilla road-trippen!


Ha det bäst så länge!
Puss,

AFV & Johan Falk

Hejsan!
Får snabba mig med att skriva ett litet inlägg till er nu, internet hoppar ur hela tiden och vid åtta börjar Americas Funniest Home Videos som jag bara måste se! Glöm inte att kolla om ni gillar programmet, 20.00 på 5:an!

Ja, det var nog det jag hade att säga. Haha, blev visst ett mycket kort inlägg, men jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer. Efter AVF blir det i alla fall Johan Falk :)


Puss,

Sun is shining

Hejsan!
Lördag förmiddag, eller det är ju nästan snart lunchdags. Idag så ska jag, mamma och pappa åka till Huskvarna klockan två, det var nånting i Folkets Park med Jerry Williams tror jag.

Det är så himla härligt väder ute nu, solsken, blå himmel och ganska varmt. Det är lite sommarkänsla på det här ändå, eller vad säger ni? Har ni sol idag? :)


Kör på knut idag igen, haha. Inget smink på bilden heller, det är skönt!
Puss,

Knut- elin

Hejsan!
Skriver bara ett snabbt inlägg nu, vi har precis ätit ovanligt sent men jag hade ju dansträningen och Annas tåg var försenat. Men det var gott att äta sent, inte mig emot :)

'

Gjorde en liten knut, eller en bulle utav håret nu till träningen, det är absolut det bästa. På onsdag ska jag klippa mig however, men hur? Har ju mina funderingar..
Ha en fortsatt fin fredagskväll fina läsare!
Puss,

Sko-premiär för iår..

Hejsan!
Skulle egentligen ha uppdaterat redan för flera timmar sedan, men det har åskat av och till sedan klockan två idag så jag har inte kunnat ha igång internet, men nu blir det lite update i alla fall :)

Tänkte visa vilka skor jag har haft på mig idag. Det har faktiskt varit premiär både för ballerinor och högklackat. Någon kanske redan har gissat? Tryck HÄR om du inte vet :)




Tar sjukt lång tid att ladda upp bilder, don´t know why. Men ni får bara se två bilder, orkar inte ladda upp en tredje eftersom det är supersegt! Dessutom åskar det- IGEN, så jag måste strax stänga av allt. Men ikväll vid sju blir det i alla fall dansträning till kabarén igen med de finaste tjejerna, och sen grilla med familjen!
Sweet night!
Puss,

Fullspäckad fredag

Hejsan!
Äntligen fredag och det är så fint väder ute! Solen lyser starkt och det är 28 grader, nåja, solen lyser på termometern, men ändå! Det är i alla fall varmt, det kan man inte säga annat!

Idag tänkte jag ha en liten ballerina-sko-premiär :) Ni får se bilder i eftermiddag!
Idag har jag en mattediagnos på morgonen, en musikredovisning efter det och ett nationellt prov i NO, fysik- laborationen, så det är en fullspäckad dag. Det blir skönt att cykla hem runt halv tre sen, hehe..


Önskar er en superfin dag!
Puss,

Vår/sommar-outfit

Hej!
Kände att det blev en ganska vårig eller rent av somrig outfit så jag tänkte visa den. Idag när jag gick upp var det 18.5 grader ute, så det är riktigt varmt nu! Typ kvavt, det har åskat hela eftermiddagen!




♥ Korta leggings, H&M! Skönt!
♥ Kofta, Ginatricot
♥ Linne under, H&M
♥ Öronhängen, Drottninggatan, klocka mm.

Det var så himla skönt, eller "gött" som vi säger här, haha, att ta på sig korta leggings idag, det var helt underbart! Plus vita skor till, det kändes somrigt och fint :)
Puss,

New Nailart

Hej igen!
Nu ska ni få se lite bättre bilder mina nya naglar, ni fick ju endast se en liten skymt av dem i webcamen igår så nu blir det lite lättare att se!











Har använt mig av totalt fyra olika nagellack, ett ljusrosa från Viva la diva, ett korallrött/ceriset från H&M, mintgrönt längst ut på tippen, Viva la diva och tillsist ett glanslack som kommer från Depend :) Så enkelt är det alltså!
Puss,

Top Model 12 -Final

Hejsan!
Ska strax kolla på finalen av Top Model 12 tänkte jag, det börjar vid fem i fyra. Inan var det alltid klockan fyra men nu har dem ändrat till fem i, och det gör ju ingenting :)


Jag tror faktiskt att jag redan vet vem som vinner Americas Next Top Model 12, men det är ju kul att kolla ändå :)
Kolla snart in på bloggen igen, för då ska ni få se mina naglar i bättre bilder :)

Mångsysslaren Elin

Hejsan!
Skriver till er lite igen, nu har jag kollat färdigt på Pretty Woman, började kolla på den redan i söndags men igår så hann jag ju inte göra annat än att plugga, kabaré, dansa och blogga. Så det fick bli idag istället!


