Kvällens fniss

Hejsan!
Fick mig just kvällens lilla fniss, hehe. Skrev i inlägget nedanför att jag ville ha lite kommentarer, och fastnade så för en. Josefine heter tjejen och hon kommenterade inlägget "Video, läget nu".

"Fin blogg
Härlig dialekt"

Haha, det var faktiskt riktigt roligt, tack Josefine! Jag som brukar skämmas för min dialekt, allvarligt talat. Typiska uttryck som "kaaaaaav" till korv, "böööööök" till burk och "än gööööka" alltså en gurka. Någon konstig blandning av Jönköpiska, jo det brukar man få höra när man är i tex Göteborg eller Stockholm och lite inblandad bya- dialekt. Haha, ni ser ju bara, "bya". Byn. Samhället. Haha, så vi pratar! Det är pinsamt på ett roligt sätt!
Puss & Kram,

Låt dig inspireras

Hejsan!
Onsdag idag, redan halva veckan har gått. Jag sitter här och har faktiskt inga läxor, eller jo, en faktiskt. Ska städa mitt rum, dammsuga och lite sånt. Läxa till hemkunskapen imorgon.

I alla fall, tänkte skriva lite inspiration till er, vad jag kommer ha på mig i höst och lite sånt!




Kan ni bara förstå hur mycket jag längtar tills skinnjackan kommer in på Chique eller Skinnbolaget igen? Den hann tyvärr sälja slut när jag skulle beställa. Senast 19 oktober är den min!
Kommentera?
Puss & Kram,

My newest..

Hejsan!
Har ramat in lite av dem fina korten som jag har visat här. Missat dem? Kika in på kategorin "Foto" bara. Visst blev det fint? Vitmålade ramar från Ikea, 3 st för 15 kr. Galet billigt. Och bra.






Idag var det även premiär för mina mockastövletter. Ni kommer väl ihåg? :)
Puss & Kram,

Träningsklädd

Hello!!
Ska strax iväg på dansen, eller ja, den börjar om en timma så jag drar vid kvart i sju. Har precis ätit en ljuvlig omelett med kantareller i, yummi!




Lite halvdåliga bilder, men ändå :)
Många kramar,

F5 är det som gäller!

Hejhej!
Sprudlande glad idag, hela designen är äntligen färdig! Jag ber er direkt att trycka på F5, det kan se väldigt konstigt ut annars, lite gammal design, lite ny. Så tryck på F5.

NU går det äntligen att kommentera igen, ni trycker bara på "KOMMENTARER", och sen eventuellt på F5 igen, så kommer det fram. NU VILL JAG SE KOMMENTARER, HAHA :) !

Kommentera nya deisgnen nu :)
Många pussar,

Update om allt

Hejhej!
Ni undrar förstås hur det går/har gått med kommentarerna och alltihop. Jag jobbar på det, jag håller på att bygga om hela bloggen, detta görs i min testblogg. Så när allt är klart kommer jag lägga till allt på den här bloggen, och det jag kan säga är att det verkligen blir jättefint. Nytt, fräscht och höstigt. Min design är så somrig så det blir perfekt. Nya fina bilder, helt nya färger och designer, det ni! Allt kommer att komma upp imorgon, jag gissar på att jag blir helt klar med allting på testbloggen ikväll.

Så.. då vet ni :)
Puss & Kram,

Video, läget nu

Hello!


Puss & Kram,

Krångel..

Hejhej!
Har märkt att jag inte har fått några kommentarer på sistone så jag bestämde mig för att kolla om det över huvud taget gick att kommentera. Det gjorde det inte. Vet inte alls vad som är fel, men jag ska försöka lösa det under helgen. Hur länge har det varit så? Det har varit lite tomt här..
Puss & Kram,

In da school

Yoo!
Sitter i skolan nu, vi börjar inte förrens tjugo i elva så jag kan ju faktiskt skriva lite. Har typ inga bilder här i skolan men den här snygga tigern hittade jag i alla fall från nåt gammalt no-arbete vi gjorde i sjuan om djur. Jag behöver rensa lite egentligen, haha :)



Ikväll blir det i alla fall HV71-match med pappa, ska bli kul. Ska öva lite på franskan innan, och sen åker vi. Woho!
Puss & Kram,'


The trend is..

