Nyårs-outfit!

Hejsan!
Slänger upp min outfit lite fort, samma som på KFUM den 20:e November :)


Fast ikväll kör jag med mitt Thomas Sabo kularmband och röda naglar!

HA EN FIN NYÅRSAFTON ALLIHOPA! GOTT NYTT ÅR!
Puss,

NYÅR!

HEJ!



Vi är ett gäng tjejer som ska fira det nya året hemma hos Johanna, jag visar dagens outfit innan jag sticker ikväll :)
Puss,

74 spänn på Gina

Tjo!
Tänkte bara visa mitt linne jag köpte lite snabbt innan jag hoppar in i duschen och gör mig lite fin tills nyårsafton imorgon, lite inpackning och shower gel och sån skit :)


Hade kostat 149 kr, köpte det för 74,50 kr. På Ginatricot som sagt. Det är ganska långt på ena sidan, men det syns visst inte på bilderna.. :)

IMORGON ÄR DET NYÅR! Kommer bli fett kul! Skriver lite om planerna imorgon!
NÄSTA STATION: DUSCHEN :)
Puss,

Musiktips #35

Hej!
Kör ett musiktips nu tänkte jag, så ja, vi kör då!


Lady Gaga - Bad Romance

Har varit i stan idag igen, köpte ett linne på Gina och så fick jag mitt armband :)
Puss,

Se opp i backen!

Tjo!


Jag (Lite dålig bilder men det snöade och var disigt)


Moi!



Har en video från när jag åker ner från en backe, en ganska dålig egentligen men ja, ni kanske kan få se den imorgon? :)
Puss,

Jeansen- fram/bak

Hej!
Nu ska ni få se jeansen på, dem är j dock lite stora i midjan som jag nämnde igår, men ja, jag ville ha dem och dem fanns inte i strl 25 så jag köpte 26:orna. Till dig som undrade om jeansen fanns i lite större storlek, jag tror att dem fanns i 29 och kanske 32, eller så var det längden. Men kolla vetja :)





I eftermiddag ska till Johanna och så ska vi åka skidor, dem har nämligen spårat i skogen så det blir ju roligt!
Puss,

Nya från BikBok

Tjo!
Nu får ni äntligen se mina nya jeans jag köpte på BikBok i lördags på mellandagsrean. Det blev för mörkt för att fota i källaren, tiden sprang iväg fortare än jag trodde så ni får se jeansen på istället. De är dock lite stora i midjan, men jag kan ha ett skärp eller så får vi sy in dem helt enkelt.






Kostade 350 kr, halva priset! 699 hade jag inte gett..
Dem är lite mörkare i verkligheten, nu ser det ut som att "skinnlapparna" syns vääääldigt mycket, men dem smälter in i jeanstyget ganska bra :)


Såhär visas dem på BikBoks hemsida, coola eller hur? (:
Puss,

Happy face!

Hejhej!
Gud vad glad jag är just nu! Kommer ni ihåg att jag sa att jag var tvungen att lämna in mitt nya Thomas Sabo- armband, det svarta med kulor? Jodå, och det skulle ta cirka en månad att få tillbaka ett nytt i en större storlek. Det ringde från Moderna Smycken i Jönköping vid tjugo i två, när jag var ute och åkte skidor. Dem hade talat in ett meddelande att när dem hade städat efter julruschen så hittade dem ett svart armband i storlek M! Jag kunde komma in och hämta det precis när jag ville, så himla roligt! *GLAD GLAD GLAD* !

I alla fall, i eftermidag/kväll får ni se jeansen, nu ska jag spela lite The Sims 2 och varva ner eftersom jag har spårat skidspår i hela trädgården.. Puh :)


Puss,

Winter- pics

Tjo!
Mina fina vinterbilder kommer här då :)








Två söta pållar jag träffade på! Klappade den bruna och det gick bra för en gångs skull :)
Kram,

Mellandagsrea- fynd

Tja!
NU äntligen tänkte jag visa lite från mellandagsrean igår. Jeansen får ni se imorgon för ikväll blir det lite bilder från min promenad med kameran! :)

Öronhängen, 39 kr, REA 19,50 kr! Ur & Penn.

Svart kofta, lång därfram, kort därbak, 199 kr, REA 99.50 kr. Från Ginatricot.

Mysig halsduk, 79,50 kr, REA 49,50 kr. Från H&M.

