Familjen Annorlunda

Tja!
NU ska jag ta fram matteböckerna och i alla fall göra några tal. Eller ja, i alla fall ett kanske. Det handlar om ekvationer just nu vilket jag tycker är ganska lätt men det är ju ungefär så här roligt: |-|

See ya! Om cirka 1 ½ timma blir det Familjen Annorlunda, riktigt roligt program tycker jag. Jag blir påmind varenda gång att jag aldrig, aldrig, aldrig vill ha så många barn, haha!!


Kram,

Livet är en schlager

Hejsan!
Har ärligt talat inte gjort någonting vettigt idag känns det som. Skulle egentligen göra lite matte men jag har inte börjat med det än. Har dessutom projektvecka tisdag-fredag så jag kommer inte att ha några andra läxor så förhoppningsvis så hinner jag göra matten ändå tror jag :)

Nehepp, nu ska jag tillbaka till min film tänkte jag.
Livet är en schlager, flera år sedan jag såg den sist, haha..


Typiskt svenskt!!
Kram,

DAG 3: Mina vänner

Hejsan!
OKEJ, jag känner att jag liksom tappade det där med att "lär känna mig på 20 dagar" men nu är jag igång igen. Blir dock inte en ny varje dag utan de kommer, som sagt, upp lite då och då!


MINA VÄNNER

Oj, jag vet knappt vad jag ska börja att skriva. Mina vänner betyder oerhört mycket för mig, mer än de någonsin kommer kunna förstå. Under 2010 blev vi mer beroende av varandra i och med att vi slutade nian och nu längre inte skulle träffas varenda dag. Det som skulle vara en lycklig dag blev på sätt och vis lycklig men även väldigt sorglig. Dagen då vi slutade nian, dagen då vi skulle skiljas från varandra och dagen då vi insåg att vi inte längre var vi. Vi skulle nu skapa en egen framtid och vi skulle inte längre vara 9B..

Jag skulle ge vad som helst för att få ha en till dag med er alla i skolan. Det skulle vara underbart. Viss har jag gått i samma klass som sedan trean då vi blev 3B och vissa har jag gått med sedan lekis..

Min älskade klass, 9B ♥

Ja, det var lite om klassen det, jag tänkte att jag skulle skriva lite om mina kära tjejkompisar också..



Jag tror att denna bild är den som är nyast på oss faktiskt, tagen hemma hos Sofia dagen då kära Jennifer-Jenka fyllde 17 år. Det var en underbar dag tillsammans med de mysigaste och roligaste tjejerna man kan tänka sig. Vi bakade en tårta tillsammans och sedan satt vi runt Sofias köksbord och drack saft och åt tårta precis som om vi hade varit 7 år igen och inte firat en 17-årsdag. Det var en fantastisk kväll som jag i alla fall aldrig kommer att glömma..


Här var då den fina tårtan som vi tillverkade. Det var en bra dag! ♥

Vad jag älskar er allihopa!! Det är inte klokt! :) ♥♥♥


Kram,

You can give me the love I need

Hejsan!
Om cirka en kvart blir det nog lite solsidan tror jag och sedan vid nio var det visst en Wallander-film så jag ska nog kunna få denna söndagen att gå till sitt slut den också tror jag..

Förlåt för en riktigt dålig blogg-dag, har haft NOLL [zero] inspiration idag men  det blir så ibland :)


By moi..
Kram,

Söndag 30/1

Tja!
Har typ inte gjort något vettigt idag, har tänkt att jag skulle göra lite matte-tal men än har jag inte sett skymten av varken boken eller en penna, haha. Har däremot sett mycket Facebook-statusar, bloggar och One Tree Hill- avsnitt, det låter ju way bättre tycker jag i alla fall.

Jag hinner nog med det imorgon tror jag :)

MEN nu ska jag i alla fall logga in till min bästa vän Glosboken.se och göra lite franska-glosor och hoppas på att jag kan dem hyfsat i alla fall :)


Oooooold picture, yeeeeeeees :)
Kram,

It´s sunday, ha?

Hejsan!
Söndag idag och jag känner mig ärligt talat ganska seg. Det burkar bli så på söndagar men jag hoppas att jag snart vaknar till på riktigt..

Idag är det inte mycket som står på schemat, ska i alla fall se One Tree Hill som är redan klockan 16.30 idag istället för 18.00. Så kom ihåg det om ni inte vill missa :)

Imorgon har jag however studiedag, how awesome is that?! :)


(Jag tror att det är vatten ?)

Bio tonight!

Tja!
Ska strax dra mig fram till stationen och åka in till Jönköping för lite bio med mystjejerna, det blir nice!

Har mina långa ving-öronhängen idag.. :)


Måste ta på mig massa jobbiga kläder, jag har frusit hela dagen och det är kallt ute!
Kram,

Love and other drugs

Hejsan!
Idag blir det som sagt lite bio med de bästa mystjejorna i världen så det kan nog bli riktigt bra tror jag! Det blir filmen Love and other drugs som jag hoppas är riktigt bra!


- Vad gör ni en lördagkväll som denna? :)
Kram,

Me and my bun

Hejsan!
Satte precis upp håret i en knut som faktiskt blev väldigt bra och som jag tänkte ha ikväll tills jag insåg att det är väldigt, väldigt, väldigt kallt ute. Det är egentligen bara någon mins tror jag men det blåser något så fruktansvärt så det känns som att det är.. 15 minus typ.


Nej, det får bli lite change of plans vad gällande håret tror jag nog.. :)
Kram,

Saturday 29/1

Tja!
Vaknade vid nio ungefär men jag orkade inte dra mig upp förräns typ tjugo över, det är lyx att inte behöva väckas av mobilalarmet varenda dag utan istället få vakna när man är pigg!

