25 år har passerat

Hejsan!
Såg på nyheterna att det redan är 25 år sedan Olof Palme sköts. Att det redan har gått så lång tid, borde inte fallet vara preskiberat (nedlagt) nu då? Fats jag tror att jag har läst någonstans att det visst inte kunde bli preskiberat men jag minns inte varför. Detta måste kollas upp..

Jag har själv sett platsen där mordet begicks och det får en verkligen att tänka efter hur det kunde ha skett. Man ser trappan där mördaren sprang upp och man tänker sig hur det hela kan ha gått till..



MEN, nog om det nu. Ikväll blir det Halv åtta hos mig och sedan Familjen Annorlunda. Låter som en bra måndagskväll om ni frågar mig :)
Kram,

C´est lundi

Hej alla glada!
Måndag idag och start på en ny vecka, vecka 9. Hjärnan har gått lite på halvfart idag som den brukar göra på måndagar och det är inte så mycket att göra åt det.

Var hos tandläkaren idag också och det gick faktiskt jättebra. Inga hål och det känns underbart. Ska dock tillbaka och putsa upp tänderna lite eller vad det var för något men det var ingen avancerat så det ska nog gå bra :)


Nu blir det lite franska-prov plugg och sedan nåt Andra Avenyn :)
Kram,

The dentist tomorrow

Hejsan!
Söndag kväll. Slut på helgen. Det gick tämligen väldigt fort kan jag nog tycka. Men det kommer veckan också att göra och vips så är det fredag igen. Jag får tänka så. Jag måste tänka så. Jag ska tänka så.

Imorgon blir det en relativt kort dag för min del som väntar, börjar 08.00, som vanligt, och slutar efter engelskan 14.10. Har nämligen en tandläkartid mitt i naturkunskapen så jag missar den efter engelskan. Jag hatar att gå till tandläkaren, det är så jobbigt. Hata. Hatar. Hatade. Hatad.


Men förhoppningsvis överlever jag. En annan positiv nyhet är att jag har gjort alla naturkunskapsfrågor tills imorgon och det är banne mig inte dåligt. Har även gjort klart franskaläxan till tisdag, en liten text på 80 ord om syskon och syskonbråk. Så nu kan jag bara helt koncentrera mig på franska-provet på fredag :)
Kram,

Art liner, Depend

Hejsan!
Bild på nailsen kommer här då :)






Har som sagt målat de vita stjärnorna helt för hand med ett vitt nagellack med en supersmal pensel, Depend art liner heter det :)
Inte det lättaste vill jag lova..
Kram,

Söndag 27/2

Hejsan!
Yes, I´m alive. Tog bara en liten ledig (nästan) bloggdag idag och det var nice. Idag så är det söndag och jag ska plugga lite, måste göra färdigt naturkunskapsfrågorna och sedan blir det nog lite franska. Några Andra Avenyn avsnitt på det och sedan jag är jag nöjd :)

Började dagen med att bada badkar och det var hur skönt som helst, me like. Ni ska få se bättre bilder på min nya nageldesign sen också, den blev riktigt bra, haha :)


Korallrött med vita "stjärnor" :)
Kram,

Nagel-lördag

Hejsan!
Har inte haft inspiration, tid eller ork att blogga tidigare idag. Men nu är jag tillbaka! Har kollat på ett par Andra Avenyn- avsnitt och målat naglarna, så det har so far varit en bra lördag.

Håller på att prova mitt nya dekorationslack om ni minns det, som införskaffades i Ullared. Superbra, det bli jättesnyggt, har gjort stjärnor på the nails, funny :)




Ciao,

160 ynka riksdaler fattigare och ett glatt humör rikare!

Hejsan!
Nu ska ni få se lite bilder på mina nya underbaringar, tredje paret skor jag köper den här månaden.. :)














Kram,

What´s wrong with dreaming?

