Torsdag 30/9

Tja!
Har suttit här i skolbiblioteket i över 2 timmar nu och pluggat lite och gjort färdigt nästan allt till måndag som jag har i läxväg. Så nu blir det lite bloggning :)

Efter tyska-lektionen som börjar om en kvart och håller på till 16.35 (kill me!) så ska jag gå och äta pizza på Prima med Emelie och sedan blir det hockeymatch för hela slanten med pappa!
Vi hörs imorgon igen ♥


Kram,


"Dratt strumpera"

Hejsan!
Tyckte att jag hade så mycket tid innan Idol började och nu är klockan plötsligt tio i. Jag får snabba mig idag igen. Imorgon blir det en riktigt tung väska att släpa till skolan, herregud. Typ 6 böcker+pärmen+datorn..

Men nu har jag i alla fall dragit på mig mysstrumporna, eller "dratt" som ja själv säger, haha. Smålandstjej med en Jönköpingsdialekt kryddat med lite bondesnack.. :)
Ha det bäst! ♥
Kram,

80´s hair

Hejsan!
Nu har jag tagit ner mitt hår som var varit stramt uppsatt hela dagen och det blev verkligen en historia för sig. Nu har jag lite av en 80-tals frisyr med en jättelång och trassliga lockar. Typ.

Har jobbat ganska mycket på min franska-redovisning till fredag, och nu ska jag dränka mitt hår i inpackning och min hud i lotion :)
Imorgon kan det bli lite dålig uppdatering för jag kommer hem vid klockan tio, slutar 16.35 och sedan ska jag gå och äta med en klasskompis och efter det blir det hockeymatch, HV71-Frölunda med pappa :)


Kram,

Gummie, gummie

Hejsan!
Nu ska jag strax se Top Model på teve, typ enda dagen jag hinner se det, haha.

Kolla vad jag fick helt gratis av Kjell och Company på stan idag :)


Synd bara att jag hatar dessa tuggummin, haha..

Kram,


Hurry up

Tja!
Nu blir det strax Idol för hela slanten men först måste jag blogga lite. Jag ska försöka hinna hämta badkläderna innan det börjar också, ser att jag får skynda mig nu då.

Men vi hörs imorgon, då slutar jag 10.55 så då blir det mer uppdatering :)


Me and my Jetset :)
Kram,

Takin a run

Hej!
Nu har jag precis kommit hem från en jogging-runda i skogen. Plockade förstås lite kantareller också, haha. Jag provade mina nya sportkläder från H&M idag också, löparbyxorna och hoodkoftan, riktigt bra :)


Nu ska jag äta lite havregrynsgröt och plugga det sista till matteprovet imorgon, eller ja, bara kolla igenom 2 uppgifter faktiskt och sedan lite tyska också :)
Kram,

From Bikbok

Hejsan
Nu ska ni få se mitt lilla fynd från Bikbok jag hittade igår :)




249 kr, BikBok.

Nu vid åtta ska jag se Ullared tror jag :)
Ha en bra kväll allihopa!
Kram,

Guldfynd by Kenza

Hejsan!
Surfade in på Guldfynds sida och kollade in Kenzas kollektion. Lite to die for, haha :)



 
Ring, 798 kr.                                                Ring, 598 kr.
 
Ring, 598 kr.                                          Armband, 349 kr.

Åh, jag skulle inte tacka nej till dessa 4 skönheter. Om jag fick välja EN av dessa, sjukt svårt val, I know, men då skulle jag nog ta.. 3:e ringen? Eller 1:a? Eller bara alla..

- Vilken/vilka skulle ni välja?
Kram,


Usch för måndagar

Hejsan!
Sitter i skolmatsalen och har en liten håltimma. Alla dessa håltimmar alltså..

¨
Blääää, dessa måndagar..
Kram,


Det sista av helgen

Hej!
Skulle ha visat er tröjan jag köpte idag från Bikbok men jag tycker att bilderna blev så kassa så att jag sparar det tills imorgon :)

Nu har jag i alla fall tagit en dusch och har planerat att se Ensam mamma söker på 5:an tror jag att det går klockan 20.00. Eller 3:an? Jaja, det ska jag se hade jag tänkt i alla fall.


Ha en fin kväll så hörs vi imorgon, då är det måndag.. bläk!
Kram,

Svaren på frågestunden!

Hej!
Här kommer era efterlängtade frågor & svar!

Hejar du på nån speciell i idol?
Nej, det gör jag inte än. För att vara helt ärlig så brukar jag inte kolla på fredagsfinalerna som kommer varje fredag efter auditionen, jag tycker inte att det är speciellt kul. Men audition är ju roligt!

Du har fotfarande inte visat ditt rum?
Då gör jag det nu då!




Vilken är din favorit butik ?
Hmrr.. det måste nog vara Veromoda om vi snackar kläder, annars gillar jag H&M eftersom där finns så mycket mer än kläder såsom snygga billiga ringar, smink och hårprodukter!


Drömresan?
Den går helt klart till Frankrike, jag vill ju så gärna prova min fina franska som jag läst i över 3 år nu! Det skulle vara så sjukt roligt, när jag blir äldre vill jag åka dit många gånger! Annars så skulle det vara kul att åka på en skidresa till t ex Sälen eller Åre. Jag är inte så mycket för solsemestrar till Thailand direkt.. :)

Har du kille?
Kort och gott- nej.