Följde med mamma en sväng till Nässjö och uträttade lite ärenden, vi åkte med ett gammalt tåg från typ 60-talet men det var ju ganska nice, haha.

Ska försöka att vakna till ordentligt nu för ikväll ska vi nämligen gå på bio så det blir ju mysigt!


(bildutfyllnad)
Kram,

Magic & beutiful

Såhär såg det ut utanför mitt fönster.. förra helgen tror jag? Otroligt magiskt och vackert var det i alla fall!


I wish I could turn back time.. Again
Kram,

Valet är gjort!

Tja!
Har gjort mitt individuella val inför tvåan idag så det känns skönt att ha det avklarat nu.


Jag valde tyska steg 2 (obligatoriskt) och franska steg 4 (obligatoriskt), det är såna kurser som redan ingår i Samhäll-språk som jag läser. Sedan har man 300 poäng att välja vad man vill för och dela upp det, lite i tvåan och lite i trean. Till tvåan valde jag Fotografisk Bild A i första hand och Textkommunikation A i andra hand, både på 100 poäng. Så jag får någon av dem, hoppas förstås mest på Fotografisk-grejen men det kan ju vara bra att ha ett andrahansval om jag inte får den första, och Textkommunikation är nog också riktigt roligt. Jag kan ju alltid läsa den kursen i trean om jag skulle ha lite poäng över (inte troligt, haha) :)


Åh, jag längtar faktiskt till tvåan nu, det ska bli så roligt med en kurs som jag själv har valt och som jag verkligen har ett stort intresse i istället för bara obligatorisk (fast roligt)!
Kram,

Underbar och älskad av alla

Hejsan!
Kom hem vid halv två idag ungefär, satte mig och åt lite och har inte gjort något speciellt efter det.. Idag är det äntligen fredag och det känns riktigt bra, synd att jag är så hiskeligt trött bara. Är dessutom ledig på måndag så det blir en extra långhelg och det känns helt underbart!

Har inget speciellt planerat för helgen faktiskt, man får ju se lite vad som kan dyka upp :)


Spenderar i alla fall min eftermiddag med denna bok, Underbar och älskad av alla. Jag älskar filmen så jag tänkte att jag skulle läsa boken också :)
Kram,

Historian avklarad!

Hejsan!
Har avslutat min historia-läxa nu så nu är jag helt läxfri för ikväll, det känns superbra. Har bara en håltimma imorgon på cirka 2 timmar så då tänkte jag klara av mina val inför tvåan tror jag.

Men ikväll blir det bara lite mys, me like! :)


Kram,

Min lååånga torsdag

Tja!
Bloggar nu från den lilla skoldatorn, ska göra färdigt historian hade jag tänkt. Ha bara ett par frågor kvar så det ska nog vara avklarat om några minuter tror jag..

Det blir lite om ideologierna som växte fram under 1800-talet, ganska intressant tycker jag faktiskt. Man kan ju fortfarande se att konservatism, liberalism och socialism finns kvar även i dagens partier och det är ju lite roligt faktiskt :)



Såhär såg det för övrigt ut på håltimman idag. Vi hade ett hål från 10.45-15.20 då tyskan började eftersom samhällslektionen därimellan var inställd. Men det blev en riktigt bra håltimma ändå fast den var så hiskeligt lång. Först blev det en gudomlig pizza på Prima med Emelie och Moa och sedan blev det lite födelsedagsfirande av Kalle a.k.a Prinsen som fyller 17 på lördag+ lite plugg på det.

Nej, nu väntar ideologierna på mig! :)
Kram,


My favorite shoes from H and M (H&M)

Hejsan!
Har precis tagit en varm dusch så nu luktar jag shower-gel, yummi! Om en halvtimma sharp så blir det Halv åtta hos mig tror jag och sedan blir det väl inte så mycket mer av dagen. Kanske lite mer TV, det vet man aldrig när det gäller mig.

Anyway, har hittat två supersnygga vår/sommarskor som jag absolut inte skulle tacka nej till!




Jag tycker att de första underbara kilklackarna är superfina, kanske dock en aning för höga för mig. Är ju redan 1.70 lång och dessa är tyvärr 12 cm, det blir nog lite fööör bra då..! Men de är riktigt fina, jag gillar båda två riktigt mycket. De blommiga är ju ganska fantastiska..

De andra tycker jag är supersöta och dessutom väldigt fina, så ett par sådana ska jag köpa så fort de kommer ut i butik. Måste införskaffa mig nya ballerinor iår, mina blev lite väl använda i somras när det var 30 grader varmt, speciellt på Gotland. Men med dessa i korall+ några andra lite finare och mer hållbara så är jag redo för våren och sommaren 2011!

- Vad tycker ni? :)
Kram,



Swedish & Deutch

Hejsan!
Fördjupar mig i lite svenska ord och tyska nu, men jag är snart klar..


Kram,

Hemma, onsdag 26/1

Tja!
Har precis kommit hem nu, tog tåget vid 11.10. Idag ska jag plugga lite, det blir en sista repetition innan svenska-provet imorgon och lite tyska på det. Så det kan nog bli en hyfsat lugn dag ändå :)


Det syns inte hur trött jag är, haha. Har gått runt som en zombie idag, tur att jag bara hade två lektioner då, idrott och matte. Mer hade jag fasen inte orkat med, haha!
Kram,

Nagelvård..

Hejsan!
Sitter här och chillar lite framför datorn nu. Orkar inte börja med några läxor eftersom att det är så sent redan (badexcuse.com) och förresten har jag nog inga heller. Typ.

