Bara pluggar..

Hejsan!
Har dragit på mig mysstrumporna som är helt lurviga, svarta, tjocka och härliga! Sitter och myser i soffan, som vanligt har det blivit lite dålig uppdatering. Det blir helt enkelt mer uppdatering på kvällarna när man har mycket prov och läxor som jag alltid har- känns det som. Har ett matteprov imorgon, vi gör alltid en G-del en dag och en VG/MVG del en annan dag, då kan man koncentrera sig på bara G en dag, och lite svårare en annan dag. Det är faktiskt bra! Har övat ganska mycket på det, jag vill ha VG, men vi får se :)

Ibland undrar jag varför jag ens bryr mig och pressar mig själv så hårt för att alltid få MVG, ibland VG. Det blir ju bara jobbigt, fast visst är det skönt när man får tillbaka provet och får ett bra betyg. Det måste ni väl hålla med mig om? Även om själva "pluggandet" inte är så roligt..

Ska se Andra Avenyn på ettan klockan 21.05. Fem minuter försenat, det var nåt program innan, "5 minuter för världens barn", eller något liknande :)


(det var snö idag på morgonen, en lurvig pingvin passar väl bra?)
Puss & Kram,

Kommentarer till inlägget:
Postat av: Linnéa Haver - foto och design.

Hejhej, härlig blogg!

Vad tycker du om min nya design och foton?

Tycker du om dem, så glöm inte att prenumerera på min blogg via bloglovin så du enkelt hittar tillbaka. Puss och kram, ha en fortsatt härlig dag!

2009-10-14 @ 12:58:49
URL: http://linneahaver.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din Bloggadress?:

Din kommentar till inlägget:

Trackback
RSS 2.0