A ladybug´s life

Hejsan!
Ser ut att bli en riktigt fin valborgsmässoafton tror jag, grillning med några gamla nior står på schemat. Kan nog bli riktigt bra tror jag! :)


A ladybug´s wonderful life - BY ME
Kram,

Release ME

Tja!
Fredag- äntligen ett avslut på denna hemska vecka, och idag ska vi bara inte tala om. Oh. My. God.

Sticker iväg till en kompis och träffar goaste tjejerna snart, precis vad jag behöver ♥

Tar jumpsuiten igen :)


Kram,

Bright red star

Hejsan!
Gick till Moderna Smycken idag och hämtade ut min lilla röda Thomas Sabo berlock som varit inlämnad i över 5 veckor, men igår hade den äntligen kommit, fick en helt ny också :)

Tog tag i problemet med min skoldator som bara hänger sig så jag fick en lånedator tills vidare att den är på fötterna igen (gummifötterna)!


Kram,

Converse - världens sämsta sko

Hej!
Nu har jag bestämt mig, jag gör mig av med mina Converse för gott. Jag orkar inte försöka med plåster, skära i skon och allt annat som vi har provat. Nu är det slut, over, finito.

Imorgon ska ett par nya inhandlas för mina är det fel på, det har jag konstaterat nu. Min vanliga otur som träder fram där igen ja..


Kram,

It´s Wednesday

Hejsan!
Har haft fullt upp idag så det har inte blivit något skrivet förutom nu. Så är det ibland :) Fick börja med att åka ersättningsbuss som tog 55 minuter, det är så roligt..

Har varit ute och sprungit en fin runda i skogen och duschat så nu har jag gjort nåt bra idag, haha. Håller på med en liten samhällsuppgift om brott och straff men den var ganska enkel så det var inget ansträngande :)


Gammal bild med låååångt hår ;)
Kram,

Huset fullt av hundar

Hej!
Ikväll ska jag nog se "Huset fullt av hundar", jag gillar mysiga djurprogram :)



Ha en fin kväll allihopa :)
Kram,

Behind those eyes

Tja!
Tisdag idag och första dagen efter lovet, kändes lite halvsegt hela dagen tycker jag allt. Men det brukar ju vara så efter en härlig ledighet och imorgon är allt säkert som vanligt igen. Slutar förresten redan 10.55 imorgon och det är så härligt, I´m dying! :)

Har precis hoppat i min jumpsuit och bytt om från varma jeans och kofta. Hade även min skinnjacka och en sjal och det är så varmt, det var en liten miss haha.



Nu blir det att gå ut och sätta sig eller göra nåt annat mysigt, inga läxor att göra idag! ♥
Kram,

I hope you don´t mind

Hej!
Lovet går mot sitt slut, jag behöver en vecka till. Det ska alltid gå så fort när man har roligt, det känns som att vi slutade i fredags fast det var förra fredagen. Jaja, no depp över det nu ;)

Detta lovet har verkligen bjudit på det mesta, och det bästa av allt, INGET plugg över huvud taget. Jag såg till att göra klart det lilla som vi hade efter lovet innan lovet. Haha, det lät konstigt. Men jag gjorde det i alla fall nu innan lovet så att jag skulle vara fri sen :)


Kram,

Annandag påsk

Hej!
Måndag idag, what är det verkligen måndag??, och.. annandag påsk va? Yes, imorgon är det slut på ledigheten och skolan drar igång igen. Men jag ska inte klaga för jag har haft ett fantastiskt bra lov, det bästa någonsin tror jag! Superväder och inte en enda läxa, you gotta love it :)


Från.. påskafton tror jag? :)

Kram,

U must have this

Tja!
Lackat naglarna för första gången nu på flera veckor. Det blev ett turkost nagellack från H&M- U must have this. Riktigt somrigt och fint tycker jag att det blev :)




Satsade på en rejäl nedklippning också, de var långa som ogräs..
Kram,

Dagens..

Hejsan!
Dagens outfit kommer här, det var väl längesen! :)


Jumpsuit, Bikbok och All star på fötterna



Vädret är underbart! :)
Kram,

I min jumpsuit

Tja!
Påskdagen idag- oh yes. Strålande solsken och lika varmt är det även idag, riktigt skönt tycker jag. Blev dock lite för mycket sol för mig igår så idag tar jag det lite lugnare.