Har i alla fall dragit på lite nagelbandsrengöring och myrraolja på mina stackars torra naglar nu, det är hopplöst när det är vinter..


Kram,

Musiktips #50

Hejsan!
Tänkte bjussa er på ett musiktips som jag gillar! :)

Nehe, det fungerade visst inte just nu. Typiskt. Skit också.
Men det gick i alla fall bra på sjukhuset så det känns ju skönt. Jag är så van vid sprutorna så det känns inte ens längre, det där lilla nålsticket tre gånger på sju veckor :)

Nu fungerade det!

The funeral - Band of horses ♥
Kram,

Dude, it´s Thuesday!

Hejsan!
Sitter i biblioteket med några coola människor. Har pluggat in alla 100 svenska-ord nu så det känns bra att jag kan det nu. Bara en halvtimma kvar till lunch och sedan blir det lite matte med ekvationer, variabler och förenklingar. Inte. Så. Kul. (!)

Jag får åka hem redan 13.04 idag eftersom jag inte kan gå på svenskan som börjar vid klockan tre. Ska till sjukhuset och få mina allergisprutor så det känns ändå ganska skönt att få sluta tidigt idag. Förövrigt vet jag inte vad dagen har att bjuda på mer än.. :)


Thomas Sabo och Jetset idag..
Kram,

 




Jag. Är. Seg. Typ?

Hejsan!
Har pluggat lite nu, det blev svenska och franska idag så nu kan jag det. Håller på att knåpa på min lilla inköpslista till Ullared, vi ska nämligen åka dit på sportlovet. Det blir riktigt nice :)

Än så länge står det mest tråkiga saker på listan, typ schampo, mysbyxor och strumpor men jag ska nog komma på lite roliga saker också. Typ fotoalbum, det behöver jag verkligen!


Nu blir det ett One Tree Hill- avsnitt så jag förhoppningsvis glömmer den här jobbiga dagen, haha!
Kram,

Måndag 24/1

Hej!
Idag har det vait en riktigt sån där jobbig dag, maten är slut, man spiller vatten på sig själv och folk glor. Ungefär så. Illusion och hallucination är två ord som även använts flitigt idag.. :)


Ungefär såhär känner vi oss idag, bilden är till och med färsk!
Kram,


One Tree Hill soon

Hejsan!
Om cirka 5 minuter blir det lite One Tree Hill säsong 8 som gäller, det blir nice :)


Visst saknar man ändå Lucas och Peyton lite faktiskt..
PS: Jag har en fluga i mitt rum, vad gör den här, NU? Mitt i vintern? En av mina glosor faktiskt:
Mitt i vintern: En plein hiver.. Qu´est- ce que c´est?
Kram,

En liten lista

Hejsan!
Tänkte ge mig på att göra en sån där lista som man gjorde på Bilddagboken för länge sedan!

VAD VILL DU HELST HA NU: En mysig varm famn att krypa in i..

SAKNAR DU NÅGON NU: Ja, det är väl klart!

NÄR FICK DU SENAST EN PRESENT: När jag fyllde 17, ett armband.

VAD HAR DU FÖR PLANER TILL HELGEN: Helgen är ju som gott som över tyvärr, men mina planer var nog att vara hemma i fredags och igår blev det ju som sagt lite fest.

VAD GÖR DU JUST NU: Sitter här och funderar på en sak..

NÄR KRÄKTES DU SENAST: Det är 10 år sedan sist faktiskt, believe it or not!

VAD TYCKER DU ÄR ÄCKLIGT: När en okänd kvinna spydde på morgontåget och det var så fullt så jag inte kunde gå därifrån, haha!

VAD SÅG DU SENAST PÅ TV: DVD eller? One Tree Hill of course!

VAD STOD DET I DITT SENASTE SMS:
Tänker jag inte skriva här, men mitt första sms i inkorgen var från Telenor i alla fall. Räknas det istället? Nehe.. !

VAD HAR DU FÖR INTRESSEN: Fota, dansa, teater, choklad, pengar och shopping? Haha..

VAD ÄR VIKTIGT HOS DET MOTSATTA KÖNET: Att han är snäll och gillar mig som jag är, inte som jag borde vara..

VAR GÖR DET ONDAST JUST NU? Ingenstans faktiskt!

VEM ÄR DEN SNYGGASTE DU TRÄFFAT/SETT IDAG? Har inte sett någon mer än mig själv och familjen idag. Men mig själv eller, haha? No make up and unbrushed hair, we like it!

VILKEN SMAK ÄR DET I DIN MUN NU? Trocadero?


Det var längesen man gjorde en sån här lista alltså, haha ♥
Kram,

Pictures on my walls

Hejsan!
Nu har jag äntligen avslutat mitt lilla foto-projekt som jag har hållt på med i några dagar och såhär blev resultatet:






Jag är jättenöjd, bara tre tavlor med bilder i kvar nu och sedan är jag helt klar! :)
Kram,

Å du tråkiga söndag

Tjo!
Söndag idag och det betyder förstås en riktig slödag. Det brukar bli så och det gillar jag starkt. Ska nog inte ens gå utanför dörren idag faktiskt, det blir nog en innedag för min del.

Anyway, ska dra ett One Tree Hill nu och sedan blir det nog lite plugg. Har redan lärt mig 20 nya ord idag till svenskaprovet men det är ändå drugt 30 kvar och 70 avklarade. Jag undrar när man egentligen ska ha användning för dessa halvkonstiga ord..


Kram,

Winterpics #3

Hejsan!
Medan jag är på fest och har hur kul som helst så ska ni få se lite fler vinterbilder!