Hallå!
Allt bra med alla? Hittade faktiskt ett par jättefina högklackade stövlar i skogarderoben för några dagar sedan, i helgen var det nog till och med. Lite boots-liknande, svarta förstås. I min storlek, det kan bero på att det är mina, haha :) Ska nog ha dem imorgon, vi får se!






Ganska fina, eller hur? Lovar att slänga upp dagens outfit imorgon, så ni får se :)
Puss & Kram,

Ma outfit

Hejsan!
Tisdag idag, en riktigt regnig och grå sådan också. Inte konstigt att man blir deppig, hela min outfit idag är ju för fasen deppig. Haha. Grå och svart.. Som vädret och livet. Nu var jag djup va? :)


♥ Svarta leggings, Ginatricot
♥ Svart tröja, okänd?
♥ Grå kofta, Annas, Veromoda
♥ Långt halsband, H&M
♥ Armband, Thomas Sabo, klocka Guldfynd
(Var god bortse från de rosa naglarna)
Jaja, nåt färglatt måste man väl ha?




Japp, det regnar.. Pigga upp mig med en kommentar? :)
Puss & Kram,

Todays charm

Hejhej!
Stressig dag idag, som alla andra dagar då med andra ord. Nej, kanske inte riktigt, men aja. Hinner typ inte ens skriva men det gör jag ändå. Så snäll är jag. Ska äta nu vid sextiden, sen byta om, plugga en liten stund och sen dra till dansen. Ska bli skönt att få göra nåt kul. Jag hatar verkligen måndagar! Stressigt, jobbiga lektioner mm.. Fick tillbaka mina två prov som jag hade kämpat så för. På NO-provet hade jag satsat på ett VG pch kammade hem ett VG+, känner mig supernöjd! SO:n, EU ni vet, ett fint MVG. Två fina betyg på en dag, det var dagens charm. Men det var såklart jättehärligt, jag älskar den känslan!

Speaking of känsla, vill ni kanske ha ett videoinlägg snart? Ja, jag vet, det var längesen. Men jag ska göra ett snart, jag vet att Sanna i min klass brukar gilla att kolla på dem, hehe :)
Önskar att jag hade mer tid.. ♥
Puss & Kram,

Pictures are you

Hejsan!
Tog två fina blom-bilder på svamprundan. Visar dem nu :)




Puss & Kram,

Depend är det!

Hejhej bloggen!
Jag vet att det har varit dålig uppdatering nu det sista och det känns förstås jättetråkigt. Jag ska bättra mig nästa vecka, jag lovar! Jag älskar min blogg, och jag ska göra den bättre och större. Promise.

Sitter just nu och målar naglarna i en knallig rosa färg. Det känner jag för. Jag är absolut inte den som målar naglarna svarta, det har jag aldrig gjort. Ändå lyssnar jag på Kent. Haha. Idag händer nog inte så mycket, ska göra lite läxor tänkte jag, måla lite, plocka svamp. En vanlig söndag.

Puss & Kram,

Dubbel Nougat

Hejsan!
Lördag idag, min absoluta favoritdag på hela veckan. Vem har inte lördagen som sin favoritdag? Okej, kanske om man jobbar av någon anledning på en lördag, men annars, helt perfekt.




Målade lite också, något fult kladd. Ikväll ska jag måla något finare! Ska köpa ett akvarellblock också tänkte jag, så blir inte teckningarna så bubbliga.