Men ni får som sagt se jeansen imorgon. Ändå nyfikna? Gå in på Bikboks hemsida, jeansen finns med där.. :)
Kram,

091227 kl 13.15

Hejhej!
Lite dålig uppdatering nu på förmiddagen- I know, men det är väl ändå min blogg? I alla fall så tänkte jag visa er shoppingen från igår, och jag kan ju avslöja att det blev:

  • Jeans
  • Kofta
  • Halsduk
  • Öronhängen
Så det får ni se om några timmar :) Först ska jag äta och sen ut och gå och ta kort!
Puss,

Mina klappar del 2

Hallå!
Ska visa lite saker jag fick i julklapp nu igen då :)


Och i detta paketer var det..

En pyjamas!

Shower+lotion

Frisörschampoot!

Presentkort!


USB-minne, 4 GB!

Öronhängen från Johanna!

+ pengar!
Puss,

Thomas Sabo Gifts..

Hejhej!
Förlåt för en lite dålig uppdatering idag, men jag tror att många av er har varit på samma sak som jag, nämligen mellandagsreorna som härjar över hela Sverige. Ginatricot var förstås värst av alltihop, det var totalt kaos i köerna till kassan och provrummen.. Puh! Men det är så det är! Ni får se mina fynd imorgon hade jag tänkt, idag ska jag nämligen bara visa julklappar.

Ja, jag börjar väl direkt då :)



Ett fint smyckesskrin i kroko från Guldfynd fick jag av mormor. Stoppade bara i mina Thomas Sabo saker nu för det ser så fint ut :)










Fick en ny fin Thomas Sabo-berlock, ett rött läppstift av min faster :)


Nu har jag alla dem här, 7 st!


Fick också detta svarta armbandet, Thomas Sabo. Från syster.
Jag var tyvärr tvungen att lämna tillbaka det svarta armbandet för det var för litet, och dem hade inget hemma i en större storlek just nu så jag får vänta cirka 4 veckor.. Tråkigt.. Men sånt är livet, och jag ville ju verkligen ha det i svart så då får jag väl vänta ett par veckor då.

OKEJ: då fick jag alltså ett svart armband av min syster och en berlock i form av ett rött läppstift av min faster. Visar resten i kväll!
Puss,

Mina Julklappar 2009

Hejhej!
Nu ska ni äntligen få veta vad jag har fått :)


Det blev ju lite konstigt med det gråa som bara fortsatte, men jaja :) Ni får såklart se lite bilder imorgon, imon ska jag även på mellandagsrea! Kul!
Puss,

Yankee Candle

Hej!
God Juldag på er får jag väl säga då. Ska skriva en lista på mina julklappar jag fick lite senare, men nu ska jag i alla fall visa en:

Yankee Candle - Cherry Blossom






Men ni får snart se alla julklapparna lite senare, om ni vill? :)
Puss,


God Jul ♥

Önskar er alla en riktigt god jul!
Umgås med nära och kära, ge bort och få klappar och glöm inte det viktigaste: Kalle Anka ♥
Puss,

Video, God Jul!

Hejsan!
En liten julhälsning från mig till er :)



Det blir väl mer personligt med ett videoinlägg, inte sant?
Kram,

Musiktips #34

Hejsan!
Har precis spelat in ett videoinlägg men det tar ju som sagt ett bra tag att ladda upp det, så ja, det får bli ett vanligt inlägg innan också.

Tänkte faktiskt tipsa om lite julmusik såhär dagen innan julafton :)


Triad - Tänd ett ljus


Amy Diamond - Mössens julafton

Sådär, men då kommer det förmodligen ett videoinlägg lite senare idag, om det inte krånglar allt för mycket förstås :)
Puss,

Svar på tal!

Hejhej!
Det hade ramlat in en liten läsarfråga så jag tar den med en gång :)

Fråga:
Hej!
Du har så vackert hår. En fråga bara med tanke på lockarna.. hur får du lockarna att hålla länge? När jag lockar håret räcker det i ungefär en timme, sedan glider lockarna liksom ut och blir bara vågigt. Hårspray använder jag ju, men bara lite. Hur gör du? :) underbar blogg, är flitig läsare!
kram!