Sista bilden är förresten tvättlinan i trädgården. Det dröjer innan vi kan hänga upp tvätt i trädgården igen, herregud.. ♥
Kram,


Awesome lördagskväll!

Tja!
Ska strax iväg mot Jennifer´s place för där är det lite fest ikväll. Kommer bli superkul tror jag, har saknat alla gamla goda kompisar..






Puss på er alla fina läsare, ha en awesome lördagskväll för det ska jag ha! :)
Kram,

Glosboken är min vän

Hejsan!
Har suttit framför datorn i cirka en halvtimma och pluggat lite. Brukar inte göra det på lördagar men det fick bli så idag, och nu är jag förresten helt klar för idag! Har lärt mig 50/100 ord till svenskaprovet som är på torsdag så jag ligger väl till, jag gillar att vara ute i god tid!


Detta kändes riktigt bra, nu kan jag njuta utav resten av lördagen utan att behöva tänka på läxor/prov och annat tråkigt..
Kram,

3 more picz..

Tja!
Utan vidare presentation, del nummer två av bilderna kommer här..






Yes, där fick ni tre till. Nu blir det lite One Tree Hill igen! :)
Kram,

Winter pics, 1/3

Hej!
Här kommer del ett av lite bilder som jag tog idag.. :)










Del två får ni lite senare idag och del tre kommer nog imorgon!
Nu blir det One Tree Hill :)
Kram,

My outfit 21/1

Hejsan!
Nu ska ni få se något som det har varit en riktig bristvara på, nämligen dagens outfit! :)



Details..



Jeans, Crocker. Vitt linne, H&M. Spetströja, Ginatricot. Klocka, Guldfynd. Öronhängen Ur & Penn. Halsband & armband, Thomas Sabo och red nails till det..

Det var väl riktigt längesedan jag visade min outfit, haha. Har även varit ute och knäppt några riktigt bra foton, hoppas jag i alla fall, så dem får ni se om en stund!
Kram,

Idag är den dagen..

Tja!
Kom med tåget redan vid 16.34 idag så jag slapp vänta till 17.10. Det gör ju att jag ändå kommer hem lite mer än en halvtimma tidigare än vad jag brukar göra på torsdagar. Nu har jag ätit lite och ska strax börja med att lägga in lite franska-glosor på glosboken hade jag tänkt.

Idag fyllde min kära klasskompis Emelie 17 år och det firades med lite goda cupcakes som var bakade av Johanna, världens duktigaste bakerska, den nya Leila ungefär :)

Hade mitt Thomas Sabo-armband med den nya berlocken i idag också..


Kvällen kommer att ägnas åt lite läxor, inslagning av ett paket och så ska jag (förhoppningsvis) slutföra mitt nya foto-projekt som jag håller på med, det kommer att bli så bra! :)
Kram,

Red star- Thomas Sabo

Hej!
Här kommer lite bilder på min nya, fina och röda stjärn-berlock!








298 kr kostade den hos Moderna Smycken i Jönköping.
Jag är jättenöjd med den nya berlocken, den passar perfekt in i mitt armband och även till mitt halsband. I´m happy :)
Kram,

Mitt i veckan 19/1

Hejsan!
Har kommit hem från stan nu, kom för cirka en timma sedan eller nåt. Det blev en sväng på stan efter skolan eftersom jag slutade 10.55. Mötte upp mamma och pappa så gick vi och åt thai-mat på Chili Thai, lika gott som vanligt.

Jag köpte mig en ny fin Thomas Sabo-berlock idag också, plus en liten present till en kompis som ska ha fest på lördag. Men jag visar berlocken lite senare tror jag :)

Fick mina framkallade bilder från Fujidirekt idag också och dem blev riktigt bra, vilka färger. Så nu ska jag sätta igång att rama in några och förmodligen köpa några fina fotoalbum.


Kram,

Jag och min daim-glass

Hejsan!
Tisdag idag och jag brukar verkligen hata tisdagar, men det har varit en riktigt bra dag måste jag säga. Skoldagen avslutades både tråkigt och roligt, haha. Det tråkiga var att min tunga väska gick sönder när jag skulle springa ner mot tåget och hade typ 2 minuter till goda.

Det roliga however var nog svenska-lektionen sist på dagen. Vi skulle avsluta meningarna:
- Jag önskar
- Jag fruktar
- Jag minns
- Jag längtar

Jag tror att den sista var jag längtar, men jag är inte riktigt säker. I alla fall så skulle hela klassen skriva fyra små lappar och sedan lämna in detta, och tjena vad roligt det blev. Den bästa var nog ändå "Jag längtar till en kebabrulle med extra sås" och "Jag önskar att jag hade en kebabrulle med extra sås", haha. Min egna "Jag minns när Daim-glassen kostade 15 kr" gav även den en hel del glada skratt. Men det kommer jag faktiskt ihåg.. :)


SP1c är världens roligaste klass :)
Kram,

With curls

Tja!
Sitter i biblioteket- som vanligt, och har en av alla mina berömda håltimmar- som vanligt. Har i alla fall lärt mig all engelska och tyska nu så resten av veckan är fri förutom svenska-provet. Det känns bra.

Klockan åtta igår kom jag på att jag ville ha lockigt hår, och sedan när jag gick ut idag så.... ja, då blev lockarna lite mindre om man säger så. Det har varit mer, tro mig :)

Lite i alla fall. Nya linnet från Monki idag också :)
Kram,


Halv åtta hos mig

Tja!
Om cirka 20 minuter blir det "Halv åtta hos mig" hade jag tänkt och sedan vet jag inte vad som händer riktigt. Idag är det ju tyvärr inte något "Familjen Annorlunda" som brukar gå klockan 8, buhu..