Hejsan!
Hemma igen efter den värsta skolveckan i mitt liv. Har som sagt haft tre jättestora prov den här veckan och det tar på krafterna vill jag lova. Idag var det matteprov från 08.00-10.30 som gällde på halva boken, kapitel 1-4, men jag tror nog att jag kan ha lyckats riktigt bra med det!

Nu ska jag göra någonting som jag har längtat efter hela veckan, sätta igång radion och börja klistra in bilder i mitt lilla fotoalbum, det ska bli som en portfolio ungefär :)


Picture by me..
Kram,

Aren´t the just lovely

Hej!
Blev ett par av dessa på första håltimman idag. Jag såg dem redan igår men idag var det defenitivt bestämt, de skulle bli mina! Vilket de också blev, tredje paret skor jag köper den här månaden. Men äsch, är man tjej så är man, inte mer med det!





Dessutom var det 20 % rabatt för klubbmedlemmar på Dinsko idag, så ynka 160 kr kostade dessa små sötsaker. I´m happy! :)
Kram,

Oh' hell

Hejsan!
Torsdag idag och sista dagen innan den underbara fredagen och helgen är här. Det känns väldigt bra, tycker att jag behöver några dagars ledighet för att återhämta hjärnan, haha.

Idag klarade jag av det andra av de tre proven den här veckan. Det här har varit den tuffast veckan i hela mitt liv tror jag, ända sedan jag började skolan i alla fall. Igår var det samhällskunskapsprov om ekonomi, idag hade jag ett stort tyska-prov på ungefär halva boken och imorgon blir det ett saftigt matte-prov på fyra kapitel. Plus småläxor på det, så gissa om jag är trött eller inte?

Nu ska jag samla ihop det lilla sista av min ork (som jag tvivlar på att jag hittar) och sätta igång med matten. Ska repetera allt i boken så att jag är ordentligt förberedd imorgon när provet går av stapeln..


En halvgammal bild..

Ni får ett inställt inlägg här under kvällen eftersom jag kommer vara upptagen med matteplugg..
Kram,

So much it hurts..

Hejsan!
Tog tåget vid 16.09 hem idag, som ni vet så slutar jag ju alltid 10.55 på onsdagar men så var inte fallet idag. Nepp, utan vi hade ett gemensamt pov med typ hur många klasser som helst idag och det började vid klockan 14.00. Roligt med några timmars hål, det är jag ju väldigt van vid nu..

Men vi satt i alla fall och skrev provet i den stora aulan, Brahe-salen, med två andra klasser så det var både SP1a, b och c. Så det kändes ganska viktigt då, men jag tror att det gick bra. Men det var kallt där inne, haha.. :)

Nehepp, nu ska jag plugga det sista till tyska-provet imorgon och sedan gå och gräva ner mig under en sten eller något liknande..


Kram,

Please, give me some sun!

Hejsan!
Jag ha väl berättat att jag längtar så jag kan dö tills man kan dra på sig skinnjackan och Converse och springa ut i vårsolen? Jag vill göra det.. NU!


Inköpte i Stockholm i augusti 2010..

Någon mer som längtar till solen tittar fram på riktigt, upp med en hand! Jag har nog aldrig längtat såhär mycket till våren som jag gör nu, kan bero på att jag förmodligen kommer klara av den allergifri iår.. :)
Kram,


Långa dejter . .

Hejsan!
Ska just nu gå på en lång dejt med samhällskunskapsboken och sedan tyska-boken! Det kan nog bli riktigt roligt, speciellt eftersom tyska är ett så vackert språk, hehe..

Återkommer när dejtandet är över :) (typ aldrig)


Kram,

Vid åtta..

Tja!
Det blir Familjen Annorlunda vid åtta och sedan ska jag läsa en bra bit i min engelska- bok och sedan blir det att dejta kudden :) Låter som en okej måndag..


Ha en fin måndagskväll! :)
Kram,

Doesn´t make sense

Hejsan!
Sen och dålig uppdatering idag och det är jag helt medveten om. Har nämligen tre prov den här veckan så jag har nu pluggat mycket samhällskunskap och tyska och det är ju så roligt.. not. Hur motiverad är man att ta tag i plugget när man kommer hem 16.45, ska äta och sedan sätta sig vid skrivbordet när man har varit i skolan hela dagen? För vem jobbar egentligen från 08.00-18.30 varje dag? Does that make sense to you?