Vad händer annars ikväll gott folk?
Puss & Kram,

Fredag again

Hejsan!
Ska strax in till A6 med mamma och kolla lite i affärer. Ska gå till skopunkten och checka in lite vinterstövlar- tyvärr. Det är verkligen det värsta att köpa på hela året. Men måste man så måste man! Även fast det är tråkigt.

Vet inte vad jag ska skriva riktigt, nu är det i alla fall fredag, känns jätteskönt med helg. Ska hämta hem lite chinese food sen, eller vad det nu är. Kycklingbollar, eller friterat med sötsurt och ris. Det är fint det, och lite soya förstås!
Puss & Kram,

V.E.R.O 239,95

Halloj!
Hemma igen från Jönköping och vaccinationen, det gick bra. Tänkte lägga upp de två bilderna jag hann ta i skogen igår. Blev tyvärr bara två, skriver nedanför bilderna varför.




Visst var koftan fin? Kommer från VeroModa, kostade 239.95 kr. Rosa, fint.

Kunde bara ta två kort för att det kom en konstig hund och började skälla som sjutton, så jag fick rusa därifrån, notera att det gick kraftigt neråt, så ja, det gick som det gick. Konstigt..
Puss & Kram,

Rain on your wedding-day

Helloooo!
Onsdag, mitten av veckan. Bara två dagar kvar tills det är helg igen. Veckorna går riktigt fort, annat kan man ju inte säga, haha. Shoppade ju lite igår som ni säkert vet. En jättefin mysig höstig kofta. Nu kommer ni tänka något galet när jag skriver färgerna. Eh, japp, det är alltså.. rosa, eller gammelrosa, och ränder i grönblått. Låter sjukt, eller hur? Nåja, den är verkligen superfin. Tänkte gå upp i skogen och fota mig själv i den så får ni se ikväll eller imorgon. Har lite läxor som måste göras, men proven är i alla fall över för den här veckan!

I alla fall, sitter och lyssnar på en jättebra låt just nu. Share it with me :)


Ironic- Alanis Morisette
Nehe, nu ska jag upp och fota. Se om det blir nåt bra av det :)
Puss & Kram,

Stressigt, japp!

Hallå!
Har precis skrivit klart min engelska-uppsats tills imorgon, Idol börjar om 10 minuter, sen är det Andra Avenyn. Tur att jag har sovmorgon imorgon, till tio, hahha :) Hemma från stan också, en jättefin kofta fick följa med hem plus en vit kajalpenna och en bh.. Det var väl typ det? Köpte några patroner också, alltså godis.

Måste verkligen sticka nu, ska plocka fram lite kläder och lite annat..
Puss & Kram,

Prov idag

Godmorgon!
Skriver ett inlägg nu istället för i eftermiddag drar jag ju in till stan och shoppar och fixar med prao-plats. Kommer hem mellan sju och åtta kanske. Shoppa, shoppa, shoppa! Kul :)
(Tryck här nedan tre gånger så får du se en hemlig text)

Har NO-prov idag, wish me good luck! :D


Jag är lite dum

Hejsan!
Har precis kommit hem från dansen och sitter här och klunkar lite vatten, men inte för att jag är törstig egentligen. Nej, en helt annan anledning faktiskt. Tog ett päron nu när jag kom hem, och allergiker som jag är borde jag ju inte ha gjort det. Men äsch, jag äter kanske päron/äpple en gång varannan månad typ. Så jag bev sugen, och direkt började det klia i halsen och då är det massor med vatten som gäller. Det har nästan gått över nu :) Nackdelen är väl att man måste pinka inatt, haha!

Imorgon drar jag en sväng till stan och fixar med min prao-plats och shoppar lite. Ska byta ett linne jag köpte på H&M till lite annan skit, undies, kanske nåt linne? Och en mysig höstig kofta eller en skjorta också, nåt sånt :)
Puss & Kram,

Mmmhh...

Något står i ugnen och luktar gott...


Äppelkaka..
Puss & Kram,

En ledig dag!