Vad fick dig att börja blogga?
Jag började ju redan i februari 2008 och då gick det mest ut på att jag älskade att skriva och ville att andra skulle se det också. Sedan fastnade jag i det, and here I am today :)

Har du något (extra) jobb eller nått?
Nej, jag hade ett på G för bara någon vecka sedan, men det var så dåligt betalt så jag bestämde mig för att inte ta det. Men jag ska försöka söka något framåt jul om jag hinner för skolan :)

Favorit film?
Jag är ju en sucker för kärleksfilmer. You know, när tjejen slutligen får killen.. Jag älskar The Notebook, har ni inte sett den måste ni se den! Världens bästa kärleksfilm! Annars gillar jag One Tree Hill..


Favorit mat?
Thai-restauranger såklart! Min favorit ligger i Göteborg, China Palace eller nåt tror jag att den heter? China Place kanske? Ja, den är helt adorable i alla fall!

Är det naturliga naglar?
Japp, det är det faktiskt. Det är många som tror att jag har lösnaglar, men så är inte fallet! Jag håller på mycket med myrraoljor och nagelbandskrämer och sånt, så då blir dem ganska fina. Sen älskar jag att hålla på och måla dem och sådär, kolla bara in kategorin "Naglar" så får ni själva se!


Hur är det på din nya skola? Är det bra? :)
Japp, det är superbra! Jag har aldrig ångrat att jag valde Per Brahe-gymnasiet i Jönköping där jag inte kände någon innan, verkligen ingen. Men jag trivs jättebra i klassen och jag tycker att hela skolan i sig är väldigt mån om att eleverna ska ha det bra, dessutom är det mycket roligt som händer utanför lektionerna! ♥

Tjänar du några pengar på din blogg? Den ser så proffsig ut! :P
Tackar för det! Nej, jag tjänar inga pengar på bloggen. Det skulle väl vara roligt att ha lite annonser kanske, men man måste för det mesta vara 18 år för att få ha det, och sedan tycker jag inte om bloggar som har massor utav annonser som poppar upp och har starka färger, då känns bloggandet lite oseriöst som att man bara gör det för pengarnas skull. Men vi får väl se i framtiden..

Hur många läsare har du ungefär varje dag?
Denna fråga får jag på varenda frågestund jag har, haha. Ja, det verkar vara en intressant fråga för många. Jag har ungefär 50 unika besökare per dag, oftast lite mer. Nu det sista har det legat högre än 50, men jag tycker inte att det spelar så stor roll hur många man har, det är roligt ändå!

Ditt schema verkade verkligen inte bra. Hur kan man göra 6 timmars hål i veckan sådär bara?
När jag började gymnasiet var schemat helt okej, då hade vi endast 2-3 timmars hål i veckan. Sedan splittrades min franska-grupp eftersom vi var 36 stycken med en lärare, och då fick schemat göras om ordentligt och vi i SP1c som hade franska fick hoppa över till en annan grupp på skolan. Sedan så var det lite strul med Samhällskunskapen och Svenskan eftersom vi var tvungna att byta lärare där. Så ja, det blev lite fler hål och inga sovmorgonar, men jag slutar 10.55 på onsdagar och 12.40 på fredagar!

Vilken klass går du i nu?
SP1c in my ♥! Jag tror att vi kommer ha många roliga stunder tillsammans innan vi står där med de vita mössorna på huvudet år 2013.. :)

Hade du nåt sommarjobb?
Yes, jag jobbade tre veckor hos NAV- Nässjö affärsverk och tjänade lite money :)

Va har du haft för hårfärger?
Bara 2 olika faktiskt. I 8:an och 9:an var jag ganska mörkhårig, och sedan fick jag för mig att bli lite ljusare. Som ni ser på bild 1 så var jag mörkbrun, och nu, bild 2, är jag ljusare igen! :) Vilket passar mig bäst tycker ni?


Vilket är ditt favoritplagg som du har?
Det är nog min glansiga kofta från Ginatricot som jag köpte år 2008.


Ditt favorit-tvprogram?
Det är nog One Tree Hill, men jag gillar Fångarna på fortet också!


Vilka bloggar läser du mer?
Kenza, Kissie, Paow, LindaBlom, Nevnarien, plus lite kompisars bloggar :)

Vilka är dina favoritbloggar?
Jag älskar Kenzas stil, men jag gillar också Elin Keros blogg Nevnarien :)

Vilka thomas sabo berlocker har du? Kan du visa?
Yes, självklart kan jag göra det! Nu har jag ett läppstift, ett E, en blomma, svart sko, ett palmträd, ett löv, en röd sko och en teatermask! Snart kommer ju julen också..


Vad är det med ditt bikbok-presentkort egentligen?
Haha, jo det är så himla dumt! Jag fick det i julklapp år 2009 och har inte hittat något att köpa för det- tills idag faktiskt! Det har blivit lite av ett intern-skämt här hemma, hehe.. Ni ska få se vad det blev för fint om en liten stund :)


Jag tror att det var alla frågor, hoppas att alla blev nöjda med svaren! :)
Kram,




Söndag- sminkfritt

Hejsan!
Söndag idag och sista dagen i vecka 38. Jag tänkte att jag skulle besvara era frågor i eftermiddag, om cirka en halvtimma så ska nämligen jag och pappa åka in mot stan (igen!) och käka lunch! Hoppas på att det blir Soya Express, det var nog ett år sedan vi var där. Eller ja, många månader sen i alla fall! :)