MEN innan jag deppar ihop totalt alternativt somnar här vid skrivbordet så tänkte jag faktiskt belöna mig själv med ett avsnitt av Andra Avenyn och det passar mig utmärkt. Blir en god frukt eller något till det, och det har jag förtjänat efter att ha plugat från 5 till halv 7 :)


Gammal bild, ungefär såhär kändes det idag.. :)
Kram,



Dear John

Hej!
Så fort One Tree Hill är slut ska jag se klart "Dear John" som jag började se igår men blev för trött för :)


Kram,

P.H.O.T.O.S

Hejsan!
Känner mig ganska glad trots att det är sista lovdagen idag och skolan drar igång igen med ett härligt 7.08 tåg varje dag i 15 minusgrader. Har i alla fall pluggat väldigt mycket samhäll idag så det känns som att jag har koll på det mesta faktiskt, bara lite om BNP kvar. Kent spelas på radion pch det gillar jag! ♥

Idag är det dessutom en fantastiskt fin vinterdag med gnistrande snö, klarblå himmel och strålande solsken, perfekt för en fotodag med andra ord. Ska ta och rensa kameran lite så jag kan gå ut senare och förgylla dessa underbara ögonblick :)



Sen så ska jag även leta efter ett bra lim till mitt nya fotoalbum, jag måste nämligen sätta fast bokstäverna lite bättre. Detta ska jag ha till mina bästa bilder som jag har framkallat, kommer bli superbra!
Kram,

Läsarfråga!

Hejsan!
Fick en läsarfråga för några dagar sedan som jag tänkte besvara nu.


Hej! Jag ska börja gymnasiet nu till hösten, jag är alltså född 95. Jag har väldigt bra betyg nu och jag undrar sänker man sig mycket första året i gymnasiet, med nya lärare och så?
Vad gick du ut med för betyg i grundskolan och vad fick du för betyg nu första terminen på gymnasiet?
Vad går du för linje, vilka induviduella val gjorde du?
Jättetacksam för svar verkligen! :)


SVAR: Vad roligt att du har så bra betyg, det är en härlig känsla att stå där på skolavslutningen med ett vitt kuvert i handen och känna att man verkligen har åstakommit något! Jag tycker själv att konkurrensen är mycket hårdare på gymnasiet än den var i grundskolan och allt har tagit ett steg uppåt i svårighetsgrader. Har man t ex MVG i engelska nu så kanske man upplever att man bara klarar av en VG-nivå på gymnasiet. Jag tror inte själv att jag har sänkt så jättemånga betyg, men på gymnasiet får man ju inte terminsbetyg utan slutbetyg i ett ämne eftersom t ex Samhällskunskap A bara läses i ettan och Religionskunskap A i trean.

Jag gick ut med 11 MVG och 6 VG i nian och jag har inte räknat ut poängen på det, men det är väl 20 poäng för ett MVG och 15 för ett VG tror jag? Jag vet i alla fall att jag hade nästan dubbelt så mycket poäng som krävdes för den linje jag sökte. Jag går just nu Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning språk vilket innebär att jag läser franska steg 3 (mitt högstadie-språk) och har även börjat med ett helt nytt språk, tyska steg 1. Jag tycker att linjen är helt perfekt för mig, men det är sjukt mycket att göra hela tiden. Nu efter lovet (vecka 8) har jag t ex tre prov, men det är sånt man får ta. Jag blir ju högskolebehörig i alla fall och det känns väldigt bra.