Svar:
Hej, och tack, vad snäll du är! Jag lockar nästan aldrig håret, men någon gång ibland kan jag få lite lust till att göra det. Mina lockar jag gjorde igår sitter fortfarande kvar, jag tror att det kan vara så att jag har så tunna och fina hårstrån som gör att frisyrerna sitter på plats. Hårstrån som är lite grövre och sträva har en tendens att inte riktigt orka "hålla" håret på plats. Hårspray är absolut bra att använda direkt efter lockningen, jag använder ett hårspay från Kicks som Bobby har designat, en röd flaska som kostar cirka 65 kr. Prova det, det kan absolut vara något som funkar riktigt bra för dig! God Jul!

Sådär, där fick ju Sofia sitt svar också :)
Puss,




Äntligen lov!

Hejhej!
Hoppas att allt är bra med er i värsta julruschen nu, haha.


Körde på lite enkla fina lockar idag :)



Hade tänkt att sätta mig framför brasan där nere och sätta in lite bilder och bara mysa och njuta av att lovet har börjat :)
Puss,

Bättre eller sämre?

Hallå!
Slänger bara in en liten fråga i det här inlägget nu:
Tycker ni att profilbilden blev bättre eller sämre? Är tveksam..


VILKEN?
Puss,

Winter Wonderland

Tja!
Eftersom det är så sjukt fint med frosten på träden, snön och de glittrande gatorna så tog jag förstås lite kort när jag kom hem. Är inte sådär jättenöjd med dem, men ja, det var ett ganska konstigt ljus, jag tyckte att bilderna blev lite mörka men jag vet inte? Vad tycker ni?







Äsch jag vet inte, är inte sådär jättenöjd bara.. Håller på att lacka ett lager topplack över mina fina "Christmas-nails" så att det verkligen ska hålla till torsdag!
Kram,

Recept: Julkola!

Hejsan!
Ny vecka igen, vecka 52. Det känns som att jag jämt skriver att det är ny vecka, och så kanske det är också eller så går veckorna helt enkelt riktigt fort. Don´t know. Har i alla fall pysslat med lite julkola sedan jag kom hem tillsammans med mamma. Slutade redan halv två för vi hade en pysseldag, åk 3-9 så det var ju skönt att gå hem så tidigt, hehe. Tänkte faktiskt ge er receptet på julkolan om ni är sugna på något gott :)

JULKOLA (HALV SATS)
  • 3 dl socker
  • 0.75 dl kakao
  • 0.75 dl sirap
  • ½ msk vaniljsocker
  • 0.75 dl farinsocker (brunt)
  • 30 g smör
  • 2.5 dl grädde (helst visp)
Blanda allt i en stor gryta eftersom det sväller ganska mycket. Låt koka i cirka 20 minuter och rör om då och då. Prova att göra ett kulprov, går det bra så häller man upp allt på en plåt, stor eller liten spelar ingen roll, det beror på om man vill ha små tjocka eller tunna stora kolor. Låt stelna cirka en kvart utomhus helst. Klipp eller skär i rutor, paketera i bakplåtspapper (se sista bilden)





Smarrigt va? :)
Puss,

Allt löste sig!

Tja!
Skulle bara tala om att allt löste sig med headern och dem andra bilderna. Passade även på att lägga in lite snö på bloggen, fräckt va? :)
Nu drar jag till julmusikalen!
Puss,

Maros of Sweden

Hejsan!
Jag vet inte vad som har hänt med min profilbild, header och lite annat på bloggen men jag jobbar på att fixa det så får vi se vad som händer..
Hoppas allt är bra med er, med mig är det toppen. Ni fortsätter att kommentera lite här och var och det tycker jag bara är riktigt kul! Så fortsätt så alla nya läsare :)

Yes, i alla fall tänkte jag tipsa om en liten sak nu.. Nagelstenar. Det är faktiskt riktigt snyggt och hade verkligen varit pricken över i:et på mina "Christmas-nails", men tyvärr äger jag inga. Jo, faktiskt några billiga från Coop i vitt, rosa och blått. Inte sådär jätte smakfullt till en julmanikyr kanske. Men jag ska i alla fall önska mig ett helt kit med nagelstenar när jag fyller år, det är ju så himla roligt att hålla på med också! Har kikat runt lite och hittat några som jag gillar på en sida som heter Maros of Sweden, Maros.nu.


Jag gillar dem här, massa olika roliga färger. 149 kr för 3600 stenar!


Eller dem här, dock inte hjärtan utan runda kristaller. 99 kr, okänt antal.