Hur spenderar ni den här härliga måndagskvällen?
Kram,

Rapunzel today

Hejsan!
Måndag idag och ny vecka, vecka 3. Imorgon är det redan en vecka sedan jag fyllde år, dagarna springer förbi som sekunder ungefär. Weeks passing like days..

Hade min första danslektion idag för estetisk verksamhet och det var verkligen jättekul tycker jag. Så det blir nog bra även fast jag helst ville haft teater, men det blir ju så ibland :)


Har haft toffs idag sedan kvart över sex så nu ska det bli skönt att släppa ner håret känner jag.
"Rapunzel, Rapunzel släpp ner ditt hår, annars du en snyting får.."
Kram,

Söndagspyssel

Tja!
Har kollat på One Tree Hill som gick vid klockan 6-7 och sedan blir det Solsidan klockan 8. Sen ska jag göra i ordning lite till skolan och ta med mig danskläder till estetisk verksamhet imorgon. Ville egentligen haft teater men jag fick inte mitt förstaval..

Anyway, det har varit en riktigt bra tevedag i alla fall, haha :)


Gammal bild, en Elin med mörkt hår..

The snake around my finger..

Tja!
Köpte faktiskt ingenting mer i stan än tre ramar på Ikea. Jag ska beställa hem lite framkallning av kort nu så jag kan sätta in lite fina bilder i ramarna.

Provade en av Kenzas silverringar på Guldfynd idag också, den som är som en liten orm runt fingret. Jättefin, men jag har ju så sjukt svårt med ormar och allt det där så jag vet inte om jag skulle klara av att ha en runt fingret, haha. Men fin var den!


På onsdag ska jag gå och köpa mig en fin berlock till mitt Thomas Sabo armband. Fick pengar igår på släktkalaset så jag tänkte att jag ska välja ut en fin och unna mig den :)
Kram,

Söndag 16/1

Tja!
Ska åka in till stan om cirka 10 minuter så jag har precis dragit lite smink över ansiktet och tvättat håret på morgonen. Idag är det söndag men det känns faktiskt bra, kan bero på att jag inte behöver göra några läxor alls idag. Gjorde färdigt de sista till nästa vecka i fredags, härligt!

Men som sagt, nästa anhalt; stan! Ska se om jag kan få tag på några fina ramar för jag ska nämligen framkalla några kort och då vill jag ha lite ramar också..


Kram,

DAG 2: Min bästa outfit

Hejsan!
Nu ska jag fortsätta med dag nummer 2 på "Lär känna mig på 20 dagar"- listan.


Jag har tittat lite längre bak i arkiven och hittade en outfit som jag tycker blev riktigt snygg och det är denna..



Det riktigt osar vår om denna outfit tycker jag. Ljusa jeans, basketkängor, min älskade Jofama by Kenza skinnjacka, en färglad sjal och knalliga naglar. Jag längtar tills jag kan dressa mig i de ljusaste jeansen jag har, ett vitt linne, marinblå Converse och så skinnjackan med en blå sjal. Det ska helt enkelt bli härligt. Underbart :)
Kram,

Suktar efter värme..

Hejsan!
Idag är det lite släktkalas vid klockan 3 som gäller för mig. Ska snart börja att göra mig i ordning lite för jag ser ut som crapet myself ungefär. Så det måste fixas lite..

Har NOLL inspiration idag så jag kommer faktiskt inte på något mer att skriva, haha..


Tänk när man kan klä sig såhär igen. Just nu snöar det utanför fönstret och det är 2 minus..
Kram,

Fri som en fågel

Hejsan igen!
Har varit riktigt trött ända sedan jag kom hem från skolan vid halv tre ungefär. Det blir alltid så efter första veckan i skolan när man har haft lov och varit uppe länge och sovit länge varenda dag.

Men har i alla fall haft en riktigt skön kväll helt för mig själv, lagat lite mat och tittat på ett par One Tree Hill avsnitt och bara haft det riktigt gött! :)


Jag, fri som en fågel, sommaren 2008..
Kram,

C´est vendredi!

Hejsan!
Äntligen fredag och lite ledighet som väntar, det känns verkligen superskönt och behövligt just nu.


Gjorde dessutom klart alla läxor som vi har till måndag och tisdag på håltimman idag så nu kan jag bara vara helt ledig hela helgen. Idag är en bra dag! :)
Kram,

Torsdag kväll 13/1

Tja!
Hemkommen och har precis ätit lite. Jag åkte med mamma och pappa hem idag och så handlade vi på Ica Maxi efter skolan så det är därför det blev 40 minuter senare än vanligt :)



En burk med favoritfoundationen Matte Morphose, 119 kr.


En superskön ryggmassage, typ 10 kr på H&M! Har alltid velat ha en..

Detta är en del av shoppingen som jag och Moa "Moziz" hann med igår efter skolan. Vi slutar ju 10.55 alla onsdagar så då kan det bli en runda på stan. Men det var sjukt halt, haha :)
Kram,

Chains and wings

Hejsan!
Har mina egengjorda öronhängen på mig idag..


Kram,

DAG 1: Mina egenskaper

Hejsan!
Nu ska jag börja med "lär känna mig på 20 dagar"- listan!
Kommer dock inte att köra en varje dag tror jag inte, utan det får faktiskt komms upp lite då och då!

DAG 1: Mina egenskaper
Horoskopet beskriver mig med dessa ord: God organisations- och planeringsförmåga, metodisk, målmedveten, lojal, principfast, pålitlig, planerad, strukturerad och känd för att vara bestämd och envis. En god vän att luta sig mot.