Individuella val, ja, jag valde det till tvåan för bara ett par veckor sedan faktiskt. Man har 300 poäng inom individuella val som man fördelar hur man vill i tvåan och trean. Jag valde att läsa Fotografisk bild A som är på 100 poäng i tvåan, men jag vet att detta är en populär kurs så som andrahands-val valde jag Textkommunikation A, även den på 100 poäng. Så vi får helt enkelt se vilken av kursen jag kommer att läsa beroende på om mitt förstahands-val blir fulltecknat. Men jag hoppas förstås på att jag får Fotografisk bild A eftersom jag har ett stort fotointresse och planerar att köpa en riktig systemkamera..

Hoppas att du som frågade är nöjd med mina svar. Är det bnågon annan som har en fråga som de vill ha svar på så går det bra att kommentera- när som. Tänk bara på att det kanske tar ett par dagar innan jag svarar.
Ha en fortsatt fin dag/kväll! :)
Kram,

This saturday..

Hejsan!
Nu ska jag roa med mig att läsa en bok på engelska som ska vara utläst på måndag vecka 9. Ett ganska bra tag kvar men jag kommer att ha fullt upp med tre olika prov nästa vecka så jag får läsa mycket nu i helgen och mycket nästa helg så hoppas jag att detta ska gå ihop sig..


Kram,

Med volanger

Hejsan!
Nu ska ni få se toppen :)




Från H&M

Jag tycker att volangerna är så söta :)

All about the shoes

Hejsan!
Shoppingen från igår, here it comes!






Gympadojjorna.. :)






Paljettballerina, 49 kr!

Tröjan kommer upp en om en liten stund :)
Kram,

Sneakpeak

Hejsan!
Blev lite shopping idag, ett linne, en tröja och två par skor. Men jag visar bättre bilder imorgon, idag får ni bara se en liten sneakpeak :)


Fint.. :)
Kram,

Torsdag 17/2

Hejsan!
Blev en riktigt dålig uppdatering igår men det blir ju så ibland. Jag gjorde faktiskt inget särskilt, pluggade lite, kollade på Andra Avenyn och sedan gick jag hem till Madde en stund :)

Om cirka en kvart beger sig mamma och jag in mot stan för lite shopping, vi får väl se om jag hittar någonting fint. Hittade ju inte så jättemycket kläder i Ullared så det blir väl lite sånt kan jag tänka mig. Idag måste jag plugga mer, men det är så tråkigt och jag vill bara ha lov!


Kram,

16/2-2011

Tja!
Har gjort manikyr som jag inte har haft på evigheter och det blev superbra!


Bättre bilder får ni se sen :)
Kram,

G.R.A.T.T.I.S

Grattis pappa på födelsedagen! :)


Härliga sommar..
Kram,

Shopping à la Ullared

Hejsan!
Jag drar igång direkt med mina nyfotade grejor! :)


Things to school..


Det fanns mängder av nagelprylar..


men det bästa var detta "detaljlacket" med extra smal pensel! Score :)


Fotothings of course!


Lite diverse, shampo mm..


En asball vas!


And of course.. LOVE..

Yees, det var det jag hade tänkt visa. Är jättenöjd med alla mina inköp :)
Kram,

Mys framför TV:n..

Tja!
Är så sjukt trött så jag tänkte bara slänga i mig mat lite snabbt och sedan blir det ett par Andra Avenyn- avsnitt innan "Familjen Annorlunda" börjar. En riktigt härlig måndagskväll med andra ord! Me like :)





Kram,

Home sweet home

Hejsan!
Hemma från Ullared nu, vi kom hem strax efter klockan fem. Hittade en hel del nödvändiga (och onödvändiga) saker och lite annat som jag ville ha. Tänkte visa alltihopa imorgon :)

Är i alla fall mesyt nöjd med min så kallade vindjacka som jag fyndade. Förutom det blev det bara ett par joggingbyxor i klädväg, kläderna där är verkligen inte min grej. Men jag hittade massor utav nagelprylar och skolgrejor så det var ju kanon :)


Ganska fullt.. :)
Kram,

Musiktips #51


Hejsan!
Medan jag är borta så får ni här ett bra musiktips av mig :)


Kate Voegele - Sweet Silver Lining
Kram,

Ullared today :)

Hejsan!
Nu är klockan 05.30 och det är alldeles för tidigt att vara uppe en måndagsmorgon när man har sportlov. Men jag kan inte sova.. Haha, vem försöker jag lura??