Inget smink på bilden, men det struntar jag i, kan visa mig ändå! ^^
Målade även naglarna i lite halvt galen färgkombination, ljusrosa innerst, sedan korallrött, eller typ ceriset, och på tippen blev det.. vad heter det.. åh! Mintgrönt! Just det! Ganska nice, eller hur? Är supernöjd, smidigt, snabbt och enkelt gick det också :)
Nu ska jag nog läsa lite i Anne Franks dagbok, bra bok!, och sen locka håret. Kanske.
Puss,

Musiktips #39

Hejsan!
Det var sjukt längesen jag tipsade om ett så kallat "musiktips", så jag tänkte att ni skulle få ett nu faktiskt.


Beyonce - Single Ladies
Nu ska jag kolla på en film, härligt :)
Puss,

Sommarfräscht från H&M

Hejsan!
Tänkte visa er lite fina sommarkläder från H&M som jag har plockat ihop till er i Paint. Ni kommer att få se lite olika klädesplagg, jeans, kjolar, klänningar, accesoarer, ja lite sånt :)


1. En fin cardigan i marin stil, 149 kr.
2. Snyggt skjorta, 199 kr.
3. Gladiator-sandaler, endast 99 kr! Är tyvärr lång leveranstid..
4. Snygga fusksolglasögon, Rayban Wayfarers inspierade, 49,50 kr.
5. Härlig strandklänning, 149 kr.
6. Fint linne, 99 kr.
7. Lång tight klänning, 129 kr.
8. Ljungfärgad topp, 59 kr.
9. Supersöta rutiga trosor, 79 kr!
10. Snyggt midjeskärp, 99 kr.

Jag älskar det där linnet, nummer 6. Har sett det flera gånger i Jönköping men ännu inte köpt det.. Vi får väl se om dte får följa med hem, men solglasögonen ska i alla fall med nästa gång jag är i stan. Lite Kenza-inspirerat med Rayban Wayfarers, eller hur? :)
- Vad tycker ni om detta?

Måndag vecka 20

Hej!
Den dåliga uppdaterings-måndagen är här igen. Det blir alltid tajt och stressigt med allt som jag måste göra på måndagen, först skola, sen hem och äta, sen kabaréövning och sen dans. Dansen börjar however vid sju så jag måste skynda mig lite nu.

En färsk bild på mig själv kommer i alla fall nu :)


Bytte förresten linser idag, det är skönt att ta nya, hehe!
Men vi hörs imorgon, har Genetikprov i NO, är nervös! Önska mig lycka till? :)
Puss,

Shopping, 15/5

Hejsan!
Var ju en sväng i stan med mamma igår och skulle kolla på avslutningsklänning men jag hittade ingen som jag gillade jättemycket, men däremot hittade jag ett par skor och en bikini.

Tänkte att ni skulle få se det nu då :)




Bikini, H&M, 79 kr/del






Canvasskor, 99 kr, Skopunkten. REA!

Köpte även en liten sak till suckfoto vecka 21, hehe..
Puss,

Earings & ring

Hej på er!
Bloggade inget på förmiddagen för jag var tvungen att plugga till ett NO-prov jag har på tisdag. Så nu har jag gjort det, kan ungefär 75 % av det som jag ska kunna så det är inte mycket kvar nu :)

Jag tror aldrig att jag visade vad jag köpte i Stockholm, eller det kanske jag skrev men inga bilder så jag tänkte att ni skulle få se det nu.




Suuuupersnygga öronhängen, minns ej affären, Drottninggatan 28 i alla fall. 39 kr!


Ring, 10 kr, Buttericks tror jag affären hette..