Så frågorna blir alltså besvarade i eftermiddag, jag ska gå till Bikbok på A6 idag och försöka hitta något för mitt förbaskade presentkort, haha..
Så, sista chansen att ställa en fråga is NOW :)




Det blir en helt sminkfri dag idag, så skönt!
Kram,

Påminnelse- frågestunden

Hej!
Jag påminner er bara om att min frågestund avslutas imorgon! Så fråga på, jag har hittills fått 16 frågor som jag kommer att svara på imorgon :)


Så fråga på om ni undrar något :)
Kram,

Mysig lördag

Hejsan!
Japp, nu är jag hemma från Jönköping igen. Blev en liten shoppingförmiddag med Judith, vi gick till Myrorna, Ica Maxi och de vanliga affärerna i stan. Och fikade, såklart. Bara engelska men det är väldigt bra träning, att prata till vardags sådär och inte bara på lektionerna.

På Myrorna hittade jag en film och en liten portmonnä, allt för 40 kr :)


Heartbreak Hotel, en av mina favoritfilmer!




Liten portmonnä till småpengar.


Tog även två nya Thomas Sabo broschyrer..

Nu ska jag lägga mig framför teven och en bra film, Tonårsliv :)
Kram,

Sweet saturday

Hej!
Jag ska strax ta tåget in till Jönköping- idag igen, haha. Men idag blir det ingen skola för min del utan jag ska fika och gå på loppis en sväng med en utbytesstudent från Tyskland- Judith :)

ANG. att jag fortfarande inte har visat mitt rum, jag kommer att göra det imorgon när jag besvarar de andra frågorna som jag har fått till min frågestund!


Idag är det ganska varmt ute, jag som ville haft min nya polotröja och skinnjacka..
Kram,

Snoopy..

Hej!
Nu ska jag se Idol som börjar typ.. exakt nu? Har hoppat i en go mysdress nu och jag ska bara slöa, jag är så sjukt trött efter denna veckan. Vill typ gå och lägga mig.. nu :)

Bilden är dock från mitt snobben-nattlinne jag tog för några dagar sedan..

Ha en fin kväll! :)
Kul att så många stannar kvar och läser min blogg, det är en stadig och jämn statistik nu!
Kram,

CSN idag också

Tja!
Fick mitt kära CSN-kort idag, känns bra, nu kan jag börja utnyttja alla smaskiga rabatter!


Kram,

Black shopping

Hejsan!
Nu ska ni få se shoppingen från igår, som verkligen gick i temat svart, haha..




Träningskofta, H&M.


Svart längre polotröja, H&M.


Löpartights, träningsbyxor, H&M.




Kompakt-puder, Isadora, H&M.

Jag hade en 3 betala för 2- rabatt på H&M som jag visade er, så jag fick faktiskt polotröjan helt gratis! Sedan hade jag 20 % på pudret också, så det blev billigt :)
Vad ska ni göra ikväll?
Kram,

Mina vänner

Hej!
Är hemma från skolan nu, så skönt att det äntligen är fredag! Det finns väl ingen härligare känsla än att gå hem och veta att det är helg? :)

Gör en liten påminnelse om frågestunden som besvaras på söndag, ni får gärna skicka in lite frågot. Än så länge har jag fått ett par stycken, vet inte riktigt hur många.. :)


Ciao, hörs sen, då ska ni få se shoppingen!
Kram,

Fullspäckad torsdag

Tja!
Jag har haft så mycket att göra idag så jag har inte hunnit blogga förrens nu, eller jo, ett litet inlägg i skolan blev det ju förstås.

Idag har jag i alla fall varit i skolan då, slutade redan klockan 2 för tyskan var inställd så det var skönt att slippa komma hem kvart i 6. Då gick jag på stan en timma med Judith och Moa och jag köpte en hel del på H&M faktiskt, men det ska jag visa imorgon :)
Nu hinner jag inte fota det, jag ska se Idol 2010 vid 20.00 såklart :)


Läser en riktigt bra bok just nu, "Eskort" av Christina Wahlden!

Kram,
 

Cute bow

Hejsan!
Sitter i biblioteket med Moa och har gjort färdigt hela matteläxan, så jag belönar mig själv med lite bloggning nu. Börjar vid 12.35 och sedan slutar jag för dagen, så jag ska kolla på lite träningskläder och sedan har jag min allergi-vaccination vid halv fyra :)




Kör på min spetsklänning och en söt rosett idag :)


Onsdag- buzy day

Hej!
Yes, nu har jag gjort nästan allt jag skulle göra, nu ska jag bara skriva ett inlägg också :)
Äta. Plugga. Blogga. Springa. Duscha. Steka kantareller. Plugga igen. Blogga igen.

Imorgon hade jag i alla fall tänkt att shoppa loss lite på det stora, luftiga, härliga nya H&M:et som har flyttat till en större lokal i stan. Jag har ju en del rabatter och värdecheckar..




Jag behöver nya träningsbyxor, tror att jag ska satsa på löpartights faktiskt, det verkar bra, och någon sportkofta eller något sådant :)

Kolla vad fint mitt hår blev efter knuten jag hade haft hela dagen. Dock försvann det ju när jag tvättade håret ordentligt nu..


Efter att jag hade sprungit, en aning trött kanske.. :)
Ha en fin kväll!
Kram,

Making plans

Hej!
Nu ska jag strax se Top Model... 5 är det på va? Eller 6:e säsongen? Jaja, jag ska se det i alla fall och det börjar vid 15.55 om jag inte missminner mig?