Såg även att dem hade sån här nageltejp typ, stripe-tejp. 45 kr, 5 färger.

Men jag vet inte.. Det skulle vara roligt att ha lite pynt till naglarna också. Får önska mig lite sånt här när jag fyller år i januari. Inte långt kvar nu.. :)
Puss,

Ni är underbara! ♥

Hejsan alla fina bloggläsare!
Ville börja denna söndag med att tacka och välkomna alla nya bloggläsare som kikade in här igår. Hade nästan dubbelt antal besökare mot av vad jag brukar ha, så det var riktigt kul. Ni är så välkomna så! Också tack till alla fina kommentarer jag fick om mina "Christmas-nails", det verkade som att många av er gillade dem. Jag blir så glad så! Tack!
Bevaka mig gärna på bloglovin också!

Har i alla fall pysslat lite med en julklapp till en kompis nu på morgonen, kan tyvärr varken skriva eller visa bilder på vad jag har sysslat med ifall hon läser, hehe. Har också gjort mammas naglar, dock inte lika drastiska och välmarkerade som mina blev, liksom blodrött, vitt och glitter. Nja, mammas blev i en lite mjukare ton, men minst lika fina. Är jättenöjd med dem också, det är kul med nagelvård! Me like :)




Här körde vi på en lite mer neutral look, ett silvrigt nagellack över hela nagelplattan och sedan en vit manikyrrand. Avslutade med ännu ett lager silvrigt lack från Mavala.
Vad tycker ni?
Puss & Kram,

My Christmas-nails

Halloj!
Lite bilder på mina naglar jag gjorde idag:





NU: Robinson!
Puss,



Kategori Naglar?

Hejhej!
Har skrivit om detta inlägget tre gånger nu, så jag är lite pissed som ni förstår!! Men i alla fall, skulle berätta om att jag har skapat en ny kategori, "naglar". Skriver alldeles för lite om det, så jag tänkte att nu börjar vi med det! Mer, mer, mer! :)



Använde mig av 4 lack till denna fina julmanikyren:
1. Ett bra under/över-lack som jag applicerade över naglarna innan jag målade på det röda lacket vars färg kan skada naglarna.  Använde även det lacket till att avsluta cirkusen.
2. Ett riktigt fint julrött/blodrött nagellack som jag applicerade över nagelplattorna. Gjorde det redan igår faktiskt för att det skulle bli ännu bättre och torka ordentligt.
3. Ett vanligt vitt manikyr-nagellack för den vita randen längst ut på nageln.
4. Som en fin finish använde jag ett glittrigt nagellack som jag målade på den vita manikyr-randen för ett extra blickfång och ännu bättre hållbarhet!

Såhär såg det ut igår:

Ni får faktiskt vänta tills ikväll för att få se hur de färdiga naglarna blev :)
Puss,

17,4 MINUS!

Hallå!
Jag gick upp någon gång efter klockan nio, tittade på termometern och fick en chock! Minst sagt en chock. Den visade 17,4 minusgrader! Trodde att det var 1,7 eller nåt, men haha, 17,4. Det var en aning sjukt!
Är det lika kallt hos er eller ännu kallare? Jag vill veta :)








Tog lite fina vinterbilder.
Puss,

Je suis crevée..

Hallå!
Har kommit hem från julbadet nu, har ätit och packat upp. Är verkligen skittrött, men livräddningen gick jättebra. Skriver mer om någon timma eller två. Nu ska jag se Andra Avenyn..
Puss,

Julshoppat!

Hallå!!
Har shoppat bland dem sista julklapparna nu, har bara en liten småsak kvar så det känns skönt :)




Puss,

Ledig dag!

Hejhej!
Är allt bra med er? Ni undrar förstås varför jag skriver NU, strax efter klockan tio på en förmiddag? Jo, det är såhär att jag är faktiskt ledig idag, som en liten kompensation för att vi har ställt upp i lucia-tåget och sådär. Så det är faktiskt jätteskönt. Ska ha en lugn förmiddag nu, läsa lite FRIDA som jag köpte igår och kanske någon bok. Ska även kolla på söndagens avsnitt av One Tree Hill som jag ännu inte har haft möjlighet att se. Sen blir det nog lite god lunch framåt dagen, potatisgratäng ♥


Puss,

Hej mitt tomteland

Hejhej!
Hade sovmorgon till tio idag, hade bara fyra lektioner. Matte, fick tillbaka provet och jag fick ett fint VG. Är jättenöjd, så det blir det som jag får i betyg nu. Bra! Hade även svenska och engelska också, kollade klart på Narnia, vi har ju läst boken som ni säkert redan vet. Sist var det slöjd och jag gjorde en liten låda :)



Har även julpyntat lite i mitt rum :)




Ha en fin kväll,
Puss,

Hejdå ägglikören!