Nää, idag ska vi nämligen åka till Ullared en sväng så jag gick upp tio över fem. Det kändes som att gå upp.. mitt i natten ungefär, haha :)


Ooold picture..
Ha en fin dag allihopa!
Kram,

Andra Avenyn- tillbaka i mina ögon

Hejsan!
Söndag idag men det kunde lika gärna vara lördag eftersom vi nu äntligen har sportlov. Det känns väldigt bra måste jag medge, trots att jag har tre prov veckan efter lovet och ett vecka nio..

Nu har jag fått riktig "dille" på Andra Avenyn som jag fick av min kära syster på en extern hårddisk igår. Ska nu börja kolla igenom alla säsonger igen, yeah :)


Härligt att se er igen..
Kram,

Lördagskväll 12/2

Tja!
Sitter och väntar på att tjejerna ska komma hit för ikväll ska vi ha tjejkväll hos mig så jag har laddat upp med lite värmeljus, godis och annat som man självklart måste ha :)


Kör på en väldigt stram och hög tofs idag, vet inte om det syns så väl men men :)
Kram,

The sun is shining

Hejsan!
Har kollat på lite film och sånt i stort sett hela dagen och bara tagit det lugnt och det känns bra efter en riktigt jobbig skolvecka. Idag är det hur fint väder som helst, 5 minusgrader men gnistrande snö och strålande solsken. Kunde knappt varit bättre, dock kanske ungefär 10 grader varmare för att göa mig helt nöjd.. :)

Tog lite fina bilder tidigare idag också :)








Kram,

Shoppingerfinger-kli

Hejsan!
Det riktigt kliar i shoppingfingrarna nu, jag har inte köpt något sen mina Crocker-jeans i början av januari, alltså över en månad sen. Känns som att det är dags nu, jag är allt lite sugen!!

Det som står överst på shoppinglistan är helt klart en pälsväst eller pälskrage, hoppas på att jag kan hitta någon i Ullared eftersom man inte kan använda päls+väst så jättelänge till om det nu ska bli vår någon gång. Jag vill ha det, det är såå snyggt :)


Hur vårigt fin är inte denna outfit liksom? Åhh jag vill ha vår NU!
Kram,

Loka vattenmelon & citron

Hejsan!
Fredag idag och inte vilken fredag som helst, nej, idag var det sista dagen innan lovet! Nu är vi lediga ända till måndag vecka 8, ända tills den 21 februari. Och idag är det den 11:e, den känns bra. Synd bara att tiden kommer att flyga iväg...

Idag fick jag i alla fall äntligen mitt kära gratisprov via Facebook, en gratis Loka-flaska med den nya smaken, vattenmelon och citron. Så man tackar ju inte nej till en gratis 50 cl-flaska :)


Nu ska jag sätta mig på något mysigt ställe med en bra bok, min kära Loka och en kladdig chokladmuffins för att fira in detta underbara lov!
Kram,

Never alone, always alone

Hejsan!
Hemkommen från stan för cirka en timma sedan. Jag bestämde mig för att följa med mamma och pappa till Ica Maxi och handla lite mat så fick jag i alla fall åka bil hem, det var skönt :)

Nu ska jag bara vänta ut att "Halv åtta hos mig" ska börja så ska jag kolla på det en stund. Blir nog en god frukt till också, nu har vi köpt massa gottit! :)


Några random-muffins, dock ej från igår..
Kram,



Recept: kladdkakemuffins

Hejsan!
Bakade något riktigt smarrigt igår som jag tänkte dela med mig av. Recept är ju inte något som dyker upp i bloggen så ofta, så ja.. Det blev en liten plåt med kladdkakemuffins som blev så sjukt goda, så här får ni receptet av mig i alla fall!