Sedan efter det ska jag ut och springa en runda, och sedan efter DET så blir det en skön dusch, ska duscha bort allt äckligt klorvatten ordentligt ur min lilla knut :) Sedan blir det nog lite mat, lite plugg och sist Idol och sedan laddar jag upp batterierna med en god natts sömn!

Glöm INTE bort min lilla frågestund :)
- Vad gör ni på vardagarna?
Kram,

Onsdag- bad

Hej!
När jag gick upp idag var det verkligen sjukt kallt ute, så kallt så att jag tog fram mina vinter-stövletter, haha. Och då är det riktigt kallt kan jag meddela. När jag kom hem vid halv ett (!) så var det ju varmt igen..

Men anyway, idag har vi badat på idrotten på morgonen- hela klassen. Jag tyckte att det var lite kallt i bassängen, men ja, jag är inget stort fan av Rosenlundsbadet faktiskt.


Knut idag.
Kram,

Onsdags-schema

Hej!
Nu ska ni få se den härliga schema-ändringen som jag pratade om förut :)


Först idrott klockan 8, imorgon dock vid halv 9, vi ska simma, och sedan en mattelektion och sedan är onsdagen done. Mitt tåg går vid 12.01 hem, så jag ska gå på stan tror jag, förhoppningsvis med en klasskompis :)
Nu ska jag kolla lite bussar upp till Rosenlund..
Kram,

Livet är gott

Tjo!
Kom hem vid kvart i fem, tåget var försenat idag igen, jag blir så arg! Men ja, idag fick vi i alla fall reda på en riktigt härlig schema-ändring, på onsdagar slutar jag 10.55, haha :) Men det kan jag nog vara värd eftersom jag inte har någon sovmorgon och går till efter 4 två dagar och efter halv 5 en dag..

Kör på en stor ring idag som jag älskar :)


Nu ska jag göra klart en inlämningsuppgift om Homeros som ska lämnas in via skolkompassen, så jag tar den lilla datorn till det :)
Kram,

Tumme ner

Hej hej!
Blev en väldigt sen uppdatering idag, men ja, det har haft sina orsaker. Tåget hem var försenat, nästan 30 minuter, så jag var inte hemma förräns klockan fem. Stackars han som satt ijämte mig och fick höra på mitt eviga trummande mot engelska-boken med naglarna, haha..

STOR fet tumme ner till denna måndag..


Vill bara påminna er om min frågestund som pågår till nästa söndag, kom igen och fråga mig lite nu då! Ni som annars brukar skicka in lite frågor titt som tätt? :)
Är klockan redan sju, herregud..
Kram,

Tumme ner

Hej hej!
Blev en väldigt sen uppdatering idag, men ja, det har haft sina orsaker. Tåget hem var försenat, nästan 30 minuter, så jag var inte hemma förräns klockan fem. Stackars han som satt ijämte mig och fick höra på mitt eviga trummande mot engelska-boken med naglarna, haha..

STOR fet tumme ner till denna måndag..


Vill bara påminna er om min frågestund som pågår till nästa söndag, kom igen och fråga mig lite nu då! Ni som annars brukar skicka in lite frågor titt som tätt? :)
Är klockan redan sju, herregud..
Kram,

Monday 20/9

Hej!
Kör på plattat hår idag..

Kram,

Frågestund- hösten 2010

Hej!
Blev ni lite nyfikna av förra inlägget? Kan nästan tro det.. :)


Yes, jag tycker att det är ALLDELES för längesedan som vi hade en frågestund, så därför blir det en sådan nu. Den avslutas nästa söndag, den 26 september. Ni kan skicka era frågor genom att kommentera till detta inlägget, eller något annat inlägg men helst detta, eller skicka ett mail till [email protected] och ställa frågan där om ni hellre vill det :)
Så, FRÅGA PÅ NU DÅ!
Kram,

Resultatet :)

Hej!
Såhär blev manikyren, btw:


Har dock inget rosa baslack eller glanslack över ännu :)
Kika in om en stund, då kommer ni att mötas att något ni har längtat efter, I promise! ♥
Kram,

Dimanche- söndag

Hej på er!
Söndag idag och en riktig slappar-dag hoppas jag. Eller ja, jag måste faktiskt plugga lite franska, men annars så är det nog ganska lugnt tror jag. Håller på att göra lite fransk manikyr på naglarna nu, men det kommer att ta ett par timmar eftersom att det måste torka ordentligt mellan lagrena :)

Är fortfarande lite småsjuk, jag är snuvig, men halsonten är borta i alla fall. Jag som hade tänkt springa en liten runda i skogen i det, det är redan inställt..

I ♥ Trind!



Kram,

Diadem- Transparency

Hej!
Har inte bloggat på hela dagen, eller jo, lite på morgonen men det räknas ju knappt.. Johanna har varit här en sväng och vi har bytt våra "sommar-presenter", typ bara en månad försent, haha :)

Jag fick ett urgulligt diadem som jag bara älskar, passar bra till min transparenta skjorta!





Vad tycks? :) Blekansikte.. Blev sugen på Twilight nu! Den blir det ikväll :)
Kram,

Lördag- träningsvärk

Yo!
Lördag idag, så skönt tycker jag i alla fall!

Idag har jag lite träningsvärk efter gymmet igår, fast det är inte så farligt ändå :)
Men jag har åkt på en förkylning, hoppas att det blir bättre för jag ska nog träffa Johanna i eftermiddag tror jag..