Jag tycker att detta stämmer in väldigt bra på mig. Jag kan aldrig strunta i någonting eller skjuta upp tex ett skolarbete, utan jag gillar att vara ute i god tid och alltid även vara färdig i tid. Jag kan ibland känna att jag orkar verkligen inte ta tag i den där jobbiga uppsatsen eller vad det nu kan vara men jag vet att jag ändå kommer att göra det, på något konstigt sätt så ligger uppsatsen ändå klar i tid. Det är ju en väldigt bra egenskap, att jag faktiskt är så målmedveten och driftig.

Sedan har ju jag givetvis, precis som alla andra, sämre egenskaper. Exempel på sådana är att jag ibland är negativ och bara kan se allt dåligt. Jag blir heller aldrig sådär idiotarg, ni vet riktigt riktigt arg, utan jag är en människa som istället surar om det skulle vara något. Dessutom är jag fruktansvärt enveten..

Så visst, jag har både bra och dåliga egenskaper men jag ska försöka att fokusera på de positiva :)
Kram,



Thomas Sabo

Hejsan!
Fyllde ju hela 17 år igår så det blev verkligen en toppendag! Fick pizza när jag kom hem från skolan och lite senare blev det även kladdkaka.

Fick ett tjockt Thomas Sabo-armband av mina kära föräldrar, superfint! Tog lite kort på det faktiskt..








Fick även lite pengar av syster och 2 trisslotter som jag dessutom precis skrapade fram 50 kr gånger två på. Så jag ska köpa mig någon ny fin berlock också hade jag tänkt. På lördag blir det släktkalas :)
Kram,

Tack så mycket!

Tack så jättemycket till alla som har varit med och förgyllt min underbara 17-årsdag!


Ett speciellt tack riktad till världens underbaraste klass SP1c som tillsammans med historialäraren Claes "Classe" skrev detta till mig på tavlan och sjöng för mig. Tack för att ni förgyllde min dag, jag älskar er ♥
Kram,

Min födelsedag- 17 år idag

Hejsan!
Idag är det ingen vanlig dag, för det är Elins födelsedag, hurra, hurra, hurra! :)

Ett litet grattis kanske? :)


Kram,

Min födelsedag- 17 år idag

Hejsan!
Idag är det ingen vanlig dag, för det är Elins födelsedag, hurra, hurra, hurra! :)

Ett litet grattis kanske? :)


Kram,

Lär känna mig på 20 dagar!

Hejsan!
Ha sett att många bloggar och bloggare gör en så kallad ”Lär känna mig på 30 dagar”- lista där de berättar lite allmänt om sig själva. Det finns ju såna färdiga listor men jag tänkte att jag skulle vara lite originell och hitta på en egen ”20-dagars”- lista, så blir det lite kortare! Har gjort en ny kategori just för detta ändamål..

Har ni förslag på något som ni vill att jag ska berätta om så skriv gärna en kommentar :)


En alternativ lista:

Dag 1: Mina egenskaper

Dag 2: Min bästa outfit

Dag 3: Mina vänner

Dag 4: Mina rädslor

Dag 5: Min bästa vän

Dag 6: Mina favoriträtter

Dag 7: Mina framtidsplaner

Dag 8: Min skola

Dag 9: Mina intressen

Dag 10: Mitt favoritplagg

Dag 11: Min dag

Dag 12: Det här gör mig glad

Dag 13: Det här gör mig ledsen/arg

Dag 14: Min outfit idag

Dag 15: Min favoritlåt

Dag 16: Min klass

Dag 17: Mitt favoritsmycke

Dag 18: Min favoritplats

Dag 19: Min favoritårstid/månad

Dag 20: Här har jag varit/hit vill jag åka

Börjar med detta på onsdag hade jag tänkt, imorgon blir man ju 17 hela år.. :)
Kram,


Måndag 10/1

Hejsan!
Hemma från skolan nu, har precis ätit lite och nu sitter jag här. Ska inte göra speciellt mycket ikväll, det blir lite dator, one tree hill och lite av tyska-läxan. Hade ett rejält hål idag så jag hann med att lära mig alla miljarder nya ord som vi ska kunna tills torsdag plus lite till. Vill inte plugga någonting imorgon eftersom jag fyller 17..

Yes, nu ska jag logga in på glosboken och repetera tyska-orden och sedan blir det ett avsnitt från http://watchonetreehillonline.com/ :)

¨
PS: Snart kommer det upp ett inlägg om något nytt här på bloggen..
Kram,


Gnistrande vackert, nej?!

Tja!
Det har regnat nästan hela dagen och nu är det bara slaskigt och halt ute, jag hatar det! Det ska vara gnistrande snö med klarblå himmel, rimfrost, 10 minus och solsken..


Det här är så fantastiskt vackert, och nu är det bara.. grått :)
Imorgon börjar dessutom skolan, jag tar nog halv nio tåget in..
Kram,



One Tree Hill tonight!

Hejsan!
Glöm inte att One Tree Hill säsong 8 börjar att sändas i Sverige ikväll klockan 18.00 på 5:an :)


Brooke & Julian..

Någon mer än jag som inte tänker missa detta?
Kram,

Herr Ipod

Tja!
Söndag idag och sista dagen på lovet, det känns sådär måste jag säga. Men det kan nog bli en ganska bra vecka nästa vecka tror jag faktiskt. Inte så mycket läxor och dessutom så fyller jag ju år på tisdag också :)

Idag har jag inte speciellt mycket planer, har duschat så jag ska väl fixa till håret lite med plattången och sedan blir det nog lite nagellackstime. En skön söndag helt enkelt!