Glider runt i min härliga jumpsuit! :)


Från Bikbok ;)

Idag ska jag bara ta det lugnt och njuta av den sista ledigheten idag och imorgon! Lite senare blir det cheesecake, YUMMIE! ♥
Kram,

GLAD PÅSK!

Tja!
Önskar er alla en fin påskafton! :)


Kram,

Frozen berries and a Happy Easter!

Hejsan!
Back on track again. Idag är det påskafton, glad påsk allihopa! Skickade precis ut "Glad påsk"- sms till väldigt många kontakter i mobilen och ja, då ville den inte riktigt vara med. Den blev allmänt seg men det är väl så när man skickar till väldigt många :)

Tog lite kort på frysta bär innan som vi ska servera tillsammans med efterrätten ikväll!




Upp med en hand ni som vill slänga er över fatet och käka upp dessa.. ? MUMMA!
Kram,

En bloggfri dag

Hej!
Tar en bloggfri fredag idag så vi hörs helt enkelt imorgon igen! :)


Kram,

Disney-kväll

Tja!
Ska strax dra iväg mot fina Anna så ska jag och några andra godingar ha en Disney-kväll! Vi växte ju alla upp på 90-talet då Nalle Puh, Lilla sjöjungfrun och Askungen regerade, då det ska bli roligt :)


En bild på Anna och mig, från i tisdags (?)

Kram,

Ljungrosa

Hejsan!
Torsdag idag, skärtorsdagen till och med. Har knappt tänkt på att det är påsk ens, det känns inte riktigt så. Idag började jag dagen med att rensa ur min bokhylla ordentligt på massa onödiga småsaker och sånt som man samlar på sig..

Tänkte visa några bilder som jag har fotat nu i dagarna :)






Nikon D3100, objektiv 18-55 mm

Nu ska jag ut i solen tillsammans med min bok :)
Kram,

Gatubild

Hejsan!
En bild från igårsom blev ganska cool.. Var ute och fotade massa blommor innan men så kom jag på att jag hade fel upplösning på bilderna, RAW istället för JPEG så de syns aldrig på datorn, klantigt!


Åh, varför skulle jag fota i fel format? Orkar inte gå ut igen..
Kram,

Bra start på dagen

Hejsan!
Började dagen med en rejäl löparrunda i solen och helsike vad varmt det blev där ett tag! Nästa gång är det jag som slopar jackan alltså.. Testade mina nya Nike Air och de var underbara ♥

Nu tänkte jag kolla igenom alla knäppisbilder som vi knäppte igår och se om det finns något skojigt! Blev nog en hel del knasigheter kan jag tänka mig..


Nya linnet från Bikbok idag, ryggen är to die for!
Kram,

Nike Air

Tja!
Passade på att byta mina joggingskor som jag köpte igår, de var för ostabila. Bytte till ett par riktiga Nike-löparskor istället och lade några hundralappar emellan, men det är det värt! Kvalité är bäst!



Ikväll ska jag förmodligen träffa några fina vänner ♥
Kram,

Orkidée

Hejsan!
Nu ska ni få se en liten bild som jag har fotat med den nya kameran :)


Kram,

The last day´s shopping

Hejsan!
Tänkte visa lite shopping från de senaste dagarna som jag har inhandlat :)


Pösigt linne med assnygg rygg, Bikbok


Jumpsuit från Bikbok, perfekt till stranden!


Nya joggingskor, Stadium

Yes, that´s it! Blir skönt med nya joggingskor till mina löparrundor nu :)
Kram,

The first picture

Hejsan!
Första bilden som jag knäppte igår med den nya systemkameran. I love it :)

Har försökt att lära mig att vattenmärka bilder men det går sådär.. Kommer väl på det snart förhoppningsvis! Idag har jag en liten tandläkartid vid 13.00 på sisådär 20 minuter.. Kul!