Jag älskade verkligen dem där öronhängena, så himla fina! Elin-style :)
Puss,

Buzy day again

Hejsan!
Har bara inte haft tid och ork till att blogga idag, ni vet säkert själva hur det är när man har blogg och bloggar. Ibland så händer det bara något som gör att man inte orkar skriva nåt, och idag var tydligen en sådan dag. Det pendlar väldigt detdär, imorgon kanske jag skriver 3-4 inlägg. Vem vet? :)

Idag har jag i alla fall pluggat lite, ytterst lite, orkade verkligen inte, och sen drog mamma och jag till stan och skulle kolla på en avslutningsklänning men jag hittade ingen. Köpte ett par skor, typ gympaskos-aktiga och en bikini. Kan ju visa imorgon. Nu ska vi strax åka och hämta pizza i Tenhult och sen fortsätta bort till mormor och morfar, för Anna har tjejfest här. Hon har ju fyllt 20 år, den lilla ungen, hehe :)
Ha en fortsatt fin kväll och glöm inte Sprängaren klockan 21.55 på TV4 Plus!


Öronhängen från Stockholm <3 Och spetsklänningen!
Puss,

Avslutningsskor ' 10

Hejsan!
Det dröjde visst iväg lite med att jag skulle visa mina skolavslutningsskor men nu tänkte jag ta tillfället i akt och faktiskt visa dem. Det enda som skulle kunna hända skulle ju vara att det inte fungerar att ladda upp bilder på blogg.se, men sån otur hoppas jag inte att jag har idag, hehe :)
(Köpte dessa i början av mars, men har inte velat visa förrens nu)
Så ja, avslutningsskor 2010 kommer här då! TAADAAA!









Ganska så snygga eller hur? Är supernöjd, och dem är fortfarande ganska sköna faktiskt. Men det där kan man aldrig bedöma förrens man verkligen har använt dem för första gången.
Imorgon får ni även se en liten film! :)
Puss,



Fredag igen

Hejsan!
Sitter och kollar lite på Top Model 12 som vanligt som började strax innan fyra. Det är snart slut, ska bara se vem som åker ut, tror att det blir Eminat eller Fo, Eminat blir det nog.

Ska nog hämta mig en pizza ikväll och bara kolla på nån film eller nåt, mysa lite, är fortfarande trött efter Stockholmsresan, haha. Då vet ni my plans :)
Puss,

Marley and me

Hejsan!
Visst var det härliga bilder från Stockholm? Love Stockholm! ♥

Snart ska jag och mamma i alla fall se "Marley och jag", den verkar rolig!
Ha en fin kväll allihopa!


Puss,

Stockholmsbilder 2010

Hejsan!
Nu hade jag tänkt att visa lite bilder från Stockholmsresan igår :)




























Slottet. Sergels torg. NK. Tunnelbana. Åhlens. Naturhistoriska museet.

Lite bilder av allt möjligt, dock inte så många på kompisar, vet inte vilka som vill vara med i bloggen. Men där fick ni några bilder i alla fall av typ 80 stycken :)
Puss,

Stockholm, here I come

Hejsan :)
Nu åker vi strax, om 20 minuter så jag ville bara önska er en fin dag!

HA DET BÄST FÖR DET SKA JAG :)
Puss,

Hej då Småland!

Hejsan!
Imorgon åker jag alltså till Stockholm och är där hela dagen så det blir ingen uppdatering alls på hela dagen faktiskt men jag tror att jag skriver på torsdag i alla fall. Eller jo, det gör jag ju, hehe :)

Men ni får ha det superbra och ta hand om Jönköping och hela Småland åt mig medans jag är borta, ska bli underbart att få komma till Stockholm! It´s home..




Puss,

Nästa destination..

Hejsan!
God eftermiddag denna tisdag i vecka 19. Sitter i soffan och kollar lite på Tyra Banks show, eller egentligen väntar jag på att Top Model 12 ska börja. Har ju inte hunnit kolla på det på några veckor nu pga prao, prov och läxor men idag ska det bli av.

Imorgon bär det av till... Stockholm! Så kul, jag älskar Stockholm, det är verkligen hemma för mig! I LOVE IT! Det är som en klassresa för 9a och 9b, så vi ska vara där över dagen och besöka riksdagen, livrustkammaren, cosmonova och nåt museum. Plus lite fri tid på stan och så, så det kommer bli en toppendag i den vackraste staden i världen!


Äter en god muffins jag bakade med blockchoklad, kladdkakemuffinsen ni vet? :)
Puss,

Shop until you drop

Hejsan!
Hemma igen från dansen, kom för typ en halvtimma sen. Tänkte visa er shoppingen från i lördags bortsett från mina ballerinaskor jag köpte på Dinsko som jag inte vet om jag kan behålla pga skav, men vi får se. Behåller jag dem får ni självklart se dem.