INGREDIENSER:
Ugnstemperatur: 200 º
100 gram smör/margarin
2,5 dl strösocker
2 ägg (ev 3)
2 dl vetemjöl
4,5 msk kakao (0,6dl)
0,5 tsk bakpulver
1,5 tsk vaniljsocker

Smält smöret/margarinet i en gryta. Vispa strösockret och äggen fluffigt. Tillsätt sedan mjöl utblandat med bakpulver och vaniljsocker och sedan kakaon. Rör om och häll försiktigt i smöret. Vispa till en jämn smet och ställ 12 bakformar på en plåt. Fyll formarna till ¾ eftersom de sväller. Låt grädda i cirka 10 minuter, för mig är 8 ½ perfekt för lagom kladdighet. Låt gärna kallna innan servering.
(Man kan även smäla blockchoklad och låta stelna ovanpå muffinsarna)



Nu blir det en tyska-lektion för min del fram till 16.30 och sedan slutar jag äntligen..
Kram,


Glosboken is my friend

Hejsan!
Ska tillbringa en liten stund framför Glosboken.se och repetera de sista tyska-glosorna tills imorgon och sedan blir det något annat kul :)



Är sugen på ett vamt bad eftersom jag fortfarande fryser, det var så kallt i Nässjö! Brr!
Kram,

Three cards..

Tja!
Vid två så tar jag tåget upp till Nässjö för att hälsa på mina kära kompisar på deras skola så det ska bli jättekul! Jag tar med mig 3 tågkort för jag vet inte riktigt vilket jag ska använda, om det fungerar och så..


Kommer hem igen vid 4 :)
Kram,

Förberedelser inför morgondagen

Hejsan!
Ska strax gå ner och ta mig en apelsin till "Halv åtta hos mig", jag har bara ätit nyttiga saker idag och det känns bra. Förutom den där taco-buffén med klassen till lunch förstås men jag tog i alla fall Ramlösa till..

Imorgon är det skridskor på Kinnarps som gäller och det är faktiskt den enda lektionen jag har. Efter det ska jag iväg på ett hemligt uppdrag på andra sidan stan och sedan åker hemåt, beräknar att vara hemma runt 11- halv 12.

Sedan på eftermiddagen så ska jag upp till Brinellgymnasiet en sväng och hälsa på lite kompisar hade jag tänkt, så det kan nog bli en riktigt bra dag hoppas jag!


Oooold pic :)
Kram,

Kellog´s special Bliss

Tja!
Har nu hamnat här en stund framför datorn- har kollat Facebook och några bloggar så nu kan jag själv ta itu med att skriva lite till er.

Tror att jag har hittat något som jag verkligen tycker om och som är någorlunda nyttigt. Vad kan det då vara? Jo, Kellogs Bars!


Jag tycker dock att den där med hallon inte är något vidare god men den med mörk choklad är helt underbar. Ska ge mig på att baka egna bars någon dag, har hittat ett bra recept :)
Kram,

Bra TV-måndag..

Hejsan!
Det är lite tråkigt när statistiken går ner när det är måndag och ny vecka men jag förstår er, jag har inte varit inne på en enda blogg idag som jag annars brukar kika in på. Monday sucks..

Anyway, nu har jag planerat att se Halv åtta hos mig och Familjen Annorlunda och sedan så småningom dejta kudden. Imorgon blir en tuff dag, börjar 8.00 och har hål från 9.15-13.30. Kommer suga eftersom jag inte kan åka hem, men jag hörde tacoguden (aka Hanna) nämna nåt om tacos imorgon så det kan nog bli en bra dag ändå :)




Ha en fortsatt fin måndagskväll!
Kram,

Give me power

Hejsan!
Känner just nu bara för att gå i ide och vakna upp till maj månad ungefär, det skulle vara lagom så skulle nog all snö vara borta i alla fall. Det är så tråkigt, när man halkar iväg till tåget på morgonen är det is och snö hela vägen, när man kliver av tåget i stan är det asfalt och grus och man känner sig dum med stövlar. Jag får börja ta med mig gympaskor och checka om innan jag stiger av tror jag..

