Den lilla växten + söta undies IS HERE!


♥Ganska gulligt va♥?
Den består nu bara av Melon-kärnor och lite gjord. Min ModeByPalmqvist-växt. Hoppas att den ska växa upp till en liten planta i alla fall. Väntar mig väl inte direkt något jättemelonträd direkt, men bara något litet gullig grönt. Hahha, sjuk idé? Jaja, det kanske det är.Men det kan vara kul i alla fall. Hahha. Planterade denna gulliga lilla växt den 28 Juli 2008. Ett viktigt datum! Ska skriva mer och ta kort när den första lilla plantan kommer upp, om den kommer upp! Visar lite söta undies här nedan, ta en titt!


Bild: Pretty cute undies, visst är dem söta? De med äpplen & päron och den rosa snobben är köpta på H&M, och de rosa med prickar och spets på Cubus

Hejsan alla där ute i hettan! Pust, vad varmt det är. Det är ju nästan olidligt. Hahha. Men skönt. Vad gör alla i denna värmen då? Ligger på stranden och badar kanske? Skulle ju vara grymt skönt med ett dopp i Storsjön, men känner inte riktigt för att vara förstörd i en vecka sen. No thanks. Pysslar med lite annat idag. Håller på att ta lite kort på kläder & smycken+ lite andra saker. Nu blir det ett One Tree Hill avsnitt.
Puss & Kram,



Kommentarer till inlägget:

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din Bloggadress?:

Din kommentar till inlägget:

Trackback
RSS 2.0