Sen skulle jag även visat mina högklackade heels till skolavslutningen men det får bli längre fram i veckan. Imorgon har jag en del att packa, ska nämligen åka buss i fyra timmar per håll och vara borta hela onsdagen. Kommer bli helt underbart! Berättar mer imorgon..


Nagellack, H&M 39,50 kr.



Korta jeans, Kappahl (!), 187 kr.

Hoppas på att jag får hem ett nytt tågkort imorgon också, mitt blev ju avmagnetiserat..
Puss, ( det går inte att flytta den åt höger..)


Måndag kväll

Hej!
Hade tänkt visa er lite shopping redan igår från helgen, men jag hade så mycket att göra med franskan och allting så jag hann inte. Nu ska jag strax iväg på dansen en timma tidigare än vanligt, jag och Johanna ska ta hand om den lilla gruppen idag så det blir nog bra.






Har övat på franskan så nu kan jag allt jag ska kunna. Det blir nog ett MVG, förhoppningsvis! Har även målat den ena nageln i en korallröd färg som jag köpte igår på H&M. Men jag visar lite shoppingen när jag kommit hem igen :)
Puss,


Kladdkakemuffins

Hejsan!
Söndag idag och sista dagen i vecka 18. För det blir väl vecka 19 imorgon? Jo, men så måste det ju vara. Idag har jag bara gjort en massa saker och stressat och haft mig. Började med att plugga franska i en och en halv timma, sen åkte jag och pappa till stan, sen bakade jag lite kladdkakemuffins och sen pluggade jag lite till. Har nog pluggat minst 3 timmar idag så jag är helt död i huvudet..

Tre bilder på hur mina muffins blev :) Jag la sedan på smält blockchoklad också, mums!






Ganska fina eller hur? :)

Nu resten av kvällen ska jag bara ta det riktigt lugnt, läsa och äta lite choklad och bara koppla av helt enkelt, det behöver jag efter den här dagen..
Puss,

En regnig stad

Hejsan!
Hemma från stan igen, eller ja, jag kom hem klockan fem. Hann med tåget precis, sprang från rådhusparken och kom på tåget när klockan var 16.29, det skulle gå 16.30, så det var nära.

Mitt tågkort har blivit avmagnetiserat så jag åkte gratis till Jönköping och på bussen. Men ska få hem ett nytt nu i veckan så det blir nog bra :)
Så.. vad köpte jag då? Jo, ett par korta jeans och ett par ballerina. Vet inte om jag ska behålla skorna än, dem skaver tyvärr lite men jag får gå här inne så får vi se vad det blir av det. Men superfina!

Nu ska jag se Americas Funniest Home Videos vid klockan åtta!
Puss,

Mot stan

Hejsan!
Ska ta en shoppingdag idag och åka in till Jönköping och gå lite på stan och på A6. Ska bara snabbt kolla in Ginatricot och Once nere på stan eftersom det ösregnar och är iskallt, sen åker jag upp till varma A6.

Kör på en liten fin knut idag i håret :) Nice? Skönt är det i alla fall!




Men vi hörs såklart igen när jag kommit hem! Får se om jag hittar något i stan :)
Puss,

Talang 2010.. typ

Hej!
Sitter och slötittar lite på Talang 2010, kom hem från dansen för lite mer än en halvtimma sen. Typ 40 minuter eller nåt sånt. Gillar inte ens Talang, haha..

Glömde förstås att blogga innan dansen.

Puss

Äntligen fredag

Hejsan!
Sitter och tittar lite på Top Model 12, jag är riktigt trött och vill helst bara sova. När jag vaknade trodde jag att det var lördag, besvikelse.. Men fredag är ju näst bäst!

Men jag skriver igen innan jag drar till dansträningen ikväll klockan sju. Vi måste öva till kabarén som blir den 1 juni. Kommer bli bra :)
Puss,

I need shopping

Hejsan!
Har haft provmiddag tillsammans med Louise idag och allt gick jättebra. Vi bjöd på klyftpotatis, fläskfilé, en speciell sås, sallad och till efterrätt fruktsallad med grädde och chokladspån. Så det var riktigt gott, det tyckte våra två gäster också.

Jag har i alla fall bokat klipptid nu, så vecka 20 den 18 maj är det dags. Då ska håret av! Jag ska klippa av det ganska mycket faktiskt.. Kommer dö. Jag lovar. I´m. Gonna. Die. Die. Another. Day. Typ. Så. Typ. Men jag ska nog göra det, det kommer bli fint :)
På lördag tror jag att jag ska shoppa en sväng, vad tror ni om det? Behöver en massa saker..

