Vi vann, vi vann!

Demonstrationen utanför stadshuset som ägde rum igår gick verkligen strålande! Vi började med att ta tåget upp till Nässjö, sen samlades vi på stationen och gick igenom hur detta skulle gå till. Vi skulle bara helt lugnt stå utanför porten där politikerna droppade in. En del flygblad delade vi också ut, och vi hade små runda lappar på jackorna med texten, "NEJ, Lägg inte ner högstadiet". I alla fall, alting gick förvånadsvärt bra. Skolnedläggningen var först som punkt nummer 11, men det tog cirka en timma att gå igenom punkt 1-10.

Vi stannade inte kvar ända till slutet, det höll visst på till klockan 11. Vid klockan nio ungefär bröt vi upp och gick ner till tåget, då vi insåg att det ändå inte skulle bli tal om någon nedläggning. Det var inte en ENDA en som störtade personen som ville lägga ner skolan. Så där fick du allt!
 Men vi vann tillslut i alla fall, efter månaders kämpning! 

I alla fall, Smålands-nytt var i skolan idag på våran gympalektion och undrade om någon ville ställa upp på en intervju. Först gick Julia iväg och pratade lite, och sen skulle vi försöka få iväg någon kille men det var ingen som ville. Kille som ville, haha. Ja, ändå.
Så då gick Johanna och jag iväg och ställde upp på en kort intervju. Så om ni bor i Småland kan ni trycka på teven vid kvart över sju i alla fall. För övriga så tror jag nog att klippet kommer upp på SVT Play ikväll eller imorgon. Jag ska kolla upp det, i så fall länkar jag till klippet på bloggen!
Allting slutade lyckligt i alla fall, och eleverna på Rosenholmsskolan levde lyckliga i alla sina dagar :)
Puss & Kram,

Kommentarer till inlägget:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din Bloggadress?:

Din kommentar till inlägget:

Trackback
RSS 2.0