Hejsan!
Är ledig idag som jag sa igår, så himla skönt. Gick upp typ vid nio, började plugga efter halv tio till tugo i elva ungefär, så nu kan jag ganska mycket, har bara lite kvar. En annan god nyhet är att jag har hittat kameran- äntligen! Så nu blir det dagens outfit+ lite andra bilder :)


♥ Stor vit tröja, mammas.
♥ Jeansleggings, VILA
♥ Inga smycken, inget smink idag!





Väntar på att mitt nagellack ska torka, myser i min stora tröja, hihi :)
Puss & Kram,

One tree hill!

Hejsan!
Hittar absolut inte min kamera, så det blir lite snålt med bilder, det har ni säkert märkt i helgen. Men jag ska leta ikväll och imorgon, jag ska hitta den! Imorgon är jag förresten ledig. Men hela dagen går åt till plugg, NO-prov på tisdag. På tisdag ska jag även in till stan och shoppa lite, jag har liksom haft två feta prov tätt, så jag behöver ha lite roligt. Ska även till prao-platsen och prata lite med dem :)

Men nu börjar One tree hill snart, sen ska jag duscha och lite sånt!

Puss & Kram,

Nu ska den testas!

Hejsan!
Japp, jag lever faktiskt. Har bara tagit det lugnt idag, så det har inte blivit så mycket bloggande, tråkigt förstås. Har varit ute i skogen och plockat svamp- igen. Det blir varje helg, haha! Åkte till Ica Maxi sen och handlade mat med familjen. Köpte tandkrämen Pepsodent White Now, så den ska testas ikväll :)

Vet inte vad jag ska säga mer.. Ringde till min prao-plats igår, fixade med lite detaljer. Ska in till stan nu på tisdag och prata lite med dem, så på tisdag får ni veta, hehe. Ska även shoppa lite, hade ju SO-prov igår, (som förresten gick kanon), och NO-prov på tisdag, så tisdag eftermiddag ska jag belöna mig med lite shopping! Kul!


Puss & Kram,

Wihoo!

Tjo!
Ska strax dra, här har ni ett videoinlägg. Hela outfiten får ni imorgon :)


Är som sagt inte klar med håret och allt riktigt, jag ser lite ut som en pudel där hahha :)
Puss & Kram,

9/11

Hejsan!
Fredag idag, hur gott som helst, eller hur? Slutade redan vid kvart över ett, hade skoljoggen sist och sen fick man gå hem, sweet! Videobloggar sen tänkte jag, kan tyvärr inte göra det när jag är helt klar med kläder, hår, smink osv, det tar för lång tid att ladda upp sen. Men när jag är färdig med håret så blir det en liten update.

9/11 idag, tänk att det har gått 8 långa år sedan den händelsen. Vill inte ens tänka på det.. Men i alla fall, återkommer om en stund med videon :)
Puss & Kram,

Thursday

Hello lovely readers ♥
Vet inte vad jag ska säga faktiskt, men aja, ska ner till källaren och fota jeansen i ett bra ljus nu. tillbaka strax :)


Där har ni dem :) Ska dra och duscha nu innan Idol börjar, första vaccinationen gick jättebra!
Puss & Kram,

Lite planer för..

Hejsan!
Sitter och lyssnar på låten vi ska dansa till, gårdagens musiktips ni vet? Yes, det är det jag gör. Har pluggat mellan fem och kvart i sex, och sen halv sju till sju. Ska ju ta mina första sprutor imorgon så då blir det inte så mycket pluggtid, ja, lite blir det ju i alla fall, men inte lika mycket som idag. Så imorgon blir det nog sen uppdatering, tråkigt jag vet!


Åt dethär i kväll, makaroner med ost och två klippta skinkskivor. Jättegott faktiskt, testa själva! Får väl skriva lite om torsdag fram till tisdag..