Nice ring!
Kram,

Mysigt värre

Hej!
Idag ska jag bara ta det väldigt lugnt, jag är riktigt trött efter denna vecka, vecka 37 som jag sa tidigare. Ska äta en god pizza med pappa och min syster Anna som är hemma den här helgen, och sedan blir det Idol med lite chips, och det är det som händer faktiskt :)

Har hoppat i min goa mjukisdräkt nu, i petrolfärgad luddigt material!


Kram,

Äntligen fredag igen

Hej!
Nu är det ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN fredag! Shit vad trött jag var på tåget hem, det har varit en ganska ansträngande vecka faktiskt, och än har vi inte ens haft några riktiga prov. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, går jag inte in i väggen innan ettan är slut så är jag duktig, haha.. :) Skämt åsido.

Nu har jag fått ett nytt schema IGEN, så nu förlorade jag även min arma lilla sovmorgon även på torsdagar, först den på tisdagar och nu den på torsdagen. Haha, vilket skämt..

Har i alla fall gjort något jättekul idag, den stora preimären för mig. På GYMMET. Yes, efter historian så hade vi en håltimma så då gick jag, Vendela och Ottilia till Friskis & svettis :)



Mitt nya härliga schema:


Kram,

Leave in

Hej!
Glömde säga att jag köpa ett "leave in" till håret på H&M för 15 kr. Butiken i Jönköping ska flyttas så det var 50 % rabatt på jättemycket grejor, så det hade kostat 59,50 kr och sedan var det halva priset, 30 kr, och sedan på DET var det 50 % rabatt, så 15 kr för flaskan :)

Det är RIKTIGT bra också!

Kram,

Torsdag- soon friday!

Hej på er!
När jag skriver just detta stycket sitter jag faktiskt på tåget som tar mig hemåt. Jag har en jobbig sol i ansiktet och jag är lite småhungrig. Nåja, idag behöver jag i alla fall inte göra några läxor för jag har inga tills imorgon, så det känns ju ganska härligt faktiskt. Jag ska bara äta, borsta håret (som blev lite tovigt när jag gick i en blåst blandat med regn) och se på Idol. Idag kommer min kära syster Anna hem också, så det ska bli roligt att träffa henne också :)



Yes, men när jag skriver just DETTA så är jag faktiskt hemma, och nu har jag borstat mitt toviga hår och ätit, haha. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra..
Kram,

 


Flower Power #2

Hej!
Har pluggat färdigt, ätit lite och nu väntar jag bara på att duschen ska bli ledig. Sitter och kollar runt på olika hemsidor på nya träningsbyxor, mina jag har nu är lite korta..

Min webcam är lite out of use just nu, men det blir så ibland bara :)
Bjussar på lite fina blom-bilder jag tog häromdagen istället!





Ha en fortsatt fin onsdags-kväll :)
Kram,


Wednesday 15/9

Tjo!
Kom hem för cirka en timma sedan, har ätit och gjort en tyska-läxa så nu har jag bara lite engelska och svenska kvar och sedan är det inget mer för den här veckan.. Skönt!

Idag på idrotten skulle vi ut och jogga, och vi sprang runt Munksjön som är typ 4-4,5 km eller nåt sånt, vet inte exakt. Sedan var det en lång håltimma så då gick vi och fikade och sist var det matte och sedan fick jag åka hem, så det var bra att sluta så tidigt tycker jag.

Nu ska jag strax göra mig lite mat, jag ska koka ris tror jag och så tar jag köttfärssåsen från igår :)
Kram,

Springa var det ja..

Hej!
Idag gjorde jag precis som förra tisdagen, jag drog på mig de skönaste springskorna jag har och sprang i riktning mot skogen. Tog med en plastpåse, just in case liksom.. :)

Mot slutet av gå/joggingrundan när jag var typ helt slut så såg jag något vackert gult och guldigt glimra till, wow, där satt det en hel del kantareller! Stora, halvtorra och helt underbara! Ju fler jag plockade, desto fler såg jag. Så det var en givande joggingtur! :)


De är mycket störra och fler än vad de ser ut att vara, tro mig :) Är så glad..
Kram,

Wearing Gina

Hej på er!
Tisdag idag och dagarna rullar fort förbi. Jag brukar tycka att måndagar och tisdagar är dem dagarna som passerar långsamt, men när väl de två är gjorda så är det ju plötsligt fredag känns det som, haha.

Jag tycker att min dator och mina tangenter är underbart stora just nu, jag blir så van vid min lilla söta skoldator på 11.6 tum :)




Det blev mina balla svarta jeans med skinn på knäna idag, och till det en söt vardagstopp med knappar, allt från Ginatricot. Fick ihop en riktig Gina-outfit där, tänk vad mycket jag köpte därifrån innan. Nu blir det mindre och mindre.. :)
Kram,

Måndag kväll 13/9

Hej!
Kom hem vid cirka kvart i fem, åt lite och sedan pluggade jag. Ska strax återvända till böckerna igen, ska bara göra ett litet inlägg först :)

Anyway, idag var det måndag och det regnade när jag gick upp vid kvart över sex. Då hade jag givit allt bara för att få somna om, haha. Men nu är måndagen snart gjord i alla fall!

Let´s get back to English et le français..