Kram,

Nikon D3100

Hejsan!
Japp, här är han då.. min första systemkamera! Nikon D3100


Nice :)
Kram,

It´s a sunny sunday

Hejsan!
Söndag idag, yes yes. Ska åka in mot stan med mamma och pappa nu strax efter halv elva så ska jag köpa min kamera, funny! Ska även kolla på nya löparskor och nåt vårigt linne eller nåt annat fint :)



Hörs när jag är hemma igen! :)
Kram,

Härligt lördagshäng

Tja!
Drar iväg mot en kompis nu för att tillbringa kvällen där med de goaste tjejerna man kan tänka sig :)



Mitt hår blev sååå mycket kortare nu när jag blötte ner det och tog inpackning och sånt i, shit shit! Undrar om tjejerna kommer att känna igen mig, haha.. ? :)
Kram,

Let´s run, baby, run

Tja!
Har varit ute och sprungit en rejäl runda och nu har jag precis kommit ut ur duschen. Idag var det helt perfekt väder ute, ingen sol, men en bra temperatur och lite blåst. Är det för soligt blir det så hiskeligt varmt när jag är helt svartklädd i löpartights och min vindjacka, men idag var det helt "perfa"!

Det blir nog att dricka lite vatten nu och kolla på ett avsnitt av Andra Avenyn. Ikväll får vi se vad som kan tänkas hända helt enkelt :)


Använder dessa byxor, från H&M! Superbra är dem :)
Kram,

Saturday 16/4

Tja!
Lördag idag, oh my favorite day alla kategorier! :)

Att dessutom veta att det inte är någon skola på hela veckan är riktigt härligt! 07.08 tåget får klara sig utan mig nu, haha :)


Nepp, nu ska jag snart ut och springa en runda i solen, nice :)
Kram,

My first..

Hej!
Känner mig så sjukt trött, skulle helst av allt bara vilja gå och lägga mig nu med en gång, haha. Men i alla fall, det som ska inhandlas på söndag är.......

Min alldeles egna första systemkamera! Yes, så är det. Blir nog en Nikon D3100 :)


NICE NICE NICE!
Kram,

Life is beautiful

Tja!
Åh vad livet är fint just nu. Slutade 12.40 och då var det dags för ett efterlängtat påsklov, kommer nog bli en riktigt fin ledighet tror jag! Var precis "framme" (alla utifrån ni behöver inte förstå detta märkliga uttryck) och lånade två nya böcker som jag hade tänkt läsa nu på lovet i alla fall. Det ska bli skönt att slippa alla läxor och måsten och bara göra det som jag själv har lust med! Mumma!

På söndag ska jag dessutom äntligen inhandla en efterlängtad liten sak.. Mer om det kommer senare :)


Den nyaste boken i Shopaholic-serien, "En mini-shopaholic i mammas fotspår" och en Katarina von Bredow bok som jag tror att jag har läst en gång.. :)
Kram,

Hot like the sun

Hejsan!
Har fått i mig lite mat så då känns allt genast mycket bättre. Mat hjälper mot allt ;)


Bara för att mitt hår ser så coolt ut!

Nepp, nu ska jag gå och platta mitt korta (!) hår tänkte jag! Så jättekort är det dock inte, alldeles lagom :)
Kram,

Not my day

Hejsan!
Torsdag idag och a hell of a day kan man ju säga. Började 8 imorse så jag åkte efter 7, och kommer hem antingen fem eller tjugo i sex. Beror på om jag går 5 minuter tidigare eller inte..

Har fått nån konstig liten blåsa i min mun så jag kunde knappt inte sova och inte kan jag äta heller, livet är så hårt nu. Men det är ett bra bantningstips, bit sönder eran läpp så kan ni inte äta någonting och på så sätt går ni ner i vikt. Haha..


Härlig sommarbild från Gotland 2010 :)
Kram,


Haircut

Hejsan!
Såhär blev alltså håret när jag klippte av 15 cm. Nytt och fräscht, känns bra :)


Kram,

Onsdag 13/4

Hejsan!
Dagen började med lite bad på Rosenlund, simmade 500 minuter och sedan blev det bubbelpoolen- utan bubblor. Typsikt, haha. Efter dag var det dags för matteprov som var riktigt enkelt, men jag får säkert nåt fel på omvandlingar mellan kvadratdecimeter och deciliter och allt vad det kan vara..

Klippte mig även vid 12.15, vet ni hur många centimeter som åkte av? 15. FEMTON. Fifteen. Quinze. Fünfzehn. OH.MY.GOD!

Men det känns bra nu och jag är nöjd så jag kan nog vänja mig tror jag! :)
Kram,

Need the relaxing- now

Hej!
Har packat lite inför badet imorgon, det jobbigaste blir att vara utan linser i cirka en timma, usch och fy! Ser ju så dåligt och så brukar jag få ont i huvudet och bli allmänt yr, kanon att matteprovet ligger precis efter då..