Hallå!
Nu är det avgjort vilken pralin som åkte ur Alladinasken.. ägglikören! BRA! Skulle varit ännu bättre om körsbärslikören rök, men det blir bra utan ägglikören också :)


Heeejdå äggis! Ain´t gonna miss you, sorry ;)
Puss,

S.N.Ö !!

Hello :)
Hej på er, tisdag idag. Andra dagen på vecka 51. Snart jul, snart, snart!


Myser i min klasströja :)



Gjorde väl världens dummaste grej tror jag, haha. Jag öppnade fönstret och typ stack ut hela tröjärmen så jag kunde ta kort på snön. Allt för ett kort på denna vackra, fantastiska snö. Haha, jag är sjuk, eller hur? :)
Hörs ♥
Puss,

Bara några dagar till..

Hey girls (and guys?!)
Tja, måndag igen och en ny vecka. Vecka 51. Inte långt kvar till jul nu, imorgon om en vecka så står vi där med terminsbetygen i handen och tar jullov. Jippie! GÖTT!


(Försöker visa dagens outfit, men det gick sådär! Gammal tröja från Ginatricot ofc! :)

Ska dra till morfar nu och fira att han fyller 72 år! Grattis!
Puss,



Videoinlägg!

Hello!
Äntligen videoinlägg :)


Kram,

Hektiskt söndag

Hejhej!
Som ni säkert märkte så blev det inget videoinlägg igår, det hände något med det videoklippet men jag spelade in ett nytt idag så jag hoppas på att det fungerar nu då! Har pluggat i ungefär en timma lite nu, så nu vill jag göra nåt kul! Och vad är roligare än att blogga, hehe?

Idag blir en hektiskt dag. Tre luciaframträdanden, 15.00, 15.45 och 18.00. Får inte glömma att spela in One Tree Hill bara, när jag nu ska hinna titta på det. På torsdag kanske, då är jag ledig, lite kompensation för att vi ställer upp i luciatåget :)
Hörs!
Puss,

Segar som vanligt.

Tja!
Håller på att ladda upp ett videoklipp på Youtube, men det segar som vanligt.. Får se om det kommer upp något idag eller om det blir imorgon :)
Puss,

I´m wearing..

Hejhej!
DAGENS OUTFIT:

♥ Jeans JC
♥ Linne H&M
♥ Glansig kofta, Ginatricot
♥ Knästrumpor, Kappahl
♥ Thomas Sabo, klocka Ur & Penn mm..

Nu drar jag till stan om en halvtimma för att klippa mig och julhandla!
Puss,

Nobelfest 2009

Hej!
Lite bilder från dagen kommer nu då :)


Min klänning! Från H&M!

Erik och jag!


Klass 9A!


Johanna, Louise och jag!


Långbord!


Fina snittar!


Efterrätt..


Långbordet.


Fint pyntat!

Den bilden får avsluta alltihop, det var en rolig eftermiddag trots lite förseningar och annat, men när vi väl fick gå uppför trappan för att ta ett kort med kavaljeren och sen gå in och sätta oss var det roligt :)
Puss,

Nobelbilder

Hejhej!
Håller på att ladda upp lite bilder från Nobelfesten, men det tar ju ett tag, så det blir väl om senast en halvtimma :)

Pyssla själva!

Hejhej!
Bad update, som vanligt känns det som. Har haft lite allmänt julstök ända sedan jag kom hem. Har pysslat med blockljus och servetter som man fäster på ljusen med ett speciellt lim. Jättefint blev det, och det var riktigt roligt också! Testa själva :)






Fina va? :)

Imorgon är det nobelmiddag i skolan klockan halv ett. Innan det har vi lucia halv nio, halv tio och halv elva. Ska samlas halv åtta. Gå upp tidigt.. igen. Men that´s the way helt enkelt. Ska hoppa in i duschen strax och göra mig fin, har gjort manikyr och massa, hehe. Det roligaste av allt med den här "middagen" är att man ska ha med sig en kavaljer. Haha. Jag och Erik ska gå tillsammans. Det vet ni nog inte vem det är, och så får det förbli, hehe :) Men ska ta med mig kameran imorgon så ni får se lite cards :) NU duschen!
Puss,

Fullt upp!