Nä, nu ska jag göra någonting som får mig att bli lite gladare. Fast jag har ju i och för sig franska-glosor som jag måste gå igenom en gång till. This is killing me..


Stockholm, augusti 2010
Kram,

Sunday' night

Tja!
Har tillbringat kvällen med lite musik, läxor och datorn så nu väntar jag bara ut att Solsidan ska börja. Det är inte riktigt min typ av program egentligen men när det inte finns nåt annat så kollar jag väl lite på det!

Har även plattat håret ikväll och det ska gudarna veta att jag inte gör för ofta alltså. Men nu är det gjort och det brukar hålla i några dagar. Bara det inte regnar eller snöar när jag går till tåget imorgon för då vet jag någon som blir lite sur..


Ha en fortsatt fin söndagskväll allihopa!
Kram,

It´s you Peyton

Hejsan!
Om cirka en kvart beger jag mig ner mot teven och ett nytt One Tree Hill avsnitt som jag inte sett tidigare. Jag gillar dock inte att tiden är ändrad, från 18.00 till nu, 16.30. Men that´s it :)

Har precis pluggat in alla franska-ord plus några verb som vi hade i läxa så nu har jag inga fler läxor att göra idag. Sweet!


Kram,

Söndag 6/2

Hejsan!
Kom precis hem från stan med pappa, var som sagt på Mediamarkt och kollade in kameror så nu vet jag nog vilken det kommer att bli tror jag..

Nu ska jag träna lite på franskan och sedan blir det nog något annat kul hoppas jag. Såg ett par supersnygga skor idag som jag så gärna vill köpa.. :) Men först: VÅR!


Summer..
Kram,

Crocodile Dundee tonight!

Hejsan!
Om en halvtimma blir det Crocodile Dundee 1 som går på TV4+, en av mina absoluta favoritfilmer! Den är bara för skön, jag älskar den australienska dialekten.. Good day mate!



Imorgon kan nog bli en riktigt bra dag tror jag trots att det är söndag. Satsar på att gå upp i skaplig tid också, idag kom jag upp halv elva.. Absolut inte likt mig men det blir så när man kommer hem vid kvart i ett, haha.

Men i alla fall så har pappa lovat att följa med mig till Mediamarkt imorgon så jag kan kolla på systemkameror. Mediamarkt har ju ingen internetshop som Elgiganten och alla dem har, så jag måste dit för att kolla in deras kamerautbud. Kan nog bli nice :)
Kram,

Just come closer baby

Hejsan!
Trodde för ett ögonblick att jag kanske hade glömt min plånbok i mitt skåp i skolan och det hade varit en STOR katastrof men jag hittade den i datorväskan. Puh..

Idag har det varit 4 plusgrader hela dagen plus lite regn och väldigt mycket blåst så nu smälter snön fortare än jag kan skriva. And I like it, yeah!

Våren är precis såhär välkommen.. :)


Kram,

Avokado in my ♥

Hejsan!
Först vill jag bara påminna om frågestunden som fortfarande är öppen. Så passa på att ställa en fråga och samtidigt ha chans på en länk här i min blogg :)

Second of all, nu ska jag bege mig mot ett avsnitt och en avokado till det, och sedan får vi se vad som händer idag helt enkelt!


Mmmmmmmmm! GOTTIT!
Kram,

Aloe vera.. :)

Hejsan!
Har fått ett litet beroende tror jag..

HANDKRÄM!


Not good..
Kram,

Fredag eftermiddag 4/2

Hejsan!
Ville verkligen inte gå upp idag när klockan ringde och jag dessutom hörde att det regnade ute.. Usch och fy, tur att det var fredag i alla fall. När jag sedan skulle gå till tåget så var det snorhalt och då hade det börjat snöa, det var inte en allt för rolig morgon alltså!