MEN, matten är det sista provet vi gör innan påsklovet så imorgon efter provet ska jag fira med en haircut, lite choklad och en springtur. Behöver verkligern koppa av..


Brunhårig igen? :)
Kram,

Tisdag 12/4

Hej på er!
Tisdag idag och det lackar mot påsklov. Imorgon är det simning och sedan matteprov efter det som står på schemat och när det är över ska jag gå och klippa mig, det ska bli härligt :)

Det känns faktiskt ganska bra inför matteprovet imorgon, jag tror att jag har koll på det mesta nu när det gäller geometri och sånt roligt..


Ska jag våga klippa av så här mycket imorgon tror ni? :)
Kram,

Sept heures et demi chez moi

Tja!
Om cirkus en kvart blir det halv åtta hos mig och sedan fastnar jag väl framför teven, eller kanske somnar..


Ha en nice kväll :)
Kram,

You still amaze me

Hejsan!
Dålig bloggning det sista, yes, I know. Har så sjukt mycket att göra nu, egentligen är det inte jättemycket, har haft mer, men det känns som massor. Matteprov på G på onsdag och jag kan inte omvandla från kvadratcentimeter till meter osv..

Men men, snart är det i alla fall lov, känner på mig att det kommer bli ett av de bästa loven på länge, hope so! Kamera-köp, mysiga spa-kvällar, disneyfilmskväll, bad och East Club är lite av det som står på schemat. Kanske något mer dyker upp? :)


Halvkass bild som togs i lördags (?) tror jag..
Kram,

Knas med statistiken

Hejsan!
Var ute på en härlig joggingrunda för cirkus en timma sedan, dock var det lite för varmt eller så hade jag helt enkelt för mycket kläder på mig, men det funkade fint ändå :)

Har pluggat en del odag, är helt färdig med tyska och franska-läxorna som är till måndag och tisdag. Ska bara göra lite matte, några övningsuppgifter inför provet på onsdag och sedan är jag iland!


BTW, har ni märkt något konstigt med statistiken nu det sista? Min statistik har helt fasnat på 7/4 så jag har inte sett hur många ni är sedan dess. Konstigt..
Kram,

Visste ni..

att den lilla pricken på bilden..


är MÅNEN?
NEPP, nu ska jag sova :)
Kram,

En gnutta vår

Hej!
Idag är det så troligt fint väder ute fastän det faktiskt är lördag, på helgerna brukar det ju vara sämre och sen på vardagarna blir det jättefint, men det stämde inte idag! :)






Lite vårbilder..

Blev inte speciellt nöjd med dessa, har tagit finare. Sen när jag köper min systemkamera så kommer det att bli andra grejor! :)
Kram,

I´m gonna love you like I´m indestructible

Hej!
Mitt i all stress inför skolan och allt annat så såg jag just nu något vackert som jag verkligen behövde..




En underbar solnedgång ♥
Kram,

Ett ärofyllt besök

Hejsan!
Fredag idag och ännu en helg väntar. Veckorna bara flyger förbi fortare än ni kan ana och jag vet att snart är det måndag igen, som följs av en fredag. Så känns det i alla fall :)

Fick ett fint litet besök i min enkla boning innan, årets första nyckelpiga satt på mitt fönster. Den lille krabaten hade dock inga fotomodell-skills men två bilder fick han utstå i alla fall!




Jag kände mig hedrad.
Kram,

It´s time like these you learn to live again

Tja!
Efter en hel del plugg tyckte jag att jag var värd ett One Tree Hill avsnitt. Resten av kvällen kommer att spenderas med lite tv, fixning inför fredagen och allmänt mys :)

Usch, känner att jag inte har nåt vettigt att skriva så det får väl bli oskrivet då..


Kram,

Bara skolan numera

Tja!
Ska sätta igång och plugga lite smått nu hade jag tänkt, måste slutföra min powerpoint om samhällsklasser och fattigdom som jag ha tills imorgon. Ska även skicka in min uppsats om samma ämne :)

Det har varit en sjukt härlig dag, hade bara en svenska-lektion klockan åtta och sedan ett klassråd och sedan fick jag gå hem eftersom jag fick vilka uppgifter som ska göras så slipper jag vänta på att tyskalektionen skulle börja tjugo över tre. Hål i sex timmar är ju inte så nice ;)

NEPP, nu blir det plugg, plugg, plugg!