Hejhej!
Idag har det varit en riktig sån där mardrömsdag. Egentligen har det hänt ganska roliga saker men stressen tar över hela tiden. Det kan aldrig vara nyttigt att springa runt så mycket som klass 9B har gjort idag, haha. Det hela började med att vi tjejer i luciatåget hade en övning idag klockan 08.00. Minns ni att jag brukade skriva morgoninlägg för att jag hade sovmorgon till klockan 10.00? Japp, men så blev inte fallet idag. Upp kvart i sju, upp på tur, aldrig sur. Nåja, nästan i alla fall. Övade, och sen var det ganska lugnt.. ett tag.

Första lektionen började alltså klockan 10.00, vi hade då en uppsats att skriva om Narnia som skulle ta en timma i alla fall. Hoppsan, lektionen var bara i 45 minuter. Direkt efter hade vi ett matteprov vid tio i. Det blev då ingen hel timma till uppsatsen där, det var lite klumpigt av lärarna att inte kolla upp det med varandra. Nehepp, springa till matteprovet istället då som förövrigt var ovanligt svårt för att bara vara G-del. Shit. Fick skriva klart uppsatsen på svenskan istället där vi egentligen skulle ha diskuterat boken Ondskan. Hopp. Hade även en föreställning med luciatåget, så det blev ingen slöjd för min del. Eller jo, 10 minuter faktiskt, jag hann bara göra det sista på julklappen till mamam och pappa, och sen var jag tvungen att gå till kyrkan med Johanna. Sen sjöng vi, fick en festis och nu är jag hemma. VILKEN DAG!
- Är det likadant för er, vill ni bara lägga er ner och dö ibland?




Skopremiär! :)
Puss & Kram,

Andra Avenyn



Ska se Andra Avenyn, eller "AA" som vi kallar det här hemma om en timma ungefär. Fortsätter att vara tråkig, men whatever, that´s life :)
Puss,

Tråkiga Elin :)

Hejsan hallå!
Hoppas allt är bra med er. Jag ska strax äta något och sen kolla igenom lite tal till matteprovet imorgon. Hade franskaprov idag, men det gick jättebra så jag hoppas på ett bra betyg. Och det får jag nog, hehe :) Ja, håller på att kolla över vad jag ska ha för kläder imorgon under lucia-linnet, blir nog ett vanligt vitt linne och leggings. Blir nog bra.

Men jahopp, jag skriver nåt kul ikväll istället :)
Puss & Kram,

Usual day ♣

Yoo!
Hallå folket. Måndag idag, med andra ord en ny vecka. Vecka 51. Vart har hösten tagit vägen egentligen? Det känns som att vi började skolan nyss, eller som att praon var förra veckan. Den var vecka 45, haha! Nej, men det har allvarligt talat gått riktigt sjukt jäkla fort. Snart är det jullov, imorgon är det två veckor kvar bara. Det ska bli skönt, det enda är att vi börjar skolan igen den 11 Januari, min födelsedag alltså. Osis..

Men idag har i alla fall varit en helt okej skoldag, lite elevråd, luciaövning och lite andra vanliga ämnen. Fick tillbaka NO-provet, fick  VG+ så jag känner mig jättenöjd, hade inte övat alls mycket, bara lite på G och hälften av VG-kriterierna ungefär. Så det var bra. Hade också min egna gympalektion idag, och det gick finfint :)
Franska-prov imorgon..
Puss,

Julklappar?

Hejsan!
Hur mår ni? Själv har jag varit på julmarknad i Eksjö hela eftermiddagen, men jag köpte inget speciellt. Har inte köpt en enda julklapp ännu, och vad är det? Herregud, den 6:e December idag! Jag måste börja köpa lite nu! Ska köpa en gemensam till mamma och pappa, och sen varsin till mamma och pappa från bara mig, en till syster, en till Johanna och en till mormor. Plus några fler blir det nog. Men ska nog köpa några på lördag när jag ska in till stan och klippa mig tänkte jag.