Sitter just nu här och har lite ont i tummen eftersom min nagel gick av så långt in som det praktiskt taget är möjligt. Aj, aj! Vi avslutade även vår projektvecka idag.. :)


Ja, såhär ser inte naglarna ut nu i alla fall, haha..
Kram,


Frågestund 2011

Hejsan!
Dags för en frågestund- nu kör vi! :)



Frågorna besvaras när jag fått in tillräckligt många och bästa frågan får en länk och därmed chans att ta del av mina besökare!
Så.. fråga på!

Ikväll blir det "Halv åtta hos mig" och sedan något annat kul :)
Kram,

Torsdag eftermiddag (kväll?)

Tja!
Tog 4-tåget hem idag så jag har ätit lite nu och laddat om batterierna. Dock känner jag att jag skulle kunna gå och lägga mig nu direkt och sova tills imorgon, haha.

Men strax så blir det ett avsnitt av min favoritserie tror jag och sedan ska jag bara ta det lugnt. Träna lite på mitt arbete om Thailand och tsunamin tills imorgon, vi har haft projektvecka hela veckan och imorgon är det dags för redovisning av naturkatastrofer- tsunamier.


:)
Kram,

3-tåget hem idag!

Hejsan!
Tog 3-tåget hem idag så jag var hemma redan halv 4 och det är riktigt tidigt om du frågar mig. Brukar ju vanligtvis vara hemma runt 5 så det var ju trevligt att se att det fortfarande var ljust ute när man stigit av tåget.

Idag står det inget speciellt på schemat, har precis gjort klart min samhällsläxa som det kan vara bra att ha klar tills imorgon så det känns ju bra. Har för övrigt också torkat av min dator precis, dismedel och vatten is da shit! Jag som har en högblank dator runt hela tangentborden blir ju lite frustrerad när ett fingeravtryck syns, vilket det gör.. hela tiden. Jag är alldeles för pedanstisk för att kunna hantera en blank dator, skulle nog köpt en matt, haha. Tur att man skoldator är matt säger jag bara, annars hade SP1c:arna fått se ett fasligt torkande dag ut och dag in.. :)

Det blir kanske någon film eller nåt One Tree Hill avsnitt ikväll, det vet man aldrig. Ska även duscha och se "Halv åtta hos mig" så det kan nog bli en hyfsat lugn onsdag hoppas jag!


Nä, nu vill faktiskt även jag ha vår, och då ska gudarna veta att då är det illa!
Kram,

Halv åtta chez moi

Tja!
Nu blir det lite "Halv åtta hos mig" om cirkus 10 minuter. Missade det igår, eller ja, jag glömde faktiskt bort det så det ska tas igen idag istället! Blir en fin apelsin det till det också, I ♥ fruit!

Imorgon är det redan onsdag, tror fortfarande att det är måndag idag och tisdag imorgon..


Kram,

Till bara bruna ben

Hejsan!
Är på jakt efter ett par snygga jeansshorts till våren/sommaren och de enda jag hittade var dessa från H&M. Helt okej snygga men jag tror att jag kan hitta bättre. Så gick jag runt och tänkte hela förra året och köpte jag någonsin några? Svar NEJ.



Jag gillar nog de ljusa bäst.. :)
- Vad tycker ni om dessa?
Kram,

Tisdag 1/2 (jaaa!)

Hejsan!
Tisdag idag men jag har hela tiden gått runt och trott att det har varit måndag, det blir så när man råkar ha en studiedag efter helgen, haha. Tog tåget edan vid 15.33 idag så jag var hemma vid 4 så det var faktiskt jätteskönt att slippa vara hemma vid fem för en gångs skull.

Vi startade med vår projektvecka idag och började jobba med Naturkatastrofer, vår inriktning är tsunamier. Vi kommer att hålla på med detta hela veckan :)

Har precis gjort färdigt matteuppgifterna som jag nu såg att vi hade till vecka 8, haha. Det gäller att vara ute i god tid alltså, trodde dock att de var tills vecka 6..


Inte min favoritbok direkt, tur att man går samhäll säger jag.. :)
BTW: 1:a februari idag, yes! Januari är äntligen över!
Kram,

RSS 2.0