Kram,


Onsdag kväll 6/4

Tja!
Har precis kollat klart på "Halv åtta hos mig" och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Blir kanske en vända på Facebook och sedan ska jag läsa "And then they were none" eller vad den engelska pocketboken nu heter. Drygt 270 sidor som ska vara klara till nästa torsdag..


X hjärta X
Kram,

Hemresan dubblerades

Hejsan!
Resan hem från Jönköping tog över 40 minuter idag, dubbelt så lång tid som det brukar? Anledning? Jo, ett trappsteg hade fastnat och det tog över 20 minuter att fixa det. Oh. My. God.

Men nu är jag i alla fall hemma, traskar dock fram mot tåget om cirkus en halvtimma då det avgår till Nässjö. Tänkte göra ett besök hos mina kära kompisar :)


Östj*vlagötapendel..
Kram,

It´s not you

Hejsan!
Känns som att jag bara skriver om vilka skolarbeten jag ska göra så det blir inget mer av det idag. Imorgon, however, ser jag fram emot ett litet besök på Brinellgymnasiet och alla kära kompisar, det kommer bli roligt! Har bara boxning (oj fuck hur ska det gå) och lite matte och sedan åker det kära Östgötapendeltåget hemåt så checkar jag om och så blir det ett annat tåg mot motsatt håll åt Nässjö :)

It´s gonna be a good day!


Kram,

Om det hade varit vi

Hejsan!
Nu har jag lagt den sista handen vid min samhällsuppsats om samhällsklasser och fattigdom så nu är den äntligen helt klar. Ska fixa lite med min powerpoint ikväll och sedan göra lite stolpar inför svenska-recensionen på torsdag och sedan är nog dagen mer eller mindre slut..

Ska jobba på en stund till och sedan blir det nog ett Andra Avenyn-avsnitt tror jag :)


Såhär roligt har vi varje dag :)
Kram,

Avokado är min grej (typ)

Hejsan!
Hemma igen, det gick lite trögt till en början men sedan rullade det på bra. Kommer väl förmodligen få ont i vaderna och kanske knäna, men det var det fasen värt! Härligt värväder var det också.. :)

Nu sitter jag och mumsar på en avokado, addicted som jag är. Går förmodligen snart ner mot sodastreamern också och kolsyrar vatten, haha. Sen är jag iland ;)


I. love. avokado..
Kram,

I´m gonna rock this shit like fashion

Tjao!
Har precis skrivit lite på min kära samhällsuppsats om samhällsklasser och fattigdom och är just nu på sluttampen. Ska bara läsa igenom den ett par gånger och göra lite korrigeringar här och där :)

Nepp, nu blir det en springtur ut i det fina vårvädret. Hade planerat att springa imorgon efter skolan men man vet ju aldrig hur vädret blir så jag tar det idag istället!


Trippa ut i ballerina, yes please..

Ses i springspåret!
Kram,

Söndag once again

Hej på er!
Söndag idag, usch och fy och blä, ungefär så. Men igårkväll blev det en riktigt mysig kväll tillsammans med lite pizza, bästisen och härliga Anna!

Idag tänkte jag ha ett litet Andra Avenyn-maraton med mig själv om man nu kan kalla ett maraton för litet och sedan ska jag slutföra min samhällsuppsats om samhällsklyftor och fattigdom så att den är helt klar sen till torsdag. Har bara sammanfattningen och innehållsförteckning kvar så förhoppningsvis så går det på någon timma hoppas jag :)


Give. Me. Spring. And. Sun.
Kram,

Yeah, that´s life

Hejsan!
Sweet saturday, my favorite day :)

Ikväll blir det troligtvis lite pizza och sedan får vi se vad som kan tänkas hända..


För några veckor sedan..
Kram,

French again

Tjo..
Detta är vad jag tillbringar min lördagsförmiddag med, lite nagelpyssel och Andra Avenyn :)


Freeeeeeeeeeench manicure idag..
Kram,

Musiktips #54

Tjaa!
Här får ni lite skön fredagspartymusik! Vilketlångtorddetblevdå.. :)


Me and my drum - Swingfly
Kram,

Outfit, första april

Hejsan!
Här är min fredagsoutfit :)




♥ Shorts med nitar från Cubus
♥ Istoppat linne, H&M
♥ Strumpbyxor
♥ Armband, Thomas Sabo och klocka, Ur & Penn

Längesen jag visade er en outfit nu.. :) Idag är det FREDAG!
Kram,



RSS 2.0