Kram,

Måndag- naturkunskap

Hej!
Har naturkunskap nu och slutar om cirka en timma, inte ens det faktiskt, sweet :)


Moa & moi :)
Kram,


Basrosa+Pärlemo

Hej!
Oj, har visst inte bloggat på hela dagen men det blir så ibland vet ni. Idag har jag i alla fall fixat till mina naglar lite, jag la ett ljusrosa lack under och ett pärlemo-skimrande över, och det blev jättefräscht! :)

Vi har även varit ute i svampskogen igen, vi gick ungefär vid klockan 4 och var inte hemma förrens halv 6, men med en stor påse med nyplockade kantareller rikare! Mumma :)




Jag är jättenöjd, det blev riktigt bra den här gången :)
Ikväll ska jag se "Ensam mamma söker", det är ju en som är från Tenhult cirka 10 minuter från där jag bor så det blir ju roligt, och sedan blir det kanske lite debatt-tittande emellan också :) Vi får se..
Kram,

Söndag 12/9

Hej!
Söndag idag och jag är en aning piggare än jag var igår, så det känns ju bra att det går åt det hållet i alla fall.



Har pluggat i cirka en timma nu, så nu tar jag en rejäl paus, haha :)
Kram,

Mysiga från Gina

Hej!
Surfade in lite snabbt på Ginatricots hemsida och hittade dessa två nya cardigans som jag tyckte såg mysiga ut :)


Ska nog försöka hinna kolla på dessa två någon gång under nästa vecka!
Jag tycker att dem ser riktigt goa ut :)
Kram,

Sista sommarbilderna..

Tjo!
Var ute och tog lite kort innan, ni ska få se 3 av dem nu :)







Det finns faktiskt fortfarande lite sommar kvar, man måste bara titta noga..
Kram,

Läs-lördag

Hej!
Lördag idag och som sagt min absoluta favoritdag. Dock känner jag mig lite sjuk, så jag ska bara stanna hemma och ta det lugnt, jag känner mig riktigt trött efter den här veckan..

Har börjat på min nya bok jag köpte igår och den är superbra! Jag älskar att läsa :)


Nu ska jag fortsätta med läsandet, ska bara läsa alla bloggar jag inte har hunnit med i veckan först!

Kram,

En Shopaholic

Hejsan!
Har precis kommit hem från Jönköping med tåget som var lite försenat. Men jag gick i alla fall på stan en sväng med två klasskompisar, Judith och Moa, och sedan mötte jag upp mamma och pappa för en After Work :)

Jag köpte två saker på stan, ett par halvsulor som ska avlasta trampdynorna för jag fick jätteont när jag hade mina nya kilklackar första gången och en bok som var på rea. Jag ville hitta nån snygg och vardagsaktig kofta/tröja som var lite större och sådär mysig, men det var ingenting som stan kunde erbjuda idag. Men jag får leta vidare. Jag gillade ju den där tröjan från Ginatricot, men det kommer tyvärr inte in fler i XS så ja, sånt är livet :)

Jag köpte första boken i "Shopaholic"-serien ni vet, om Rebecca Bloomwood? :)


Ha en fin kväll :)
Kram,

I cafeterian

Hej!
Sitter i skolcafeterian med några class-mates och har en lång håltimma. Snacka om att jag hatar det nya schemat..


Efter skolan ska jag som sagt fika/shoppa med en klasskompis och sedan gå på After Work med mamma och pappa :) Bra start på helgen!
Kram,


Myskväll

Hej igen!
Nu ska jag hoppa i myskläderna, lägga mig i Annas säng och sedan titta på Idol och glömma allt som har hänt idag. Ni får ha en fin kväll allihopa :)

Imorgon är det fredag och jag ska fika/shoppa med en klasskompis och sedan gå på After Work med mamma och pappa och äta lite gott!
Hörs imorgon.
Kram,

Nygammal kofta

Hej!
Är lite halvt deppig just nu, vi fick ett nytt schema idag som var allt annat än bra. Går längre på fredagarna, missar en sovmorgon och har 2 timmars hål på tisdagar, onsdagar och fredagar. Halleluja..

Men men, det är så det är även om det känns sjuuuuukt surt just nu!
Men idag ska jag i alla fall se Idol klockan åtta och det är ungefär det som händer, jag kom hem för en timma sedan så det har varit en lång och jobbig dag.

Mamma hade hittat en fin gammal kofta som hon inte ville ha så den fick jag ta. Superfin och ganska skön, jag har lite svårt för akryl-material men denna verkar go :)




Lite svårt att se, men den är i alla fall mörkgrå och från Lindex. Nice ha? :)
Kram,

Idol ikväll

Hej!
Nu har jag precis duschat, det blev en härlig apelsin-showergel idag, sweet! :)

Ska se Idol 2010 vid åtta, såklart. Är det bara jag som börjar tröttna lite på Idol? Jag kollade inte en enda gång förutom vid den stora finalen när det var de där "fredags-programmen"..


- Tittar ni på Idol? Börjar ni tröttna eller tycker ni fortfarande att det är lika bra som alla år innan? :)
Kram,

I´m wearing this

Hej!





Kilklackar, Skopunkten
♥ Jeans, Once for girls
♥ Transparent skjorta, Ginatricot, Annas
♥ Sjal, Indiska

Nu ska jag se Top Model 5 vid 15.55 :)
Kram,

Äppelpaj+plugg

Hej!
Kom hem från skolan vi halv två ungefär. Jag har bakat en äppelpaj, eller gjort en äppelpaj kanske man mer säger, och pluggat lite så nu är engelskan och tyskan helt klar, bara franskan kvar!

Jag ska strax gå ut och fota dagens outfit, kameran måste bara ladda lite först..