Herr Ipod är äntligen laddad, har varit stendöd hela lovet, haha..
Kram,

Cheer me up

Hejsan!
Har verkligen ingenting att hitta på så då blir det att man bara sätter sig framför datorn i brist på annat. Ska kolla på ett One Tree Hill- avsnitt nu och hoppas på att jag blir lite gladare och mer uppåt..



Imorgon börjar ju äntligen säsong 8 att sändas här i Sverige, jag tror att det går runt 18.00 på 5.an.. Ska bli kul att se :)
Kram,

Lördag förmiddag 8/1

Tja!
Lördag idag och sedan har jag bara imorgon kvar som en ledig dag och sedan drar allt igång igen. Tidiga morgonar, superlånga dagar, massor av läxor och ändlöst med prov. Låter härligt, inte sant?

Idag ska jag bara njuta det sista av den lilla ledigheten som är kvar, kolla på lite filmer och One Tree Hill avsnitt och bara ha det riktigt gött. DET låter bra :)


Blåbär med socker, ser ganska gott ut faktiskt..
Kram,

Friday´night 7/1

Tja!
Fredag idag men det känns som en helt vanlig vardag tycker jag, men så brukar man tänka när man har varit ledig lite för länge. Det känns som att det var onsdagen den 22 december typ.. igår :)

Jaja, innan jag bubblar bort mig alldeles om hur fort tiden går..


Ha en fin fredagskväll allihopa! :)
Kram,

Mitt bästa köp

Tja!
Längtar ni lika mycket till våren som jag har börjat göra nu? Det här året ska jag verkligen uppleva våren precis så fin som den faktiskt är utan mina jobbiga allergier. Det kan nog bli ett fint 2011 tror jag..

Längtar nog mest till att hoppa i mina marinblå Converse (och få lite härligt j*kla skoskav) och dra på mig min älskade skinnjacka. Det ska rent av bli härligt.


Tänk er en sådan här outfit. Ljusa jeans, spets och skinnjacka. Me like, BIG time! ♥
Jag vill ha på mig skinnjackan nu, JUST NU! Det var nog mitt bästa köp genom hela mitt 16-åriga (snart 17-åriga!!) liv tror jag, men fy fasen vad dyr den var, haha..
Kram,

Time flies..

Tja!
Fredag idag och en vecka sedan nyårsafton redan. Två veckor sedan julafton var, hur fort flyger dagarna och sekunderna förbi egentligen? Med ljusets hastighet förmodligen . .

Nu ska jag göra mig i ordning lite och försöka att ta tag i mitt liv, haha :)

Jag ska anordna någon form av tävling här idag också, vad det blir får ni helt enkelt se..

Hallå, var jag inte påväg till Gotland för typ.. 3 veckor sedan? Hmr.. nej..

Kram,

Göta Kanal 3

Tja!
Hemma igen från hockeymatchen och har hunnit att äta lite också. Det blev en fin trepoängsvinst för det älskade hockeylaget HV71 så det var ju superbra :)

Ikväll om cirka en halvtimma blir det Göta Kanal 3, ska kolla in vad trean kan bjuda på. Jag älskar ettan och tvåan men trean ska visst inte vara så jättebra.. Men det är bara vad jag har hört förstås, så jag hoppas att den är någorlunda i alla fall.

BTW, jag älskar Bloggtrafik! Har fått tredubbelt så många unika besökare sedan jag började använda det och jag har verkligen inte behövt anstränga mig alls mycket heller. Hade ju ett helt okej besöksantal men det är ju förstås roligt med fler. Har ni blogg och vill ha fler besökare så bli medlemmar! Det funkar super, klicka HÄR!


Ha en superfin kväll allihopa!
Kram,

Musiktips #49

Tja!
Här kommer ett musiktips till er när jag inte är hemma :)


Rihanna - Only Girl (in the world)
Kram,

Hockey sur glace aujourd´hui

Tja!
Om cirka en kvart åker vi in mot Jönköping för att kolla på hockeymatchen mellan HV71 och Södertälje. Kan nog bli en riktigt bra match hoppas jag på :)


Det kommer upp ett tidsinställt inlägg medan jag är borta :)
Kram,

Jeansen again

Tja!
Här kommer bilder på hur jeansen sitter på :)


Från JC som sagt, Crocker..
Jag är supernöjd ♥
Kram,

Snökaos igen..

Hejsan!
Torsdag idag och trettondagen tror jag bestämt att det är va? Jo, men så måste det vara. 13 dagar sedan julafton var, känns helt sjukt, det var ju typ.. igår :)

Snön vräker förövrigt ner utanför mitt fönster och spär på snömassorna ännu lite till, jag blir snart insnöad alltså. Nej, men mycket är det verkligen..



- Hur mycket snö har ni andra? :)
Kram,

Wow, I love it ♥

Tja!
Wow, jag älskar verkligen den nya sidan bloggtrafik.nu alltså..


Kan erkänna att jag verkligen inte trodde att det skulle göra någon speciellt stor skillnad i besöksantalet men jag måste säga att jag hade grundligt fel. Detta är ju riktigt awesome!
Bli medlem själv, HÄR.
Kram,

Crocker Pep Skinny

Hejsan!
Här kommer bilder på mina nya jeans som införskaffades igår.









Det var svårt att få till bilder så att jeansen ser snygga ut, men det är dem :)
Kan ta någon bild lite senare när jag har på mig jeansen..
Kram,

Bloggtrafik.nu

Hejsan!
Måste bara tipsa om en superbra sida som jag precis har börjat använda. Den heter "Bloggtrafik" och gör så att man får fler unika besökare till sin blogg. Låter lite konstigt, jag förstod inte alls hur det skulle gå till, men det var faktiskt väldigt enkelt.

