5 H&M-favoriter

Hejsan hoppsan!

Har ni kollat in H&M:s hemsida på senaste tiden, Hm.com/shoponline? Hm har fått in hur mycket snygga kläder som helst nu till våren. Här kommer de 5 snyggaste plaggen enligt mig+ fina accesoarer.


1. Den första superfina blusen blir nog jättefin att bära i vår med ett par ljusa jeans (tex nr.4) och några vita små sandaler och lockigt hår. Finns i många härliga färger, fastande dock för denna i ljusrött.
2. Nummer två blir en cardigan i kort modell med trekvarts-armar och små knappar. Även här finns den i många fina färger, denna gröna verkade väldigt härlig till våren. Snyggt med vita shorts till.
3. Ett ljusrött linne i samma nyans som blusen, lite längre modell med fint fall. Dras gärna ihop för att markera midjan med ett svart eller vitt smalt flätat bälte och ljusa korta jeans.
4. Snygga ljusa jeans med mycket slitningar och olika kontraster, fina bakfickor. Ganska lika de som finns på GinaTricot i samma prisklass, någon av dessa två får nog följa med hem på fredag..
5. Härlig cardigan med lite sjömans-stil, blått och vitt. Snyggt även där med vita shorts eller ljusa korta jeans, och ett vitt linne. Kanske en blomma i håret? :)

Ja, där fick ni alltså lite tips på fina vårkläder som är supersnygga att ha iår. Har verkligen fastnat för den där ljusröda färgen, den är superfin med ljusa jeans till.
:)
Puss & Kram,


Kommentarer till inlägget:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din Bloggadress?:

Din kommentar till inlägget:

Trackback
RSS 2.0