Hörs om en liten stund :)
Kram,

Onsdag- i skolan

Hejsan!
Sitter just nu i skolan, vi skulle gå till valstugan men de öppnade inte förrens klockan 11..


Tack gode gud för datorn och webbcamen när man inte har nåt att göra! :)
Hörs i eftermiddag!
Kram,


Familjen Kantarell

Hej igen!
Nu ska ni få se en fin höstbild jag fotade i söndags.. :)


Denna fina familj hittade jag, de satt så fint tillsammans och stora var de också!
Ha en fortsatt fin kväll, det är ju Idol 2010 ikväll!
Kram,

Stor & Liten

Hej!
Nu har jag uträttat alla "måsten" eller vad man nu ska säga så nu kan jag äntligen sätta mig och blogga lite till. Jag har gjort lite läxor, pluggat lite på franskan och tyskan vill säga, ätit och varit ute och gått/sprungit en runda, det var kul att jag hann med det idag också :)

Men ja, för att ni ska få en uppfattning om hur stor skoldatorn egentligen är, har jag tagit en bild på min vanliga laptop och så skolisen- tillsammans!


Visst är den lite gullig ändå? :)
Kram,

Språk-tisdag

Hej på er!
Tisdag idag och dagarna flyger fram. Jag ska strax sätta mig och börja plugga lite smått, ska bara skriva ett inlägg först :)

Idag blir det främst franska och tyska som gäller..



See ya!
Kram,

With skin

Hej!
Hoppas att allt är bra med er, med mg är det just nu på topp :)

Jag har startat min nya dator och pysslat lite med det och sedan pluggade jag lite franska och samhällskunskap och nu ska jag visa er mina skinn-jeans om man säger så..






Ginatricot.

Okej, nu ser skinnet på jeansen helt plastigt ut, men jag kan lova er att det är det absolut inte, det var nog bara ljuset som gjorde att bilden ljuger litegrann.
På tal om Ginatricot, jag var inne där idag och kollade in om min mysiga tröja fanns, och såklart gjorde den inte det.. Den fanns i marinblått i XS men jag vill ju gärna ha den sand-färgade.. :(
Keep waiting..
Kram,

11.6 tums

Tjo!
Kom hem vid kvart i fem ungefär, något innan kanske. Har haft den där hemska håltimmen på 3 timmar och 25 minuter, fast jag pluggade stor del av tiden så det gick ganska snabbt ändå :)

Anyway, vi fick våra små söta datorer till skolarbetet idag. Jag kommer nästan bara att använda min till skolarbetet eftersom jag har en vanlig laptop här hemma redan..




En 11.6 tums laptop av märket Fujitsu eller nåt sånt?
Lite senare får ni se mina nya jeans också :)
Kram,

Söndags-känslan

Hejsan!
Nu rann denna söndagen förbi i en rasande fart och nu får man den där helgen-är-över-känslan som alltid kommer på söndagskvällen. Men jag tänkte att jag får visa mina nya jeans imorgon, nu orkar jag inte ta kort, dessutom är ljuset riktigt dåligt. Det är ganska mörkt redan faktiskt. Eller lite i alla fall :)

Jaja, anyway, någon mer än jag ska häpnades över One Tree Hills säsongsavslut? Jag visste att C och Q skulle råka ut för det, men ändå.. Anledningen till att jag inte skriver deras namn och vad som hände är att alla kanske inte har sett det än, det är väl sjysst? :)
Nu ska jag ta in det lilla som är kvar av helgen..


Kram,

Last episode

Hej!
Nu börjar strax One Tree Hill klockan 18.05 på 5:an, så missa inte det!

En liten påminnelse till er bara :) Det är sista avsnittet i säsong 7 idag, avsnitt 22!

One Tree Hill
Nu ska jag strax dra mig neråt TV:n. Vi har förresten varit och plockat kantareller idag igen, vi hittade faktiskt riktigt många! Kul och gott såklart. Det blir nog en kantarell-omelett i ugn, yummie!
Kram,

Kors-öronhängen

Hej på er!
Har precis ätit en god lunch, och nu ska jag visa en cool och smart sak som jag kom på att jag kunde göra igår hade jag tänkt :)

FRÅGA: Vad gör man av ett tråkigt litet öronhänge och ett kors-hänge som man aldrig har använt?
SVAR: Gör ett gemensamt öronhänge att ha i örat, superballt och billigt :)


SILVER                                         SVART



Mamma hade även ett svart kors som hon inte använde, så jag fick ta det och gjorde ett öronhänge av det också!
Personligen så tycker jag att det är snyggast att ha ett ensamt öronhänge ovanför de vanliga hålen i öronen, annars ser det lite ut som att man har tappat det ena :)

- Så, vad tycker ni om denna idén?
Kram,


NK-läxa, söndag

Hej!
Nu sitter jag här, duschade för en timma sedan ungefär. Har gjort en naturkunskaps-läxa precis, så jag känner mig faktiskt lite duktigt nu :)


Idag ska ni få se mina nya sjukt snygga jeans som jag hittade i Göteborg igår. Jag har även gjort om ett halsband till ett riktigt snyggt öronhänge, så det får ni också spana in :)
Kram,

Before/After

Hej på er!
Nu har vi varit hemma i cirka 40 minuter, men jag har pyssla med lite annat men nu ska jag i alla fall blogga lite. Ni ska få se lite före/efter bilder på hur flytten gick till :)

Det var alltså min SYSTER ANNA som flyttade, inte jag!
:)



FÖRE (allt i en enda röra)


EFTER (riktigt fint va?)