Det är bara att registrera sig HÄR eller trycka på bilden nedan så är man med och det är väldigt lätt att komma igång :)



Jeansen lägger jag upp om en stund! :)
Kram,

Yesterdays cake

Hej!
Slänger upp en bild på tårtan vi tillverkade igår, haha :)


Bild från Madelene Kallheds facebook!
Kram,

Januari-shopping 2011

Tja!
Har shoppat tre nya fina plagg idag, det blev två toppar och ett par jeans. Satte igång att fota det direkt när jag kommit hem, men jeansen får ni se imorgon istället! :)


Linne med dragkedja, Monki 75 kr. (REA)


Svart oversize-tröja, Ginatricot 149 kr. Samma som denna.

Ikväll blir det endast lite hemma-mys, ska se Eclipse som jag fick i julklapp och bara ta det lilla lugna. Jag älskar att glömma bort vilken dag det är när jag har lov.. :)
Kram,

In da city now

Tjaa!
I stan just nu, hoppas att jag shoppar för fullt. Måste i alla fall ha ett par nya jeans och kanske en foundation, plus något mer.. I ♥ shopping, oh yes!


Oooooold picture..
Kram,

Yesterday; Cake-time!

Tjo!
Åker strax in en sväng till stan med mamma och pappa, det blir en runda på stan och sedan tar jag förmodligen tåget hem.

Igår blev det så himla mysigt, några gamla tjejkompisar träffades så garnerade vi en tårta för Jennifer som fyllde 17 år och drack saft till. Det var som att vi var 7 år igen, haha :)

Bara en vecka kvar to my birthday nu.. :)


Kram,

Nedräkningen är här

Tja!
Ikväll har jag lite utav ett hemligt uppdrag som jag tyvärr inte kan berätta här. Men det kommer nog att bli riktigt bra tror jag faktiskt :)

Anyway, iag är det exakt en vecka kvar tills skolan börjar och exakt 8 dagar kvar till min 17-årsdag, det känns ganska bra ändå faktiskt :)


Yeah, I´m happy :)
Kram,

Svaren på frågorna 2011

Hejsan!
"Bättre sent än aldrig"..

Svaren på frågorna får ni här :)


- Vad är ditt bästa tips för att få en ritkigt bra blogg med många besökare?
Svar: Jag skulle nog säga att en riktigt bra blogg är en blogg som uppdateras ofta och som har ett variationsrikt innehåll med mycket bilder och roande läsning. Man ska våga vara sig själv och inte försöka att efterlikna någon annan utan köra sitt eget race. Sedan tycker jag personligen att en blogg som är välskriven utan en massa konstiga tecken, förkortningar och stavfel är roligare att läsa. Ärlighet vara längst är även viktigt..

- Hur skulle du beskriva dig själv? :)
Svar: Driftig, ambitiös, självständig, snäll och någon man kan lita på. En liten arbetsmyra som aldrig någonsin ger upp och som fortsätter att kämpa, no matter what. Horoskopet beskriver mig med dessa ord: God organisations- och planeringsförmåga, metodisk, målmedveten, lojal, principfast, pålitlig, planerad, strukturerad och känd för att vara bestämd och envis. En god vän att luta sig mot. Nästan skrämmande vad det stämmer in..

- Har du bra självförtroende?
Svar: Det skulle jag nog absolut säga att jag har, jag vågar att ta för mig och är inte rädd för att misslyckas. Har man bra självförtroende så trivs man också med sig själv som person och det underlättar livet, tro mig!

- Hej Elin! riktigt Snyggt halsband du fick, var köper man det märket (Thomas Sabo)?
Svar: Hej på dig, jag tackar så mycket! Det finns återförsäljare av märket Thomas Sabo runt om i hela Sverige och det är främst Moderna Smycken som säljer dem. Halsbandet jag fick i julklapp plus berlocken kommer från Moderna Smycken i Jönköping som är den tredje största återförsäljaren i Sverige efter Stockholm och Göteborg. Man kan även köpa Thomas Sabo smycken HÄR (Shop.thomassabo) och HÄR (The Charms shop).


Tack för frågorna allihopa, nu är dem besvarade. Som vanligt kan ni se tidigare besvarade frågor under kategorin "Frågor & Svar"!
Kram,


Sunday´night

Tja!
Har inte gjort något speciellt idag faktiskt och det är riktigt skönt, jag känner att jag behöver några såna här dagar till innan skolan börjar. Tur att man är ledig nästa vecka också då :)

Nu blir det snart det sista One Tree Hill- avsnittet i säsong sju och sedan kör vi Arn som börjar klockan åtta på fyran och sedan är nog dagen mer eller mindre slut för min del tror jag.


Kram,

Söndag 2/1 2011

Tja!
Drar strax ett One Tree Hill-avsnitt med syster och sedan blir det förmodligen Bonde söker fru klockan fyra tror jag. Ganska lamt men ändå en bra söndagsyssla, haha :)

Kör idag på min nya spetströja och Thomas Sabo-halsbandet..


Kram,

Musiktips #48

Tja!
Här får ni ett musiktips! :)


Ha en fin dag!
Kram,

2011- första dagen

Hejsan!
Första dagen i år 2011. Idag ska jag bara ta det lugnt och inte göra något speciellt. Orkar inte blogga så mycket heller så det kommer bara upp ett tidsinställt inlägg lite senare och sedan får det vara bra för idag.

Hoppas att ni hade en fin nyårsafton allihopa :)
Kram,

RSS 2.0