Men jag får nog börja köpa lite snart! Det är väl mysigt att gå runt ute på stan och höra lite julmusik, se en bra julklapp och.. folk som springer och trängs.. Hehe :)


Puss & Kram,

SHOES!

Hejsan!
Ja, söndag idag, sista dagen i vecka 49 2009. Denna dagen kommer aldrig tillbaka.. Oj, oj nu får jag inte tänka så! Visar lite mer bilder på stövlarna jag köpte igår :)










Fina va? Vad tycker ni?
Från Skopunkten!

Jag har också beslutat att inte visa er klänningen innan Nobelfesten.. Grymt? Nåja, så får det bli..
Puss & Kram,

Smygtitt..

Hello!
Ni får en liten smygtitt på stövlarna jag köpte, men ni får se mer imorgon :)



Nu blir det "Flickan som lekte med elden", och sen Robinson :)
Puss,

Pictures from yesterday

Hello!





Två spontana bilder från igår. Jag ser ganska ihjälfrusen ut, I know. Fick en superläskig konstig frossa inne på bion, jag frös så att jag skakade. Hade två jackor över mig, killen i jämte kollade lite konstigt, han hade en t-shirt btw. Det var väl sprutan som spökade, idag har jag riktigt ont i armen och känner mig lite halvkonstig. Men filmen var i alla fall superduper bra, jag älskade den! New Moon var mycket bättre än alla hade sagt :)

Åkte som sagt till stan en sväng, hittade faktiskt HÖR OCH HÄPNA ett par jättefina stövlar i äkta skinn! Jag har letat i flera månader och nu hittade jag. Äntligen! Köpte också en fin klänning till nobelfesten, julafton, nyår och några andra högtidliga tillfällen! Ni får se lite sen :)
Puss,

Nästa station: stan!

Hejhej!
Ska strax iväg in till stan och kolla på klänningar. Har sjukt ont i armen idag, men ja, det är sånt man får ta när man får grissprutan..

Hörs i eftermiddag, då ska jag skriva om New Moon och lite annat kul :)
Puss,

Bio-outfit :)

Hej!
Åh, jag är så glad! Nu har jag äntligen, äntligen, äntligen tagit den berömda svininfluense-sprutan! Äntligen var det min tur. Jag var ganska skärrad innan och sådär och jag tror att sköterskan märkte det, hon undrade hur gammal jag var och jag kunde knappt svara, mumlade nåt om 15 och höll på att säga 94. Jag mende att jag var född 1994. Och sen sa hon: Är du nervös, och jag bara jhaaa. Okej, men det kommer gå bra. Riktigt fort gick det ju, så det var ju bra!







Nu ska jag strax springa till tåget och sen blir det New Moon! :)
Puss,

Hockey+Filmstaden

Hejhej!
Ska strax iväg på hockey, det är HV71 mot Södertälje så det blir en fin match. Har jobbat med min inlämningsuppgift för SO:n, det var ett arbete om Samhällsekonomi och nu är jag äntligen helt klar. Så ja, jag ska springa upp till Filmstaden och hämta ut New moon- biljetter också, så det blir riktigt kul :)
Puss,

Winter pictures

Hej!
Det verkar som om vintern har kommit till Småland också. Tog lite fina vinterbilder när jag kom hem, så jag börjar med att ladda upp dem!

Bästa bilden! Rimfrost på rutan!










Annars då? Jo, allting rullar på som det ska, jag är fortfarande lite sjuk men det börjar ge med sig, jag hoppas bara att jag är frisk på fredag för då ska jag ta vaccinet mot svininfluensan och sen blir det New Moon med Johanna! Ska boka biljetter nu :)
Puss,




Dansgruppen

Hallååå!
Nu tänkte jag faktiskt visa lite bilder som jag tog igår, så ja, vi kör helt enkelt!


Övre raden från vänster: Malin (ledare), Johanna, Alma ch Dominique.
Nedre raden från vänster: Malin och jag.




Malin med sin lilla dansgrupp, årskurs 1-3.



Där fick ni lite bilder i alla fall! Ska bli mycket bättre på att ta och ladda upp fler bilder, det är väl liiite roligare än en text va? Hehe.. Har i alla fall gått och blivit lite småsjuk till råga på allt, har haft feber hela dagen. Men jag har såklart varit i skolan som vanligt, för jag kan ju absolut inte missa nåt. Dumheter, eller hur?
Puss,

RSS 2.0