Här är lilla jag!

Sedan gick vi lite på stan, jag köpte ett par apsnygga jeans, min beiga stora stickade tröja var tyvärr slut även där, men ja, jag får hänga på låset hos Ginatricot i Jönköping varje dag typ :)
Och sedan åt vi på Ching Palace, det är så sjukt gott där!
Puss,

Mot Göteborg!

Tjo och godmorgon på  er!
Jag tror inte att någon är uppe före nio en lördag, men ni kan ju läsa detta senare! Nu ska vi strax börja bege oss ner mot Göteborg och vara där en bra stund, så vi hörs kanske när jag kommer hem om det inte blir allt för sen förstås! Ha en fin dag! ♥


Hej då!
Kram,

Soon OTH

Hej!
Nu ska jag strax sätta igång ett One Tree Hill avsnitt och mysa ner mig i Annas gamla säng, love it! Jag är så sjukt trött nu efter första "riktiga" skolveckan så det inte är sant, men jaja.

Det blir till att gå och lägga sig tidigt idag, efter 10 nån gång tror jag. Väldigt tidigt för att vara en fredag, I know, men jag ska upp efter klockan sex imorgon igen!
Så ja, Anna jag hänger på imorgon så då ses vi :)


Kram,

My outfit 3/9

Hej!
Nu ska ni få se min fredags-outfit hade jag tänkt! Ni som har följt min blogg i minst ett halvår vet ju att jag ett tag bara la upp "onsdags-outfits", alltså bara outfits på onsdagar för det var då jag började klockan tio och slutade ganska tidigt också tror jag! Så ja, det var så det blev bara..

Men NU visar jag i alla fall en fredagsoutfit! I ♥ fridays!



♥ Jeans, JC
♥ Marinblått linne, Ginatricot
♥ Kedjehalsband, okänt?
♥ Sjal, Indiska
♥ Skinnjacka, Jofama By Kenza
♥ Mockastövletter, Dinsko

Yes, där fick ni min outfit. Vad ska ni göra en vacker fredag som denna? :)
Puss,

Friday morning

Hejsan!
Nu ska jag strax gå iväg till tåget, jag tar nog mina mocka-stövletter idag, kommer ni ihåg dem? Ni kan få en bättre outfitbild när jag kommer hem, jag slutar vid 12.50 idag, gott!

Och idag är det ingen vanlig dag för det är fredag!


Puss,

TGIF imorgon

Hej!
Nu har huvudvärken helt gått över, så himla skönt! Usch, det var riktigt jobbigt där ett tag..

Men nu ska jag nog dra ett One Tree Hill avsnitt och sedan sova efter en låååång dag.
Imorgon är det FREDAG! TGIF! Thank God it´s friday.


Kram,

New in the closet

Hejsan!
Nu har jag fotat mina nya pjux så nu ska ni få se dem :) Jag bytte alltså mina tyg-kilklackar mot dessa igår på Skopunkten på A6!
















Fick betala 50 kr i mellanskillnad, men vad fasiken gjorde det? Jag är så nöjd, nu får vi bara hoppas att jag behåller dem, haha..

Hade sån sjuk huvudvärk när jag kom hem, jag kunde knappt tugga så ont gjorde det, men ja, efter en Treo och massa vatten börjar jag bli mig sajälv. Usch, undrar om jag kan ha utvecklat migrän? Eller är det något som man alltid har haft då, eller kan man liksom börja "få" det bara så?
- Någon snäll person som vet? :)
Kram,



California girls

Tjo igen! (Radion spelar California Girls just nu)
Nu sitter jag här nyduschad och fräsch, finns det någon bättre känsla än när man precis har kommit ut ur duschen egentligen? Nej, tror faktiskt inte det, det kanske skulle vara när man är riktigt mätt då, haha..

Jag bytte som sagt var mina kilklackar som var för vida för mina smala fötter till ett par andra kilklackar som var en bra bit högre och i skinn dessutom! Eller skinninimation om man ska vara korrekt. Jag tänkte att jag lägger upp bilder på dem imorgon? :)

Imorgon slutar jag som sagt var efter halv 5, så jag bör vara hemma runt 5 eftersom mamma hämtar mig efter skolan direkt, skönt! Så det blir lite senare uppdatering imorgon då :)


Överstrykning is good!

Hej!
Vet ni vad jag köpte idag i stan som jag länge har tänkt att jag ska köpa? :)

ÖVERSTRYKNINGSPENNA I FIN ROSA FÄRG!


Hajar ni varför jag strök över det där, haha? Jaja, jag är lite flummig idag, man kan tro att jag har haft en lång dag i skolan men jag slutade tjugo i ett, imorgon blir det en riktigt tung dag, från klockan 9 till 5 över halv 5.. Men det ska nog gå bra det också :)
Kram,

Home again

Tjo!
Kom hem för cirka en halvtimma sedan, tåget var försenat en hel kvart och på morgonen gick det vid halv åtta när det skulle gått tio över sju, och jag som hade idrott klockan åtta! Men jag kom bara fem minuter för sent, så det var ju ganska bra grejat ändå! :)

Kör på mitt cerise-rosa nagellack nu..


Bloggar mer efter Top Model 5 :)
Kram,

Onsdag morgon

Hej!
Nu drar jag till tåget, vi hörs i eftermiddag :)


Kram,

RSS 2.0