Torsdag: Första injektionen på sjukhuset, sen blir det plugg och blogg!
Fredag: Vanlig skoldag med SO-prov, sen på kvällen är det KFUM med bäääjbbsen <3
Lördag: Allmän slappdag.. Måste ladda tills nästa prov!
Söndag: Slappdag, öva lite till NO-provet.
Måndag: STUDIEDAG! Går åt till NO-provet, sen på kvällen är det dans.
Tisdag: NO-provet, ska in till stan sen och belöna mig med lite shopping och.....

Fixa med min praoplats i stan. Vi fick platserna som skolan har att erbjuda, och det var eventuellt en som kanske var intressant, men jag tar nog den jag har fixat i alla fall. Berättar när allt är klart, jag lovar hehe :)
Idol ikväll ♥
Puss & Kram,

Musiktips #26

Hallå!
Kommer ett musiktips, faktiskt låten som vi dansar till på showdansen. Riktigt bra! Tisdag idag, och idag börjar faktiskt en rad med bra teveprogram. Idol på fyran klockan åtta är ju nästan ett måste, sen klockan nio börjar ju Andra Avenyn på ettan. perfekt att jag har sovmorgon imorgon!

Men i alla fall, musiktipset var det ju:

Timbaland- The way I are

Försöker att köpa en Jofama by Kenza- jacka, den nya alltså, och det går sådär. Har ringt runt till 4 butiker som ligger nära mig, och ingen kommer få i den! När jag hade bestämt mig för att beställa från Chique, ja, då tog den slut! Men kollar varje dag, den kommer till Nelly också va? Jag ska fasiken ha den där jackan, vi åker ju till Göteborg vecka 44, så där kanske den finns. Men jag vill ha den nu! Ringde också till en butik där jag vill praktisera, men jag berättar när allt är klart. Imorgon får vi platserna som skolan har att erbjuda, så jag ska kolla in dem också :)
Måste lägga på ett kol om jag ska hinna med allt innan åtta, kläder, skolböcker mm..
Puss & Kram,

BikBok 3.9.9

Hejsan!
Förlåt för en dålig uppdatering, men ja, det är jättemycket prov och läxor denhär veckan så det kommer bli lite så- tyvärr. Sitter i alla fall här nu och klunkar lite vatten, har precis kommit hem från första danslektionen. Ska börja gå på det, måndagar är en så bra dag med tanke på vaccinationen och detdär. Vi kommer dansa hiphop nu i början, har redan satt ihop en bra dans som vi övade på idag, och lite senare på terminen blir det modern dans.

Tänkte ju visa er mina nya fina supercoola jeans jag köpte igår. Från BikBok som sagt :)







Fick skolfotona idag, visar imorgon! Pussis och godnatt!
Puss & Kram,

Dvd, vadå blue-ray?

Hej!
Har varit ute i skogen, vi drog nästan direkt när vi kommit hem från stan, så ja, det blev inte så mycket tid över till att blogga. Hittade faktiskt lite svamp även idag, kul kul kul! Köpte ett par jättesnygga jeans från Bikbok, vet inte om jag har berättat om mina svårigheter med jeansen där? I alla fall, jag kan inte ha XS och S blir alldeles för stort. Men dem här jag köpte idag var i tumstorlekar så det var ju jättebra. Visar imorgon :)

Anyway, vet inte om ni kommer ihåg att jag sa i videoinlägg nummer 2 att vi hade hyrt "I taket lyser stjärnorna", men ja, det hade vi i alla fall. Satte in den i dvd-spelaren som vanligt, den laddar vääääldigt länge och tillsist kommer det upp en ruta, "bad disc". Jaha tänkte jag, den är väl lite repig, då brukar den rutan komma upp, så jag provade att spola vatten och tvål över den, det brukar alltid funka. Satte in den igen, samma ruta. Jaha, prova med lite mer tvål och inget vatten. Provar en tredje gång. Nepp. Mamma säger i skämtsam ton, du, vi har väl inte fått en Blue-ray, haha? Tar ut skivan och kollar, jodå, mycket riktigt, det står blue-ray. Vi har alltså fått fel skiva! Inte konstigt att den totalvägrade att gå igång, haha! Vi ska se filmen idag istället- på dvd!
Puss & Kram,

I video-form

Halloj!
Dagens outfit kommer idag, fast dock inte bilder utan i en video. Check it out :)


Puss & Kram,

Videoinlägg :)


Puss & Kram,

Bara lite till..