  • Skolavslutningsklänning.. Måste hitta en ganska SNART!
  • Ballerina, eller gympaskor som är öppnare typ.
  • Bikini. I ♥ buying bikini!
  • Underkläder. Inte lika roligt, haha.
  • Korta jeans. Det skönaste som finns!
  • Nagellack i korallfärg typ.
Så ja, det är ju en del som ni kanske ser. Så jag får nog ta en sväng på lördag :)
By the way, jag sitter här och bloggar i mina 11 centimeters klackar. Ni har ju inte fått se dem än, vad elak jag är va? Kanske i helgen? Ja, så får det bli!
Puss,

Party-outfit

Hejsan!
Nu börjar strax Annas 20-årskalas men jag tänkte att jag skulle visa vad jag har på mig. Jag har tagit på mig detta nu, och har alltså inte haft på mig det i skolan idag :)




♥ Kavaj från H&M
♥ T-shirt, H&M
♥ Jeans, Bikbok
♥ Halsband, Kappahl
♥ Jetset klocka, Thomas Sabo mm.

Sådär, lite halvkassa webcam-bilder men det får ni leva med! Ciao :)
Puss,

Tisdags-outfit

Hejsan!
Har skrivit på en uppsats om andra världskriget från klockan fyra till klockan sex utan uppehåll. Så jag är lite död nu. Har bara tre frågor kvar, sen är jag klar med en sak i alla fall. Det är så himla mycket nu. Hade planerat att skriva färdigt uppsatsen imorgon på morgonen på min sovmorgon, men den missar vi förstås. Har nåt nationellt prov i NO på morgonen, så himla typiskt. Är lite sur, haha.

Men, however, ni ska få se en bild på hela min outfit nu tycker jag! Jag har ju annars en förmåga att bara visa er mina outfits på onsdagar, don´t know why.. men nu är det tisdag!


♥ T-shirt, Ginatricot [NY]
♥ Jeans, Bikbok
Linne under, H&M

♥ Jetset-klocka, Ur & Penn
Puss,

Wearing Jetset

Hejsan!
Gör bara en snabb liten morgonhälsning till er innan jag drar till skolan. Jag gillar absolut inte tisdagar, det är inte veckans roligaste dag precis, men ja, det får väl gå. Hoppas jag.


Idag har jag på mig min fina jetset-klocka i lustrous pink :)
I eftermiddag får ni se hela outfiten!
Puss,

Stressig dag

Hejsan!
Idag blev det en sån där riktigt stressig dag. Först full skoldag med massor av grejor att tänka på, sen var det dansövning i en timma efter det, sedan gick vi till själva kabaréövningen och träffade alla, nu är jag hemma och har ätit och ska snart iväg till den "riktiga" dansen. Puh!

Som ni hör så är uppdateringsdagen inte den bästa idag, men vi hörs imorgon :) Då vet ni i alla fall why..


Puss,

Summer-pictures

Hejsan!
Har pysslat och sysslat med lite plugg på förmiddagen och nu har jag precis bakat lite kladdkakemuffins, så det är det som har tagit upp min tid idag. Vad gör ni då? Kanske sitter ni ute och njuter av att solen skiner, kanske lyssnar ni till trummandet av regn mot rutan. Vad vet jag. Här är det strålande solsken och klarblå himmel, och temperaturen ligger på... 9 grader? What? *Besvikelse*..

Hehe, ja, nog trodde jag allt att det skulle vara bra mycket varmare. Men luften, haha, jag skrev liften först, är i alla fall ganska kall.

Bjuder er i alla fall på en riktigt somrig och härlig outfitbild här nedanför. Jag vill ha det så nu! NU!


Från trädgården på Gotland..
Puss,

Göta Kanal 2

Hejsan :)
Har inte så mycket mer att säga, ska kolla lite på Göta Kanal 2 nu, jag gillar den. Typ den där Kronofogdskärringen, haha, det är ju bara bäst liksom!

Hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll :)
Puss,

Vid Nätaren

Hejsan!
Hemma igen nu. Vi har varit och lagt i båten nu på morgonen/förmiddagen, det beror ju på hur man ser det men runt halv elva i alla fall. Det är inte klokt vad fint det var där vid sjön Nätaren. Så det blir ju roligt att åka en premiärtur om någon vecka eller två.





Så ja, jag tog förstås lite bilder på sjön och de fina vitsipporna :)
Puss,

RSS 2.0