Hejsan!
Ni väntar förstås på videoinlägget? Har försökt lägga upp det två gånger men det blir något fel hela tiden, men jag ska i alla fall spela in ett nytt strax och försöka lägga in det istället. Så håll utkik dem närmaste 2-3 timmarna, det tar ju som sagt ett bra tag att ladda upp en 1-minuters-film.

So long friends ♥
Puss & Kram,

Fredagsmys

Hejsan!
Håller på att ladda upp videoklippet nu, så ni får faktiskt vänta tills imorgon, det tar ju en hiskelig tid. Lyssnar just nu på Rix Fm lite granna och gör ingenting. Ska göra ganska mycket skolarbete i helgen, engelska mestadels, lite SO och kanske franska. Får se vad det blir..

Nu ska jag nog kolla på en film och äta nåt onyttigt! :)
Puss & Kram,

Hej... och hejdå

Hejsan!
Känns som att jag inte gör annat än att skriva korta, stressiga och tråkiga inlägg nu för tiden. Idag är faktiskt inget undantag. Ska med ett tåg in till Jönköping med bästis för att kolla upp lite prao-platser, får se var jag kan få någonstans. Om jag får någonstans, det är väldigt svårt.

Men vi hörs ikväll, det är freeeeedag, I love it ♥

VIDEO-INLÄGG blir det ikväll, missa inte :)
Puss & Kram,

601:a inlägget

Hallå!
Skriver just nu på det sexhundraförsta inlägget, såg att jag hade skrivit sexhundra, så jag, det här blir ju det sexhundraförsta då ju. Nog tjatat om det, haha.

Hade idrottsdag idag, gick jättebra, sista året som vi nior var med. Kändes nästan vemodigt konstigt nog.. Klarade i alla fall 1.20 på höjdhopp, personligt rekord. Kom hem, duschade, åt, gjorde läxor, Top Model, ja, tiden gick åt till annat än att blogga. Men snart är det helg och då blir det alltid mer blogginlägg, det är ju då man hinner! Ringde också till en affär i Aneby som ska sälja Jofama by Kenza- skinnjackan, men jag återkommer med mer info om det imorgon.
Sov gott ♥
Puss & Kram,

Luktärter

Hejhej!
Blir lite fina bilder på luktärtsblmmorna istället för en dagens outfit, en ganska tråkig sådan också. Stor marinblå tröja från Bikbok, svarta leggings och.. Äsch!

Picture 1


Picture 2


Picture 3


Picture 4

Puss & Kram,

Onsdag 2/9

Hallå!
Fortsätter med mina fina morgoninlägg på onsdagar. Ska iväg till skolan om typ en halvtimma, vaknade alldeles för tidigt idag, halv åtta, behövde inte gå upp förrens tjugo i nio.. Nu känner jag att jag är lite trött, skulle nog försökt somna om, men ja, too late now!

Återkommer lite senare med dagens outfit och lite sånt.
Ha en bra dag! ♥
Puss & Kram,

Låt bilden tala

Hejsan!
Ska snart äta lite, skriver ett par rader först. Ska plugga lite engelska sen och lite annat småroligt. Har kommit hem från informationsmötet i alla fall, det gick bra. Jag kommer att få vaccin mot björk, 5-gräs och katt. Så varje vecka i 15 veckor ungefär kommer jag att åka in till sjukhuset och få 1-3 sprutor.

Nehe, vet inte vad jag ska skriva riktigt..

Blir en bild istället, låt den tala! :)


Puss & Kram,

RSS 2.0